Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Παιδια, τελικα θα κλεισω κι εγω με Καταρ μαλλον για 16 Δεκεμβρη το πρωτο μου ταξιδι στην μαγευτικη αυτη χωρα... ;)

Στην πτηση με ανταποκριση στην Ντοχα, παιρνεις εσυ τις αποσκευες απο το ενα αεροπλανο στο αλλο , ή αναλαμβανουν αυτοί ???
Σας εχει τυχει ποτε να μην "ερθουν" μαζι σας οι αποσκευες ? Και ΤΙ κανουμε σε αυτη την περιπτωση ??? 

Ευχαριστω !

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Και για να μη τρωτε το παραμυθι ΚΑΜΜΙΑ Ταυλανδεζα δε γουσταρει τους φαρανγκ..Κι αν τους παντρευονται δεν ειναι επειδη τους βλεπουν και εχουν 10 οργασμους στο καπακι,αλλα για να γλυτωσουν απο τη φτωχια...Προτιμουν 1 εκατομμυριο φορες ενα Ταυλανδο που να μπορει να τους προσφερει μια αξιοπρεπη ζωη παρα ενα ζαμπλουτο φαρανγκ που θα τους κανει δωρο 10 κοτερα... ;)

Πεσ τα Χρυσοστομε!!!!Γιατι μερικοι νομιζουν(σε αλλο site)οτι υπαρχει Αλήθινη αγαπη μεταξυ φαλανγκ και Ταυλανδης και οτι τις εχουν κανει τεστ,και οτι τις ξερουν χρονια και αλλες τετοιες παπαριες!!!!και οταν βγει καποιος και τους πει τι πραγματαικα συμβαινει σου απαντανε¨"Αυτο συμβαινει μονο στην Παταγια και στις μπαροβιες"!!!!!

αλλα μεγαλα παιδια ειναι.....Ας ζησουν τον μυθο τους και εμεις το δικο μας(Στην Παταγια!!!)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Παιδια, τελικα θα κλεισω κι εγω με Καταρ μαλλον για 16 Δεκεμβρη το πρωτο μου ταξιδι στην μαγευτικη αυτη χωρα... ;)

Στην πτηση με ανταποκριση στην Ντοχα, παιρνεις εσυ τις αποσκευες απο το ενα αεροπλανο στο αλλο , ή αναλαμβανουν αυτοί ???
Σας εχει τυχει ποτε να μην "ερθουν" μαζι σας οι αποσκευες ? Και ΤΙ κανουμε σε αυτη την περιπτωση ??? 

Ευχαριστω !

Φιλε μου..............απ'οτι καταλαβαινω φευγεις απο Αθηνα-Ντοχα-Μπανγκοκ......εσυ βαζεις τις αποσκευες σου Αθηνα και τις παραλαμβανεις στην Μπανγκοκ......στην Ντοχα μονο θα περιμενεις την πτηση.......τωρα αν τυχον δεν τις βρει στην Μπανγκοκ,θα πας στην υπηρεσια απολεσθεντων αντικειμενων(ετσι ονομαζεται???δεν ειμαι σιγουρος)η στα γραφεια της εταιρειας(Qatar) και θα αναφερεις το προβλημα..........και νομιζω οτι υποχρεουνται να τις φερουν(αφου τις βρουν και τις φερουν με μια αλλη πτηση)στο μερος που θα εισαι.,....γι'αυτο πρεπει να τους αφησεις τηλεφωνο επικοινωνιας και να τους πεις που θα μενεις στην Ταυλναδη...........Εμενα προσωπικα δεν μου εχει συμβει(ακομα.....)και μακαρι να μην μου συμβει!!!Εννοειται οτι διαβατηριο,λεφτα,κινητο,εισητηριο τα εχουμε παντα ΕΠΑΝΩ μας(σε ενα τσαντακι)....
Αν κανω λαθος,διορθωστε με

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
kalispera kai apo emena apo to mageytiko phuket.pragmatika exo trelathei apo ta meri edo.ekana simera tour sta phi phi islands kai epatha tin plaka mou.Ektos apo tis omorfies omos,exo pathei plaka kai me tis times sta rouxa.edo pragmatika vriskeis treles times an kaneis pazaria.mporeis na ftiakseis kostoumi sta metra sou,poukamisa,tzaket,oti goystareis.eixa dei ena jacket stin seira smallville pou mou arese,kai to edosa na mou to ftiaksoun,gia 150 dolaria.meno sto ksenodoxeio paripasmansion,poli kalo,me 700 bat tin vradia,kai proino mazi.kai i paralia einai ena tetarto me ta podia.sto thema ton moron tora.den einai anagki na fortoseis apo bar,sory re paidia alla emena den mou goustaroun oi gkomenes ekei.an metras ligo,eykola rixneis koritsakia pou douleyoun se magazia.vgaino idi me 2,den tis exo riksei akomi sto krevati alla paei kala.1 mina tha meino edo.kai tha to kano steki kathe xrono mou fainetai.vrika ena poli kalo estiatorio elliniko,to gia mas.ta leme pao voltitsa.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
kalispera kai apo emena apo to mageytiko phuket.pragmatika exo trelathei apo ta meri edo.ekana simera tour sta phi phi islands kai epatha tin plaka mou.Ektos apo tis omorfies omos,exo pathei plaka kai me tis times sta rouxa.edo pragmatika vriskeis treles times an kaneis pazaria.mporeis na ftiakseis kostoumi sta metra sou,poukamisa,tzaket,oti goystareis.eixa dei ena jacket stin seira smallville pou mou arese,kai to edosa na mou to ftiaksoun,gia 150 dolaria.meno sto ksenodoxeio paripasmansion,poli kalo,me 700 bat tin vradia,kai proino mazi.kai i paralia einai ena tetarto me ta podia.sto thema ton moron tora.den einai anagki na fortoseis apo bar,sory re paidia alla emena den mou goustaroun oi gkomenes ekei.an metras ligo,eykola rixneis koritsakia pou douleyoun se magazia.vgaino idi me 2,den tis exo riksei akomi sto krevati alla paei kala.1 mina tha meino edo.kai tha to kano steki kathe xrono mou fainetai.vrika ena poli kalo estiatorio elliniko,to gia mas.ta leme pao voltitsa.
Πηγαινε και στο διπλα εστιατοριο που ειναι και αυτο Ελληνικο...Και να δωσεις χαιρετισμους στο Γιωργο που το εχει...
Υπαρχει κι αλλο ελληνικο εστιατοριο στο δρομο πισω απο το Jungceylon δεξια καμμια 500αρια μετρα...Λεγεται Bel Air και το εχει ο Νικος απο Θεσσαλονικη...Στη Nanai επισης εχει ανοιξει ελληνικη ψαροταβερνα...
Αααααααχ...Εχουν αρχισει και με πιανουν τα "στερητικα συνδρομα"...
Πρεπει να κανονισω συντομα κανα ταξιδακι γιατι δε με βλεπω καλα... :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
και επειδη εισασταν καλα παιδια............
Αφιερωμενες σ'ολους τους λατρεις της Ασιαττικης ομορφιας(Ειναι κινεζες και Ταυλανδεζες αλλα και "μιξεις" αλλα και ladyboys??????)

OΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ!!!!Εκτος του Πιπινομανιακ που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα του αρεσουν καθολου οι παρακατω φωτογραφιες!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

asians-lower-back-18.jpg

asians-lower-back-24.jpg

asians-lower-back-23.jpg

asians-lower-back-22.jpg

asians-lower-back-21.jpg

asians-lower-back-20.jpg

asians-lower-back-25.jpg

asians-lower-back-19.jpg

asians-lower-back-17.jpg

asians-lower-back-16.jpg

asians-lower-back-15.jpg

asians-lower-back-14.jpg

asians-lower-back-13.jpg

asians-lower-back-12.jpg

asians-lower-back-11.jpg

asians-lower-back-10.jpg

asians-lower-back-9.jpg

asians-lower-back-8.jpg

asians-lower-back-7.jpg

asians-lower-back-6.jpg

asians-lower-back-5.jpg

asians-lower-back-4.jpg

asians-lower-back-3.jpg

asians-lower-back-2.jpg

asians-lower-back-1.jpg

asians-lower-back-0.jpg

Oι φωτος ειναι παρμενες απ'το suvlaki.blogspot

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
και επειδη εισασταν καλα παιδια............
Αφιερωμενες σ'ολους τους λατρεις της Ασιαττικης ομορφιας(Ειναι κινεζες και Ταυλανδεζες αλλα και "μιξεις" αλλα και ladyboys??????)

OΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ!!!!Εκτος του Πιπινομανιακ που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα του αρεσουν καθολου οι παρακατω φωτογραφιες!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαγος εισαι??!! :grin:
Που τις βρηκες αυτες τις αγελαδες?
Ααααα!!! Ειδαααααααα!!!!Στο "suvlaki blogspot"!!!!
Ε βεβαια...Απο τα πολλα σουβλακια κοιτα πως καταντησανε!!! :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
Λοιπον διαβασα τροχαδην τα τελευταια ποστ και θα πω μερικα πραγματακι στα γρηγορα.
Απο τα μπαρ θα παρετε γκομενα με 300 bar fine  και χωρις πολλες κουβεντες 1000 για long time. Απο agogo θα παρετε μωρο απο 3000 και bar fine 600 - 700 αναλογα το μαγαζι. Μουναρα γκομενα που θα ζητησει παραπανω στα αρχιδια μου, (προσωπικα), αμα την γουσταρω θα την παρω και θα πει το Δεσποτη Παναγιωτη.
Χυλοπιτες δεν ανεχομαι απο τα πουτανακια της Πατταγιας γιατι εχουμε και ενα εγωισμο και μπορουμε να ξοδευουμε για την καυλα μας, οσοι δεν μπορουν στην παραλια εχει μια χαρα κοριτσια και '' κοριτσια'' που αμα λαχει τον χωνουν και λιγουλακι.
Στις ντισκο ναι σωστα πανε μετα οσες δεν εχουν φορτωθει απο τα μπαρ agogo αλλα και παραλια και φωρτονονται ,με 1000 - 1500, ομως τι γαμησι θα παρετε οταν θα τις φορτωσετε στις 4.00 το πρωι και λιωμα στο ποτο - χορο;;
Οποτε για παρτυ μου φορτωμα νωρις και μετα ρεγουλαρεις το προγραμμα οπως κανεις κεφι εσυ που εχεις και τον παρα.
Για τον μορτη τον Jan μας εχεις ζαλισει με το pattaya-addicts, ενα φορουμ που πρεπει να κατεχεις τελεια Αγγλικα για να κανεις 50 ποστ και μετα αν γουσταρουν οι μοντ εκει να σε βαλουν στα ''μεσα΄΄ τοπικ με τα καλα, και να εμπιστευτω τον καθε μαλακα Αγγλογαλλογερμανο κλπ με την δικια του ξενη σε μενα ιδιοσυγκρασια,.... οποτε μια χαρα ειναι και εδω.
Για τις αγαπες που αναπτυσονται στην Ται, ειναι ολα , οπως σωστα λεει ο Λακης, ΠΑΠΑΡΙΕΣ, και εχω αποδειξεις, Λακη ξερεις εσυ ;) .
Αμα θυμηθω και αλλα θα γραψω.
Υ.Γ. Εγω ρε αλανια ειμαι στα + ηντα και γαμουσα κατω τρεις φορες την ημερα, ειναι δυνατον να παρεις ρεπο στην Πατταγια;;;;;;;  :rockon: :rockon: :rockon:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και διαγωνίως.
Μπερδεύεις τις Ταυλανδέζες που γαμιούνται για τα λεφτά, με τον κανονικό κόσμο.
Μπερδέυεις την Παττάγια με την Υπολοιπη Ταϊλάνδη..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Μαγος εισαι??!! :grin:
Που τις βρηκες αυτες τις αγελαδες?
Ααααα!!! Ειδαααααααα!!!!Στο "suvlaki blogspot"!!!!
Ε βεβαια...Απο τα πολλα σουβλακια κοιτα πως καταντησανε!!! :2funny:
χαχαχαχαχαχα ενταξη το περιμενα....παντως αν και ζουμερες ειναι κουκλες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για τον μορτη τον Jan μας εχεις ζαλισει με το pattaya-addicts, ενα φορουμ που πρεπει να κατεχεις τελεια Αγγλικα για να κανεις 50 ποστ και μετα αν γουσταρουν οι μοντ εκει να σε βαλουν στα ''μεσα΄΄ τοπικ με τα καλα, και να εμπιστευτω τον καθε μαλακα Αγγλογαλλογερμανο κλπ με την δικια του ξενη σε μενα ιδιοσυγκρασια,.... οποτε μια χαρα ειναι και εδω.

καταρχην δεν χρειαζετε να ξερεις τελεια αγγλικα για να μπεις σ'αυτο το φορουμ.
δεν χρειαζετε να κανεις 50ποστ για να δεις τις πληροφοριες που ψαχνεις για ξενοδοχεια, μερη που θελεις να επισκεφτεις, μπαρακια, discos κτλ...
οι advance members εχουν μια προσβαση σε καποια thread για trip reports, για την μπανγκοκ, για φετιχ και για γυμνες φωτογραφιες η βιντεο.
για καποιον που θελει να παει πρωτη φορα και θελει να βρει καποιες πληροφοριες ειναι το καταληλο φορουμ, οπου ολα ειναι χωρισμενα σε κατηγοριες και δεν ειναι οπως εδω που πρεπει να διαβασεις 1787 σελιδες.

για το πρωτο μου ταξιδι ολες τις πληροφοριες εκει τις βρηκα. για το που θα μεινω, για τους δρομους και τα sois, για το που ειναι το καθε μαγαζι, για την walking street, για το που να χαλασω λεφτα, που να φαω, τι να παρω μαζι μου, για τον καιρο, και πολλα βασικα tips που χρειαζοντε να ξερεις.

υπαρχει και το newbie advice που οτι ερωτηση και να κανεις θα σου απαντησουν αμεσως.
επισης θα βρεις και πολλες πληροφοριες και για αλλα μερη.

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά νομίζω ότι βρήκα ένα ξενοδοχείο για πατονγκ που ταιριάζει στα γούστα μου the nap patong! φυσικά ρώτησα εάν έχει joyners fee και περιμένω απάντηση.αν δεν έχει το έκλεισα σήμερα κιόλας... γνωρίζει κανείς κάτι?αν ναι σας ακούω...!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά νομίζω ότι βρήκα ένα ξενοδοχείο για πατονγκ που ταιριάζει στα γούστα μου the nap patong! φυσικά ρώτησα εάν έχει joyners fee και περιμένω απάντηση.αν δεν έχει το έκλεισα σήμερα κιόλας... γνωρίζει κανείς κάτι?αν ναι σας ακούω...!
Φιλε μου εφοσον σκοπευεις να δινεις 70 Euro το βραδυ μαλλον το joiner fee δεν ειναι προβλημα.Να τους ρωτησεις καλυτερα μηπως & δεν δεχονται καθολου joiners, οπως μου απαντησαν εμενα απο το ξενοδοχειο SUK 11 στην Βκκ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τωρα ρε παιδια συγνωμη αλλα μετα απο ολη αυτη τη συζητηση που γινεται εδω για το να φερει καποιος Ταυλανδη στην Ελλαδα θα το ξαναπω.
Σας εχει βαρεσει η αγαμια ή η αδυναμια να κανετε μια σχεση της προκοπης στη χωρα σας και βρισκετε διεξοδο στην εισαγωγη της καθε πουτανας; Ελεος. :uglystupid:
Και για να εξηγουμαι, συμφωνω με 1000 με οποιον παει οπουδηποτε στον κοσμο και θελει να δοκιμασει το ντοπιο μουν.. και εγω αυτο κανω, το βλεπω σαν συλλογη αναμνηστικων απο τη χωρα που πηγα αλλα απο αυτο μεχρι να θελω να φερω στην Ελλαδα το καθε ξεκολι, οσο καλη ψυχη και να εχει, λες και ειμαστε οι Θεοι και διαβαζουμε τις ψυχες των ανθρωπων, παει πολυ.
Πατε στη πρεσβεια μας να γινετε ρομπες, πονηρουληδες, εαν μπορουσατε να ακουσετε τι λενε οι υπαλληλοι για το καθε μαλακα που ντυνει με καθως πρεπει ρουχα τη καθε μπαροβια θα ντρεποσαστε να βγειτε στο δρομο.
Α και μη μου ξαναπειτε οτι φταινε οι Ελληνιδες γιατι θα σας θυμισω τη παροιμια ¨Της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες"
Αντε συγχιστικα παλι και θα με κραξετε, αλλα ελα που λεω την αληθεια και καπου βαθεια μεσα σας το ξερετε.
να ένα διαμαντι που ανακαλυπτω διαβαζονταϛ παλιά ποστϛ του φορουμ.μεγαλη αληθεια είπεϛ λορδε.εναϛ φαρρανγ είναι πάντα έναϛ φαρρανγ έναϛ φαρρανγ είναι πάντα ένα walking ατμ,αυτα είναι δικα σαϛ γραφομενα μελλοντικοι συνοδοιποροι μου.χιλιεϛ να βρω την ελληνιδα μου να κάνω σχεση έστω και αν δεν είμαι φαν του γαμου τηϛ συβιωσηϛ κ.τ.λ.παρα να φέρω εδώ το κάθε χεκωλο τηϛ παταγια που έχει ωϛ μόνο σκοπο πωϛ να φυγει από τον βουρκο και όχι να ερωτευτει τον κάθε φαρρανγ.το διάβασα πρόσφατα αυτό εδω. και εννοείται πωϛ πέφτει άγριο κραξιμο στην πρεσβεια μαϛ στην ταιλανδη σε τετοιεϛ περιπτωσεισ.και νομιζουν κάποιοι ότι εγιναν μαγκεσ;οχι ρε πάει πολυ.πολυ σωστά λορδε τα εχωσεϛ σε αυτό το παλιό σου ποστ. τι διαολο;δεν μπορείϛ να βρειϛ έστω αϛ είναι μια κοπέλα να τηϛ τον χωνειϛ ελλαδα;και μετά κανε τα ταξιδακια σου στον παραδεισο εννοειται.αλλωστε καλύτερα ελευθεροϛ τουριστασ...χωριϛ υποχρεωσειϛ αλλεσ.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον σε λαθος agogos μπηκες.

what's up και angel witch. σε περιοδο low season με παζαρια 1200 με 1500 και 600 bar fine. σαφως δεν εχω τις δικες σου εμπειριες. για να το λες εσυ κατι ξερεις. προσωπικα ολες οι κοπελες που ητανε στο insomnia μια χαρα μου φανηκαν. τωρα που το σκεφτομαι ολες οι ταυλανδεζες που ειδα μια χαρα ητανε

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ρε μαγγες δεν ξερω τι λετε εσεις για εκει κατω αλλα ενας φιλος μου που γυρισε άπο εκει ειναι εδω και δεκα μερες στο νοσοκομειο κρυμμενος και δε λεει τι εχει

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
what's up και angel witch. σε περιοδο low season με παζαρια 1200 με 1500 και 600 bar fine. σαφως δεν εχω τις δικες σου εμπειριες. για να το λες εσυ κατι ξερεις. προσωπικα ολες οι κοπελες που ητανε στο insomnia μια χαρα μου φανηκαν. τωρα που το σκεφτομαι ολες οι ταυλανδεζες που ειδα μια χαρα ητανε

το angelwitch ειναι καλο για τα shows μονο. στο whats up μπορεις να βρεις καποιες καλες.

τα καλυτερα για μενα ειναι: iron, airport, roxy, living dolls, baccara, diamond, superbaby και supergirl, gentlemens club και μερικες φορες μπορεις να βρεις αστερακια σε μικροτερα agogos οπως το toyz.

σιγουρα ομως παιζει ρολο και τι εποχη θα πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom