You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
.......και μου ζητησε αν γινεται να της στειλω λιγα αναμνηστικα απο τον παρθενωνα.αληθεια τι παιζει με τα ταχυδρομεια εκει?ειναι ασφαλες αν παρω κανα αγαλματακι απο το μοναστηρακι να της το στειλω ταχυδρομικως?
Παιδαρε αμα ζαχαρωνεις θα της τα παω εγω το Φλεβαρη, με ασφαλεια και παραδοτεα στην ιδια !!!
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
.....Το πιο τελειο ητανε οταν γυρισαμε στο ξενοδοχειο μπηκαμε μαζι για μπανιο και καθως βγαζει το σουτιεν της (τα οποια εσωρουχα τα ειχα αγορασει εγω το απογευμα) πεφτουν 10 μπατ απο μεσα τα οποια δεν τα ειχα βαλει εγω!
Ρε μορτη τα ειχε για 2 κατουρηματα (5 Μπατ εκαστο).....
homies187 αν λες για αυτη με τις πιστωτικες..... στα ειχα πει χοχοχοοχοοχχχοοοοο
Φιλαι ρε αλανι!!!
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε φιλε ο Μυκονος εφτασε ΒΚΚ ή ακομα ταξιδευει με την EGYPT....αντε γιατι σε λιγους μηνες ερχεται και η σειρα μας!!!μονο butterfly οπυδηποτε εκει!!!απο καναρα σε καναρα,μονο αυτο αξιζει!!!εχω γνωρισει ladyboy στην παταγια που της στελνει ελληνας μαλακας 500 ευρω το μηνα,καψουρα τρελη μιλαμε!!!σε μενα μπροστα στον εκραζε...κλασικα!!!και το πιο αστειο ειναι οτι την πηρε μαζι πουκετ και της ζητησε να παρει αντσιλιπτικα
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτην καλα κανει και νομιζει οτι θελει....ο δικος μας ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ομως???νομιζει πως ειναι γυναικα φιλε!!!δεν γινονται αυτα σου λεω...
Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παιδαρε αμα ζαχαρωνεις θα της τα παω εγω το Φλεβαρη, με ασφαλεια και παραδοτεα στην ιδια !!!
Μη του τα δωσεις
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Στον 2ο οροφο του αεροδρ.Βκκ μετα το τσεκ ιν για την πτηση της Thai.Ενα ζευγαρι Βραζιλιανοι μπροστα μου πληρωσε 900Β αντιστοιχα,ο τυπος εβαλε τις φωνες,αλλα δεν ειχαμε χρονο για περαιτερω ισα που προλαβαιναμε για το αεροπλανο.Που πληρωσες τοσα λεφτα για ενα σαντουιτς κι ενα νερο???
Μαλλον σε ειδαν "καινουριο" και σε δαγκωσαν,γιατι τετοιες τιμες δε παιζουν πουθενα...
Σε ποιο ξενοδοχειο μενεις?
Μενω στο παριπας μανσιον με 700,μεχρι τελος του μηνα & 1000 μετα,διπλα αν δεν κανω λαθος εναι το APK,στα 50 μετρα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πως σου φαινεται το περιβαλον;τα βρηκες ολα ευκολα;Στον 2ο οροφο του αεροδρ.Βκκ μετα το τσεκ ιν για την πτηση της Thai.Ενα ζευγαρι Βραζιλιανοι μπροστα μου πληρωσε 900Β αντιστοιχα,ο τυπος εβαλε τις φωνες,αλλα δεν ειχαμε χρονο για περαιτερω ισα που προλαβαιναμε για το αεροπλανο.
Μενω στο παριπας μανσιον με 700,μεχρι τελος του μηνα & 1000 μετα,διπλα αν δεν κανω λαθος εναι το APK,στα 50 μετρα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μακρια ρεεεεεεεεεεΠαιδαρε αμα ζαχαρωνεις θα της τα παω εγω το Φλεβαρη, με ασφαλεια και παραδοτεα στην ιδια !!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.888
- Πόντοι
- 19.795
Συμβαινουν αυτα με τις γυναικες απανταχου του κοσμου; Και εγω νομιζα οτι τα αισθηματα τους ειναι αληθινα -πραγματικα-πηγαια-ανιδιοτελη!!! Και εγω νομιζω οτι την εχω πατησει εδω και 32 χρονιαΣυμβαινουν και τετοια στην Παταγια? ,απιστευτο!!1
Εγω νομιζα οτι τα αισθηματα εκει κατω ειναι αληθηνα-πραγματικα-πηγαια-ανιδιοτελη!!!
Νομιζω οτι την πατισα....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.888
- Πόντοι
- 19.795
Κωλαρες-μποι δεν σου κανω πλακα απλα θελω να πω οτι για ολες τις γυναικες απανταχου της γης αγαπη ειναι η δυναμη η σιγουρια και η ασφαλεια και φυσικα το χρημα που εξασφαλιζει τα παραπανω.Αν τα εχει αυτα ενας αντρας τοτε υπαρχει και η αγαπη.
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τωρα βγαινω φιλε μαστερ,Θα σου πω οταν επιστρεψω....πως σου φαινεται το περιβαλον;τα βρηκες ολα ευκολα;
antonissss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τωρα βγαινω φιλε μαστερ,Θα σου πω οταν επιστρεψω....
Περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή σου...για περαιτέρω λεπτομέρειες και την πρώτη εικόνα...σε 20 μερούλες θα είμαστε και εμείς εκεί....
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
ΑΑΑΑ!!!Ε,ΟΚ...Δεν ειναι κατι διαφορετικο στη Μπανγκοκ...Για πιο λογο δηλαδη να φωναξετε?Στον 2ο οροφο του αεροδρ.Βκκ μετα το τσεκ ιν για την πτηση της Thai.Ενα ζευγαρι Βραζιλιανοι μπροστα μου πληρωσε 900Β αντιστοιχα,ο τυπος εβαλε τις φωνες,αλλα δεν ειχαμε χρονο για περαιτερω ισα που προλαβαιναμε για το αεροπλανο.
ΣΕ ΟΛΑ τα αεροδρομια του κοσμου,οι καφετεριες και τα μαγαζια που βρισκονται στο τελευταιο επιπεδο πριν την επιβιβαση,εχουν διπλες και τριπλες τιμες...
Θυμηθηκα τωρα το σκηνικο που επαθα στη Πραγα...Σε ολο το αεροδρομιο 1,5 ευρω το εσπρεσσακι και στη καφετερια μετα το τσεκ-ιν,5 ευρω!!!!για ΤΟ ΙΔΙΟ εσπρεσσακι!!!
Εσυ δεν το ειχες παρατηρησει σε αλλα αεροδρομια?
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πιπιν το 1ο ταξιδι μου εκανα...Δεν εχω καμια εμπειρια εκτος των αφιξεων του βενιζελος
3 αεροπλανα στη σειρα για πρωτη φορα...
Παντως χωρις πλακα ημουν ο μεγαλυτερος του πλανητη με την ηλιθια φοβια μου,να μην σου πω οτι μου αρεσε κιολας...
Και η βροχη σταματησε παω να την κανω....
Εχω πολλα να πω για την εμπειρια.Προσεχως.
3 αεροπλανα στη σειρα για πρωτη φορα...
Παντως χωρις πλακα ημουν ο μεγαλυτερος του πλανητη με την ηλιθια φοβια μου,να μην σου πω οτι μου αρεσε κιολας...
Και η βροχη σταματησε παω να την κανω....
Εχω πολλα να πω για την εμπειρια.Προσεχως.
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δηλαδη εγω που δεν μπορω να τις προσφερω ουτε ενα απο αυτα που γραφεις θα μεινω μπακουρας σε ολη μου την ζωη????Κωλαρες-μποι δεν σου κανω πλακα απλα θελω να πω οτι για ολες τις γυναικες απανταχου της γης αγαπη ειναι η δυναμη η σιγουρια και η ασφαλεια και φυσικα το χρημα που εξασφαλιζει τα παραπανω.Αν τα εχει αυτα ενας αντρας τοτε υπαρχει και η αγαπη.
homies187
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε μορτη τα ειχε για 2 κατουρηματα (5 Μπατ εκαστο).....
homies187 αν λες για αυτη με τις πιστωτικες..... στα ειχα πει χοχοχοοχοοχχχοοοοο
Φιλαι ρε αλανι!!!
εγω φανταζομαι πιος καταστραμενος την εβαλε 10 μπατ. 10 μπατ ρε φιλε? σε κερμα κι ολας. ρεμπετη φιλε το κινητο της φωτια! με ειπε οτι εχει 2 σκωτσεζους και εναν αγγλο που καθε μηνα τους τραβαει και ελεγε αληθεια αφου εγω την εγραφα στο κινητο της τα μυνηματα που ηθελε να στειλει στα αγγλικα. μαγκες μην τρωτε παραμυθα! καλα να περασεις φιλε στο ταξιδι και μην δωσεις λεφτα σε καμια να παει να γραφτει σε σχολειο.