ειχα σκοπο να παω στα εγκαινια την Παρασκευη αλλα μου ετυχε κατι και δεν τα καταφερα
ακουσα και εγω παντως οτι εγινε χαμος...τελικα καταφερα και πηγα χτες
καταρχας το μαγαζι ειναι αφτερ οποτε οι ωρες ειναι οι κλασσικες των αφτερ δηλαδη υποθετω 6 η και αργοτερα...χτες μεχρι τις 4 που εφυγα ηταν ακομα ανοιχτο
για τον καπνο του τσιγαρου δεν το σχολιαζω, αυτη η τυπισσα που εκανε το σχολιο μαλλον δεν εχει παει ποτε της σε αφτερ...δεν υπαρχει αφτερ ειτε στην ΒΚΚ ειτε στην Παταγια που να μη βρωμοκοπαει τσιγαριλα μεσα...ολα αυτα τα μερη ειναι παρανομα και οι νομοι που ισχυουν αλλου πανε περιπατο εκει
ειναι ενας τετραγωνος χωρος με πολυ παρομοιο design με αυτο στο ψαροχωρι...χωρητικοτητα, μουσικη, φωτορυθμικα και λειζερς παρομοια...χιπ χοπ πολυ λιγο...2 υπερυψωμενοι χωροι για τους VIP
εισοδος 300Β για τους αντρες εκτος κι αν εχεις καρτα μελους οποτε παιζουν benefits...γις τις κοπελλες φυσικα ισχυουν αλλες τιμες οπως και Παττ
οπως το ειδα εγω χτες δεν ειναι καλο μερος (για την ωρα τουλαχιστον) για ψαρεμμα φριλανσερς...δεν ξερω τι εγιναν στα εγκαινια αλλα χτες το μαγαζι ηταν συνεχως περιπου 50% γεματο...λιγες επιλογες θα λεγα περισσοτεροι αντρες παρα γυναικες...ευτυχως που δεν εψαχνα δηλαδη ;)
πιστευω θα πετυχει γιατι εχουν επενδυσει πολλα και κανουν καλο μαρκετινγκ αλλα χρειαζεται χρονο να μαθευτει...πολλες φριλανσερς στην ΒΚΚ δεν ξερουν κανενα απο τα 2 Ινσομνια οποτε τι λεμε τωρα...θα περασει καποιος καιρος μεχρι να καταφερει να αποκτησει ονομα οπως τα αλλα αφτερς της ΒΚΚ τα οποια δεν ειναι απαραιτητα καλυτερα αλλα πολυ πιο παλια και γνωστα