Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]Πιστευω ομως οτι η Πατταγια ΔΕΝ ειναι η "αρχη του δρομου"...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...[/size]

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πρεπει πρωτα να επισκεφτεις αλλα μερη,να παρεις και μια "ψιλοιδεα" του τι "καπνο φουμαρει" αυτος ο λαος,τη κουλτουρα του και το πως σκεφτονται και αντιδρουν,και ΤΟΤΕ να βουτηξεις στα βαθια της Πατταγια...ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ εισαι ετοιμος,να βιωσεις στον απολυτο βαθμο αυτα που εχει να σου προσφερει... ;)

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Καλωσόρισες  :cheesy:

Τhere is no way out.... You have reached the end of the road..

Οι περιγραφές δεν αρκούν ποτέ.. έπρεπε να το ζήσεις.. :cheesy:

Παρόλα αυτά υπάρχουν δρόμοι πολλοί και όμορφοι..... άλλα με επιστροφή στη μια και μοναδική βάση  :uglystupid:

Ο ΒΟΥΔΑΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΜΑΣ και ΤΗΝ Pattaya  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μεσα στον υπνο μου,"νοιωθω" καποιες γλωσσες να με γλυφουν...Η μια πιπα και η αλλη να μου γλυφει ρογες...ΔΕΝ ειναι ΟΝΕΙΡΟ...Συμβαινει στη πραγματικοτητα...Κοιταζω το ρολοι με την ακρη του ματιου μου...Ωρα 09:45...ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ...(Μαλλον τριτος)...Ειχαα και τις πρωινες κατουρικαβλες...ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΛΙ...
Μετα δεν εχω ουτε καν το κουραγιο να "σαλεψω" στο κρεββατι...Αυτες σηκωνονται...Κανουν μπανακι...Ντυνονται...
Με τα χιλια ζορια,μαζευω τα κομματια μου...Σηκωνομαι..Τους δινω απο ενα χιλιαρικο...Μου κανουν υποκλισεις και μου σκανε απο ενα ρουφιχτο γλωσσοφιλο...
Ξαναπεφτω αποκαμωμενος για υπνο μεχρι της 2.30 το μεσημερι...
Περιττο να σας πω οτι το βραδυ ΔΕΝ φορτωσα...Πηρα "ΡΕΠΟ"...Τα δε γκομενακια,σπασανε τα τηλεφωνα...7 αναπαντητες..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ να τους μιλησω...Στο τελος μηνυμα..."Θες να ερθουμε οταν σχολασουμε μετα τις 3 να κανουμε το ιδιο?Money up to you..."...
ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ...

THIS IS LIVE DREAM :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αλλά έπρεπε να τις τιμήσεις ΔΙΣ  ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πιπι εχω παει 2 φορες στην παταγια και 2 στο πουκετ...
φετος μεχρι τωρα ελεγα οτι θα παω 90% παταγια και 10% πουκετ.

Μετα απο το post soy (οχι οτι δεν ηξερα τι παιζει!) θα παω 100% sthn Patagia!

στα παπαρια μου η θαλασσα (σαμπως στο πουκετ πηγαινα?!
στα παπαρια μου οι ναοι
στα παπαρια μου οι βοθροι που μυριζουν ποιο πολυ απο πουκετ
στα παπαρια μου οι βροχες
στα παπαρια μου τα barfine kai ta γκο-γκο fine!
στα παπαρια μου ολα λεμε!

μονο να κολυμπαω στη μουνο-θαλασσα...τιποτα αλλο!

και στο πουκετ εχει ρε παιδι μου αλλα ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ οσες στην Παταγια,και τετοια ανανεωση! ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

* οσοι πατε πουκετ (αξιζει na ξεκινησετε απο εκει) καντε απο ολα τα spor (εννοω ζωολογικο κηπο,rafting ktl ktl) και μετα μονο παταγια...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Πιπίνο  :grin:

Πάρε και μερικά φυσιολατρικά :grin: διαλείματα ΙΣΑΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ πάντα την Pattaya :grin:

Έτσι για να μην ξεχαστείς και τελείως  :grin:

Η μουσική ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ..

[flash=610,550]]

THE SECRET COMBINATION  :uglystupid:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Πρωτα απ'ολα ειμαι πολυ χαρουμενος που το εκλεκτο μελος της παρεας,o Pipinomaniac περασε πολυ καλα στην Παταγια και αναθεωρησε τις αποψεις του για την Πατταγια(Βλεπεις Πιπινο.....τα λεγαμε εμεις "οι Παταγιανοι" αλλα επρεπε να το δεις και ο ιδιος!!!)

και 2ον!!!!Λιγες ωρες μεινανε!!!!

[glow=red,2,300]ΦΕΥΓΩ!!!!![/glow]

Οσοι συναγωνιστες θα βρισκονται ΠΑΤΤΑγια μεχρι και 22 σεπτ. και θα θελησουν να παμε για καμια μπυριτσα,ας μου στειλουν μυνημα.....Επισης αν θελετε,μπορουμε να βρεθουμε ολοι οι Ελληνες που ειστε Πατατγια και να τα πομε(αυτο εγινε φετος τον Μαρτιο οπου μαζευτηκαμε καμια 15αρια Ελληνες και περασαμε υπεροχα και δημουγηθηκαν και καινουργιες φιλιες...Pagtao,Suadam,Thanos,Τα παιδια απ'την Κρητη,τα παιδια απ'την Κερκυρα)

Παιδες τα λεμε κατω(με ανταποκρισεις και φωτος) και θα χαρω να σας γνωρισω ολους απο κοντα!!!

[flash=300,180]]

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πρωτα απ'ολα ειμαι πολυ χαρουμενος που το εκλεκτο μελος της παρεας,o Pipinomaniac περασε πολυ καλα στην Παταγια και αναθεωρησε τις αποψεις του για την Πατταγια(Βλεπεις Πιπινο.....τα λεγαμε εμεις "οι Παταγιανοι" αλλα επρεπε να το δεις και ο ιδιος!!!)

και 2ον!!!!Λιγες ωρες μεινανε!!!!

[glow=red,2,300]ΦΕΥΓΩ!!!!![/glow]

Οσοι συναγωνιστες θα βρισκονται ΠΑΤΤΑγια μεχρι και 22 σεπτ. και θα θελησουν να παμε για καμια μπυριτσα,ας μου στειλουν μυνημα.....Επισης αν θελετε,μπορουμε να βρεθουμε ολοι οι Ελληνες που ειστε Πατατγια και να τα πομε(αυτο εγινε φετος τον Μαρτιο οπου μαζευτηκαμε καμια 15αρια Ελληνες και περασαμε υπεροχα και δημουγηθηκαν και καινουργιες φιλιες...Pagtao,Suadam,Thanos,Τα παιδια απ'την Κρητη,τα παιδια απ'την Κερκυρα)

Παιδες τα λεμε κατω(με ανταποκρισεις και φωτος) και θα χαρω να σας γνωρισω ολους απο κοντα!!!

[flash=300,180]]

Καλοτάξιδος και καλό βόλι  ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Όσα παιδιά ταξιδεύουν αυτόν τον καιρό στον παράδεισο.

Προσοχή να μην Αρπάξετε κρύωμα (είναι πολύ εύκολο λόγω υγρασίας και θερμοκρασιών)

Αν φάτε βροχή (πολύ συνηθισμένο) αλλάξτε ρούχα και αποφεύγετε να πάτε
σε κλαμπάκι/Μπαράκι/κλειστό χώρο με AirContition π.χ INSOMNIA έστω και είσαστε ελαφρώς βρεγμένοι..

Επίσης Προσοχή γενικά με τα Aircondition στα ξενοδοχεία/Apartmens.

Α.......και Μη ΧΑΜΟΥΡΕΥΕΤΕ "Κρυωμένα" Τιλάκ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε περίπτωση που την Πατήσετε ή έστω και προληπτικά μη Χαπακωθείτε με τη μια :uglystupid:

Το φάρμακο λέγετε ΣΟΜ ΤΑΜ και κάνει θαύματα και το βρίσκεται παντού  :cheesy:

:cheesy:

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
lakisscorpio καλο μας ταξιδι φιλε και καλη μας ανταμωση στα αμαρτωλα soi,θα σ παρω τηλ να παμε για μπυρες!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Καλα να  περασεις  φιλε  Λακη :rockon:.Καποτε  θα  συναντηθουν  οι  δρομοι  μας .
Μιας  που  ανεφερε  ο  Ραφμαν  για  κρυωμα  ας  πεταξω  ενα  σεντονι  καλου  κακου  :grin:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Αν  καποιος  δεν  γουσταρει  αυτά  που  γραφω , να  μου  το  πει  καταμουτρα  και  όχι  να  τα  λεει  στην  νυφη  να  τα  ακουσει  η  πεθερα .
Χαιρομαι  όταν  αρεσουν  τα  κειμενα  μου  και  βρισκω  καποιους  που  συνφωνουν  με  τον  τροπο  που  βλεπω  τα  πραγματα  , όπως  επισης  χαιρομαι  (χωρις  να  το  επιζητω  ) όταν  δημιουργω  εχθρους . Ο  εχθρος  σε  κανει  καλυτερο .Αλλά  θελω  οι  εχθροι  μου  να  είναι  δυνατοι    και  όχι  κοντοφθαλμοι  , που  μολις  δουν  ο,τι  καποιος  ξεφευγει  από  την  μαζα  ,  θα  ψαξουν  κατι  να  βρουν  να  του  την  πουν , για  να  μην  φανει  η  δικη  τους  μετριοτητα .
Οποτε  επειδη  εγω  στις  διηγησεις  μου  χρησιμοποιω  μεταξυ  αλλων  και  φυση  και  νεραιδες  και  μαγεμενους  κοσμους  , παρακαλω  να  μην  με  διαβαζετε  , απλα  προσπεραστε  με .
Επισης  οποιος  θελει  αντιπαραθεση ,  εδώ  και  τωρα  face  to  face , αλλά  θελω  δυνατους  αντιπαλους και  όχι  να  μου  απανταει  με  κοινοτοπα  πραγματα , όπως :  εδώ  είναι  σαιτ  για  μπουρδελα . Επισης  θελω  να  μου  δειξει  τα  δικα  του  κειμενα  που  τα  θεωρει  πιο  σημαντικα και  ποια  βοηθησαν  περισσοτερο  τους  αλλους  συναγωνιστες . Αν  γουσταρει  ( αν  και  δεν  μου  αρεσει  σαν  κινηση ) κανουμε  και    μια  τυπικη  συγκριση .
Στα  κειμενα  μου  δεν  κανω  κανεναν  να  φανει  κατωτερος , μονος  του  αισθανεται  , γραφω  διαφορετικα  γιατι  ειμαι  διαφορετικος . Οποτε  ξαναεπαναλανβανω  μην  με  διαβαζετε  οσοι  σας  κανω  να  αισθανεσθαι  ασχημα  ή  σας  κουραζω .

Πιπινο  πολύ  ζωντανη    η  περιγραφη  σου , καταφερνεις  να  δωσεις  συναισθημα  :rockon: :rockon:. Αλλά  εκανες  το  λαθος  και  ξεφυγες  από  φυσιολατρης . Τωρα  εισαι  και  συ  υπευθυνος ,  για  την  υπερθερμανση  του  πλανητη  :2funny: :2funny: :2funny:

Η  συνεχεια  από  το  ποστ  Τωρα  που  βλεπω  το  ποστ , στην  αρχη  ξεκιναω  καπως  υποτονικα ( ισως  λογω  επηρεασμου  μου  από  την  Πατταγια ) αλλά  επειτα  ανεβαζει

Τελικα  εκεινη  την  μερα  γυρναω  στο  ξενοδοχειο , χωρις  να  παρω τιποτα.
Την  επομενη  μερα  θελω  να  βρω  την  σχολη  Μουι  Ται  Fairtex  για  να  κανω  μαθηματα  από  Ταυλανδους . Βρισκω  από  το  gooogle  map  που  είναι .  Εχω  γραψει  σε  ένα  χαρτι  που  πρεπει  να  στματησω  και  επειτα  να  παρω  άλλο  μπαταμαξο  να  συνεχισω  σε  άλλη  ευθεια . Δειχνω  στο  οδηγο  που  να  σταματησει , βλεπει  όμως  και  την  σχολη . Μου  λεει  ενταξει  ,μολις  κατεβαινουν  οι  δυο  πελατες  και  μενω  μονος  μου , ερχεται  πισω  ο  οδηγος  και  μου  λεει , να  σε  παω  κατευθειαν  γιατι  είναι  μακρια ? Θελω  200  μπατ .Του  λεω  ο,τι  είναι  πολλα  και  κλεινουμε  στα  150 . Τελικα  συνεχιζουμε  στην  second  road  , περναμε  τα  body massage  και  μετα  από  λιγο  φθανουμε  σε  μια  στρογγυλη  πλατεια  οπου  στριβει  δεξια  και  επειτα  από  λιγο  σταματαει.
Ρε  τον  καριολη  σκεφτομαι , μεχρι  εδώ  ερχομουνα  με  20  μπατ. Επειτα  αυτος  παιρνει  τα  λεφτα  αταραχος  και  χωρις  να  τον  νοιαζει  που  σε  κοροιδεψε  τοσο  φανερα .

Η  σχολη  fairtex    είναι  μεσα  στο  ομωνυμο  ξενοδοχειο . Ενημερωνομαι    ο,τι  τα  μαθηματα  είναι  πανακριβα , 800  η  διωρη  προπονηση  ή  6000  τα  10  μαθηματα . Δηλαδη  τιμες  για  τουριστες .Όμως  για  την  εμπειρεια  , πηγα  την  επομενη  μερα  και  εκανα  ένα  μαθημα 

Το  απογευμα    παιρνω  τηλεφωνο  το  χθεσινο  σορτ  .Παλι  φωτια  και  λαβρα .Τωρα  ηταν  ακομα  πιο  δυνατη . Ετσι  αποφασιζω  να  την  κρατησω  μεχρι  την  επομενη  μερα . Βγηκαμε  εξω ,φαγαμε  θαλλασινα  και  ξανα  πισω  στο  δωματιο .
Την  επομενη  μερα  2.30  προπονηση  Μουι  Ται  ( θα  γραψω  στο  επομενο  ποστ ).

Την  πρωτη  μερα  που  εφθασα  Πατταγια  ( την  πρωτη  φορα )  , ειχα  παρει  ένα  τηλεφωνο  από  μια  στην  beach  road  που  θα  την  χαρακτηριζα  ασχημομουρικο  αλλά  εβγαζε  μια  περιεργη  καβλα. Με  αυτό  το  σορτ  εκλεισε  ο  κυκλος  μου  από  Πατταγια .

Την  επομενη  μερα  παιρνω  το  μινι  μπας  για  αεροδρομιο  (180  μπατ ) . Μολις  φθανω  στο  αεροδρομιο , ειχα  σκοπο  να  παρω  το  δωρεαν  λεωφορειο  που  σε  πηγαινε  σε  μια  αφετηρια  λεωφορειων    και  από  κει  να  παρω  λεωφορειο  για  Μπανγκοκ  . Δεν  βλεπω  το  λεωφορειο  και  μπαινω  μεσα  στο  αεροδρομιο  να  ρωτησω . Τοτε  βλεπω  μια  πινακιδα  οπου  ειχε  τραινο  από  αεροδρομιο  για  Μπανγκοκ  ( προσφατα  λειτουργησε ).Κατεβαινω  ( αργει  να  ερθει ) και  τελικα  μολις  το  παιρνω  κανει  την  διαδρομη  σε  20  λετα  και  σε  αφηνει  (τερμα )  στην  σταση  PHAYA  THAI .
Ειχα  στο  χερι  μου  ένα  χαρτη  αλλά  αντε  να  βγαλεις  ακρη  σε  μια  τοσο  αχανης  πολη . Το  μονο  που  ηξερα  ηταν  η  σταση  NANA    (από  την  εδώ  ενημερωση ) .Ρωταω  από  μια  υπαλληλο  να  μου  δειξει  στον  χαρτη  ,που  βρισκομαστε  αυτή  την  στιγμη.  Επειτα  μελεταω  τον  χαρτη , βλεπω  το  sky  train  και  ξεκιναω .
(τωρα  θα  βαλω  περισσοτερες  πληροφορειες  , ετσι  ώστε  να  βοηθησω  καποιους  που  δεν εχουν  παει  Mπανγκοκ , να  κατατοπιστουν  ευκολοτερα  και  αν  ακολουθησουν  ακριβως  ο,τι  εκανα ,  να  μεινουν  στο  ιδιο  ξενοδοχειο  που  εμεινα )
Βγαζεις  εισιτηριο  στο  μηχανημα    με  κερματα . Αν  δεν  εχεις ,  πας  στο  ταμειο  και  σου  δινουν .Εχει  5  τιμες  εισιτηριων , αναλογα  την  αποσταση . Για  πολύ  μικρες  διαδρομες  , πατας  το  κουμπι  2  (20  μπατ )  και  για  λιγο  μακρυτερες  το  3 (25 ) .Παιρνετε  το  τραινο  με  κατευθυνση  to  on  nut  ( )
Μεσα  στο  τραινο  προσπαθω  να  πιασω  καποιο    στοιχειο  από  τις  συζητησεις . Πιο  διπλα  είναι  2  Ισπανοι  45ρηδες  που  φαινονται  γνωστες  της  πολης    και  μιλανε  με  έναν  Αραβα . Του  λενε  ο,τι  καλυτερα  να  σταματησει  στην  σταση  Νανα  οπου  εχει  πολλους  μουσουλμανους .
Οι  Ισπανοι  σταματανε    μια  σταση  πριν  την  σταση  Νανα  . Εχω  ακουσει  από  αυτους  ο,τι  εχει  πολλους  μουσουλμανους  στην  σταση  Νανα ,  οποτε  βγαινω  και  εγω  εξω  και  τους  ακολουθω  να  τους  ρωτησω . Η  σταση  που  κατεβηκα  ,  λεγεται  PHLOEN  CHIT  (  οσοι  ακολουθουν  για  το  ξενοδοχειο  που  εμεινα , σταματανε  εδώ  )
Ρωταω  τους  Ισπανους  να  μου  πουν  κανενα  φθηνο  ξενοδοχειο . Αυτοι  μου  λενε ,  ακολουθησε  μας  να  σου  δειξουμε  που  μειναμε    περσι . Ειχαν  μαζι  τους  ένα  στυλο  από  το  ονομα    του  ξενοδοχειου  , οπου  μου  τον  δινουν  για να  μην  χαθω . Αυτοι  πηγαινουν  σε  άλλο  ξενοδοχειο  και  όταν  τους  ρωταω  ποσο  θα  πληρωσουν  ,  μου  λεει  3000 .  Ωχ  σκεφτομαι  τι  εγινε ? Μετα  τους  ρωταω    ποσο  εχει  το  ξενοδοχειο  που  μου  προτεινανε  και  μου  λενε  ο,τι  εχει  40  ευρω .
Το  ξενοδοχειο  είναι  το  Majestic  Suites  (  εδώ  εχει  άλλες  οδηγιες  πώς να  ερθεται  από  το  αεροδρομιο  με  το  εξπρες  ,  )
Μολις  βγαινεις  από  την  σταση ( βρειτε  την  σωστη  εξοδο )  προχωρας  στην  ευθεια  3-4  λεπτα  και  βρισκεσαι  στο  ξενοδοχειο . Προσεξτε  την  εισοδο ,γιατι  είναι  σχετικα  μικρη  και  μπορει  να  το  προσπερασετε .
Οι  3  κοπελες  στην  ρεσεψιον  , φανταστικες  .Σου    εφτιαχνε  η  διαθεση  μονο  που  τις  εβλεπες . Ειδικα  η  μια,  ειχε  ισως  το  καλυτερο  χαμογελο  που  συναντησα  στην  Ταυλανδη . Μου  λενε  1450  το  απλο  αλλά  επειδη  είναι  λιγοτερα  από  οσα  περιμενα  (  από  τα  40  ευρω  που  μου  ειπαν  οι  Ισπανοι )  αλλά  και  επειδη  με  ζαλισαν  ευχαριστα  οι  κοπελες    και  κλεινω  σε  αυτην  την  τιμη  με  πρωινο . Οποτε  οσοι  πατε , αφαιρεστε  το πρωινο  για  καλυτερη  τιμη . Το  δωματιο  πολύ  καλο  και  αξιζε  για  τα  λεφτα  του .
Τελικα  όταν  βγηκα  εξω  βλεπω  ο,τι  ο  διπλα  δρομος    είναι  το  Soi 4  οπου  βρισκεται  το  Ναna  Plaza  και  όλα  τα υπολοιπα . Πω  πω  μου  εκατσε  διπλα  στην  πηγη  . Τελικα  εκει  βρισκοταν  το  Νανα  και  όχι  στην  σταση  ΝΑΝΑ  (  οπου  πηγα  στην  σταση  ΝΑΝΑ  την  επομενη  μερα  και  ηταν  τιγκα  στους  Μουσουλμανους )
Οποτε  επιλεξτε  το  ξενοδοχειο  που  εμεινα .  Αν  δεν  εχει  δωματια , μπητε  στο  soi  4  και  στην  διαδρομη  εχει  αρκετα  ξενοδοχεια .
Το  απογευμα  σταματαω  στην  σταση  SΙΑΜ  ( 2  στασεις  πισω  ,  οπου  παιρνεται  το  sky  train  με  κατευθυνση  ΜΟ CHIT ). Στο  τραινο  συνειδειτοποιω , ο,τι  εδώ  είναι  άλλη  φυλη . Οι  ανθρωποι  πιο  ομορφοι  και  φαινονται  αυθεντικοι . Βλεπω  ποσες  ομορφες  Ταυλανδες  και  πολλες  μοιαζουν  με  Γιαπωνεζικα  μπιμπελο . Μπαινω  στα  πολυκαταστηματα  γεματο  Ταυλανδους . Είναι  σχεδον  ολοι  τους  χαρουμενοι  και  η  χαρα  τους  μεταδιδεται . Αργοτερα  τρωω  εκει  μεσα , σε  ένα  μαγαζι  που  ηταν  ολοι  Ταυλανδοι . Τρωω  μια  γαματη  σουπα  με  χοιρινο  και  μακαρονια  (75  μπατ ) και  ταυτοχρονα  παρατηρω. Ηταν  συνεχεια  χαμογελαστοι  και  εγω  αισθανομουνα  τοσο  οικεια  εκει  μεσα . Παρολο  που  ειχαμε  τοσο  διαφορετικα  φυσιογνωμικα    χαρακτηριστικα , ειχα  αφομοιωθει  πληρως  με  το  περιβαλλον  .
Τα  μαγαζια  με  ρουχα  είναι  ακριβα  , ετσι  αν  θελετε  να  κανετε  ψωνια  , θα  βρειτε  πιο  καλες  τιμες  από  το  πολυκαταστημα  MBK  στην  σταση  NATIONAL  STADIUM (  σιγουρα  θα  εχει  και  φθηνοτερα  αλλά  γραφω  οσα  μπορεσα  να  προλαβω ) 
Όταν  αγοραζετε  από  πολυκαταστημα  ,  να  ρωτατε  ποσο  εκπτωση  εχει  και  να  μην  το  αγοραζετε  στην  τιμη  που  γραφει .
Το  βραδυ  βγαινω  και  παω  διπλα  στην  πηγη  για  ψωνια . Μπαινω  στο  Νανα , με  τραβουν  από  παντου . Τελικα  μπαινω  σε  ένα  gogo  ,  παιρνω  μπυρα , η  σερβιτορα  μου  λεει  αμεσως  ποια  μου  αρεσει . Εκεινη  την  στιγμη  χορευουν  τρεις .Διαλεγω  ένα  απαιχτο  μωρο  20χρονο  και  γερο  σκαρι . Μου  λεει  η  σερβιτορα  ο,τι  θα  ερθει  μολις  τελειωσει  τον  χορο . Διπλα  μου  ερχεται  μια  άλλη  κοντοχοντρη  σερβιτορα με  πολύ  αστεια  φατσα ,  οπου  μου  κανει  κινησεις  - να  στον  παρω  λιγο  τσιμπουκι – ρε  την  χοντρη  ειχε  πλακα  και  επειτα  συνεχιζε  να  μου  κανει  γκριματσες  , ενώ  η  άλλη  σερβιτορα  ηταν  σκυλος  και  απατεωνισσα .
Μετα  από  λιγο  μου  ερχεται  η  Σασα . Με  ευχαριστει  που  την  προτιμησα . Της  φερνουν  ποτο , επειτα  αμεσως  η  σκυλος  σερβιτορα  ,  μου  λεει  αν  θα  την  παρω .
Δεν  την  καταλαβαινω  ετσι  που  μου  τα  λεει  και  μου  φερνει  τον  καταλογο . Το  μπαρ  φαιν  600  η  κοπελλα  2000  και  ο,τι  ειχαν  δωματια  που  πηγαινες  αν  ηθελες  εκει  και  πληρωνες  300.
Της  λεω  ο,τι  μενω  εδώ  διπλα  και  τελικα  ντυνεται  η  Σασα  για  να  ερθει . Ετσι  αυτό  το  σορτ  600+  2000 +  300  τα  ποτα . Τα  αξιζε  η  Σασα , ηταν  και  φοιτητρια  σε  πανεπιστημιο ,  ετσι  βοηθησα  και  στην  μορφωση  της .
Όταν  πηγαμε    στο  ξενοδοχειο , η  ρεσεψιονιστ  σαν  να  μουτρωσε  και  ο  σεκιουριτας  ειδε  την  ταυτοτητα  της  και  εγραψε  το  ονομα  της . Ενώ  εβλεπα  πολλους  με  Ταυλανδες  και δεν  ετρεχε  τιποτα  σε  μενα  μουτρωσε  η  ρεσεψιονιστ  . Μπορει  και  να  γουσταρε .
Την  άλλη  μερα  παιρνω  καρτα  ημερησια  για  απεριοριστες  διαδρομες  με  sky  train  ( 120  μπατ )
Πηγαινα  παντου , σταματαγα  εβλεπα  το  μερος , επειτα  αλλου. Εβλεπα  συνεχεια  ευχαριστες  φατσες  και  αισθανομουνα  ο,τι  εδενα  τελεια  με  τους  ανθρωπους  και  το  μερος .
Οι  Ταυλανδες  με  βλεπαν  με  καλο  ματι  και  παρατηρησα  ο,τι  ηταν  οι  περισσοτερες  ντροπαλες .
Επειτα  από  αρκετη  ωρα  σταματαω  με  το  sky  train  στην  σταση  SHAPAN  TAKSIN  οπου  από  κει  παιρνεις  τα  πλοιαρια  και  διασχιζεις  τον  ποταμο . Σε  καποιο  σημειο  σταματανε  οι  περισσοτεροι  και  ετσι  κατεβαινω . Υπηρχε  ένα  Βουδιστικο  μοναστηρι  με  ναο .Μπαινω  βλεπω  τον  προαυλιο  χωρο  με  τον  ναο , επειτα  βλεπω    πιο  διπλα  τα  κελια  τους  και  πρασινο  τριγυρω . Ενταξει  καλα  ηταν  αλλά  δεν  τρελαινοσουν  κιολας .
Σε  καποιο  σημειο  γραφει  κεντρο  διαλογισμου  και  θεραπειας . Κοιταζω  την  πορτα  , οπου  προσπαθω  να  δω  τι  γινεται  μεσα , ωσπου  ερχεται  ενας  να  με  τσιμπισει  για  πελατακο .
Μου λεει  ,  ο,τι  εχουν  μαθηματα  διαλογισμου  και  στα  Αγγλικα . Του  λεω  ο,τι  απλως  ριχνω  μια  ματια . Πιο  περα  σκεφτομαι  ο,τι  επρεπε  να  μπω  μεσα  στην  αιθουσα , για  να  δω  πως  είναι  μεσα . Αλλά  λιγο  πιο  περα  εχει  άλλο  κεντρο  διαλογισμου  και  θεραπειας  .
Βγαζω  τα  παπουτσια  μου  και  μπαινω .
Μεσα εκει  ,σε  μια  σχετικα  μεγαλη  αιθουσα  , φορανε  ολοι  ασπρα  ρουχα  , αλλοι  καθονται  σε  φαρδια  ασπρα  μαξιλαρια  και  αλλοι  είναι  ορθιοι  , υπαρχει  νεκρικη  σιγη ( μαλλον  ακουγονται  καποιοι  ψιθυροι ) και  ο  καθενας  είναι  στον  κοσμο  του .
Περιεργη  εικονα  που  σε  παγωνε  κιολας.
Εμοιαζαν  σαν  νεκροζωντανοι  και  μου  εβγαζε  το  μερος  μια  αρρωστιλα    ή  μου  θυμισε  την  σκηνη  από  το  εξπρες  του  μεσονυκτιου , οπου  ο  πρωταγωνιστης  βρισκεται  στο  τρελαδικο της  φυλακης .
Σε  ένα  γραφειο  ενας  γέρος  μοναχος  ( μαλλον  ο  δασκαλος ) γραφει  τα  στοιχεια  από  έναν  νέο  μαθητη . Ενώ  ετοιμαζομουνα  να  φυγω  τρεχοντας  από  αυτό  το  μερος  και  ειχα  παρει  κατευθυνση  προς  την  εξοδο , ερχεται  μια  Αγγλιδα  milf  ωραια  με  μαυρα  μαλλια  αλλά  ειχε  κατι  το  περιεργο  πανω  της , κατι  το  σκοτεινο  ( που  δεν  το  αντιληφθηκα  πληρως  εκεινη  την  στιγμη , αλλα  ενώ  ηταν  ωραια , κατι  πανω  της  με  απωθουσε ).
Μου  αρχιζει  τις  τυπικες  ερωτησεις , το  από πού  ειμαι  κλπ  , της  λεω  ο,τι  απλως 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
απλως   ριχνω  μια  ματια . Αυτή  προσπαθει   να  με  πεισει  να  παρακολουθησω  μαθηματα  οπου   τα  κανει  αυτή ( μαζι  με  τον  δασκαλο ) και  ο,τι  η  σχολη  μας  είναι  η  καλυτερη  και  ο,τι  θα  φθασεις  σε  αλλα  επιπεδα  συνειδειτοτητας .
Μου μιλαει  με  μια  πολύ  μυστηρια   φωνη  .Μιλαει   πολύ  απαλα   και  πολύ  γρηγορα  και  δεν  πιανω  όλα  οσα  μου  λεει .Επειτα  που  την  παρατηρω  βλεπω  ο,τι  η  φωνη  της   είναι  υπνωτιστικη, σε   ναρκωνε  η   φωνη   της,  συνεχιζω  να  την  κοιταζω  μεσα  στα  ματια  και  στην  ουσια   δεν  παρακολουθω  οσα  μου  λεει. Όπως   συνεχιζω  να  την  κοιταζω  μεσα  στα  ματια  , εντελως  ξαφνικα  συνειδειτοποιω  ο,τι  αυτή   είναι  μαγισσα,   πω πω   και  όχι  απλη  μαγισσα  αλλά  μαγισσα   απατεωνας .
Σκεφτομαι  να  της  πω  μεταξυ    σοβαρου  και   αστειου   και  εκπληξης   μαζι
--  Ω   εσυ  εισαι  μαγισσα –
(μιας   που   δεν  συναντας   κάθε  μερα  πραγματικες  μαγισσες .
Τοτε  συνεβει  το   εξης   κουφο .
Μολις  βλεπω  τι  είναι  και  παω  να  της   το  πω , αυτή   αλλαζει   τελειως   φωνη   και εκφραση  προσωπου   και  μου  λεει
Καλα  ,  παρε    αυτό  το  φυλλαδιο   και  αν   θελεις  , ελα  άλλη   φορα .
Πω  πω   ολικη  μεταμορφωση  εκανε  η   γκομενα   σε  λιγοτερο  από   1  δευτερολεπτο .
Οποιος   θελει  να  την  δει  από  κοντα    (δεν  εμφανιζεται   σε  καποια   φωτογραφια )
Ισως  αυτή  ηταν  στην  ουσια ,  η  μονη  πραγματικη  μαγισσα   που  εχω   δει .
Ολες  οι  γυναικες  είναι  εν  δυναμει  μαγισσες  , αλλά  λιγες  το  καταφερνουν  να   γινουν . Αν  γινουν , ακομα  λιγοτερες  κρατουν   την  μαγεια  τους   για   χρονια  , πολύ πιο   λιγες  ,μενουν   για  παντα  μαγισες   και ακομα  λιγοτερες , στο  τελος  που  εχουν  χασει  την  ομορφια  και  το   κορμι  τους , παραμενουν  καλες  μαγισσες .
Συμπερασμα  : Αν  μια   γυναικα   χασει  την  ομορφια  και  το   κορμι  της  - γαμησε   τα –

Ρε  το  μαγισσονι  , ηθελε  να  μου  κανει  και  μαθηματα .Μηπως  επρεπε  να  της  κανω  εγω  μαθηματα  να  μην   την  καταλαβαινουν ? Πλακα  κανω    δεν   εκπαιδευω   απατεωνες . Μια  φορα      ( μπορει  και   παραπανω ) εκανα   το  λαθος   και  στο  τελος  μου  την  εφερε . Όχι   ο,τι  επαθα   τιποτα  αλλά   το  αποτελεσμα   είναι  ο,τι  μου  την  εφερε . Δεν  πειραζει . Ας  προσεχα .

Ας   κανω  μια  παρακαμψη , να  πω  για  αυτό .
Πριν  πολλα   χρονια  πισω   , διαβαζα   αρκετα   γενικως . Τον  καιρο  εκεινο , διαβαζα  ο,τι   υπηρχε   και  ειχε  σχεση  με  ψυχολογια . Ειχα  ένα  < φιλο > που  εβλεπε   τα  πραγματα  πολύ  επιφανειακα  (για  παραδειγμα  ελεγε, γιατι  να  είναι   ψεμματα , αφου  το  ειδα   γραμμενο   στην  εφημεριδα ? )
Πηγαιναμε   για  καφε  και  εντελως  φιλικα  , προσπαθουσα   να  του  μεταδωσω   τις  οποιες   γνωσεις  μου.Ατελειωτες  συζητησεις . Για  παραδειγμα   ηταν  με  μια   γκομενα  που  τον  ειχε   μπερδεψει . Του  ελεγα ,  μπορει  να  σου  ειπε   αυτό ,  αλλά   στην  ουσια   εννοει   αυτό  και  θελει  να  πετυχει  αυτό . Αυτος  επειτα  της  το  ελεγε , αυτή   εκπλησσοταν   αλλά  συνεχιζε  να  του  λεει  αλλα  και  να  εννοει  αλλα . Την  άλλη  μερα   ξανα  τα  ιδια .Γενικως  του  ελεγα  διαφορα  αυτος  ακουγε  και  εκανε   ερωτησεις , αυτό  γινοταν   για  μεγαλο   χρονικο   διαστημα .
Ωσπου  καποια  στιγμη  εντελως  ξαφνικα  αρχισε  να  με  αμφισβητει  , μονο   και  μονο  για  να  με  αμφισβητει . Ηταν  πουστης   στην  ψυχη  και  μολις  αισθανθηκε   ο,τι  εμαθε   ο,τι  ηταν  να  μαθει, ειχε  παρει  συμπεριφορα  , σαν  να  τα ηξερε  αυτά  από  παντα .
Ειχα  κανει  το  λαθος  και  ανοιξα  το  μυαλο  σε  έναν  πουστη   στην  ψυχη . Μεγαλο  λαθος
Παρολα  αυτά   συνεχιζαμε  να  κανουμε   παρεα  ,  γιατι  επεφτε   γελιο  . Κατά  καιρους  εκανε  μικρες  πουστιες   (για  το   συμφερον  του ), τον  καταλαβαινα  και  συμπεριφερομουν  αλλιως , αν  και  πολλες   φορες   ειχαμε  λογοφερει .
(όταν  καποιος   σου  κανει  πουστια , δεν  του  το  λες  ο,τι  τον  καταλαβες .Απλως  κανεις  αντικολπο
Αν  του  το  πεις , αυτος  θα  σκεφτει  κατι  άλλο  να  στη   φερει .Κανεις  ο,τι  δεν  καταλαβες   και  κανεις   κολπο   στο  κολπο) .
Επειδη  ειμασταν  μεγαλη  παρεα συνεχιζαμε  να  βρισκομαστε   και  σχεδον  παντα  επεφτε   γελιο .
Πριν   μου  την  φερει αυτος  ( περσι ) , του  ειχα  κανει  μια  πολυ καλη πλακα   που  κρατησε  2  μηνες .
Όταν  εκανα  την  πλακα   δεν  ειχα  εκδικητικες   τασεις  ή  να  ηθελα   να  του  την  φερω . Την   εκανα  με   χαβαλε  και  ηταν  ετσι  σχεδιασμενη   ώστε  να  μην   τον  προσβαλω.
Παρολο   που  η  πλακα   μου  ειχε  μια  δοση  πουστιας , στην  ουσια  ηταν , γιατι  αυτή   ταιριαζε  στον  συνγκεκριμενο .
Ετσι  ειμαι ,  στους  Αγιους  Αγιος , στους   δολοφονους   δολοφονος .
Η  πλακα  που  του  εκανα   ηταν  αυτή  (  η  πρωτη  ιστορια )

Επαναφορα  από  την  παρακαμψη  με   αναποδα  τιμονια .

Επειτα  βγαινω  από   το  μοναστηρι  και  πιο  περα  ειχε  πολλα  μαγαζια Ειμαι  ο  μονος   τουριστας  και  αισθανομαι  πολύ  ανετα  με  το  μερος . Επειτα  πιανει  μια  ξαφνικη   βροχη  και  ολοι  μαζευονται  κατω  από  τις  τεντες .Ολο  αυτό  το  στριμωγμα   σου   δημιουργουσε  κατι  το  πολύ  ζεστο  αναμεσα  σε  αγνωστους . Πιο  περα  εχει  μεσα  σε  μια  στοα   που  διακλαδωνει  πολλα  μικρα   φαγαδικα, οι  διαδρομοι   στενοι , δεκαδες  μυρωδιες  φαγητων  από  τις  κουζινες , παλι  μονο   Ταυλανδοι  ,  γουσταρω  τρομερα  το  σημειο  και  ολη  την  κατασταση ,  καθομαι  σε  ένα  μαγαζι  με  σουσι , οπου  ξεσκιστηκα  στα  σουσι  και  πληρωσα  μαζι  με  το  νερο  100  μπατ.
Παλι  ειδα   εκπληκτικους  ανθρωπους

Το βραδυ  παω  να  δω  τι  γινεται  στην  Patpong   (σταση  sky  train  SALA DAENG ) .Δεν  ειχα  σκοπο  να  παρω  από  κει  μιας  που  ειχα   τοσα  ετοιμοπαραδοτα  στην  γειτονια   μου  :grin:. Όπως  προχωραω  , με  πλησιαζει  ενας   και μου  λεει  ο,τι  εχει  ένα  μαγαζι  με  Ευρωπαιες   . Του  λεω  ο,τι  είναι  η  τελευταια  μου  μερα   εδώ   και  ο,τι  μου   τελειωσαν  τα  λεφτα.  Το  ακουει  αλλά  δεν  φευγει  αμεσως  και  συνεχιζει  μαζι  μου. Μου  κανει  και  τον  ξεναγο , εδώ  λεει  είναι  τα  ladyboy  πιο   κατω ο,τι  εδώ  είναι  οι   Γιαπωνεζες   και  στο  τελος   του   δρομου   στην  απεναντι  πλευρα  , μου  δειχνει    το  μαγαζι  που  ελεγε  ο,τι  ηταν  δικο  του . Του  λεω  το  ιδιο  και  αυτος   φευγει . Στον  παραλληλο  δρομο ,ενας  άλλος   μου  λεει   πανω  κατω  τα   ιδια , τα  ιδια  απανταω  και  γω  και  ετσι  φευγει .
Λιγο  πιο  περα  ( εκτος  περιοχης )  ειχε  μια  καφετερια  .Παιρνω  καφε  και  την  αραζω . Ερχεται  ενας  πελατης  και  παει  να  κατσει  στο  διπλα   τραπεζι ( ειχε  πολλα  τραπεζια  αδεια ) Καθεται  κανενα   λεπτο  και  επειτα   ξαφνικα  σηκωνεται   και  παει  στο  πιο  διπλα   τραπεζι  ( είναι  σημαντικη  η  λεπτομερεια ) .Επειτα  ερχεται  ενας   φιλος  του  ( μαλλον  ηταν  συναγωνιστες  και  αυτοι ) . Μετα  από  κανενα   20λεπτο , ερχεται  μια  παρεα  Ταυλανδων   , 2  ζευγαρια  18   χρονων .
Τα  αγορια  καλα  παιδια  αλλά  δεν  ειχαν   κατι . Τα  κοριτσια   ωραια   μουνια , ότι  πρεπει   για  τα  μουτρα  μας  :grin: :grin:. :tooth: :tooth:
Ενώ  είναι   αδειο  το  μαγαζι , ερχονται  και  καθονται  διπλα  μου , στο  τραπεζι  που   αφησε  ο  άλλος  συναγωνιστης . Μετα  από  λιγο  εντελως  ξαφνικα  , γυριζει   η  κοπελα  που  καθοταν  διπλα  μου  και  μου  λεει  ο,τι  θελουν  να  βελτιωσουν  τα  Αγγλικα    τους  και  αν  ηθελα   να  πιασουμε   κουβεντα

ιατεζιχενυς *

* [size=7pt]Αν  το  διαβασεις  κανονικα   και  με  σωστη   εκφορα  του  λογου  ,είναι  ξορκι  , που  διωχνει  τα  κουνουπια , αν  το  διαβασεις  αναποδα, τα  κουνουπια   θα  συνεχιζουν  να  παραμενουν [/size]

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αν   καποιος   δεν  γουσταρει   αυτά   που   γραφω , να  μου  το  πει  καταμουτρα  και  όχι  να  τα  λεει   στην  νυφη  να  τα  ακουσει  η  πεθερα .
Χαιρομαι   όταν   αρεσουν   τα  κειμενα   μου  και  βρισκω   καποιους   που  συνφωνουν   με  τον  τροπο  που  βλεπω   τα  πραγματα  , όπως  επισης   χαιρομαι  (χωρις   να  το  επιζητω  ) όταν  δημιουργω  εχθρους . Ο  εχθρος   σε  κανει  καλυτερο .Αλλά  θελω  οι  εχθροι  μου  να  είναι  δυνατοι    και  όχι  κοντοφθαλμοι  , που  μολις  δουν   ο,τι  καποιος   ξεφευγει   από  την  μαζα  ,  θα  ψαξουν  κατι  να   βρουν  να  του   την  πουν , για  να  μην  φανει  η  δικη  τους  μετριοτητα .
Οποτε  επειδη  εγω   στις  διηγησεις  μου   χρησιμοποιω  μεταξυ   αλλων   και  φυση  και  νεραιδες  και  μαγεμενους   κοσμους  , παρακαλω  να  μην  με  διαβαζετε  , απλα  προσπεραστε  με .
Επισης  οποιος  θελει  αντιπαραθεση ,  εδώ  και  τωρα  face  to  face , αλλά  θελω  δυνατους  αντιπαλους και  όχι  να  μου  απανταει  με  κοινοτοπα  πραγματα , όπως :   εδώ  είναι   σαιτ  για  μπουρδελα . Επισης  θελω  να  μου   δειξει  τα  δικα  του  κειμενα  που  τα  θεωρει   πιο   σημαντικα και  ποια   βοηθησαν  περισσοτερο   τους  αλλους  συναγωνιστες . Αν  γουσταρει  ( αν  και  δεν  μου  αρεσει   σαν  κινηση ) κανουμε   και     μια  τυπικη  συγκριση .
Στα  κειμενα  μου   δεν  κανω   κανεναν   να  φανει  κατωτερος , μονος  του   αισθανεται  , γραφω  διαφορετικα   γιατι   ειμαι  διαφορετικος . Οποτε  ξαναεπαναλανβανω  μην  με  διαβαζετε   οσοι   σας  κανω   να  αισθανεσθαι   ασχημα  ή  σας   κουραζω .
επειδή αναφέρεσαι μάλλον σε μένα θα σου απαντήσω...δεν γουστάρω αυτά που γράφεις...
διάβασε το κείμενο που έγραψες και θα δεις τι και πόσες ασυναρτησίες έγραψες...
επίσης δεν νομίζω να βοηθάς κάποιον που θέλει να πάει για πρώτη φορά στην Thai με αυτά που γράφεις...
αν το πιστεύεις αυτό πλανάσαι οικτρά...
και αποφάσισε...
να σε διαβάζουμε και να σου απαντούμε ή όχι...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε  το  μαγισσονι  , ηθελε  να  μου  κανει  και  μαθηματα .Μηπως  επρεπε  να  της  κανω  εγω  μαθηματα  να  μην  την  καταλαβαινουν ? Πλακα  κανω    δεν  εκπαιδευω  απατεωνες . Μια  φορα      ( μπορει  και  παραπανω ) εκανα  το  λαθος  και  στο  τελος  μου  την  εφερε . Όχι  ο,τι  επαθα  τιποτα  αλλά  το  αποτελεσμα  είναι  ο,τι  μου  την  εφερε . Δεν  πειραζει . Ας  προσεχα .

Ρε shamans9  :cheesy:

Αφού ήταν Γλυκούλα ( το μαγισσόνι ) :grin:
Έπρεπε να της παραδόσεις και εσύ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ χαλάρωσης και Ευεξίας  :grin: :knockinb:

Χωρίς να ανησυχείς για το αν θα σου κάνει μάγια  :uglystupid:

θα της έδινες την ΜΑΓΙΚΗ ΡΑΒΔΟ  ;) Που λύνει όλα τα μάγια  :2funny:

PS: Προσωπικά στην Μπανκόκα δεν μπορώ να κάτσω πάνω από δυο μέρες
    ούτε με σφαίρες ακόμη και το Τιλάκ (που εκεί δουλεύει) δεν τη γουστάρει  :cheesy:
    Πάντως την χρησιμοποιώ πολύ συχνά (όταν είμαι κάτω) για ενδιάμεσο ΣΤΑΘΜΟ
    για αποδράσεις.

Στη Μπανκόκα είμαι ΥΠΕΡ-ευτυχισμένος μόνο όταν προσγειώνομαι μετά γεια σας.

αυτό που με χαλάει στην ΜΠΑΝΓΚΟΚ είναι η ποιότητα του ΑΕΡΑ.

Και κάτι άλλο ΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ακόμη και οι αλυσίδες Εστιατορίων, καταστημάτων
    είναι ακριβότερα (άλλα όχι ποιοτικότερα) από την ΠΑΤΤΑΓΙΑ  :uglystupid:

Για γκόμενες δεν το συζητάμε καν.  :cheesy:
    Επιβεβαιωμένο  ;)
    Την γκόμενα που θα γαμήσεις στην ΠΑΤΤΑΓΙΑ με 1000 Baht στην Bangkok θέλεις 2000.
    το χιλιάρικο το ξεχνάς :uglystupid:

Το δωμάτιο στην Bangkok των 1450 στην Παττάγια το εχεις με 600 - 700 (μπορεί και καλύτερο) :uglystupid:

Υπάρχει βέβαια και το SKYTRAIN που δεν το εχεις στην Παττάγια  αλλά ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ
    Πας με λεωφορείο 120 baht στη Μπανγκόκ ΑΝ και όποτε θελήσεις.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
επειδή αναφέρεσαι μάλλον σε μένα θα σου απαντήσω...δεν γουστάρω αυτά που γράφεις...
διάβασε το κείμενο που έγραψες και θα δεις τι και πόσες ασυναρτησίες έγραψες...
επίσης δεν νομίζω να βοηθάς κάποιον που θέλει να πάει για πρώτη φορά στην Thai με αυτά που γράφεις...
αν το πιστεύεις αυτό πλανάσαι οικτρά...
και αποφάσισε...
να σε διαβάζουμε και να σου απαντούμε ή όχι...

Όταν  πρωτοξεκινησα  να  γραφω 
ειχα  γραψει  αυτό
Γυρισα  πριν  μια  βδομαδα  σε  ταξιδι  15  ημερων .. Πρωτη  φορα  Ταυλανδη , θα  γραψω  αρκετα  αναλυτικα  τι  εγινε  και  τι  συναντησα .
Ειχα  σκοπο  να  ξεκινησω  την  ιστορια  μου  αλλιως  ,αλλά  επειδη  καποιοι  φιλοι    ρωτησαν  για  Σαμουι  ,  θα  ξεκινησω  από  εκει .
Ο  τροπος  που  θα  γραψω  είναι  να  ξεδιπλωσω    την  ιστορια  μου    και  παραλληλα  να  βαζω    πληροφορειες  και  συμπερασματα .Οποτε  μερικοι  μπορει  να  βρουν  και  μερικες  αχρηστες  πληροφορειες  , αλλά  μια  αχρηστη  πληροφορεια  για  καποιον  ,  είναι  η  ιδια  πληροφορεια ,  πολύ  χρησιμη  για  καποιον  αλλον .

Οποτε 
Warning
Ακολουθουν  σεντονια  Ασιας

Καλυτερα  που  δεν  σου  αρεσουν  αυτά  που  γραφω ,  αλλωστε  δεν  θα  ειχαμε  να  πουμε  τιποτα  εμεις  οι  δυο  , δεν  πειραζει  καποιοι  φιλοι  που  εκτιμουσα  πρωτου  γραψω  , βρηκαν  ενδιαφεροντα  αυτά  που  εγραψα  και  θα  βρεθουμε  προσωπικα .
Τωρα  αν  βοηθαω  κανενα  με  αυτά  που  γραφω ,ασε  να  το  κρινουν  οι  ιδιοι .
Αν  εγραφα  ότι  εγραφα  και  δεν  ελεγα  αυτά  για  την  Πατταγια  , πιθανον  δεν  θα  ελεγες  τιποτα .
Αν  θες  να  με  διαβαζεις  και  δεν  συμφωνεις , θα  απαντας  σε  μενα  προσωπικα  και  δεν  θα  λες  αοριστα  για  περιγραφες  και  φυσιολατρες . Αν  δεν  θελεις  να  με  διαβαζεις  , παλι  δικαιωμα  σου

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ρε shamans9   :cheesy:

Αφού ήταν Γλυκούλα ( το μαγισσόνι ) :grin:
Έπρεπε να της παραδόσεις και εσύ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ χαλάρωσης και Ευεξίας  :grin: :knockinb:

Χωρίς να ανησυχείς για το αν θα σου κάνει μάγια  :uglystupid:

θα της έδινες την ΜΑΓΙΚΗ ΡΑΒΔΟ  ;) Που λύνει όλα τα μάγια  :2funny:

PS: Προσωπικά στην Μπανκόκα δεν μπορώ να κάτσω πάνω από δυο μέρες
   ούτε με σφαίρες ακόμη και το Τιλάκ (που εκεί δουλεύει) δεν τη γουστάρει  :cheesy:
   Πάντως την χρησιμοποιώ πολύ συχνά (όταν είμαι κάτω) για ενδιάμεσο ΣΤΑΘΜΟ
   για αποδράσεις.

Στη Μπανκόκα είμαι ΥΠΕΡ-ευτυχισμένος μόνο όταν προσγειώνομαι μετά γεια σας.

αυτό που με χαλάει στην ΜΠΑΝΓΚΟΚ είναι η ποιότητα του ΑΕΡΑ.

Και κάτι άλλο ΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ακόμη και οι αλυσίδες Εστιατορίων, καταστημάτων
   είναι ακριβότερα (άλλα όχι ποιοτικότερα) από την ΠΑΤΤΑΓΙΑ  :uglystupid:

Για γκόμενες δεν το συζητάμε καν.  :cheesy:
   Επιβεβαιωμένο  ;)
   Την γκόμενα που θα γαμήσεις στην ΠΑΤΤΑΓΙΑ με 1000 Baht στην Bangkok θέλεις 2000.
   το χιλιάρικο το ξεχνάς :uglystupid:

Το δωμάτιο στην Bangkok των 1450 στην Παττάγια το εχεις με 600 - 700 (μπορεί και καλύτερο) :uglystupid:

Υπάρχει βέβαια και το SKYTRAIN που δεν το εχεις στην Παττάγια  αλλά ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ
   Πας με λεωφορείο 120 baht στη Μπανγκόκ ΑΝ και όποτε θελήσεις.

Φιλε   Ραφμαν   το  μαγισσονι  ηταν   υπουλο   και  μεγαλη  απατη . Σε  αλλα  μαγισσονια  παω  με  κλειστα  τα  ματια .
Συμφωνω  για  οσα   λες  για  την  Πατταγια  και  τις   τιμες , αλλά  όπως  θα   ξερεις   κάθε  ανθρωπο  τον  ελκυουν  διαφορετικες   καταστασεις  και   τοποι . Εγω  περασα  καλυτερα   στην  Μπανγκοκ   αλλά  και  στο  Σαμουι .Δεν  κατηγορησα  αυτους  που  πανε  στην  Πατταγια  αλλά   εξεφρασα  προσωπικη  γνωμη .
To θεμα  ειναι  να  περναμε   καλα , στον  τοπο  που  επιλεγουμε

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλυτερα  που  δεν  σου  αρεσουν  αυτά  που  γραφω ,  αλλωστε   δεν  θα  ειχαμε  να  πουμε   τιποτα  εμεις  οι  δυο  , δεν  πειραζει   καποιοι   φιλοι  που  εκτιμουσα  πρωτου   γραψω  , βρηκαν  ενδιαφεροντα   αυτά  που  εγραψα  και  θα  βρεθουμε   προσωπικα .
Τωρα  αν  βοηθαω   κανενα  με  αυτά  που  γραφω ,ασε  να  το  κρινουν  οι  ιδιοι .
Αν  εγραφα   ότι  εγραφα  και  δεν  ελεγα  αυτά  για  την  Πατταγια  , πιθανον  δεν  θα  ελεγες  τιποτα .
Αν  θες  να  με  διαβαζεις   και  δεν  συμφωνεις , θα  απαντας  σε  μενα  προσωπικα  και   δεν  θα  λες  αοριστα   για  περιγραφες   και  φυσιολατρες . Αν  δεν   θελεις  να  με  διαβαζεις   , παλι  δικαιωμα  σου
ρώτησες... απάντησα...
τίποτα περισσότερο...τίποτα  λιγότερο...
αυτά που γράφω εγώ απευθύνονται σε κάποιον που δεν έχει πάει...
ούτε εγώ μπορώ να πώ σε κάποιον που έχει πάει τι, και που να πάει ,ούτε εσύ,ούτε κανένας...
και δεν σε διαβάζω προσωπικά...ένα ποστ είναι που αναγκαστικά το διαβάζω γιατί είναι στην σειρά ...όπως του καθενός...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
παιδια.Ειρηνη υμιν!!!ο καθενας εδω γραφει τι βλεπει και τι αισθανεται με τα "δικα του ματια" και αισθιτικη.....καθε πληροφορια εδω ειναι χρησιμη(αρκει να ειναι σωστη αλλα και το σωστο ειναι υποκειμενικο στον καθενα μας)
ειμαι αεροδρομιο και περιμενω να παω Αθηνα και απο εκει Καιρο και μετα Μπανγκοκ...
ειμαι πολυ περιεγος να πεταξω με την egypt.θα σας γραψω πως ηταν

Τα λεμε

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πατάγια και ξερό ψωμί.

Καλό ταξίδι Λάκη και σε όλα τα παιδιά που πάτε στο Παράδεισο ,καλά να περάσετε....................

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Φορτωνω που λετε απο το Happy a go go ενα ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ πιπινι ετων 20,με ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ κορμι...Τελειο βυζι,θεοστητο,τελειος κωλος,και ροζ φουσκωτες ρογες...Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση που ηταν 2.30 το βραδυ και ειχε μεινει αφορτωτο...Αφου λοιπον τελειωνει το "εργο",ετσι οπως ειμαστε αγκαλια,το ρωταω..:"Μα καλα...Εισαι τοσο ωραιο μωρο...και δεν σε ειχε φορτωσει κανενας?"..Και η απαντηση.."ΔΕΝ ειμαι ομορφη...Οι φαλανγκ δε με γουσταρουν,γιατι ειμαι ΑΣΠΡΗ και ΜΙΚΡΗ!!!..Και ΔΕΝ εχω και τατουαζ!!!"...
Τελος...ΕΚΕΙ "παρεδωσα πνευμα"...!!! :2funny:
Anyway...Καλο ειναι αυτο για μενα..."Χτυπατε" φαλανγκ τα πουρα,να μενουν για μενα τα πιπινια.. :2funny:

Συνεχιζεται...

Επειδή εγώ ζω με τους Ταυλανδούς να σου πω κάτι. Οι περισσότερες από Chiang Mai ή γενικά βόρεια/κεντρικά είναι άσπρες έως κάτασπρες. Απλά το καλοκαίρι μαυρίζουν και αυτοί όπως εμείς οι Ελληνες. ΟΜΩΣ οι περισσότεροι farang που πάνε εκεί τις γουστάρουν μαυρισμένες και φτιαγμένες (γούστα είναι αυτά όπως ξέρουμε!). Ετσι μια που γνώρισα εκεί είχε καμένο πρόσωπο και μου έλεγε ότι πήγαινε κάθε μέρα το πρωί στην παραλία για να μαυρίσει γιατί δεν την ήθελε κανείς :cheesy:
Οι περισσότερες πάντως Πατάγια, είναι από το Ισααν που εκεί βγαίνουν πιο μαυροτσούκαλοι.

Να πω και κάτι άλλο... τώρα την περίοδο αυτή έχει πέσει νέκρα γιατί είναι και οι βροχές και οι γκόμενες πρέπει να έχουν λυσσάξει. Τι να κάνω ο μαύρος που δεν μπορώ να ξαναπάω τώρα γιατί δουλεύω... Είναι ένας φίλος μου τώρα Μπαγκόκ και τα βλέπει όλα κωλυόμενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom