Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Γεια σας,συναγωνιστες.Επιτελους μετα απο προβληματα στο ιντερνετ(Κλασσικη Ταυλανδη),θα μπορεσω να σας γραψω για το Ταξιδι με την Egypt Air......
Την αρχη την κανω παντα με το ταξιδι και μετα θα παμε και στα ....αλλα

Λοιπον αρχιζω...

Λοιπον…θα αρχισω με το Αθηνα-Καιρο(γιατι το Αθηνα-Θες/νικη ηταν μια τυπικη πτηση)………..Εφτασα Αθηνα 11.00 και η πτηση για Καιρο εφευγε 14.30
Πηγα να ρωτησω που είναι τα γραφεια της Egypt στο Ελ.Βενιζελ. αλλα το παιδι στις πληροφοριες μου’πε ότι η Egypt δεν εχει ΓΡΑΦΕΙΟ στο αεροδρομιο…και απλως την εξυπηρετει η Ολυμπιακη γι Τα check-in της και ότι ερχονται γυρω στις 12.30

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Αφου μου κρατησαν καλη παρεα ο Θανοςκαι ο Βαγγελης(Ευχαριστω,παιδια)ηρθεη ωρα να παω να κανω το check in,,,,οντως πηγα……όλα καλα.και ηρθε η ωρα να ζητησω την επιστροφη φορου GR(όταν κανεις 2 πτησεις μεσα στην ιδια μερα με διαφ. Εταιριες {όπως εκανα εγω,,,,,Θες/νικη-Αθηνα[Aegean] και Αθηνα-Καιρο-Μπανγκοκ[Egypt]}δικαιουσαι επιστροφη φοτρυ αεροδρομιου..δεν είναι πολλα.ειναι περιπου 20 ευρω…..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Παιδια,σορρυ αλλα δεν μου βγαινει το κειμενο!!!!!δεν ξερω γιατι!!!!ειμαι αρκετα μεγαλο αλλα μουβαζει τις πρωτες προτασεις και το αλλο κοβεται!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Γεια σας,συναγωνιστες.Επιτελους μετα απο προβληματα στο ιντερνετ(Κλασσικη Ταυλανδη),θα μπορεσω να σας γραψω για το Ταξιδι με την Egypt Air......
Την αρχη την κανω παντα με το ταξιδι και μετα θα παμε και στα ....αλλα

Λοιπον αρχιζω...

Λοιπον…θα αρχισω με το Αθηνα-Καιρο(γιατι το Αθηνα-Θες/νικη ηταν μια τυπικη πτηση)………..Εφτασα Αθηνα 11.00 και η πτηση για Καιρο εφευγε 14.30
Πηγα να ρωτησω που είναι τα γραφεια της Egypt στο Ελ.Βενιζελ. αλλα το παιδι στις πληροφοριες μου’πε ότι η Egypt δεν εχει ΓΡΑΦΕΙΟ στο αεροδρομιο…και απλως την εξυπηρετει η Ολυμπιακη γι Τα check-in της και ότι ερχονται γυρω στις 12.30
Αφου μου κρατησαν καλη παρεα ο Θανοςκαι ο Βαγγελης(Ευχαριστω,παιδια)ηρθεη ωρα να παω να κανω το check in,,,,οντως πηγα……όλα καλα.και ηρθε η ωρα να ζητησω την επιστροφη φορου GR(όταν κανεις 2 πτησεις μεσα στην ιδια μερα με διαφ. Εταιριες {όπως εκανα εγω,,,,,Θες/νικη-Αθηνα[Aegean] και Αθηνα-Καιρο-Μπανγκοκ[Egypt]}δικαιουσαι επιστροφη φοτρυ αεροδρομιου..δεν είναι πολλα.ειναι περιπου 20 ευρω…..Μου τα «μασησαν» στην αρχη.¨»Πρεπει να πατε απ’τα γραφεια μας στην Λεωφ.Βουλαιγμενης στο λογιστηριο»…»εμεις εδώ μονο κανουμε check in και δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε» και αλλα τετοια γνωστα……όμως μετα από επιμονη μου,μου ειπαν ότι θα το τακτοποιησουν το θεμα….βεβαια εγω,πηρα τα εμαιλ και τα τηλεγωνα απ’το λογιστηριο τους στην Λ.Βουλιαγμενης και δεν θα τα’αφησω ετσι…….Παντως μου ειπανε ότι αν εκλεινα εισιτηριο κατευθειαν απ’την Egypt(kai το Θες/νικη-Αθηνα,με την οποια συνεργαζεται  με την Ολυμπιακη)θα εκανα απ’ευθειας την πιστωση σαν εκπτωση στο εισιτηριο δηλ. δεν θα επαιρνα λεφτα πισω,θα μου «κοβανε» το ποσο του φορου απ’το εισιτηριο….

