Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κυριοι για ξενοδοχεια εδω ειναι μερικα πολυ καλα σαιτ.
σε αυτο σου λεει αν και ποσο χρεωνει το δωματιο για να μεινει η κοπελα το βραδυ κοιτας για joiner fee
αυτο εδω ειναι λεπτομερεστατο για τα ξενοδοχεια στο πουκετ εδω ενα σαιτ για προσφορες ξενοδοχειων με ημερομηνιες εδω ενα σαιτ οδηγος για την νυχτα αλλα και γενικες χρησιμες οδηγιες.
διαβαστε τα καλα και μετα εξετασεις στην ταυλανδη ;)
πολυ κατατοπιστικος οδηγος.πολυ χρησιμο ποστ.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Αντε να ετοιμαζομαστε για Μαρτη σιγα-σιγα... ;)

pipino,Bikou,mykonos,musician,pag (? ),kolares-boy .... Αντε να γεμιζει η λιστα, για να οργανωσουμε καμια συναντηση στο "ψαροχωρι" ... :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ακομα μια καλη εμπειρια ειναι το σεξ με ντυμενη ταιλανδεζα, και με τα αναλογα ψηλοτακουνα υποδηματα φυσικα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αντε να ετοιμαζομαστε για Μαρτη σιγα-σιγα... ;)

pipino,Bikou,mykonos,musician,pag (? ),kolares-boy .... Αντε να γεμιζει η λιστα, για να οργανωσουμε καμια συναντηση στο "ψαροχωρι" ... :rockon:
Μουσικε,λογω "ειδικων" συνθηκων εργασιας, περιμενω για Mαρτιο το Οκ με αγωνια...
Μην ξεχνας & τον Laki  :rockon:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Ωραιοι !

Εγω θα κατεβω με τον mykonos.... Λεμε για 10 Μαρτη να φυγουμε απο εδω....περιμενουμε κι εμεις το τελικο ΟΚ με τις αδειες, για να κλεισουμε εισητηρια !  ;)

Οποτε μεχρι στιγμης η λιστα εχει ως εξης:

pipinomaniac
Bikou (?)
mykonos
musician
pag (? )
kolares-boy
allantalon
Lakis

και συνεχιζουμε .... :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Προς lakis, για τον φίλο με την φόλα της gulf,
το γράφω όλο για τα τηλέφωνα εκεί
και κανονισμός ΕΕ 261/2004, βρείτε τον στο διεύθυνση gulf air αυτή που είπε ο φίλος πιο πάνω
30, Nikis Street, 105 57 Athens Tel 210 3229544, Fax 210 3226717
αν και μάλλον τα ξέρετε/βρήκατε και μόνοι σας όλα αυτά.

Ευχαριστω πολυ,φιλε μου...........τα νεα ειναι τα εξης..........
Τηλεφωνοτας στα γραφεια της Gulf Air στην Αθηνα και αναφεροντας το προβλημα αυτο μου ειπανε οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ειναι αυτες οι καινουργιες ωρες!!!!Μπορει να ξαναλλαξουν!!!αυτη την Παρασκευη θα ειναι γινει το Τελικο "ξεκαθαρισμα"!!!!
Εοισης οταν τους ειπα γιατι οταν ο φιλος "εκελισε" το εισητηριο(το "εκλεισε" 20-11-2010)δεν αναφεροταν πουθενα οτι "ενδεχεται να αλλαξουν οι ημερομηνιες πτησης",μου ειπανε οτι "δεν ειχε βγει ακομα το καλοκαιρινο "πλανο" της εταιρειας και γι'αυτο δεν ηταν γραμμενο κατι!!!!"

και εμενα τι με νοιαζει,κυριοι της Gulf????

Δεν πηρΑτε τα λεφτα ντανγκα-ντανγκα την ωρα που γινοταν η κρατηση??(εγινε μεσω του Site της Gulf)

Kαι οταν τελικα ρωτησα,τι διαδικασιες χρειαζεται να ακυρωθει και να παρω τα χρηματα πισω,μου ειπανε οτι πρεπει να στειλω με φαξ η εμαιλ μια Υπευθυνη Δηλωση(την παλια του Νομου 105) με το αιτημα μου............να μου στειλουν πισω μια φορμα ακυρωσης.......και να ξαναστειλω αυτη την φορμα ακυρωσης συμπληρωμενη!!!!Αλλο παλι και τουτο!!!!
Οσο για τα λεφτα.....εκει μου τα "μσουσαν"........μπορει να σας κρατησουν μονο 70 ευρω,μπορει100,μπορει 200,μπορει και ολο το ποσο!!!!Αντε βγαλε ακρη!!!!!!Μου φαινεται δεν ξερουν που πανε τα 4 εκει στην Gulf...........

Eiμαι πολυ τσαντισμενος!!!και ο φιλος μου(μαλλον θα το ακυρωσει..μπορει και σημερα!!0

Ας κανουν κανα αστειο να του κρατησουν ολα τα λεφτα(του εισητηριου) και τα λεμε!!!!

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΠΑΙΔΙΑ...........ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GULF!!!!!Ειχαμε συνεχομενα περιστατικα "κακης εξυπηρετησης!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Thanks. Για πες μου όμως, οι τιμές ήταν στα επίπεδα π.χ. του agoda; γιατί από ότι έχω δει έχει πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που δίνουν ως προσφορά τα ξενοδοχεία.

και αν πας επιτοπου,μπορει να τα βρεις και ακομα χαμηλοτερα(με λιγο παζαρι φυσικα!!!)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Ωραιοι !

Εγω θα κατεβω με τον mykonos.... Λεμε για 10 Μαρτη να φυγουμε απο εδω....περιμενουμε κι εμεις το τελικο ΟΚ με τις αδειες, για να κλεισουμε εισητηρια !  ;)

pipinomaniac
Bikou (?)
mykonos
musician
pag (? )
kolares-boy
allantalon
Lakis

Καντε το τελη Μαρτιου η αρχες Απριλιου...............θα ειμαι μεσα μαζι με αλλαν..........

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pattaya κόλλημα λέμε...
Μάρτη-Απρίλη θα μαζευτεί το βαρύ πυροβολικό του φόρουμ.Αν όλα πάνε καλά με τις μισθοδοσίες φυσικά
θα είμαι παρών και εγώ στο ψαροχώρι αλλά το πολύ μέχρι δέκα Απριλίου.Θα ξεκινήσω με Ουντόν παρέα με
Πιπίνο και αφού με ξεπουπουλιάσει το σόι της αρραβωνιάρας θα κατέβω κάτω για καλαμάρια.Συναντήσεις
θα γίνουν πολλές φυσικά,σε εστιατόρια,σε γκόγκος και σε ορθάδικα.Αντε μάγκες ταξιδευτές υπομονή.
Τα νέα εδώ τα γνωστά.Χάλια λέμε...βαριόμαστε.Ειδικά τα βράδια... :2funny:
Χτες μετά από ένα άλλο στήσιμο συνεχίσαμε με beer bars.Εκεί ο συμπαίχτης Χανκ χτύπησε φλέβα χρυσού :thumbsup:
Του βγάζω το καπέλο.Εικοσάχρονο τρυφερό βλαστάρι.Αφού τον αφήσαμε να δουλέψει οι υπόλοιποι πήγαμε
στο γνωστό στέκι WS Club η αλλιώς ψυγείο κρεάτων.Εδώ είναι όπως είπαμε nο smoking club, ακούς Bik?
Η θα το κόψεις ή θα κάθεσαι απ'έξω όπως μερικούς θεριακλήδες.Μετά το πρώτο ποτό εγώ φυσικά έφυγα
για τα γνωστά Gogos.Ξεκίνησα με το Iron.Είχε μερικά καλά μωρά αλλά κάνανε μαλακίες.Η σερβιτόρα μου
έφερε Singha η οποία μόλις είπια γουλιά χύθηκε όλη έξω σαν αφρός πολύ γέλιο.Το ίδιο και η δεύτερη. :2funny:
Φυσικά μου τις αλλάξανε και είπανε και ένα σωρό σόλυ σερ!Μετά το χτεσινό χαζό γκογκολεζάκι είπα να
παίξω σίγουρη μπάλλα στο Αλκατράζ που φέτος είμαι φαν.Με υποδέχτηκε η μικρή μου σερβιτόρα και στο
καπάκι η χορεύτρια με τα πορτοκαλλί που της είχα τάξει να την πάρω τις προάλλες.Μην τάξεις σε μικρό
παιδί και σε Ταϊλανδέζα...πως τα θυμούνται! Η Αλις είχε τρομερό κορμί χωρίς ίχνος λίπους και ολόισια :tits:
μακρυά πόδια.Μετά τα ποτάκια της λέω για μπαρφάιν και φόρτωμα.Εδώ αρχιζουν και μπερδεύονται τα πράγματα.
Ολα σε μένα θα συμβαίνουν γαμώτο.Με λεει "no barfine now after I stop work I come with you hotel"
Τι ρώτησα τρεις φορές και επέμενε.Για μένα καλύτερα γιατί το πρόστιμο είναι χίλια πεντακόσια, άσχετα
αν έκανα λογαρισμό με ποτά και κεράσματα στο χιλιάρικο.Μάλλον για αυτό το έπαιξε έτσι ίσως είναι νέα εντολή
διεύθυνσης γιατί η κίνηση του μπαρ σε ποτά πεσμένη.Εγώ πάντως διασκέδασα γιατί κάθησε μαζί μου όλη
την ώρα εκτός τότε που χόρεψε (τρεις με τρισήμισυ) και με έφτειαξε.Ηρθαν και οι φίλες της και περάσαμε
υπέροχα.Να γιατί μου αρέσουν αυτά τα ιδρύματα.Και στο τέλος πληρώνεις εικοσιπέντε, τριάντα ευρώ. :grin:
Αντε να διασκεδάσεις τόση ώρα με κορίτσια και ποτά στην Ελλάδα ούτε τριακόσια γιούρια δε θα με έφταναν. :idiot:
Το κορίτσι ήταν πιστό στο ραντεβού του αν και είχα αμφιβολία αλλά και να μην ερχότανε δε θα έσκαγα μετά από
ενάμισυ μήνα παρέα με γοργόνες και μάγισσες.Εξάλλου έξω η WS ήταν γεμάτη από last minute κορίτσια τα
οποία αποφεύγω όμως γιατί είμαι παθών.Το κορίτσι με ορίτζιναλ όνομα Αλισαλά ήταν απλά κορυφαίο και αντάξιο
του μαγαζιού που χτυπιέται.Αλλη φορά δεν ξανακάνω πειράματα σε άλλες φυλακές.Θα μείνω εκεί μέσα ισόβιος.
Κι αν κάποτε αυτές με κάνουν να τις βαρεθώ θα σχεδιάσω εγώ τη απόδραση μου απο το Αλκατράζ.
Εννοείται ότι στο τηλέφωνο η μικρή Σιντα έστειλε sms για διανυχτέρευση.Δεύτερο μύνημα "you forget me"
και τρεις αναπάντητες κλήσεις.Τι έχω βαρεθεί να λέω...οχι σχέσεις όχι τηλέφωνα.Την πήρα πίσω αφού
έφυγε ο πορτοκαλλί διάβολος που με ξεμέσιασε και ξεζούμησε.Της είπα κοιμόμουν και το τηλέφωνο στο αθόρυβο
τα γνωστά δηλαδή που αυτές μας μάθανε! :birdman:
Εξι το πρωί ξεμπέρδεψα και κατά τις μία πήγαμε με το ζόρι στη Jomtien.Εκεί το θαλασσινό αεράκι και τα
χαμόγελα των παιδιών της καντίνας αλλά και των περαστικών μου έφτειαξαν τη διάθεση.

Δύο νύχτες ακόμη στο κάτω ψαροχώρι.Για αύριο έχω σχέδια για απόψε δεν ξέρω τι θα παίξει.
Οτι και να γίνει όμως θα είναι μία ακόμη μαγική νύχτα που θα περάσει στην ιστορία που γράφεται εδώ στη
τρελλή και απίστευτη πόλη της Πατάγιας.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ωραιοι !

pipinomaniac
Bikou (?)
mykonos
musician
pag (? )
kolares-boy
allantalon
Lakis

Ρε σεις ,τον drosser δεν θα τον παρουμε μαζι μας?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
11 Μαρτιου πεταω με τους γυφτους και παω να δω το κολεγιοκοριτσο στο Ισααν για να το βοηθησω στα "μαθηματα"... (:zfuck:)
Επομενος σταθμος το ψαροχωρι...
51 και σημερα... :rockon:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καντε το τελη Μαρτιου η αρχες Απριλιου...............θα ειμαι μεσα μαζι με αλλαν..........
Δεν γινεται φιλε μου γιατι 10-12 Απριλιου πρεπει να εχω γυρισει και θελω να καθησω κανα μηνα.... Αλλα ετσι κι αλλιως θα τα πουμε εκει αν ειναι  ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν γινεται φιλε μου γιατι 10-12 Απριλιου πρεπει να εχω γυρισει και θελω να καθησω κανα μηνα.... Αλλα ετσι κι αλλιως θα τα πουμε εκει αν ειναι  ;)

Αρα θα συναντηθουμε εκει το πρωτο δεκαημερο του Απριλιου σωστα;;

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
20 Φλεβαρη οποιος ειναι Πατταγια θα μαθει απο πρωτο χερι τι παιζεται στο Βιετναμ.....  ;) ;) ;) ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Pattaya κόλλημα λέμε...
Μάρτη-Απρίλη θα μαζευτεί το βαρύ πυροβολικό του φόρουμ.Αν όλα πάνε καλά με τις μισθοδοσίες φυσικά
θα είμαι παρών και εγώ στο ψαροχώρι αλλά το πολύ μέχρι δέκα Απριλίου
Nα ξερεις οτι δινω μεγαλο αγωνα για τις ημερομηνιες,προκειμενου να σε πετυχω στο "ψαροχωρι"
..Εδώ είναι όπως είπαμε nο smoking club, ακούς Bik?
Η θα το κόψεις ή θα κάθεσαι απ'έξω όπως μερικούς θεριακλήδες.Μετά το πρώτο ποτό εγώ φυσικά έφυγα
Ο ενας "εθισμος" περναει μονο με εναν αλλον καλυτερο... Τα μωρακια με τα σχιστα ματια ειναι η "νικοτινη"μου :2funny:
Να γιατί μου αρέσουν αυτά τα ιδρύματα.Και στο τέλος πληρώνεις εικοσιπέντε, τριάντα ευρώ. :grin:
Αντε να διασκεδάσεις τόση ώρα με κορίτσια και ποτά στην Ελλάδα ούτε τριακόσια γιούρια δε θα με έφταναν. :idiot:
και λιγα λες,λειπεις καιρο & ξεχασες τα "Τιμολογια"...
.

Δύο νύχτες ακόμη στο κάτω ψαροχώρι.
Αντε γιατι η πρωτευουσα περιμενει (Και εγω τα ποσταρισματα σου)

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθω να καταλαβω αυτους τους ρωσους, ουκρανους και λοιπους βλακες που ερχονται στη πατταγια με τις γκομενες τους, ενταξει το ξερω οτι οι ανθρωποι δεν εχουν καν τις στοιχειωδεις γνωσεις να μαθουν ονλινε τι γινεται και τι συμβαινει εκει που πανε και οι τουρ οπερατορς τους στελνουν σαν τα προβατα, εχουμε καταντησει να βλεπουμε στη πατταγια οικογενειες ΗΜΑΡΤΟΝ, και οχι μονο αυτο εχει γινει ενα καινουργιο μαγαζι στο τελος της WS που παιζει ρωσικη μουσικη και πανε και χορευουν κατι σαν τα μπλουζ που χορευαμε τα 80ς, τουλαχιστον δεν χαλανε την πιατσα γιατι δεν ασχολουνται με τα τιλακ. Χθες στο lucifer μουνοθυελα αλλα μονο εκει στα υπολοιπα μαγαζια ( insomnia, mixx) οι γνωστοι βλαχορωσοι και μη και ενα στυλακι σαν να ειμαι στο mercedes με ελλεινιδα, απαπα την εκανα γιατι δεν γουσταρω να βλεπω τετοια αλλιωση σε ενα τοσο αγαπημενο μου μερος, πρωτιμω να παιζω στα soi και στο δρομο, στα beer bars και οπου αλλου, αλλα στυλακι τετοιο που το εχω φαει στη μαπα, με τιποτα.Οποτε οποιος ξερει τα μυστικα τις πατταγια μακρια απο WS πλην lucifer το οποιο παραμενει απλα κορυφαιο!

αφορμη το συγκεκριμενο ποστ, η παταγια κυριοι αλλαζει και η αποφαση ειναι απο το υπουργειο τουρισμου και τις τοπικες αρχες εδω. Καλα κανουν και ερχονται ρωσοι και οικογενειες γιατι πατταγια δεν ειναι μονο WS, beach road οπως πολλοι πιστευουν :grin:. Εχει γινει μεγαλη προσπαθεια για αλλαγη,να γινει η παταγγια ενα τουριστικο θερετρο που συνδιαζει τα παντα, μια πολη διασκεδασης οπου ο σεξοτουρισμος δεν θα ειναι το δεσποζον.εχουν γινει επιχειρησεις σκουπας, για μειωση εγκληματικοτηας (για 1 μηνα, εκλειναν τα μαγαζια 2 η ωρα και παντου στους δρομους μπλοκα για ελεγχους). κυνηγι στα μπουρδελα στην σοι 6 με επανωτους ελεγχους και ντου απο αστυνομικους(προσφατα εγινε σκουπα στην 6 με 300 αστυνομικους!), ντου στην beach road απο την αστυνομια για τις freelancer, ladyboy. Η παταγια, εχει γινει απο τους ταυλανδους,κυριως μπανγκοκ, προορισμος του σαββατοκυριακου. ειναι αισθητη η διαφορα κοσμου στο jomtien , ws σε αυτες τις μερες. Για αυτο οπως ολοι διαπιστωνουν, τα μπαρ στην μπουακαο,σοι 7,8, νακλουα κτλ εχουν παρει την κατηφορα. Εδω στην 7,8 πουλιουνται 4 μπαρ σε κεντρικο σημειο, και οπου να πας μακρια απο ws, το ιδιο σκηνικο. πωλητηρια. Για να μην πολυλογω, διαβαζοντας τις τελευταιες ειδησεις, ο στοχος για τα επομενα χρονια για την παταγια απο τις τοπικες αρχες ειναι τουριστες απο Ρωσια,Ανατολικης Ασιας(χονγκ κονγκ, νοτια κορεα, γιαπωνεζοι) και τελος ινδια, αραβες οπου ειναι διπλα τους γεωγραφικα. Για αυτο εαν παρατηρει κανεις πια, με μια προχειρη ματια, κυριως μαυρο-ινδους και ρωσους δεσποζουν στα περισσοτερα τουριστικα σημεια της πολης.

φιλε, pagtao, ελπιζω να μην την εκανες, αλλα ξερω ολο φευγεις αλλα εδω μενεις :cheesy: .

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και παω να δω το κολεγιοκοριτσο στο Ισααν για να το βοηθησω στα "μαθηματα"... (:zfuck:)
Επομενος σταθμος το ψαροχωρι...
51 και σημερα... :rockon:
ποιος ο λογος να πας ισααν αφου ο στοχος ειναι η πατταγια? θα "ταλαιπωρηθεις" και εσυ και αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom