Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
4) Τα κορίτσια που ζητάνε πολλά και επιμένουν σε αυτά κατά πάσα πιθανότητα δε μας γουστάρουνε. Οπότε πάμε στο επόμενο.
Σε αυτο δε θα συμφωνησω...Οχι πως δε συμβαινει ποτε,αλλα ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες να ζηταει μια γκομενα πολλα φραγκα επειδη δε σε γουσταρει...Οι γκομενες εκει πηδιουνται για τα φραγκα και γι αυτες ολοι ιδιοι ειναι...Εκτος βεβαια και εαν εισαι 80 χρονων,βρωμας και γενικα "δε βλεπεσαι"...
Στο 90% των περιπτωσεων λοιπον εχουν "ταριφα" που διαμορφωνεται κατα κυριο λογο απο τις εξης παραμετρους...
α)Ποσο ομορφες ειναι σε σχεση με τον ανταγωνισμο..
β)Ποσο ασπρες..
γ)Ποσο χρονων..
δ)Αν ειναι low η high season..
ε)Τι ωρα ειναι...
Σε καθε περιπτωση επισης,εκει δεν παμε για να μας επιλεγουν...Αλλα για να ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ...Και προσωπικα δε με ενδιαφερει αν μια γκομενα μου ζητησει 3 χιλιαρικα ενω σε ενα πιτσιρικα 18-20 χρονων ζητησει 2000 μπατ...Χαλαλι της το χιλιαρικο παραπανω...

Και για να μη τρωτε το παραμυθι ΚΑΜΜΙΑ Ταυλανδεζα δε γουσταρει τους φαρανγκ..Κι αν τους παντρευονται δεν ειναι επειδη τους βλεπουν και εχουν 10 οργασμους στο καπακι,αλλα για να γλυτωσουν απο τη φτωχια...Προτιμουν 1 εκατομμυριο φορες ενα Ταυλανδο που να μπορει να τους προσφερει μια αξιοπρεπη ζωη παρα ενα ζαμπλουτο φαρανγκ που θα τους κανει δωρο 10 κοτερα... ;)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Και για να μη τρωτε το παραμυθι ΚΑΜΜΙΑ Ταυλανδεζα δε γουσταρει τους φαρανγκ..Κι αν τους παντρευονται δεν ειναι επειδη τους βλεπουν και εχουν 10 οργασμους στο καπακι,αλλα για να γλυτωσουν απο τη φτωχια...Προτιμουν 1 εκατομμυριο φορες ενα Ταυλανδο που να μπορει να τους προσφερει μια αξιοπρεπη ζωη παρα ενα ζαμπλουτο φαρανγκ που θα τους κανει δωρο 10 κοτερα... ;)
Σοφά τα λόγια σου, τα έχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν και το μόνο που κατάφερα ήταν να με πουν προκατηλειμένο.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μονο 3 ειναι ladyboys. οι 2 που ειναι μαζι (η μια με ανοιχτο το στομα) και η μια που φοραει μαυρο φορεμα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το γαμωμπατ δε λεει να περασει τα 42, ποιος μας καντεμιασε.
η πλακα ειναι οτι σημερα ξεπερασε τα 1,40 δολαρια το ευρω την ισοτιμια.μαλλον κατι παιζεται με το μπατ στην ασια.ισχυροποιειται δεν ξερω.ισως τους κανει κακο στον τουρισμο ομως λογω συναλλαγματος οπως εκανε και σε εμας το ευρω.βεβαια ολα αυτα μπορει να ειναι κολπα των κερδοσκοπων.παντου εχει τετοια.οποτε περιμενουμε μεχρι να μαζεωουμε το αναλογο εμβασμα που χρειαζεται ο καθενας μας.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτο δε θα συμφωνησω...Οχι πως δε συμβαινει ποτε,αλλα ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες να ζηταει μια γκομενα πολλα φραγκα επειδη δε σε γουσταρει...Οι γκομενες εκει πηδιουνται για τα φραγκα και γι αυτες ολοι ιδιοι ειναι...Εκτος βεβαια και εαν εισαι 80 χρονων,βρωμας και γενικα "δε βλεπεσαι"...
Στο 90% των περιπτωσεων λοιπον εχουν "ταριφα" που διαμορφωνεται κατα κυριο λογο απο τις εξης παραμετρους...
α)Ποσο ομορφες ειναι σε σχεση με τον ανταγωνισμο..
β)Ποσο ασπρες..
γ)Ποσο χρονων..
δ)Αν ειναι low η high season..
ε)Τι ωρα ειναι...
Σε καθε περιπτωση επισης,εκει δεν παμε για να μας επιλεγουν...Αλλα για να ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ...Και προσωπικα δε με ενδιαφερει αν μια γκομενα μου ζητησει 3 χιλιαρικα ενω σε ενα πιτσιρικα 18-20 χρονων ζητησει 2000 μπατ...Χαλαλι της το χιλιαρικο παραπανω...

ξερεις ποσες χυλοπιτες εχω φαει απο πολυ ομορφες freelancers και μετα τις εβλεπα με πιτσιρικαδες πιο ωραιοι απο μενα με ωραιο σωμα. το ιδιο γινεται και στα agogos και γι'αυτο σου λενε ενα τρελο ποσο μηπως και γλιτωσουν. και μια κουκλαρα σ'ενα agogo θα φορτωθει σιγουρα αργα η γρηγορα. απλα οι ωραιες διαλεγουν με ποιον θα πανε.  

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά καλησπέρα...σαν νέος θεωρητικά χρήστης και εγώ αν και διαβάζω το site πάνω από 2 χρόνια... αποφάσισα να τολμήσω και εγώ αυτό το ταξίδι που εδώ και καιρό ονειρεύομαι.... έκατσε λοιπόν ένα κενό στην δουλειά από 13 Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα.
Μετά από λεπτομερή έρευνα στο forum αποφάσισα να την κάνω με Thai στις 14 Δεκέμβρη για Bankong (γύρω 580€ με επιστροφή)καθομαι κανενα 2ημερο εκει και μετα phouket με thai στα 144€ με επιστροφή για 6 μέρες να κάνω τις διακοπές μου και να βρω και κάποια για παρέα :tits: στις διακοππες μιας και θα παω μονος μου.(Πιστεύετε ότι είναι εύκολο αυτό?)στη συνέχεια πίσω για πατάγια που τόσα έχω ακούσει...για 5 περίπου μέρες!Θα ήθελα από τα εμπειρία μέλη να μου που αν βλέπουν κάποιο λάθος στο πρόγραμμα που λέω να ακολουθήσω...!Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία... στέλνω S.O.S λοιπόν και προτάσεις!Το μπάτζετ είναι αρκετά καλό αλλά όχι στο θεό...θέλω κάτι καλό και όχι πολύ μακριά από την δράση!

Ξενοδοχείο λοιπόν για
BANKONG
PHOUKET H PATTONG
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ PΑTTAYA

Περιμένω προτάσεις και συμβουλές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Για Pattong ξέρουμε κανένα καλό ξενοδοχείο?loyners free φυσικά...και αρκετά καλό?Για bankong βρήκα...μένει pattong kai pattaya!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στις τελευταιες 10-15 σελιδες εχει γινει αρκετη κουβεντα για ξενοδοχεια,κανε ενα κοπο να τις διαβασεις,θα παρεις μια καλη ιδεα.Εγω θα βρισκομαι στην πατονγκ μεχρι τη 10 Δεκ. ελπιζω να βρω την ευκαιρια να ποσταρω απο εκει & για ξενοδοχεια & για αλλα ενδιαφεροντα...  :tits: :knockinb:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ξερεις ποσες χυλοπιτες εχω φαει απο πολυ ομορφες freelancers και μετα τις εβλεπα με πιτσιρικαδες πιο ωραιοι απο μενα με ωραιο σωμα. το ιδιο γινεται και στα agogos και γι'αυτο σου λενε ενα τρελο ποσο μηπως και γλιτωσουν. και μια κουκλαρα σ'ενα agogo θα φορτωθει σιγουρα αργα η γρηγορα. απλα οι ωραιες διαλεγουν με ποιον θα πανε.  
Κοιτα...Χωρις να θελω να το παιξω "γκομενος",η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης δε μου εχει τυχει να φαω χυλοπιττα στη Ταυλανδη...Αλλα πιστεψε με οτι οταν συμβει να τη πεσω σε μια και να μη με γουσταρει,θα πρεπει να μου πει ενα πραγματικα "τρελλο" ποσο για να μη τη φορτωσω....Αν δηλαδη αντι για 2 χιλιαρικα μου πει 3-4 και τη γουσταρω "με τρελλα",δε θα κολωσω...Κι ας μεινω την επομενη αγαμητος...Αλλωστε οταν πας για 15-20 μερες,ειναι αδυνατον να ριχνεις καθε μερα απο 3-4 μανικια χωρις να παρεις ενα ρεπο...(Εκτος πια κι αν ειχες να γαμησεις απο το προηγουμενο ταξιδι κι εχουν κρεμασει τα αρχιδια σου απο το αποθηκευμενο σπερμα... :grin:)
:2funny: :2funny: :2funny:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
σχετικα με το joiners fee νομιζω ότι εαν ισχύει σε καποιο ξενοδοχειο joiner fee ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ επισκεπτη!

εαν δεν ισχυει το joiners fee τοτε δεν πληρωνεις!!

εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα...Χωρις να θελω να το παιξω "γκομενος",η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης δε μου εχει τυχει να φαω χυλοπιττα στη Ταυλανδη...Αλλα πιστεψε με οτι οταν συμβει να τη πεσω σε μια και να μη με γουσταρει,θα πρεπει να μου πει ενα πραγματικα "τρελλο" ποσο για να μη τη φορτωσω....Αν δηλαδη αντι για 2 χιλιαρικα μου πει 3-4 και τη γουσταρω "με τρελλα",δε θα κολωσω...Κι ας μεινω την επομενη αγαμητος...Αλλωστε [size=20pt]οταν πας για 15-20 μερες,ειναι αδυνατον να ριχνεις καθε μερα απο 3-4 μανικια χωρις να παρεις ενα ρεπο...[/size](Εκτος πια κι αν ειχες να γαμησεις απο το προηγουμενο ταξιδι κι εχουν κρεμασει τα αρχιδια σου απο το αποθηκευμενο σπερμα... :grin:)

Υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις στον κανόνα σου  :grin:

3 - 4 Ακατέβατα την ημέρα  :cheesy:
Για πάνω από ένα μήνα 40+ (μερες) κατ εξακολούθησην  :cheesy: και κατά συρροήν  :grin:

Χωρίς ΡΕΠΟ (και να θέλω δεν γίνεται) :uglystupid:

Χωρίς πρόσθετα (μόνο κανένα LIPOVITAN D :grin:)

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ γιατί μου αρεσει :uglystupid:

και το γουστάρω  :grin:

PS: όταν επιστρέψω για 15 μέρες (Εχω τάσεις Υπνηλίας  :uglystupid: (μόνο αυτό) )
    Γαμάμε και εδώ συχνα  :uglystupid: αλλά όχι με τετοιο μένος και συχνότητες...
    Στην Ταιλάνδη(Παττάγια) απλά δουλεύω τον ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ   :uglystupid:

:2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα...Χωρις να θελω να το παιξω "γκομενος",η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης δε μου εχει τυχει να φαω χυλοπιττα στη Ταυλανδη...Αλλα πιστεψε με οτι οταν συμβει να τη πεσω σε μια και να μη με γουσταρει,θα πρεπει να μου πει ενα πραγματικα "τρελλο" ποσο για να μη τη φορτωσω....Αν δηλαδη αντι για 2 χιλιαρικα μου πει 3-4 και τη γουσταρω "με τρελλα",δε θα κολωσω...Κι ας μεινω την επομενη αγαμητος...Αλλωστε οταν πας για 15-20 μερες,ειναι αδυνατον να ριχνεις καθε μερα απο 3-4 μανικια χωρις να παρεις ενα ρεπο...(Εκτος πια κι αν ειχες να γαμησεις απο το προηγουμενο ταξιδι κι εχουν κρεμασει τα αρχιδια σου απο το αποθηκευμενο σπερμα... :grin:)

δεν γινεται να εισαι παταγια και να παιρνεις ρεπο. τουλαχιστον για μενα. αλλα οχι και να δωσω πανω απο 2000μπατ σε gogo girl.
οπως λενε οι περισσοτεροι προχωραμε στην επομενη!  ;)

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και διαγωνίως.
Μπερδεύεις τις Ταυλανδέζες που γαμιούνται για τα λεφτά, με τον κανονικό κόσμο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
σχετικα με το joiners fee νομιζω ότι εαν ισχύει σε καποιο ξενοδοχειο joiner fee ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ επισκεπτη!

εαν δεν ισχυει το joiners fee τοτε δεν πληρωνεις!!

εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
Εχεις δικιο. Joiners fee free ειναι το κανονικο η θα ρωτας αν το ξενοδοχειο στην τιμη που πληρωνεις περιλαμβανει και το joiners fee. Κατι αλλο που μπορεις να ρωτας ειναι αν το ξενοδοχειο ειναι guest friendly η girls friendly.(Υπαρχουν σαιτ που σου βγαζουν αυτα τα ξενοδοχεια)Ολα αυτα βεβαια αφου θα εχεις κλεισει δωματιο 2κλινο-για 2 ατομα που η τιμη τους σχεδον σε ολα τα ξενοδοχεια ειναι η ιδια με την τιμη του μονοκλινου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και διαγωνίως.
Μπερδεύεις τις Ταυλανδέζες που γαμιούνται για τα λεφτά, με τον κανονικό κόσμο.
Μη λες τετοια πραγματα εδω μεσα. Θα σε χαρακτηρισουν φυσιολατρη :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Προς αποκατασταση της αληθειας...
Ειναι γενικα αποδεκτο και εαν διαβασετε και ξενα φορουμ θα το επιβεβαιωσετε κι εσεις,οτι η ποιοτητα των γυναικων στο Πουκετ μεχρι και το 2008 ηταν ανωτερη κατα μεσο ορο απο οτι στη Πατταγια.Γι αυτο και δεν επιχειρουσα ταξιδι προς τα εκει και πηγαινα συνεχεια Πουκετ.
Υπηρχε ομως μια φθινουσα πορεια και μαλιστα μετα το ταξιδι του 2009,οταν γυρισα εγραφα οτι η ποιοτητα ειχε πεσει αρκετα σε γενικες γραμμες.Μαλιστα ειχα παραθεσει και μια συνομιλια που ειχα με ενα τυπο που ηταν "μεσα στα πραγματα" και πηγαινοερχοτανε Πατταγια-Πουκετ ο οποιος μου ειπε πως το κλιμα εχει αρχισει να αλλαζει και τα καλα μωρα εχουν αρχισει και μετακομιζουν προς Πατταγια...ΤΟΤΕ λοιπον μου μπηκε λοιπον το μικροβιο να παω στη μουνομανα Πατταγια γιατι το επιπεδο της Πατονγκ ΔΕΝ με ικανοποιουσε...Χωρια του οτι λογω κρισης και ανατιμησης του μπατ,οι τιμες της Πατονγκ ειχαν αρχισει να γινονται επικινδυνα "ασυμφορες"...και η πιο πατσαβουρα κατω απο 1000 μπατ για σορτ δεν επεφτε...Τα "καλα" δε μωρα ζηταγανε 2χιλιαρα και βαλε...

Στο σημειο αυτο,νομιζω οτι θα ηταν ενδιαφερον να κανω μια συγκριση μεταξυ Πουκετ-Πατταγια για τους νεους του φορουμ,παντα βεβαια μεσα απο τα δικα μου ματια...Και τονιζω "μεσα απο τα δικα μου ματια" γιατι ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα...Για εμενα καθε Ταυλανδεζα που "δειχνει" ανω των 22-23 ετων,ειναι ανω του 1.60,εχει βυζι μεγαλυτερο απο 1 νουμερο (αντε 2 το παρα πολυ),ειναι ανω των 45 κιλων και μαυρη,δεν κανει ουτε για καθαριστρια..ποσο μαλλον για να τη πηδηξω κιολας...
Ειναι επισης δεδομενο πως για να βρεις "ομορφο και φρεσκο μωρο",εχεις συντριπτικα μεγαλυτερες πιθανοτητες να το βρεις σε "a go go" παρα ψωνιζωντας "freelancer".
Οι επιχειρηματιες των a go go,συνηθως επιλεγουν να προσλαβουν τις πιο ομορφες και πιο ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ...ΣΥΝΗΘΩΣ επισης οταν μια γκομενα μεγαλωσει και σταματησει "να πουλαει",τη διωχνουν και γινεται freelancer...Βεβαια υπαρχει και ενα πολυ μεγαλο target group που δε γουσταρει πιτσιρικες και ψαχνει πιο εμπειρες...Γι αυτο και προτιμουν freelancer παρα τις μαλακισμενες (συνηθως) πιτσιρικες που δουλευουν στα a go go...
Η Πατταγια λοιπον εχει αυτο το συγκριτικο πλεονεκτημα μιας και στο Πουκετ "a go go" στυλ Πατταγιας η εστω Μπανγκοκ,ΔΕΝ υπαρχουν...Μονο ανοιχτα μπαρακια το ενα διπλα στο αλλο στα σοι που ειναι καθετα στη Μπανγκλα..
Αυτο επισης δε σημαινει πως δε θα βρεις ομορφες πιτσιρικες και στο Πουκετ..Απλα εκει το παιχνιδι παιζεται αλλιως...Περνας απο τα μπαρακια στα διαφορα σοι,τσεκαρεις και ειτε ψωνιζεις επι τοπου πληρωνοντας barfine,ειτε περιμενεις να περασει λιγο η ωρα και πας στiς disco Hollywood,Tiger κατα κυριο λογο και Tai Pan,Baya,Seduction κατα δευτερο που γινεται το "νυφοπαζαρο".
Στη Πατταγια και στη Μπανγκοκ,τα πραγματα ειναι πιο "FAST FOOD"...Μπαινεις σε 2-3 απο τα δεκαδες "a go go",βλεπεις τα "προιοντα" και μαλιστα συνηθως γυμνα (στη Μπανγκοκ ειναι πιο συμμαζεμενα τα πραγματα,δε παιζει total nude),επιλεγεις,πληρωνεις το αναλογο τιμημα (που ειναι σαφως μεγαλυτερο απο οτι το να φορτωσεις freelancer) και πας για "γουστα"...Αν παλι δε γουσταρεις τοσο πολυ πιτσιρικες,πας στη disco Insomnia (και αλλες που θα σας υποδειξουν οι "γνωστες" της Πατταγια,μιας και εγω μια φορα εχω παει) και φορτωνεις εκει...Μπορεις βεβαια να βρεις καλα μωρα και κατα μηκος της Walking street η στη παραλια...
Αν θες επισης μαζι με το πηδημα να συνδιασεις και "διακοπες".."ειδυλιακα τοπια".."εξωτικα νησακια".."εκδρομες"..δε μπορει να γινει ουτε καν συγκριση μεταξυ Πουκετ και Πατταγια...Το Πουκετ στα προσφερει αυτα σε συντριπτικα μεγαλυτερο βαθμο απο οτι η Πατταγια...
Η "διαδρομη" του ταξιδιου μπορει να ειναι αμφιδρομη...Ειτε ξεκινας απο Πουκετ (η Κο σαμουι και αλλους προορισμους "διακοπων"),κανεις τα μπανακια σου,τις εκδρομουλες,μετα πας στη Πατταγια για να ξεφλοκιασεις στο "maximum" και καταληγεις Μπανγκοκ 1-2 μερες για ψωνια και κανα μασαζακι "πιο ψαγμενο"..Η ξεκινας απο Πατταγια,βρισκεις ενα μωρο και το φορτωνεις για "honeymoon" σε καποιο νησακι...
Η τελος εαν εχεις βαρεθει τις εκδρομες και τα "επαναλαμβανομενα τοπια" της Ταυλανδης (οπως εγω Π.Χ),πας κατευθειαν Πατταγια (και Μπανγκοκ για "ψαγμενα" μασαζακια),για ΓΟΥΣΤΑ... :rockon:
ΤΕΛΟΣ!!!! :grin:

Ευγε!!!!!!Πιπινο,τα ειπες ολα με το ονομα τους!!!!Ετσι ακριβως!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
αν εδινες 3χιλιαρα για long time καλα να παθεις. ποτε παραπανω απο 2000 για long time και καλυτερα να παιρνετε short time απο gogos και long απο discos.

το happy εχει σβυσει. υπαρχουν καλυτερα!

Ετσι ακριβως,Ζαν!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Τώρα που (σχεδόν) όλοι συμφωνούμε , οι "παρθένοι" δε θα παρασύρονται να πηγαίνουν σε άσχετα μέρη , να χαλάνε πολλά λεφτά και να χάνουν άσκοπα τις μέρες τους. Όλοι στο τέλος Πατάγια καταλήγουν (end of the road).
Στα γρήγορα , αν και έχουν ειπωθεί πολλές φορές:
1) Έχει ξενοδοχεία από 600 μπατ.
2) Έχει "μπά(λ)μπεκιου" όπου είναι πολύ φτηνά (από 100 μπατ) και τρως όσο θες.
3) Η Κασικόρν μας κάνει τη χάρη και μας καταδέχεται εμάς τους Φαλάνγκ. Ανοίγουμε λογαριασμό και βάζουμε εκεί τα λεφτά μας (και όχι σε safebox). Υπάρχει και κάρτα για το ΑΤΜ , οπότε τραβάμε λεφτά όποτε θέλουμε.
4) Τα κορίτσια που ζητάνε πολλά και επιμένουν σε αυτά κατά πάσα πιθανότητα δε μας γουστάρουνε. Οπότε πάμε στο επόμενο.
5) Μπορείς να κάνεις τα πάντα από σεξ (από παρτούζες μέχρι ότι φαντάζεται και δεν φαντάζεται κανείς).
6) Δεν είναι ανάγκη να χαλάσεις πολλά λεφτά για να περάσεις καλά (αυτό το επισημαίνω γι' αυτούς που δεν το φυσάνε).
7) Δεν κολλάμε στην ίδια.
8) ...Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά , αλλά δε μου 'ρχονται στο μυαλό τώρα.  :cheesy:

Και το βασικότερο.  Στο μπου-μπουμ πάντα προφυλακτικό!!! Όσο πιο πολύ ζήσουμε τόσο πιο πολλές φορές θα πάμε  :grin:
αλλος ενας συναγωνιστης που τα λεει ωραια...Ευγε και σε σενα Ακη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom