Καλόοοοο!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Για στείλτε τηλέφωνα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Γίνομαι εθελοντής
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Παιδια............τετοια "κομπινα" εκανα εγω με εναν φιλο μου!!!!
του ελεγε η δικια του¨"Σ'αγαπαω..........και σε θελω......και εσυ εισαι ο εκλεκτος" και αλλες τετοιες
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
Χωρια που της εστελνε λεφτα καθε μηνα(περιπου 400 ευρω,,,,,,,,,μπορει και πιο πανω!!!!)
Μια μερα του λεει¨"Θελω να μου στειλεις 800 ευρω αυτο τον μηνα".....στην ερωτηση του γιατι δεν του απαντησε "καθαρα"(τα "μασουσε" τα λογια της).........φυσικα δεν τα εστειλε!!!
αλλα μετα απο μερικες μερες μαθαινει οτι αυτη τα βρηκε τα 800 ευρω...........Πως????
Με τον Κλασσικο τροπο.............βρηκε εναν "ματσο" γερο........πηγε μαζι του 2 μερες και τα "πηρε"(οχι να κατσει να σκασει!!!!)
Ενω ειναι στα χωρισματα,δεν ξερω πως τον "τουμπαρε" και τα ξαναβρισκουνε!!!
Του λεω¨"Φιλε........αφου στο εκανε 1 θα στο ξανακανει!!!!"
Αυτος ελεγε¨"Οχι ρε Λακη.........το εκανε 1 φορα γιατι ειχε αναγκη(το καημενο το κοριτσι!!!)...δεν θα το ξανακανει............τελειωσαν αυτα"
"Καλα "του λεω........"θες να κανουμε 1 τεστ???"
"Τι",μου λεει
"Δωσ μου οτι πληροφοριες εχεις για αυτην(που συχναζει,πως ειναι εμφανισιακα,που μενει κλπ) και θα δεις τι θα γινει"
Οντως ετσι εγινε..............
Με λιγα λογια,την "εκλεισα" ραντεβου για να βρεθουμε μαζι 2 μερες............Δεχτηκε!!!Ειπα την μαγικη λεξη¨"Λεφτα υπαρχουν"(σαν τον Γιωργακη!!!)"Ζητα οτι ποσο θελεις!!!"
Βεβαια δεν πηγα εγω στο ραντεβου......πηγε ο φιλος.....
Ετσι ειναι παιδες..............η απληστια δεν εχει ορια!!!