Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά αν και παρακολουθώ το site από παλιά. Ήθελα την άποψή σας σε κάτι. Ετοιμάζομαι να πάω Ταϋλάνδη (Πατάγια) την άλλη εβδομάδα. Δεν έχω κλείσει ξενοδοχείο καθώς δεν έχω πιστωτική κάρτα (είμαι εναντίον του πλαστικού χρήματος). Έχω ξαναπάει παλιότερα Ταϋλάνδη (Πούκετ και Μπανγκόκ). Τότε είχα κλείσει από πριν ξενοδοχεία με πιστωτική κάρτα άλλου. Υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί και να βρω ξενοδοχείο σε τιμές ανάλογες με αυτές του internet (π.χ. του agoda) ή θα είναι πολυ ακριβότερα; Παζαρεύουν τιμές τέτοια εποχή;
Το Νοε,Δεκ (high season) που ημουν στην Πατονγκ και πολλα δωματια ειχε και παζαρι επαιζε.
Tωρα μαλιστα που εχει περασει η peek season τους,θελω να πιστευω οτι τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα.
Προσωπικα εγω δεν προκειται να ξανακλεισω απο ιντερνετ τιποτα για ταιλανδη,εκει βρισκεις οτι θελεις,το αξιολογεις συμφωνα με τα γουστα σου & προχωρας...
Αν διαβασεις & ενα προηγουμενο ποστ μου, που εκανα μια βολτα για δωματια,ετσι για να ξερω τι "παιζεται",κατεληξα στο συμπερασμα οτι "επι τοπου" παιρνεις τουλαχιστον 20-30% κατω, ενω Ξεν/χεια που τα ειχαν στα site για γεματα, ειχαν μπολικα ελευθερα δωματια...
Τα ιδια, πανω κατω, ισχυουν και για Βκκ
Παταγια δεν εχω παει,ειναι ο επομενος προορισμος μου τον Μαρτιο η τον Απριλιο (πρωτα ο Βουδας),αλλα & για εκει δεν προκειται να κλεισω ξεν/χειο.Απλα θα κανω μια ψιλοερευνα απο το νετ και θα στηριχτω σε αυτα που εχουν προτεινει οι εμπειροι συναγωνιστες του θρεντ.
Οσο αφορα τα ξενοδοχειοsite ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που θα βρεις καλυτερη τιμη (ισως καποια προσφορα) απο τα επισημα site των ξεν/χειων χωρια που δεν μπορεις να διασφαλισεις μερικες "παροχες",πχ. το joeners fee η το free internet kλπ.
Οι τιμες του agoda δεν συμπεριλαμβανουν φορους & ποιος ξερει τι αλλο,γενικα μπορεις ευκολα να την πατησεις & να σου "φυγουν" πολυτιμα Μπατοπουλα ενω & το δωματιο μπορει να ειναι μαπα.Εξαιρουνται φυσικα τα "πολυτελειας" καταλυματα που κοστιζουν ενα σκασμο λεφτα...