Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
  επειδη   εισαι  "δικο"  μας  παιδι    μετα  την  περιγραφη  σου  στο  πουκετ,   παρε   ενα ταξι   και  πες  του  να  σε  παει  στη  "πλαμ  γκαο"  οπως  το  ακους   (ειναι  η  ραμα 9)  στο  rca  block    ειναι  ενα  μεγαλο  σοι  με  7-8  πολυ  δυνατα  κλαμπ!   ηλικιες  μεχρι  25+   και  απιστευτα  μωρα  αλλα  (οχι  του  επαγγελματος)      αγαπημενο  μου  club  το   inch    υ.γ   το  καλυτερο   παιχνιδι  γινετε   εξω   στις  καρεκλες
"Πραμ Γκάο" Πλάμ είναι στα ισανέζικα! :cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
"Πραμ Γκάο" Πλάμ είναι στα ισανέζικα! :cheesy:
Πρα Ραμ Καο μαγκες...της ΒΚΚ εεε οχι αυτο της Πατονγκ   :grin:
Πρα Ραμ Καο και τα μυαλα στα καγκελα

Ηλιε αρκετες γκομενιτσες του RCA πανε για ψαρεμμα οταν κλεισουν τα κλαμπς σε εναν παρακειμενο δρομο
ισως η καλυτερη πιατσα για φριλανσερς του δρομου σε ολην την Ταυλανδη

το Ινσομνια ΒΚΚ ανοιξε απο χτες, θα δουμε αν θα πετυχει οπως κατω στο ψαροχωρι γιατι εδω ΒΚΚ εχουμε και ανταγωνισμο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το Ινσομνια ΒΚΚ ανοιξε απο χτες, θα δουμε αν θα πετυχει οπως κατω στο ψαροχωρι γιατι εδω ΒΚΚ εχουμε και ανταγωνισμο

απ'οτι εμαθα εχθες εγινε χαμος. δεν ξερω ομως μεχρι ποια ωρα θα ειναι ανοιχτο και ποσες μερες την εβδομαδα. μια γκομενα εκανε ενα σχολιο στο facebook για τον καπνο του τσιγαρου.
εγω πιστευω θα πετυχει γιατι ξερουν πως να μανατζαρουν το μαγαζι και το facebook επισης βοηθαει πολυ. και θα παιζει περισσοτερο hip hop και r&b που απ'οτι φαινετε ειναι στην μοδα και εκει.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δειτε εδω μερικες φωτος απο insomnia bkk.

Συνημμένα

• 72229_1693209971461_1274132782_31851627_5765292_n.jpg
    72229_1693209971461_1274132782_31851627_5765292_n.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 16

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ειχα και την πρωτη ερωτικη εμπειρια και ομολογω οτι ηταν το κατι αλλο.το μωρο λεγεται ερ και ειναι 20 χρονων.δουλευει στο εμπορικο κεντρο jungceylon σε καταστημα με ρουχα επωνημα τα οποια ειναι παμφθηνα εκει.την γνωρισα την πρωτη μερα και μετα απο 3 ραντεβουδακια την εψησα για να δουμε ταινιουλα στο δωματιο.Στα μεσα της ταινιας δεν αντεξαμε μετα τοσα χαμουρεματα και ξαπλωσαμε για τα περαιτερω.δεν ηξερε και πολλα το μωρο,οποτε επρεπε να της κανω τον καθηγητη.αφου επεσε μπολικο χαιδεμα και φιλακια,χαιδευω απαλα το μουνακι,και μιλαμε τετοιο πραγμα δεν εχω ξανανοιωσει.εκτος του οτι ηταν καταμουσκεμα,ειχαν ποτισει και τα σεντονια.βαζω την καποτα και γω,καβαλαω και παω να το χωσω,τιποτα.στενο το μωρο.με τα χιλια ζορια,τον χωνω τελικα.καλα η αισθηση ηταν απο τις καλυτερες που εχω νοιωσει.τα ειχα με κινεζουλα πριν,αλλα καμια σχεση με αυτο.τελος παντων αλλαζουμε την σταση,την βαζω απο πανω,και εκει μπηκε καλυτερα.μετα πηγα να την γυρισω σε πισοκολητο,και οπως σηκωνεται ρε μαγκες απο πανω μου,νοιωθω τα υγρα απο το μουνι της να σταζουν επανω μου.τι να σταζουν,να τρεχουν.τελικα πρεπει να ειναι πολυ καυλιαρες οι ταυλανδες.αφου τελειωσαμε και σκουπιστηκαμε,με πηρε μια ζεστη αγκαλια.μου αρεσε παρα πολυ αυτο.μου ειπε οτι ειμαι ο δευτερος εραστης της και πρωτος φαρανγκ..αν και δεν ξερω αν το πιστεψω,ο μητσος στην ελληνικη ταβερνα ειπε οτι λενε αρκετα ψεματα εδω.παντως δεν μου ειπε καποια λυπητερη ιστορια μεχρι τωρα,οι γονεις τις δουλευουν και οι δυο,ζουνε μια νορμαλ ζωη,εχει εναν αδελφο που εχει ταξι.Συμβουλη προς φιλους που δεν εχουν παει ποτε εκει.Αν εισαστε σχετικα νεοι μεχρι 40 και μετρατε λιγο εμφανισιακα,μην χαλατε χρονο και χρημα στην παταγια.Θα βρειτε οτι χρειαζεστε στο πουκετ.και γκομενες και διακοπες.Η ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να πηγαινεις εκει μονο για τις πουτανες.

xa! τι σου ειπε? ο 2ος?????????/ :2funny: αυτο με τον τοτο το ξερεις?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ αλανι kostas_thai, θα σε δω μετα που θα πας Πατταγια τι θα γραφεις..... αμα εχεις τωρα γνωμη για ολα σκεφτομαι μετα τι θα γινει!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
αστο οταν με το καλο παω και γυρισω μετα θα γραψω μεχρι και βιογραφια.θα παει το ποστ συννεφο.και φυσικα εχω γνωμη αλλα σε γενικες γραμμες.λεω πραγματα που δεν χρειαζεται να εχει παει κανεις ταιλανδη για να τα ξερει.απλως κοινη λογικη ειναι.αλλα ρε αλανι ρεμπετακο αυτο το φορουμ μου αλλαξε την ζωη με την εννοια οτι δεν ειχα σχεδον καμια ιδεα για ταιλανδη και τωρα συνεχεια σκεφτομαι τον παραδεισο.ομως τα οικονομικα μου εδω και μισο χρονο απο τοτε που πρωτοδιαβασα αυτο το φορουμ δεν με αφηνουν να παρω ανασα και ετσι η μονη διεξοδος μου ειναι οι εμπειριες των συναγωνιστων που μας γραοφυν εδω και μας κανουν πιο τρελους ακομα πιο πολυ για ταιλανδη.περνω ακομα οικονομικες δυσκολιες λογω καποιων δανειων.πιστευω αρκετοι απο εδω μεσα θα εχουν δανεια και πιστωτικες.εγω ευτυχως δεν εχω πιστωτικες και με τα δανεια αρχιζω να συνερχομαι.ηδη ξεχρεωσα σχεδον αλλα εχω ακομα καποαι χωστουμενα λιγα ευτυχως.και ολα αυτα γιατι πηγαινα μυκονο χανια κ.τ.λ. και χαλουσα σε ενα μομοημερο οσα θα χαλουσα 1 βδομαδα ταιλανδη.δεν ηξερα τιποτα για ταιλανδη τοτε βλεπεις...για αυτο μολις περασω τα οικονομικα εμποδια θα κανω οικονομια μερικους μηνες και μετα αγοραζω αμεσως εισητηρια για τον παραδεισο της ταιλανδης.ελπιζω μεσα στο 2011 να τα καταφερω.αυτα σορρυ που κουρασα και αυτο εδω το φορουμ πλεον εχει αγγιξει τις διαστασεις ενος μυθου και πρεπει να συνεχισει ετσι.πιστευω οτι πρεπει να ειναι το νουμερο ενα φορουμ στον κοσμο που να αναλυει τοσο πολυ το φαινομενο ταιλανδη και ειδικοτερα παταγια.ευχαριστω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μολις επεστρεψα απο βραδινη εξορμηση στα μπαρακια,και να κανω τσεκ αουτ αν το μωρο παει εκει,καθοτι μου το παιζει οτι δεν της αρεσουν τα μπαρ.γυρισα ολα τα μπαρακια της μπαγκλα ροουντ,μεχρι και στο μπανανα στην παραλια της πατονγκ πηγα.ακομη και εκει ρε μαγκες μαζευονται μουνακια.κυριως απο τις 2 και μετα,κανουν περατζαδα η καθονται στα παγκακια.και σου την πεφτουν στα ισια.αν σε δουν μονο σου δεν γλυτωνεις το καμακι.στα μπαρ ωραια ηταν,αλλα τα χαλανε οι μαλακες αγγλοαυστραλοαμερικανοι που μεθανε και γαμανε την υποθεση.αλλα και πολλα δυτικα μουνια μονα τους ρε παιδια κυκλοφορουν εκει.το αλλο κουφο που ειδα ηταν οσες γκομενες δεν ειχαν βρει τελος παντων καποιον,ερχονταν αρκετες και τις επαιρναν οι αντρες τους,η αδελφια τους.σκεψου τωρα δηλαδη να εισαι παντρεμενος με μια και να την στελνεις να γαμιεται.η φαση ηταν στην διαδρομη για να γυρισω στο παριπας,περναγαν τα μωρα δικαβαλα,τρικαβαλα,και μου φωναζαν,χαντσομαν,γουαι αλον,νο χαπυ αλον,με καμ του γιου,λες και το λεγανε ολες με μια φωνη.μου ρθε να παρω ενα τρικαβαλο οπως ηταν και να το ανεβασω στο δωματιο,αλλα σκεφτηκα το μωρο οτι μεχρι στιγμης μου φαιρεται οκ,και συγκρατηθηκα.για ποσο δεν ξερω ομως.α,και κατι αλλο ρε παιδια,αν ξερει καποιος να απαντησει.οταν πηγαμε με το μωρο στο χοτελ,της ζητησαν την ταυτοτητα της και εκεινη φρικαρε.την εδωσε,αφου εκανε καμποση κουβεντα με τον ρεσεψιονιστα.μετα μου ειπε οτι της εξηγησε οτι ειναι για λογους ασφαλειας και μονο,και δεν κρατανε παιρετερω στοιχεια.ξερει κανεις αν ισχυει αυτο,η παιζει να παιχτει καμια μαλακια;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Υ.Γ.  Καποιος ανεφερε παραπανω ενα site για booking που εχει πιο φθηνες τιμες και απο το AGODA, αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ.... Αν του ειναι ευκολο ας μας ξαναπει παρακαλώ !
Ευχαριστω !!!
Hotelscombined.com  Αυτη ειναι μια μηχανη που εχει μεσα και το Αgoda αλλα οι τιμες που δινει εδω το Agoda ειναι τις περισσοτερες φορες λιγο καλλιτερες απο αυτες που δινει για το ιδιο δωματιο σε αλλα σαιτ.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο ρε master21 που δεν ξεχνας και 'μας εδω που καθομαστε σ'αναμενα καρβουνα.Φιλικα ομως, σε νιωθω λιγο ανχωμενο με τη μικρουλα,μηπως πρεπει να χαλαρωσεις λιγο & να απολαυσεις αυτα που προσφερονται απλοχερα εκει που εισαι ? Κατανοω το συναισθηματικο δεσιμο που ολοι ψαχνουμε λιγο πολυ,αλλα ποσες ευκαιριες εχουμε να μας κυνηγανε οι γκομενες αντι εμεις αυτες οπως γινεται στην Ελλαδα ? Εισαι χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα μπες στο κλιμα του τοπου & απολαυσε το. Εντελη το paripas ποσο μακρυα ειναι απο τον "πολεμο",Αξιζει?

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
οταν πηγαμε με το μωρο στο χοτελ,της ζητησαν την ταυτοτητα της και εκεινη φρικαρε.την εδωσε,αφου εκανε καμποση κουβεντα με τον ρεσεψιονιστα.μετα μου ειπε οτι της εξηγησε οτι ειναι για λογους ασφαλειας και μονο,και δεν κρατανε παιρετερω στοιχεια.ξερει κανεις αν ισχυει αυτο,η παιζει να παιχτει καμια μαλακια;
Aκου αμα θες μια πατρικη συμβουλη. Εαν η τυπισσα εχει μυριστει οτι εισαι πρωταρης εκει, μονος σου, το σοου που εκανε οτι δεν ηξερε γιατι το ξενοδοχειο, για την δικη σου ασφαλεια, της ζητουσε ταυτοτητα και μολις πληροφορηθηκε τον λογο δεν θα ειναι το μοναδικο.
ΠΟτε σου μην σου διαφευγει οτι ολες εκει που πανε με φαραγκ ειτε τα παιρνουν cash and carry ειτε πανε να τον τυλιξουν πιο επαγγελματικα με σκοπο του τα φανε πιο καλα μη ζητωντας αρχικα καταβολη ημερησιας αποζημιωσεως.
Εχουν την υψηλη τεχνικη καταρτιση να σε ψησουν οχι μονο οτι εισαι ο πρωτος τους φαραγκ αλλα εαν θελουν και ο πρωτος ανδρας της ζωης τους. Ξεπαρθενευτηκαν απο ατυχημα με καρεκλα.
Παντως εχεις την πληρη κατανοηση διοτι οσοι πρωτοπανε εκει, τα ιδια παθαινουν
Μην μασας για κανεναν λογο και μην εχεις την μαλακισμενη εντυπωση οτι αυτη δεν μοιαζει με τις αλλες.
Οταν εμεις πηγαιναμε οι Ταυλανδες πουτανες ερχοντουσαν. Δεν τις πιανεις με το τιποτε. Αυτα να τσεκαρεις εαν πηγαινει στα μπαρ κλπ ειναι παιδικα. Μην το επαναλαβεις προσβαλλεις τον εαυτο σου.
Εαν κανει καλο κρεββατι και σου τρωει λιγα λεφτα κρατα την, οσο κρατησει. Οχι οταν φυγεις τηλεφωνα κλπ, εκτος και εαν παραλληλα στελνεις εμβασματα, διοτι θα την ενοχλεις οταν πιπωνει καποιον αλλο που θα εχει παρει την θεση σου.
Εαν δεν εισαι τεκνο να στην πεφτουν στην Ελλαδα και ξαφνικα στην πεφτουν οι γυναικες στην Ταυλανδη δεν ειναι γιατι ξαφνικα ομορφυνες, αλλα γιατι ειναι πουτανες και ψαχνουν πελατη.
Ζησε το ονειρο, περνα καλα και μετα οταν ξαναμαζεψεις λεφτα ξαναπας. Μην αρχισεις να σκεφτεσαι πως να την φερεις ελλαδα κλπ, θα ειναι μεγαλη τρελλα εκτος και εαν σε δερνει η αγαμια εδω στην πατριδα

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
φιλε musician σου εχω το ιδανικο μερος στη παταγια γι'αυτα που ζητας. μονο που δεν εχει μπανιερα.

ειναι στην ws στην soi 14 οπου ειναι και πολυ κοντα στην beach road.
διπλο κρεβατι χωρις joiners fee.
δωρεαν wifi.
safe box στο δωματιο.
μπαρακι απο κατω και room service.
καθαρο και ασφαλες.
αν εισαι στην ws δεν χρειαζεσε ουτε ταξι ουτε μηχανακι.
να ξερεις δεν εχει πισινα και ασανσερ. ειναι 3οροφο.

μονο που πρεπει να κλεισεις απο νωρις γιατι ειναι συνεχεια full και ισως δεν βρεις δωματιο. κλεισε απο τωρα μεσω του site.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Εστειλα ηδη κρατηση με τα στοιχεια μου για 5 διανυκτερευσεις και περιμενω να μου απαντησουν αν υπαρχει διαθεσιμοτητα... Αργουν να απαντησουν αν ξερεις ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σας φιλοι Τα'ι'λανδοφιλοι.οπως ξερεται η ζεστη δεν μου αρεσει γι'αυτο και δεν βλεπω την Τα'ι'λανδη σαν μερος οπου θα παω για διακοπες.Θα ηθελα μια πληροφωρια:Πειτε μου σας παρακαλω οποιος ξερει ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑ'Ι'ΛΑΝΔΗ 1)ΜΠΟΤΕς ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΦΙΔΙΟΥ 2)ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΦΙΔΙΟΥ 3)ΜΠΟΤΕς ΑΠΟ ΚΡΟΚΟΔΙΛΟ 4)ΜΠΟΤΕς ΑΠΟ ΣΑΛΑΧΙ Μου ειπε ενα παιδι που ειχε παει Πατάγια οτι οι τιμες ειναι εξευτελιστηκες!Π.Χ.μποτες απο φιδι παιρνεις με 50 Ευρω και τον ρωτησα για μπουφαν απο φιδι λεγοντας του οτι στη Ρωσσια κοστιζει 5000-6000 Ευρω.Στην Τα'ι'λανδη πόσο θα εχει?μου ειπε ούτε 1000 !!!Αν εχει τετοιες τιμες θα παω για 10-15 μερες να παρω 2 μπυφαν απο φιδι και 2 ζευγαρια μποτες.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.(γραψτε εδω ή στηλετε μου Π.Μ.)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Master21 δεν ήθελα να στα πω από την αρχή για να μη σου χαλάσω το όνειρο αλλά άρχισες να ξεφεύγεις. Άκου τι σου λέει ο joedoe. Οι νέοι φαίνονται από χιλιόμετρα μακρυά , κοίτα να μην το φωνάζεις κι άλλο. Εγώ όταν πρωτοκατέβηκα τους έλεγα ότι ήταν η δέκατη φορά που ήμουν κάτω και έτσι γλίτωσα πολλές θεατρικές παραστάσεις (τώρα τους λέω ότι είναι η πρώτη μου φορά και σπάω πλάκα  :2funny: ). Πριν πρωτοκατέβω κάτω είχα διαβάσει πάμπολλα φόρουμς και τη νουβέλα "private dancer" (διαβάστε την οι νέοι , θα σας κάνει καλό). Επίσης ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός. Δεν είμαι από τη φύση μου και αγαπούλης (buterfly γαρ  :cheesy: ) και έτσι με λίγη τύχη δεν την πάτησα πουθενά. Θέλει προσοχή όμως τις πρώτες φορές.
Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη οικοδομική δραστηριότητα στο Ισάαν από τους φαλάνγκ τροφοδοτείται. Επίσης αυτή που νομίζεις μικρή και αγνή έχει πιθανότατα ζήσει πολύ άγρα σκηνικά. Όταν ήταν ανήλικη μπορεί να την καβαλούσε ο αδελφός της μαζί με τους φίλους του παρέα , να έχει βγει στη βίζιτα από τα 13 , να είναι φουλ στα ναρκωτικά , να έχει φάει πολύ ξύλο , να έχει ήδη τρία παιδιά , να αγαπάει τα κοριτσάκια πιο πολύ από τα αγοράκια , να είναι φουλ στα αφροδίσια και ότι άλλο φανταστείς. Όλο αυτά βέβαια φαντάζουν υπερβολικά για τόσο γλυκά πλάσματα αλλά το φτωχό μυαλό του φαλάνγκ ούτε μπορεί να διανοηθεί τι γίνεται σε αυτά τα μέρη.
Για μένα , ο πρωτάρης καλύτερα να πάει στο πρώτο ταξίδι Πατάγια. Εκεί η κατάσταση είναι πιο εξόφθαλμη και ένας λογικός άνθρωπος βλέπει κάποια πράγματα ακόμα και αν δεν είναι πολύ υποψιασμένος. Στο Πούκετ τα πράγματα είναι πιο "καλυμένα" και τα "τρυφερά πόδια" μπορεί να την πατήσουν ακόμα ευκολότερα.
Απλά να έχεις στη σκέψη σου ότι εκεί είσαι για σεξ και τίποτα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις πολύ καλά και χωρίς μελλοντικά προβλήματα  ;)

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Aκου αμα θες μια πατρικη συμβουλη. Εαν η τυπισσα εχει μυριστει οτι εισαι πρωταρης εκει, μονος σου, το σοου που εκανε οτι δεν ηξερε γιατι το ξενοδοχειο, για την δικη σου ασφαλεια, της ζητουσε ταυτοτητα και μολις πληροφορηθηκε τον λογο δεν θα ειναι το μοναδικο.
ΠΟτε σου μην σου διαφευγει οτι ολες εκει που πανε με φαραγκ ειτε τα παιρνουν cash and carry ειτε πανε να τον τυλιξουν πιο επαγγελματικα με σκοπο του τα φανε πιο καλα μη ζητωντας αρχικα καταβολη ημερησιας αποζημιωσεως.
Εχουν την υψηλη τεχνικη καταρτιση να σε ψησουν οχι μονο οτι εισαι ο πρωτος τους φαραγκ αλλα εαν θελουν και ο πρωτος ανδρας της ζωης τους. Ξεπαρθενευτηκαν απο ατυχημα με καρεκλα.
Μην μασας για κανεναν λογο και μην εχεις την μαλακισμενη εντυπωση οτι αυτη δεν μοιαζει με τις αλλες.
Οταν εμεις πηγαιναμε οι Ταυλανδες πουτανες ερχοντουσαν. Δεν τις πιανεις με το τιποτε. Αυτα να τσεκαρεις εαν πηγαινει στα μπαρ κλπ ειναι παιδικα. Μην το επαναλαβεις προσβαλλεις τον εαυτο σου.
Εαν κανει καλο κρεββατι και σου τρωει λιγα λεφτα κρατα την, οσο κρατησει. Οχι οταν φυγεις τηλεφωνα κλπ, εκτος και εαν παραλληλα στελνεις εμβασματα, διοτι θα την ενοχλεις οταν πιπωνει καποιον αλλο που θα εχει παρει την θεση σου.
Εαν δεν εισαι τεκνο να στην πεφτουν στην Ελλαδα και ξαφνικα στην πεφτουν οι γυναικες στην Ταυλανδη δεν ειναι γιατι ξαφνικα ομορφυνες, αλλα γιατι ειναι πουτανες και ψαχνουν πελατη.
Ζησε το ονειρο, περνα καλα και μετα οταν ξαναμαζεψεις λεφτα ξαναπας. Μην αρχισεις να σκεφτεσαι πως να την φερεις ελλαδα κλπ, θα ειναι μεγαλη τρελλα εκτος και εαν σε δερνει η αγαμια εδω στην πατριδα
φιλε εισαι θεος..... :grin:-επιτελους να μαθουν ολοι οτι κατω δεν ειναι για αγαπες κ λουλουδια!μονο σεξ :fuck1: :fuck2: :knockinb: :s&m_3:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
απ'οτι εμαθα εχθες εγινε χαμος. δεν ξερω ομως μεχρι ποια ωρα θα ειναι ανοιχτο και ποσες μερες την εβδομαδα. μια γκομενα εκανε ενα σχολιο στο facebook για τον καπνο του τσιγαρου.
εγω πιστευω θα πετυχει γιατι ξερουν πως να μανατζαρουν το μαγαζι και το facebook επισης βοηθαει πολυ. και θα παιζει περισσοτερο hip hop και r&b που απ'οτι φαινετε ειναι στην μοδα και εκει.
ειχα σκοπο να παω στα εγκαινια την Παρασκευη αλλα μου ετυχε κατι και δεν τα καταφερα
ακουσα και εγω παντως οτι εγινε χαμος...τελικα καταφερα και πηγα χτες
καταρχας το μαγαζι ειναι αφτερ οποτε οι ωρες ειναι οι κλασσικες των αφτερ δηλαδη υποθετω 6 η και αργοτερα...χτες μεχρι τις 4 που εφυγα ηταν ακομα ανοιχτο
για τον καπνο του τσιγαρου δεν το σχολιαζω, αυτη η τυπισσα που εκανε το σχολιο μαλλον δεν εχει παει ποτε της σε αφτερ...δεν υπαρχει αφτερ ειτε στην ΒΚΚ ειτε στην Παταγια που να μη βρωμοκοπαει τσιγαριλα μεσα...ολα αυτα τα μερη ειναι παρανομα και οι νομοι που ισχυουν αλλου πανε περιπατο εκει
ειναι ενας τετραγωνος χωρος με πολυ παρομοιο design με αυτο στο ψαροχωρι...χωρητικοτητα, μουσικη, φωτορυθμικα και λειζερς παρομοια...χιπ χοπ πολυ λιγο...2 υπερυψωμενοι χωροι για τους VIP
εισοδος 300Β για τους αντρες εκτος κι αν εχεις καρτα μελους οποτε παιζουν benefits...γις τις κοπελλες φυσικα ισχυουν αλλες τιμες οπως και Παττ
οπως το ειδα εγω χτες δεν ειναι καλο μερος (για την ωρα τουλαχιστον) για ψαρεμμα φριλανσερς...δεν ξερω τι εγιναν στα εγκαινια αλλα χτες το μαγαζι ηταν συνεχως περιπου 50% γεματο...λιγες επιλογες θα λεγα περισσοτεροι αντρες παρα γυναικες...ευτυχως που δεν εψαχνα δηλαδη  ;)   :grin:
πιστευω θα πετυχει γιατι εχουν επενδυσει πολλα και κανουν καλο μαρκετινγκ αλλα χρειαζεται χρονο να μαθευτει...πολλες φριλανσερς στην ΒΚΚ δεν ξερουν κανενα απο τα 2 Ινσομνια οποτε τι λεμε τωρα...θα περασει καποιος καιρος μεχρι να καταφερει να αποκτησει ονομα οπως τα αλλα αφτερς της ΒΚΚ τα οποια δεν ειναι απαραιτητα καλυτερα αλλα πολυ πιο παλια και γνωστα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε ουτε καμια καψουρα εχω φαει,ουτε κατι παρομοιο.μια φορα εφαγα καψουρα στην ζωη μου οταν ημουν πιτσιρικας και δεν την ξαναπαταω για κανενα λογο.και καλα τσεκαρα αν πηγαινει στα μπαρ,πιο πολυ την νηχτεριη ζωη εκει ηθελα να ζησω.μια χαρα ειναι στο κρεβατι και μεχρι στιγμης τα μονα μου εξοδα ειναι να της κανω κανα τραπεζι και να την κερασω κανα παγωτο.σημερα με πηγε βολτιτσα με το αμαξι της για μπανιο στην παραλια laem sing που ουτε στον υπνο μου δεν την ειχα ξαναδει.να σκεφτω να την φερω ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση,μια χαρα τα καταφερνω και εδω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαστερ...τα καλα δεν τα λες κουφαλα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Master21 δεν ήθελα να στα πω από την αρχή για να μη σου χαλάσω το όνειρο αλλά άρχισες να ξεφεύγεις. Άκου τι σου λέει ο joedoe. Οι νέοι φαίνονται από χιλιόμετρα μακρυά , κοίτα να μην το φωνάζεις κι άλλο. Εγώ όταν πρωτοκατέβηκα τους έλεγα ότι ήταν η δέκατη φορά που ήμουν κάτω και έτσι γλίτωσα πολλές θεατρικές παραστάσεις (τώρα τους λέω ότι είναι η πρώτη μου φορά και σπάω πλάκα  :2funny: ). Πριν πρωτοκατέβω κάτω είχα διαβάσει πάμπολλα φόρουμς και τη νουβέλα "private dancer" (διαβάστε την οι νέοι , θα σας κάνει καλό). Επίσης ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός. Δεν είμαι από τη φύση μου και αγαπούλης (buterfly γαρ  :cheesy: ) και έτσι με λίγη τύχη δεν την πάτησα πουθενά. Θέλει προσοχή όμως τις πρώτες φορές.
Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη οικοδομική δραστηριότητα στο Ισάαν από τους φαλάνγκ τροφοδοτείται. Επίσης αυτή που νομίζεις μικρή και αγνή έχει πιθανότατα ζήσει πολύ άγρα σκηνικά. Όταν ήταν ανήλικη μπορεί να την καβαλούσε ο αδελφός της μαζί με τους φίλους του παρέα , να έχει βγει στη βίζιτα από τα 13 , να είναι φουλ στα ναρκωτικά , να έχει φάει πολύ ξύλο , να έχει ήδη τρία παιδιά , να αγαπάει τα κοριτσάκια πιο πολύ από τα αγοράκια , να είναι φουλ στα αφροδίσια και ότι άλλο φανταστείς. Όλο αυτά βέβαια φαντάζουν υπερβολικά για τόσο γλυκά πλάσματα αλλά το φτωχό μυαλό του φαλάνγκ ούτε μπορεί να διανοηθεί τι γίνεται σε αυτά τα μέρη.
Για μένα , ο πρωτάρης καλύτερα να πάει στο πρώτο ταξίδι Πατάγια. Εκεί η κατάσταση είναι πιο εξόφθαλμη και ένας λογικός άνθρωπος βλέπει κάποια πράγματα ακόμα και αν δεν είναι πολύ υποψιασμένος. Στο Πούκετ τα πράγματα είναι πιο "καλυμένα" και τα "τρυφερά πόδια" μπορεί να την πατήσουν ακόμα ευκολότερα.
Απλά να έχεις στη σκέψη σου ότι εκεί είσαι για σεξ και τίποτα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις πολύ καλά και χωρίς μελλοντικά προβλήματα  ;)
σωστος και ο φιλος,για διακοπες ηρθα και για να περασω καλα,και μεχρι στιγμης περναω τελεια.αυτο που συχαινομουν στην ζωη μου ηταν παντα να δινω λεφτα για να γαμησω,και αυτο θελω να το αποφυγω ακομη και εδω.σε περιπτωση που η αιρ μου ζητησει εστω 1 μπατ θα ειναι και η τελευταια φορα που της μιλαω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom