Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Αυτό με τα Καραόκε το είχα ακούσει αλλά θα το τσεκάρω φέτος.Δηλαδή σε αυτά τα μαγαζιά ξεπλένεται το χρήμα μας... :headbang:
Πληρώνουμε τις Ταιλανδέζες δηλαδή να τις  :knockinb: και μετά αυτές πληρώνουν τους Ταιλανδούς να τις φυστικώσουν... :uglystupid: άρα δύο είναι τα τινά ή δεν τις  :zfuck: καλά ή μένουν αγάμητες.... :idiot:
To Fino sto οποιο πηγα εγω και βεβαια αυτο γινεται σε πολλα αλλα Καραοκε, ειναι απο το μπαρ του Φωτη 300 μετρα περιπου περπατωντας προς την κατευθυνση της WS.
Παντως οι πιο πολλες εχουν τους μονιμους ταυλανδους που τους τα ακουμπανε. Ομως αυτο το ξεφτυλικι με τα αγορια με τα καρτελακια και να βλεπεις πως χαλανε το χρημα μας οι πουτανες θα ηταν ενα καλο μαθημα για πολλους χορηγους ή οιωνεί χορηγους.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια...............Εχω νεα!!!!Σε μερικους Μηνες θα ειναι ετοιμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ στην Παταγια!!!!Πολυ κοντα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Bar του Φωτη(Soi Buakhao).............Μιλησα σημερα με φιλο που ειναι ηδη κατω 1,5 μηνα(Πατταγια)και μου το ανεφερε!!!
Περισσοτερες πληροφοριες(με εικονες και την ακριβη τοποθεσια του μαγαζιου)στις επομενες μερες!!!!!
Οχι ρε γαμώτο με προλάβανε μου πήρανε την ιδέα αλλά δεν πηράζει χαλάλι στον Ελληνα που θα κάνει την μαγκιά είμαι σίγουρος ότι θα πιάσει
και μόνο που θα περνάς απέξω και θα μυρίζει greek σουβλάκι και γύρος και όχι οι αραβοτούρκικες αηδίες που ονομάζονται σουβλάκια θα ξεπουλάει σε falang και γιατί όχι και Ταιλανδούς (δύσκολο το δεύτερο βέβαια αλλά όχι αδύνατο)
Τότε θα υπάρχει το μόνο που λείπει για να κάνει τέλειο αυτό το μέρος :dancing: :dancing: :dancing:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
α ρε λακη τι τα θες και τα ανεβαζεις τετοια video βραδυατικα!! δεν θα μπορεσουμε να κοιμηθουμεε!!

ρε παιδια χθες κοιταξα για την ισοτιμια και το ειδα 41 τυχαιως κατεβηκε στο 39?μην μας τα χαλαει ρε γμτ :tickedoff:

λετε ρε παιδια μετα το high season να ξανανεβει? :(

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
   Λοιπόν επειδή το θέμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
   Με την λήξη του Β ΠΠ και την παράδοση της Ιαπωνίας οι Αμερικάνοι εγκατέστησαν πολλούς στρατιώτες (ολόκληρες μονάδες) σε χώρες της Ν.Α Ασίας και την Ιαπωνία, αλλά και σε μικρές νησιωτικές χώρες (Γκουάμ, ν. Μάρσαλ, Μαριάνας κλπ) ύψιστης σημασίας για την ασφάλεια του Ειρηνικού. Φυσικά οι πολυάριθμοι αυτοί άνδρες έπρεπε κάπου να ξεδίνουν που και που γιατί διαφορετικά.... Έτσι βρέθηκαν κάποιες φίλα προσκείμενες χώρες που έθεσαν στην διάθεση των στρατευμένων νιάτων των ΗΠ γη και γυναίκες προκειμένου να τις επισκέπτονται οι μαριν; και να ξεδίνουν (θυμηθείτε οι παλιότεροι τον Πειραιά του 1970 και την Τρούμπα).
    Ειδικά για την Ταϋλάνδη, το μακρινό 1956 American GI’s (πεζοναύτες) εγκαταστάθηκε στην Παττάγια (μικρό ψαροχώρι τότε) δημιουργόντας μια μικρή βάση ανεφοδιασμού και αναψυχής. Αυτό ήταν. Το gfe έκανε την δουλειά του και όλο και περισσότεροι στρατιώτες άρχισαν να μιλάν με ενθουσιασμό για τις φυσικές ομορφιές της χώρας  :boobies:. Ο πόλεμος του Βιετνάμ είχε σαν αποτέλεσμα η μικρή υπάρχουσα βάση αν γιγαντωθεί  και χιλιάδες αμερικάνοι ένστολοι να την χρησιμοποιούν  Οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν και όλο και περισσότεροι μαριν; άρχισαν να την επισκέπτονται . Φυσικά η χώρα φτωχή , η αγοραστική δύναμη του δολαρίου την εποχή εκείνη τεράστια, οι αμερικάνοι τρελαμένοι, τα κορίτσια πολλά φτηνά και πρόθυμα οπότε άρχισε να διαδίδεται στη χώρα από απολυθέντες τα περί φτηνού σεξ κλπ και να συρρέουν τα πλήθη. Τότε κάνουν την εμφάνιση τους και οι παιδόφιλοι που εκμεταλλευόμενοι την πολιτική αστάθεια και διαφθορά των ιθυνόντων της χώρας (είχε παράδοση δικτατορικών κυβερνήσεων) και ναι πράγματι αρχίζουν να την μετατρέπουν σε ένα απέραντο μπουρδέλλο . Η Μπανκονκ ακολουθεί αλλά από απόσταση. Παράλληλα την ίδια περίπου εποχή αρχίζει το κίνημα των χίπις. Χιλιάδες νέοι, από την Ευρώπη κυρίως, επιδιώκοντας φτηνές και εναλλακτικές διακοπές αρχίζουν τις περιπλανήσεις στις ασιατικές χώρες και ανακαλύπτουν στην χώρα τον επίγειο παράδεισο -ανεξάρτητα και ξέχωρα από την σεξ σκηνή-.  Ανακαλύπτουν ξεχασμένα νησάκια, πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους, φτηνά και άφθονα ναρκωτικά (είπαμε υπήρχε διαφθορά στην χώρα) και χτίζουν τον άλλο μύθο της Ταϋλάνδης, το μύθο του παράδεισου επί της γης. Από τα μέσα της δεκαετίας του '80 τα πράγματα παίρνουν ΄άλλη τροπή. Οι αμερικάνοι φεύγουν από και το κίνημα των χίπις έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όμως ο μύθος εξακολουθεί να υ6πάρχει. Η κυβέρνηση αντιλαμβανόμενοι τα πλεονεκτήματα του τουρισμού  για την χώρα ($) ξεκινά μεγάλη προσπάθεια να φέρει τουρίστες στην χώρα να αποκαταστήσει τη φθαρμένη φήμη της. Χτίζονται μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, συνεργασία με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία , ανακαίνιση της αεροπορικής εταιρείας κλπ είχαν σαν αποτέλεσμα να έρχονται όλο και περισσότεροι τουρίστες κάποιοι για τουρισμό επιπέδου και κάποιοι για σεξοτουρισμό (αναλογία 50-50). Από το 1990 και έπειτα γίνονται τεράστιες προσπάθειες να παταχθεί η διαφθορά στην χώρα. Θεσπίζονται αυστηροί νόμοι για τους εμπόρους και τους χρήστες ναρκωτικών και τους παιδόφιλους και εκμεταλλευτές γυναικών κλπ. Τα μέτρα έχουν επιτυχία. Φυσικά δεν είναι ηλίθιοι να απαγορεύσουν την πορνεία αφού αυτή είναι μια τεράστια βιομηχανία και σημαντική πηγή χρήματος. Έτσι και αλλιώς (όπως και σε κάθε χώρα του κόσμου) πορνεία υπήρχε. Φροντίζουν λοιπόν να την περιορίσουν σε καμία δεκαριά πόλεις προκειμένου να μην χάσουν την δουλειά τους οι χιλιάδες απασχολούμενου με τον τομέα αυτό και φτάνουμε στο σημείο (μετά το 2000), ώστε η πλειοψηφία αυτών που επισκέπτονται την Ταϋλάνδη να μην είναι σεξοτουρίστες.
Εμείς ως Έλληνες, απλά την ανακαλύψαμε αρκετά αργά. Και γι΄αυτό ήμαστε στην φάση του σεξοτουρίστα. Όχι όμως όλοι. Σίγουρα θα γνωρίζεις και παντρεμένα ζευγάρια που πάνε για μήνα του μέλιτος, γυναικοπαρεές που πάνε για ψώνια κλπ.
    Φυσικά ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλάει για ηθική εδώ πέρα είμαι εγώ . Δεν είμαι κατά του πληρωμένου έρωτα , τα κορίτσια της Nong Chai και της Παττπονγκ με ξέρουν πολύ καλά. Απλά προσπαθώ να έχω συναίσθηση της πραγματικότητας και του τι παίζεται στην χώρα. Και μετά από αρκετό διάστημα παραμονής εκεί έχω κατασταλάξει στο συμπέρασμα ότι είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ χώρα για διακοπές (και αφού υπάρχει άφθονο και καλό σεξ ασφαλώς και δεν θα πω όχι). Αλλά δεν πρέπει νάναι μόνο αυτό το ζητούμενο.
    Το θέμα βέβαια  σηκώνει πολύ συζήτηση αλλά τώρα το μυαλό μου είναι στο Θρύλο και δεν  μπορώ να  συγκεντρωθώ.
    Θα επανέλθω όμως.
    Sa wat dee-khrap
    vonmakoulis  :cool2:
αλλο ενα διαμαντι απο τα παλια.χαιρομαι που υπαρχουν ελληνες τοσο ψαγμενοι οσο ο φονμακουλης.παντως πιστευω οτι σεξοτουριστες δεν εινα μονο ελληνες αλλα και αυστραλοι και αλλοι απο δυτικες χωρες οι οποιοι φιλε φον ηξεραν την ταιλανδη πριν απο εμας.οποτε ο σεξοτουρισμος θα συνεχισει να υπαρχει οχι γιατι οι ελληνες δεν εμαθαν και την αλλη οψη αυτης της χωρας αλλα γιατι ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα πλεονεκτηματα της λογω φτηνου σεξ κ.τ.λ.παντως απο τη στιγμη που το λαιφ σταιλ της μυκονου εγκασταθηκε ταιλανδη πηγαινουνπολα ζευγαρια οικογενειες γυναικοπαρεες για ψωνια φυσιολατρεια μπανια και αλλα πλην σεξ...υποψην οτνα λεω λαιφ σταιλ μυκονου ξερω καλα τι λεω.ολη η μυκονος εχει εξοχικα ταιλανδη και πανε εκει οικογενειες και παρεες γνωστες μεταξυ τους για διακοπες εκει.αυτα εν ολιγοις.συνεχιζω το διαβασμα εγω... :rockon: :rockon: :rockon:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπικου οχι αλκοολ μονο μπυρα ακουσε με..την εφαγα και εγω!!η shinga beer που εχουν εκει ειναι καταπληκτικη!!οσο για φιαλες ουισκυ μην το διανοηθεις!!!100 pipers μπουκαλι..εδω το πιναμε πριν 30 χρονια..ασε που οι μεζουρες τους ειναι γελοιες για τα δικα μας δεδομενα!!!

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Λάκη μας βάζεις στο κλίμα σιγά-σιγά.Ε όχι και σουβλάκια στη Πατάγια, κανένα πατσατζίδικο μήπως... :think:
Αυτό με τα Καραόκε το είχα ακούσει αλλά θα το τσεκάρω φέτος.Δηλαδή σε αυτά τα μαγαζιά ξεπλένεται το χρήμα μας... :headbang:
Πληρώνουμε τις Ταιλανδέζες δηλαδή να τις  :knockinb: και μετά αυτές πληρώνουν τους Ταιλανδούς να τις φυστικώσουν... :uglystupid: άρα δύο είναι τα τινά ή δεν τις  :zfuck: καλά ή μένουν αγάμητες.... :idiot:
Όσο για το Ινσομνια δεν πάει να κλείνει και στις 2 εγώ τέτοια ώρα συνήθως έχω ήδη πριονίσει και βάλει πλώρη για κόσμους ονειρεμένους στις αγκαλιές κάποιας μάγισσας... :rockon:   

Οι γυναίκες όπως ξέρεις θέλουν γαμήσι ξύλο και άπλωμα στον ήλιο.
Ο farang δεν θα το κάνει αυτό, αλλά ο Ταυλανδός θα της το κάνει.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απαγορευεται σε φαρανγκ "φυσικο προσωπο" να κατεχει περιουσια.
Αντιθετως,επιτρεπται σε "νομικο προσωπο",κοινως σε εταιρια...Γι αυτο οταν βλεπεις τις τιμες των ακινητων,σε πολλα αναφερει οτι στη τιμη περιελαμβανεται και τα εξοδα δημιουργιας της εταιριας.
Και μιας και αναφερθηκε το θεμα για αλλη μια φορα μεσα στο φορουμ,νομιζω οτι δεν εχει ποτε συζητηθει η λυση του "leasehold" και του "fractional" property που ευδοκιμει ιδιαιτερα στη Ταυλανδη και ειδικα στη Πατταγια που το εβλεπα σε παρα πολλες αγγελιες...
Για να σας εξηγησω με απλα λογια "leasehold property" σημαινει οτι αγοραζω ΤΗ ΧΡΗΣΗ ενος ακινητου για καποιο χρονικο διαστημα πχ 5-10-20 χρονια και με το τελος του χρονικου αυτου διαστηματος δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα στο ακινητο.Ειναι σαν να νοικιαζεις ενα σπιτι για καποια χρονια,με υποχρεωση ομως να το διατηρεις σε καλη κατασταση και οταν τελειωσει το συμβολαιο να το παραδωσεις στη κατασταση που το πηρες.Η διαφορα με την απλη ενοικιαση ειναι οτι μπορεις να εκμεταλευτεις το ακινητο επινοικιαζοντας το τη περιοδο του χρονου που δεν το χρησιμοποιεις.Κατα τη διαρκεια που ισχυει το συμβολαιο,ΔΕΝ μπορεις να το πουλησεις βεβαια γιατι ΔΕΝ σου ανηκει το ακινητο,αλλα Η ΧΡΗΣΗ του.Με το τελος του συμβολαιου,μπορεις να κανεις καινουριο αν βεβαια συμφωνησει ο ιδιοκτητης.Φυσικα επισης ΔΕΝ πληρωνεις ΚΑΝΕΝΑ φορο,γιατι ΔΕΝ σου ανηκει,ουτε χρειαζεται να φτιαξεις καποια εταιρια για το "leasehold".
Η αλλη λυση ειναι το "fractional OWNERSHIP",που αποτελει μια μετεξελιξη του timeshare...Σε αυτη τη περιπτωση ΔΕΝ "νοικιαζεις" ενα ακινητο για καποια χρονια,αλλα ΑΠΟΚΤΑΣ τη κυριοτητα ενος "κομματιου" και τη χρηση του ακινητου για καποιες εβδομαδες του χρονου.Το πιο συνηθισμενο ειναι το 1/13,που αν το διαιρεσεις με τις 52 εβδομαδες του χρονου,σημαινει οτι για 4 εβδομαδες το χρονο το ακινητο ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...Μπορει αντι για 1/13,να ειναι πχ 1/4 "fractional ownership" που σημαινει 52 εβδομαδες δια 4,εχεις τη κυριοτητα για 13 εβδομαδες το χρονο.Η περιοδος βεβαια του χρονου που εχει στη διαθεση του ο καθε "fractional owner" το ακινητο ειναι κυλιωμενη...Με λιγα λογια αν εχεις το 1/13 σου δινει συνηθως 2 εβδομαδες στη high season και τις αλλες 2 τον υπολοιπο χρονο...
Τα υπερ του "fractional ownership" ενος διαμερισματος,ειναι τα εξης
α)ΚΑΤΕΧΕΙΣ ενα κομματι του ακινητου,που σημαινει οτι μπορεις να το πουλησεις ΟΠΟΤΕ θελεις η να το αφησεις κληρονομια στη διαθηκη σου.Ειναι δηλαδη και επενδυτικη κινηση,μιας και με τα χρονια μεγαλωνει η αξια του.
β)Ειναι ΠΛΗΡΩΣ επιπλωμενο-ΔΕΝ αγοραζεις ΤΙΠΟΤΑ-και υπαρχει υπηρεσια που καθαριζει το σπιτι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα,δινοντας ενα μικρο ποσο μια φορα το χρονο.ΔΕΝ εισαι υπευθυνος επισης για τη διατηρηση της καλης καταστασης του ακινητου,μιας και καλυπτεται απο το ποσο που δινεις.
γ)Μπορεις βεβαια να νοικιασεις τις εβδομαδες που σου ανηκουν καθε χρονο σε καποιον αλλον.
Στα ΚΑΤΑ του fractional,ειναι οτι πρεπει να ακολουθησεις ολες τις διαδικασιες σαν να αγοραζες ενα ακινητο,γιατι αντιθετα με το leasehold,ΔΕΝ νοικιαζεις,αλλα ουσιαστικα ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ενα κομματι του ακινητου και βεβαια πληρωνεις φορους...

edit:Να συμπληρωσω οτι τα fractional ownerships χωριζονται σε τεταρτα (1/4) και δεκατατριτα (1/13),ωστε να διαιρουνται με το 52 που ειναι οι εβδομαδες του χρονου.Μπορεις να αγορασεις 1/4,2/4,3/4 και αντιστοιχα 1/13,2/13,3/13 κλπ κλπ
  πληρη  κυριοτιτα  σε  περιουσια  στη  ταυλανδη  απο  φαρανγκ,  μονο  σε  κοντομινιουμ!  αυτος  ειναι  και  ο  λογος  που  οι  τιμες  τους  (κυριως  στη  μπανγκοκ)  εχουν  εκτοξευτει  (προσεχως θα  χουμε  τιμες  αρκετα υψηλοτερες  της ελλαδας,  αφου  στην ελλαδα  ο  αποπληθωρισμος  σε  μισθους  και  υπηρεσιες  θα  ριξει ισως  και  γκρεμισει  τις  τιμες,  των  διαμερισματων)  για  οσους  θελουν  να  αγορασουν  γη  (σπιτι  με  αυλη  η  οικοπεδο  η  αγροτεμαχιο) ισως  η  καλυτερη  λυση να  ειναι  η  αγορα  στο  ονομα  της  φιλης-συζηγου  και  καπακι  μακροχρονιο  leasehold  30  ετων  με  δικαιωμα  μονομερους  ανανεωσης  απ  την  πλευρα  σας  για  αλλα  τοσα  με  ρητρες  διαζυγιου  η  αποχωρισης  απ  το  ματαιο  τουτο  κοσμο    φανταστειτε  να  μπορουσαν  οι  φαλανγκ  να  εχουν  100%  κυριοτητα  σε  γη  της  ταυλανδης    ολοι  οι  ορυζωνες  του  ισααν  και τα ορεινα  βορεια  τμηματα  θα  ειχαν  αγοραστει  απο  δυτικους  για  να  φτιαξουν  ρεζορτ  στο  μεκονγκ    και  οι  ταυλανδοι  θα  επρεπε  να  τους  πληρωνουν  (δεν  θα  μπορουσαν  φυσικα)  πολυ  υψηλα  ενοικια  για  να  καλλιεργουν  το  πολυτιμο  ρυζι!  (1η  χωρα  στο  κοσμο  σε  εξαγωγες  ρυζιου,  το  ρυζι  ειναι  πολυ  πιο  πανω  απο  τον  τουρισμο  για  την  οικονομια  τους)  και  εκτος  αυτου  οι  υπηρεσιες  των  παντων  οπως  και  του  τουρισμου  δεν  θα  ηταν  τοσο  φτηνες, που  ετσι  και  αλλιως  πλεον  εχει  ακριβυνει  και  η  ισοτιμια  και  γενικως  ολα  ακριβαινουν    για  μενα  ειναι  απολυτα  θεμιτο  που  το  κρατος  τους  δινει  πλεονακτημα  σε  αυτο  το  τομεα  στους  πολιτες  του  εναντι  των  ξενων  ετσι  και  οι  τιμες  μενουν  χαμηλες  και  η  πλειοψηφια  των  ταυλανδων  που  ειναι  αγροτες  γλυτωνει  την  απολυτη  εξαθλιωση

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
μπικου οχι αλκοολ μονο μπυρα ακουσε με..την εφαγα και εγω!!η shinga beer που εχουν εκει ειναι καταπληκτικη!!οσο για φιαλες ουισκυ μην το διανοηθεις!!!100 pipers μπουκαλι..εδω το πιναμε πριν 30 χρονια..ασε που οι μεζουρες τους ειναι γελοιες για τα δικα μας δεδομενα!!!
Απολυτο δικιο εχεις,μονο shinga & οχι πολλες γιατι υπαρχουν αλλα πραγματα πολυ καλυτερα να κανεις  :pipa3:  :fuck1: απο το να χαλας το χρονο σου & το στομαχι σου.

Σημερα απο το πρωι ριχνει "καρεκλες"...

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια...............Εχω νεα!!!!Σε μερικους Μηνες θα ειναι ετοιμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ στην Παταγια!!!!Πολυ κοντα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Bar του Φωτη(Soi Buakhao).............Μιλησα σημερα με φιλο που ειναι ηδη κατω 1,5 μηνα(Πατταγια)και μου το ανεφερε!!!
Περισσοτερες πληροφοριες(με εικονες και την ακριβη τοποθεσια του μαγαζιου)στις επομενες μερες!!!!!

Πες του να πουλάει Πίτα γύρο και όχι Σουβλάκι με γύρο...Πίτα σουβλάκι και όχι σουβλάκι με καλαμάκι...μιας και οι πολλοί είναι Βορειοελλαδίτες εκεί και δεν τον βλέπω καλά...χαχαχα
Α και μια σημαία του ΠΑΟΚ να βάλει στο μαγαζί...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πες του να πουλάει Πίτα γύρο και όχι Σουβλάκι με γύρο...Πίτα σουβλάκι και όχι σουβλάκι με καλαμάκι...μιας και οι πολλοί είναι Βορειοελλαδίτες εκεί και δεν τον βλέπω καλά...χαχαχα
Α και μια σημαία του ΠΑΟΚ να βάλει στο μαγαζί...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Συνημμένα

• 1.gif
    1.gif
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • axxxxxxxx.jpg
    axxxxxxxx.jpg
    260,6 KB · Εμφανίσεις: 40

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=15pt]Ανοίξαμε και σας περιμένουμε [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Souvlakmaker.jpg
    Souvlakmaker.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 24

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οπου βρειτε,δοκιμαστε και τη μπυρα LEO...Η κορυφαια μπυρα που κυκλοφορει στη Ταυλανδη..(Φτιαχνεται στο Λαος).
Πολυ ανωτερη της Shinga αλλα υπαρχει σε λιγα μαγαζια...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μπα και στα 7eleven ευκολα τη βρίσκεις... Και για να λέμε την αλήθεια η Singha είναι η πλέον δημοφιλής στους τουρίστες οι Ταϊλανδοί δύσκολα την ακουμπάνε...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οπου βρειτε,δοκιμαστε και τη μπυρα LEO...Η κορυφαια μπυρα που κυκλοφορει στη Ταυλανδη..(Φτιαχνεται στο Λαος).
Πολυ ανωτερη της Shinga αλλα υπαρχει σε λιγα μαγαζια...
μαλλον τη BEER LAO θα εννοεις γιατι η LEO δεν πινεται...η μεν πρωτη ειναι οντως κορυφαια μπυρα η μεν δευτερη ειναι φαρμακι!

μπα και στα 7eleven ευκολα τη βρίσκεις... Και για να λέμε την αλήθεια η Singha είναι η πλέον δημοφιλής στους τουρίστες οι Ταϊλανδοί δύσκολα την ακουμπάνε...
προφεσσορα μπερδεψες τις μπυρες γιαυτο σου λεω   :grin:
στο κατσικοχωρι πρεπει να πινουν ολοι LEO οχι LΑO  :2funny:

Το ξερω οτι οι παλιοι & εμπειροι Θα γελασουν μαζι μου,αλλα νομιζω οτι πρεπει να πιανει καποιος το "νημα" απο την αρχη απο καιρο σε καιρο...
φιλε μου κανεις παλιος δε γελαει μαζι σου αλλα μακαρι να γινοταν αυτο που λες...το νημα δυστυχως δεν πιανεται απο την αρχη και οτι και να κανεις τη μαγεια της πρωτης φορας δεν προκειται να την ξαναζησεις...μετα απο μερικα ταξιδια θα το καταλαβεις...οχι βεβαια πως δεν περναμε καλα αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο
ποσο μαλλον οταν μενεις και Ταυλανδη για αρκετα χρονια  
γιαυτο απολαυσε το  ;)

Συνημμένα

• leo-beer.jpg
    leo-beer.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • beer-lao.jpg
    beer-lao.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 22

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οντως,εκ παραδρομης εκανα λαθος.
Τη μπυρα LAO εννοουσα...Η LEO δεν ειναι απο το Λαος,αλλα Ταυλανδεζικη και φτιαχνεται απο το εργοστασιο της Shinga...Ειναι της ιδιας εταιριας δηλαδη...
Παντως δεν ειναι και τοσο κακια μπυρα και η LEO...Απλα ειναι περισσοτερο πικρη στη γευση απο τη Shinga...
Προσωπικα επειδη μου αρεσουν οι πικρες μπυρες (πχ στην Ελλαδα,η μονη μπυρα που "πινεται" ειναι η Kaiser...Heineken και Amstel δε κανουν ουτε για ξυρισμα),εγω και παλι αν εχω να διαλεξω αναμεσα σε shinga και leo,προτιμω Leo...

edit:Και για οσους ξερουν τα "ειδη" της μπυρας,η Shinga ειναι "lager" ενω η Leo ειναι "pilsener",οπως και η Kaiser... ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω για τους Ταιλανδούς αλλά οι Παταγιανές πάντως τιμούσαν τη Singha με το λεμονάκι κατά κόρον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom