Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
μπορει να ακουγεται ασχημα αλλα επιτελους ακουω συμπερασματα που με δικαιωνουν...απλα υπαρχουν ακομα χιλιαδες ελληνες-προβατα που πρεπει να ξυπνησουν απο το ληθαργο και να καταδικασουν ολα αυτα τα αθλια υποκειμενα σε οικονομικη καταστροφη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ξεχασα να πω ότι οταν ο φιλος ζητησε να ερθει η Τουριστικη αστυνομια.ολοι οι Ταυλανδοι «Βαλανε» τα γελια!!!!!!!!
Με λιγα λογια……..Ειμαστε στο ελεος τους!!!!!!και εχουν αρκετα απωθημενα με τους Φαραγκς!!!!!Οχι ολοι οι Ταυλανδοι αλλα αρκετοι………

ετσι ειναι λακη.λογικο θα μου πεις με αυτα που θα βλεπουν εκει.αλλα εδω γκαστρωνουν τις δικες τους και μετα τις παρατανε.δεν ξερω δεν κανω τον κριτη αλλα ειναι αλλη κουλτουρα αλλος λαος.η ανατολη εχει τους δικους της κωδικες ισως...οπως και εμεις.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να ακουγεται ασχημα αλλα επιτελους ακουω συμπερασματα που με δικαιωνουν...απλα υπαρχουν ακομα χιλιαδες ελληνες-προβατα που πρεπει να ξυπνησουν απο το ληθαργο και να καταδικασουν ολα αυτα τα αθλια υποκειμενα σε οικονομικη καταστροφη
Φιλε μου,εχω ασχοληθει πολλα χρονια & σε διαφορα επιπεδα με τον ελληνικο τουρισμο,και μπορω να σου πω οτι δεν θα εφταναν ουτε 50 σελιδες για να αφηγηθω ενα μικρο αριθμο περιστατικων,για το ποσο λαμογια κ απαραδεκτοι ειμαστε ως τουριστικοι υποδοχεις.
Εμαστε και  :offtopic:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ξεχασα να πω ότι οταν ο φιλος ζητησε να ερθει η Τουριστικη αστυνομια.ολοι οι Ταυλανδοι «Βαλανε» τα γελια!!!!!!!!
Με λιγα λογια……..Ειμαστε στο ελεος τους!!!!!!και εχουν αρκετα απωθημενα με τους Φαραγκς!!!!!Οχι ολοι οι Ταυλανδοι αλλα αρκετοι………

ετσι ειναι λακη.λογικο θα μου πεις με αυτα που θα βλεπουν εκει.αλλα εδω γκαστρωνουν τις δικες τους και μετα τις παρατανε.δεν ξερω δεν κανω τον κριτη αλλα ειναι αλλη κουλτουρα αλλος λαος.η ανατολη εχει τους δικους της κωδικες ισως...οπως και εμεις.
θα ξαναπω αλλη μια φορα να βλεπουμε πρωτα τα δικα μας και μετα λεμε για τους αλλους.υπαρχει περιπτωση εδω η αντιστοιχη αστυνομια να παρει το μερος του τουριστα;ας γελασω.Τι;α,ναι,στην ελλαδα,δεν υπαρχει ΚΑΝ τουριστικη αστυνομια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Master21 ποσο πληρωσες την εκδρομη στα Πι Πι?Γιατι αν τη πληρωσες πανω απο 800-900 μπατ στον πιασανε κανονικα...ΤΟΣΟ εχει κανονικα με ΤΑΧΥΠΛΟΟ που περνει μεχρι 10 ατομα και γυρω στα 500-600 με τα μεγαλυτερα και πιο αργα πλοια που παιρνουν 30-40 ατομα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Master21 ποσο πληρωσες την εκδρομη στα Πι Πι?Γιατι αν τη πληρωσες πανω απο 800-900 μπατ στον πιασανε κανονικα...ΤΟΣΟ εχει κανονικα με ΤΑΧΥΠΛΟΟ που περνει μεχρι 10 ατομα και γυρω στα 500-600 με τα μεγαλυτερα και πιο αργα πλοια που παιρνουν 30-40 ατομα..
800 μπατ πληρωσα με ενα μικρο σχετικα ταχυπλοο,αλλα ειχε 3 μηχανες και πηγαινε καμια 45αρα μιλια.ειχε μεσα και φαγητο κανονικα,και μεταφορα απο το ξενοδοχειο μου και πισω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
υπαρχουν στον δρομο σε ολη την πολη κιοσκια με διαφορα τετοια τουριστικα και παιρνεις προσφορες.τα χαρτια γραφουν 1200 ας πουμε αλλα σου κανουν discount και καλα και στο αφηνουν 800.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
800 μπατ πληρωσα με ενα μικρο σχετικα ταχυπλοο,αλλα ειχε 3 μηχανες και πηγαινε καμια 45αρα μιλια.ειχε μεσα και φαγητο κανονικα,και μεταφορα απο το ξενοδοχειο μου και πισω.
Πολυ ωραια...Ξερεις ποσο κανει η ιδια εκδρομη τη high season?...Απο 2000 και πανω...Οπου λοιπον "σε πιασουν"..
Και κατι αλλο για να καταλαβεις ποσο μας δουλευουν στις τουριστικες περιοχες τη Ταυλανδης...
α)Ξερεις οτι σε μια ΜΗ τουριστικη περιοχη της Ταυλανδης,αν πας σε εστιατοριο,ενα πιατο ρυζι με γαριδες η θαλλασινα η χοιρινο εχει 10 μπατ?Εσυ ΠΟΣΟ το πληρωνεις?
β)Πηγες να δεις Muai-Thai στο σταδιο?Εγω ΟΧΙ οταν εμαθα τις τιμες...1000 μπατ το φτηνοτερο εισιτηριο για τους φαρανγκ...Για τους Ταυλανδους ξερεις ποσο εχει η εισοδος?..20 (ΕΙΚΟΣΙ) μπατ...!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Για να λέμε και την αλήθεια , οι Ταϋλανδοί στο Μουάι Τάι δεν πληρώνουν είσοδο αλλά πληρώνουν αλλιώς και πολύ πιο χοντρά (στοιχήματα). Από κει συντηρείται το άθλημα. Όσο για φαγητά,ξενοδοχεία κλπ είναι λογικό να είναι πιο ακριβά στις τουριστικές περιοχές από ότι αλλού , αυτό γίνεται σε όλα τα κράτη. Το πρόβλημα είναι το μίσος που νοιώθουν για τους ξένους. Αλλά για εμάς τους τουρίστες λίγο προσοχή και τήρηση του face και όλα καλά. Αλλά όχι να λέμε και τι καλού άνθρωποι που είναι  :-

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τουλαχιστον αυτοι δεν εχουνε να φανε και μας κλεβουνε. θυμαστε κατι τρελες ταριφες που βαρουσαν τα ταξι στην ελλαδα οταν βλεπανε ξενους? μπουκαλακι νερο στην ακροπολη?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Βάλτε Σταρ δείχνει Παττάγια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θα τρλαθούμε

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Master

Είναι 7 τα ξημερωματα στην Ται.Δεν με ενδιαφέρει πραγματικα τι σεξουαλικές επιδόσεις έχεις.

Δεν το θεωρείς ντροπή προς το εαυτό σου να βρίσκεται σε αυτην την μαγικη χώρα και να καθεσαι να μιλας μαζί μας?

Θα εχεις ολο το χρόνο κατα την επιστροφή!Οπου...ασε..ασε..ασε...ασε...ασε...να μαντεψω........εντελώς τυχαια θα έχεις παθει καταθλιψη και θα θες να ξαναγυρισεις το συντομοτερο

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Master

Είναι 7 τα ξημερωματα στην Ται.Δεν με ενδιαφέρει πραγματικα τι σεξουαλικές επιδόσεις έχεις.

Δεν το θεωρείς ντροπή προς το εαυτό σου να βρίσκεται σε αυτην την μαγικη χώρα και να καθεσαι να μιλας μαζί μας?

Θα εχεις ολο το χρόνο κατα την επιστροφή!Οπου...ασε..ασε..ασε...ασε...ασε...να μαντεψω........εντελώς τυχαια θα έχεις παθει καταθλιψη και θα θες να ξαναγυρισεις το συντομοτερο
Μπα,για αυπνιες τον κοβω.εχω το ιδιο προβλημα...
Στειλε ρε φιλαρακι κανα report απο Βαngla,απο κλαμπακια.Γενικα τι παιζει,τιμες αγορες,βοηθα την κατασταση 15 μερες μεινανε.
Δωσε τροφη για φαντασια...

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπα,για αυπνιες τον κοβω.εχω το ιδιο προβλημα...
Στειλε ρε φιλαρακι κανα report απο Βαngla,απο κλαμπακια.Γενικα τι παιζει,τιμες αγορες,βοηθα την κατασταση 15 μερες μεινανε.
Δωσε τροφη για φαντασια...

Αν έχεις αυπνία η Ταϊλανδη και δη η Πατάγια φρόντισε για εσένα με το club στο άντρο του καπιταλισμού(Walking street)με την ονομασία Insomnia όπου μέχρι τις 9 το πρωι μπορέις να θυμηθείς την καγκουροεφηβικη περίοοδο που γύρναγες απο Ρεϊβ παρτι σε πάρτι

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν έχεις αυπνία η Ταϊλανδη και δη η Πατάγια φρόντισε για εσένα με το club στο άντρο του καπιταλισμού(Walking street)με την ονομασία Insomnia όπου μέχρι τις 9 το πρωι μπορέις να θυμηθείς την καγκουροεφηβικη περίοοδο που γύρναγες απο Ρεϊβ παρτι σε πάρτι

το insomnia εχει κοσμο το πολυ μεχρι τις 7. μετα ακολουθει το jp bar!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Αν πείτε σε κάποιον Ταυλανδό να πει Πατάγια να ξέρετε ότι πλένει το στόμα του μετά.
Εκεί μαζεύονται σύμφωνα με τους Ταυλανδούς οι χειρότεροι της χώρας σε όλα τα επίπεδα, όπως και οι τουριστικές περιοχές στην Ελλάδα μαζεύουν όλα τα λαμόγια. Στην Μπανγκόκ (έξω από τουριστικά μέρη) και εδώ στην Ταυλάνδη Thaitown που μένω οι Ταυλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Ολες οι ρουφήχτρες της Ταυλάνδης μαζεύονται Πατάγια και γι'αυτό πάμε εκεί μια και ρουφάνε καλά  :pipa2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε σεις το παθαινετε και εσεις οσοι ερχεστε κατω,να μην μπορειτε να κοιμηθειτε τα βραδια παρα μονο 3-4 ωριτσες το μεσημερι?και τι στο διαολο ειναι αυτο που με κραταει συνεχως καυλωμενο;ειναι το κλιμα;το φαγητο εδω;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε σεις το παθαινετε και εσεις οσοι ερχεστε κατω,να μην μπορειτε να κοιμηθειτε τα βραδια παρα μονο 3-4 ωριτσες το μεσημερι?και τι στο διαολο ειναι αυτο που με κραταει συνεχως καυλωμενο;ειναι το κλιμα;το φαγητο εδω;
Εγω το 10ωρο μεσο ορο (βραδυ συν την απογευματινη "σιεστα") το εχω καθημερινα στη Ταυλανδη..Αλλωστε στις διακοπες ο καθενας προσπαθει να κανει οτι του λειπει απο τη καθημερινοτητα του...Και ειναι αληθεια οτι εδω στην Ελλαδα μου λειπει ο υπνος...
Οσον αφορα το θεμα της "καυλας",ειναι ενα θεμα που εγω προσωπικα δεν εχω βρει σιγουρη απαντηση...Και εμενα οπως και τους περισσοτερους,τους πιανει σεξουαλικος παροξυσμος η αλλιως παρακρουση οταν πανε στη Ταυλανδη...Για τα αιτια μονο εικασιες μπορω να κανω...Περαν βεβαια οτι εγω εχω "τρελλα" με το βασικο σωματοτυπο των Ταυλανδεζων..ΚΟΝΤΕΣ,αδυνατες και μικροβυζες..."pipino-look"!! :grin:
Κατα τα αλλα...
Ισως ειναι το κλιμα που ειναι παντα καλοκαιρι...(γιατι ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι το καλοκαιρι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια)...
Ισως ειναι η υγρασια...Ισως οι "μυρωδιες"...Τα φαγητα...
Και βασικο ρολο πρεπει να παιζει και η γενικοτερη "ψυχολογια"...Κατα πρωτον το γεγονος πως βρισκεσαι σε περιοδο διακοπων και κατα δευτερο το "σκηνικο" που υπαρχει στους "σεξοπροορισμους" της Ταυλανδης μιας και αυτη η υπερπροσφορα "νεαρων κορασιδων" ετοιμες "στο πιατο" σου,με ενα σου μονο νευμα,αυξανει την επιθυμια... :grin:
Γαματε γιατι χανομαστε ρεεεεεε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
(Τζιμακος ο μεγας)... ;)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
...............................................................
Σ’αυτόν παλι ετυχε το παρακατω περιστατικο…….(Φιλε,πανε κανε κανα ευχελαιο γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!!!)
...............................................................

Laki πες του παλληκαριου να ερθει να μου κανει ποδαρικο ρε συ....  :2funny: :2funny: :2funny:

... Για σκεψου ρε αλανι εκεινο το βραδυ πριν μπουμε στο Bay resort την μικρη που κυνηγησες να σε επαιρνε στο κατοπι με καμια σαγιοναρα ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom