Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παω αυτο τον καιρο παταγια ειναι καλη περιοδος?εκτος απο λουσιφερ ινσομνια τι αλλο καλο παιζει?επισης με πολυ μετρια αγγλικα μπορεις να κανεις την δουλεια σου?

μια χαρα ειναι η περιοδος τωρα. εχει ξεκινησει ομως η high season οποτε τα ξενοδοχεια θα ειναι πιο ακριβα. εκτος αν μεινεις σε καποιο που εχει παντα στανταρ τιμες, οπως στο secrets που μενω εγω. δεν ειναι ομως ακριβως ξενοδοχειο.

υπαρχει η marine disco 1 - 2, mixxx, walking street club, candy shop, torus, πολλα agogos και beer bars.
και pepermint agogo με πολυ καλα μωρα!!!  ;)

μια χαρα θα εισαι με τα μετρια αγγλικα σου!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδια....εχω κλεισει εισητηρια για Ταιλανδη 26/11-14/12 μαζι με ανα φιλαρακι
και αρχισα να διαβαζω τις τελευταιες μερες το φορουμ ωστε να παρω πληροφοριες,
απλα περιεχει παρα παρα πολλα και επειδη ειναι η πρωτη φορα που πηγαινουμε οποιος επυθυμει ας με βοηθησει
με σχετικες λεπτομεριες!
Οπως σας ανεφερα εχω κλεισει μονο τα αεροπορικα, οποτε οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με Ξενοδοχεια, μετακινησεις,
μαγαζια (μπαρ κτλ) θα μου ειναι χρησιμη!
Στη διαμονη μου εκει σκοπευω να μεινω Μπανκογκ, Παταγια και στο Πουκετ (κ σε κανενα νησακι γυρω απο το Πουκετ)!
εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο μερος?
Τελος θα ηθελα να ρωτησω, αν μπορω να χρησιμοποιησω το διπλωμα μου (μηχανης ή αυτοκινητου)
και αν χρειαζεται καποιο εμβολιο πριν παω, γιατι εχω ακουσει διαφορα!
Οποιοσ εχει λοιπον την ευγενη καλοσυνη ας μοου στειλει τις σχετικεσ πληροφοριες που σας προανεφερα
και φυσικα αν τυχει και πηγαινει κανεις εκεινες τις μερες κ γνωριζει πραγματα και καταστασεις
θα χαρω να βρεθουμε!

κανε και'συ μια χαρη στον εαυτο σου και γραψου στο pattaya-addicts. εκει θα βρεις ολες τις απαντησεις στα ερωτηματα σου.

δεν χρειαζεται εμβολιο.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Τώρα που (σχεδόν) όλοι συμφωνούμε , οι "παρθένοι" δε θα παρασύρονται να πηγαίνουν σε άσχετα μέρη , να χαλάνε πολλά λεφτά και να χάνουν άσκοπα τις μέρες τους. Όλοι στο τέλος Πατάγια καταλήγουν (end of the road).
Στα γρήγορα , αν και έχουν ειπωθεί πολλές φορές:
1) Έχει ξενοδοχεία από 600 μπατ.
2) Έχει "μπά(λ)μπεκιου" όπου είναι πολύ φτηνά (από 100 μπατ) και τρως όσο θες.
3) Η Κασικόρν μας κάνει τη χάρη και μας καταδέχεται εμάς τους Φαλάνγκ. Ανοίγουμε λογαριασμό και βάζουμε εκεί τα λεφτά μας (και όχι σε safebox). Υπάρχει και κάρτα για το ΑΤΜ , οπότε τραβάμε λεφτά όποτε θέλουμε.
4) Τα κορίτσια που ζητάνε πολλά και επιμένουν σε αυτά κατά πάσα πιθανότητα δε μας γουστάρουνε. Οπότε πάμε στο επόμενο.
5) Μπορείς να κάνεις τα πάντα από σεξ (από παρτούζες μέχρι ότι φαντάζεται και δεν φαντάζεται κανείς).
6) Δεν είναι ανάγκη να χαλάσεις πολλά λεφτά για να περάσεις καλά (αυτό το επισημαίνω γι' αυτούς που δεν το φυσάνε).
7) Δεν κολλάμε στην ίδια.
8) ...Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά , αλλά δε μου 'ρχονται στο μυαλό τώρα.  :cheesy:

Και το βασικότερο.  Στο μπου-μπουμ πάντα προφυλακτικό!!! Όσο πιο πολύ ζήσουμε τόσο πιο πολλές φορές θα πάμε  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
9) αγοραζουμε μια καλη φωτογραφικη μηχανη, dslr κατα προτιμηση και βγαζουμε πολλες φωτογραφιες!!!  :grin:

Συνημμένα

• DSC_0020.jpg
    DSC_0020.jpg
    247,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC_0021.jpg
    DSC_0021.jpg
    216,6 KB · Εμφανίσεις: 53

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ε , σίγουρα  ;)  Γενικά πολλά μπορεί να κάνει κανείς στην Πατάγια , που δεν τα χωράει ανθρώπου νους.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
10) πολλες φωτογραφιες!!!  :2funny:

Συνημμένα

• DSC_0068.jpg
    DSC_0068.jpg
    211,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • DSC_0074.jpg
    DSC_0074.jpg
    201,4 KB · Εμφανίσεις: 50

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά καλησπέρα...σαν νέος θεωρητικά χρήστης και εγώ αν και διαβάζω το site πάνω από 2 χρόνια... αποφάσισα να τολμήσω και εγώ αυτό το ταξίδι που εδώ και καιρό ονειρεύομαι.... έκατσε λοιπόν ένα κενό στην δουλειά από 13 Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα.
Μετά από λεπτομερή έρευνα στο forum αποφάσισα να την κάνω με Thai στις 14 Δεκέμβρη για Bankong (γύρω 580€ με επιστροφή)καθομαι κανενα 2ημερο εκει και μετα phouket με thai στα 144€ με επιστροφή για 6 μέρες να κάνω τις διακοπές μου και να βρω και κάποια για παρέα :tits: στις διακοππες μιας και θα παω μονος μου.(Πιστεύετε ότι είναι εύκολο αυτό?)στη συνέχεια πίσω για πατάγια που τόσα έχω ακούσει...για 5 περίπου μέρες!Θα ήθελα από τα εμπειρία μέλη να μου που αν βλέπουν κάποιο λάθος στο πρόγραμμα που λέω να ακολουθήσω...!Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία... στέλνω S.O.S λοιπόν και προτάσεις!Το μπάτζετ είναι αρκετά καλό αλλά όχι στο θεό...θέλω κάτι καλό και όχι πολύ μακριά από την δράση!

Ξενοδοχείο λοιπόν για
BANKONG
PHOUKET H PATTONG
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ PΑTTAYA

Περιμένω προτάσεις και συμβουλές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε το πρόγραμμά σου είναι μια χαρά μην αγχώνεσαι αν και πρώτο σου ταξίδι και όλα θα βρουν το δρόμο τους, έτσι πήγαμε και εμείς πρώτη φορά με τον κολλητό bangkok μόνοι μας στο άσχετο και εγώ να έχω διαβάσει ελάχιστα από εδώ μέσα κάναμε τα λάθη μας πάθαμε και μάθαμε όλα στο πρόγραμμα είναι,
για ξενοδοχεία όπως θα χεις διαβάσει και ποιο πάνω συναγωνιστές επειδή είναι πρώτη φορά που πας καλύτερα θα ήταν να κλείσεις από site όπως agoda.com για να μην ψάχνεσαι όπου μπορείς να δεις και κριτικές από άλλους που έχουνε μείνει σε αυτά τα ξενοδοχεία που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αν δεν έχει μπορεί να δεις κριτικές κατά πάσα πιθανότητα από το pattya-addicts.com τουλάχιστον για Παττάγια και πολύ λιγότερο για Μπανγκόκ και Πουκέτ θα κοιτάξεις πχ στο agoda που έχει φώτο από ξενοδοχεία και θα δεις από αυτά που προσφαίρουνε σε δωμάτια και λοιπές εγκαταστάσεις τι σε ενδιαφαίρει να έχει το ξενοδοχείο σου πχ πισίνα, χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο, μπανιέρα, μεγάλο κρεβάτι, ελέυθερο ασύρματο internet, πρωινό, φυσικά να είναι joiners free (δηλαδή να μην πληρώνεις τη καλεσμένη σου το βράδυ εξτρά στο δωμάτιο, φυσικά αυτό δεν στο λένε τα ξενοδχεία εκτός αν στείλεις κανά mail ή διαβάσεις καμιά κριτική στο agoda ή pattaya-addicts) την τοποθεσία μπορείς να δεις τουλάχιστον από Παττάγια που ξέρω και στο agoda σου έχει χάρτες που βρίσκεται το κάθε ξενοδοχείο εκεί που θα δεις μαζεμένα κάργα τα ξενοδοχεία είσαι κοντά στην δράση σχετικά και φυσικά το οικονομικό πόσο σηκώνει η τσέπη σου για ξενοδοχείο των 30 ευρώ την βραδυά ή και παραπάνω αναλόγος τα φράγκα που θα διαθέσεις την εποχή που πας βέβαια και που πάω και εγώ είναι high season και για να μείνεις σε ένα καλό ξενοδοχειάκι θα είναι τσιμπιμένα το 30άρι-35άρι το θές δηλαδή τη βραδυά το οποίο για εδώ είναι τσάμπα βέβαια
Αυτά
Καλό σου ταξίδι και καλά ξεμπερδέματα....... με την πόρτα που άνοιξες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC_0052.jpg
    DSC_0052.jpg
    213,7 KB · Εμφανίσεις: 68
  • DSC_0019.jpg
    DSC_0019.jpg
    200 KB · Εμφανίσεις: 42

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC_3922.jpg
    DSC_3922.jpg
    209,3 KB · Εμφανίσεις: 65
  • DSC_3923.jpg
    DSC_3923.jpg
    218,6 KB · Εμφανίσεις: 38

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παω αυτο τον καιρο παταγια ειναι καλη περιοδος?εκτος απο λουσιφερ ινσομνια τι αλλο καλο παιζει?επισης με πολυ μετρια αγγλικα μπορεις να κανεις την δουλεια σου?
Marin, walking street club και πολλά μα πολλά beer bar, gogo bar και φυσικά μασατζίδικα διάσπαρτα στην πόλη και κυρίως στην παραλιακή τους και ειδικά στην περίφιμη walking street
μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου με μέτρια αγγλικά ποιο εύκολα θα τις καταλάβεις εσύ παρά κάποιος του proficiency

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Για βρεστε τα αγορακια στις φωτο του DJ

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ο Ζαν δε φωτογραφίζει αγοράκια χαχαχα
Πλάκα πλάκα χρειάζεται εξάσκηση για να μην την "πατήσει" κανείς (λάθος φορτωτική).

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα παιδια....εχω κλεισει εισητηρια για Ταιλανδη 26/11-14/12 μαζι με ανα φιλαρακι
και αρχισα να διαβαζω τις τελευταιες μερες το φορουμ ωστε να παρω πληροφοριες,
απλα περιεχει παρα παρα πολλα και επειδη ειναι η πρωτη φορα που πηγαινουμε οποιος επυθυμει ας με βοηθησει
με σχετικες λεπτομεριες!
Οπως σας ανεφερα εχω κλεισει μονο τα αεροπορικα, οποτε οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με Ξενοδοχεια, μετακινησεις,
μαγαζια (μπαρ κτλ) θα μου ειναι χρησιμη!
Στη διαμονη μου εκει σκοπευω να μεινω Μπανκογκ, Παταγια και στο Πουκετ (κ σε κανενα νησακι γυρω απο το Πουκετ)!
εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο μερος?
Τελος θα ηθελα να ρωτησω, αν μπορω να χρησιμοποιησω το διπλωμα μου (μηχανης ή αυτοκινητου)
και αν χρειαζεται καποιο εμβολιο πριν παω, γιατι εχω ακουσει διαφορα!
Οποιοσ εχει λοιπον την ευγενη καλοσυνη ας μοου στειλει τις σχετικεσ πληροφοριες που σας προανεφερα
και φυσικα αν τυχει και πηγαινει κανεις εκεινες τις μερες κ γνωριζει πραγματα και καταστασεις
θα χαρω να βρεθουμε!
Για ξενοδοχεία ειπώθηκαν ποιο πάνω
Για μπαρ από Παττάγια θα τα δεις με το που φτάσεις ειδικά στην κεντρική Παττάγια είναι αμέτρητα όπως έχει μερικά βόρεια και νότια Πατάγια για gogo (στριπτιτζάδικα) θα δεις πάρα πολλά κυρίως σε walking street και παράπλευρες οδούς και φυσικά έχει και αλλού εκτός walking street απλλά εκεί είναι μαζεμένα η λογική και στα δύο είνα ίδια μπαίνεις πίνεις ποτό/α αν γουστάρεις ή να κεράσεις κάποια αν σου αρέσει αν δεν θες δεν πίνει καν ποτό βλέπεις μία που να σου αρέσει πληρώνεις το bar fine το οποίο είναι αναλόγος το ίδρυμα την γκόμενα και την ώρα που θα φορτώσεις από 500-1000 μπατ και κανά 2000-3000μπατ στην γκόμενα αναλόγος τη γκόμενα για την βραδυά 1000-1500 μπατ για μια ωρίτσα στα gogo bar αυτά στα μπαράκια το bar fine έιναι αν θυμάμαι καλά 300 μπατ περίπου και για την βραδυά πάλι αναλόγος την γκόμενα φυσικά είναι 1000-1500 μπατ και για μια ωρίτσα 500-1000 μπατ υπάρχουν παντού τα μασατζίδικα που για μια ωρίτσα μασάζ σου ζητάνε συνήθως 300 μπατ και για εξτρά πχ  :knockinb: είναι συζητήσιμο με την κοπέλα εγώ πχ θα δώσω 1000ρικάκι και φυσικά body to body που εγώ έχω προσέξει κυρίως στην second road με 1500 μπατ για μια ωρίτσα
Τα ρδελάκια στη soi 5 και 6 κυρίως που είναι 1000 μπατ για ένα στα γρήγορα πχ στούντιο εδώ στην Ελλάδα, κάνεις και μπανάκι με την γκόμενα πριν τη συνουσία και έχει τη φάση του
Τέλος είναι τα κλαμπ πχ στην walking street (walking street club, marin, lucifer, insomnia) που παίζουν freelancer και εκεί η τιμή είναι συζητήσιμη απευθείας με τη κοπέλα και παίζει αναλόγος την κοπέλα 1000μπατ μέχρι δεν ξέρω πόσα μπορεί να σου ζητήσει για τη βραδυά είναι στην διαθεσή σου αν πιστεύεις ότι αξίζει να της δώσεις παραπάνω και φυσικά οι freelancer που παίζουν στο δρόμο και σου την πέφτουν συνέχεια συνήθως 500 μπατ για μια ωρίτσα και 1000 τη βραδυά
Για Μπανγκόκ οι κυρίως πιάτσες όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα είναι nana entertaiment plaza με πολλά bar, gogo και φυσικά freelancer, soicowboy, και patpong αντίστοιχα σαν την nana και φυσικά υπάρχουν και άλλα μέρη διάσπαρτα όπως δρόμοι πιάτσες που έχουν προαναφερθεί αλλά μιας και είναι η πρώτη σας φορά χειρότερα θα μπερδευτείτε αν πάτε να τα ανακαλύψετε και φυσικά εδώ παίζουν και τα κλαμπάκια με τις freelancer τα οποία έχω ξεχάσει τα ονόματα αλλά με ένα googlarisma θα τα δεις, οι τιμές για όλα αυτά είναι κάπως ποιο πάνω από Πατάγια να έχεις υπόψη σου
Για Πουκέτ δεν έχω πάει θα μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος συναγωνιστής
Το δίπλωμα σου δεν παίζει ρόλο εκτός και αν έχεις βγάλει διεθνές
Εμβόλια εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει και είναι το λιγότερο που με απασχολεί με αυτά που έχω κάνει :2funny: δεν ξέρω σε αυτό θα σε διαφωτίσει κάποιος άλλος καλύτερα
Αυτά για ότι άλλο θυμηθείς ρώτα

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειμαι Fan των Τσουτσουνοκοριτσων,αλλα αυτες ρε παιδι μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom