Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο προσφατο ατυχημα ηταν στο πουκετ το 2007 με μια ασχετη εταιρεια απο αυτες που συζητατε.Παντως εγω για μια διαφορα 20-30 ευρο παραπανω επιλεγω την Thai,μπορει να κανω λαθος αλλα τη θεωρω πιο σοβαρη.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:2funny:
για ποιο μέρος μιλάει ο κώστας σε αυτό το άρθρο?
περασαν 3 χρονια απο τοτε ακριβως, εκει ειχα γνωρισει και τον μεγα πιπινοφαγο πιπινομανιακ στην ταιγκερ που ειχε κανει ενα ταξιδι αστραπη λογω "σιροπιου".
εκτοτε μας εγινε πολυ hardcore με αποτελεσμα να υμνει την πατταγια, ειναι λογικο, εγινε αντρας στην πατταγια :2funny: :2funny:

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
:2funny:περασαν 3 χρονια απο τοτε ακριβως, εκει ειχα γνωρισει και τον μεγα πιπινοφαγο πιπινομανιακ στην ταιγκερ που ειχε κανει ενα ταξιδι αστραπη λογω "σιροπιου".
εκτοτε μας εγινε πολυ hardcore με αποτελεσμα να υμνει την πατταγια, ειναι λογικο, εγινε αντρας στην πατταγια :2funny: :2funny:

θυμαμαι χαρακτηριστικα ομως ο πιπινομανιακ στις αναφορες του ελεγε οτι το επιπεδο της πατταγια ηταν πεσμενο..μαλλον οι ασχημουλες βγαζουν τα καλυτερα γουστα... :s&m_2: :s&m_1: :knockinb: :rockon:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στις παλιες σελιδες (περιπου στη 1200),που διαβαζω,ακομη δεν εχει "παει" Παταγια 

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αμα πάει στα αλήθεια θα είναι το μεγάλο πρόβλημα...........................

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
θυμαμαι χαρακτηριστικα ομως ο πιπινομανιακ στις αναφορες του ελεγε οτι το επιπεδο της πατταγια ηταν πεσμενο..μαλλον οι ασχημουλες βγαζουν τα καλυτερα γουστα... :s&m_2: :s&m_1: :knockinb: :rockon:
Προς αποκατασταση της αληθειας...
Ειναι γενικα αποδεκτο και εαν διαβασετε και ξενα φορουμ θα το επιβεβαιωσετε κι εσεις,οτι η ποιοτητα των γυναικων στο Πουκετ μεχρι και το 2008 ηταν ανωτερη κατα μεσο ορο απο οτι στη Πατταγια.Γι αυτο και δεν επιχειρουσα ταξιδι προς τα εκει και πηγαινα συνεχεια Πουκετ.
Υπηρχε ομως μια φθινουσα πορεια και μαλιστα μετα το ταξιδι του 2009,οταν γυρισα εγραφα οτι η ποιοτητα ειχε πεσει αρκετα σε γενικες γραμμες.Μαλιστα ειχα παραθεσει και μια συνομιλια που ειχα με ενα τυπο που ηταν "μεσα στα πραγματα" και πηγαινοερχοτανε Πατταγια-Πουκετ ο οποιος μου ειπε πως το κλιμα εχει αρχισει να αλλαζει και τα καλα μωρα εχουν αρχισει και μετακομιζουν προς Πατταγια...ΤΟΤΕ λοιπον μου μπηκε λοιπον το μικροβιο να παω στη μουνομανα Πατταγια γιατι το επιπεδο της Πατονγκ ΔΕΝ με ικανοποιουσε...Χωρια του οτι λογω κρισης και ανατιμησης του μπατ,οι τιμες της Πατονγκ ειχαν αρχισει να γινονται επικινδυνα "ασυμφορες"...και η πιο πατσαβουρα κατω απο 1000 μπατ για σορτ δεν επεφτε...Τα "καλα" δε μωρα ζηταγανε 2χιλιαρα και βαλε...

Στο σημειο αυτο,νομιζω οτι θα ηταν ενδιαφερον να κανω μια συγκριση μεταξυ Πουκετ-Πατταγια για τους νεους του φορουμ,παντα βεβαια μεσα απο τα δικα μου ματια...Και τονιζω "μεσα απο τα δικα μου ματια" γιατι ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα...Για εμενα καθε Ταυλανδεζα που "δειχνει" ανω των 22-23 ετων,ειναι ανω του 1.60,εχει βυζι μεγαλυτερο απο 1 νουμερο (αντε 2 το παρα πολυ),ειναι ανω των 45 κιλων και μαυρη,δεν κανει ουτε για καθαριστρια..ποσο μαλλον για να τη πηδηξω κιολας...
Ειναι επισης δεδομενο πως για να βρεις "ομορφο και φρεσκο μωρο",εχεις συντριπτικα μεγαλυτερες πιθανοτητες να το βρεις σε "a go go" παρα ψωνιζωντας "freelancer".
Οι επιχειρηματιες των a go go,συνηθως επιλεγουν να προσλαβουν τις πιο ομορφες και πιο ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ...ΣΥΝΗΘΩΣ επισης οταν μια γκομενα μεγαλωσει και σταματησει "να πουλαει",τη διωχνουν και γινεται freelancer...Βεβαια υπαρχει και ενα πολυ μεγαλο target group που δε γουσταρει πιτσιρικες και ψαχνει πιο εμπειρες...Γι αυτο και προτιμουν freelancer παρα τις μαλακισμενες (συνηθως) πιτσιρικες που δουλευουν στα a go go...
Η Πατταγια λοιπον εχει αυτο το συγκριτικο πλεονεκτημα μιας και στο Πουκετ "a go go" στυλ Πατταγιας η εστω Μπανγκοκ,ΔΕΝ υπαρχουν...Μονο ανοιχτα μπαρακια το ενα διπλα στο αλλο στα σοι που ειναι καθετα στη Μπανγκλα..
Αυτο επισης δε σημαινει πως δε θα βρεις ομορφες πιτσιρικες και στο Πουκετ..Απλα εκει το παιχνιδι παιζεται αλλιως...Περνας απο τα μπαρακια στα διαφορα σοι,τσεκαρεις και ειτε ψωνιζεις επι τοπου πληρωνοντας barfine,ειτε περιμενεις να περασει λιγο η ωρα και πας στiς disco Hollywood,Tiger κατα κυριο λογο και Tai Pan,Baya,Seduction κατα δευτερο που γινεται το "νυφοπαζαρο".
Στη Πατταγια και στη Μπανγκοκ,τα πραγματα ειναι πιο "FAST FOOD"...Μπαινεις σε 2-3 απο τα δεκαδες "a go go",βλεπεις τα "προιοντα" και μαλιστα συνηθως γυμνα (στη Μπανγκοκ ειναι πιο συμμαζεμενα τα πραγματα,δε παιζει total nude),επιλεγεις,πληρωνεις το αναλογο τιμημα (που ειναι σαφως μεγαλυτερο απο οτι το να φορτωσεις freelancer) και πας για "γουστα"...Αν παλι δε γουσταρεις τοσο πολυ πιτσιρικες,πας στη disco Insomnia (και αλλες που θα σας υποδειξουν οι "γνωστες" της Πατταγια,μιας και εγω μια φορα εχω παει) και φορτωνεις εκει...Μπορεις βεβαια να βρεις καλα μωρα και κατα μηκος της Walking street η στη παραλια...
Αν θες επισης μαζι με το πηδημα να συνδιασεις και "διακοπες".."ειδυλιακα τοπια".."εξωτικα νησακια".."εκδρομες"..δε μπορει να γινει ουτε καν συγκριση μεταξυ Πουκετ και Πατταγια...Το Πουκετ στα προσφερει αυτα σε συντριπτικα μεγαλυτερο βαθμο απο οτι η Πατταγια...
Η "διαδρομη" του ταξιδιου μπορει να ειναι αμφιδρομη...Ειτε ξεκινας απο Πουκετ (η Κο σαμουι και αλλους προορισμους "διακοπων"),κανεις τα μπανακια σου,τις εκδρομουλες,μετα πας στη Πατταγια για να ξεφλοκιασεις στο "maximum" και καταληγεις Μπανγκοκ 1-2 μερες για ψωνια και κανα μασαζακι "πιο ψαγμενο"..Η ξεκινας απο Πατταγια,βρισκεις ενα μωρο και το φορτωνεις για "honeymoon" σε καποιο νησακι...
Η τελος εαν εχεις βαρεθει τις εκδρομες και τα "επαναλαμβανομενα τοπια" της Ταυλανδης (οπως εγω Π.Χ),πας κατευθειαν Πατταγια (και Μπανγκοκ για "ψαγμενα" μασαζακια),για ΓΟΥΣΤΑ... :rockon:
ΤΕΛΟΣ!!!! :grin:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το παραπανω κειμενο αποτελει εναν συνοπτικο κατευθυντηριο sexοδηγο για νεους "ταξιδευτες" προκειμενου να οριστικοποιησουν τη διαδρομη τους,(για κατι σαν  εμενα δηλαδη). Τωρα μαλλον, οι παλιοι Θα αρχισουν τα πειραγματα  :P

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε      pipinoman    ότι πιο συμπηκνομένη γνώση έχει γραφτεί εδώ μέσα...........

συνφωνώ απόλυτα μαζί σου.

στο κάτω κάτω αυτή είναι η γυμνή αλήθεια όπως ακριβώς τα λές..........

Πατάγια και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Οπως τα λεει ο pipinomaniac, οσον αφορα την Πατταγια, agogo πολυ ωραια και μικρα μωρα γυμνα ή σχεδον γυμνα για να βλεπεις τι παιρνεις, τιμες συνηθως 3 χιλιαρικα η μικρη και 600 - 700 το bar fine, για lt που στην ουσια ειναι st γιατι μεχρι να την πας στο δωμα για το γλυκο εχει σχεδον ξημερωσει και παντα την αλλη μερα το πρωι ολες εχουν  καποια δουλεια, οποτε εξηγα απο την αρχη για το ποσο θα κατσει.
pipinomaniac περνα απο το Happy  να δεις μικρα - μικρουλια ....  :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ενα tip για οσους κλεινουν ξενοδοχειο με Αgoda.Πριν κλεισετε επισκεφθειτε αυτη τη μηχανη αναζητησης HotelsCombined.com και θα βρειτε μεσα το Agoda για το ιδιο δωματιο απο 5-8% φθηνοτερα ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το γαμωμπατ δε λεει να περασει τα 42, ποιος μας καντεμιασε.

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά καλησπέρα...σαν νέος θεωρητικά χρήστης και εγώ αν και διαβάζω το site πάνω από 2 χρόνια... αποφάσισα να τολμήσω και εγώ αυτό το ταξίδι που εδώ και καιρό ονειρεύομαι.... έκατσε λοιπόν ένα κενό στην δουλειά από 13 Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα.
Μετά από λεπτομερή έρευνα στο forum αποφάσισα να την κάνω με Thai στις 14 Δεκέμβρη για Bankong (γύρω 580€ με επιστροφή)καθομαι κανενα 2ημερο εκει και μετα phouket με thai στα 144€ με επιστροφή για 6 μέρες να κάνω τις διακοπές μου και να βρω και κάποια για παρέα :tits: στις διακοππες μιας και θα παω μονος μου.(Πιστεύετε ότι είναι εύκολο αυτό?)στη συνέχεια πίσω για πατάγια που τόσα έχω ακούσει...για 5 περίπου μέρες!Θα ήθελα από τα εμπειρία μέλη να μου που αν βλέπουν κάποιο λάθος στο πρόγραμμα που λέω να ακολουθήσω...!Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία... στέλνω S.O.S λοιπόν και προτάσεις!Το μπάτζετ είναι αρκετά καλό αλλά όχι στο θεό...θέλω κάτι καλό και όχι πολύ μακριά από την δράση!

Ξενοδοχείο λοιπόν για
BANKONG
PHOUKET H PATTONG
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ PΑTTAYA

Περιμένω προτάσεις και συμβουλές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κι ομως εγω στην insomnia ειδα πιο ομορφες κοπελες απο τα go go. ετσι κι αλλιως οι κοπελες που δεν θα ψωνιστουν στα go go μετα θα πανε lucifer ή insomnia μπας και βρουνε καποιον εκει περα. οποτε γιατι να δωσεις 1000 μπατ παρα πανω?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οπως τα λεει ο pipinomaniac, οσον αφορα την Πατταγια, agogo πολυ ωραια και μικρα μωρα γυμνα ή σχεδον γυμνα για να βλεπεις τι παιρνεις, τιμες συνηθως 3 χιλιαρικα η μικρη και 600 - 700 το bar fine, για lt που στην ουσια ειναι st γιατι μεχρι να την πας στο δωμα για το γλυκο εχει σχεδον ξημερωσει και παντα την αλλη μερα το πρωι ολες εχουν  καποια δουλεια, οποτε εξηγα απο την αρχη για το ποσο θα κατσει.
pipinomaniac περνα απο το Happy  να δεις μικρα - μικρουλια ....  :2funny: :2funny: :2funny:

αν εδινες 3χιλιαρα για long time καλα να παθεις. ποτε παραπανω απο 2000 για long time και καλυτερα να παιρνετε short time απο gogos και long απο discos.

το happy εχει σβυσει. υπαρχουν καλυτερα!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
κι ομως εγω στην insomnia ειδα πιο ομορφες κοπελες απο τα go go. ετσι κι αλλιως οι κοπελες που δεν θα ψωνιστουν στα go go μετα θα πανε lucifer ή insomnia μπας και βρουνε καποιον εκει περα. οποτε γιατι να δωσεις 1000 μπατ παρα πανω?

μαλλον σε λαθος agogos μπηκες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά καλησπέρα...σαν νέος θεωρητικά χρήστης και εγώ αν και διαβάζω το site πάνω από 2 χρόνια... αποφάσισα να τολμήσω και εγώ αυτό το ταξίδι που εδώ και καιρό ονειρεύομαι.... έκατσε λοιπόν ένα κενό στην δουλειά από 13 Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα.
Μετά από λεπτομερή έρευνα στο forum αποφάσισα να την κάνω με Thai στις 14 Δεκέμβρη για Bankong (γύρω 580€ με επιστροφή)καθομαι κανενα 2ημερο εκει και μετα phouket με thai στα 144€ με επιστροφή για 6 μέρες να κάνω τις διακοπές μου και να βρω και κάποια για παρέα :tits: στις διακοππες μιας και θα παω μονος μου.(Πιστεύετε ότι είναι εύκολο αυτό?)στη συνέχεια πίσω για πατάγια που τόσα έχω ακούσει...για 5 περίπου μέρες!Θα ήθελα από τα εμπειρία μέλη να μου που αν βλέπουν κάποιο λάθος στο πρόγραμμα που λέω να ακολουθήσω...!Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία... στέλνω S.O.S λοιπόν και προτάσεις!Το μπάτζετ είναι αρκετά καλό αλλά όχι στο θεό...θέλω κάτι καλό και όχι πολύ μακριά από την δράση!

Ξενοδοχείο λοιπόν για
BANKONG
PHOUKET H PATTONG
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ PΑTTAYA

Περιμένω προτάσεις και συμβουλές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλε γραψου στο pattaya-addicts.com και διαβασε κριτικες για παρα πολλα ξενοδοχεια στα μερη που θελεις να πας.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παω αυτο τον καιρο παταγια ειναι καλη περιοδος?εκτος απο λουσιφερ ινσομνια τι αλλο καλο παιζει?επισης με πολυ μετρια αγγλικα μπορεις να κανεις την δουλεια σου?

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια....εχω κλεισει εισητηρια για Ταιλανδη 26/11-14/12 μαζι με ανα φιλαρακι
και αρχισα να διαβαζω τις τελευταιες μερες το φορουμ ωστε να παρω πληροφοριες,
απλα περιεχει παρα παρα πολλα και επειδη ειναι η πρωτη φορα που πηγαινουμε οποιος επυθυμει ας με βοηθησει
με σχετικες λεπτομεριες!
Οπως σας ανεφερα εχω κλεισει μονο τα αεροπορικα, οποτε οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με Ξενοδοχεια, μετακινησεις,
μαγαζια (μπαρ κτλ) θα μου ειναι χρησιμη!
Στη διαμονη μου εκει σκοπευω να μεινω Μπανκογκ, Παταγια και στο Πουκετ (κ σε κανενα νησακι γυρω απο το Πουκετ)!
εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο μερος?
Τελος θα ηθελα να ρωτησω, αν μπορω να χρησιμοποιησω το διπλωμα μου (μηχανης ή αυτοκινητου)
και αν χρειαζεται καποιο εμβολιο πριν παω, γιατι εχω ακουσει διαφορα!
Οποιοσ εχει λοιπον την ευγενη καλοσυνη ας μοου στειλει τις σχετικεσ πληροφοριες που σας προανεφερα
και φυσικα αν τυχει και πηγαινει κανεις εκεινες τις μερες κ γνωριζει πραγματα και καταστασεις
θα χαρω να βρεθουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom