Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
geia sas paidia kai apo emena xthes gurisa apo pattaya kai akoma den mporw na sunelthden perimena oti tha mou areze toso polu thelw na parw to aeroplano kai na ksana paw..!!
2-3 logia tha pw giati ta exoun grapsei ola sto topic..!
stin pattaya ekatsa 9 meres den evrexe alla oute kai ilio eixe sunexos sunefia eixe..
pame sta kala twra...
na sas pw prota oti den fortosa kanena moro apo go-go kai beer bar piga eida pos einai alla den fortoso ta mwra pou peira ola itan apo lucifer kai insomnia
lucifer pigename apo noris guro stis 00:00 opou ginotan pixtra kai kata 03:00 pigename sto insomnia apistefta mounia ligoi touristes mesa na mas trebane apo ta mallia ta mounakia apisteftes katastasis zousame..!!
oles sta duo magazia zitousan 1000 gia long ektos apo merikes pou itan mounares pou zitousan 1500 alla oso pernouse i wra kai pigene 4-5 epeftan sta 1000 gia plaka...!!tha anebasw kai foto na deite merika mounakia ola ta gkomenakia pou pira itan stin ilikia mou guro sta 20-25 gia afto eixa kai kali sunenoisi kai ximeia...!!
to mono duskolo itan to fagito opou ola ta magazia me murizan para polu kai oute kan empena mesa ektos apo to sizzler pou mou protine enas filos polu kalo magazi na pate kalo fagito katharo salata oso theleis kai anapsiktiko oso theleis..!sunithos plironame apo 400 mpat kai skagame..!!
emena sto pattaya bay polu kalo ksenodoxeio katharo kai se kalo simeio an ksana paw pattaya pou tha ksana paw sigouraaaa xaaxax tha to ksana timisw..!!

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
TOP 10 CITIES  in  the  world  2010  travel and leisure magazine  οι  αναγνωστες  ψηφισαν
RANK '09 NAME SCORE
1
3 Bangkok 90.30
2
5 Chiang Mai, Thailand 89.35
3
6 Florence 89.17
4
- San Miguel de Allende, Mexico 89.09
5
9 Rome 88.60
6
- Sydney 87.99
7
4 Buenos Aires 87.98
8
- Oaxaca, Mexico 87.78
9
- Barcelona 87.71
10
8 New York City 87.68
- means that the property was not among the top-ranked in this category last year.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λάκη αγορίνα σε ζηλέυω! αντε με το καλό και Άνχελες!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μου την "εδωσε"!!!τοσα κερασματα και τοσο απ'το πολυτιμο χρονο μου ξοδεψα για σενα μωρη.....!!!και μου λες μαλακιες??
Οπωε ημουν την εκανα για χοτελ και απ'την τσαντιλα μπυ πηγα και εκλεισα μεσω ιντερνετ 4 μερεσ Ανχελεσ σιτι Φιλλιπινες!!!

13 με 17 σεπτ.
οποιος γουσταρει να ερθει ειναι ευπροσδεκτος
Μπραβο ρε φιλε,να κυκλοφορουμε και λιγο για να μην μας την λενε και οι φυσιολατρες οτι εχουμε το μυαλο μας μονο στο  :knockinb:
Αντε και περιμενουμε τα νεα σου απο Φιλλιπινες....γυναικες-ξενοδοχεια-κοστος :think:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαιρετε παίδες , είπα να γράψω κι εγώ δυο λόγια για την πατάγια . δεν θα γράψω  για πράγματα που έχω διαβάσει , θα προσπαθήσω να δώσω μμερικα καινούργια τιπς . κλαμπάκι που αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη είναι το walking street στην αρχη της ws  και με σήμα το underground κλασάτο και με ωραίο κόσμο , έκει είδα κ τις πιό ωραίες και καλοντυμένες ταϋλανδές ,επίσης ειναι άλλα 2 κλαμπάκια άξια αναφοράς το disco marine το οποίο είναι στη μέση τησ ws και ανεβαίνεις με κυλιόμενες σκαλες , είναι τεράστιο και με ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο για εύκολο εντοπισμό στόχων (και υπάρχουν πολλοί!!) αρνητικό του μαγαζιού :  οι σερβιτόροι που σε κυνηγάνε γύρω γύρω να παραγγείλεις ποτό με το που μπαίνεις , σε όλα τα μαγαζιά γινετε αυτό αλλα εδώ πολύ πιο έντονα. Το mixx που βρίσκετε στο τέλος της ws  είναι μία εναλλακτική πρόταση καθώς εδώ θα βρείτε πολλές ρωσσίδες τουρίστριες και μή . Αυτά τα ολίγα απο εμενα για πατάγια αν και εγώ ψηφίζω κούβα τελικά!

φιλε αυτα τα ξερουμε...!

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
όλα τα μωρά είναι του χιλιάρικου για όλο το βραδυ και όλες είναι από insomnia και lucifer

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Άξιος ...  :grin: ... Το μωρό στη μεγάλη φωτο είναι πολύ όμορφο ...  :tits:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ola ta mwra einai tou xiliarikou gia olo to vradi kai oles einai apo insomnia kai lucyfer

Παναγιώτη πασά μου, μου θυμίζεις τις δικές μου ηρωϊκές στιγμές κοινωνικής ψυχαγωγίας :fuck1: :zfuck: :fuck2:

Δεν παίζεται η κατάσταση εκεί κάτω, μόνο αν δε θες δεν γαμάς και άμα δεν τα λένε στο κρεβάτι κατέβαινε και κάτω του χιλιομπατου η προσφορά οβολού. Τώρα που είμαι Λάος και τις βλέπω τις φωτο, καταλαβαίνω γιατί η Ταϊλανδη είναι ο ευτυχέστερος διεθνής προορισμός.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Αγαπημενε Συναγωνιστη ็Hussain,ηθελες φυσιολατρεια!!!τι να σου κανω???εγω σου ελεγα να μεινεις αλλα εσυ ηθελες Λαος!!Τελος παντων καλα να περνας και ο Γιωργος(που ειμασταν ολοι μαζι στο "what's up" gogo)ειναι ηδη Μπανκγκοκ....μπορει να τον πετυχεις

Ζαν μου......μαλλον εσενα περιμενει(αν και απ'οτι θυμαμαι και εσυ δεν ειχες μεγαλη επιτυχια στο να την ξεμοναχιασεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Εδω παιδια,χτεσ  ενω ο καιρος ταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ το πρωι και το μεσημερι(ειχε ενα ΟΛΟΛΑΜΠΡΟ ΗΛΙΟ)το βραδακι χαλασε αρδην!!!!Εβρεχε συνεχεια!!!!και καποιες δοσεις πολυ δυνατα!!!Μεχρι τις 5 το πρωι που γυρισα hotel εβρεχε!!!
και δυστυχως οταν βρεχει δεν εχει πολυ κοσμο εξω!!!ειναι και η περιοδος low..
Χτες η WS Ηταν σχεδον αδεια......
Για αρχη πηγαμε στου Φωτη(ειχε γενελθια καποιος φιλος και επισης φευγανε καποια παιδια δικα μας για πισω και ειχαμε ενα ειδους παρτυ)
Μετα με φιλο πηγαμε WS
Αρχισαμε με Candy shop(αυτο που παιζει Live μουσικη).......δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα ειχε μεσα αξιολογα κοριτσια
Φευγουμε και παμε Walking street club......Και εκει το ιδιο...μισο αδειο αλλα μεσα "δυνατα" κομματια(απο κοριτσια)και καλη μουσικη(για τα δικα μου γουστα)
Λεμε πριν παμε ινσομνια,να περασουμε λιγο απ'το Lucifer να δουμε τι παιζει.Μπαινοντας μεσα βλεπω μια παλια γνωστη(με την οποια ειχα περασει ΥΠΕΡΟΧΑ τις προηγουμενες φορες)και λεω στον φιλο οτι θ'αραξω εδω(στα σιγουρα!!)και αυτος εφυγε Ινσομνια

Παντως παιδια το Lucifer μαζευει αρκετα ομορφα κοριτσια(και το μεσα και το εξω!!!)
εμενα μ'αρεσει πολυ το εξω γιατι η μπαντα που παιζει live παιζει latin kai salsa και μ'αρεσει πολυ αυτη του ειδους η μουσικη!!!
Αλλα οπως ειπα και πολλα ομορφα κοριτσια.....Να το εχετε στα υπ'ψην το Lucifer....οχι ολο Insomnia kai Insomnia

καθισα με την κοπελλα ως τισ 4.περιμενα να τελειωσει η βροχη αλλα τιποτα!!!!εριχνε ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!!!τελικα 4.30 την "κανουμε" απο Λουσιφερ για χοτελ...
Γιναμε Λουτσα!!!!ειχε πλημμυρισει η WS και ηταν σαν ενα μεγαλο ποταμι!!!!Fuck it!!!
Παντως παιδια αν βρεξει πολυ στην Πατταγια,ειναι αστα να πανε!!!Πλυμμηριζουν οι δρομοι και και συνδυασμο με το ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ των Υπονομων(ολα μαζι σ'ενα)ειναι πολυ ασχημο!!!

Τελικα με τα 1000 ζορια φτανουμε χοτελ,κανουμε μπανακι και μετα βουρ στον Πατσα!!!
Η κοπελλα δεν παιζεται!!!!με "Αποζημιωσε" για την ταλαιπωρια της βροχης!!!Αξια!!!!αξιζε και να της δοσεις 10000(Οχι μονο 1000 που της εδωσα)

Αυτα προς το παρον.....

Αντε,περιμενω καινουργια παιδια να βρεθουμε κατω.....
Επαναλαμβανω..η παρεα που δημιουργηθηκε αυτες τις μερες στην Πατταγια απο Ελληνες ειναι πολυ καλη..περναμε πολυ καλα και περιμενω και αλλα παιδια να μας συναντησουν

Οτι χρειαστηται και μπορω να βοηθησω,στειλ τε μου πμ

Liberg0...se περιμενω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαιρετε παίδες , είπα να γράψω κι εγώ δυο λόγια για την πατάγια . δεν θα γράψω  για πράγματα που έχω διαβάσει , θα προσπαθήσω να δώσω μμερικα καινούργια τιπς . κλαμπάκι που αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη είναι το walking street στην αρχη της ws  και με σήμα το underground κλασάτο και με ωραίο κόσμο , έκει είδα κ τις πιό ωραίες και καλοντυμένες ταϋλανδές ,επίσης ειναι άλλα 2 κλαμπάκια άξια αναφοράς το disco marine το οποίο είναι στη μέση τησ ws και ανεβαίνεις με κυλιόμενες σκαλες , είναι τεράστιο και με ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο για εύκολο εντοπισμό στόχων (και υπάρχουν πολλοί!!) αρνητικό του μαγαζιού :  οι σερβιτόροι που σε κυνηγάνε γύρω γύρω να παραγγείλεις ποτό με το που μπαίνεις , σε όλα τα μαγαζιά γινετε αυτό αλλα εδώ πολύ πιο έντονα. Το mixx που βρίσκετε στο τέλος της ws  είναι μία εναλλακτική πρόταση καθώς εδώ θα βρείτε πολλές ρωσσίδες τουρίστριες και μή . Αυτά τα ολίγα απο εμενα για πατάγια αν και εγώ ψηφίζω κούβα τελικά!
μπραβο φιλε που δινεις στους καινουργιους ταξιδιωτες χρησημες πληροφορειες και δεν αναλωνεσαι σε προσωπικες ιστοριες του τυπου γαμεισα τοσες την ημερα επι τοσες μερες μας κανει τοσο χαι σκορ...θα το ριξω την αλλη φορα αφου με καψουρευτικαν τα τιλακ ποι τσι τσου νοι κλπ κλπ

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν μου......μαλλον εσενα περιμενει(αν και απ'οτι θυμαμαι και εσυ δεν ειχες μεγαλη επιτυχια στο να την ξεμοναχιασεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

ισως να εκανα κατι μαζι της εκεινο το βραδυ που πηγα μονος και μου την ειπε το αφεντικο του goodfellas για τις φωτογραφιες που εβγαζα.
σπαστικα πολυ και εφυγα κατευθειαν χωρις να πω κατι στην koi.
θα δοκιμασω παλι οταν παω.
ακομα δουλευει εκει???

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο φιλε που δινεις στους καινουργιους ταξιδιωτες χρησημες πληροφορειες και δεν αναλωνεσαι σε προσωπικες ιστοριες του τυπου γαμεισα τοσες την ημερα επι τοσες μερες μας κανει τοσο χαι σκορ...θα το ριξω την αλλη φορα αφου με καψουρευτικαν τα τιλακ ποι τσι τσου νοι κλπ κλπ

sorry, αλλα λιγο πολυ ολοι μας ξερουμε τα bars - clubs στην walking street. και να μην τα ξερει καποιος, μια βολτα εκει θα τα βρει απο μονος του.

ενα καινουργιο club einai to lima lima στο bali hai plaza, τελος walking street οπου ειχε παιξει ο tiesto, fedde le grand, boy george.
δεν ξερω αν εχει ανοιξει κανονικα... ο λακης θα μπορουσε να μας πει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
:offtopic:Ρε παιδια για Μπαλι ξερει κανεις τιποτα; Δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα σχετικο στο σαιτ, και επειδη υπαρχει περιπτωση να αρχισω κατι δουλειες εκει σε συνδιασμο με την Μπανγκοκ, μηπως οι ειδημονες της ΝΑ ασιας μπορουν να δωσουν καμμια πληροφορια για σεξ σκηνη εκει κατω. Βεβαια ο διαθεσιμος χρονος δεν μπορει να ειναι πανω απο 4-5 μερες για τη πρωτη φορα.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Τώρα που είμαι Λάος και τις βλέπω τις φωτο, καταλαβαίνω γιατί η Ταϊλανδη είναι ο ευτυχέστερος διεθνής προορισμός.

Άσε τις κοινωνιολογκές αναλύσεις και γράψε αναλυτικά για to Λάος.
Υ.Γ. Φεύγω από Μπανγκοκ στις 8/9, αν γυρίσεις, πάρε κανα τηλέφωνο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
sorry, αλλα λιγο πολυ ολοι μας ξερουμε τα bars - clubs στην walking street. και να μην τα ξερει καποιος, μια βολτα εκει θα τα βρει απο μονος του.

ενα καινουργιο club einai to lima lima στο bali hai plaza, τελος walking street οπου ειχε παιξει ο tiesto, fedde le grand, boy george.
δεν ξερω αν εχει ανοιξει κανονικα... ο λακης θα μπορουσε να μας πει.
ναι,εσυ που εχεις παει ξερεις τη WS και τι εχει εκει το ειδιο και εγω που τα εχω δει καμια 10αρια καλοκαιρια,για τους αλλους που δεν εχουν παει ειναι χρησημο να διαβαζουν αυτα που φαινονται αυτονοητα για τους γνωριζωντες,οπως και η πληροφορεια για το νεο club ειναι χρησημοτατη,thanks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom