Καλησπερα παιδια....εχω κλεισει εισητηρια για Ταιλανδη 26/11-14/12 μαζι με ανα φιλαρακι
και αρχισα να διαβαζω τις τελευταιες μερες το φορουμ ωστε να παρω πληροφοριες,
απλα περιεχει παρα παρα πολλα και επειδη ειναι η πρωτη φορα που πηγαινουμε οποιος επυθυμει ας με βοηθησει
με σχετικες λεπτομεριες!
Οπως σας ανεφερα εχω κλεισει μονο τα αεροπορικα, οποτε οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με Ξενοδοχεια, μετακινησεις,
μαγαζια (μπαρ κτλ) θα μου ειναι χρησιμη!
Στη διαμονη μου εκει σκοπευω να μεινω Μπανκογκ, Παταγια και στο Πουκετ (κ σε κανενα νησακι γυρω απο το Πουκετ)!
εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο μερος?
Τελος θα ηθελα να ρωτησω, αν μπορω να χρησιμοποιησω το διπλωμα μου (μηχανης ή αυτοκινητου)
και αν χρειαζεται καποιο εμβολιο πριν παω, γιατι εχω ακουσει διαφορα!
Οποιοσ εχει λοιπον την ευγενη καλοσυνη ας μοου στειλει τις σχετικεσ πληροφοριες που σας προανεφερα
και φυσικα αν τυχει και πηγαινει κανεις εκεινες τις μερες κ γνωριζει πραγματα και καταστασεις
θα χαρω να βρεθουμε!
Για ξενοδοχεία ειπώθηκαν ποιο πάνω
Για μπαρ από Παττάγια θα τα δεις με το που φτάσεις ειδικά στην κεντρική Παττάγια είναι αμέτρητα όπως έχει μερικά βόρεια και νότια Πατάγια για gogo (στριπτιτζάδικα) θα δεις πάρα πολλά κυρίως σε walking street και παράπλευρες οδούς και φυσικά έχει και αλλού εκτός walking street απλλά εκεί είναι μαζεμένα η λογική και στα δύο είνα ίδια μπαίνεις πίνεις ποτό/α αν γουστάρεις ή να κεράσεις κάποια αν σου αρέσει αν δεν θες δεν πίνει καν ποτό βλέπεις μία που να σου αρέσει πληρώνεις το bar fine το οποίο είναι αναλόγος το ίδρυμα την γκόμενα και την ώρα που θα φορτώσεις από 500-1000 μπατ και κανά 2000-3000μπατ στην γκόμενα αναλόγος τη γκόμενα για την βραδυά 1000-1500 μπατ για μια ωρίτσα στα gogo bar αυτά στα μπαράκια το bar fine έιναι αν θυμάμαι καλά 300 μπατ περίπου και για την βραδυά πάλι αναλόγος την γκόμενα φυσικά είναι 1000-1500 μπατ και για μια ωρίτσα 500-1000 μπατ υπάρχουν παντού τα μασατζίδικα που για μια ωρίτσα μασάζ σου ζητάνε συνήθως 300 μπατ και για εξτρά πχ
είναι συζητήσιμο με την κοπέλα εγώ πχ θα δώσω 1000ρικάκι και φυσικά body to body που εγώ έχω προσέξει κυρίως στην second road με 1500 μπατ για μια ωρίτσα
Τα ρδελάκια στη soi 5 και 6 κυρίως που είναι 1000 μπατ για ένα στα γρήγορα πχ στούντιο εδώ στην Ελλάδα, κάνεις και μπανάκι με την γκόμενα πριν τη συνουσία και έχει τη φάση του
Τέλος είναι τα κλαμπ πχ στην walking street (walking street club, marin, lucifer, insomnia) που παίζουν freelancer και εκεί η τιμή είναι συζητήσιμη απευθείας με τη κοπέλα και παίζει αναλόγος την κοπέλα 1000μπατ μέχρι δεν ξέρω πόσα μπορεί να σου ζητήσει για τη βραδυά είναι στην διαθεσή σου αν πιστεύεις ότι αξίζει να της δώσεις παραπάνω και φυσικά οι freelancer που παίζουν στο δρόμο και σου την πέφτουν συνέχεια συνήθως 500 μπατ για μια ωρίτσα και 1000 τη βραδυά
Για Μπανγκόκ οι κυρίως πιάτσες όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα είναι nana entertaiment plaza με πολλά bar, gogo και φυσικά freelancer, soicowboy, και patpong αντίστοιχα σαν την nana και φυσικά υπάρχουν και άλλα μέρη διάσπαρτα όπως δρόμοι πιάτσες που έχουν προαναφερθεί αλλά μιας και είναι η πρώτη σας φορά χειρότερα θα μπερδευτείτε αν πάτε να τα ανακαλύψετε και φυσικά εδώ παίζουν και τα κλαμπάκια με τις freelancer τα οποία έχω ξεχάσει τα ονόματα αλλά με ένα googlarisma θα τα δεις, οι τιμές για όλα αυτά είναι κάπως ποιο πάνω από Πατάγια να έχεις υπόψη σου
Για Πουκέτ δεν έχω πάει θα μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος συναγωνιστής
Το δίπλωμα σου δεν παίζει ρόλο εκτός και αν έχεις βγάλει διεθνές
Εμβόλια εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει και είναι το λιγότερο που με απασχολεί με αυτά που έχω κάνει
δεν ξέρω σε αυτό θα σε διαφωτίσει κάποιος άλλος καλύτερα
Αυτά για ότι άλλο θυμηθείς ρώτα