Master21 δεν ήθελα να στα πω από την αρχή για να μη σου χαλάσω το όνειρο αλλά άρχισες να ξεφεύγεις. Άκου τι σου λέει ο joedoe. Οι νέοι φαίνονται από χιλιόμετρα μακρυά , κοίτα να μην το φωνάζεις κι άλλο. Εγώ όταν πρωτοκατέβηκα τους έλεγα ότι ήταν η δέκατη φορά που ήμουν κάτω και έτσι γλίτωσα πολλές θεατρικές παραστάσεις (τώρα τους λέω ότι είναι η πρώτη μου φορά και σπάω πλάκα
). Πριν πρωτοκατέβω κάτω είχα διαβάσει πάμπολλα φόρουμς και τη νουβέλα "private dancer" (διαβάστε την οι νέοι , θα σας κάνει καλό). Επίσης ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός. Δεν είμαι από τη φύση μου και αγαπούλης (buterfly γαρ
) και έτσι με λίγη τύχη δεν την πάτησα πουθενά. Θέλει προσοχή όμως τις πρώτες φορές.
Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη οικοδομική δραστηριότητα στο Ισάαν από τους φαλάνγκ τροφοδοτείται. Επίσης αυτή που νομίζεις μικρή και αγνή έχει πιθανότατα ζήσει πολύ άγρα σκηνικά. Όταν ήταν ανήλικη μπορεί να την καβαλούσε ο αδελφός της μαζί με τους φίλους του παρέα , να έχει βγει στη βίζιτα από τα 13 , να είναι φουλ στα ναρκωτικά , να έχει φάει πολύ ξύλο , να έχει ήδη τρία παιδιά , να αγαπάει τα κοριτσάκια πιο πολύ από τα αγοράκια , να είναι φουλ στα αφροδίσια και ότι άλλο φανταστείς. Όλο αυτά βέβαια φαντάζουν υπερβολικά για τόσο γλυκά πλάσματα αλλά το φτωχό μυαλό του φαλάνγκ ούτε μπορεί να διανοηθεί τι γίνεται σε αυτά τα μέρη.
Για μένα , ο πρωτάρης καλύτερα να πάει στο πρώτο ταξίδι Πατάγια. Εκεί η κατάσταση είναι πιο εξόφθαλμη και ένας λογικός άνθρωπος βλέπει κάποια πράγματα ακόμα και αν δεν είναι πολύ υποψιασμένος. Στο Πούκετ τα πράγματα είναι πιο "καλυμένα" και τα "τρυφερά πόδια" μπορεί να την πατήσουν ακόμα ευκολότερα.
Απλά να έχεις στη σκέψη σου ότι εκεί είσαι για σεξ
και τίποτα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις πολύ καλά και χωρίς μελλοντικά προβλήματα ;)