Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να ένα διαμαντι που ανακαλυπτω διαβαζονταϛ παλιά ποστϛ του φορουμ.μεγαλη αληθεια είπεϛ λορδε.εναϛ φαρρανγ είναι πάντα έναϛ φαρρανγ έναϛ φαρρανγ είναι πάντα ένα walking ατμ,αυτα είναι δικα σαϛ γραφομενα μελλοντικοι συνοδοιποροι μου.χιλιεϛ να βρω την ελληνιδα μου να κάνω σχεση έστω και αν δεν είμαι φαν του γαμου τηϛ συβιωσηϛ κ.τ.λ.παρα να φέρω εδώ το κάθε χεκωλο τηϛ παταγια που έχει ωϛ μόνο σκοπο πωϛ να φυγει από τον βουρκο και όχι να ερωτευτει τον κάθε φαρρανγ.το διάβασα πρόσφατα αυτό εδω. και εννοείται πωϛ πέφτει άγριο κραξιμο στην πρεσβεια μαϛ στην ταιλανδη σε τετοιεϛ περιπτωσεισ.και νομιζουν κάποιοι ότι εγιναν μαγκεσ;οχι ρε πάει πολυ.πολυ σωστά λορδε τα εχωσεϛ σε αυτό το παλιό σου ποστ. τι διαολο;δεν μπορείϛ να βρειϛ έστω αϛ είναι μια κοπέλα να τηϛ τον χωνειϛ ελλαδα;και μετά κανε τα ταξιδακια σου στον παραδεισο εννοειται.αλλωστε καλύτερα ελευθεροϛ τουριστασ...χωριϛ υποχρεωσειϛ αλλεσ.
τη ειναι αυτα πουλετε ρε ????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: εγω θα φερω LADYBOY !!!!  XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγγες δεν ξερω τι λετε εσεις για εκει κατω αλλα ενας φιλος μου που γυρισε άπο εκει ειναι εδω και δεκα μερες στο νοσοκομειο κρυμμενος και δε λεει τι εχει

περαστικα στο παιδι.μηπως δεν προσεχε? μηπως ειναι καμια βλεννοροια? για aids δυσκολο γιατι πρεπει να περασει τουλαχιστον 2 μηνες (εαν κανω λαθος διορθωστε με) για να φανει. ετσι κι αλλιως το aids γιατρευεται στα πρωτα σταδια. ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. προσοχη παιδια, μπανιο πολλες φορες την ημερα και το detol να πηγαινει συννεφο.

rebeti πολυ σωστα τα λες μονο 2 παρατηησεις
1)σε gogo μπορεις να ψωνισεις και με 1300 baht κοπελα.
2) και 6ηωρα το πρωι μπορουν να γινουν καλα πραγματα :2funny:

κατα τα αλλα εγραψες!!!!!!!!!!

ΛΑΚΗ τι με κανεις βραδυατικα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το σκέφτεσαι το ladyboy να σου βγαλει τοσο gfe που να σου κάνει έλεγχο και ζhλιεϛ και να πέφτει παντοφλα και να σε κρατισει σπίτι και μην ξαναπαϛ ταιλανδη...;;  :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ρε συ αλανι kostas_thai, θα σε δω μετα που θα πας Πατταγια τι θα γραφεις..... αμα εχεις τωρα γνωμη για ολα σκεφτομαι μετα τι θα γινει!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

@ homies187 Ναι ρε και με τοσα παιρνεις αλλα για σκεψου οτι ανοιγαμε τα μπουκαλια και να μην πω για καποιους που βαραγανε την καμπανα μια και δυο φορες ετσι για πλακα και παζαρευουμε 25 Ευρω για το καλο μουνι ....
@ djzan  Και εδω ρε μορτη τα εχετε πει ολα, τι να κανω στο pattaya-addicts που δεν ξερω Εγγλεζικα;;;

Το βασικοτερο ρε μαγκες ειναι να ΠΑΤΕ κατω ολα μα ολα τα αλλα ερχονται μονα τους τοσο απλα που δεν μπορειτε να το φανταστειτε, αυτη ειναι η συμβουλη μου και τιποτα αλλο. Ξενοδοχεια , μουνοχανια, ψωλοχανεια ειναι χυμα και για ολα τα γουστα, φραγκα κονομειστε και τα λοιπα ειναι ΑΠΛΑ.
Α... και καντε και καμια βολτα στη χωρα ειναι πολυ ωραια τα μερη που μπορει να ανακαλυψετε  ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Α... και καντε και καμια βολτα στη χωρα ειναι πολυ ωραια τα μερη που μπορει να ανακαλυψετε  ;)
Προσεχε ρε μορτη μη σου βγαλουν και σενα το κακο ονομα του φυσιολατρη :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:2funny:  :2funny: Ειμαι και απο αυτο, ξερεις τι ωραια γαμας στην φυση, χωρια που στα αρχιδια μου δεν βαζω επιστατη  !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
rebetis ειπες κατι πολυ σωστο...
Αυτους που εχουν χαμηλο μπατζετ και κοιταζουν να κοψουν απο παντου,τους καταλαβαινω απολυτα...
Αλλα κατι αλλους που δινουν 2-3 χιλιαδες baht τη βραδια σε κυριλε ξενοδοχειο,ξοδευουν κι αλλα 2-3 χιλιαρικα τη μερα σε φαγητο,κερασματα και πιωμα,δε μπορω να τους καταλαβω που κανουν ατελειωτα παζαρια για να κοψουν 500 baht απο τη γκομενα,φορτωνουν πιο ασχημες για να δωσουν λιγοτερα η περιμενουν να φεξει για να πεσουν οι τιμες...
Ειλικρινα δε μπορω... :idiot:
ΑΝ εχεις ενα μπατζετ που "σε παιρνει",πρεπει να εισαι "large" σε ΟΛΑ...
Κυριλε ξενοδοχειο,καλο φαι,κερασματα,πιωματα,χαβαλες και ΠΑΝΤΑ το καλυτερ μουνι (εστω και λιγο υπερτιμημενο) στο κρεββατι σου...
Καλυτερα να σε λενε "large τυπο",μαγκα και κιμπαρη (κι ας σε πιανουν λιγο κοροιδο),παρα "τσιπη" και λαμογιο...
Φανταστειτε επισης τι εντυπωση δημιουργειται σε μια γκομενα που την εχεις μουρλανει στο παζαρι για να κοψεις 500 baht και οταν ερχεται στο ξενοδοχειο σου να βλεπει οτι μενεις σε σουιτα... ;)
Ξεφτιλα... :headbang:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
homies187 , τι γράφεις; Ποιο AIDS γιατρεύεται στα πρώτα στάδια; Προσέχετε τι γράφετε γιατί διαβάζει πολύς κόσμος. Το AIDS γιατρεύεται μόνος εντός 24 ωρών με πιθανότητα 100% και εντός 3 ημερών (72 ωρών) αλλά όχι με πιθανότητα 100%. Μετά τις 72 ώρες τέλος , δεν υπάρχει επιστροφή.
Το detol βέβαια βοηθάει για πολλά STD αλλά ΔΕΝ εγγυάται αποτελέσματα. Μόνο προφυλακτικό στο μπουμ-μπουμ , μη γελιόμαστε. Όσο για τις δέκα μέρες , σε 3 βδομάδες με ανίχνευση αντιγόνου φαίνεται σχεδόν πάντα. Οπότε 10 μέρες εδώ συν πόσο έκτασε κάτω (μπορεί να την άρπαξε από την πρώτη μέρα) θα μπορούσε να ανιχνευτεί μια χαρά.
Επειδή οι ετερόφιλοι δεν κολλάνε πολύ εύκολα θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο (εκτός και αν έπαιρνε ladyboy αβέρτα χωρίς πλαστικό). Για να του βγήκανε συμπτώματα τόσο γρήγορα ή θα είναι κάποιο δερματικό (σύφιλη/έρπης) ή καμιά γονόρια/τριχομονάδες/βακτήρια. Πάντως πολύ ύποπτο το να είναι στο νοσοκομείο ή να κρύβεται , δεν υπάρχει λόγος. Μήπως φοβάται τα χειρότερα και είναι χάλια ψυχολογικά ;  :(
Αυτό είναι το κακό με την Πατάγια , πολλοί παρασυρόμαστε και μετά μας τρώει το άγχος  >:(   

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
rebetis ειπες κατι πολυ σωστο...
Αυτους που εχουν χαμηλο μπατζετ και κοιταζουν να κοψουν απο παντου,τους καταλαβαινω απολυτα...
Αλλα κατι αλλους που δινουν 2-3 χιλιαδες baht τη βραδια σε κυριλε ξενοδοχειο,ξοδευουν κι αλλα 2-3 χιλιαρικα τη μερα σε φαγητο,κερασματα και πιωμα,δε μπορω να τους καταλαβω που κανουν ατελειωτα παζαρια για να κοψουν 500 baht απο τη γκομενα,φορτωνουν πιο ασχημες για να δωσουν λιγοτερα η περιμενουν να φεξει για να πεσουν οι τιμες...
Ειλικρινα δε μπορω... :idiot:
Κυριλε ξενοδοχειο,καλο φαι,κερασματα,πιωματα,χαβαλες και ΠΑΝΤΑ το καλυτερ μουνι (εστω και λιγο υπερτιμημενο) στο κρεββατι σου...
Καλυτερα να σε λενε "large τυπο",μαγκα και κιμπαρη (κι ας σε πιανουν λιγο κοροιδο),παρα "τσιπη" και λαμογιο...
Φανταστειτε επισης τι εντυπωση δημιουργειται σε μια γκομενα που την εχεις μουρλανει στο παζαρι για να κοψεις 500 baht και οταν ερχεται στο ξενοδοχειο σου να βλεπει οτι μενεις σε σουιτα... ;)
Ξεφτιλα... :headbang:
:thumbsup:Συμφωνω και εγω απολυτως. Και μην ξεχναμε οτι οι περισσοτερες απο αυτες πρωτη φορα ακουν Ελληνας και Ελλαδα. Να μην βγαζουμε και κακο ονομα -οχι οτι θα το βγαλουμε αδικα αλλα λεμε τωρα...... :grin:.Και εγω περσυ ειχα παει με περιορισμενο μπατζετ στα 2 χιλιαρικα ολα μαζι. Προτιμησα λιγοτερα μπουμ-μπουμ παρα παρακαλετο και παζαρεμα.Φετος ομως θα του γαμησω το κερατο. :pipa3:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλυτερα να σε λενε "large τυπο",μαγκα και κιμπαρη (κι ας σε πιανουν λιγο κοροιδο),παρα "τσιπη" και λαμογιο...Φανταστειτε επισης τι εντυπωση δημιουργειται σε μια γκομενα που την εχεις μουρλανει στο παζαρι για να κοψεις 500 baht και οταν ερχεται στο ξενοδοχειο σου να βλεπει οτι μενεις σε σουιτα...
Ξεφτιλα...
Για άλλ μια φορα ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ο σύντροφος. Respect.
P.S: Πότε θα βρεθούμε ? Για κανόνισε τίποτα με τους λοιπούς.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:offtopic:Ο George 777 τι έγινε μετά το επικείμενο ταξίδι του στις λευκες της Ασιας με τα σχιστό-αμυγδαλωτά μάτια?

Εχω καιρό να ακούσω νεα του.Η ερωτηση απευθυνεται στους παλιους που τον γνωριζαν

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω ρε παιδια εγω δεν χρειαστηκα να κανω παζαρια τρελλα. μονο σε ενα go go με ειπε 2000 και στο καπακι ειπα 1500 και ειπε με την μια ενταξει. και εμενα δεν με αρεσουν τα παζαρια. εαν με πει καποια πχ 5000 μπατ παω αμεσως αλλου με 1000, εκτος αμα ειναι κατι που γουσταρω τρελλα.
ρεμπετη εισαι μεγαλος σε ολα ρε φιλε. :rockon:

aki δεν προσεξες οτι ειπα ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ? και ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ εννοειται. εγω απεφυγα πολλα πραγματα οπως πχ γλειφομ...για  ερπης και μαλακιες.ειμαι διακοπες δεν θελω να ταλαιπωρουμαι

ακη σε περιπτωση που ξερεις κατι παραπανω παω πασο

μεταφερθηκε απο το forum η οποια ειναι γιατρος σε θεματα aids ktl.

2.Πόσος χρόνος χρειάζεται η HIV λοίμωξη για να οδηγήσει στο AIDS;
Η εξέλιξη της HIV λοίμωξης είναι μια συνήθως μακροχρόνια διαδικασία, πολλές φορές χωρίς συμπτώματα και γι αυτό και μπορεί εύκολα να μεταδίδεται χωρίς να γίνεται αντιληπτή ακόμη και από αυτόν/ή που έχει μολυνθεί. Η εξέλιξη του νοσήματος αν δεν υπάρξει φαρμακευτική παρέμβαση, ακολουθεί μια πορεία 8-10 ετων.

9.Μετά από μια «επικίνδυνη» επαφή, πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να κάποιος να κάνει εξέταση ;
Πρώτα απ’ολα αναφέρθηκαν πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει πριν την εξέταση ώστε, να αποφύγει τη μόλυνση. Επειδη η εξέταση βρίσκει αντισώματα για τον ιό κι αυτά χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν, η εξέταση οφείλει να γίνεται 6-8 εβδομάδες μετά την επικίνδυνη επαφή. Φυσικά εφόσον τώρα, είναι αρνητική.!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο ή να στεναχωρήσω κανέναν , απλά αυτά τα πράγματα είναι πολύ σημαντικά για να παίρνονται έτσι αψήφιστα. Σίγουρα δεν είχες κακή πρόθεση όταν το έγραφες. Καλά είναι να μην γράφονται γνώμες γι'αυτά τα θέματα όμως.
Για το τεστ , να πω ότι υπάρχουν πλέον αξιόπιστα τεστ αντιγόνου και όχι αντισώματος. Οπότε , αντί να τον φάει κάποιον η αγωνία για δυο μήνες ένα τεστ αντιγόνου στις 23 ημέρες την κάνει τη δουλειά. Αν βγει αρνητικό μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Ξεφεύγουμε όμως από το κυρίως θέμα. Άντε Φον , οργάνωσε καμιά συνάντηση  ;)

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:offtopic:Ο George 777 τι έγινε μετά το επικείμενο ταξίδι του στις λευκες της Ασιας με τα σχιστό-αμυγδαλωτά μάτια?

Εχω καιρό να ακούσω νεα του.Η ερωτηση απευθυνεται στους παλιους που τον γνωριζαν

ΠΑΡΩΝ!!!

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο ή να στεναχωρήσω κανέναν , απλά αυτά τα πράγματα είναι πολύ σημαντικά για να παίρνονται έτσι αψήφιστα. Σίγουρα δεν είχες κακή πρόθεση όταν το έγραφες. Καλά είναι να μην γράφονται γνώμες γι'αυτά τα θέματα όμως.
Για το τεστ , να πω ότι υπάρχουν πλέον αξιόπιστα τεστ αντιγόνου και όχι αντισώματος. Οπότε , αντί να τον φάει κάποιον η αγωνία για δυο μήνες ένα τεστ αντιγόνου στις 23 ημέρες την κάνει τη δουλειά. Αν βγει αρνητικό μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Ξεφεύγουμε όμως από το κυρίως θέμα. Άντε Φον , οργάνωσε καμιά συνάντηση  ;)

και πολυ καλα εκανες. εγω για αυτο ειπα ''εαν κανω λαθος να με διορθωσετε'' για να με διορθωσεις, οπως επισης σου ειπα οτι αμα τυχον ξερεις κατι παραπανω παω πασο  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σημερα ειχα και την πρωτη ερωτικη εμπειρια και ομολογω οτι ηταν το κατι αλλο.το μωρο λεγεται ερ και ειναι 20 χρονων.δουλευει στο εμπορικο κεντρο jungceylon σε καταστημα με ρουχα επωνημα τα οποια ειναι παμφθηνα εκει.την γνωρισα την πρωτη μερα και μετα απο 3 ραντεβουδακια την εψησα για να δουμε ταινιουλα στο δωματιο.Στα μεσα της ταινιας δεν αντεξαμε μετα τοσα χαμουρεματα και ξαπλωσαμε για τα περαιτερω.δεν ηξερε και πολλα το μωρο,οποτε επρεπε να της κανω τον καθηγητη.αφου επεσε μπολικο χαιδεμα και φιλακια,χαιδευω απαλα το μουνακι,και μιλαμε τετοιο πραγμα δεν εχω ξανανοιωσει.εκτος του οτι ηταν καταμουσκεμα,ειχαν ποτισει και τα σεντονια.βαζω την καποτα και γω,καβαλαω και παω να το χωσω,τιποτα.στενο το μωρο.με τα χιλια ζορια,τον χωνω τελικα.καλα η αισθηση ηταν απο τις καλυτερες που εχω νοιωσει.τα ειχα με κινεζουλα πριν,αλλα καμια σχεση με αυτο.τελος παντων αλλαζουμε την σταση,την βαζω απο πανω,και εκει μπηκε καλυτερα.μετα πηγα να την γυρισω σε πισοκολητο,και οπως σηκωνεται ρε μαγκες απο πανω μου,νοιωθω τα υγρα απο το μουνι της να σταζουν επανω μου.τι να σταζουν,να τρεχουν.τελικα πρεπει να ειναι πολυ καυλιαρες οι ταυλανδες.αφου τελειωσαμε και σκουπιστηκαμε,με πηρε μια ζεστη αγκαλια.μου αρεσε παρα πολυ αυτο.μου ειπε οτι ειμαι ο δευτερος εραστης της και πρωτος φαρανγκ..αν και δεν ξερω αν το πιστεψω,ο μητσος στην ελληνικη ταβερνα ειπε οτι λενε αρκετα ψεματα εδω.παντως δεν μου ειπε καποια λυπητερη ιστορια μεχρι τωρα,οι γονεις τις δουλευουν και οι δυο,ζουνε μια νορμαλ ζωη,εχει εναν αδελφο που εχει ταξι.Συμβουλη προς φιλους που δεν εχουν παει ποτε εκει.Αν εισαστε σχετικα νεοι μεχρι 40 και μετρατε λιγο εμφανισιακα,μην χαλατε χρονο και χρημα στην παταγια.Θα βρειτε οτι χρειαζεστε στο πουκετ.και γκομενες και διακοπες.Η ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να πηγαινεις εκει μονο για τις πουτανες.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:2funny: :2funny: :2funny: Αντε μπραβο ρε αλανι master21, εγω ελεγα θα γυρναγες αγαμητος, τωρα λεω μαλλον θα γυρισεις in love ..... !!!!!!!!!!!!!!!

@ homies187 : Εισαι μεγαλο μουτρο και εσυ !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οι ταυλανδεζες ειναι πολυ καβλιαρες..και ολες οι ασιατισες..για το πραματακι τους που πραγματι ειναι σανζουμερο φρουτο εχω ακουσει οτι ειναι λογο διατροφης

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και  μην  τρωτε  πολλα  καυτερα  κατω  γιατι  θα  παρεκτραπειτε :2funny: 

Stories

Νέο!

Stories