Προς Μπικου...
Μακραν το νοστιμοτερο και φτηνοτερο Ταυλανδεζικο φαι που εχω φαει...παρε με 40 μπατ ρυζακι με γαριδες,η ενα Phad thai και θα μας θυμηθεις...
Ολα ειναι καλα αλλα προτιμησε το εστιατοριο νουμερο 4...Ειναι το νοστιμοτερο απο ολα...
Επισης στο Jungceylon,να πας να φας στο wine connection...Ειναι στη στοα με τα εστιατορια ,στο βαθος αριστερα,λιγο πριν το ρωσσικο.Φτηνο Ιταλικο φαι και πιτσα,νοστιμοτατα...
Και αν μια μερα θες να λιγδωσεις το αντερακι σου με τσιτσι της προκοπης,μετα απο τα εστιατορια στη σειρα (που ειναι και το Yasou),απο την ιδια πλευρα εχει ενα αραβικο...Λιγο ακριβο μεν,αλλα το ωραιοτερο κεμπαμπ που εχω φαει στη ζωη μου...Και ψωμι-(αραβικη πιτα),που τη φτιαχνει επιτοπου...
Τελος,να μη παραλειψεις να "τιμησεις" το απολυτο "σαντουιτσαδικο"..SUBWAY και τα μυαλα στα καγκελα...
Τωρα για λαδομασαζακι "πονηρο" και "εκτονωτικο",παρε το δρομο που βρισκεται το Jungceylon προς τα περα (απο την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που ειναι το Yasou)...Στην απεναντι μερια (απο το jungceylon),καμμια 300αρια μετρα βρισκεται το christine massage...Μη μπεις μεσα,ειναι "φαρμακειο" και εχει και ψιλομπουρουχες..Προχωρα πιο περα (απο τη πλευρα του christines) και στο πρωτο δρομακι που θα βρεις στριψε δεξια...Εκει εχει καμμια 10αρια μασατζιδικα,το ενα διπλα στο αλλο...Εκει "παιζουν" τα παντα...Απο "φραπε",μεχρι "καλαμακι" και πηδουλο...