Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αυτο που καταλαβα ηταν πως ακομα & στο φαγητο παζαρι θελουν οι αθεοφοβοι,αλλα εγω αρνουμε.ελεος δλδ και στο φαι ?

εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!
Μην το παζαρευεις.........
Δωσε οτι σου ζητουν......
Κι ασε εμας να το παζαρευουμε......
Με τα λαμογια τους ΤαυλΑνδους.....
Πανε να φας στο στενακι απεναντι απο την εισοδο του C&N Hotel... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Και θα με θυμηθεις 

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να ερθω και εγω μαζι σου???τα ιδια και σε μενα κανει!!!Βεβαια δεν μου λεει τοσες "χοντρες παπαριες" αλλα στο περιπου ετσι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω παντως θα παω!!!!!

ξυπνααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μια και ετοιμάζω αποσκευές τις τελευταίες μέρες  :dancing: θα ήθελα να πω στους νέους ταξιδευτές να μην πάρουν μαζί τους πολλά πράγματα.Σαμπουάν και λοιπά είδη υγειινής θα εφοδιαστούμε από το 7 eleven της γειτονιάς.Από ρουχισμό παίρνουμε ελάχιστα γιατί θα ψωνίσουμε κάτω.Ετσι δε θα έχουμε άγχος για τα κιλά των αποσκευών στην επιστροφή.Το μόνο άγχος θα είναι η ίδια η επιστροφή που κανείς δεν θέλει να έρθει ποτέ. :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:woldman:Δεν υπάρχει θλιμένη Ταϊλανδέζα-μόνο απλήρωτη Ταϊλανδέζα :headbang:

..Εν το μεταξύ το μπατ πήγε κάτω πάλι  :tickedoff:, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να βγάλουμε τα σπασμένα.
Οπως να τρώμε φτηνά σε εστιατόρια-μπουφέ μέχρι σκασμού (Lek-Apex etc στην Πατάγια) με 180 μπατ, στη Πατόνγκ ξέρω μόνο το Royal Hotel Buffet Restaurant με 200 μπατ.Επισης μπορούμε να τρώμε εκεί που πάνε οι ντόπιοι πολύ πιο φτηνά σίγουρα.
Να σταματήσουμε τα bar-fine και να στραφούμε στα κορίτσια ελευθέρας βοσκής.Ξενοδοχεία διαλέγουμε από 500 έως 800 μπατ και πολλά είναι.Κινούμαστε με ενοικιαζόμενα μηχανάκια η με τα μπατ-μπας.

Σκόρπιες ιδέες να περάσει και η ώρα:
Προφυλαχτικό οπωσδήποτε ακόμα και στα πολυαγαπημένα τιλάκ.Δεν δενόμαστε δεν κολλάμε σε μία μόνο.Να είμαστε εξερευνητές αλλά όχι μπατερφλάη από το ίδιο μαγαζί-θα γίνει φάση αξέχαστη-μακρυά.Τα κορίτσια δεν θα ζηλέψουν που μας πήρε άλλη γκόμενα αλλά τα σίγουρα λεφτά που έχασε...Αποφεύγουμε φασαρίες σε δημόσιους χώρους ακόμα και αν έχουμε χίλια δίκια.Πληρώνουμε το κορίτσι σε όσα συμφωνήσαμε.Ετσι θα εργασθεί :knockinb: με χαρά και θα μας κάνει  happy  :smitten:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν δε φας από πάγκο δεν καταλαβαίνεις Ταϊλάνδη!!

σωστος!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

οπως και σε thai εστιατορια ενα πιατο με 2 μεγαλα κοματια σνιτσελ πεντανοστιμα και πατατες της αρεσκειας σου μονο 130μπατ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστος!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

οπως και σε thai εστιατορια ενα πιατο με 2 μεγαλα κοματια σνιτσελ πεντανοστιμα και παταταες της αρεσκειας σου μονο 130μπατ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
αξιζουν δηλαδη αυτα του παγκου?εχουν και κατι σαν αποξειραμενο ψαρι ρε.τρωγονται?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αξιζουν δηλαδη αυτα του παγκου?εχουν και κατι σαν αποξειραμενο ψαρι ρε.τρωγονται?

εχω δοκιμασει διαφορα εκτος θαλασσινων που γενικα δεν μ'αρεσουν. οτι εχω φαει ειναι πεντανοστιμο, ειδικα γουρουνι σε στυλ σουβλακι και ψητο ρυζι!  :rockon:
οταν ειστε παταγια αφηστε την κοπελα να διαλεξει απο ποιο ν'αγορασετε. ξερουν αυτες!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξυπνας ενα μεσημερι στη παταγια, φτιαχνεις καφε στο δωματιο σου και το πινεις σερφαροντας για καμια ωριτσα στο internet, βγαινεις μια βολτα στη beach road και σε διαφορα sois βγαζοντας φωτογραφιες οτι κινειτε,
βρισκεσε με φιλους και πατε σε thai εστιατοριο και τρως μια μεγαλη μεριδα με 130μπατ, ξανακανεις καμια βολτα, ισως για καμια μπυριτσα σε καποιο μπαρακι η σε ανοιχτο agogo και πας στο δωματιο για χαλαρωμα.
το βραδυ βγαινεις και συναντας τους φιλους σου σε thai bar και πινεις ενα μπουκαλακι thai whiskey με 60μπατ. φτιαχνεις κεφαλι και εισαι ετοιμος για insomnia. παραγγελνεις μια TIGER (η καλυτερη μπυρα για μενα)
ψαχνεις να βρεις ενα καλο μωρο να φορτωσεις και φευγεις για boom boom και υπνο!

συνολο: σχεδον 1500μπατ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πανε να φας στο στενακι απεναντι απο την εισοδο του C&N Hotel... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Και θα με θυμηθεις  
Προς Μπικου...
Μακραν το νοστιμοτερο και φτηνοτερο Ταυλανδεζικο φαι που εχω φαει...παρε με 40 μπατ ρυζακι με γαριδες,η ενα Phad thai και θα μας θυμηθεις...
Ολα ειναι καλα αλλα προτιμησε το εστιατοριο νουμερο 4...Ειναι το νοστιμοτερο απο ολα...
Επισης στο Jungceylon,να πας να φας στο wine connection...Ειναι στη στοα με τα εστιατορια ,στο βαθος αριστερα,λιγο πριν το ρωσσικο.Φτηνο Ιταλικο φαι και πιτσα,νοστιμοτατα...
Και αν μια μερα θες να λιγδωσεις το αντερακι σου με τσιτσι της προκοπης,μετα απο τα εστιατορια στη σειρα (που ειναι και το Yasou),απο την ιδια πλευρα εχει ενα αραβικο...Λιγο ακριβο μεν,αλλα το ωραιοτερο κεμπαμπ που εχω φαει στη ζωη μου...Και ψωμι-(αραβικη πιτα),που τη φτιαχνει επιτοπου...
Τελος,να μη παραλειψεις να "τιμησεις" το απολυτο "σαντουιτσαδικο"..SUBWAY και τα μυαλα στα καγκελα...
Τωρα για λαδομασαζακι "πονηρο" και "εκτονωτικο",παρε το δρομο που βρισκεται το Jungceylon προς τα περα (απο την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που ειναι το Yasou)...Στην απεναντι μερια (απο το jungceylon),καμμια 300αρια μετρα βρισκεται το christine massage...Μη μπεις μεσα,ειναι "φαρμακειο" και εχει και ψιλομπουρουχες..Προχωρα πιο περα (απο τη πλευρα του christines) και στο πρωτο δρομακι που θα βρεις στριψε δεξια...Εκει εχει καμμια 10αρια μασατζιδικα,το ενα διπλα στο αλλο...Εκει "παιζουν" τα παντα...Απο "φραπε",μεχρι "καλαμακι" και πηδουλο...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
βρισκεσε με φιλους και πατε σε thai εστιατοριο και τρως μια μεγαλη μεριδα με 130μπατ, ξανακανεις καμια βολτα, ισως για καμια μπυριτσα σε καποιο μπαρακι
Σταματηστε επιτελους να δινετε τοσο ανοητες πληροφοριες, ατομα που χθες ανακαλυψατε την Ταυλανδη. Εαν εσας τα στομαχια σας ειναι απο τσιμεντο ο περισσοτερος κοσμος δεν τα εχει.
Προτεινετε συγκεκριμενα καλα οικονομικα εστιατορια και οχι σαχλαμαρες φαγητα των 130 μπατ, απο τηγανια που ποτε δεν εχει αλλαχθει το λαδι. Και αν καποιοι δεν εχουν παθει κατι απο αυτο το σκατοφαγητο, πολλοι αλλοι εχουν παθει σοβαρες δηλητηριασεις.
Δωστε 100 μπατ παραπανω και κοιταξτε την υγεια σας και αφηστε τις τρελλες τσιγκουνιες και ακομη χειροτερο να τις προτεινετε. Καλυτερα ενα γαμησι λιγοτερο παρα τρεξιματα στα νοσοκομεια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχει και kfc, macdonalds, pizza hut.χαμος γινεται ρε Μπικουυυυυυυυυυυ!!
αλλα το καλυτερο απο ολα,πιασε μια γκομενα,και θα σε πηγαινει αυτη σε μαγαζια που ξερει,θα σου κανει τα παζαρια,και μετα θα σου γλυφει και τα αρχιδια.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σταματηστε επιτελους να δινετε τοσο ανοητες πληροφοριες, ατομα που χθες ανακαλυψατε την Ταυλανδη. Εαν εσας τα στομαχια σας ειναι απο τσιμεντο ο περισσοτερος κοσμος δεν τα εχει.
Προτεινετε συγκεκριμενα καλα οικονομικα εστιατορια και οχι σαχλαμαρες φαγητα των 130 μπατ, απο τηγανια που ποτε δεν εχει αλλαχθει το λαδι. Και αν καποιοι δεν εχουν παθει κατι απο αυτο το σκατοφαγητο, πολλοι αλλοι εχουν παθει σοβαρες δηλητηριασεις.
Δωστε 100 μπατ παραπανω και κοιταξτε την υγεια σας και αφηστε τις τρελλες τσιγκουνιες και ακομη χειροτερο να τις προτεινετε. Καλυτερα ενα γαμησι λιγοτερο παρα τρεξιματα στα νοσοκομεια.

Δεν υπάρχει πιο ασθενικό άτομο απο εμένα!Ειδικά στο θέμα διατροφής
Και όμως δεν έπαθα ποτέ τπτ!Ετρωγα απο σοι Μπουκάο με 30ΒΗΤ τη μερίδα
Η οποία είχε υποχρεωτικά ρύζι διάλεγες ένα εκ των 10 μαγειρεμένων που είχε πάνω στο πάγκο!Δηλαδη στο ίδιο πιάτο σου έβαζε το βρασμένο ρύζι και απο πάνω μπόλικο μαγειρεμενο της επιλογής σου.Τα ανακάτευες και δημιουργούσε ένα άρτιο αποτέλεσμα!Μου το έμαθε το Τεερακ το στέκι!Και έβλεπες να τρώνε μονον Ται κόσμος.
30ΒΗΤ!!!
Οσο για τον Ντι ζει Ζαν το προηγούμενο κείμενο το καλό ήταν είχε και μια δόση μυθοστορήματος.Εμένα μου άρεσε

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ωπα ρε παλιε... χαλαρωσε.

τοσος κοσμος τρωει και δεν παθαινει τιποτα. αν καποιος εχει ευαισθητο στομαχι ας δινει 500-1000 μπατ για να μην παθει τιποτα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσο για τον Ντι ζει Ζαν το προηγούμενο κείμενο το καλό ήταν είχε και μια δόση μυθοστορήματος.Εμένα μου άρεσε

και ομως μπορεις ανετα να την βγαλεις με τοσα. τον προηγουμενο μηνα που ημουν καποιες μερες το πολυ 2000μπατ να εφαγα.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και ομως μπορεις ανετα να την βγαλεις με τοσα. τον προηγουμενο μηνα που ημουν καποιες μερες το πολυ 2000μπατ να εφαγα.

Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοω!!

Θέλω να πω ότι ο τρόπος γραφης σου ήταν μυθιστρηματικός όχι ότι γράφεις παραμύθια..Α ρε Ζαν δεν παλέυεσαι!

Με φιλικό ύφος τα γράφω μην μπερδευτείς πάλι

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια εχω σοβαρό προβλημα με το στομαχι μου και πάντα εχω χαπια πάνω μου τα 25  τελευταια χρόνια της ζωής μου.και .Ομως στη Ταΐ δεν έπαθα τιποτα και έτρωγα και απο πάκγους αρκεί το τιλάκ να τις διάλεγε,

ξέρουν τα πουτανάκια πιο καλά απο εμάς.Ενα πολύ καλό και φτηνό μαγαζί είναι το Kiss που είναι γωνία Soi Diana και Second Road απέναντι απο το Maike Center ,έχει επισης και ένα άλλο υποκατάστημα στη πλατεία

με τα δελφίνια με το ίδιο όνομα ,σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, και δεν θέλεις πάνω απο 150-200 μπατ το άτομο και θα φας πάρα πολύ καλά.................................Και είναι ανοικτό 24 ώρες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
2 απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις της ζωης,ειναι το φαι και το γαμησι...
Το φαι δεν ειναι απλα για να γεμιζουμε το στομαχι μας για να μη πεθανουμε απο ασιτεια,αλλα και μια διαδικασια γαστρεμαργικης απολαυσης και ηδονης στην οποια συμμετεχουν ολες μας οι αισθησεις...
Αντιστοιχα και το γαμησι...Δεν ψαχνουμε απλα μια τρυπα για να τον βαλουμε μεσα και να χυσουμε...
Βεβαια απο οτι παρατηρω,υπαρχουν αρκετοι που εχουν διαφορετικη αποψη απο τη δικη μου... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom