Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μαγκες αυτη η φοτο ειναι απο το asia hotel?
Οχι...Αυτο ειναι το sirocco bar στον 65ο οροφο (ταρατσα) του State Tower που ειναι το ψηλοτερο κτιριο στη Μπανγκοκ...Το μπαρ-ρεστωραν αυτο ειναι το υψηλοτερο ανοιχτο εστιατοριο στο κοσμο...
Ειναι "must" να το επισκεφτει κανεις...Στο ιδιο υψος περιπου βρισκεται και το Vertigo bar στο Banyan Tree hotel,αλλα ειναι κλειστο...
Βεβαια μιλαμε για ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ....Για να φας,ειναι πανω απο 100 ευρω το ατομο...Το ποτο στο μπαρ γυρω στα 15 ευρω,ποτηρι κοκκινο κρασι 40 ευρω!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Στο ιδιο υψος περιπου βρισκεται και το Vertigo bar στο Banyan Tree hotel,αλλα ειναι κλειστο...
Βεβαια μιλαμε για ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ....Για να φας,ειναι πανω απο 100 ευρω το ατομο...Το ποτο στο μπαρ γυρω στα 15 ευρω,ποτηρι κοκκινο κρασι 40 ευρω!!!

Το Vertigo και αν είναι must. Για να μην πω και το 360 στο Millenium Hilton.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οχι...Αυτο ειναι το sirocco bar στον 65ο οροφο (ταρατσα) του State Tower που ειναι το ψηλοτερο κτιριο στη Μπανγκοκ...Το μπαρ-ρεστωραν αυτο ειναι το υψηλοτερο ανοιχτο εστιατοριο στο κοσμο...
Ειναι "must" να το επισκεφτει κανεις...Στο ιδιο υψος περιπου βρισκεται και το Vertigo bar στο Banyan Tree hotel,αλλα ειναι κλειστο...
ευχαριστω πιπι θα το θυμαμαι.ειναι πολυ ακριβο αραγε?τωρα θα μου πεις μυκονο σε καλο εστιατοριο θελεις 100 ευρω να φας καλα και σε ορισμενα και 150 ευρω το ατομο εννοειται.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
πληροφοριακα στο bel aire που εστειλα μαιλ δεν κανουν καλυτερη τιμη απο τις τιμες που εχουν στο σιτε τους!

superior room is THB 1,500.-without breakfast and THB 1,800.-with
breakfast.

τωρα απο κοντα εαν το διαπραγματευτεις δεν γνωριζω εαν κανει καλυτερη τιμη
Φιλε το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι να μην κλεισετε τιποτα απο το ιντερνετ.Με το που βγεις απο το αεροδρομιο στο Πουκετ εχει ταξι με 550Β,παιρνεις ενα και του λες να σε παει στα ξενοδοχεια που εχεις τσεκαρει απο το ιντερνετ-προτασεις απο δω μεσα.Βλεπεις τα δωματια κανεις και τα παζαρια και στο τελος διαλεγεις αυτο που σου αρεσει-συμφερει.Του οδηγου θα του πεις να περιμενει,στο τελος θα του δωσεις ενα tip 100-200 και εισαι κομπλε.
Το Bel aire ειναι για μενα το καλυτερο στα λεφτα του και αρκετα κοντα στην bangla.Τον Αυγουστο με τα απαραιτητα παζαρια παντα 750Β,Μαρτιο-Απριλιο 1000Β,αυτην την εποχη δεν ξερω τι γινεται..

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πληροφοριακα στο bel aire που εστειλα μαιλ δεν κανουν καλυτερη τιμη απο τις τιμες που εχουν στο σιτε τους!

superior room is THB 1,500.-without breakfast and THB 1,800.-with
breakfast.

τωρα απο κοντα εαν το διαπραγματευτεις δεν γνωριζω εαν κανει καλυτερη τιμη
Και τις 2 φορές που εφτασα ΠΟΥΚΕΤ εκεί έκατσα TSAFUS!!! Είναι πολύ καλό και σε κομβικό μερος!!!  Δεν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο για την δράση!!! Αλλά αν ψάχνεις κάτι πιο απόμερο και οικονομικό για δες και αυτό ... , αν και πιστεύω πως το bel air είναι εγγύηση!!!
GAMBINO ... αν οι τοίχοι είχαν στόμα....  :2funny: :2funny: :2funny: 

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τιποτα για το Bangkok residence.Εχει & δωματια με τζακουζι...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
εκλεισα αυτο στην Βκκ στο σοι 15.Εχει κανενας τιποτα υπ"οψιν,για το Hotel η την περιοχη ?

file,ekei emena tin proigoumeni ebdomada!!!!kalo ksenodoxeio,megala domatia an kai ligo palia kata tin gnomi mou,alla opos eipe sinagonisteis se poli kalo simeio...mexri kai sto lobby tou ksenodoxeio ypirxan ta bradia kopeles pou perimenan pelates( toulaxiston etsi tis paratirisa ego)....an mporeis na fereis kopela sto domatio den ksero,ego protimisa na pao gia masazaki 2 stena parapera  ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εμενα το αγαπημενο μου ξενοδοχειο στη Μπανγκοκ ειναι το Dynasty Grande,γιατι ειναι πιο κοντα στο Νανα και συνηθως εκει "δραστηριοποιουμε"...Αλλα με την ανατιμηση του μπατ,εχει γινει πολυ ακριβο...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φιλε το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι να μην κλεισετε τιποτα απο το ιντερνετ.Με το που βγεις απο το αεροδρομιο στο Πουκετ εχει ταξι με 550Β,παιρνεις ενα και του λες να σε παει στα ξενοδοχεια που εχεις τσεκαρει απο το ιντερνετ-προτασεις απο δω μεσα.Βλεπεις τα δωματια κανεις και τα παζαρια και στο τελος διαλεγεις αυτο που σου αρεσει-συμφερει.Του οδηγου θα του πεις να περιμενει,στο τελος θα του δωσεις ενα tip 100-200 και εισαι κομπλε.
ετσι, μονο οσοι δεν διαβαζουν ται σεξ τριπ κλεινουν χοτελ απο πριν.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τι γινεται με τις τιμες τις ται, ψαχνω για δεκεμβρη η γεναρη και μου βγαζει κατι 800 και 900 περσι ιδιες ημερομηνιες πηγα με 600, λετε να πεσουν? ξερει τιποτα κανενας συναγωνιστης?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια τι γινεται με τις τιμες τις ται, ψαχνω για δεκεμβρη η γεναρη και μου βγαζει κατι 800 και 900 περσι ιδιες ημερομηνιες πηγα με 600, λετε να πεσουν? ξερει τιποτα κανενας συναγωνιστης?

τελειωσε η προσφορα αλλα ρωτα καλυτερα σε καποιο ταξιδιωτικο γραφειο.

Offer is valid for tickets issued until 31st Οctober 10 for departures out of Athens  from 01st November 10 until 31st March 11 for limited number of seats. Blackout Dates  20-27 December 10.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα το θεμα του αν πρεπει η οχι να κλεινουμε ξενοδοχειο απο πριν,δεν υπαρχει κανονας...
Τη πρωτη φορα που θα πας,καλυτερα να κλεισεις απο πριν για ψυχολογικους λογους, για 1-2 μερες βεβαια ΜΟΝΟ και οταν πας εκει να κανεις μια επιτοπια ερευνα...Ετσι ωστε αν το ξενοδοχειο ειναι μαπα να πας αλλου...
ΟΜΩΣ,εμενα προσωπικα μου εχει τυχει να κλεισω ενα ξενοδοχειο στη Μπανγκοκ απο το agoda.com προσφορα στα 1900 μπατ και οταν πηγα εκει και μου αρεσε,οταν πηγα στη ρεσεψιον να τους πω οτι ηθελα να μεινω αλλες 3 μερες μου ζητησαν 2250...Τα 1900 μπατ μου ειπαν οτι ηταν προσφορα μεσω ιντερνετ..."Ετσι εισαστε" τους λεω?..ΟΚ...Και παω στους υπολογιστες που ηταν στο lobby και ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια τους μπαινω στο agoda και κανω κρατηση για αλλες 3 μερες!!! :grin:
ΟΥΣΤ λαμογια Ταυλανδοι!! :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Οσον αφορα το θεμα του αν πρεπει η οχι να κλεινουμε ξενοδοχειο απο πριν,δεν υπαρχει κανονας...
Τη πρωτη φορα που θα πας,καλυτερα να κλεισεις απο πριν για ψυχολογικους λογους, για 1-2 μερες βεβαια ΜΟΝΟ και οταν πας εκει να κανεις μια επιτοπια ερευνα...Ετσι ωστε αν το ξενοδοχειο ειναι μαπα να πας αλλου...
ΟΜΩΣ,εμενα προσωπικα μου εχει τυχει να κλεισω ενα ξενοδοχειο στη Μπανγκοκ απο το agoda.com προσφορα στα 1900 μπατ και οταν πηγα εκει και μου αρεσε,οταν πηγα στη ρεσεψιον να τους πω οτι ηθελα να μεινω αλλες 3 μερες μου ζητησαν 2250...Τα 1900 μπατ μου ειπαν οτι ηταν προσφορα μεσω ιντερνετ..."Ετσι εισαστε" τους λεω?..ΟΚ...Και παω στους υπολογιστες που ηταν στο lobby και ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια τους μπαινω στο agoda και κανω κρατηση για αλλες 3 μερες!!! :grin:
ΟΥΣΤ λαμογια Ταυλανδοι!! :2funny:
Το ιδιο ειχα παθει και εγω περσυ με το Ναραι. Ειχα κλεισει απο εδω για τρεις μερες και μετα ηθελα να κλεισω και για τις υπολοιπες και μου ειπαν οτι δεν ειχε δωματια.Πηγα και εγω στο πλησιεστερο ιντερνετ-καφε και εκλεισα μεσω Agoda σε πολυ καλη τιμη. Προφανως τα δωματια τους τα εχουν κλεισει τα γραφεια απο το ιντερνετ και ετσι αυτοι δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τους πελατες τους.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πριν κλεισετε σε καποιο ξενοδοχειο διαβαστε και καμια κριτικη στο pattaya-addicts. εχει και για bangkok.
και αν δεν υπαρχει θρεντ για καποιο ξενοδοχειο, ρωτηστε.

Total Members: 39069

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Παιδια, καλημερα και απο μενα!

Το αποφασισα τελικα να κανω και εγω το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη απο 16 Δεκεμβρη μεχρι 30 Γεναρη για 14 μερες...(ακομα δεν εχω κλεισει πτηση...μαλλον με Καταρ το βλεπω...)

Σκεφτομαι να παω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Παταγια και τις 2-3 τελευταιες μερες να μεινω Μπαγκογκ για να ειμαι και κοντα στο αεροδρομιο την ημερα που θα πεταξω για επιστροφη, μιας και απο οτι ειδα, η πτηση που με βολευει φευγει νωρις το πρωι, που σημαινει οτι θα πρεπει να ειμαι και πιο πριν στο αεροδρομιο....

Παταγια ΠΩΣ παμε ?  Με λεωφορειο μεσω Μπαγκοκ ?  Γιατι διαβασα οτι η αποσταση ειναι περιπου 147 χιλιομετρα ....
Και πως το κλεινω αυτο ? Οταν φτασω στην πρωτευουσα ? Ποσες ωρες κανει να φτασει ? το λεω για να ξερω απο ποια μερα και μετα θα κλεισω ξενοδοχειο...

Αν εχετε καμια αλλη προταση/συμβουλη ειναι δεκτή !

Επισης ΑΝ προσφερεται και καποιος αλλος φιλος για παρεα αυτες τις μερες, ακομα καλυτερα μιας και θα ειμαι μονος μου και οσο να ναι εκτος απο μπουμ-μπουμ θελω να δω και καποια αξιοθεατα, να "ζησω" την κουλτουρα της χωρας και να τραβηξω και καποιες φωτος απο αξιομνημονευτα μερη σαν φωτογραφος που ειμαι για την προσωπικη μου συλλογη ... ;)

( Αληθεια, θα μπορουσα να βρω καποια κοπελα απο εκει να ειμαστε μαζι αυτες τις μερες και να μου κανει και τον ξεναγο ? Φυσικα θα την κερναω και το φαγητο της και τα δωρακια της, που απο οτι εχω διαβασει ειναι παμφθηνα και γενικα αυτες τρωνε και πολυ λιγο...  Η καλυτερασ λετε να ΜΗΝ μπλεξω για να εχω την ευκαιρια να γνωρισω περισσοτερες ???  Ειμαι ολος αυτια !!!!)
Ευχαριστω! :)

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλε μου, για να πας πατταγια μπορεις να μας με 2 τροπους ειτε με taxi το οποιο θα σου κοστισει καπως ακριβα αλλα να σου πω την αληθεια μετα την ταλαιπωρια της πτησης δεν εχεις ορεξη να κανεις ουτε παζαρια ουτε τπτ, ενας αλλος τροπος για να πας ειναι με την bell travel servives ειναι στον 1ο οροφο του αεροδρομιου κατω κατω τερμα αριστερα ρωτα κιολας θα σε βοηθησουν μην σου πω θα σε πανε κιολας γιατι εμενα με πηγαν. Εκει πληρωνεις εισητιριο για το λεωφορειο αν θυμαμαι ηταν 200 baht και 150+ για να σε αφησει στο bus station στην pattaya και απο εκει να σε παει mini van στο ξενοδοχειο που εχεις κλεισει(αν εχεις κλεισει), η διαρκεια ειναι περιπου στις 2 ωρες ναι το κλεινεις οταν φτασεις μην ανησυχεις θα το βρεις και οι ανθρωποι εκει πολυ εξυπηρετικοι σε σκλαβωνουν απο την ευγενεια και την καλοσυνη τους, συνολικη τιμη λοιπον 350 baht για να πας απο bkk pattaya με λεωφορειο αν ειναι η πρωτη φορα που πας πανε με λεωφορειο θα το ευχαριστηθεις τουλαχιστον εγω το ευχαριστηθηκα!

μπορεις να ριξεις και μια ματια αν θελεις στο homepage τους:

καλα να περασεις οποια αλλη ερωτηση δεκτη :)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Υπαρχει και το κρατικο λεωφορειο με 120 baht.Μια χαρα πηγα.
Σου εστειλα και pm,δες το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom