Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτάξε να δεις, αν εσύ πήγες Phuket για να δεις τοπία, να γνωρίσεις μια άλλη κουλτούρα κλπ καλά έκανες... Εγώ απο τα πόστ που έκανες τόσο καιρό νόμιζα πως μιλούσες σαν σεξοτουρίστας, τουλάχιστον οι ερωτήσεις σου αυτό έδειχναν. Απο τη στιγμή που δίνεις την εντύπωση ότι πας Ταίλάνδη για σεξοτουρισμό και λες οτί λεφτά δε δίνω για να γαμήσω είναι αστείο...
Όσον αφορά τις οικογένιες με τα παιδάκια δε νομίζω να συναντήσεις πολλά στη Μπάγκλα να τα πίνουν στα Beer Bars, μην ξεχνάμε οτι τo Phuket είναι τεράστιο και προσφέρεται για κάθε είδους διακοπές, απλά καλό θα είναι να ξεκαθαρίζουμε για ποιόν λόγο κατεβαίνουμε.
τοτε σιγουρα με εχεις μπερδεψει με αλλον,απο την αρχη εχω πει οτι δεν ειμαι φαν του σεξοτουρισμου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Νομιζω οτι καπου τα "μπερδευετε" τα πραγματα...Η Ταυλανδη δεν ειναι καμμια χωρα στα βαθη της Αφρικης,οπου κατοικουν ιθαγενεις που μπορεις να τους "κοροιδεψεις" χαριζοντας τους μια χουφτα χαντρες...
Ξερουν πολυ καλα ολες τις "δυτικες" μαρκες...
Ο "δυτικος" πολιτισμος και τροπος ζωης εχει εισβαλει εδω και χρονια...
Το Μαρτη καμακωσα ενα μωρο σε ενα μαγαζι με παπουτσια που δουλευε...Το γλεντησα για 4-5 μερες,δε του εδωσα φραγκο στο χερι,αλλα πριν φυγω του ειπα πως θελω να του κανω ενα δωρο...Με πηγε λοιπον σε ενα μαγαζι με κινητα,και διαλεξε το ΝΟΚΙΑ Χ3,αξιας 4800 μπατ(120 ευρω)...
Αν αυτο το θεωρεις "συμβολικο δωρο της πουτσας",τοτε συμφωνουμε... ;)
παντως εχω καταλαβει οτι τα μεγαλυτερα θυματα ειναι κατι γερο αμερικανοι,αυστραλοι,που πρεπει να τους τα ακουμπανε χοντρα.κατσε ρε πιπινομανιακ αν δεν θεωρεις συμβολικο δωρο ενα κινητακι  της πλακας των 120 ευρω τοτε τι θεωρεις συμβολικο καναν αναπτηρα;ωχ εμενα η Αιρ εχει το iphone τι να περιμενω να μου ζητησει δηλαδη κανα αυτοκινητο;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
παντως εχω καταλαβει οτι τα μεγαλυτερα θυματα ειναι κατι γερο αμερικανοι,αυστραλοι,που πρεπει να τους τα ακουμπανε χοντρα.κατσε ρε πιπινομανιακ αν δεν θεωρεις συμβολικο δωρο ενα κινητακι  της πλακας των 120 ευρω τοτε τι θεωρεις συμβολικο καναν αναπτηρα;ωχ εμενα η Αιρ εχει το iphone τι να περιμενω να μου ζητησει δηλαδη κανα αυτοκινητο;
Πρωτον,δε με καταλαβες...Το ΝΟΚΙΑ που της πηρα το θεωρω ενα αξιοπρεπεστατο δωρο...
Δευτερον και πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
ΔΕΝ σε βαζει σε σκεψεις οτι η γκομενα που βρηκες...που δουλευει σε ενα μαγαζι υπαλληλος...με ενα μισθο γυρω στα 6-7 χιλιαδες μπατ το μηνα το πολυ...εχει ενα κινητο αξιας 20-25 χιλιαδων μπατ?(τοσο εχει το iphone στη Ταυλανδη)...
Ειναι δυνατον να το πηρε ΜΟΝΟ με "το μισθο της"? :think:
Η μηπως τελικα υπηρξε στο παρελθον και αλλος ενας (τουλαχιστον :grin:),"φαρανγκ-σπονσορας"?? :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρωτον,δε με καταλαβες...Το ΝΟΚΙΑ που της πηρα το θεωρω ενα αξιοπρεπεστατο δωρο...
Δευτερον και πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
ΔΕΝ σε βαζει σε σκεψεις οτι η γκομενα που βρηκες...που δουλευει σε ενα μαγαζι υπαλληλος...με ενα μισθο γυρω στα 6-7 χιλιαδες μπατ το μηνα το πολυ...εχει ενα κινητο αξιας 20-25 χιλιαδων μπατ?(τοσο εχει το iphone στη Ταυλανδη)...
Ειναι δυνατον να το πηρε ΜΟΝΟ με "το μισθο της"? :think:
Η μηπως τελικα υπηρξε στο παρελθον και αλλος ενας (τουλαχιστον :grin:),"φαρανγκ-σπονσορας"?? :2funny:
αν με διαβαζες και πιο πριν,θα ειδες οτι μου εχει εξηγησει οτι και οι γονεις της δουλευουν,ο αδελφος της εχει ταξι,και γενικα μου εχει πει οτι ζουν ανετα,σε σχεση με την πλειοψηφια.οποτε δεν θεωρω δυσκολο να παρει ενα κινητο αυτης της ταξης.δεν ζουν ολοι οι ταυλανδοι σε συνθηκες εξαθλιωσης ρε παιδια.ρε γαμωτο σε αυτο εχεις δικιο,γενικα ειναι πολυ ακριβα τα ηλεκτρονικα εδω,ηλπιζα να φορτωσω κανα ipad αλλα ειναι ομοιες οι τιμες με ελλαδα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω ποτε δεν ειπα πως ολοι οι Ταυλανδοι ειναι "φτωχαδακια"...Το Μαρτη που ειχα παει στη "συναυλια" του Tiesto στη Μπανγκοκ,επηξε το ματι μου στη χλιδα...
Οπως και να εχει ομως,οσο και ανετα να ζουν στην οικογενεια της,δε δικαιολογειται να εχει ενα τοσο ακριβο κινητο που κοστιζει οσο 4 μισθους της...Για να καταλαβεις αυτο που σου λεω,φαντασου η γκομενα αυτη να δουλευε στην Ελλαδα και να επαιρνε 700 ευρω μισθο..Οσο και "ανετα" να ζουσε η οικογενεια της θα μπορουσε να εχει ενα κινητο των 2.800 ευρω(4 μισθοι)???...Δεν ειναι καπως υπερβολικο?
Καποιο λακο εχει λοιπον η φαβα... ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε πιπι, γκομενα του χιλιαρικου πηδηξες και δεν το καταλαβες, ασε που το κινητο στα καπακια πουληθηκε.
Μπα...Το ειχε και το καλοκαιρι που τη ξαναβρηκα... :grin:
Χωρια που τετοιος μουναρος με χιλιαρικακι (με τις τιμες που παιζουν στη Πατονγκ),ηταν πραγματικη ευκαιρια... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω ποτε δεν ειπα πως ολοι οι Ταυλανδοι ειναι "φτωχαδακια"...Το Μαρτη που ειχα παει στη "συναυλια" του Tiesto στη Μπανγκοκ,επηξε το ματι μου στη χλιδα...
Οπως και να εχει ομως,οσο και ανετα να ζουν στην οικογενεια της,δε δικαιολογειται να εχει ενα τοσο ακριβο κινητο που κοστιζει οσο 4 μισθους της...Για να καταλαβεις αυτο που σου λεω,φαντασου η γκομενα αυτη να δουλευε στην Ελλαδα και να επαιρνε 700 ευρω μισθο..Οσο και "ανετα" να ζουσε η οικογενεια της θα μπορουσε να εχει ενα κινητο των 2.800 ευρω(4 μισθοι)???...Δεν ειναι καπως υπερβολικο?
Καποιο λακο εχει λοιπον η φαβα... ;)
ρε συ πιπινομανιακ,ξερεις στην ελλαδα ποσοι δεν εχουν να φανε και εχουν παρει με 3500 δοσεις το iphone;που ειναι το δυσκολο ενας εργαζομενος να εχει ενα καλο κινητο;στο κατω κατω παντως εμενα το μουνι της με ενδιαφερει.που βρηκε τα λεφτα και το πηρε,ποσως με νοιαζει.δεν γαμαω το iphone της αλλα αυτη.ας ειχε και 2000 γκομενους πριν,δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι στενη σαν κολαση.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μηπως εχει το iphone clone με 3χιλιαρικα???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μηπως εχει το iphone clone με 3χιλιαρικα???
φιλε μου δεν ξερω να τα ξεχωρισω,για να σου πω την αληθεια.παντως apple λεει και τα σχετικα επανω.απλα οι φωτο που βγαζει ειναι μαπα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Προς master21 και λοιποί : Να σας προειδοποιήσουμε θέλουμε , όχι κάτι άλλο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει: σεξοτουρισμό , κουλτούρα , φυσιολατρία , λαιντιμποΪολατρεία  :2funny: κλπ. Απλά με αυτά που γράφουν ορισμένοι δείχνουν έτοιμοι να την πατήσουν , γι΄αυτό και οι προειδοποιήσεις. Άλλωστε , μια χρησιμότητα του φόρουμ είναι αυτή. Τώρα βέβαια οι παλιοί ξέρουν ότι ο νέος δεν ακούει με τίποτα , οπότε απλά κάνουμε το χρέος μας χωρίς να περιμένουμε να εισακουστούμε και πολύ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να την πατήσει όπως θέλει.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC_0057.jpg
    DSC_0057.jpg
    221,9 KB · Εμφανίσεις: 26

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες με "πουλησαν",ο φιλος(που λεει ο λογος) με τον οποιο θα πηγαιναμε Βκκ-Πατονγκ-Παταγια για 1 μηνα μου ανακοινωσε οτι κανει πισω & δεν ακολουθει.Εγω εχω το εισητηριο στο χερι & 2 προβληματα :
#1-ΔΕΝ εχω ταξιδευσει ΠΟΤΕ με αεροπλανο,αρα & εκτος Ελλαδας (τα φοβαμαι τα γαμηνενα!)
#2-Πρεπει να περιορισω το ταξιδι σε Βκκ-Παταγια μονο,η να ακολουθησω το προγραμμα κανονικα  ΓΙΑΤΙ...

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ δεν το αναβαλω με ΤΙΠΟΤΑ.

Ξεπερασα το φοβο αεροπλανου για την αναγκη να κανω αυτο το reset,που περιγραφει καποιος φιλος παλιοτερα.Πριν 6 μηνες υπεγραψα το διαζυγιο μου & πριν 3 μηνες χωρισα (ευτυχως) με την παρ ολιγο 2η γυναικα μου.ΘΕΛΩ να φυγω μακρυα εστω & για λιγο.Το ονειρο της Ταυλανδης τριβελιζει το μυαλο μου μια 10ετια τωρα.
Δωστε καμια συμβουλη σαν εμπειροι η εστω λιγο κουραγιο...

Και εγώ λέω μην κολλάς πουθενά... μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισα και εγώ τα εισιτήρια για 16 Δεκεμβρίου περίπου στις 15 μέρες...και θα πάω μόνος μου γιατί άλλες 2 φορές με έχουν πουλήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και εγώ λέω μην κολλάς πουθενά... μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισα και εγώ τα εισιτήρια για 16 Δεκεμβρίου περίπου στις 15 μέρες...και θα πάω μόνος μου γιατί άλλες 2 φορές με έχουν πουλήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
πηγαινε και μην μασας,και εγω εντελως μονος μου ηρθα και τα ανακαλυψα ολα ψαχνοντας.θα κανεις και φιλιες εδω.απλα μην πολυανοιγεσαι και μην καψουρευτεις με τιποτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προς master21 και λοιποί : Να σας προειδοποιήσουμε θέλουμε , όχι κάτι άλλο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει: σεξοτουρισμό , κουλτούρα , φυσιολατρία , λαιντιμποΪολατρεία  :2funny: κλπ. Απλά με αυτά που γράφουν ορισμένοι δείχνουν έτοιμοι να την πατήσουν , γι΄αυτό και οι προειδοποιήσεις. Άλλωστε , μια χρησιμότητα του φόρουμ είναι αυτή. Τώρα βέβαια οι παλιοί ξέρουν ότι ο νέος δεν ακούει με τίποτα , οπότε απλά κάνουμε το χρέος μας χωρίς να περιμένουμε να εισακουστούμε και πολύ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να την πατήσει όπως θέλει.
φιλε μου το εκτιμω.δεν ειμαι απο τους αντρες που την πατανε.διαβαζοντας τις περιπετειες ολων εδω,εμαθα τα κολπα πριν ακομη πατησω το ποδι μου εδω.απλα μια συμβουλη σε ολους.παντα μα παντα προφυλακτικο.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες με "πουλησαν",ο φιλος(που λεει ο λογος) με τον οποιο θα πηγαιναμε Βκκ-Πατονγκ-Παταγια για 1 μηνα μου ανακοινωσε οτι κανει πισω & δεν ακολουθει.Εγω εχω το εισητηριο στο χερι & 2 προβληματα :
#1-ΔΕΝ εχω ταξιδευσει ΠΟΤΕ με αεροπλανο,αρα & εκτος Ελλαδας (τα φοβαμαι τα γαμηνενα!)
#2-Πρεπει να περιορισω το ταξιδι σε Βκκ-Παταγια μονο,η να ακολουθησω το προγραμμα κανονικα  ΓΙΑΤΙ...

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ δεν το αναβαλω με ΤΙΠΟΤΑ.

Ξεπερασα το φοβο αεροπλανου για την αναγκη να κανω αυτο το reset,που περιγραφει καποιος φιλος παλιοτερα.Πριν 6 μηνες υπεγραψα το διαζυγιο μου & πριν 3 μηνες χωρισα (ευτυχως) με την παρ ολιγο 2η γυναικα μου.ΘΕΛΩ να φυγω μακρυα εστω & για λιγο.Το ονειρο της Ταυλανδης τριβελιζει το μυαλο μου μια 10ετια τωρα.
Δωστε καμια συμβουλη σαν εμπειροι η εστω λιγο κουραγιο...

Οπως τα λενε τα παιδια ειναι φιλε, μην μασας κανε την εξορμηση σου και εγω μονος μου πηγα και μπορω να πώ πως τα καταφερα μια χαρα βεβαια οφειλω ενα ευχαριστω στα παιδια που μου ελυναν καποιες απο τις αποριες μου και γενικα αμα ριξεις ενα διαβασματακι στο thread θα εισαι υπερκαλυμενος ουτε εγχειρηδια να ηταν τα παιδια με τις πληροφοριες που δινουν καθημερινως. :grin:

Ναι παντα προφυλακτικο καποιες φορες διπλο κιολας και αναμεσα απο το ενα βαλτε tabasco ωστε οταν σπασει να το καταλαβεται απο το τσουξιμο που θα κανει η γκομενα :2funny:

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ταξίδι κανονίστηκε για 16 Δεκεμβρίου με Thai στα 580€ και επιστροφή στις 28 Δεκεμβρίου!

Το πρόγραμμα:
2 μέρες Bankong :tits:
6 μέρες phuket :tits2:
και οι υπόλοιπες Pattaya :knockinb:

Νομίζω ότι κάποιοι θα είναι εκεί αυτές τις ημερομηνίες αλλά δεν μπορώ να βρω τα post τώρα! επομένως περιμένω PM για να κανονίσουμε να βρεθούμε! :rockon:

Στα Hotels τώρα!Δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα μείνω αλλά σκέφτομαι το εξής και θέλω να ακούσω κάποιες γνώμες...
Λέω να κλείσω στο κάθε μέρος ένα ξενοδοχείο για κάνα 2 μέρες και μετά να ψαχτώ εκεί!
Τι λέτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom