Pattaya κόλλημα λέμε...
Μάρτη-Απρίλη θα μαζευτεί το βαρύ πυροβολικό του φόρουμ.Αν όλα πάνε καλά με τις μισθοδοσίες φυσικά
θα είμαι παρών και εγώ στο ψαροχώρι αλλά το πολύ μέχρι δέκα Απριλίου.Θα ξεκινήσω με Ουντόν παρέα με
Πιπίνο και αφού με ξεπουπουλιάσει το σόι της αρραβωνιάρας θα κατέβω κάτω για καλαμάρια.Συναντήσεις
θα γίνουν πολλές φυσικά,σε εστιατόρια,σε γκόγκος και σε ορθάδικα.Αντε μάγκες ταξιδευτές υπομονή.
Τα νέα εδώ τα γνωστά.Χάλια λέμε...βαριόμαστε.Ειδικά τα βράδια...
Χτες μετά από ένα άλλο στήσιμο συνεχίσαμε με beer bars.Εκεί ο συμπαίχτης Χανκ χτύπησε φλέβα χρυσού
Του βγάζω το καπέλο.Εικοσάχρονο τρυφερό βλαστάρι.Αφού τον αφήσαμε να δουλέψει οι υπόλοιποι πήγαμε
στο γνωστό στέκι WS Club η αλλιώς ψυγείο κρεάτων.Εδώ είναι όπως είπαμε nο smoking club, ακούς Bik?
Η θα το κόψεις ή θα κάθεσαι απ'έξω όπως μερικούς θεριακλήδες.Μετά το πρώτο ποτό εγώ φυσικά έφυγα
για τα γνωστά Gogos.Ξεκίνησα με το Iron.Είχε μερικά καλά μωρά αλλά κάνανε μαλακίες.Η σερβιτόρα μου
έφερε Singha η οποία μόλις είπια γουλιά χύθηκε όλη έξω σαν αφρός πολύ γέλιο.Το ίδιο και η δεύτερη.
Φυσικά μου τις αλλάξανε και είπανε και ένα σωρό σόλυ σερ!Μετά το χτεσινό χαζό γκογκολεζάκι είπα να
παίξω σίγουρη μπάλλα στο Αλκατράζ που φέτος είμαι φαν.Με υποδέχτηκε η μικρή μου σερβιτόρα και στο
καπάκι η χορεύτρια με τα πορτοκαλλί που της είχα τάξει να την πάρω τις προάλλες.Μην τάξεις σε μικρό
παιδί και σε Ταϊλανδέζα...πως τα θυμούνται! Η Αλις είχε τρομερό κορμί χωρίς ίχνος λίπους και ολόισια
μακρυά πόδια.Μετά τα ποτάκια της λέω για μπαρφάιν και φόρτωμα.Εδώ αρχιζουν και μπερδεύονται τα πράγματα.
Ολα σε μένα θα συμβαίνουν γαμώτο.Με λεει "no barfine now after I stop work I come with you hotel"
Τι ρώτησα τρεις φορές και επέμενε.Για μένα καλύτερα γιατί το πρόστιμο είναι χίλια πεντακόσια, άσχετα
αν έκανα λογαρισμό με ποτά και κεράσματα στο χιλιάρικο.Μάλλον για αυτό το έπαιξε έτσι ίσως είναι νέα εντολή
διεύθυνσης γιατί η κίνηση του μπαρ σε ποτά πεσμένη.Εγώ πάντως διασκέδασα γιατί κάθησε μαζί μου όλη
την ώρα εκτός τότε που χόρεψε (τρεις με τρισήμισυ) και με έφτειαξε.Ηρθαν και οι φίλες της και περάσαμε
υπέροχα.Να γιατί μου αρέσουν αυτά τα ιδρύματα.Και στο τέλος πληρώνεις εικοσιπέντε, τριάντα ευρώ.
Αντε να διασκεδάσεις τόση ώρα με κορίτσια και ποτά στην Ελλάδα ούτε τριακόσια γιούρια δε θα με έφταναν.
Το κορίτσι ήταν πιστό στο ραντεβού του αν και είχα αμφιβολία αλλά και να μην ερχότανε δε θα έσκαγα μετά από
ενάμισυ μήνα παρέα με γοργόνες και μάγισσες.Εξάλλου έξω η WS ήταν γεμάτη από last minute κορίτσια τα
οποία αποφεύγω όμως γιατί είμαι παθών.Το κορίτσι με ορίτζιναλ όνομα Αλισαλά ήταν απλά κορυφαίο και αντάξιο
του μαγαζιού που χτυπιέται.Αλλη φορά δεν ξανακάνω πειράματα σε άλλες φυλακές.Θα μείνω εκεί μέσα ισόβιος.
Κι αν κάποτε αυτές με κάνουν να τις βαρεθώ θα σχεδιάσω εγώ τη απόδραση μου απο το Αλκατράζ.
Εννοείται ότι στο τηλέφωνο η μικρή Σιντα έστειλε sms για διανυχτέρευση.Δεύτερο μύνημα "you forget me"
και τρεις αναπάντητες κλήσεις.Τι έχω βαρεθεί να λέω...οχι σχέσεις όχι τηλέφωνα.Την πήρα πίσω αφού
έφυγε ο πορτοκαλλί διάβολος που με ξεμέσιασε και ξεζούμησε.Της είπα κοιμόμουν και το τηλέφωνο στο αθόρυβο
τα γνωστά δηλαδή που αυτές μας μάθανε!
Εξι το πρωί ξεμπέρδεψα και κατά τις μία πήγαμε με το ζόρι στη Jomtien.Εκεί το θαλασσινό αεράκι και τα
χαμόγελα των παιδιών της καντίνας αλλά και των περαστικών μου έφτειαξαν τη διάθεση.
Δύο νύχτες ακόμη στο κάτω ψαροχώρι.Για αύριο έχω σχέδια για απόψε δεν ξέρω τι θα παίξει.
Οτι και να γίνει όμως θα είναι μία ακόμη μαγική νύχτα που θα περάσει στην ιστορία που γράφεται εδώ στη
τρελλή και απίστευτη πόλη της Πατάγιας.