You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε djzan που το βρησκουμε αυτο μωρο ????
φιλε djzan που το βρησκουμε αυτο μωρο ????
only in Pattaya!!!
Μια και λέτε για σπίτια γνώρισα εκεί μία με ένα σπίτι 3 υπνοδωμάτια καινούριο και ωραίο. Εχει και ένα αυτοκίνητο που σίγουρα το έχετε δει εκεί στην Παταγια, επίσης καινούριο. Από τον πρώην γκόμενο της και τα 2, μια και όταν χωρίσανε τα κράτησε. Τα σπίτια εκεί καλύτερα είναι να τα κοιτάτε σαν τις γυναίκες, μόνο να τα νοικιάζεις. Που ξέρετε άλλωστε αν σε 10 χρόνια δεν αρχίσουν να κυνηγάνε τις πουτάνες και να κλείσουν όλα τα κωλόμπαρα, αν δεν σας βάζουν τρελούς φόρους όπως στις ΗΠΑ που είναι σαν να πληρώνεις ενοίκιο, ή αν δεν πάτε και βρείτε κανέναν ταυλανδό μέσα και τρέξε μετά και πλήρωνε δικηγόρους να αποδείξουν ότι το σπίτι είναι δικό σου.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κατι που θελει προσοχη παιδια,ειναι οι δρομοι στην ταυλανδη.2 φορες πηγα να την πατησω,γιατι κοιταζα απο την λαθος μερια του δρομου.ειναι εντελως αντιθετα απο την χωρα μας.επισης δεν υπαρχουν φαναρια για τους πεζους,μονο διελευσεις,που υποτιθεται οτι οταν περνας πρεπει να σταματανε.ελα ομως που δεν σταματαει κανεις και τρεχουν σαν διαολοι.και κατι που μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση στην μπαγκλα ροουντ,ειναι οτι ηταν καποιες "μανες" με τα κοριτσακια τους,100% ανηλικες,και τα πασαρανε σε διαφορους περαστικους.και κατι γαμημενοι κωλογεροι τα ψωνιζανε.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Κατα 99.9% ηταν ΕΝΗΛΙΚΕΣ...Απλα δεν εχεις συνηθισει ακομα το "σουλουπι" των Ταυλανδεζων γι αυτο σου φαινονται ανηλικες...Παιδικη πορνεια ΔΕΝ υπαρχει στη Ταυλανδη..(Τουλαχιστον "χυμα" στο δρομο,οπως μερικες δεκαετιες πριν...).και κατι που μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση στην μπαγκλα ροουντ,ειναι οτι ηταν καποιες "μανες" με τα κοριτσακια τους,100% ανηλικες,και τα πασαρανε σε διαφορους περαστικους.και κατι γαμημενοι κωλογεροι τα ψωνιζανε.
Εχω πηδηξει Ταυλανδεζα που την εκανες το πολυ 14-15 (με τα "δυτικα" προτυπα) και ηταν 22 χρονων και μαλιστα με παιδι... ;)
συμφωνω με πιπι...δεν παιζει παιδικη πορνεια ξεχαστε τα αυτα!
τωρα αν πας παρακμιακα και βρεις τετοιες ακρες και το ρισκαρεις να πας φυλακη δικο σου θεμα! εγω παντως δεν πηρα ποτε ειδηση να βγαινει στο κλαρι ανηλικη,ομως ειδα 17αρα σε club...με πσευτικη ταυτοτητα. Φαινονται πολλες για μικρες αλλα ειναι πολυ ποιο μεγαλες σε ηλικια!
τωρα αν πας παρακμιακα και βρεις τετοιες ακρες και το ρισκαρεις να πας φυλακη δικο σου θεμα! εγω παντως δεν πηρα ποτε ειδηση να βγαινει στο κλαρι ανηλικη,ομως ειδα 17αρα σε club...με πσευτικη ταυτοτητα. Φαινονται πολλες για μικρες αλλα ειναι πολυ ποιο μεγαλες σε ηλικια!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 692
- Πόντοι
- 4.255
Γεια σας φιλοι.......Θα'θελα να αναφερω καποια περιστατικα που εγιναν σε φιλους μου που ειναι στην Ταυλανδη(και ειδικοτερα στην Πατταγια)
Καλο ειναι να λεμε οτι εκει ειναι ο Παραδεισος αλλα υπαρχει και η «άλλη» πλευρα του Παραδεισου……..Την «σκοτεινη» πλευρα….Γιατι πρεπει να τα λεμε όλα!!!
Θυμαστε που σας ειπα το καποιος φιλος ειχε ατυχημα με το μηχανακι(«καρφωθηκε» σε ένα μπαρακι και χτυπησε το κεφαλι του!!!και οι Ταυλανδοι αντι να τον περιποιηθουν ηταν από πανω του και ζητουσαν λεφτα για τις ζημιες!!!)
Σ’αυτόν παλι ετυχε το παρακατω περιστατικο…….(Φιλε,πανε κανε κανα ευχελαιο γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!!!)
Είναι στην Marine disco(Pattaya) με μια κοπελλα…...και περνανε μια χαρα με χορο και με καλη διαθεση(ειχε βγαλει και τα ραμματα απ’το κεφαλι και γενικως «ξαναηρθε» στα ισια του!!!!)..Καποια στιγμη παει στην τουαλετα να κατουρησει…….αφου βγαινει απ’την τουαλετα,βλεπει μια άλλη κοπελλα(εκει στην τουαλετα απ’εξω να τον κοιταει εντονα και μ’ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ολο Κακια!!!!Δεν εδωσε σημασια και προχωραει να φυγει………με το που γυρναει την πλατη του,Τον Κοπαναει στο ΚΕΦΑΛΙ με την τσαντα της ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ(σημειωνω ότι ειχε λιγες μερες που ειχε βγαλει τα ραμματα)……Γυρναει εκπληκτος το κεφαλι του να δει ποιος τον βαρεσε και του χωνει άλλη μια στο προσωπο και με μια σπρωξια τον πεταει και κατω!!!!Σηκωνεται πανω ο φιλος και προσπαθει να της μιλησει και να του εξηγησει τι συμβαινει…..ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ(Ετσι τουλαχιστον λεει και να πω την αληθεια τον πιστευω!!!!!)……Εκει εξαλλη του κοπαναει άλλη μια στο κεφαλι και ανοιγυν τα ραμματα ξανα!!!!!!Εκεινη δεν πτοηθηκε και οσο ο φιλος μου δεν αντιδρουσε,αυτή πιο πολύ Θυμωνε!!!Παιρνει 1 ποτηρι,το σπαει και αρχιζει να τον κυνηγαει μες στην Marine!!!!!Aπ’την μια είναι να γελας και απ’την άλλη να κλαις……….Εν τω μεταξυ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ(Ουτε οι αλλοι τουριστες!!!!και φυσικα ουτε οι Ταυλανδοι)
Μην σας τα πολυλογω,το «κυνηγητο» συνεχιστηκε και μεσα στην walking street……επειδη δεν μπορουσε να τον “πιασει» (ο φιλος μου πιο γρηγορος) του πεταει το σπασμενο ποτηρι και του περναει «ξυστα» απ’το μαγουλο!!!!
Τελικα ο φιλος με τα 1000 ζορια(και σε κακα χαλια),ξεφυγε απ’αυτην και πηγε στο δωματιο του να ηρεμησει……….
Την άλλη μερα(αφου συνηλθε)μιλησε με μονιμους κατοικους(Ελληνες και μη)εκει στην Πατταγια για να μπορεσει να καταλαβει τι ακριβως συνεβει……..
Απ’ότι του ειπανε είναι ότι αυτή η «κυρια» ΕΠΙΤΗΔΕΣ επιτιθεται σε διαφορους Φαλαγκς(χωρις να τους ξερει) ώστε να τους προκαλεσει και να ανταποδωσουν το χτυπημα!!!!και ξερετε μετα τι θα συμβει???
Θα σας την «πεσουν» καμια 20 Ταυλανδοι……..θα σας κανουν «γκαιντα» στο Ξυλο και με το που θα ερθει η ταυλανδεζικη αστυνομια θα σε «μπουζουριασουν»(ασε που μπορει να είναι και αυτοι στο κολπο)και σε «ξεπουπουλιασουν» μετα και ενβιαζοντας σου να δωσεις λεφτα και «σ’αυτην» αλλα και σ’αυτους!!!!!
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…………ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!ΜΗΝ ΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙ……ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΕΣΤΑΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ…….ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΥΛΑΝΔΟΥΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΟ(Τωρα θα μου πειτ娻Τι λες,ρε μεγαλε…..εδω θα μας βαρανε και εμεις θα καθομαστε???»
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!Ειναι και τι «στροφες αναποδες» μπορει να παρει το μυαλο εκεινη την ωρα
Παντως ΟΛΟΙ του ειπανε ότι καλα εκανε και διατηρησε την ψυχραιμια του γιατι αν την χτυπουσε,θα ειχε πιο ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ!!!!!
Ξεχασα να πω ότι οταν ο φιλος ζητησε να ερθει η Τουριστικη αστυνομια.ολοι οι Ταυλανδοι «Βαλανε» τα γελια!!!!!!!!
Με λιγα λογια……..Ειμαστε στο ελεος τους!!!!!!και εχουν αρκετα απωθημενα με τους Φαραγκς!!!!!Οχι ολοι οι Ταυλανδοι αλλα αρκετοι………
Παμε στο 2ο……..με αλλον φιλο
Είναι στο δρομο και μιλαει με μια κοπελλα…….ξαφνικα ερχεται ενας ζητιανος με ένα μωρακι στην αγκαλια και του ζηταει λεφτα…………ο φιλος δεν του δινει σημασια και συνεχιζει να μιλαει με την κοπελλα………ξαφνικα περνει φορα ο ζητιανος και του δινει μια κλωτσια στον κωλο!!!!Μου λεε騨»Λακη……πηδηξα απ’τον πονο!!!!!!Αλλα που να τον χτυπησεις(και ειδικα με το μωρο στην αγκαλια!!!)….θα με «σκιζανε» και οι Ταυλανδοι και οι αστυνομοι!!!και εδωσα τοπο στην οργη και εφυγα»
Επαναλαμβανω αυτά είναι λεγομενα των φιλων……..και ειδικα για το 1ο περισταικο ο φιλος μου ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ σε ότι εχει ιερο ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ αυτην την «περιεργη»……..Βεβαια,εγω του ειπα μπας και τον μπερδεψε με κανεναν αλλον …..
Αυτό σκεφτηκε και αυτος στην αρχη αλλα που να της μιλησει!!!!!ηταν αποφασισμενη για όλα!!!!!Λεει(όπως εμαθε μετα)ότι το εχει συστημα να το κανει αυτό και να μαζευει λεφτα από Φαλαγκς!!!Επισης λεει ότι αυτή είναι ιδιοκτητρια Μπαρ στην walking street………
Τα σχολια δικα σας!!!!!
Καλο ειναι να λεμε οτι εκει ειναι ο Παραδεισος αλλα υπαρχει και η «άλλη» πλευρα του Παραδεισου……..Την «σκοτεινη» πλευρα….Γιατι πρεπει να τα λεμε όλα!!!
Θυμαστε που σας ειπα το καποιος φιλος ειχε ατυχημα με το μηχανακι(«καρφωθηκε» σε ένα μπαρακι και χτυπησε το κεφαλι του!!!και οι Ταυλανδοι αντι να τον περιποιηθουν ηταν από πανω του και ζητουσαν λεφτα για τις ζημιες!!!)
Σ’αυτόν παλι ετυχε το παρακατω περιστατικο…….(Φιλε,πανε κανε κανα ευχελαιο γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!!!)
Είναι στην Marine disco(Pattaya) με μια κοπελλα…...και περνανε μια χαρα με χορο και με καλη διαθεση(ειχε βγαλει και τα ραμματα απ’το κεφαλι και γενικως «ξαναηρθε» στα ισια του!!!!)..Καποια στιγμη παει στην τουαλετα να κατουρησει…….αφου βγαινει απ’την τουαλετα,βλεπει μια άλλη κοπελλα(εκει στην τουαλετα απ’εξω να τον κοιταει εντονα και μ’ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ολο Κακια!!!!Δεν εδωσε σημασια και προχωραει να φυγει………με το που γυρναει την πλατη του,Τον Κοπαναει στο ΚΕΦΑΛΙ με την τσαντα της ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ(σημειωνω ότι ειχε λιγες μερες που ειχε βγαλει τα ραμματα)……Γυρναει εκπληκτος το κεφαλι του να δει ποιος τον βαρεσε και του χωνει άλλη μια στο προσωπο και με μια σπρωξια τον πεταει και κατω!!!!Σηκωνεται πανω ο φιλος και προσπαθει να της μιλησει και να του εξηγησει τι συμβαινει…..ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ(Ετσι τουλαχιστον λεει και να πω την αληθεια τον πιστευω!!!!!)……Εκει εξαλλη του κοπαναει άλλη μια στο κεφαλι και ανοιγυν τα ραμματα ξανα!!!!!!Εκεινη δεν πτοηθηκε και οσο ο φιλος μου δεν αντιδρουσε,αυτή πιο πολύ Θυμωνε!!!Παιρνει 1 ποτηρι,το σπαει και αρχιζει να τον κυνηγαει μες στην Marine!!!!!Aπ’την μια είναι να γελας και απ’την άλλη να κλαις……….Εν τω μεταξυ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ(Ουτε οι αλλοι τουριστες!!!!και φυσικα ουτε οι Ταυλανδοι)
Μην σας τα πολυλογω,το «κυνηγητο» συνεχιστηκε και μεσα στην walking street……επειδη δεν μπορουσε να τον “πιασει» (ο φιλος μου πιο γρηγορος) του πεταει το σπασμενο ποτηρι και του περναει «ξυστα» απ’το μαγουλο!!!!
Τελικα ο φιλος με τα 1000 ζορια(και σε κακα χαλια),ξεφυγε απ’αυτην και πηγε στο δωματιο του να ηρεμησει……….
Την άλλη μερα(αφου συνηλθε)μιλησε με μονιμους κατοικους(Ελληνες και μη)εκει στην Πατταγια για να μπορεσει να καταλαβει τι ακριβως συνεβει……..
Απ’ότι του ειπανε είναι ότι αυτή η «κυρια» ΕΠΙΤΗΔΕΣ επιτιθεται σε διαφορους Φαλαγκς(χωρις να τους ξερει) ώστε να τους προκαλεσει και να ανταποδωσουν το χτυπημα!!!!και ξερετε μετα τι θα συμβει???
Θα σας την «πεσουν» καμια 20 Ταυλανδοι……..θα σας κανουν «γκαιντα» στο Ξυλο και με το που θα ερθει η ταυλανδεζικη αστυνομια θα σε «μπουζουριασουν»(ασε που μπορει να είναι και αυτοι στο κολπο)και σε «ξεπουπουλιασουν» μετα και ενβιαζοντας σου να δωσεις λεφτα και «σ’αυτην» αλλα και σ’αυτους!!!!!
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…………ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!ΜΗΝ ΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙ……ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΕΣΤΑΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ…….ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΥΛΑΝΔΟΥΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΟ(Τωρα θα μου πειτ娻Τι λες,ρε μεγαλε…..εδω θα μας βαρανε και εμεις θα καθομαστε???»
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!Ειναι και τι «στροφες αναποδες» μπορει να παρει το μυαλο εκεινη την ωρα
Παντως ΟΛΟΙ του ειπανε ότι καλα εκανε και διατηρησε την ψυχραιμια του γιατι αν την χτυπουσε,θα ειχε πιο ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ!!!!!
Ξεχασα να πω ότι οταν ο φιλος ζητησε να ερθει η Τουριστικη αστυνομια.ολοι οι Ταυλανδοι «Βαλανε» τα γελια!!!!!!!!
Με λιγα λογια……..Ειμαστε στο ελεος τους!!!!!!και εχουν αρκετα απωθημενα με τους Φαραγκς!!!!!Οχι ολοι οι Ταυλανδοι αλλα αρκετοι………
Παμε στο 2ο……..με αλλον φιλο
Είναι στο δρομο και μιλαει με μια κοπελλα…….ξαφνικα ερχεται ενας ζητιανος με ένα μωρακι στην αγκαλια και του ζηταει λεφτα…………ο φιλος δεν του δινει σημασια και συνεχιζει να μιλαει με την κοπελλα………ξαφνικα περνει φορα ο ζητιανος και του δινει μια κλωτσια στον κωλο!!!!Μου λεε騨»Λακη……πηδηξα απ’τον πονο!!!!!!Αλλα που να τον χτυπησεις(και ειδικα με το μωρο στην αγκαλια!!!)….θα με «σκιζανε» και οι Ταυλανδοι και οι αστυνομοι!!!και εδωσα τοπο στην οργη και εφυγα»
Επαναλαμβανω αυτά είναι λεγομενα των φιλων……..και ειδικα για το 1ο περισταικο ο φιλος μου ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ σε ότι εχει ιερο ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ αυτην την «περιεργη»……..Βεβαια,εγω του ειπα μπας και τον μπερδεψε με κανεναν αλλον …..
Αυτό σκεφτηκε και αυτος στην αρχη αλλα που να της μιλησει!!!!!ηταν αποφασισμενη για όλα!!!!!Λεει(όπως εμαθε μετα)ότι το εχει συστημα να το κανει αυτό και να μαζευει λεφτα από Φαλαγκς!!!Επισης λεει ότι αυτή είναι ιδιοκτητρια Μπαρ στην walking street………
Τα σχολια δικα σας!!!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εχει μεγαλη σημασια η ευγενεια.παντα θα λεμε ενα νο θανκς με χαμογελο σε οτι μας προτεινουν.εγω ειμαι εδω 8 μερες,και με εχουν μαθει πλεον,και με χαιρετανε ολοι.απο τουκτουκιδες μεχρι μασατζουδες.κανεις πλεον δεν με ενοχλει να μου πει τουκ τουκ,αντε να με σταματησει καμια να μου πει για μασαζ.Οταν σε βλεπουν οτι εισαι ενταξει μαζι τους και τους σεβεσαι οπως θελεις να σε σεβονται,ειναι και αυτοι ενταξει,χωρις να αποκλειω και τις εξαιρεσεις.σημερα εγινε ενα κουφο περιστατικο,ηταν ενας τουκτουκος μεσα στην μπαγκλα,και ειχε πιασει μια ταυλανδη και την ειχε αρχισει στα χαστουκια,και την εσπρωχνε να μπει στο τουκτουκ.Φυσικα ολοι οι τουριστες κοιταζαν,μη τολμωντας να βοηθησουν.και ορμανε 3 ρωσσιδες,αρχιζουν στα κλωτσομπουκετα τον ταυλανδο,παιρνουν την κοπελα απο το χερι και αρχιζουν να τρεχουν.μειναμε ολοι.By the way,πολλες ρωσσιδες ρε παιδια κατω.και μιλαμε για θεομουνα,οχι τις σαββουρες που εχουν μαζευτει εδω.
εχει μεγαλη σημασια η ευγενεια.παντα θα λεμε ενα νο θανκς με χαμογελο σε οτι μας προτεινουν.εγω ειμαι εδω 8 μερες,και με εχουν μαθει πλεον,και με χαιρετανε ολοι.απο τουκτουκιδες μεχρι μασατζουδες.κανεις πλεον δεν με ενοχλει να μου πει τουκ τουκ,αντε να με σταματησει καμια να μου πει για μασαζ.Οταν σε βλεπουν οτι εισαι ενταξει μαζι τους και τους σεβεσαι οπως θελεις να σε σεβονται,ειναι και αυτοι ενταξει,χωρις να αποκλειω και τις εξαιρεσεις.σημερα εγινε ενα κουφο περιστατικο,ηταν ενας τουκτουκος μεσα στην μπαγκλα,και ειχε πιασει μια ταυλανδη και την ειχε αρχισει στα χαστουκια,και την εσπρωχνε να μπει στο τουκτουκ.Φυσικα ολοι οι τουριστες κοιταζαν,μη τολμωντας να βοηθησουν.και ορμανε 3 ρωσσιδες,αρχιζουν στα κλωτσομπουκετα τον ταυλανδο,παιρνουν την κοπελα απο το χερι και αρχιζουν να τρεχουν.μειναμε ολοι.By the way,πολλες ρωσσιδες ρε παιδια κατω.και μιλαμε για θεομουνα,οχι τις σαββουρες που εχουν μαζευτει εδω.
φιλος τι ειναι οι τουκτουκοι?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
θα σε απογοητευσω,αλλα μεγαλυτερα λαμογια και πουστοφαρα απο εμας,δεν νομιζω οτι υπαρχει.Μια χαρα ειναι οι ταυλανδοι.Οχι ολοι,υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα οι περισσοτεροι ειναι ενταξει τυποι.εγω το εχω πει χιλιαδες φορες..οι ταυλανδοι ειναι μεγαλη πουστοφαρα..πολυ λαμογιο..
μεγαλη προσοχη μαγκες ,,πισω απο το χαμογελο κρυβονται πολλα.
δεν ειναι ολα ροδινα!
τον μαρτιο ημουν ενα βραδυ στο goodfellas μαζι με τον λακη και τα κοριτσια που δουλευαν εκει.
ξαφνικα ερχετε μια σουρωμενη ετοιμη για φασαρια αφου αρχισε να με σπρωχνει να με βαραει και να μου ριξει το ποτηρι στο κεφαλι.
βεβαια εγω δεν αντεδρασα και ηρθε ο σεκιουριτας και την εβγαλε εξω.
ποιος ξερει τι ειχε πιει η γκομενα και ισως να με μπερδεψε με αλλον η μπορει να ειναι η ιδια που εκανε το περιστατικο στον φιλο μου στην marine.
θελει μεγαλη προσοχη σε τετοια θεματα.
ξαφνικα ερχετε μια σουρωμενη ετοιμη για φασαρια αφου αρχισε να με σπρωχνει να με βαραει και να μου ριξει το ποτηρι στο κεφαλι.
βεβαια εγω δεν αντεδρασα και ηρθε ο σεκιουριτας και την εβγαλε εξω.
ποιος ξερει τι ειχε πιει η γκομενα και ισως να με μπερδεψε με αλλον η μπορει να ειναι η ιδια που εκανε το περιστατικο στον φιλο μου στην marine.
θελει μεγαλη προσοχη σε τετοια θεματα.
Μια χαρα ειναι οι ταυλανδοι.Οχι ολοι,υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα οι περισσοτεροι ειναι ενταξει τυποι.
Ε είσαι όντως φρέσκος , τελείωσε
Την άλλη βδομάδα θα είμαι κάτω , όποιος θα είναι Πατάγια μπορεί να μου στείλει pm. Για αγκαζέ καταστάσεις δεν είμαι αλλά για μια μπίρα που και που δεν υπάρχει πρόβλημα.
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
θα σε απογοητευσω,αλλα μεγαλυτερα λαμογια και πουστοφαρα απο εμας,δεν νομιζω οτι υπαρχει.Μια χαρα ειναι οι ταυλανδοι.Οχι ολοι,υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα οι περισσοτεροι ειναι ενταξει τυποι.
φιλε μου αποψη σου..δεκτη, δεν συμφωνω αλλα δεν θελω να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις.. γιατι πολλοι εχουμε μεγαλη διαφορα στις εμπειριες μας οποτε δεν θα βγαλουμε ακρη..
πρωτον δεν κανουμε συγκρισεις λαων..αλλα μιλαμε για τον συγκεκριμενο λαο.. να πω ομως 2 πραγματα..
τουλαχιστον εμεις αν κανουμε πουστια την κανουμε μπροστα στον αλλον οχι με χαμογελο και απο πισω..και εμεις δεν ειμαστε φραγκοφονιαδες..οι ταυλανδοι θα γ@μοθσ@ν και τη μανα τους για τα λεφτα..εμεις εχουμε και ενα οριο..(προσοχη δεν μιλαω για το πως συμπεριφερονται μεταξυ τους ΑΛΛΑ ΣΤΟΥς ΦΑΡΑΝΓΚ!)
και οπως ειπε και ο akis30 πολυ νωρις για να βγαλεις συμπερασματα..κοιταξε να περνας καλα εκει που εισαι τωρα και αστα αυτα ακομα νωρις ειναι..μετα απο καποια ταξιδακια θα δεις αλλιως τα πραγματα.
παντως ευρεως αποδεκτο οτι οι μελαμψοι-μαυριδεροι λαοι της ασιας θεωρουνται πολυ κατωτεροι των αλλων..κατι σαν τους "γυφτους" ..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ΔΕΝ ειμαστε φραγκοφονιαδες?????απο ποτε εχεις να πας σε ελληνικο νησι???Οι εμπειριες που εχεις,και φυσικα ειναι σεβαστες,ειναι μονο απο μπαρ,η γενικα και απο αλλες περιπτωσεις?γιατι εγω εχω παει σε 5 τουρ μεχρι τωρα,εχω κανει διαφορες δραστιριοτητες,και παραπονο δεν εχω.οτιδηποτε βεβαια στραβο μου συμβει,θα το ποσταρω,για να εχουν γνωση και οι υπολοιποι.Απλα να σου πω οτι εχοντας ζησει ρουμανους,ρωσσους,αλβανους,οι ταυλανδοι μου φαινονται αγγελοι,μεχρι στιγμης.
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το καλοκαιρι βρεθηκα στα Χανια για 5 μερες & η συμπεριφορα των εκει "επαγγελματιων" εξεπληξε ακομη & εμενα που εχω πολλα χρονια παρελθον με τον τουρισμο.Οταν μου επαιρναν τα ωραια μου λεφτα οχι χαμογελο δε μου χαριζαν,αλλα ενιωθα οτι ηθελαν να με φτυσουν και στα μουτρα,ουτε να με δηλαδη.Προτιμω να αφησω τα λιγα μου λεφτακια σε ενα λαο που τουλαχιστον μπορει να με κοροοιδευει χαμογελωντας & μερος των οποιων μπορει χρησιμευσει για να ανακουφισει καποιους απο την ανεχεια & οχι σε καποιους Ελληναρες "συλλεκτες" χρηματων η ακομη χειροτερα επειδειξιομανεις "πουροφορους" Τζιποβιους
Οσο αφορα τους Ελληνες των Τουριστικων περιοχων συμφωνω με τον Μαστερ21 +10000
Οσο αφορα τους Ελληνες των Τουριστικων περιοχων συμφωνω με τον Μαστερ21 +10000