Το αεροπλανο καλο για Καιρο……..ηταν ένα Boeing 777…..σχετικα καινουργιο,,,(βλεπε φωτο παρακατω)δεν ειχε πολύ κοσμο,,,,,,,,η πτηση κρατησε 2 ωρες…..πριν φτασουμε Καιρο μας ταισαν κιολας….δεν τρελλαθηκα κιολας με την γευση του..εφαγα καλυτερα…..εγω πηρα κοτοπουλο(βλεπε φωτο παρακατω)

Με το καλο προσγειωνωμαστε Καιρο……….τιποτα ιδιατερο το μερος του αεροδρομιου στην πλευρα των αφιξεων(οπου ημουν εγω)……Η αναμονη για την πτηση στην Μπανγκοκ 7 ωρες…..Φτασαμε 15.30ωρα Καιρου,(16,30 ωρα Ελλαδος και θα φευγαμε 22,1(ωρα Αιγυπτου,(23,15 ωρα Ελλαδος).Οπως ειπε και ο φιλος Taxidiwtis εκει εχεις 2 επιλογες(η μαλλον 3)
1)Καθεσαι στο αεροδρομιο
2)Πας Πυραμιδες
3)Πας ξενοδοχειο

Θα μιλησω για τις 2 τελευταιες επιλογες…..οντως υπαρχει λεωφορειο απ’το αεροδρομιο που σε παει Πυραμιδες…..πληρωνεις καποιο ποσο(αν θυμαμαι καλα γυρω στα 16-20 ευρω)για την βιζα και σας παιρνουν από εκει και φευγετε για Πυραμιδες…..επειδη δεν διαλεξα αυτή την επιλογη δεν θα πω τιποτα άλλο

Παμε στην επιλογη Ξενοδοχειο
Εκει εχεις την επιλογη να παρεις μαζι σου το διαβατηριο σου(αφου πληρωσεις ένα ποσο της ταξεως περιπου των 10 ευρω) η να το αφησεις στο desk της Egypt και να στο δωσουνε μετα αφου γυρισεις απ’το ξενοδοχειο(σ’αυτή την περιπτωση δεν πληρωνεις ΤΙΠΟΤΑ!!!)
Ο φιλος Taxidiwtis εγραψε ότι όταν κατεβαινεις Καιρο σου λενε αυτές τις επιλογες από μονοι τους,,Αμ δε!!!!Κανενας δεν σου λεει τιποτα!!!πρεπει να πας μονος σου και να τα ζητησεις αυτά….Και για να πω την αληθεια,ειδα μια «βαρεμαρα» να σε εηυπηρετησουν..Τι εννοω??Οταν πηγα ΜΟΝΟΣ μου να ρωτησω για το Ξενοδοχειο,ο υπαλληλος εκει πηγε να με αποτρεψει να μην παψ και να κατσω στο αεροδρομιο…..Τι ειπε?......Θα σας μεταφερω ακριβως τα λογια του
«Η ωρα είναι 15.45,,,,,,για βα βγει η βιζα για το ξενοδοχειο(την οποια την κανουν ΑΥΤΗ ΔΩΡΕΑΝ!!!)Θελει 1 ωρα..1 ωρα και και κατι….θα ειστε στις 17.30 στο ξενοδοχειο…..19.50 θα πρεπει να φυγετε απ’το ξενοδοχειο για να ειστε εδώ 20.00 για το check in για Μπανγκοκ…..θα μεινετε περιπου 2 ωρες στο hotel αν πατε…δεν αξιζει….μπορειετ να κατσετε εδώ και θα σας δωσουμε και 1 κουπονι για δωρεαν γευμα για 2 ατομα»
Όταν τον ρωτησα γιατι κανει 1 ωρα και κατι για να βγει μια απλη βιζα μου απαντησε ότι ετσι είναι η διαδικασια!!!
Τελος παντων……..μας «εψησε» και μας εδωσε το κουπονι για να παμε να φαμε οποτε θελαμε στο αεροδρομιο………μετα όμως από 15 λεπτα,πηραμε την αποφαση να παμε στο ξενοδοχειο εστω και για 2 ωρες,,,,,,,του πηγα πισω το κουπονι,του εδωσα τα διαβατηρια(με τα boarding pass μεσα)και του ειπα να ξεκινησει τις διαδικασιες για βιζα και για hotel……..δεν τον ειδα και πολύ χαρουμενο αλλα δεν μπορουσε να κανει αλλοιως!!!και αρχισε το «περιμενε»……..αυτο αρχισε 16.00 η ωρα…..οντως μετα από 1 ωρα και 15 λεπτα(και επειτα από 2 δικες ερωτησεις για το πώς παει η διαδικασια)οι βιζες ηταν ετοιμες…….ωρα 17.15,,,,,,,μας παιρνει ενας υπαλληλος και μας συνοδευει μεχρι την πορτα του αεροδρομιου οπου περιμενουμε ενα λεωφορειο να μας παει στο hotel…….μετα από 5 λεπτα ερχεται και επιβιβαζομαστε……ειμασταν μονοι μας στο λεωφορειο
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ¨εχω μια αισθηση ότι ειμασταν οι μοναδικοι που ζητησαμε να παμε στο hotel  και επειδη δεν θελανε να μπαινουνε σε διαδικασιες για 2 μονο ατομα γι’αυτό προσπαθησαν να μας πεισουν να μην παμε αλλα όταν μετα επιμειναμε μου φαινεται αμς κανανε «καψονι» με το να περιμενουμε….δεν ξερω.μπορει να κανω και λαθος…

Συνεχιζω….μετα από 10 λεπτα διαδρομης στην αφορητη ζεστη και επικινδυνη οδηγηση του Καιρου(οι ανθρωποι είναι για δεσιμο!!!!καμια προσοχη!!!!καμια προτεραιοτητα!!!),φτανουμε στο Hotel…..

Kαι το ονομα Αυτου……….RADISON BLU

Εντυπωσιακο hotel!!!!!5 αστερων!!!Καθαροτατο!!!και αρκετα μεγαλο…….
Οντως αξιζε η αναμονη!!!
Αφου μπηκαμε μεσα,πηγαμε στην reception για να μας δωσουν δωματια(ξεχασα να σας πω ότι πριν φυγουμε απ’το αεροδρομιο ο υπαλληλος μας εδωσε ενα voucher{τ’οποιο θα το διναμε στην ρεσεψιον και ένα κιτρινο χαρτι(τα’οποιο θα το διναμε όταν γυρνουσαμε πισω στο αεροδρομιο στο Egypt air customer service desk οπου απ’εκει θα μας εδιναν τα διαβατηρια)
Στην ρεσεψιον εγω ζητησα 2 ξεχωριστα δωματια(1 για μενα και ένα για το φιλο μου)αλλα μας ειπαν ότι εχει μονο 1(παλι εχω την αισθηση ότι λεγανε ψεμματα)….
Anyway…….παιρνουμε την μαγν.καρτα-κλειδι και επισης μας δινει ένα κουπονι ο ρεσεψιονιστ το οποιο μπορουμε να παμε να φαμε απ’τις 18.30 και μετα στο εστιατοριο του Ηοτελ….ΔΩΡΕΑΝ….

Παμε επανω στο δωματιο………..παρα πολύ κσλο δωματιο……
Δεν θα κανω σχολιο..δειτε φωτος και βιντεο

Αφου λιγο αραζουμε κατά τις 19.00(μην ξεχναμε ότι στις 19.50 θα ερθει το λεωφορειο να μας παρει για πισω)παμε κατω για φαι!!!!
Εχει  μπουφε(οπου μπορεις να ξαναγεμιζεις)……..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ!!!!Ειχε απ’όλα!!!Σαλατες,μακαρονια,ρυζι,κρεας(κοτοπουλο,αρνι,χοιρινο),φρουτα,σαλτσες διαφορες,Ανατολιτικα γλυκα……….και αρκετα νοστιμα!!!

Δειτε φωτο και βιντεο παρακατω…….
Το μονο που πληρωσαμε ηταν 1 μπουκαλι μεγαλο νερο…….δωσαμε 5 ευρω και μας εδωσε ρεστα 20 Αιγ.Λιρες///////όταν μετα ρωτησα την ισοτιμια με ευρω μου ειπανε ότι εναι 1 προς 8(1Ε=8 αιγ.λιρες)….αρα 2,5 Ευρω το νερο……

Αφου φαγαμε,πηγαμε στο δωματιο,πηραμε τις βαλιτσες και περιμεναμε το λεωφορειο για να φυγουμε……πραγματι κατά τις 8,ηρθε το λεωφορειο(το ιδιο που μας πηγε) και φυγαμε για αεροδρομιο….Στις 8.15 ειμασταν αεροδρομιο,δωσαμε 5 ευρω στον οδηγο(βασικως το ζητησε ο ιδιος και γενικα στην Αιγυπτο είναι «ζητουλες» εννοω ότι για κάθε εξυπηρετησει που θα σε κανουν,ζητανε «Μπαξισι»(φιλοδωρημα)}και κατευθηνθηκαμε προς το Egypt Air customer service desk για να παραλαβουμε τα διαβατηρια….ηταν μια υπαλληλος εκει,τις δωσαμε το κιτρινο χαρτι(το αποδεικτικο)για την παραλαβη και μας ειπε ότι τα διαβατηρια δεν τα εχει εδώ και να περιμενουμε να παει να μας τα φερει….και σηκωθηκε να παει να μας τα φερει
Εμεις νομιζαμε ότι θα κανει κανα 10λεπτο…..και περιμεναμε….και περιμεναμε..και περιμεναμε..καποια στιγμη ανησυχησα ότι κατι συμβαινει με τα διαβατηρια και αρχισε να με λουζει κρυος ιδρωτας!!!μετα από 1 ωρα αναμονης!!!!ηρθε με τα διαβατηρια μας τα εδωσε και ανακουφισμενοι φυγαμε(εντω μεταξυ ειχε μαζευτει μια ουρα εξω απ’το γραφειο που ηταν αυτή,πολύ μεγαλη…..φανταζομαι ανηταν καποιος που ηθελε κατι επειγον θα περιμενε πολύ για να γινει….απ’ότι κατάλαβα στην Αιγυπτο οι ρυθμοι  και η εξυπηρετηση είναι πολύ «χαλαρη» και «αργοι»)

Επειδη ειμασταν transit,δεν χρειαζοταν αν κανουμε check-in(ειχε ηδη γινει από Αθηνα),περασαμε τον ελεγχο διαβατηριων και πηγαμε στα duty free του αεροδρομιου…δεν ξερω αν είναι η καινουργια πτερυγα του αεροδρομιου αυτή αλλα τα duty free ηταν παρα πολύ ωραια….και οι τιμες(σε καποια προιοντα πιο φτηνα από Ελλαδα)…κατά τις 8.40 εγινε η 1η αναγγελια και την πτηση μας(εφευγε τις 10.15)αλλα εγω με τον φιλο μου ειμασταν αταραχοι.θα πηγαιναμε τελευταιοι(για να «τσιμπησουμε» κανα 4θεσιο καθισμα μονο του)…καο οντως ετσι εγινε.εν τω μεταξυ,η πτηση που θα μας πηγαινε Μπανκοκ(επειδη υποθετω δεν ειχε κοσμο)γινοταν σε συνεργαδια και με την air China και μετα από Μπανκοκ θα πηγαινανε σε καποιο μερος της Κινας(δεν ηταν το Πεκινο αλλοιως το λεγανε…σορυ δεν θυμαμαι το ονομα)και να εχει γεμισει η πυλη Κινεζους!!!Αμαν,λεω.την κατσαμε!!!δεν θα βρουμε ουτε για δειγμα θεση και απογοητευμενος ξεκινησαμε για να μπουμε στο αεροπλανο….οπως ειπα ειμασταν οι τελευταιοι που μπηκαμε(και οι υπαλληλοι μας κοιτουσαν λιγο «περιεργα» γιατι μαλλον θελανε να τελειωνουν για να φυγουν).Μπαινουμε μεσα,οντως το αεροπλανο ηταν σχεδον γεματο αλλα ευτυχως υπηρχε 1 4αδα ελευθερη.πιανω 1 ακρη εγω και 1 ο φιλος και καπως ευτυχως βολευτηκαμε.Παντως συμβουλη μου είναι να ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ στο αεροπλανο.ολο και κατι θα βρειτε σε ελευθερες θεσεις(εκτος αν ταξιδευετε με ΤΗΑΙ οπου εκει αν ειχαν και στα φτερα θεσεις,θα ηταν και εκει γεματες!!!)

Η πτηση καλη……Οθονες δεν εχει μπροστα σου(όπως οι άλλες εταιριες που κανουν αυτό το ταξιδι),ουτε πριζες κατω απ’το καθισμα για laptop….οι θεσεις καλες(ειχε χωρο να απλωσεις τα ποδια σου….ειχε 6 μεγαλες οθονες πανω στο ταβανι(3 από αριστερα και 3 από δεξια οπου επαιζαν εργα(δικα τους και στην γλωσσα τους!!!)Αν επαιζαν κιολας(γιατι μεγαλο χρονικο διαστημα ηταν σβηστες!!!!!)Μετα από 1 ωρα μας ταισαν..εγω παλι κοτοπουλο(βλεπε φωτο)
Και την πεσαμε για υπνο(οσο υπνο μπορεις να κανεις σε αεροπλανο)…ειχε ψυχρουλα(απ’τα air condition)alla ειχες κουβερτουλες και δεν ειχες προβλημα…..καμια 1-2 ωρες πριν φτασουμε Μπανγκοκ,μας ξαναταισαμ(αυγο λουκανικακι,μαρμελαδιτσα και ρυζογαλο!!!).
Γενικως,το φαι τους δεν ελεγε και πολλα!!!Καλη εξυπηρετηση απ’τους αεροσυνοδους(ειδικα οι Κινεζουλες ηταν και Ομορφες και πιο εξυπηρετικες!!!)
Σαν συμπερασμα,το μονο που μου αρεσε παρα πολύ ηταν ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ(το Radison Blu)….κατα τα’αλλα αν μου λεγανε με τα ιδια λεφτα πεταει και η ΤΗΑΙ η Emirates,θα πηγαινα μ’αυτές….Παντως για τα λεφτα της η Egypt,είναι καλη….στα συν της είναι ότι δεν ταξιδευει και πολυς κοσμος με την εταιρεια και θα μπορεσεις να βρεις ανετη θεση(αν πας τελευταιος)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Παιδια..δεν ξερω τι συμβαινει!!!μου "κοβει" το κειμενο συνεχεια!!!προσπαθησα να το κανω σε κομματια αλλα το ιδιο..αν μπορεσω σημερα η αυριο θα παω σε ιντερνετ καφε να το "ανεβασω"!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρε φιλε λακη ποσο ζηλευω...

δυστηχως μετα απο αυτο που μου συνεβει δεν θα μπορεσω να'ρθω.
σκεφτομουν να'ρθω μεσα σεπτεμβριου για να σε προλαβω κατω αλλα τελικα δεν γινετε. μαλλον για του χρονου θα κανονισουμε να ξαναπαμε μαζι. εκτος και αν γινει κανα θαυμα και ερθω τελικα.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Παίδες, καλησπέρα από την τροπική Πατάγια, γλυκιά βραδιά, γράφω από το μπαράκι πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου γίνεται γάμος και είναι γεμάτο κορίτσια φοβερά με τουαλέτες εντυπωσιακές. Ολο χαμόγελο, η νύφη είναι ιαπωνο-ταϊλανδή και οι μισές γυναίκες φορούν κιμονό όπως οι γκεϊσες. Καταλαβαίνετε πόσο απολαυστικό είναι το οφθαλμόλουτρο. Και το κλου, από λάθος στις κρατήσεις, μένω στην προεδρική σουϊτα, με τιμή κανονικού δωματίου. Οι φίλοι της Πατάγιας είναι ευπρόσδεκτοι για αρχαιοελληνικό συμπόσιο με όλα τα παρελκόμενα της βραδιας ;) Μετά την Μπανγκοκ η τυχη συνεχίζεται, μην ματιαστώ... Παιδιά χαμογελάτε, κερδιζετε σε τύχη.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε Λάκη με τις  περιγραφές σου ,παραλίγο να με πάρουν τα κλάματα γαμώτ...............

Πόσο θα ήθελα να είμουν εκεί τώρα...................

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο Λάκη για τα βιντεάκια!!!Αντε να περάσουν οι μέρες να κατέβουμε στον παράδεισο....21 και σήμερα και μετά Πατάγια..... :fuck2: :knockinb: :pipa2: :pipa1: :tits: :fuck2: :fuck2:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
προς το παρον,δειτε τα βιντεακια για το πως Θα πατε στο Μπαρ του Φωτη(Ελληνικο μπαρ) στην Πατταγια......ελπιζω να το καταλαβαινετε..τα εκανα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα
Μπραβο ρε φιλε ....πολυ καλο το ρεπορταζ σου,και η περιγραφη στον δρομο αξιολογη. :thumbsup: :thumbsup:
Στο PATTAYA BAY RESORT μενεις?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας,συναγωνιστες.Επιτελους μετα απο προβληματα στο ιντερνετ(Κλασσικη Ταυλανδη),θα μπορεσω να σας γραψω για το Ταξιδι
Φιλε μου σημαντικοτατη η περιγραφη σου διοτι και εγω με EGYPT AIR θα ταξιδεψω τον Φλεβαρη....
Απο οτι καταλαβα η εκδρομη στις πυραμιδες ειναι αδυνατη αν κρινω απο τους ρυθμους της εξυπηρετησης

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Καλημερα από Πατταγια.Παιδες δεν χαθηκα απλα εχω προβλημα με το κειμενο που «θελω» να ανεβασω για την Egypt air και εχω «σπαστει»…..Μια γενικη μικρη ενημερωση θα κανω για το τι βλεπω εδώ…όπως εγραψα,εχει πολλα κοριτσια και λιγους τουριστες αυτή την εποχη……….οι επιλογες παρα πολλες(από μεγαλες σε μικρες και από ομορφες σε ασχημες)………Για όλα τα γουστα….υπαρχουν βεβαια και Lady boys(για όλα τα γουστα και εκει!!!!)
Οι τιμες εινα ι όπως τις ξερετε γι’αυτή τηυν εποχη…….1000 για LT,500 ST(για τις Freelanchers)kaι στα gogo apo2000 Για LT ΚΑΙ 1000 ST..Barfine γυρω στα 600-700 Μπατ(αναλογα που πας)
Από gogo προς το παρον γυρισα στα Iron,Angelwitch,What’s up kai Honey…σαν ατμοσφαιρα μ’αρεσει πιο πολύ το what’s up(φωτεινο,με show(και στο show περιλαμβανεται live μουσικη) ….σαν show το angelwitch ηταν το πιο εντυπωσιακο…….τα αλλα 2  εχουν ομορφα κοριτσια και τιποτα άλλο το ιδιαιτερο
Από φορτωμα (για gogo μιλαμε)πηρα 1 st apo iron(1000+600barfine,to οποιο περιμενα να είναι πιο καλο)και ένα από angel witch gia LT(2000+600barfine)….αυτες οι τιμες χωρις κανα ιδιαιτερο παζαρι(μπορω να πω περιπου χωρις παζαρι)

Τωρα θελω να ευχηθω καλοταξιδι ξαι καλη επιστροφη στον «αδελφο» Jamest(Φιλε,την άλλη φορα θα κατεβουμε ολες τις μερες μαζι!!!!) και να καλοςορισω στην Πατταγια τον Hussain και τον Homies που ηρθαν σημερα!!!!
Όπως ειπα και προηγουμενα,η παρεα που δημιουργηθηκε μεσα απ’το site είναι παρα πολύ καλη και «δεθηκε» αμεσως……….ολα τα παιδια περναμε τοσο καλα που δεν μπορουμε να φανταστουμε ότι μπορει να λειπει καποιος(φιλε jamest μας Λειπεις)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ EGYPT AIR...DIAΒΑΣΤΕ ΤΟ

στην συνεχεια(σ'αλλα μυνηματα) θα μπουν και οι φωτογραφιες και τα βιντεο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ EGYPT AIR

dscn0013800x600.jpg

dscn0016800x600.jpg

dscn0019600x450.jpg

dscn0014600x450.jpg

dscn0015450x600.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λεω να πεταχτώ από ΒΚΚ για το πάρτι αυριο στο φωτη.
τι ώρα αρχίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom