Φυσιολατρείας η συνέχεια
Δεκαπέντε λεπτά ποδαρόδρομο από το Amari είναι η Kai Bae beach.
Αναπτυγμένη περιοχή με πληθώρα από μπαρς ακόμα και lady bars, massage shops,τουριστικά, εστιατόρια κλπ.
Φυσικά καμμιά σχέση με Πουκέτ ούτε καν Κάτα μπητς.Το Koh Chang είναι ιδανικός προορισμός για ψαγμένους
φυσιολάτρες.Ειδικά τα νότια του νησιού.Χτες το βράδυ ανακάλυψα μπαράκι με ζωντανή μουσική το Pirates.
Αναψα και Ναργιλέ που αρέσει της νεαρής, τράβηξα και ωσαν Αλή πασάς αρκετές τζούρες και μαζί με
δύο μοχίτο πετάξαμε στα ουράνια.
Την επομένη μας περίμενε ταξί για τη νότια προβλήτα του νησιού.Από εκεί ταχύπλοο μας πέταξε στο
Koh Mak, νησάκι ακόμα πιο νότια σχεδόν κοντά στη Γκαμπότζη.Ετούτο το νησάκι είναι και το αγαπημένο μου.
Η απόλυτη φυσιολατρεία παρέα σε συνδιασμό με πιπινολατρεία.Εδώ θα μείνουμε δύο νύχτες.
Διάλεξα ένα μικρό χοτέλ πέντε λεπτά από τη παραλία.Εχω βίλλα με δικιά μου πισινούλα.Η μικρή τα έχει
παίξει και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος.Εδώ δεν έχει πολύ κόσμο και είναι όλοι νεαρά ζευγάρια.
Τα λίγα μπαράκια και τα εστιατόρια δένουν με το περιβάλλον και είναι πολύ γραφικά.Οι δρόμοι είναι
αγροτικοί και τα αυτοκίνητα ελάχιστα.
Δε θα έλεγα ότι μου λείπει η Πατάγια ή οι άλλοι σεξότοποι.Φυσικά δεν είναι και να μένεις πολύ με τιλάκ
σε τέτοια μέρη.Πέντε μέρες το πολύ.Μετά αρχίζουν οι βαρεμάδες και τα λαμπερά χρώματα των Gogos να έρχονται
στη σκέψη σου.Τότε πρέπει να μπεις στο speed boat και να πεις στον captain σανίδωσετο μέχρι την Walking
Street...leo leo!
Αύριο το πρόγραμμα έχει ημερήσια στο Koh Rayan ένα μικρούτσικο νησί με πεντακάθαρη θάλασσα για βουτιές.
Μεθαύριο οι καταδύσεις θα συνεχιστούν.....που αλλού Πατάγια!
Pag και στο επανειδείν