Oντως.δεν ειναι τετοιο κοριτσι.....δυσκολα φορτωνεται(η μπορει καθολου).....
Καλημερα απο Πατταγια...δυστυχως(για μενα) την εχω "αρπαξει"(ασοψεται ο καιρος και το air-condition!!!)aλλα εστω και "χαπακομενος" πηγα για λιγο στο παρτυ του Φωτη.........Αρκετοι Ελληνες μαζεμενοι(τουριστες και μονιμοι)....Με γουρουνοπουλο στην σουβλα,ΧΤΑποδακι και ουζακι!!!Πολυ ωραια ατμοσσφαιρα.......τα κοριτσια του Φωτην πολυ περιποιητικα...και ζωντανη ΤΗΑΙ μουσικη......δεν εκατσα πολυ(οπως σας ειπα ειμαι κρυωμενος)αλλα οσο εκαστα περασαμε ολοι οι Ελληνες πολυ καλα!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑR ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙ!!!Και να ερχομαστε εμεις οι Ελληνες(τουριστες η μη)να "αραζουμε" στο λιμανι μας......στο Fotis Bar
James,φιλε..εφυγες και αρρωστησα!!!!Εφυγε και το "πουλεν" μου(ξερεις ποιος!!!!)
τον πηγα για body to body massage και εκανε να βγει 3 ωρες απο μεσα!!!!!!που κανονικα ειναι 1 αντε βαρια 1.30!!!
το ξεσκισε το κοριτσακι!!!
Φιλε μου victoriatus,Καλη επιστροφη και καλο ταξιδι........σε παω με τα 1000!!!εισαι "φατσα"!!!!θα τα πουμε σιγουρα Αθηνα......και με σενα james
και αν ποτε σας βγαλει ο δρομος σας Θεσ/νικη..να ξερετε οτι εχετε καποιον φιλο εκει και ενα μερος να καθησεται
Σημειωση......James,με τον Γιωργο ολα καλα τελικα(ξερεις με το προβλημα που ειχε υγειας)
Τα λεμε