master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μπραβο μπικου μπαινεις σιγα σιγα στο κολπο.πως κινεισαι ρε με τα ποδια η εχεις νοικιασει τιποτα;κανε και μια βολτα στην παραλια μετα τις 2 παιζουν και εκει πολλα μωρα.τουκ τουκ η ταξι να παιρνεις μονο αν εχεις φορτωσει κανα μωρο.Παιδες αυτα που ποσταρω ειναι για τα πρωτα 24ωρα του πρωταρη,καπως ετσι νομιζω αισθανεται ο καθενας την πρωτη φορα & μονος.(το υπενθυμιζω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις)
Αποψε κλεινει η δευτερη μερα μου εδω & ηδη αρχιζω να βρισκω τα πατηματα μου.
Χτες ξεκινησα με μωρο των 18 μαιων, αλλα εκτος του οτι ηταν κουκλακι,ηταν & "κομοδινακι"...
Την σουταρα αρον αρον με 500Β "αποζημιωση" & κινησα για ενα Milf(30) που μου ειχε κανει κλικ την προηγουμενη μερα.Εδω πλεον βγηκαν αληθινοι ολοι οσοι ελεγαν "βρες τιλακ να σου μαθει τα κολπα".Και αρχισε απο την πρωτη στιγμη: "you Falag you dont know.I show you"...
Και μου 'δειξε...
Εκτος του οτι ολο τα βραδυ με "ξετιναξε"(ξημερωσε & ακομα μεσα τον ειχε...) Το μεσημερακι μου εδειξε & μερικα βασικα.Πχ φαγαμε μεσα στην αγορα του Baanzan στον 2ο οροφο ψαροειδη κλπ, τα οποια τα ψωνισαμε μονοι μας απο το ισογειο & μας τα μαγειρεψανε πανω.350Β φοβερο ρυζι, γαριδες,καλαμαρια, εκπληκτικη σουπα (δεν θυμαμε ονομα),για 2 ατομα !!! Μετα αγορασαμε διαφορα περιεργα φρουτα & τα τσακισαμε εξω σε κατι σκαλακια μες τη "περατζαδα".
Αυτο φιλοι μου ειναι Ταυδανδη...υπεροχα συναισθηματα...