lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Lordjim ειναι αληθεια?![]()
Διαβασε το σχετικο θρεντ για Καμποτζη
Lordjim ειναι αληθεια?![]()
Που ειναι ρε φιλε.....μηπως εννοεις για Βιετναμ?
οι ταιλανδεζες στην αθηνα ειναι ελαχιστες, εχω γνωρισει αρκετες, ειναι ΟΛΕΣ παντρεμενες γιατι ως γνωστον μονο με γαμο ερχονται, μετριες σε εμφανιση αλλα δυο αξιζουν (η μια χωρισε προσφατα).οχι ρε συ ελεος παιζει να μην ειναι Ταυλανδεζες!
οι ταιλανδεζες στην αθηνα ειναι ελαχιστες, εχω γνωρισει αρκετες, ειναι ΟΛΕΣ παντρεμενες γιατι ως γνωστον μονο με γαμο ερχονται, μετριες σε εμφανιση αλλα δυο αξιζουν (η μια χωρισε προσφατα).
ειναι τοτλαχιστον ιεροσυλια να μπερδεψει κανεις τις φιλιππινεζες με τις ταιλανδες, τα φιλιππινια μακραν ασχημοτερα με ισια σωματα χωρις μεση και κακοντυμενα. οι δε κινεζες αστα..
γενικα οποιος λιγουρευεται ασιατισες ο δρομος του διαβατηριου.. ειναι και ο μοναδικος.
η gulfair παει κατα διαολου εδω και καιρο, το ονειρο της να γινει emirates απομακρυνθηκε. εχει παρει καινουρια κατοσταρια embraer 190 και πανε αθηνα μπαχρειν. συνεχως αλλαζει ωρες δρομολογια , ακυρωσεις κτλ. δεν ειναι να μπλεκεις γενικα, ειναι μεγαλο σπασιμο να ανυπομονεις να πας γρηγορα ται και να σε πρηζει η γκαλφ..
ασε τις γνωστες αραβοσκατοφατσες που περιφερονται οχι μονο στη γκαλφ αλλα σε ολες τις αεροπορικες του κολπου, μου γυρνανε τα αντερα οταν βρισκομαι εκεινες τις ωρες κοντα στα τσεκ ιν, ελεος ! αξιζει το διακοσαρι παραπανω για ταξιδι με ται.
Γεια σας,φιλοι και συναγωνιστες.....Μετα απο μια περιπετεια της Υγειας μου(8 μερες νοσηλευτηκα στο νοσοκομειο!!!!)ηρθα παλι στην παρεα...........αλλα ετσι ειναι...οποιος δεν προσεχει,αυτα παθαινει!!!Δεν μας μπηκε καλα το 2011!!!!
αλλα ξερω ποια ειναι η γιατρεια μου!!!!!!ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!Εκει και αρρωστος,ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ!!!!
διαβασα ολες τις σελιδες την τελευταια εβδομαδα........
Παγκ...........να'σαι καλα,αδελφε που μας ενημερωνεις με τα ΥΠΕΡΟΧΑ γραπτα σου!!!!αλλα μηπως αρρωστησες???Ολο και πιο πολλες φωτος βαζεις!!!!!!
Σουανταμ............οπως ειπαμε........σε θελω "αρχηγο Αποστολης" τον Αυγουστο!!!!
Δεν σ'αρεσει η Πατταγια αλλα ολο εκει πας!!!!![]()
![]()
![]()
και το ευχαριστο ειναι οτι το Ευρω ξεπερασε το οριο των 40 Μπατ..αντε να δουμε!!
Φιλια!!!
λακη μηπως μπερδευτηκε ο φιλος σου με τις ωρες?
εγω που εχω πεταξει 2 φορες με την gulf ποτε δεν εφυγα στις 7 αλλα στις 3 το μεσημεμρι.
το καλυτερο βεβαια ειναι να παει στο γραφειο που το'κλεισε η να παρει τηλ. την εταιρια.
ασε τις γνωστες αραβοσκατοφατσες που περιφερονται οχι μονο στη γκαλφ αλλα σε ολες τις αεροπορικες του κολπου, μου γυρνανε τα αντερα οταν βρισκομαι εκεινες τις ωρες κοντα στα τσεκ ιν, ελεος ! αξιζει το διακοσαρι παραπανω για ταξιδι με ται.
Λακη,σε περιπτωση που ο φιλος σου εκλεισε "ενιαιο" το εισιτηριο,δηλαδη Θεσσαλονικη-Μπανγκοκ και οχι Θεσσαλονικη-Αθηνα και ξεχωριστα Αθηνα-Μπανγκοκ,δε μπορει να κανει τιποτα με το σκελος Θεσσαλονικη-Αθηνα.
Οσον αφορα τη Gulf,συμφωνα με το δικαιο των αερομεταφορων,η Gulf ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενη να ακυρωσει το εισιτηριο και να του δωσει λεφτα πισω.
Σε καθε ομως περιπτωση,πρεπει να επικοινωνησει απευθειας με τα γραφεια της εταιριας και να εκθεσει το προβλημα..ΙΣΩΣ βρεθει καποια λυση...
Η Gulf,ειναι γνωστο οτι αντι για εταιρια "του κολπου" ειναι "ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ"...
ΟΜΩΣ απο οσα παραδειγματα εχω,επειδη ξερουν και οι ιδιοι τι μπουρδελο εταιρια ειναι,συνηθως εχουν "καλη διαθεση" να εξυπηρετησουν τους επιβατες οταν δημιουργουνται τετοια προβληματα...
Zan.δεν μπερδευτηκε με τις ωρες.......εχω κανει παραθεση στο προηγουμενο ποστ το e-ticket του(με την αδεια του φυσικα)...λεει καθαρα 19.55 απο Αθηνα!!!
Οπα κουμπαρε.......... λιγα τα λογια σου για τους Αιγυπτιους,αντε γιατι δεν το εχουν πολυ να αλλαξουν τις ωρες και των δικων μου εισητηριων και μετα θα βαλω τα εισητηρια για Χονκ Κονγκ στον κωλο μουΠιπινο.....ευτυχως μου ειπε ΔΕΝ το εκλεισε Ενιαιο(δηλ. Θεσ/νικη-Μπανγκοκ)αλλα "σπαστο"(ξεχωριστα οι 2 πτησεις)
Τι να πω?????Νομιζα η Egypt ηταν η χειροτερη αλλα μου φαινεται H Gulf παει να παρει τα "πρωτεια" με διαφορα!!!!!
Αυριο θα παρουμε τηλ. στα γραφεια και θα δουμε τι θα μας πουνε!!!
Ωπα...τα εισητηρια για Χονκ Κονγκ
Πιπινε το Χονκ Κονκ για μενα μετα την Σανγκαι και το Πεκινο ηταν ''must to go'' προορισμος,οποτε με το που βρηκα ευκαιρια με την AIR ASIA την χτυπησα αμεσως.Ωπα...
Θα πας στο πραγματικο παραδεισο και μας το κρυβεις?
Κακως ομως πας στην αρχη του ταξιδιου...
Αν ξερεις να "κινηθεις" στο Χονγκ Κονγκ και να "γευτεις" τις απολαυσεις που μπορει να σου προσφερει,οταν γυρισεις Ταυλανδη θα ξενερωσεις...
Σου μιλαω εκ πειρας...Ετσι τη πατησα προπερσι... ;)
Ε καλα τωρα...Μια φορα εχω παει κι εγω...Παντος οποιαδηποτε προταση-συμβουλη για Χονκ Κονγκ ειναι καλοδεχουμενη![]()