μπορει να ακουγεται ασχημα αλλα επιτελους ακουω συμπερασματα που με δικαιωνουν...απλα υπαρχουν ακομα χιλιαδες ελληνες-προβατα που πρεπει να ξυπνησουν απο το ληθαργο και να καταδικασουν ολα αυτα τα αθλια υποκειμενα σε οικονομικη καταστροφη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ξεχασα να πω ότι οταν ο φιλος ζητησε να ερθει η Τουριστικη αστυνομια.ολοι οι Ταυλανδοι «Βαλανε» τα γελια!!!!!!!!
Με λιγα λογια……..Ειμαστε στο ελεος τους!!!!!!και εχουν αρκετα απωθημενα με τους Φαραγκς!!!!!Οχι ολοι οι Ταυλανδοι αλλα αρκετοι………
ετσι ειναι λακη.λογικο θα μου πεις με αυτα που θα βλεπουν εκει.αλλα εδω γκαστρωνουν τις δικες τους και μετα τις παρατανε.δεν ξερω δεν κανω τον κριτη αλλα ειναι αλλη κουλτουρα αλλος λαος.η ανατολη εχει τους δικους της κωδικες ισως...οπως και εμεις.
Με λιγα λογια……..Ειμαστε στο ελεος τους!!!!!!και εχουν αρκετα απωθημενα με τους Φαραγκς!!!!!Οχι ολοι οι Ταυλανδοι αλλα αρκετοι………
ετσι ειναι λακη.λογικο θα μου πεις με αυτα που θα βλεπουν εκει.αλλα εδω γκαστρωνουν τις δικες τους και μετα τις παρατανε.δεν ξερω δεν κανω τον κριτη αλλα ειναι αλλη κουλτουρα αλλος λαος.η ανατολη εχει τους δικους της κωδικες ισως...οπως και εμεις.
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε μου,εχω ασχοληθει πολλα χρονια & σε διαφορα επιπεδα με τον ελληνικο τουρισμο,και μπορω να σου πω οτι δεν θα εφταναν ουτε 50 σελιδες για να αφηγηθω ενα μικρο αριθμο περιστατικων,για το ποσο λαμογια κ απαραδεκτοι ειμαστε ως τουριστικοι υποδοχεις.μπορει να ακουγεται ασχημα αλλα επιτελους ακουω συμπερασματα που με δικαιωνουν...απλα υπαρχουν ακομα χιλιαδες ελληνες-προβατα που πρεπει να ξυπνησουν απο το ληθαργο και να καταδικασουν ολα αυτα τα αθλια υποκειμενα σε οικονομικη καταστροφη
Εμαστε και
![Offtopic :offtopic: :offtopic:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/offtopic.gif)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
θα ξαναπω αλλη μια φορα να βλεπουμε πρωτα τα δικα μας και μετα λεμε για τους αλλους.υπαρχει περιπτωση εδω η αντιστοιχη αστυνομια να παρει το μερος του τουριστα;ας γελασω.Τι;α,ναι,στην ελλαδα,δεν υπαρχει ΚΑΝ τουριστικη αστυνομια.Ξεχασα να πω ότι οταν ο φιλος ζητησε να ερθει η Τουριστικη αστυνομια.ολοι οι Ταυλανδοι «Βαλανε» τα γελια!!!!!!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Master21 ποσο πληρωσες την εκδρομη στα Πι Πι?Γιατι αν τη πληρωσες πανω απο 800-900 μπατ στον πιασανε κανονικα...ΤΟΣΟ εχει κανονικα με ΤΑΧΥΠΛΟΟ που περνει μεχρι 10 ατομα και γυρω στα 500-600 με τα μεγαλυτερα και πιο αργα πλοια που παιρνουν 30-40 ατομα..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
800 μπατ πληρωσα με ενα μικρο σχετικα ταχυπλοο,αλλα ειχε 3 μηχανες και πηγαινε καμια 45αρα μιλια.ειχε μεσα και φαγητο κανονικα,και μεταφορα απο το ξενοδοχειο μου και πισω.Master21 ποσο πληρωσες την εκδρομη στα Πι Πι?Γιατι αν τη πληρωσες πανω απο 800-900 μπατ στον πιασανε κανονικα...ΤΟΣΟ εχει κανονικα με ΤΑΧΥΠΛΟΟ που περνει μεχρι 10 ατομα και γυρω στα 500-600 με τα μεγαλυτερα και πιο αργα πλοια που παιρνουν 30-40 ατομα..
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πολυ ωραια...Ξερεις ποσο κανει η ιδια εκδρομη τη high season?...Απο 2000 και πανω...Οπου λοιπον "σε πιασουν"..800 μπατ πληρωσα με ενα μικρο σχετικα ταχυπλοο,αλλα ειχε 3 μηχανες και πηγαινε καμια 45αρα μιλια.ειχε μεσα και φαγητο κανονικα,και μεταφορα απο το ξενοδοχειο μου και πισω.
Και κατι αλλο για να καταλαβεις ποσο μας δουλευουν στις τουριστικες περιοχες τη Ταυλανδης...
α)Ξερεις οτι σε μια ΜΗ τουριστικη περιοχη της Ταυλανδης,αν πας σε εστιατοριο,ενα πιατο ρυζι με γαριδες η θαλλασινα η χοιρινο εχει 10 μπατ?Εσυ ΠΟΣΟ το πληρωνεις?
β)Πηγες να δεις Muai-Thai στο σταδιο?Εγω ΟΧΙ οταν εμαθα τις τιμες...1000 μπατ το φτηνοτερο εισιτηριο για τους φαρανγκ...Για τους Ταυλανδους ξερεις ποσο εχει η εισοδος?..20 (ΕΙΚΟΣΙ) μπατ...!!!
Για να λέμε και την αλήθεια , οι Ταϋλανδοί στο Μουάι Τάι δεν πληρώνουν είσοδο αλλά πληρώνουν αλλιώς και πολύ πιο χοντρά (στοιχήματα). Από κει συντηρείται το άθλημα. Όσο για φαγητά,ξενοδοχεία κλπ είναι λογικό να είναι πιο ακριβά στις τουριστικές περιοχές από ότι αλλού , αυτό γίνεται σε όλα τα κράτη. Το πρόβλημα είναι το μίσος που νοιώθουν για τους ξένους. Αλλά για εμάς τους τουρίστες λίγο προσοχή και τήρηση του face και όλα καλά. Αλλά όχι να λέμε και τι καλού άνθρωποι που είναι :-
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βάλτε Σταρ δείχνει Παττάγια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θα τρλαθούμε
θα τρλαθούμε
Master
Είναι 7 τα ξημερωματα στην Ται.Δεν με ενδιαφέρει πραγματικα τι σεξουαλικές επιδόσεις έχεις.
Δεν το θεωρείς ντροπή προς το εαυτό σου να βρίσκεται σε αυτην την μαγικη χώρα και να καθεσαι να μιλας μαζί μας?
Θα εχεις ολο το χρόνο κατα την επιστροφή!Οπου...ασε..ασε..ασε...ασε...ασε...να μαντεψω........εντελώς τυχαια θα έχεις παθει καταθλιψη και θα θες να ξαναγυρισεις το συντομοτερο
Είναι 7 τα ξημερωματα στην Ται.Δεν με ενδιαφέρει πραγματικα τι σεξουαλικές επιδόσεις έχεις.
Δεν το θεωρείς ντροπή προς το εαυτό σου να βρίσκεται σε αυτην την μαγικη χώρα και να καθεσαι να μιλας μαζί μας?
Θα εχεις ολο το χρόνο κατα την επιστροφή!Οπου...ασε..ασε..ασε...ασε...ασε...να μαντεψω........εντελώς τυχαια θα έχεις παθει καταθλιψη και θα θες να ξαναγυρισεις το συντομοτερο
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπα,για αυπνιες τον κοβω.εχω το ιδιο προβλημα...Master
Στειλε ρε φιλαρακι κανα report απο Βαngla,απο κλαμπακια.Γενικα τι παιζει,τιμες αγορες,βοηθα την κατασταση 15 μερες μεινανε.
Δωσε τροφη για φαντασια...
Μπα,για αυπνιες τον κοβω.εχω το ιδιο προβλημα...
Στειλε ρε φιλαρακι κανα report απο Βαngla,απο κλαμπακια.Γενικα τι παιζει,τιμες αγορες,βοηθα την κατασταση 15 μερες μεινανε.
Δωσε τροφη για φαντασια...
Αν έχεις αυπνία η Ταϊλανδη και δη η Πατάγια φρόντισε για εσένα με το club στο άντρο του καπιταλισμού(Walking street)με την ονομασία Insomnia όπου μέχρι τις 9 το πρωι μπορέις να θυμηθείς την καγκουροεφηβικη περίοοδο που γύρναγες απο Ρεϊβ παρτι σε πάρτι
Αν έχεις αυπνία η Ταϊλανδη και δη η Πατάγια φρόντισε για εσένα με το club στο άντρο του καπιταλισμού(Walking street)με την ονομασία Insomnia όπου μέχρι τις 9 το πρωι μπορέις να θυμηθείς την καγκουροεφηβικη περίοοδο που γύρναγες απο Ρεϊβ παρτι σε πάρτι
το insomnia εχει κοσμο το πολυ μεχρι τις 7. μετα ακολουθει το jp bar!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αν πείτε σε κάποιον Ταυλανδό να πει Πατάγια να ξέρετε ότι πλένει το στόμα του μετά.
Εκεί μαζεύονται σύμφωνα με τους Ταυλανδούς οι χειρότεροι της χώρας σε όλα τα επίπεδα, όπως και οι τουριστικές περιοχές στην Ελλάδα μαζεύουν όλα τα λαμόγια. Στην Μπανγκόκ (έξω από τουριστικά μέρη) και εδώ στηνΤαυλάνδη Thaitown που μένω οι Ταυλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Ολες οι ρουφήχτρες της Ταυλάνδης μαζεύονται Πατάγια και γι'αυτό πάμε εκεί μια και ρουφάνε καλά ![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
Εκεί μαζεύονται σύμφωνα με τους Ταυλανδούς οι χειρότεροι της χώρας σε όλα τα επίπεδα, όπως και οι τουριστικές περιοχές στην Ελλάδα μαζεύουν όλα τα λαμόγια. Στην Μπανγκόκ (έξω από τουριστικά μέρη) και εδώ στην
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ρε σεις το παθαινετε και εσεις οσοι ερχεστε κατω,να μην μπορειτε να κοιμηθειτε τα βραδια παρα μονο 3-4 ωριτσες το μεσημερι?και τι στο διαολο ειναι αυτο που με κραταει συνεχως καυλωμενο;ειναι το κλιμα;το φαγητο εδω;
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω το 10ωρο μεσο ορο (βραδυ συν την απογευματινη "σιεστα") το εχω καθημερινα στη Ταυλανδη..Αλλωστε στις διακοπες ο καθενας προσπαθει να κανει οτι του λειπει απο τη καθημερινοτητα του...Και ειναι αληθεια οτι εδω στην Ελλαδα μου λειπει ο υπνος...ρε σεις το παθαινετε και εσεις οσοι ερχεστε κατω,να μην μπορειτε να κοιμηθειτε τα βραδια παρα μονο 3-4 ωριτσες το μεσημερι?και τι στο διαολο ειναι αυτο που με κραταει συνεχως καυλωμενο;ειναι το κλιμα;το φαγητο εδω;
Οσον αφορα το θεμα της "καυλας",ειναι ενα θεμα που εγω προσωπικα δεν εχω βρει σιγουρη απαντηση...Και εμενα οπως και τους περισσοτερους,τους πιανει σεξουαλικος παροξυσμος η αλλιως παρακρουση οταν πανε στη Ταυλανδη...Για τα αιτια μονο εικασιες μπορω να κανω...Περαν βεβαια οτι εγω εχω "τρελλα" με το βασικο σωματοτυπο των Ταυλανδεζων..ΚΟΝΤΕΣ,αδυνατες και μικροβυζες..."pipino-look"!!
Κατα τα αλλα...
Ισως ειναι το κλιμα που ειναι παντα καλοκαιρι...(γιατι ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι το καλοκαιρι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια)...
Ισως ειναι η υγρασια...Ισως οι "μυρωδιες"...Τα φαγητα...
Και βασικο ρολο πρεπει να παιζει και η γενικοτερη "ψυχολογια"...Κατα πρωτον το γεγονος πως βρισκεσαι σε περιοδο διακοπων και κατα δευτερο το "σκηνικο" που υπαρχει στους "σεξοπροορισμους" της Ταυλανδης μιας και αυτη η υπερπροσφορα "νεαρων κορασιδων" ετοιμες "στο πιατο" σου,με ενα σου μονο νευμα,αυξανει την επιθυμια...
Γαματε γιατι χανομαστε ρεεεεεε!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
(Τζιμακος ο μεγας)... ;)
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 266
- Πόντοι
- 3.287
...............................................................
Σ’αυτόν παλι ετυχε το παρακατω περιστατικο…….(Φιλε,πανε κανε κανα ευχελαιο γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!!!)
...............................................................
Laki πες του παλληκαριου να ερθει να μου κανει ποδαρικο ρε συ....
... Για σκεψου ρε αλανι εκεινο το βραδυ πριν μπουμε στο Bay resort την μικρη που κυνηγησες να σε επαιρνε στο κατοπι με καμια σαγιοναρα ...