Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστω ρε παιδια.Να γιατι αυτο το θρεντ ξεχωριζει μακραν.Το βασικο μου ανχος ειναι το αεροπορικο ταξιδι,πρωτη φορα,15 ωρες πτησης,αλλαγες αεροπλανων κλπ.
Οσο αφορα το τι θα κανω εκει,δεν εχω κανενα προβλημα,45 χρονων μαλακας ειμαι :jerking: & δεν ειμαι χτεσινος.

Και σεξοταξιδο θα ειναι και ολιγη φυσιολατρεια θα εχει και αρκετη χαλαρωση,αντε & κανα ψωνιο .Μακρυα απο καψουρες,εχω καει...

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι παντα προφυλακτικο καποιες φορες διπλο κιολας και αναμεσα απο το ενα βαλτε tabasco ωστε οταν σπασει να το καταλαβεται απο το τσουξιμο που θα κανει η γκομενα :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ωραία μόντα...

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ναι jamest μου το προτεινε φιλος πρακτικη λοιπον τον επομενο οκτωβρη haha

Ευχαριστω ρε παιδια.Να γιατι αυτο το θρεντ ξεχωριζει μακραν.Το βασικο μου ανχος ειναι το αεροπορικο ταξιδι,πρωτη φορα,15 ωρες πτησης,αλλαγες αεροπλανων κλπ.
Οσο αφορα το τι θα κανω εκει,δεν εχω κανενα προβλημα,45 χρονων μαλακας ειμαι :jerking: & δεν ειμαι χτεσινος.

Και σεξοταξιδο θα ειναι και ολιγη φυσιολατρεια θα εχει και αρκετη χαλαρωση,αντε & κανα ψωνιο .Μακρυα απο καψουρες,εχω καει...

Μην αγχωνεσαι φιλε και ετσι εκανα στην αρχη σαν πρωταρης ειναι πολυ απλα θα πραγματα αν εισαι λιγο ενημερωμενος θα ξετρελαθεις αν ειναι η πρωτη φορα που πηγαινεις, : / missss thailand λεμεεεε

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Το ταξίδι κανονίστηκε για 16 Δεκεμβρίου με Thai στα 580€ και επιστροφή στις 28 Δεκεμβρίου!

Το πρόγραμμα:
2 μέρες Bankong :tits:
6 μέρες phuket :tits2:
και οι υπόλοιπες Pattaya :knockinb:

Νομίζω ότι κάποιοι θα είναι εκεί αυτές τις ημερομηνίες αλλά δεν μπορώ να βρω τα post τώρα! επομένως περιμένω PM για να κανονίσουμε να βρεθούμε! :rockon:

Στα Hotels τώρα!Δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα μείνω αλλά σκέφτομαι το εξής και θέλω να ακούσω κάποιες γνώμες...
Λέω να κλείσω στο κάθε μέρος ένα ξενοδοχείο για κάνα 2 μέρες και μετά να ψαχτώ εκεί!
Τι λέτε?
Εχεις pm  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιδες σημερα πηγα στο phuket zoo με και περνοντας απο kata beach περασα απο ενα συγκροτημα με διαμερισματα σταματησα εκει να ρωτησω τον υπαλληλο και μου ειπε οτι ξεκινουν απο 5000000 εκ,μπατ καπου 120000 ευρω δηλαδη,με 2 κρεβατοκαμαρες μεσα,μεγαλο σαλονι,2 μπανια,κουζινα,πισινα μεγαλη για ολα τα διαμερισματα,με θεα στην θαλασσα.ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο η υπαρχει καποια παγιδα;καπου ειχα ακουσει οτι δεν μπορεις να εχεις περιουσια εκει αν δεν εχει και ενα μεγαλο ποσοστο ενας ντοπιος,αλλα ο υπαληλος μου ειπε οτι η ιδιοκτησια ειναι πληρης.αν ξερει κανεις κατι,παρακαλω ας ενημερωσει.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδες σημερα πηγα στο phuket zoo με και περνοντας απο kata beach περασα απο ενα συγκροτημα με διαμερισματα σταματησα εκει να ρωτησω τον υπαλληλο και μου ειπε οτι ξεκινουν απο 5000000 εκ,μπατ καπου 120000 ευρω δηλαδη,με 2 κρεβατοκαμαρες μεσα,μεγαλο σαλονι,2 μπανια,κουζινα,πισινα μεγαλη για ολα τα διαμερισματα,με θεα στην θαλασσα.ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο η υπαρχει καποια παγιδα;καπου ειχα ακουσει οτι δεν μπορεις να εχεις περιουσια εκει αν δεν εχει και ενα μεγαλο ποσοστο ενας ντοπιος,αλλα ο υπαληλος μου ειπε οτι η ιδιοκτησια ειναι πληρης.αν ξερει κανεις κατι,παρακαλω ας ενημερωσει.

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος στο θεμα ιδιοκτησιας(διαμερισμα) ο ξενος το εχει πληρως 100%, τωρα σε θεμα γης ο ξενος κατεχει το 49 % ενω πρεπει να εχεις καποιον ταυλανδο επικοο ωστε να παρει το αλλο 51%.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

45000Β/μερα    :headbang: :headbang:
και δεν κανει ουτε καν ακαποτη  :pipa1:  :headbang:
και σιγα την αμαξα για γκομενα bad value for money
με 45Κ παιρνεις 10-15 αστερακια απο μασσαζ της ΒΚΚ

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

45000Β/μερα    :headbang: :headbang:
και δεν κανει ουτε καν ακαποτη  :pipa1:  :headbang:
και σιγα την αμαξα για γκομενα bad value for money
με 45Κ παιρνεις 10-15 αστερακια απο μασσαζ της ΒΚΚ
45000Β = 1090,9275Ε (σημερινη ισοτιμια),εχει πεσει & photoshop... Kανει λεει & εκπτωσεις σε συγκεκριμενες μερες.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μεγάλη ευκαιρία , θα την κλείσω για 10-20 μέρες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απαγορευεται σε φαρανγκ "φυσικο προσωπο" να κατεχει περιουσια.
Αντιθετως,επιτρεπται σε "νομικο προσωπο",κοινως σε εταιρια...Γι αυτο οταν βλεπεις τις τιμες των ακινητων,σε πολλα αναφερει οτι στη τιμη περιελαμβανεται και τα εξοδα δημιουργιας της εταιριας.
Και μιας και αναφερθηκε το θεμα για αλλη μια φορα μεσα στο φορουμ,νομιζω οτι δεν εχει ποτε συζητηθει η λυση του "leasehold" και του "fractional" property που ευδοκιμει ιδιαιτερα στη Ταυλανδη και ειδικα στη Πατταγια που το εβλεπα σε παρα πολλες αγγελιες...
Για να σας εξηγησω με απλα λογια "leasehold property" σημαινει οτι αγοραζω ΤΗ ΧΡΗΣΗ ενος ακινητου για καποιο χρονικο διαστημα πχ 5-10-20 χρονια και με το τελος του χρονικου αυτου διαστηματος δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα στο ακινητο.Ειναι σαν να νοικιαζεις ενα σπιτι για καποια χρονια,με υποχρεωση ομως να το διατηρεις σε καλη κατασταση και οταν τελειωσει το συμβολαιο να το παραδωσεις στη κατασταση που το πηρες.Η διαφορα με την απλη ενοικιαση ειναι οτι μπορεις να εκμεταλευτεις το ακινητο επινοικιαζοντας το τη περιοδο του χρονου που δεν το χρησιμοποιεις.Κατα τη διαρκεια που ισχυει το συμβολαιο,ΔΕΝ μπορεις να το πουλησεις βεβαια γιατι ΔΕΝ σου ανηκει το ακινητο,αλλα Η ΧΡΗΣΗ του.Με το τελος του συμβολαιου,μπορεις να κανεις καινουριο αν βεβαια συμφωνησει ο ιδιοκτητης.Φυσικα επισης ΔΕΝ πληρωνεις ΚΑΝΕΝΑ φορο,γιατι ΔΕΝ σου ανηκει,ουτε χρειαζεται να φτιαξεις καποια εταιρια για το "leasehold".
Η αλλη λυση ειναι το "fractional OWNERSHIP",που αποτελει μια μετεξελιξη του timeshare...Σε αυτη τη περιπτωση ΔΕΝ "νοικιαζεις" ενα ακινητο για καποια χρονια,αλλα ΑΠΟΚΤΑΣ τη κυριοτητα ενος "κομματιου" και τη χρηση του ακινητου για καποιες εβδομαδες του χρονου.Το πιο συνηθισμενο ειναι το 1/13,που αν το διαιρεσεις με τις 52 εβδομαδες του χρονου,σημαινει οτι για 4 εβδομαδες το χρονο το ακινητο ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...Μπορει αντι για 1/13,να ειναι πχ 1/4 "fractional ownership" που σημαινει 52 εβδομαδες δια 4,εχεις τη κυριοτητα για 13 εβδομαδες το χρονο.Η περιοδος βεβαια του χρονου που εχει στη διαθεση του ο καθε "fractional owner" το ακινητο ειναι κυλιωμενη...Με λιγα λογια αν εχεις το 1/13 σου δινει συνηθως 2 εβδομαδες στη high season και τις αλλες 2 τον υπολοιπο χρονο...
Τα υπερ του "fractional ownership" ενος διαμερισματος,ειναι τα εξης
α)ΚΑΤΕΧΕΙΣ ενα κομματι του ακινητου,που σημαινει οτι μπορεις να το πουλησεις ΟΠΟΤΕ θελεις η να το αφησεις κληρονομια στη διαθηκη σου.Ειναι δηλαδη και επενδυτικη κινηση,μιας και με τα χρονια μεγαλωνει η αξια του.
β)Ειναι ΠΛΗΡΩΣ επιπλωμενο-ΔΕΝ αγοραζεις ΤΙΠΟΤΑ-και υπαρχει υπηρεσια που καθαριζει το σπιτι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα,δινοντας ενα μικρο ποσο μια φορα το χρονο.ΔΕΝ εισαι υπευθυνος επισης για τη διατηρηση της καλης καταστασης του ακινητου,μιας και καλυπτεται απο το ποσο που δινεις.
γ)Μπορεις βεβαια να νοικιασεις τις εβδομαδες που σου ανηκουν καθε χρονο σε καποιον αλλον.
Στα ΚΑΤΑ του fractional,ειναι οτι πρεπει να ακολουθησεις ολες τις διαδικασιες σαν να αγοραζες ενα ακινητο,γιατι αντιθετα με το leasehold,ΔΕΝ νοικιαζεις,αλλα ουσιαστικα ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ενα κομματι του ακινητου και βεβαια πληρωνεις φορους...

edit:Να συμπληρωσω οτι τα fractional ownerships χωριζονται σε τεταρτα (1/4) και δεκατατριτα (1/13),ωστε να διαιρουνται με το 52 που ειναι οι εβδομαδες του χρονου.Μπορεις να αγορασεις 1/4,2/4,3/4 και αντιστοιχα 1/13,2/13,3/13 κλπ κλπ

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
..... περασα απο ενα συγκροτημα με διαμερισματα σταματησα εκει να ρωτησω τον υπαλληλο και μου ειπε οτι ξεκινουν απο 5000000 εκ,μπατ καπου 120000 ευρω δηλαδη,με 2 κρεβατοκαμαρες μεσα,μεγαλο σαλονι,2 μπανια,κουζινα,πισινα μεγαλη για ολα τα διαμερισματα,με θεα στην θαλασσα.

Το δωρακι που λεγαμε για το σπιτικο κοριτσακι;;;;   :2funny: :2funny: :2funny:

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απαγορευεται σε φαρανγκ "φυσικο προσωπο" να κατεχει περιουσια.
Αντιθετως,επιτρεπται σε "νομικο προσωπο",κοινως σε εταιρια...Γι αυτο οταν βλεπεις τις τιμες των ακινητων,σε πολλα αναφερει οτι στη τιμη περιελαμβανεται και τα εξοδα δημιουργιας της εταιριας.
Και μιας και αναφερθηκε το θεμα για αλλη μια φορα μεσα στο φορουμ,νομιζω οτι δεν εχει ποτε συζητηθει η λυση του "leasehold" και του "fractional" property που ευδοκιμει ιδιαιτερα στη Ταυλανδη και ειδικα στη Πατταγια που το εβλεπα σε παρα πολλες αγγελιες...
Για να σας εξηγησω με απλα λογια "leasehold property" σημαινει οτι αγοραζω ΤΗ ΧΡΗΣΗ ενος ακινητου για καποιο χρονικο διαστημα πχ 5-10-20 χρονια και με το τελος του χρονικου αυτου διαστηματος δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα στο ακινητο.Ειναι σαν να νοικιαζεις ενα σπιτι για καποια χρονια,με υποχρεωση ομως να το διατηρεις σε καλη κατασταση και οταν τελειωσει το συμβολαιο να το παραδωσεις στη κατασταση που το πηρες.Η διαφορα με την απλη ενοικιαση ειναι οτι μπορεις να εκμεταλευτεις το ακινητο επινοικιαζοντας το τη περιοδο του χρονου που δεν το χρησιμοποιεις.Κατα τη διαρκεια που ισχυει το συμβολαιο,ΔΕΝ μπορεις να το πουλησεις βεβαια γιατι ΔΕΝ σου ανηκει το ακινητο,αλλα Η ΧΡΗΣΗ του.Με το τελος του συμβολαιου,μπορεις να κανεις καινουριο αν βεβαια συμφωνησει ο ιδιοκτητης.Φυσικα επισης ΔΕΝ πληρωνεις ΚΑΝΕΝΑ φορο,γιατι ΔΕΝ σου ανηκει,ουτε χρειαζεται να φτιαξεις καποια εταιρια για το "leasehold".
Η αλλη λυση ειναι το "fractional OWNERSHIP",που αποτελει μια μετεξελιξη του timeshare...Σε αυτη τη περιπτωση ΔΕΝ "νοικιαζεις" ενα ακινητο για καποια χρονια,αλλα ΑΠΟΚΤΑΣ τη κυριοτητα ενος "κομματιου" και τη χρηση του ακινητου για καποιες εβδομαδες του χρονου.Το πιο συνηθισμενο ειναι το 1/13,που αν το διαιρεσεις με τις 52 εβδομαδες του χρονου,σημαινει οτι για 4 εβδομαδες το χρονο το ακινητο ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...Μπορει αντι για 1/13,να ειναι πχ 1/4 "fractional ownership" που σημαινει 52 εβδομαδες δια 4,εχεις τη κυριοτητα για 13 εβδομαδες το χρονο.Η περιοδος βεβαια του χρονου που εχει στη διαθεση του ο καθε "fractional owner" το ακινητο ειναι κυλιωμενη...Με λιγα λογια αν εχεις το 1/13 σου δινει συνηθως 2 εβδομαδες στη high season και τις αλλες 2 τον υπολοιπο χρονο...
Τα υπερ του "fractional ownership" ενος διαμερισματος,ειναι τα εξης
α)ΚΑΤΕΧΕΙΣ ενα κομματι του ακινητου,που σημαινει οτι μπορεις να το πουλησεις ΟΠΟΤΕ θελεις η να το αφησεις κληρονομια στη διαθηκη σου.Ειναι δηλαδη και επενδυτικη κινηση,μιας και με τα χρονια μεγαλωνει η αξια του.
β)Ειναι ΠΛΗΡΩΣ επιπλωμενο-ΔΕΝ αγοραζεις ΤΙΠΟΤΑ-και υπαρχει υπηρεσια που καθαριζει το σπιτι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα,δινοντας ενα μικρο ποσο μια φορα το χρονο.ΔΕΝ εισαι υπευθυνος επισης για τη διατηρηση της καλης καταστασης του ακινητου,μιας και καλυπτεται απο το ποσο που δινεις.
γ)Μπορεις βεβαια να νοικιασεις τις εβδομαδες που σου ανηκουν καθε χρονο σε καποιον αλλον.
Στα ΚΑΤΑ του fractional,ειναι οτι πρεπει να ακολουθησεις ολες τις διαδικασιες σαν να αγοραζες ενα ακινητο,γιατι αντιθετα με το leasehold,ΔΕΝ νοικιαζεις,αλλα ουσιαστικα ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ενα κομματι του ακινητου και βεβαια πληρωνεις φορους...

edit:Να συμπληρωσω οτι τα fractional ownerships χωριζονται σε τεταρτα (1/4) και δεκατατριτα (1/13),ωστε να διαιρουνται με το 52 που ειναι οι εβδομαδες του χρονου.Μπορεις να αγορασεις 1/4,2/4,3/4 και αντιστοιχα 1/13,2/13,3/13 κλπ κλπ

Σε βλέπω φουλ ενημερωμένο..... :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη πιπινο,αν καταλαβα καλα,για να αγορασω ενα τετοιο διαμερισμα,που γαμαει και δερνει και το σκεφτομαι σοβαρα,θα πρεπει να φτιαξω μια εταιρεια στο ονομα μου;μετα θα μου ανηκει ολοκληρωτικα;τι κινδυνοι υπαρχουν;

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη πιπινο,αν καταλαβα καλα,για να αγορασω ενα τετοιο διαμερισμα,που γαμαει και δερνει και το σκεφτομαι σοβαρα,θα πρεπει να φτιαξω μια εταιρεια στο ονομα μου;μετα θα μου ανηκει ολοκληρωτικα;τι κινδυνοι υπαρχουν;

Μαστερ μην τρέχεις!!

Καλα όλα αυτα που αναλύονται ως άνω αλλά ποτέ δεν αγοράζουμε σπίτι στην κεντρική και νότια Ταϊλάνδη!Καταστρέφεται απο υγρασία το σπουδαιότερο που ξεχνάνε όλοι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν το εχω ψαξει λεπτομερως το πραγμα,γιατι ουδεποτε μου περασε απο το μυαλο να αγορασω ακινητο στη Ταυλανδη.
Εγω απλα παρεθεσα τι λεει ο νομος...(ο οποιος εχει διαφορα παραθυρακια..),καθως και καποιες γενικες γνωσεις πανω στο real estate που κατεχω..
Ισως αλλοι που το εχουν ψαξει σχετικα με Ταυλανδη,να σε βοηθησουν περισσοτερο...
Το μονο που εχω να πω,ειναι οτι η χειροτερη φαρα ανθρωπων ειναι οι δικηγοροι,ποσο μαλλον αν ειναι και δικηγοροι μιας ξενης χωρας...
Ασε που με το ευρω στα 42 μπατ,δε νομιζω οτι η αγορα ενος ακινητου στη Ταυλανδη,σε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ περιοχη,ειναι και καμμια μεγαλη ευκαιρια...Δεν ειναι δηλαδη οι τιμες "χωμα"...
Αλλωστε εαν καποιος ενδιαφερεται για να εχει ενα οικιμα "κατι σαν εξοχικο",στη Ταυλανδη,υπαρχουν και οι 2 αλλοι τροποι που εξηγησα παραπανω,που εμπεριεχουν σαφως μικροτερο ρισκο και ειναι σαφεστατα ΠΟΛΥ φτηνοτερα...
Ειδα "condo" δηλαδη διαμερισμα studio 36 τετραγωνικα,σε μεγαλη πολυκατοικια στη Πατταγια που πουλιοταν σαν fractional property,το 1/4 (δηλαδη μπορεις να μενεις 13 εβδομαδες το χρονο),με 10.000 ευρω... Αναλογες ευκαιριες θα υπαρχουν και στο Πουκετ...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ πιπινομανιακ,ξερεις στην ελλαδα ποσοι δεν εχουν να φανε και εχουν παρει με 3500 δοσεις το iphone;που ειναι το δυσκολο ενας εργαζομενος να εχει ενα καλο κινητο;στο κατω κατω παντως εμενα το μουνι της με ενδιαφερει.που βρηκε τα λεφτα και το πηρε,ποσως με νοιαζει.δεν γαμαω το iphone της αλλα αυτη.ας ειχε και 2000 γκομενους πριν,δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι στενη σαν κολαση.
Συζητάτε για το i-phone και παραβλέψατε πως αναφέρθηκε και "δικό της" αυτοκίνητό!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστερ μην τρέχεις!!

Καλα όλα αυτα που αναλύονται ως άνω αλλά ποτέ δεν αγοράζουμε σπίτι στην κεντρική και νότια Ταϊλάνδη!Καταστρέφεται απο υγρασία το σπουδαιότερο που ξεχνάνε όλοι
ναι αυτο μου το ειπαν και αλλοι,που το συζητησα,και ολοι συμφωνουν οτι καλυτερη λυση ειναι η προταση του πιπινο.

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
βλεπω να εχουμε πολυ love στορυ στο φορουμ αυτο στη συνεχεια.....

χαλαρωστε..οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.

(εχουν πλακα αυτα τα ψεμματακια απο τις ταυλανδεζες που απο οτι φαινεται πιανουν τοπο..) :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom