Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα πας για μπανιο οπσδηποτε σε μια παραλια που λεγεται λαμ σινγκ....καταπληκτικη!!!θα σου θυμισει δικο μας νησι,ασε που ειναι οργανωμενη τελεια..εκει εχει ενα μπυτς μπαρ ενας γαλλοαλγερινος!!με τα εσπρεσακια σου τους αργιλεδες σου και γαμω σου λεω!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
θα πας για μπανιο οπσδηποτε σε μια παραλια που λεγεται λαμ σινγκ....καταπληκτικη!!!θα σου θυμισει δικο μας νησι,ασε που ειναι οργανωμενη τελεια..εκει εχει ενα μπυτς μπαρ ενας γαλλοαλγερινος!!με τα εσπρεσακια σου τους αργιλεδες σου και γαμω σου λεω!!!
σωστος,10-12 λεπτα ειναι απο την πατονγκ.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:woldman: ...και μη τσιμπήσετε αν λάβετε το εξής μύνημα:
"DARLING I MISS YOU SO MUCH -I LOVE ONLY YOU JOOP JOOP" ...τό ίδιο μύνημα έχει πολαπλούς αποδέκτες-πελάτες...

Επίσης θα μας ρωτήσουν πολλές φορές πότε "we come back" Ταιλάνδη ΟΧΙ γιατί μας περιμένουν με αγωνία αλλά επειδή ξεχνάνε ποιος πελάτης θα αφιχθεί πότε... :headbang:

Kλασικοί μέθοδοι εμβασμάτων
My mama hospital darling...
I go school I need money
money for my motorbike...
Mama-Papa angry me if no send money
Darling I no have money
I need money for take my land back
money for my room rent..
money...[size=12pt]money[/size]...[size=14pt]money[/size]...!
:headbang:  :headbang:  :headbang:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και εννοειτε ξεχασες οτι
-αρρωστησε το παιδι μου
-μου κλεψανε το κινητο
-μου χαλασε το κινητο
-δεν εχω λεφτα για το κινητο
κτλ κτλ

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Κυριοι απο που να ξεκινησω... Τοσο λιγη ωρα στην κολαση της Bangla & των περιχωρων,τοσα πολλα να πω !
Το πρωτο πραγμα που θα πω ειναι οτι ενιωσα ξανα συναισθηματα που νομιζα οτι δεν θα τα ξαναζουσα ποτε.
Αυτα που μου ειχαν πει & αυτα που διαβαζα εδω & σε αλλα site ΔΕΝ μπορουν να περιγραψουν την πραγματικοτητα...ΑΥΤΟ πρεπει να το ζησεις για να το καταλαβεις.
Λογω τρομερου πονοκεφαλου ηρθα δωματιο νωρις (3 ωρα τοπικη) και ΜΟΝΟΣ,αλλα υποσχομαι οτι δεν θα το ξανακανω αυτο...
Η πλακα ειναι οτι φορτωνεις οτι γουσταρεις εδω.Ημουνα με ρωσιδα τουριστ & ειδα & επαθα για να απαλαγω...ενω & λιγο πριν μπω στο δωματιο δεχθηκα φιλικη"επιθεση" απο απιστευτο μωρο που εφευγε απο σορτ με καποιο τυπο που, κατα τα λεγομενα της, δεν "μπουμ μπουμ"...
Ας οψεται το οτι ειναι βουλωμενα τα αυτια & το κεφαλι μου δεν το νιωθω.
Την πεφτω ελπιζοντας να ξυπνησω ακμαιος γιατι εδω δεν λεει με τιποτα να χανεις δευτερολεπτο...
Το ξερω οτι οι παλιοι & εμπειροι Θα γελασουν μαζι μου,αλλα νομιζω οτι πρεπει να πιανει καποιος το "νημα" απο την αρχη απο καιρο σε καιρο...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
:woldman: ...και μη τσιμπήσετε αν λάβετε το εξής μύνημα:
"DARLING I MISS YOU SO MUCH -I LOVE ONLY YOU JOOP JOOP" ...τό ίδιο μύνημα έχει πολαπλούς αποδέκτες-πελάτες...
οσοι αισθανεστε οτι θελετε να βοηθησετε καποια πατταγιανη, για να παρετε μια ιδεα που θα φανε τα λεφτα που θα τους δωσετε δεν εχετε παρα να κανετε ενα πραγμα οταν θα ειστε εκει.
Επισκεφτειτε το Karaoke Fino sto Soi Buakhao.
Μετα τις 3 το πρωι ολες οι γκομενιτσες πανε εκει και κανουν το απίστευτο. ΠΛηρωνουν 180 μπατ την ωρα για ανδρικη συντροφια στο τραπεζι, 500 μπαρ φαιν και 1000 στον ταυλανδο να τις πηδηξει. Τα αγορια κυκλοφορουν μεσα με καρτελακια με αριθμο στο πετο. Κοπελα ζητα απο σερβιτορο να της φωναξει το αγορι με τον αριθμο του.
Αν αυτο ακουγται απιστευτο θα πατε να δειτε με τα ματια πως τα τρωνε οι πουτανες τα λεφτα τους που τα βγαζουν οπως τα βγαζουν απο τους φαραγκ. Και μιλαμε για αστερακια που τα κανομανε και οχι τιποτε μπαζα.
Μετα απο εκει, ποτε μα ποτε δεν θα σκεφτειτε να στειλετε εστω και ενα ευρω εμβασμα. Απλα θα ξερετε που θα φαγωθει.  
Στην Πατογκ εχει αντιστοιχα μαγαζια απεναντι απο το μπαρ ρεστοραν του Νικου. Οσοι ειστε εκει μπορειτε να τον ρωτησετε τι βλεπει με τα ματια του καθε ξημερωμα που φευγουν οι γκομενες με τους ταυλανδους απο τα καραοκε (αν και νομιζω οτι στου Νικου απεναντι εχουν τα Καραοκε επανω και δικα τους δωματια).

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μας βρήκες στο ημίχρονο ΠΑΟ Μπαρτσελόνα 0-1 μήν αγχώνεσαι για τη πρώτη νύχτα και ούτε θα γελάσουμε αλλά μπορούσες να έχεις μωρό να σου κάνει μασάζ, παρέα, αγκαλίτσες κι ας μην  :knockinb:.
Εγώ την πρώτη φορά (πριν πολλά χρόνια) πήρα την τρίτη νύχτα κορίτσι στο δωμάτιο.Δεν μπορούσα να συνέλθω από το ΣΟΚ τότε ακόμα θυμάμαι πολύ έντονα τις μαγικές εκείνες νύχτες της Πατάγιας... :smitten:

Αύριο περιμένουμε περιγραφή από τρίο για να ρεφάρεις :grin: ειδεμή.... :s&m_1:
Αντε και ο αγώνας ξεκίνησε πάλι :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Ρε παιδιά ήμουν το Μαΐο στη Πατάγια για ένα μηνα και απο τότε μιλάω με το τιλάκ κάθε μέρα ,και μου λέει πότε θα ξαναπάω εκεί.................

Τώρα μου λέει να μου πληρώσει αυτή τα εισιτήρια και να πάω ,έχει βρεί και δωμάτιο με 7000 μπάτ για να μείνουμε ένα μήνα, και 1000 μπάτ την ημέρα για όλα τα άλλα ειναι αρκετά, και θα βοηθήσει λέει και αυτή.................

Το μόνο που θέλει είναι να πάω για να με δεί..............................

Τι να κάνω πες τε μου .Να την κάνω τη μαλακία ή όχι????????????????????????????????????????????????????

Εγω είμαι 43 και αυτή 27 και μου λέει ότι μόνο με μένα ένοιωσε ωραία στη ζωή της......................

Μ ε έχει μπερδέψει τελείως μα τελείως .................................s o s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ερθω και εγω μαζι σου???τα ιδια και σε μενα κανει!!!Βεβαια δεν μου λεει τοσες "χοντρες παπαριες" αλλα στο περιπου ετσι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω παντως θα παω!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Καλόοοοο!! :2funny: Για στείλτε τηλέφωνα  :2funny:
Γίνομαι εθελοντής  :rockon::pipa3:

Παιδια............τετοια "κομπινα" εκανα εγω με εναν φιλο μου!!!!
του ελεγε η δικια του¨"Σ'αγαπαω..........και σε θελω......και εσυ εισαι ο εκλεκτος" και αλλες τετοιες  :bigdick:
Χωρια που της εστελνε λεφτα καθε μηνα(περιπου 400 ευρω,,,,,,,,,μπορει και πιο πανω!!!!)
Μια μερα του λεει¨"Θελω να μου στειλεις 800 ευρω αυτο τον μηνα".....στην ερωτηση του γιατι δεν του απαντησε "καθαρα"(τα "μασουσε" τα λογια της).........φυσικα δεν τα εστειλε!!!
αλλα μετα απο μερικες μερες μαθαινει οτι αυτη τα βρηκε τα 800 ευρω...........Πως????
Με τον Κλασσικο τροπο.............βρηκε εναν "ματσο" γερο........πηγε μαζι του 2 μερες και τα "πηρε"(οχι να κατσει να σκασει!!!!)
Ενω ειναι στα χωρισματα,δεν ξερω πως τον "τουμπαρε" και τα ξαναβρισκουνε!!!
Του λεω¨"Φιλε........αφου στο εκανε 1 θα στο ξανακανει!!!!"
Αυτος ελεγε¨"Οχι ρε Λακη.........το εκανε 1 φορα γιατι ειχε αναγκη(το καημενο το κοριτσι!!!)...δεν θα το ξανακανει............τελειωσαν αυτα"
"Καλα "του λεω........"θες να κανουμε 1 τεστ???"
"Τι",μου λεει
"Δωσ μου οτι πληροφοριες εχεις για αυτην(που συχναζει,πως ειναι εμφανισιακα,που μενει κλπ) και θα δεις τι θα γινει"
Οντως ετσι εγινε..............
Με λιγα λογια,την "εκλεισα" ραντεβου για να βρεθουμε μαζι 2 μερες............Δεχτηκε!!!Ειπα την μαγικη λεξη¨"Λεφτα υπαρχουν"(σαν τον Γιωργακη!!!)"Ζητα οτι ποσο θελεις!!!"

Βεβαια δεν πηγα εγω στο ραντεβου......πηγε ο φιλος.....

Ετσι ειναι παιδες..............η απληστια δεν εχει ορια!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
οσοι αισθανεστε οτι θελετε να βοηθησετε καποια πατταγιανη, για να παρετε μια ιδεα που θα φανε τα λεφτα που θα τους δωσετε δεν εχετε παρα να κανετε ενα πραγμα οταν θα ειστε εκει.
Επισκεφτειτε το Karaoke Fino sto Soi Buakhao.
Μετα τις 3 το πρωι ολες οι γκομενιτσες πανε εκει και κανουν το απίστευτο. ΠΛηρωνουν 180 μπατ την ωρα για ανδρικη συντροφια στο τραπεζι, 500 μπαρ φαιν και 1000 στον ταυλανδο να τις πηδηξει. Τα αγορια κυκλοφορουν μεσα με καρτελακια με αριθμο στο πετο. Κοπελα ζητα απο σερβιτορο να της φωναξει το αγορι με τον αριθμο του.
Αν αυτο ακουγται απιστευτο θα πατε να δειτε με τα ματια πως τα τρωνε οι πουτανες τα λεφτα τους που τα βγαζουν οπως τα βγαζουν απο τους φαραγκ. Και μιλαμε για αστερακια που τα κανομανε και οχι τιποτε μπαζα.
Μετα απο εκει, ποτε μα ποτε δεν θα σκεφτειτε να στειλετε εστω και ενα ευρω εμβασμα. Απλα θα ξερετε που θα φαγωθει.  
Στην Πατογκ εχει αντιστοιχα μαγαζια απεναντι απο το μπαρ ρεστοραν του Νικου. Οσοι ειστε εκει μπορειτε να τον ρωτησετε τι βλεπει με τα ματια του καθε ξημερωμα που φευγουν οι γκομενες με τους ταυλανδους απο τα καραοκε (αν και νομιζω οτι στου Νικου απεναντι εχουν τα Καραοκε επανω και δικα τους δωματια).

Φιλε Τζο...................που ακριβως ειναι αυτο το Karaoke Fino???Ειπες soi Buakhao..............σε ποιο υψος???

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Παιδια...............Εχω νεα!!!!Σε μερικους Μηνες θα ειναι ετοιμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ στην Παταγια!!!!Πολυ κοντα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Bar του Φωτη(Soi Buakhao).............Μιλησα σημερα με φιλο που ειναι ηδη κατω 1,5 μηνα(Πατταγια)και μου το ανεφερε!!!
Περισσοτερες πληροφοριες(με εικονες και την ακριβη τοποθεσια του μαγαζιου)στις επομενες μερες!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
και 2 ειδησεις οχι τοσο καλες.................

1)Το Ευρω στην Παταγια σημερα κατω απο 40 Μπατ!!!!!!39,80(για την ακριβεια)

2)Αρχισαν παλι οι αστυνομοι να κλεινουν μαγαζια στην Walking street!!!Χτες στο Insomnia to "κλεισανε" στις 4 το πρωι και σημερα υπαρχει πληροφορια θα το "κλεισουν" στις 2!!!!

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
ειδα τα  βιντεο εκει πρεπει να παμε θα ειναι τελεια

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λάκη μας βάζεις στο κλίμα σιγά-σιγά.Ε όχι και σουβλάκια στη Πατάγια, κανένα πατσατζίδικο μήπως... :think:
Αυτό με τα Καραόκε το είχα ακούσει αλλά θα το τσεκάρω φέτος.Δηλαδή σε αυτά τα μαγαζιά ξεπλένεται το χρήμα μας... :headbang:
Πληρώνουμε τις Ταιλανδέζες δηλαδή να τις  :knockinb: και μετά αυτές πληρώνουν τους Ταιλανδούς να τις φυστικώσουν... :uglystupid: άρα δύο είναι τα τινά ή δεν τις  :zfuck: καλά ή μένουν αγάμητες.... :idiot:
Όσο για το Ινσομνια δεν πάει να κλείνει και στις 2 εγώ τέτοια ώρα συνήθως έχω ήδη πριονίσει και βάλει πλώρη για κόσμους ονειρεμένους στις αγκαλιές κάποιας μάγισσας... :rockon:   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom