Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νομιζει πως ειναι γυναικα φιλε!!!δεν γινονται αυτα σου λεω...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
.......και μου ζητησε αν γινεται να της στειλω λιγα αναμνηστικα απο τον παρθενωνα.αληθεια τι παιζει με τα ταχυδρομεια εκει?ειναι ασφαλες αν παρω κανα αγαλματακι απο το μοναστηρακι να της το στειλω ταχυδρομικως?

Παιδαρε αμα ζαχαρωνεις θα της τα παω εγω το Φλεβαρη, με ασφαλεια και παραδοτεα στην ιδια !!!  :grin: :grin: :grin:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
.....Το πιο τελειο ητανε οταν γυρισαμε στο ξενοδοχειο μπηκαμε μαζι για μπανιο και καθως βγαζει το σουτιεν της (τα οποια εσωρουχα τα ειχα αγορασει εγω το απογευμα) πεφτουν 10 μπατ απο μεσα τα οποια δεν τα ειχα βαλει εγω!

Ρε μορτη τα ειχε για 2 κατουρηματα (5 Μπατ εκαστο).....  :2funny: :2funny:

homies187 αν λες για αυτη με τις πιστωτικες..... στα ειχα πει χοχοχοοχοοχχχοοοοο
Φιλαι ρε αλανι!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μονο butterfly οπυδηποτε εκει!!!απο καναρα σε καναρα,μονο αυτο αξιζει!!!εχω γνωρισει ladyboy στην παταγια που της στελνει ελληνας μαλακας 500 ευρω το μηνα,καψουρα τρελη μιλαμε!!!σε μενα μπροστα στον εκραζε...κλασικα!!!και το πιο αστειο ειναι οτι την πηρε μαζι πουκετ και της ζητησε να παρει αντσιλιπτικα :headbang:
Ρε φιλε ο Μυκονος εφτασε ΒΚΚ ή ακομα ταξιδευει με την EGYPT....αντε γιατι σε λιγους μηνες ερχεται και η σειρα μας!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Που πληρωσες τοσα λεφτα για ενα σαντουιτς κι ενα νερο???
Μαλλον σε ειδαν "καινουριο" και σε δαγκωσαν,γιατι τετοιες τιμες δε παιζουν πουθενα...
Σε ποιο ξενοδοχειο μενεις?
Στον 2ο οροφο του αεροδρ.Βκκ μετα το τσεκ ιν για την πτηση της Thai.Ενα ζευγαρι Βραζιλιανοι μπροστα μου πληρωσε 900Β αντιστοιχα,ο τυπος εβαλε τις φωνες,αλλα δεν ειχαμε χρονο για περαιτερω ισα που προλαβαιναμε για το αεροπλανο.

Μενω στο παριπας μανσιον με 700,μεχρι τελος του μηνα & 1000 μετα,διπλα αν δεν κανω λαθος εναι το APK,στα 50 μετρα.

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σημερα 12 ωρα ταυλανδης φθανει απο τι ξερω!!!δεν εχω νεα του ακομη...

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μου ειπε να μη του πω τιποτα αν τον δω!!!!!γαμισετα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στον 2ο οροφο του αεροδρ.Βκκ μετα το τσεκ ιν για την πτηση της Thai.Ενα ζευγαρι Βραζιλιανοι μπροστα μου πληρωσε 900Β αντιστοιχα,ο τυπος εβαλε τις φωνες,αλλα δεν ειχαμε χρονο για περαιτερω ισα που προλαβαιναμε για το αεροπλανο.

Μενω στο παριπας μανσιον με 700,μεχρι τελος του μηνα & 1000 μετα,διπλα αν δεν κανω λαθος εναι το APK,στα 50 μετρα.
πως σου φαινεται το περιβαλον;τα βρηκες ολα ευκολα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.888
Πόντοι
19.795
Συμβαινουν και τετοια στην Παταγια? :new_shocked:,απιστευτο!!1
Εγω νομιζα οτι τα αισθηματα εκει κατω ειναι αληθηνα-πραγματικα-πηγαια-ανιδιοτελη!!!
Νομιζω οτι την πατισα....
Συμβαινουν αυτα με τις γυναικες απανταχου του κοσμου; Και εγω νομιζα οτι τα αισθηματα τους ειναι αληθινα -πραγματικα-πηγαια-ανιδιοτελη!!! Και εγω νομιζω οτι την εχω πατησει εδω και 32 χρονια :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.888
Πόντοι
19.795
Κωλαρες-μποι δεν σου κανω πλακα απλα θελω να πω οτι για ολες τις γυναικες απανταχου της γης αγαπη ειναι η δυναμη  η σιγουρια και η ασφαλεια και φυσικα το χρημα που  εξασφαλιζει τα παραπανω.Αν τα εχει αυτα ενας αντρας τοτε υπαρχει και η αγαπη.

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα βγαινω φιλε μαστερ,Θα σου πω οταν επιστρεψω....

Περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή σου...για περαιτέρω λεπτομέρειες και την πρώτη εικόνα...σε 20 μερούλες θα είμαστε και εμείς εκεί.... :s&m_2:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΑΑΑΑ!!!Ε,ΟΚ...Δεν ειναι κατι διαφορετικο στη Μπανγκοκ...Για πιο λογο δηλαδη να φωναξετε?
ΣΕ ΟΛΑ τα αεροδρομια του κοσμου,οι καφετεριες και τα μαγαζια που βρισκονται στο τελευταιο επιπεδο πριν την επιβιβαση,εχουν διπλες και τριπλες τιμες...
Θυμηθηκα τωρα το σκηνικο που επαθα στη Πραγα...Σε ολο το αεροδρομιο 1,5 ευρω το εσπρεσσακι και στη καφετερια μετα το τσεκ-ιν,5 ευρω!!!!για ΤΟ ΙΔΙΟ εσπρεσσακι!!!
Εσυ δεν το ειχες παρατηρησει σε αλλα αεροδρομια?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Πιπιν το 1ο ταξιδι μου εκανα...Δεν εχω καμια εμπειρια εκτος των αφιξεων του βενιζελος  :grin:
3 αεροπλανα στη σειρα για πρωτη φορα...
Παντως χωρις πλακα ημουν ο μεγαλυτερος  :jerking: του πλανητη με την ηλιθια φοβια μου,να μην σου πω οτι μου αρεσε κιολας...

Και η βροχη σταματησε παω να την κανω....

Εχω πολλα να πω για την εμπειρια.Προσεχως.

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
droser παω στις 3 δεκεβρη πουκετ μεσω σιγκαπουρης.Πρωτη φορα.  :knockinb:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κωλαρες-μποι δεν σου κανω πλακα απλα θελω να πω οτι για ολες τις γυναικες απανταχου της γης αγαπη ειναι η δυναμη  η σιγουρια και η ασφαλεια και φυσικα το χρημα που  εξασφαλιζει τα παραπανω.Αν τα εχει αυτα ενας αντρας τοτε υπαρχει και η αγαπη.
Δηλαδη εγω που δεν μπορω να τις προσφερω ουτε ενα απο αυτα που γραφεις θα μεινω μπακουρας  :jerking: σε ολη μου την ζωη????

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μορτη τα ειχε για 2 κατουρηματα (5 Μπατ εκαστο).....  :2funny: :2funny:

homies187 αν λες για αυτη με τις πιστωτικες..... στα ειχα πει χοχοχοοχοοχχχοοοοο
Φιλαι ρε αλανι!!!

εγω φανταζομαι πιος καταστραμενος την εβαλε 10 μπατ. 10 μπατ ρε φιλε? σε κερμα κι ολας. ρεμπετη φιλε το κινητο της φωτια! με ειπε οτι εχει 2 σκωτσεζους και εναν αγγλο που καθε μηνα τους τραβαει και ελεγε αληθεια αφου εγω την εγραφα στο κινητο της τα μυνηματα που ηθελε να στειλει στα αγγλικα. μαγκες μην τρωτε παραμυθα! καλα να περασεις φιλε στο ταξιδι και μην δωσεις λεφτα σε καμια να παει να γραφτει σε σχολειο. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom