Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο ΒΚΚ....ηταν στο κολπο η ταμιας και ο υπευθηνος ασφαλειας!!!πηγαινες να αγορασεις κατι και οταν εφευγες σε σταματουσε ο σεκιουριτας να σε ελενξει!!!εβρισκε μεσα πραματα που σου εβαλε ο η ταμιας και σε τραβουσε στο δωματιο ασφαλειας...εσυ ενοειται πως βιαζοσουνα μη χασεις τη πτηση και αναγκαστικα τους εδινες χρηματα..αλλα ελα που καποιοι δανοι στραβωσαν τοσο πολυ που τα πηραν στη κρανα χασαν την πτηση και τους ξεσκεπασαν!!!εγινε πολυς ντορος με αυτο,οπως και με τα jetski που ανεφερες

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ήμουν το Μαΐο στη Πατάγια για ένα μηνα και απο τότε μιλάω με το τιλάκ κάθε μέρα ,και μου λέει πότε θα ξαναπάω εκεί.................

Τώρα μου λέει να μου πληρώσει αυτή τα εισιτήρια και να πάω ,έχει βρεί και δωμάτιο με 7000 μπάτ για να μείνουμε ένα μήνα, και 1000 μπάτ την ημέρα για όλα τα άλλα ειναι αρκετά, και θα βοηθήσει λέει και αυτή.................

Το μόνο που θέλει είναι να πάω για να με δεί..............................

Τι να κάνω πες τε μου .Να την κάνω τη μαλακία ή όχι????????????????????????????????????????????????????

Εγω είμαι 43 και αυτή 27 και μου λέει ότι μόνο με μένα ένοιωσε ωραία στη ζωή της......................

Μ ε έχει μπερδέψει τελείως μα τελείως .................................s o s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε παιδιά ήμουν το Μαΐο στη Πατάγια για ένα μηνα και απο τότε μιλάω με το τιλάκ κάθε μέρα ,και μου λέει πότε θα ξαναπάω εκεί.................

Τώρα μου λέει να μου πληρώσει αυτή τα εισιτήρια και να πάω ,έχει βρεί και δωμάτιο με 7000 μπάτ για να μείνουμε ένα μήνα, και 1000 μπάτ την ημέρα για όλα τα άλλα ειναι αρκετά, και θα βοηθήσει λέει και αυτή.................

Τι να κάνω πες τε μου .Να την κάνω τη μαλακία ή όχι????????????????????????????????????????????????????

Εγω είμαι 43 και αυτή 27 και μου λέει ότι μόνο με μένα ένοιωσε ωραία στη ζωή της......................

Μ ε έχει μπερδέψει τελείως μα τελείως .................................s o s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ολα αυτα,αλλα απο δουλεια πως εισαι?θα αντεξεις να λειψεις ενα μηνα?και που την γνωρισες την γκομενα?

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Φίλε Giorgos241, ΑΣΤΟ να πάει να γαμηθεί... και θα σου θυμήσω 2 ρητά.

1. Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα και απ' όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισα
2. Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κόλο μου.. Μια φορά πήγα να κλάσω και χέστηκα.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Φίλε Giorgos241, για κανε πως την ρωτας ΑΝ θελει να σε παντρευτεί και να έρθει να μείνει μαζί σου στην Ελλάδα ... (υποθετικα βεβαια ! )

Εκεί θα καταλάβεις ΑΝ ΟΝΤΩΣ σου λέει αλήθεια ότι μόνο με σενα εχει περάσει καλά στη ζωή της, ή ΑΝ σε κοροιδεύει για να πας κάτω και να σου φάει ολα τα λεφτακια σου .... ;)

Edit:
Και πες μας πως την γνωρισες και που ...
Γιατι και εγω εχω 2 γνωστους μου που μενουν κοντα σε μενα και εχουν παντρευτει Ταυλανδεζες, και τα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα ( 4 χρονια) ΑΛΛΑ ΔΕΝ τις γνωρισαν σε μπαρ,ντισκο,Gogo ή παραλία..... Ηταν απλες φτωχες κοπελες που δουλευαν σε πολυκαταστηματα, και μαλιστα η μια ειχε χασει προσφατα και τους δικους της και δεν ειχε κανεναν στον κοσμο.... Υπάρχουν ΚΑΙ αυτες οι περιπτωσεις....

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα απο την Patong.
master to Ξεν/χειο απο πρωτη αποψη ειναι Value 4 money  :rockon:

Qatar αψογη σε ολα,αλλα η γνωμη μου δεν μετραει γιατι ηταν το 1ο ταξιδι...
Το πληρωμα τους ειναι πολυεθνικο,δεν ηξερα ποια να πρωτοκοιταξω, 2,3ασιατισες,2 μαυρες που ανετα επαιρναν το next top model ! μια ισπανιδα που για παρτη της εμενα & στην Ντοχα...
Αλλα ολα τα λεφτα ηταν μια αραβισα... Δεν ειχα ιδεα το ποσο εκπληκτικα ομορφες ειναι αυτες οι γυναικες !!!
Αθηνα-Ντοχα πηγαμε αδειοι αλλα εκει φορτωσε καθε καρυδιας καρυδι απο 2-3 αεροπλανα,ισραηλιτες,αυστραλους,σκοπιανους(?) & το χειροτερο κατι βρωμερους παντοφλοεγγλεζους.

Στην Βκκ λογω του οτι ετρεχα για να προλαβω την πτηση της Ται επεσε & το πρωτο "δαγκωμα".Ενα σαντουιτς & 1 νερο 500 μπατ,ας προσεχα...
Η πτηση της ται για Πατονγκ απλα απαραδεκτη...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλησπερα απο την Patong.
master to Ξεν/χειο απο πρωτη αποψη ειναι Value 4 money  :rockon:

Qatar αψογη σε ολα,αλλα η γνωμη μου δεν μετραει γιατι ηταν το 1ο ταξιδι...
Το πληρωμα τους ειναι πολυεθνικο,δεν ηξερα ποια να πρωτοκοιταξω, 2,3ασιατισες,2 μαυρες που ανετα επαιρναν το next top model ! μια ισπανιδα που για παρτη της εμενα & στην Ντοχα...
Αλλα ολα τα λεφτα ηταν μια αραβισα... Δεν ειχα ιδεα το ποσο εκπληκτικα ομορφες ειναι αυτες οι γυναικες !!!
Αθηνα-Ντοχα πηγαμε αδειοι αλλα εκει φορτωσε καθε καρυδιας καρυδι απο 2-3 αεροπλανα,ισραηλιτες,αυστραλους,σκοπιανους(?) & το χειροτερο κατι βρωμερους παντοφλοεγγλεζους.

Στην Βκκ λογω του οτι ετρεχα για να προλαβω την πτηση της Ται επεσε & το πρωτο "δαγκωμα".Ενα σαντουιτς & 1 νερο 500 μπατ,ας προσεχα...
Η πτηση της ται για Πατονγκ απλα απαραδεκτη...
Που πληρωσες τοσα λεφτα για ενα σαντουιτς κι ενα νερο???
Μαλλον σε ειδαν "καινουριο" και σε δαγκωσαν,γιατι τετοιες τιμες δε παιζουν πουθενα...
Σε ποιο ξενοδοχειο μενεις?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ταϊλανδέζες...η αιτία κοσμοσυρροής εκατομυρίων επίδοξων αρσενικών...σιγά μην είναι οι παραλίες με τις θολές ρηχές θάλασσες και τους χιλιάδες τουρίστες.Μάγισσες με δίπλωμα!!.
Δεν πάει να είναι πωλήτρια ή χορεύτρια δεν πάει να είναι σερβιτόρα ή μπαρόβια!Ολες τους έχουν το χάρισμα να μας "αγαπήσουν" να μας κάνουν "μοναδικούς". Το ότι μία Ταϊλανδέζα δε δουλεύει σε μπαρ δε σημαίνει ότι είναι και αθώα.Παράδειγμα, η Εν η οποία τώρα είναι πωλήτρια σε τουριστικό στην Πατόνγκ είχε εργασθεί :fuck1: 3 χρόνια σε Go-go, επίσης η Ον που τώρα έχει εστιατόριο στην Πατάγια επί 5ετία έκανε δημόσιες σχέσεις  :pipa1:...
Αντε τώρα να καψουρευτείς τέτοια νύφη...φυσικά και θα σε αγαπήσει όλες προσπαθούνε να πιαστούνε από κάποιον ξένο - στήριγμα.Ολες μα όλες έχουν 2-3 ξένους υποστηριχτές-σπόνσορες και αρκετά καψούρια στη λίστα αναμονής.Θα τα λέμε συνέχεια.Περνάμε καλά, ψιλογουστάρουμε αλλά όχι ακρότητες.Οχι έρωτες όχι κολλήματα με μία Ταϊλανδή για πολύ.Δεν είναι βλακεία να ταξιδέψουμε τόσο μακρυά και να είμαστε με μία μέλισσα ενώ τριγύρω βουίζει σμήνος από χιλιάδες; :headbang:

Ταϊλανδέζες...δέκατη φορά που θα τις συναντήσω και ακόμη τις μαθαίνω...
...Μα είμαι και εγώ ένας αγαπησιάρης! :smitten:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπικ για ρίξε κανένα απογευματινό  :sleeping: τώρα γιατι το βράδυ έχεις :knockinb:
Το σάντουιτς στο αεροδρόμιο με αστακό ήτανε...?  :headbang:
Εχεις παρέα ή μονος είσαι; Πάντως η Πατόνγκ έχει Έλληνες πάντα και θα τους βρεις εύκολα στη Soi Crocodile  :s&m_2:,
Κυριακή βράδυ θα είμαι εκεί :rockon:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χωρις να θελω να αποτρεψω κανεναν θα σας διηγηθω μια ιστορια απο το ταξιδι μου στην patayya....
γνωρισα μια κοπελα σε beer bar και ημασταν μαζι κανα 2 μερες. γενικα την φερομουνα αψογα, λες και ητανε η κοπελα μου. μιλουσα αρκετα μαζι της και την ακουγα και γενικα υπηρχε μια οικιοτητα. Αλλα ας μπουμε στο ψητο..Την 2η μερα το βραδυ εχουμε παει στο beer bar που δουλευε γιατι καποιος γνωστος μου εκανε παρτυ εκει για τα γενεθλια του. Και ενω εχουμε γινει μια παρεα με το διπλανο  bar σε καποια στιγμη κανω χαβαλε με μια κοπελα που δουλευε εκει. Απλα χαβαλε ουτε πιασιματα , ουτε τιποτα, απλα καμια φωτογραφια - αυτο και μονο. Ετσι ερχεται η δικια μου με πιανει απο το χερι και με τραβαει σε μια γωνια και μου λεει γιατι το κανω αυτο μπροστα της, και εγω σε γουσταρω και νιωθω διαφορετικα για σενα και μεσα σε ολα αυτα τραβαει και ενα κλαμα. Φυσικα δεν ψαρωσα και εκεινη την στιγμη την λεω αμα με αγαπας πως ειναι το ονομα μου? Για 3 δευτερολεπτα παγωσε και η απαντηση της ητανε οτι δεν θυμαμαι το ονομα σου αλλα εγω σε αγαπαω. Το πιο τελειο ητανε οταν γυρισαμε στο ξενοδοχειο μπηκαμε μαζι για μπανιο και καθως βγαζει το σουτιεν της (τα οποια εσωρουχα τα ειχα αγορασει εγω το απογευμα) πεφτουν 10 μπατ απο μεσα τα οποια δεν τα ειχα βαλει εγω!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Μαλακια θα κανεις εαν δεν κατσεις στα αυγα σου......τελος!!! :tickedoff:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χωρις να θελω να αποτρεψω κανεναν θα σας διηγηθω μια ιστορια απο το ταξιδι μου στην patayya....
γνωρισα μια κοπελα σε beer bar και ημασταν μαζι κανα 2 μερες. γενικα την φερομουνα αψογα, λες και ητανε η κοπελα μου. μιλουσα αρκετα μαζι της και την ακουγα και γενικα υπηρχε μια οικιοτητα. Αλλα ας μπουμε στο ψητο..Την 2η μερα το βραδυ εχουμε παει στο beer bar που δουλευε γιατι καποιος γνωστος μου εκανε παρτυ εκει για τα γενεθλια του. Και ενω εχουμε γινει μια παρεα με το διπλανο  bar σε καποια στιγμη κανω χαβαλε με μια κοπελα που δουλευε εκει. Απλα χαβαλε ουτε πιασιματα , ουτε τιποτα, απλα καμια φωτογραφια - αυτο και μονο. Ετσι ερχεται η δικια μου με πιανει απο το χερι και με τραβαει σε μια γωνια και μου λεει γιατι το κανω αυτο μπροστα της, και εγω σε γουσταρω και νιωθω διαφορετικα για σενα και μεσα σε ολα αυτα τραβαει και ενα κλαμα. Φυσικα δεν ψαρωσα και εκεινη την στιγμη την λεω αμα με αγαπας πως ειναι το ονομα μου? Για 3 δευτερολεπτα παγωσε και η απαντηση της ητανε οτι δεν θυμαμαι το ονομα σου αλλα εγω σε αγαπαω. Το πιο τελειο ητανε οταν γυρισαμε στο ξενοδοχειο μπηκαμε μαζι για μπανιο και καθως βγαζει το σουτιεν της (τα οποια εσωρουχα τα ειχα αγορασει εγω το απογευμα) πεφτουν 10 μπατ απο μεσα τα οποια δεν τα ειχα βαλει εγω!
Συμβαινουν και τετοια στην Παταγια? :new_shocked:,απιστευτο!!1
Εγω νομιζα οτι τα αισθηματα εκει κατω ειναι αληθηνα-πραγματικα-πηγαια-ανιδιοτελη!!!
Νομιζω οτι την πατισα....

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Κοίτα και μένα μου έχει πει η άλλη να πάω και να μείνω σπίτι της αλλά μπορείς να πας εκεί και να βλέπεις όλες τις άλλες και να μην κάνεις τίποτα;
Τώρα αν θες να δεις πόσο σε αγαπάει και το ότι μόνο με σένα ένιωσε ωραία στη ζωή της δώσε 2000 μπατ σε έναν εθελοντή και στείλε τον να την μαζέψει να δεις τι θα λέει και σε αυτόν. 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ρε συ taou που τα βρηκες τα εισητηρια με 460 ευρω? παιδια για γεναρη θα πεσουν καθολου οι τιμες στα αεροπορικα τι λετε?

Φίλε μου θα φύγω από Κωνσταντινούπολη γιατί είμαι πολύ κοντά...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Κοίτα και μένα μου έχει πει η άλλη να πάω και να μείνω σπίτι της αλλά μπορείς να πας εκεί και να βλέπεις όλες τις άλλες και να μην κάνεις τίποτα;
Τώρα αν θες να δεις πόσο σε αγαπάει και το ότι μόνο με σένα ένιωσε ωραία στη ζωή της δώσε 2000 μπατ σε έναν εθελοντή και στείλε τον να την μαζέψει να δεις τι θα λέει και σε αυτόν. 

ωραία σκεψη  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δώσε  2000 μπατ σε έναν εθελοντή και στείλε τον να την μαζέψει να δεις τι θα λέει και σε αυτόν

Καλόοοοο!! :2funny: Για στείλτε τηλέφωνα  :2funny:
Γίνομαι εθελοντής  :rockon::pipa3:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μονο butterfly οπυδηποτε εκει!!!απο καναρα σε καναρα,μονο αυτο αξιζει!!!εχω γνωρισει ladyboy στην παταγια που της στελνει ελληνας μαλακας 500 ευρω το μηνα,καψουρα τρελη μιλαμε!!!σε μενα μπροστα στον εκραζε...κλασικα!!!και το πιο αστειο ειναι οτι την πηρε μαζι πουκετ και της ζητησε να παρει αντσιλιπτικα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom