Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ωρα πατονγκ 6 & κατι ψιλα... το απογευμα.
Μολις επεστρεψα απο την πρωινη βολτα στα περιξ και...

Το ευρο ειναι κατα διαολου,39,3 το αλλαξα στην "πρασινη" τραπεζα.
Τα περισσοτερα πραγματα παιζουν σε τιμες Ελλαδας,η φτηνη Ταυλανδη δεν βρισκεται στην πατονγκ...
Θελει πολυ προσοχη το χρημα γιατι κατι μερες σαν τη σημερινη που ριχνει καρεκλες απο το πρωι,αν δεν ξερεις που πας, σε "δαγκωνουν"κανονικα.
Υπαρχουν υπεροχες εικονες & αισθησεις για τα ματια του πρωταρη αλλα & πραγματα που προκαλουν θλιψη,δεν ειναι λιγες οι φορες που το βλεμα των "κοριτσιων" ειναι θλιμενο & αυτο εγω δεν το αντεχω,ισως να ειμαι  λιγο ευαισθητος για τετοιες καταστασεις.
Απο την αλλη η ευγενεια & το χαμογελο σε "υποχρεωνουν".Μια γλυκια κοπελιτσα εκει που "ψαροετρωγα" πηρε ενα μαντηλακι & μου καθαρισε το προσωπο για να ειμαι "ευπρεπης" οπως μου ειπε !!
Παω τωρα για ενα oil masage & τα λεμε...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Υπαρχουν υπεροχες εικονες & αισθησεις για τα ματια του πρωταρη αλλα & πραγματα που προκαλουν θλιψη,δεν ειναι λιγες οι φορες που το βλεμα των "κοριτσιων" ειναι θλιμενο & αυτο εγω δεν το αντεχω,ισως να ειμαι  λιγο ευαισθητος για τετοιες καταστασεις.
Φίλε αν θες να ανοίξεις παρτίδες με Τάι θα πρέπει να συνηθήσεις σε αυτήν την εικόνα
Καταλαβαίνω τι εννοείς από το πρώτο μου ταξίδι κιόλας από τη μία η διάθεση για αχαλίνωτο  :fuck1: και από την άλλη η εικόνα της εξαθλίωσης και της λύπης για τα περισσότερα κορίτσια και όχι μόνο κορίτσια αλλά και Ταιλανδούς γενικά από τη μία σκεφτόμουνα δεν βαριέσαι εγώ ήρθα εδώ να κάνω τις διακοπές μου να περάσω καλά και από την άλλη στεναχοριόμουνα με αυτές τις εικόνες θα μπορούσε να ήταν λόγος να μην ξαναπατήσω, αλλά μάλλον κερδίζει το στοιχείο του σεξοτουρίστα
Από τη μία υπάρχουν οι βολεμένες όπως είπαν ποιο πάνω οι συναγωνιστές με τους σπόνσορες αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα φτωχοκόριτσα που βγαίνουν στο κλαρί για το μεροκάματο απλα για να ζήσουν και αναγκάζονται να πάνε με τον κάθε πορνόγερο
(εμάς δηλαδή)
Anyway αρκετά σου μαύρισα τη καρδιά, καλό μασάζ και κοίτα να περνάς καλά στις διακοπές σου

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ειναι θλιμμενες γιατι δεν βρηκαν ακομα τον μαλακο - αγαπουλη σπονσορα, μολις τον βρουν ειναι μια χαρα....  :grin: :grin: :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
προφεσσορα μπερδεψες τις μπυρες γιαυτο σου λεω  :grin:
στο κατσικοχωρι πρεπει να πινουν ολοι LEO οχι LΑO  :2funny:
Μωρέ εδώ που είμαι και πετρέλαιο να σου δώσουν το πίνεις :cheesy: αν και στο μαγαζάκι κοντά στο σχολείο παίζουν και κουτάκια Heineken... Πάντως οι κλασσικες μάρκες εδώ είναι Leo (lao θα πιω όταν πάω για visa run), Chang και Archa...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
To Fino sto οποιο πηγα εγω και βεβαια αυτο γινεται σε πολλα αλλα Καραοκε, ειναι απο το μπαρ του Φωτη 300 μετρα περιπου περπατωντας προς την κατευθυνση της WS.
Παντως οι πιο πολλες εχουν τους μονιμους ταυλανδους που τους τα ακουμπανε. Ομως αυτο το ξεφτυλικι με τα αγορια με τα καρτελακια και να βλεπεις πως χαλανε το χρημα μας οι πουτανες θα ηταν ενα καλο μαθημα για πολλους χορηγους ή οιωνεί χορηγους.

ειναι δηλαδη πανω στην Soi Buakhao????

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
οσοι αισθανεστε οτι θελετε να βοηθησετε καποια πατταγιανη, για να παρετε μια ιδεα που θα φανε τα λεφτα που θα τους δωσετε δεν εχετε παρα να κανετε ενα πραγμα οταν θα ειστε εκει.
Επισκεφτειτε το Karaoke Fino sto Soi Buakhao.
Μετα τις 3 το πρωι ολες οι γκομενιτσες πανε εκει και κανουν το απίστευτο. ΠΛηρωνουν 180 μπατ την ωρα για ανδρικη συντροφια στο τραπεζι, 500 μπαρ φαιν και 1000 στον ταυλανδο να τις πηδηξει. Τα αγορια κυκλοφορουν μεσα με καρτελακια με αριθμο στο πετο. Κοπελα ζητα απο σερβιτορο να της φωναξει το αγορι με τον αριθμο του.
Αν αυτο ακουγται απιστευτο θα πατε να δειτε με τα ματια πως τα τρωνε οι πουτανες τα λεφτα τους που τα βγαζουν οπως τα βγαζουν απο τους φαραγκ. Και μιλαμε για αστερακια που τα κανομανε και οχι τιποτε μπαζα.
Μετα απο εκει, ποτε μα ποτε δεν θα σκεφτειτε να στειλετε εστω και ενα ευρω εμβασμα. Απλα θα ξερετε που θα φαγωθει.  
Στην Πατογκ εχει αντιστοιχα μαγαζια απεναντι απο το μπαρ ρεστοραν του Νικου. Οσοι ειστε εκει μπορειτε να τον ρωτησετε τι βλεπει με τα ματια του καθε ξημερωμα που φευγουν οι γκομενες με τους ταυλανδους απο τα καραοκε (αν και νομιζω οτι στου Νικου απεναντι εχουν τα Καραοκε επανω και δικα τους δωματια).
Γινεται αυτο το πραγμα στην Παταγια και εσεις οι νεωτεροι αναρωτιεστε ακομα τι μπιζνες θα κανετε εκει κατω; Θα ανοιξετε το Ελληνικο καραοκι με γκρεεκ σουβλακι και καμακι.  :uglystupid:Και προσφορα σε οποια παιρνει δυο αγορακια μια μεριδα τζατζικι. Θα τους λετε οτι κανει καλο στην επιδερμιδα και μπορει να ασπρισουν κιολας. :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Oil masage ψιλομαπα,την επομενη θα τραβηχτω σε πιο ηρεμες γειτονιες για μασαζακι μπας & βρω κατι καλο.
ο πιπινομανιακ εχει δικιο σε ολα οσα εχει πει για την πατονγκ.Εδω κι ιδιος ο ρεσεψινιστας κραζει το χαλι που εχει γινει η περιοχη.
Εδω παιδες νεοπες σαν και μενα, ειναι μονο για buterfly σεξοτουρισμο (οπως σωστα ειπε ο αρχιμαλ.),αντε & καμια εδρομη γυρω γυρω. Ολοι & ολες ειναι προσανατολισμενοι πως να σου τα αρπαξουν γρηγορα & ευκολα,θελει τρελο παζαρι & προσοχη. Γνωρισα ελληνικο ζευγαρακι που μενει σε διπλανο Ξεν/χειο & εχουν χαλασει 2500 σε 9 μερες Χωρια τα 1200 το ατομο του πρακτορειου...
Και να πεις οτι μενουν & σε κανενα χλιδατο resort...
A... & να μην ξεχασω ακομα & στις εκδρομες θελει τρελο παζαρι.Απο τα 4000μπατ για το γνωστο τουρ πιπι κλπ.πεφτουν στα 2800 & απ οτι καταλαβα παει και αλλο κατω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Oil masage ψιλομαπα,την επομενη θα τραβηχτω σε πιο ηρεμες γειτονιες για μασαζακι μπας & βρω κατι καλο.
ο πιπινομανιακ εχει δικιο σε ολα οσα εχει πει για την πατονγκ.Εδω κι ιδιος ο ρεσεψινιστας κραζει το χαλι που εχει γινει η περιοχη.
Εδω παιδες νεοπες σαν και μενα, ειναι μονο για buterfly σεξοτουρισμο (οπως σωστα ειπε ο αρχιμαλ.),αντε & καμια εδρομη γυρω γυρω. Ολοι & ολες ειναι προσανατολισμενοι πως να σου τα αρπαξουν γρηγορα & ευκολα,θελει τρελο παζαρι & προσοχη. Γνωρισα ελληνικο ζευγαρακι που μενει σε διπλανο Ξεν/χειο & εχουν χαλασει 2500 σε 9 μερες Χωρια τα 1200 το ατομο του πρακτορειου...
Και να πεις οτι μενουν & σε κανενα χλιδατο resort...
A... & να μην ξεχασω ακομα & στις εκδρομες θελει τρελο παζαρι.Απο τα 4000μπατ για το γνωστο τουρ πιπι κλπ.πεφτουν στα 2800 & απ οτι καταλαβα παει και αλλο κατω...
σωστος ο μπικου αλλα για φιφι δεν πιστευω να πηγες φιλε,εχει ενα σωρο γραφειακια που μπορεις να βρεις και με 1000 μπατ ολοημερο με φαγητο,με γρηγορο καραβακι.
θα τα μαθεις τα κολπα και θα σου αρεσει,και κανε παζαρια σε ολους.ειναι πολυ φθηνα εκει,αν βρεις τα καταληλα μαγαζια.πηγες στο ελληνικο ταβερνακι;

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μου μαστερ απο το πρωι εριχνε καρεκλες το απογευμα σταματησε.Οπως βγηκα απο το junglτετοιο,μετα τη μπανγλα βηκα το "γεια σου" & εφαγα εκει γιατι ημουν μουσκεμα.Δεν το ειχαν ελληνες αλλα ηταν καλα, καπως ακριβα βεβαια.Αυτο που καταλαβα ηταν πως ακομα & στο φαγητο παζαρι θελουν οι αθεοφοβοι,αλλα εγω αρνουμε.ελεος δλδ και στο φαι ?
Αυριο επλιζω να μη βρεχει για να ψαχτω καλυτερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε μου μαστερ απο το πρωι εριχνε καρεκλες το απογευμα σταματησε.Οπως βγηκα απο το junglτετοιο,μετα τη μπανγλα βηκα το "γεια σου" & εφαγα εκει γιατι ημουν μουσκεμα.Δεν το ειχαν ελληνες αλλα ηταν καλα, καπως ακριβα βεβαια.Αυτο που καταλαβα ηταν πως ακομα & στο φαγητο παζαρι θελουν οι αθεοφοβοι,αλλα εγω αρνουμε.ελεος δλδ και στο φαι ?
Αυριο επλιζω να μη βρεχει για να ψαχτω καλυτερα.
τι εφαγες ρε ενα ατομο;εγω ετρωγα του σκασμου και πληρωνα μια 500αρα.μηπως πηγες στο διπλα που δεν το εχουν ελληνες;ειναι 2 φαγαδικα με ελληνικες σημαιες,στο ενα δεν υπαρχει ελληνας ομως,στο αλλο ειναι ο ιδιοκτητης,ο μητσος.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ρε συ μορτη Μπικου αμα σε ρωτανε ''πρωτη φορα εισαι Ται'', να λες οτι εχεις ξαναερθει τουλαχιστον 5-6 φορες  ;), ετσι να μοιαζεις για παλιοσειρι να μη σου κολλανε και πολυ !!!  ;) ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ μορτη Μπικου αμα σε ρωτανε ''πρωτη φορα εισαι Ται'', να λες οτι εχεις ξαναερθει τουλαχιστον 5-6 φορες  ;), ετσι να μοιαζεις για παλιοσειρι να μη σου κολλανε και πολυ !!!  ;) ;)
Καπως ετσι προσπαθω να ξηγηθω αλλα με περνουνε χαμπαρι τα λαμογια :2funny:
Παντως δεν με εχουν Δαγκωσει πολυ 800 μπατ για μια γαριδαρες σαλατες κτλ.
Στο εμπορικο την ψιλοπατησα γιατι τα ρουχα μου λερωθηκαν στο αεροπλανο απο καποιο υγρο & αναγκαστηκα μεχρι να πληθουν να ψωνισω μια αλαξια ενα 3χιλιαρο μπατ.
Jungleτετοιο μακρυα παιδες πιο ακριβο απο ελλαδα...
Παω τωρα εχω σταμπαρει ενα μωρο...Ειμαι & εκλεκτικος παναθεμα με...
Α ρε πιπιν ποσο δικιο εχεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καπως ετσι προσπαθω να ξηγηθω αλλα με περνουνε χαμπαρι τα λαμογια :2funny:
Παντως δεν με εχουν Δαγκωσει πολυ 800 μπατ για μια γαριδαρες σαλατες κτλ.
Στο εμπορικο την ψιλοπατησα γιατι τα ρουχα μου λερωθηκαν στο αεροπλανο απο καποιο υγρο & αναγκαστηκα μεχρι να πληθουν να ψωνισω μια αλαξια ενα 3χιλιαρο μπατ.
Jungleτετοιο μακρυα παιδες πιο ακριβο απο ελλαδα...
Παω τωρα εχω σταμπαρει ενα μωρο...Ειμαι & εκλεκτικος παναθεμα με...
Α ρε πιπιν ποσο δικιο εχεις...
ρε συ 3000 μπατ τι πηρες!!!εγω με 1800 πηρα 2 μπλουζες,πετσετα θαλασσης,2 σορτσακια,παπουτσια.ψαξε μεσα εχει ενα σωρο μαγαζια μην πας στα ακριβα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άσε που με 800 baht τρως για μια βδομάδα!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν δε φας από πάγκο δεν καταλαβαίνεις Ταϊλάνδη!!

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα μας τρελανεις τελειως μπικου.....οπως πας θα χρειατεις εμβασμα σε καμια βδομαδα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θα μας τρελανεις τελειως μπικου.....οπως πας θα χρειατεις εμβασμα σε καμια βδομαδα...
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο....ασε που εμβασμα θα χρειαστει και ενα φιλαρακι εκει κατω πολυ συντομα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom