Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ωραιος ο pag!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

αντε ν'ανεβασω και'γω μια φατσουλα απο τον μαρτιο!!!

Συνημμένα

• DSC_0963.jpg
    DSC_0963.jpg
    224 KB · Εμφανίσεις: 37
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο παγκ εχει και τατου τον αετο της gulfair,  μαλλον ειναι χορηγος του.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Pagtao σε περιμενω πατταγια για εξορμησεις, για αποψε εχω κλεισει τη Νουτ, τρελο καβλακι με βυζαρες ετων 21 η κοπελια. Πρωτα φαγητο, μπυριτσα και λουμ για τα περαιτερω!Για μενα φυσιολατρειες αργοτερα, με εχουν τρελανει τα τιλακ, ειμαι εξαρτημενος το παραδεχομαι!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
I am back!!!!!!  :rockon: :rockon:

Hank I am hungry for  :tits2: :tits: :kissass:
Δώσε στίγμα και ώρα συνάντησης  :dancing:

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
τι παιζει στη πατονγκ και σχεδον σε ολα τα ξενοδοχεια που εστειλα μαιλ για να δω τι πολιτικη ακολουθουν με την χρεωση στα joiner ολοι ζητανε απο 200-1000baht..α ρε μαγκεψαν και οι ταυλανδοι!..στην πατονγκ ερχομαι που θα μεινω ρε στο αγιο ορος?φυσικα τα περισσοτερα χοτελς ακολουθουν αυτη τη πολιτικη για να αποφευγουν τους σεξοτουριστες..μου φαινετε αυτη τη φορα c&n hotel ..η ας μου στειλει καποιος σε πμ που ειχε μεινε σε καποιο αλλο και ηταν no charge joiner.ευχαριστω.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ να δεις....... :headbang:
Παίρνω τηλέφωνο από skype σε κινητά Ταιλάνδης και ενώ στις ρυθμίσεις έχω βάλει να φαίνεται το Ελληνικό μου κινητό
σε δοκιμαστική κλήση δείχνει νούμερα 08299ΧΧΧΧΧ. Δηλαδη Thai numbers... :tickedoff:
Ποιό το πρόβλημα...? Θέλω να πάρω τη Ουντονίτισα τηλέφωνο που νομίζει ότι είμαι Ελλάδα και δεν μπορώ να την πείσω
ότι επέστρεψα σπίτι!Καλά να πάθω ο μπατερφλάης :s&m_1:

Οποιος έχει λύση thanks εκ των προτέρων :humpleg:

Πάω για συνάντηση με Χανκ να μου πει και να του πω ιστορίες του Σιάμ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pagtao,παιξτο "κινεζος",οτι δε ξερεις για ποιο λογο δειχνει Ταυλανδικο νουμερο...Καποιο προβλημα θα υπαρχει με το roaming "και καλα"...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ποιό το πρόβλημα...? Θέλω να πάρω τη Ουντονίτισα τηλέφωνο που νομίζει ότι είμαι Ελλάδα και δεν μπορώ να την πείσω

Απλο λεμε ... στειλε τηλεφωνο και θα την παρω εγω να κανω εσενα.....  ;) ;)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
12 Μαρτιου το απογευμα θα προσγειωνομαι στο Udon...

Pagtao...
ΤΙ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙ...????
ΘΕΛΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ!!!!

Ειμαι "baby lover" ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Pagtao θα παω νωριτερα, δωσε τηλ. να μην σκουριασει το εργαλειο.... Ελα ο καλος λιπαντης Αριμπααα!!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και εκει που η ζωη παει σιγα σιγα να παρει τον κανονικο, αχρωμο, μιζερο ρυθμο της...

ΣΚΑΕΙ "Mυτη" ο μεγιστος Pagtao  :rockon:και μας επαναφερει στο "ονειρο" η μηπως στην πραγματικη ΖΩΗ ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και εκει που η ζωη παει σιγα σιγα να παρει τον κανονικο, αχρωμο, μιζερο ρυθμο της...

ΣΚΑΕΙ "Mυτη" ο μεγιστος Pagtao  :rockon:και μας επαναφερει στο "ονειρο" η μηπως στην πραγματικη ΖΩΗ ?
Εγω να δεις. Που ειμαι εντεκα μηνες τωρα μεσα σαυτο το θρεντ στην τσιτα και περιμενω να περασουν αλλες 35 μερες :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι παιζει στη πατονγκ και σχεδον σε ολα τα ξενοδοχεια που εστειλα μαιλ για να δω τι πολιτικη ακολουθουν με την χρεωση στα joiner ολοι ζητανε απο 200-1000baht..α ρε μαγκεψαν και οι ταυλανδοι!..στην πατονγκ ερχομαι που θα μεινω ρε στο αγιο ορος?φυσικα τα περισσοτερα χοτελς ακολουθουν αυτη τη πολιτικη για να αποφευγουν τους σεξοτουριστες..μου φαινετε αυτη τη φορα c&n hotel ..η ας μου στειλει καποιος σε πμ που ειχε μεινε σε καποιο αλλο και ηταν no charge joiner.ευχαριστω.
το cn ειναι πολυ καλη επιλογη,αν θες φθηνοτερο πολυ καλο ειναι και το paripasmansion αλλα ειναι κανα 10λεπτο περπατημα μεχρι την μπαγλα.ενω το cn ειναι μεσα στην δραση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγώ να δεις....... :headbang:
Παίρνω τηλέφωνο από skype σε κινητά Ταιλάνδης και ενώ στις ρυθμίσεις έχω βάλει να φαίνεται το Ελληνικό μου κινητό
σε δοκιμαστική κλήση δείχνει νούμερα 08299ΧΧΧΧΧ. Δηλαδη Thai numbers... :tickedoff:

Πάω για συνάντηση με Χανκ να μου πει και να του πω ιστορίες του Σιάμ
Πες της -me love you,no batelfly, gleek numbel mole expencive, thai numbel chipel same-same, up to you-μηπως και να της εξηγησεις τιποτα περισσοτερο θα σε καταλαβει; :2funny:

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συναγωνιστή.. Γράφτην στα παπάρια σου και μην απολογείσαι.... λες και δεν ξέρει ότι είσαι πεταλούδας... ΕΛΕΟΣ

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν Dick,Sofogere,Pipi και λοιποί αγωνιστές θα κάνω τον Κινέζο και αύριο θα την πάρω και δεν πάει να δείχνει
εξάρια το μοτέρ.Θα της πω  cheap cheap thai telephone, safe money for you...θα τσιμπήσει? :think:

Ξέρω βέβαια τελικά τι θα γίνει με εκείνη......:tickedoff:

Αν δε με χέσει Πιπίνο όμως  θα πάμε παρέα Ουντόν το Μάρτη  :dancing: και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Kostas το τατού Golf air είναι μπογιά...ξέρω πλάκα κάνεις.. :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επιστροφή στη κόλαση
Ο υπάλληλος του Κoh Mak Residense ήρθε και μας πήρε από τη βίλλα κατά τις δέκα.Αφησα πίσω αρκετές γλυκές
αναμνήσεις, ελπίζω να ξαναέρθω στο νησάκι για περισότερες μέρες.Είναι όμως δύσκολο για τις μικρές
αυτού του είδους οι φυσιολατρείες.Ηλιος-θάλασσες...α πα πα εφιάλτης! Ισα ίσα τη κρατούσα, φυσικά με
δωράκια και έξτρα φιλοδώρημα.Το έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι του τζάμπα.Και να μη με ζητήσει η κοπέλλα
θα της δώσω οπωσδήποτε.Ετσι και εκείνη χαρούμενη θα είναι και εμένα θα κάνει happy. :smitten:

Το speed boat φυσικά γεμάτο.Οι μηχανές μούγκρισαν και το νησάκι μου σιγά σιγά χάθηκε πίσω στο γκρίζο
ορίζοντα.Είχε ψιλοσυννεφιά και αεράκι.Η νεαρή χώθηκε στην αγκαλιά μου και μάλλον μέσα της χαιρόταν που
ξεμπέρδεψε πια από τον ήλιο και τις θάλασσες.Ταλαιπωρία αυτοί οι φαράνγκ θα σκέπτεται... :headbang:
Ασε που στο Αμάρι οι Ρωσίδες ζήλευαν το σοκολατένιο της χρώμα και εκείνη το άσπρο αρρωστημένο τους δέρμα.
Γυναίκες......καμμία ικανοποιημένη! :idiot:
Αφού παραλάβαμε και άλλους χαμένους από τα διάφορα νησάκια φθάσαμε μετά από μία ώρα απέναντι από το Koh Chang.
Απο εκεί τουκ τουκ μας παρέλαβαν και μας πήγαν στη Τρατ σε σταθμό μίνι μπας.Διαδρομή τέσσερις ώρες με το
διάλειμμα. Ταλαιπωρημένος αλλά ευχαριστημένος από τις μικρές διακοπές έφτασα ξανά στ Grand hotel κατά τις
πέντε το απόγευμα.Η προσαρμογή από τα νησιά στη κόλαση της Πατάγιας και δή του πεζόδρομου δύσκολη. :S
Η μικρή πήγε στο δωμάτιο μιας φίλης της.Μου είπε μάλιστα ότι θα κατέβαινε και η μητέρας της που τις μάζεψε
από τον άντρα της.Ας κάνουν ότι θέλουν δε θα τη ξαναδώ για φέτος της είπα ότι αύριο φεύγω για Μπανγκόκ.Ασε
που δένομαι και μετά αρχίζουν τα γνωστά προβλήματα.
Το βραδάκι συνάντησα τους εδώ συναγωνιστές γευματίσαμε κάναμε και μπαρότσαρκα.Μπήκα και σε τρία Gogos
μιας και μου λείψανε.Κάθισα μόνο στο Super Girls το οπόιο έχει αστέρια αλλά πέσαν από νωρίς.Πήρα τελικά
ρεπό απόψε.Κούραση αλλά και ψιλοφτειαγμένος με τη νεαρή δεν ήθελα να χαλάσω τις αναμνήσεις από το πενθήμερο
honeymoon.Αυριο έχει ο Βούδας! :dancing:
Η κίνηση στη Walking Street και σε όλη την Πατάγια είναι πεσμένη αισθητά.Τώρα είναι καλή εποχή για ταξίδι.
Η συμπεριφορά του προσωπικού στα μπαρς και στα γκογκος είναι πιεστική και απαράδεκτη.Δεν προλαβαίνεις
να μπεις και σε στριμώχνουν να καθήσεις και να παραγγείλεις ποτό.Η δε πίεση για δεύτερο ποτό ξεκινάει μετά
από τη μέση της στάθμης...Οι ωραίες γκόμενες στα ορθάδικα το παίζουν σίγουρα. :idiot:
Τέλος πάντως αρχίζει να έρχεται για τα καλά η σκέψη της επιστροφής στη πρωτεύουσα από τώρα.Υπολοιπο δύο εβδομάδες
για να κλείσει ο κύκλος των εξήντα και μία ημερών στη χώρα του Σιαμ.

Απόψε δεν είχε περιπέτεια αλλά μιας και η συνέχεια θα είναι στη πόλη των αγγέλων θα ποστάρω ένα αγγελούδι
από εκείνα που πετούν μόνο στους ουρανούς της Μπανγκόκ.

Συνημμένα

• Angel.jpg
    Angel.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom