Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Εγώ πάντως μόνο γαμάω και τρώω στην κωλοπατάγια, θα φύγω από δω, δεν είναι ζωή αυτή ... Έχει και dance festival αύριο για 2 ημέρες με 70 dj στην bali hai pier ... Θα καεί ο εγκέφαλος ... Πολύ καλό καιρό, δεν έχει ρίξει σταγόνα ...  :) ...  ;) ...  :grin: ...  :sunglasses: ...  :dancing: ...  :rockon: ...  :knockinb:

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
2 απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις της ζωης,ειναι το φαι και το γαμησι...
Το φαι δεν ειναι απλα για να γεμιζουμε το στομαχι μας για να μη πεθανουμε απο ασιτεια,αλλα και μια διαδικασια γαστρεμαργικης απολαυσης και ηδονης στην οποια συμμετεχουν ολες μας οι αισθησεις...
Αντιστοιχα και το γαμησι...Δεν ψαχνουμε απλα μια τρυπα για να τον βαλουμε μεσα και να χυσουμε...
Βεβαια απο οτι παρατηρω,υπαρχουν αρκετοι που εχουν διαφορετικη αποψη απο τη δικη μου... :grin:

Σωστά η δική σου άποψη είναι αντικειμενικά σωστή..΄Οποιος δεν συμφωνεί στη πυρά

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Για να ξέρετε πάντως όλα τα πιάτα των Ταυλανδών που έχουν Ρύζι με κάτι άλλο (π.χ. Γαρίδες που είναι ίσως το καλύτερο, ή χοιρινό ή κοτόπουλο) δεν υπάρχει περίπτωση να τα φάτε και να πάθετε τίποτα, μια και ο τρόπος που τα μαγειρεύουν θέλει προσπάθεια για να μην είναι καθαρός.
Τώρα το φαί μπορεί να σας πειράξει μια και είναι οι τρόποι που τα φτιάχνουν πολύ καυτεροί για κάποια στομάχια, αλλά αν ξέρετε τι να πάρετε δεν θα πάθετε τίποτα (και θα χάσετε και κανένα κιλό!)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να ξέρετε πάντως όλα τα πιάτα των Ταυλανδών που έχουν Ρύζι με κάτι άλλο (π.χ. Γαρίδες που είναι ίσως το καλύτερο, ή χοιρινό ή κοτόπουλο) δεν υπάρχει περίπτωση να τα φάτε και να πάθετε τίποτα, μια και ο τρόπος που τα μαγειρεύουν θέλει προσπάθεια για να μην είναι καθαρός.
Τώρα το φαί μπορεί να σας πειράξει μια και είναι οι τρόποι που τα φτιάχνουν πολύ καυτεροί για κάποια στομάχια, αλλά αν ξέρετε τι να πάρετε δεν θα πάθετε τίποτα (και θα χάσετε και κανένα κιλό!)
σωστος,σε συνδυασμο με γαμησι παντα.4,5 κιλα ελαφρυτερος γυρισα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σαμπουάν και λοιπά είδη υγειινής θα εφοδιαστούμε από το 7 eleven της γειτονιάς.
τα 7/11 εχουν μικρες και ακριβες συσκευασιες, καλυτερα απο το WATSONS που ειναι και στο μπιγκ σι, οπωσδηποτε listerine, μερικες καινουριες οδοντοβουρτσες για "μακροχρονια" τιλακ, και μην ξεχασετε και κρεμα σωματος vaseline να διατηρουνται τα μεταξενια κορμακια ολοφρεσκα και λαχταριστα,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
... Εγώ πάντως μόνο γαμάω και τρώω στην κωλοπατάγια, θα φύγω από δω, δεν είναι ζωή αυτή ... Έχει και dance festival αύριο για 2 ημέρες με 70 dj στην bali hai pier ... Θα καεί ο εγκέφαλος ... Πολύ καλό καιρό, δεν έχει ρίξει σταγόνα ...  :) ...  ;) ...  :grin: ...  :sunglasses: ...  :dancing: ...  :rockon: ...  :knockinb:
Τι τραβας και εσυ δυστυχισμενε ανθρωπε...σε λυπαμαι :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
ξυπνας ενα μεσημερι στη παταγια, φτιαχνεις καφε στο δωματιο σου και το πινεις σερφαροντας για καμια ωριτσα στο internet, βγαινεις μια βολτα στη beach road και σε διαφορα sois βγαζοντας φωτογραφιες οτι κινειτε,
βρισκεσε με φιλους και πατε σε thai εστιατοριο και τρως μια μεγαλη μεριδα με 130μπατ, ξανακανεις καμια βολτα, ισως για καμια μπυριτσα σε καποιο μπαρακι η σε ανοιχτο agogo και πας στο δωματιο για χαλαρωμα.
το βραδυ βγαινεις και συναντας τους φιλους σου σε thai bar και πινεις ενα μπουκαλακι thai whiskey με 60μπατ. φτιαχνεις κεφαλι και εισαι ετοιμος για insomnia. παραγγελνεις μια TIGER (η καλυτερη μπυρα για μενα)
ψαχνεις να βρεις ενα καλο μωρο να φορτωσεις και φευγεις για boom boom και υπνο!

συνολο: σχεδον 1500μπατ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Πολλες ωρες ανεκμεταλλευτες ρε συ djzan, πολλες ωρες ......  :2funny: :2funny:
Πας Central Festifal, στο υπογειο τρως καθαρα και πεντανοστιμα με 40 -50 μπατακια, γυριζεις σπιτι ριχνεις ενα καυλι, πας για μασαζ, τσιμπας μια μπυριτσα απο 7/11 γυριζεις σπιτι ριχνεις αλλο ενα μανικι, διωχνεις το χθεσινο τιλακ, (ή το κρατας, ξεκουραζεσαι κανα 2ωρο ξαναπας για φαγακι βλεπεις και τα φιλαρακια και μετα ξαναμανα σπιτι για τεστ αντοχης.
Πιο γεματη μου μοιαζει η μερα    :2funny: :2funny: :2funny: κοστος 350-400 για φαι μασσαζ μπυρα, 1000 το χθεσινο τιλακ και 1000 το καινουργιο = 2400.....
Αποριες;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολλες ωρες ανεκμεταλλευτες ρε συ djzan, πολλες ωρες ......  :2funny: :2funny:
Πας Central Festifal, στο υπογειο τρως καθαρα και πεντανοστιμα με 40 -50 μπατακια, γυριζεις σπιτι ριχνεις ενα καυλι, πας για μασαζ, τσιμπας μια μπυριτσα απο 7/11 γυριζεις σπιτι ριχνεις αλλο ενα μανικι, διωχνεις το χθεσινο τιλακ, (ή το κρατας, ξεκουραζεσαι κανα 2ωρο ξαναπας για φαγακι βλεπεις και τα φιλαρακια και μετα ξαναμανα σπιτι για τεστ αντοχης.
Πιο γεματη μου μοιαζει η μερα    :2funny: :2funny: :2funny: κοστος 350-400 για φαι μασσαζ μπυρα, 1000 το χθεσινο τιλακ και 1000 το καινουργιο = 2400.....
Αποριες;;;  :2funny: :2funny: :2funny:
Πατε να μας τρελλανεται 2500  μπατς ειναι 65 ευρω!!! μαλλον λαθος κανεται!!! για μια μερα????? μαλλον πρεπει να αλλαξουμε χωρα!!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εγω μαγκα μου κατω απο 120 δεν επεσα ουτε ωρα...  :grin: :grin: :grin:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πω πω μονοτονια
πως την παλευεις βρε αδελφε?
προσεχε μην καταληξεις σε αντικαταθληπτικα και εχουμε αλλα μετα

πω πω

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
 Υποθεση εργασιας με 200 ευρω την ημερα ητοι 8000μπατ θα πρεπει να περνας σουυυυυπππεεερρρρ!!!!! Lets go to Thailand!!! gia 10 days!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τα 7/11 εχουν μικρες και ακριβες συσκευασιες, καλυτερα απο το WATSONS που ειναι και στο μπιγκ σι, οπωσδηποτε listerine, μερικες καινουριες οδοντοβουρτσες για "μακροχρονια" τιλακ, και μην ξεχασετε και κρεμα σωματος vaseline να διατηρουνται τα μεταξενια κορμακια ολοφρεσκα και λαχταριστα,
πολυ σωστα το μαγαζι αυτο ειναι και παμφθηνο και εχει τα παντα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πολλες ωρες ανεκμεταλλευτες ρε συ djzan, πολλες ωρες ......  :2funny: :2funny:
Πιο γεματη μου μοιαζει η μερα    :2funny: :2funny: :2funny: κοστος 350-400 για φαι μασσαζ μπυρα, 1000 το χθεσινο τιλακ και 1000 το καινουργιο = 2400.....
Αποριες;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

πολλα ξοδευεις. κανε οικονομια.  :2funny:

το χθεσινο τιλακ μην το υπολογιζεις στα εξοδα της επομενης μερας, οποτε παλι το ιδιο βγαινει. 1500μπατ την ημερα.

το γραφω αυτο για καποιον που θα παει για πολλες μερες και θελει να κανει οικονομια. για καποιον που θα παει 2βδομαδες καλο θα ειναι να εχει παραπανω λεφτα. οχι οτι δεν θα περασεις καλα και με λιγα.
ας ημασταν εκει και ας ειχαμε μονο 1000μπατ να φαμε την ημερα.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Παιδες αυτα που ποσταρω ειναι για τα πρωτα 24ωρα του πρωταρη,καπως ετσι νομιζω αισθανεται ο καθενας την πρωτη φορα & μονος.(το υπενθυμιζω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις)

Αποψε κλεινει η δευτερη μερα μου εδω & ηδη αρχιζω να βρισκω τα πατηματα μου.
Χτες ξεκινησα με μωρο των 18 μαιων, αλλα εκτος του οτι ηταν κουκλακι,ηταν & "κομοδινακι"...
Την σουταρα αρον αρον με 500Β "αποζημιωση" & κινησα για ενα Milf(30) που μου ειχε κανει κλικ την προηγουμενη μερα.Εδω πλεον βγηκαν αληθινοι ολοι οσοι ελεγαν "βρες τιλακ να σου μαθει τα κολπα".Και αρχισε απο την πρωτη στιγμη: "you Falag you dont know.I show you"...
Και μου 'δειξε...
Εκτος του οτι ολο τα βραδυ με "ξετιναξε"(ξημερωσε & ακομα μεσα τον ειχε...) Το μεσημερακι μου εδειξε & μερικα βασικα.Πχ φαγαμε μεσα στην αγορα του Baanzan στον 2ο οροφο ψαροειδη κλπ, τα οποια τα ψωνισαμε μονοι μας απο το ισογειο & μας τα μαγειρεψανε πανω.350Β φοβερο ρυζι, γαριδες,καλαμαρια, εκπληκτικη σουπα (δεν θυμαμε ονομα),για 2 ατομα !!! Μετα αγορασαμε διαφορα περιεργα φρουτα & τα τσακισαμε εξω σε κατι σκαλακια μες τη "περατζαδα".
Αυτο φιλοι μου ειναι Ταυδανδη...υπεροχα συναισθηματα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ωπα ρε παλιε... χαλαρωσε.

τοσος κοσμος τρωει και δεν παθαινει τιποτα. αν καποιος εχει ευαισθητο στομαχι ας δινει 500-1000 μπατ για να μην παθει τιποτα.
Διαβλεπω καποιες ευαισθησιες ή μου φενεται?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες αυτα που ποσταρω ειναι για τα πρωτα 24ωρα του πρωταρη,καπως ετσι νομιζω αισθανεται ο καθενας την πρωτη φορα & μονος.(το υπενθυμιζω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις)

Αποψε κλεινει η δευτερη μερα μου εδω & ηδη αρχιζω να βρισκω τα πατηματα μου.
Χτες ξεκινησα με μωρο των 18 μαιων, αλλα εκτος του οτι ηταν κουκλακι,ηταν & "κομοδινακι"...
Την σουταρα αρον αρον με 500Β "αποζημιωση" & κινησα για ενα Milf(30) που μου ειχε κανει κλικ την προηγουμενη μερα.Εδω πλεον βγηκαν αληθινοι ολοι οσοι ελεγαν "βρες τιλακ να σου μαθει τα κολπα".Και αρχισε απο την πρωτη στιγμη: "you Falag you dont know.I show you"...
Και μου 'δειξε...
Εκτος του οτι ολο τα βραδυ με "ξετιναξε"(ξημερωσε & ακομα μεσα τον ειχε...) Το μεσημερακι μου εδειξε & μερικα βασικα.Πχ φαγαμε μεσα στην αγορα του Baanzan στον 2ο οροφο ψαροειδη κλπ, τα οποια τα ψωνισαμε μονοι μας απο το ισογειο & μας τα μαγειρεψανε πανω.350Β φοβερο ρυζι, γαριδες,καλαμαρια, εκπληκτικη σουπα (δεν θυμαμε ονομα),για 2 ατομα !!! Μετα αγορασαμε διαφορα περιεργα φρουτα & τα τσακισαμε εξω σε κατι σκαλακια μες τη "περατζαδα".
Αυτο φιλοι μου ειναι Ταυδανδη...υπεροχα συναισθηματα...
Μπορω να πω οτι το πας πολυ καλα....συνεχισε στον ιδιο ρυθμο τεκνο μου :priest:,μπας και βρεις την λειτρωση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom