Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Τις Καλημέρες μου απο Αθήνα πλέον... Η επιστροφή ήταν δύσκολη με τα γνωστά συναισθήματα κλπ... Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βρεθήκαμε στην Πατταγια, πραγματικά εκπληκτικά παιδιά όλοι τους γεμάτα κέφι και ζωντάνια, πραγματικά στάθηκα τυχερός που σας γνώρισα και είμαι σίγούρος πως τωρα πια δεν θα χαθούμε.


"Αδελφέ" Λάκη δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο καλά περάσαμε και το πόσο πολύ δεθήκαμε σε αυτες τις λίγες μέρες που περάσαμε μαζί! Θέλω να μου προσέχεις το Πουλέν μου, το Γιωργάρα ( δεν πιστέυω να έσπασε τις 3 μέρες??) και τα άλλα παιδια καθώς και στα παιδιά που δεν πρόλαβα να γνωρίσω να τους ευχηθώ τα καλήτερα και είμαι σίγουρος πως με τον Λάκη και τα άλλα παιδια θα περάσετε τέλεια.

Υ.Γ. Λάκη δώσε τα χαιρετησματά μου σε όλα τα παιδια καθως και σε Hussain και τον Homies που δυστηχώς δεν τους πρόλαβα, το επόμενο ταξίδι θα είμαστε παρέα (θα πάμε και απο τη μουνομάνα!!).
Παλικαρε με το καλο βολεψου,ξεκουρασου και μετα κανε ενα report απο εκεει κατω για εμας που ακολουθουμε :dancing:
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Oντως.δεν ειναι τετοιο κοριτσι.....δυσκολα φορτωνεται(η μπορει καθολου)..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:


Καλημερα απο Πατταγια...δυστυχως(για μενα) την εχω "αρπαξει"(ασοψεται ο καιρος και το air-condition!!!)aλλα εστω και "χαπακομενος" πηγα για λιγο στο παρτυ του Φωτη.........Αρκετοι Ελληνες μαζεμενοι(τουριστες και μονιμοι)....Με γουρουνοπουλο στην σουβλα,ΧΤΑποδακι και ουζακι!!!Πολυ ωραια ατμοσσφαιρα.......τα κοριτσια του Φωτην πολυ περιποιητικα...και ζωντανη ΤΗΑΙ μουσικη......δεν εκατσα πολυ(οπως σας ειπα ειμαι κρυωμενος)αλλα οσο εκαστα περασαμε ολοι οι Ελληνες πολυ καλα!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑR ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙ!!!Και να ερχομαστε εμεις οι Ελληνες(τουριστες η μη)να "αραζουμε" στο λιμανι μας......στο Fotis Bar



James,φιλε..εφυγες και αρρωστησα!!!!Εφυγε και το "πουλεν" μου(ξερεις ποιος!!!!)
τον πηγα για body to body massage και εκανε να βγει 3 ωρες απο μεσα!!!!!!που κανονικα ειναι 1 αντε βαρια 1.30!!! :2funny: :knockinb: :2funny: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

το ξεσκισε το κοριτσακι!!!

Φιλε μου victoriatus,Καλη επιστροφη και καλο ταξιδι........σε παω με τα 1000!!!εισαι "φατσα"!!!!θα τα πουμε σιγουρα Αθηνα......και με σενα james
και αν ποτε σας βγαλει ο δρομος σας Θεσ/νικη..να ξερετε οτι εχετε καποιον φιλο εκει και ενα μερος να καθησεται

Σημειωση......James,με τον Γιωργο ολα καλα τελικα(ξερεις με το προβλημα που ειχε υγειας)

Τα λεμε
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια......για οσους δεν εχουν πισινα στο hotel τους η δεν γουσταρουν την πισινα τους(για καποιο λογο),δειτε τι ανακαλυψα!!!

Υστερα απο πληροφοριες που ειχα οτι στο Mike's Shopping Mall υπαρχει πισινα(και μαλιστα καλη)πηγα να δω και μονος μου............Μπαινω μεσα,παω στο ασανσερ και πατω το κουμπι για τον 10ο οροφο(γραφει κιολας Swimming pool).......βγαινω απ'το ασανσερ και κατευθυνομαι προς την εισοδο του 1ου οροφου

Και οντως,δεν περιμενα να δω αυτο που ειδα.......

Μια πολυ μεγαλη πισινα,καθαροτατη,με ωραιο σχεδιασμο,με σεζ-λονκ αναπαυτικοτατες(μερικες ειναι και κατω απο κιοσκια οπου εχει δροσια....οι αλλες δυστυχως δεν εχουν ομπρελλες και ειναι στον ηλιο συνεχεια)

Με εισοδο 80  Μπατ(εχει και καρτες μηνειεας,6μηνης και χρονειεας εισοδου),νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για καποιον να δροσιστει αν δεν εχει πισινα στο δωματιο του

Eχει τουαλλετες και αποδυτηρια ν'αλλαξεις οπως και ντουζιερες

Επισης η Θεα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΗ Απο τον 10 οροφο και επισης εχει κυλικειο για να τσιμπησετε η να πιειτε κατι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ MIKE'S SHOPPING MALL

dscn0053tl.jpg

dscn0054k.jpg

dscn0055w.jpg

dscn0060b.jpg

dscn0061z.jpg

dscn0064.jpg

dscn0065f.jpg
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
209
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
Ειμαι δυστυχως πισω στις μιζερες μπαζοελλινιδες.θελω να ευχαριστησω απο καρδιας ολη την παρεα και ειδικοτερα τον Laki.Συγνωμη που σε εστησα laki και περιμενες τοση ωρα να τελεωσω το b2b massage,αφου ειμαι ερωτιαρης ρε συ!!!
Δημιουργηθηκαν καλες φιλιες με ολα τα παιδια!ειδικα και με τον jamest.να μαστε καλα να παμε κα8ε χρονο!
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Βρε Λακη εσυ αδικεισαι αγορι μου. Δεν βρισκεις καμμια εφημεριδα να σε στειλει μονιμο ανταποκριτη στην Ταυλανδη; :rolleyes:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ποσο απεχει απο την ομοφυλοφιλια η σεξουαλικη συνευρεση με τσουτσουνοκοριτσο?
 

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
210
Like
0
Πόντοι
1
Απέχει όσο ο κώλος απο το μ@υνί .....................

Να πας με lady-boy αλλά να το έχει κόψει το καταλαβαίνω................

Αλλά άμα έχει το χειρόφρενο και το χρησιμοποιησει τότε τι να πω????????????

Και καλά να μην σου αρέσει αλλά άμα σου αρέσει τότε τι γίνεται????????????????????
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
βρε το'χω πει πολλες φορες...
αν δεν θελεις να σε μαμησει δεν σε μαμαει. απλα τα πραγματα.
 

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Μηνύματα
1.172
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Καλημέρα από Pattaya.... Ένα θα πω μονο και τα λοιπά όταν γυρίσω. Πολλά ΜΠΑΖΑ μα παρα "πλλα" ΜΠΑΖΑ, τα καλά από 2500 b και πάνω. Αποτέλεσμα μετά από καμια 10aria κορίτσια άραξα σε ένα ...... 22 χρονων ασπρούλη και με έχει σαν Βασιλιά..... με 1000 την ημερα χωρίς barfine  :dancing:, δεν δουλεύει σε μπαρ....αυτά, τα αλλα αργότερα γιατί δεν έχει Ελληνικά το pc της μικρής. Θα σας τα λέει ο Λάκης....
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:grin: :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • Tsop1.jpg
    Tsop1.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Tsop2.jpg
    Tsop2.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 21

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετε παίδες , είπα να γράψω κι εγώ δυο λόγια για την πατάγια . δεν θα γράψω  για πράγματα που έχω διαβάσει , θα προσπαθήσω να δώσω μμερικα καινούργια τιπς . κλαμπάκι που αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη είναι το walking street στην αρχη της ws  και με σήμα το underground κλασάτο και με ωραίο κόσμο , έκει είδα κ τις πιό ωραίες και καλοντυμένες ταϋλανδές ,επίσης ειναι άλλα 2 κλαμπάκια άξια αναφοράς το disco marine το οποίο είναι στη μέση τησ ws και ανεβαίνεις με κυλιόμενες σκαλες , είναι τεράστιο και με ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο για εύκολο εντοπισμό στόχων (και υπάρχουν πολλοί!!) αρνητικό του μαγαζιού :  οι σερβιτόροι που σε κυνηγάνε γύρω γύρω να παραγγείλεις ποτό με το που μπαίνεις , σε όλα τα μαγαζιά γινετε αυτό αλλα εδώ πολύ πιο έντονα. Το mixx που βρίσκετε στο τέλος της ws  είναι μία εναλλακτική πρόταση καθώς εδώ θα βρείτε πολλές ρωσσίδες τουρίστριες και μή . Αυτά τα ολίγα απο εμενα για πατάγια αν και εγώ ψηφίζω κούβα τελικά!
 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
645
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αντε να περάσουν οι μέρες να ξαναεπισκεφτούμε τα άγια χώματα της Πατάγιας το Δεκέμβρη αν όλα πάνε καλά και αυτή τη φορά χωρίς τιλάκ και μαλακίες διαφορετικές γκόμενες κάθε βράδυ (λέω εγώ τώρα) α ρε μπαγάσιδες καλά περνάτε εσείς, φαντάζομαι τι θα γίνεται σε αυτά τα νυχτομάγαζα γεμάτα από σχιστομάτικα μπιμπελό με μινάκια και καυτά σορτσάκια να σου την πέφτουνε χύμα και στο 2λεπτο  να αρχίζουν τα πρώτα γλωσσόφιλα άντε και δεν περνάνε οι μέρες
120 και σήμερα  :headbang: :headbang: :headbang:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom