Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Εστειλα ηδη κρατηση με τα στοιχεια μου για 5 διανυκτερευσεις και περιμενω να μου απαντησουν αν υπαρχει διαθεσιμοτητα... Αργουν να απαντησουν αν ξερεις ?

συνηθως την επομενη μερα σου στελνουν email και σου λενε αν υπαρχει δωματιο. αν εχει δωματιο πρεπει να ξαναστειλεις email μετα για να επιβαιωσεις την κρατηση.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειχα σκοπο να παω στα εγκαινια την Παρασκευη αλλα μου ετυχε κατι και δεν τα καταφερα
ακουσα και εγω παντως οτι εγινε χαμος...τελικα καταφερα και πηγα χτες
καταρχας το μαγαζι ειναι αφτερ οποτε οι ωρες ειναι οι κλασσικες των αφτερ δηλαδη υποθετω 6 η και αργοτερα...χτες μεχρι τις 4 που εφυγα ηταν ακομα ανοιχτο
για τον καπνο του τσιγαρου δεν το σχολιαζω, αυτη η τυπισσα που εκανε το σχολιο μαλλον δεν εχει παει ποτε της σε αφτερ...δεν υπαρχει αφτερ ειτε στην ΒΚΚ ειτε στην Παταγια που να μη βρωμοκοπαει τσιγαριλα μεσα...ολα αυτα τα μερη ειναι παρανομα και οι νομοι που ισχυουν αλλου πανε περιπατο εκει
ειναι ενας τετραγωνος χωρος με πολυ παρομοιο design με αυτο στο ψαροχωρι...χωρητικοτητα, μουσικη, φωτορυθμικα και λειζερς παρομοια...χιπ χοπ πολυ λιγο...2 υπερυψωμενοι χωροι για τους VIP
εισοδος 300Β για τους αντρες εκτος κι αν εχεις καρτα μελους οποτε παιζουν benefits...γις τις κοπελλες φυσικα ισχυουν αλλες τιμες οπως και Παττ
οπως το ειδα εγω χτες δεν ειναι καλο μερος (για την ωρα τουλαχιστον) για ψαρεμμα φριλανσερς...δεν ξερω τι εγιναν στα εγκαινια αλλα χτες το μαγαζι ηταν συνεχως περιπου 50% γεματο...λιγες επιλογες θα λεγα περισσοτεροι αντρες παρα γυναικες...ευτυχως που δεν εψαχνα δηλαδη  ;)   :grin:
πιστευω θα πετυχει γιατι εχουν επενδυσει πολλα και κανουν καλο μαρκετινγκ αλλα χρειαζεται χρονο να μαθευτει...πολλες φριλανσερς στην ΒΚΚ δεν ξερουν κανενα απο τα 2 Ινσομνια οποτε τι λεμε τωρα...θα περασει καποιος καιρος μεχρι να καταφερει να αποκτησει ονομα οπως τα αλλα αφτερς της ΒΚΚ τα οποια δεν ειναι απαραιτητα καλυτερα αλλα πολυ πιο παλια και γνωστα

ειδα φωτογραφιες στο facebook και απο τις 2 βραδιες. στα εγκαινια γινοταν χαμος ενω την επομενη μερα χθες δηλαδη δεν ηταν γεματο και ειδα πολλους ανδρες στις φωτος.
την παρασκευη ηταν βραδια r&b και hip hop αφου ηταν εκει οι bangkok invaders ενω εχθες ηταν οι vandalism (electro house).
ισως να μην πολυγουσταρουν στην πρωτευουσα αυτο το ειδος μουσικης και γι'αυτο δεν γεμισε. ισως ομως και ο χωρος να ειναι πολυ μεγαλος για να γεμισει ολο. πρεπει να ειναι διπλασιος απο το club στη παταγια.
επισης ειδα πολυ γκλαμουρια που θα το σκεφτομουν πολυ να κολησω σε καποια εκει μεσα. 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
σωστος και ο φιλος,για διακοπες ηρθα και για να περασω καλα,και μεχρι στιγμης περναω τελεια.αυτο που συχαινομουν στην ζωη μου ηταν παντα να δινω λεφτα για να γαμησω,και αυτο θελω να το αποφυγω ακομη και εδω.σε περιπτωση που η αιρ μου ζητησει εστω 1 μπατ θα ειναι και η τελευταια φορα που της μιλαω.
Καλα ρε μεγαλε...ΠΟΥ νομιζεις οτι βρισκεσαι?..Στη "Μυκονο"?..Οτι εχεις παει διακοπες και γνωρισες μια γκομενιτσα,"τακιμιασατε" παρεα και γαμιοσαστε "ετσι απλα" για να γουσταρετε?
Πρεπει να παρεις χαμπαρι οτι εισαι στη ΤΑΥΑΛΑΝΔΗ...Εκει ΚΑΜΜΙΑ γκομενα δε γαμιεται "τζαμπα" με φαρανγκ...
Μπορει να μη σου ζητησει λεφτα "στο χερι",αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ "κατι" εχει στο μυαλο της...Ειτε να σε τυλιξει,ειτε απλα να περναει καλα και να εχει ενα "σπονσορα" για τις εξοδους της,να της πληρωνει τα ποτα,τα φαγητα και γενικα να καλυπτει τα εξοδα της...
Εσυ ΟΦΕΙΛΕΙΣ εκτος απο το να της καλυπτεις τα εξοδα "παραστασεως",να της κανεις και μερικα δωρακια...Κανα φουστανακι,κανα ζευγαρι παπουτσια,καμμια τσαντα,κανα κινητο κλπ κλπ...Εκτος βεβαια και εαν εισαι "εκ πεποιθησεως",εκμεταλευτης,τζαμπαγαμης και λαμογιο...
Και το προβλημα ξερεις που ειναι?...Αυτη οπως και ΟΛΕΣ οι γκομενες που πανε για δουλεια (εστω και σαν καθαριστριες σε εμπορικο κεντρο) σε τουριστικους προορισμους που "ανθει" ο σεξοτουρισμος,ΟΣΟ και καλες "προθεσεις" να εχει στην αρχη,οταν βλεπει πως ΟΛΕΣ οι γνωστες και φιλες της,εχουν παντα "κατι λαμβανειν" απο τους εκαστοτε γκομενο-φαρανγκ,αν ΔΕΝ της προσφερεις κι εσυ κατι εκτος απο το πουλι σου,στο τελος θα σε ΚΡΑΞΕΙ...
Πρεπει επισης να καταλαβεις,πως οι Ταυλανδεζες,θεωρουν ολους τους φαρανγκ που πηγαινουν εκει,ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ..Τουλαχιστον σε σχεση με αυτες...Πως θα αισθανοσουνα εσυ εαν τα εφτιαχνες με τη Χριστινα Ωναση και δε σου εκανε ουτε ενα μικρο δωρακι?Δε θα την ΕΚΡΑΖΕΣ?Δε θα ελεγες "μα καλα...η μαλακισμενη τοσα δισεκατομυρια εχει..δε μπορει να μου κανει ενα δωρακι?..ΕΤΣΙ σκεφτονται και αυτες..Θεωρουν δεδομενο,πως καποια στιγμη,οσο εισαστε μαζι,θα βαλεις το χερι στη τσεπη να της κανεις καποια δωρακια...
Μπορει απο υπερηφανια να μη στο πουν καταμουτρα,αλλα ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...Και αν ΔΕΝ το κανεις,θα φας ΚΡΑΞΙΜΟ...

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σωστος και ο φιλος,για διακοπες ηρθα και για να περασω καλα,και μεχρι στιγμης περναω τελεια.αυτο που συχαινομουν στην ζωη μου ηταν παντα να δινω λεφτα για να γαμησω,και αυτο θελω να το αποφυγω ακομη και εδω.σε περιπτωση που η αιρ μου ζητησει εστω 1 μπατ θα ειναι και η τελευταια φορα που της μιλαω.
Δε διαφωνώ με το τρόπο σκέψης σου αλλά το να λές δε δίνω λεφτά για να γαμήσω αλλά πάω διακοπές στο Μπουρδέλο ειναι κωμικοτραγικό... Πραγματικά αν όντως είσαι αυτής της άποψης για ποιόν λόγο πήγες?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Παιδες με "πουλησαν",ο φιλος(που λεει ο λογος) με τον οποιο θα πηγαιναμε Βκκ-Πατονγκ-Παταγια για 1 μηνα μου ανακοινωσε οτι κανει πισω & δεν ακολουθει.Εγω εχω το εισητηριο στο χερι & 2 προβληματα :
#1-ΔΕΝ εχω ταξιδευσει ΠΟΤΕ με αεροπλανο,αρα & εκτος Ελλαδας (τα φοβαμαι τα γαμηνενα!)
#2-Πρεπει να περιορισω το ταξιδι σε Βκκ-Παταγια μονο,η να ακολουθησω το προγραμμα κανονικα  ΓΙΑΤΙ...

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ δεν το αναβαλω με ΤΙΠΟΤΑ.

Ξεπερασα το φοβο αεροπλανου για την αναγκη να κανω αυτο το reset,που περιγραφει καποιος φιλος παλιοτερα.Πριν 6 μηνες υπεγραψα το διαζυγιο μου & πριν 3 μηνες χωρισα (ευτυχως) με την παρ ολιγο 2η γυναικα μου.ΘΕΛΩ να φυγω μακρυα εστω & για λιγο.Το ονειρο της Ταυλανδης τριβελιζει το μυαλο μου μια 10ετια τωρα.
Δωστε καμια συμβουλη σαν εμπειροι η εστω λιγο κουραγιο...

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
φυγε και μην μασας τπτ!! δεν ειμαι παλαιος και εγω 1η φορα πηγαινω!!!

και παρεα απο ελληνες θα βρεις σιγουρα ταυλανδη !!

ποτε αναχωρεις?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
24 Νοεμβριου απο αθηνα & φτανω 25 πρωι Βκκ.Δεν εχω κλεισει αεροπορικα για πουκετ ακομα,γιατι με τα νεα δεδομενα δεν εχω παρει οριστικη αποφαση το τι θα κανω τελικα.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Φυγε φιλε ! Μην κολλας.... Και εγω μικροτερος απο σενα ειμαι ( ΔΕΝ ειμαι ακομα παντρεμενος) και πρωτη φορα παω ταξιδι ΕΚΤΟΣ Ευρωπης μονος μου.... Εναν μικρο φοβο για το αγνωστο τον εχω βεβαια... Αλλα απο την αλλη οπως λενε και τα αλλα παιδια θα τον ξεπερασεις γρηγορα μολις γνωρισεις την φιλοξενια αυτης της χωρας...  Πηγαινε ΤΩΡΑ που μπορεις γιατι απο τον Γεναρη και μετα αναμενονται ΦΡΙΚΤΑ πραγματα στα οικονομικα της Ελλαδας  ( μεχρι και πτωχευση ακουγεται) οποτε μετα την Ταυλανδη θα την βλεπουμε ΜΟΝΟ ζωγραφιστη !!!!

ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ οτι εμεις θα γινουνε και πιο φτωχοι απο εκεινους, και οι δικες μας γυναικες θα καταντησουν σαν τις ταυλανδες και θα ερχεται να τις πηδαει ο καθε Ευρωπαιος.....  ( ΑΠο την μια με στεναχωρει ΠΟΛΥ αυτο, αλλα απο την αλλη ισως τους πεσει και λιγο η μυτη βεβαια γιατι πολυ ψηλα εχουν σηκωσει τον αμανε τελευταια.... )

Παιδια αλλη μια ερωτηση please

Προφυλακτικα να αγορασω απο εδω, η να παρω απο εκει που θα ειναι και φτηνοτερα ? Εχουν καλες μαρκες, ή είναι τιποτα Κινεζικα που σκιζονται για πλακα ????

Διαβασα σε εναν σχετικο οδηγο περι σεξ στην Ταυλανδη, οτι υπαρχουν ειδικα Ιατρικα εργαστηρια στον δρομο που πληρωνεις και πας μαζι με την κοπελα και κανετε εξετασεις για αφροδισια νοσηματα, και αν δεν εχει κανενας σας τιποτα μπορειτε να κανετε ελευθερο σεξ κανονικα !!! Αυτο ενδεικνυται περισσοτερο για οσους διατηρουν μια πιο "μονιμη" σχεση με μια κοπελα για περισσοτερες απο μια μερες....

Αλλα ΑΝ η κοπελα εχει κολλησει κατι το προηγουμενο βραδυ πχ. ΔΕΝ θα φανει στην εξεταση ετσι δεν ειναι ????  Οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.... και ΠΑΝΤΑ σκουφακι !!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δε διαφωνώ με το τρόπο σκέψης σου αλλά το να λές δε δίνω λεφτά για να γαμήσω αλλά πάω διακοπές στο Μπουρδέλο ειναι κωμικοτραγικό... Πραγματικά αν όντως είσαι αυτής της άποψης για ποιόν λόγο πήγες?
κωμικοτραγικο για μενα με ολο τον σεβασμο,ειναι να λες αυτην την πανεμορφη χωρα μπουρδελο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδες με "πουλησαν",ο φιλος(που λεει ο λογος) με τον οποιο θα πηγαιναμε Βκκ-Πατονγκ-Παταγια για 1 μηνα μου ανακοινωσε οτι κανει πισω & δεν ακολουθει.Εγω εχω το εισητηριο στο χερι & 2 προβληματα :
#1-ΔΕΝ εχω ταξιδευσει ΠΟΤΕ με αεροπλανο,αρα & εκτος Ελλαδας (τα φοβαμαι τα γαμηνενα!)
#2-Πρεπει να περιορισω το ταξιδι σε Βκκ-Παταγια μονο,η να ακολουθησω το προγραμμα κανονικα  ΓΙΑΤΙ...

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ δεν το αναβαλω με ΤΙΠΟΤΑ.

Ξεπερασα το φοβο αεροπλανου για την αναγκη να κανω αυτο το reset,που περιγραφει καποιος φιλος παλιοτερα.Πριν 6 μηνες υπεγραψα το διαζυγιο μου & πριν 3 μηνες χωρισα (ευτυχως) με την παρ ολιγο 2η γυναικα μου.ΘΕΛΩ να φυγω μακρυα εστω & για λιγο.Το ονειρο της Ταυλανδης τριβελιζει το μυαλο μου μια 10ετια τωρα.
Δωστε καμια συμβουλη σαν εμπειροι η εστω λιγο κουραγιο...
να μην μασησεις με τιποτα.ειναι υπεροχη χωρα και θα ξετρελαθεις.και εγω ολομοναχος εχω ερθει αλλα εχω κανει πολλους φιλους εδω.Αν ο σκοπος σου και μονο ειναι να γαμησεις,να πας στην παταγια.αν θες να κανεις και διακοπες,σου συνιστω πουκετ.υπεροχο μερος,με απιστευτα ομορφες παραλιες,και δεκαδες νησακια γυρω γυρω.και ωραια γκομενακια και καλη νυχτερινη ζωη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φυγε φιλε ! Μην κολλας.... Και εγω μικροτερος απο σενα ειμαι ( ΔΕΝ ειμαι ακομα παντρεμενος) και πρωτη φορα παω ταξιδι ΕΚΤΟΣ Ευρωπης μονος μου.... Εναν μικρο φοβο για το αγνωστο τον εχω βεβαια... Αλλα απο την αλλη οπως λενε και τα αλλα παιδια θα τον ξεπερασεις γρηγορα μολις γνωρισεις την φιλοξενια αυτης της χωρας...  Πηγαινε ΤΩΡΑ που μπορεις γιατι απο τον Γεναρη και μετα αναμενονται ΦΡΙΚΤΑ πραγματα στα οικονομικα της Ελλαδας  ( μεχρι και πτωχευση ακουγεται) οποτε μετα την Ταυλανδη θα την βλεπουμε ΜΟΝΟ ζωγραφιστη !!!!

ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ οτι εμεις θα γινουνε και πιο φτωχοι απο εκεινους, και οι δικες μας γυναικες θα καταντησουν σαν τις ταυλανδες και θα ερχεται να τις πηδαει ο καθε Ευρωπαιος.....  ( ΑΠο την μια με στεναχωρει ΠΟΛΥ αυτο, αλλα απο την αλλη ισως τους πεσει και λιγο η μυτη βεβαια γιατι πολυ ψηλα εχουν σηκωσει τον αμανε τελευταια.... )

Παιδια αλλη μια ερωτηση please

Προφυλακτικα να αγορασω απο εδω, η να παρω απο εκει που θα ειναι και φτηνοτερα ? Εχουν καλες μαρκες, ή είναι τιποτα Κινεζικα που σκιζονται για πλακα ????

Διαβασα σε εναν σχετικο οδηγο περι σεξ στην Ταυλανδη, οτι υπαρχουν ειδικα Ιατρικα εργαστηρια στον δρομο που πληρωνεις και πας μαζι με την κοπελα και κανετε εξετασεις για αφροδισια νοσηματα, και αν δεν εχει κανενας σας τιποτα μπορειτε να κανετε ελευθερο σεξ κανονικα !!! Αυτο ενδεικνυται περισσοτερο για οσους διατηρουν μια πιο "μονιμη" σχεση με μια κοπελα για περισσοτερες απο μια μερες....

Αλλα ΑΝ η κοπελα εχει κολλησει κατι το προηγουμενο βραδυ πχ. ΔΕΝ θα φανει στην εξεταση ετσι δεν ειναι ????  Οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.... και ΠΑΝΤΑ σκουφακι !!!!
δεν πα να ειναι παρθενα,που λεει ο λογος,παντα προφυλακτικο θα βαζεις.προφυλακτικα θα παρεις απο εδω,μια χαρα ειναι.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
να μην μασησεις με τιποτα.ειναι υπεροχη χωρα και θα ξετρελαθεις.και εγω ολομοναχος εχω ερθει αλλα εχω κανει πολλους φιλους εδω.Αν ο σκοπος σου και μονο ειναι να γαμησεις,να πας στην παταγια.αν θες να κανεις και διακοπες,σου συνιστω πουκετ.υπεροχο μερος,με απιστευτα ομορφες παραλιες,και δεκαδες νησακια γυρω γυρω.και ωραια γκομενακια και καλη νυχτερινη ζωη.
Προς στιγμη σκεφτηκα να παω μονο Παταγια λογω του οτι ειναι κοντα στην Βκκ. Αλλα σαν πρωταρης θα αποφυγω την σκληρη σεξ σκηνη απευθειας. θελω να γεμισω το χρονο μου με αρκετες εικονες απο τον τοπο & αρκετες Κυριες φυσικα,αλλα θελω να χαλαρωσω κιολας. Περνα καλα εσυ κ γραφε εντυπωσεις κ συμβουλες,θα βοηθησεις κοσμο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
κωμικοτραγικο για μενα με ολο τον σεβασμο,ειναι να λες αυτην την πανεμορφη χωρα μπουρδελο.
Φιλε μην ακους τιποτα απο αυτα που λεμε εμεις εδω μεσα. Κανε οτι σου λεει η κεφαλη σου.{Η κατω).Αν και ειμαι της αποψης οτι ολες οι γυναικες σε ολο τα μηκη και πλατη της γης λιγο-πολυ εχουν την πουτανια μεσα τους(αλλιως δεν θα ειναι γυναικες} εσυ ζησε το μυθο σου. Που ξερεις μπορει μια στις χιλιες να εχεις πεσει σε καλη περιπτωση. Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα κανεις πολλες γνωριμιες :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε μην ακους τιποτα απο αυτα που λεμε εμεις εδω μεσα. Κανε οτι σου λεει η κεφαλη σου.{Η κατω).Αν και ειμαι της αποψης οτι ολες οι γυναικες σε ολο τα μηκη και πλατη της γης λιγο-πολυ εχουν την πουτανια μεσα τους(αλλιως δεν θα ειναι γυναικες} εσυ ζησε το μυθο σου. Που ξερεις μπορει μια στις χιλιες να εχεις πεσει σε καλη περιπτωση. Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα κανεις πολλες γνωριμιες :2funny:
οπως τα λες ειναι αδελφε,εχω γυρισει ολη την ευρωπη,ολες την εχουν την πουτανια μεσα τους,αλλα και εμεις δεν παμε πισω σαν αντρες,εδω που τα λεμε.Δεν ξερω αν εχω πεσει σε καλη περιπτωση η οχι,να περναω καλα με ενδιαφερει,αν εχει παει με 1000 πριν απο μενα και αλλους 1000 μετα,δεν με ενδιαφερει,περναω καλα,κατι που το ειχα αναγκη αυτην την περιοδο.απο εκει και περα ουτε για γαμο παω,ουτε κατι παραπανω.και θα αλλαξω λιγο το γνωστο μοτο που λενε οι αμερικανοι,what happens in Thailand,stays in Thailand.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πριν πρωτοκατέβω κάτω είχα διαβάσει πάμπολλα φόρουμς και τη νουβέλα "private dancer" (διαβάστε την οι νέοι , θα σας κάνει καλό). Επίσης ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός. Δεν είμαι από τη φύση μου και αγαπούλης (buterfly γαρ  :cheesy: ) και έτσι με λίγη τύχη δεν την πάτησα πουθενά. Θέλει προσοχή όμως τις πρώτες φορές.

Πρόκειται για προαπαιτούμενο η ανάγνωση του βιβλίου, για τους αγγλομαθείς φερέλπιδες ταξιδιώτες.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αναφέρθηκα στην χώρα αγαπητέ αλλά στην κατάσταση που επικρατεί στο θέμα τουρισμός...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν αναφέρθηκα στην χώρα αγαπητέ αλλά στην κατάσταση που επικρατεί στο θέμα τουρισμός...
δηλαδη θες να μου πεις οτι τοσα ζευγαρια που βλεπω,τοσες οικογενειες με παιδακια,ειναι εκει για αυτον τον λογο;δεν ειναι ετσι,μπορει καποιοι να αγαπανε την ταυλανδη για το ευκολο και αφθονο σεξ,ομως η χωρα δεν ειναι μονο αυτο.αδικειται πολυ απο αυτο το χαρακτηρισμο.προσωπικα εμενα με εχει μαγεψει,σαν χωρα,σαν ανθρωποι.συμφωνω απολυτα οτι σκοπος τους ειναι να σου παρουν οσα πιο πολλα χρηματα μπορουν.αλλα ρε αδερφε,τουλαχιστον το κανουν με χαμογελο.στην ελλαδα νομιζουν οτι σου κανουν και χαρη κιολας.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη θες να μου πεις οτι τοσα ζευγαρια που βλεπω,τοσες οικογενειες με παιδακια,ειναι εκει για αυτον τον λογο;δεν ειναι ετσι,μπορει καποιοι να αγαπανε την ταυλανδη για το ευκολο και αφθονο σεξ,ομως η χωρα δεν ειναι μονο αυτο.αδικειται πολυ απο αυτο το χαρακτηρισμο.προσωπικα εμενα με εχει μαγεψει,σαν χωρα,σαν ανθρωποι.συμφωνω απολυτα οτι σκοπος τους ειναι να σου παρουν οσα πιο πολλα χρηματα μπορουν.αλλα ρε αδερφε,τουλαχιστον το κανουν με χαμογελο.στην ελλαδα νομιζουν οτι σου κανουν και χαρη κιολας.
Κοιτάξε να δεις, αν εσύ πήγες Phuket για να δεις τοπία, να γνωρίσεις μια άλλη κουλτούρα κλπ καλά έκανες... Εγώ απο τα πόστ που έκανες τόσο καιρό νόμιζα πως μιλούσες σαν σεξοτουρίστας, τουλάχιστον οι ερωτήσεις σου αυτό έδειχναν. Απο τη στιγμή που δίνεις την εντύπωση ότι πας Ταίλάνδη για σεξοτουρισμό και λες οτί λεφτά δε δίνω για να γαμήσω είναι αστείο...
Όσον αφορά τις οικογένιες με τα παιδάκια δε νομίζω να συναντήσεις πολλά στη Μπάγκλα να τα πίνουν στα Beer Bars, μην ξεχνάμε οτι τo Phuket είναι τεράστιο και προσφέρεται για κάθε είδους διακοπές, απλά καλό θα είναι να ξεκαθαρίζουμε για ποιόν λόγο κατεβαίνουμε.

zx6r

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες σεξοτουριστας σημαινει ντε κ καλα πληρωνω? αμα βρεις ντοπιο γκομενακι νορμαλ γουαη πεη? :grin:

επειτα χωρις να μαι σιγουρος απ τα λιγα που χω διαβασει δω μεσα το να πηγαινεις ταιλανδη μονο παταγια/πουκετ πρεπει να ναι σαν να ερχεσαι ελλαδα κ καθεσαι μονο φαληρακι/μαλια κλπ

αλλα δε βλεπεις κ τιποτα ετσι ή κανω λαθος .. στην τελικη δν ειναι αναγκη να γαμας 5 φορες τη μερα, κατ εμε δηλαδη. ασε το εργαλειο ν ανασανει να δεις κ κανα εξωτικο τοπιο .. κανα κροκοδειλο κανα ελεφαντα καμια μλκια τετοια που δν εχουμε εδω

αν ο μαστερ21 τριγυρνα με το γκομενακι παρεα μια χαρα δν κανει? κ πηδαει κ βλεπει κ τη χωρα. αμα της κανει κ ενα συμβολικο δωρο της πουτσας στο τελος κομπλε δε θα ναι? ή οχι?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αν ο μαστερ21 τριγυρνα με το γκομενακι παρεα μια χαρα δν κανει? κ πηδαει κ βλεπει κ τη χωρα. αμα της κανει κ ενα συμβολικο δωρο της πουτσας στο τελος κομπλε δε θα ναι? ή οχι?
Νομιζω οτι καπου τα "μπερδευετε" τα πραγματα...Η Ταυλανδη δεν ειναι καμμια χωρα στα βαθη της Αφρικης,οπου κατοικουν ιθαγενεις που μπορεις να τους "κοροιδεψεις" χαριζοντας τους μια χουφτα χαντρες...
Ξερουν πολυ καλα ολες τις "δυτικες" μαρκες...
Ο "δυτικος" πολιτισμος και τροπος ζωης εχει εισβαλει εδω και χρονια...
Το Μαρτη καμακωσα ενα μωρο σε ενα μαγαζι με παπουτσια που δουλευε...Το γλεντησα για 4-5 μερες,δε του εδωσα φραγκο στο χερι,αλλα πριν φυγω του ειπα πως θελω να του κανω ενα δωρο...Με πηγε λοιπον σε ενα μαγαζι με κινητα,και διαλεξε το ΝΟΚΙΑ Χ3,αξιας 4800 μπατ(120 ευρω)...
Αν αυτο το θεωρεις "συμβολικο δωρο της πουτσας",τοτε συμφωνουμε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom