Παιδια, καλημερα και απο μενα!
Το αποφασισα τελικα να κανω και εγω το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη απο 16 Δεκεμβρη μεχρι 30 Γεναρη για 14 μερες...(ακομα δεν εχω κλεισει πτηση...μαλλον με Καταρ το βλεπω...)
Σκεφτομαι να παω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Παταγια και τις 2-3 τελευταιες μερες να μεινω Μπαγκογκ για να ειμαι και κοντα στο αεροδρομιο την ημερα που θα πεταξω για επιστροφη, μιας και απο οτι ειδα, η πτηση που με βολευει φευγει νωρις το πρωι, που σημαινει οτι θα πρεπει να ειμαι και πιο πριν στο αεροδρομιο....
Παταγια ΠΩΣ παμε ? Με λεωφορειο μεσω Μπαγκοκ ? Γιατι διαβασα οτι η αποσταση ειναι περιπου 147 χιλιομετρα ....
Και πως το κλεινω αυτο ? Οταν φτασω στην πρωτευουσα ? Ποσες ωρες κανει να φτασει ? το λεω για να ξερω απο ποια μερα και μετα θα κλεισω ξενοδοχειο...
Αν εχετε καμια αλλη προταση/συμβουλη ειναι δεκτή !
Επισης ΑΝ προσφερεται και καποιος αλλος φιλος για παρεα αυτες τις μερες, ακομα καλυτερα μιας και θα ειμαι μονος μου και οσο να ναι εκτος απο μπουμ-μπουμ θελω να δω και καποια αξιοθεατα, να "ζησω" την κουλτουρα της χωρας και να τραβηξω και καποιες φωτος απο αξιομνημονευτα μερη σαν φωτογραφος που ειμαι για την προσωπικη μου συλλογη ... ;)
( Αληθεια, θα μπορουσα να βρω καποια κοπελα απο εκει να ειμαστε μαζι αυτες τις μερες και να μου κανει και τον ξεναγο ? Φυσικα θα την κερναω και το φαγητο της και τα δωρακια της, που απο οτι εχω διαβασει ειναι παμφθηνα και γενικα αυτες τρωνε και πολυ λιγο... Η καλυτερασ λετε να ΜΗΝ μπλεξω για να εχω την ευκαιρια να γνωρισω περισσοτερες ??? Ειμαι ολος αυτια !!!!)
Ευχαριστω!