Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οποτε  ξαναεπαναλανβανω  μην  με  διαβαζετε   οσοι   σας  κανω   να  αισθανεσθαι   ασχημα  ή  σας   κουραζω .
φιλε μου δε χρειαζεται να πολυδινεις σημασια στο αν κουραζεις η οχι
και οι φιλοι μας οι παταγιανοι οπως βλεπεις δεν τους πολυνοιαζει αν κουραζουν επαναλαμβανοντας τα ιδια και τα ιδια επι 1700 σελιδες
υπαρχει μια μειονοτητα εδω που σε διαβαζει με ενδιαφερον
πολλοι ειχαν παρομοια πορεια με σενα μεταξυ των οποιων και εγω αν και ποτε δε γυρισα να κοιταξω φαρανγκ γυναικα στην Ταυλανδη...ετσι κι αλλιως δε βλεπεις και πολλες της προκοπης μαλλον θα πρεπει να παω στο φουλ μουν παρτυ  :2funny:
μην πτοεισαι με το φυσιολατρης, εχει γινει ανεκδοτο εδω μεσα, παρτο στην πλακα οπως ολοι μας
λες και καποιος πρεπει σωνει και καλα να ειναι φυσιολατρης για να θελει στον ενα μηνα των διακοπων του να δει και κατι διαφορετικο απο παγακια να πεφτουν απο το νιμου πανω στο ποτηρι-μπυρα και να πιτσιλιζουν τα γονατα του  :uglystupid:   :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
παιδια.Ειρηνη υμιν!!!ο καθενας εδω γραφει τι βλεπει και τι αισθανεται με τα "δικα του ματια" και αισθιτικη.....καθε πληροφορια εδω ειναι χρησιμη(αρκει να ειναι σωστη αλλα και το σωστο ειναι υποκειμενικο στον καθενα μας)
ειμαι αεροδρομιο και περιμενω να παω Αθηνα και απο εκει Καιρο και μετα Μπανγκοκ...
ειμαι πολυ περιεγος να πεταξω με την egypt.θα σας γραψω πως ηταν

Τα λεμε
Καλό ταξίδι Λάκη και καλά  :knockinb:
128 και σήμερα την τάνα μου

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου ρε γάτε! Είσαι άρχοντας ρε φίλε. Το τελευταίο το κοριτσάκι που είχες μου ζήτησε να σου δώσω φιλιά.
Και απο μενα πολλα φιλια να της πεις Γατε μου.Επισης πες της αμα την ξαναπετυχεις πουθενα πως ειναι πολυ καλο κοριτσι και πως περασα πολυ ομορφα μαζι της.Ηταν το καλυτερο 500αρικο που εδωσα στην Παταγια.Αυτο βεβαια μην της το πεις :P Καλα να περνας εκει που εισαι αδερφε,ξερεις εσυ ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη με σκοτωνεις τωρα...

που πας μονος??? αχχχχχχχχχχχ.....

καλο ταξιδι και μακαρι να μπορεσω να'ρθω τον σεπτεμβριο και να σε προλαβω κατω!

δωσε χαιρετισματα στην ex-νυφη, αν την δεις και στα κοριτσια του bay resort!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε   Ραφμαν   το  μαγισσονι  ηταν   υπουλο   και  μεγαλη  απατη . Σε  αλλα  μαγισσονια  παω  με  κλειστα  τα  ματια .
Συμφωνω  για  οσα   λες  για  την  Πατταγια  και  τις   τιμες , αλλά  όπως  θα   ξερεις   κάθε  ανθρωπο  τον  ελκυουν  διαφορετικες   καταστασεις  και   τοποι . Εγω  περασα  καλυτερα   στην  Μπανγκοκ   αλλά  και  στο  Σαμουι .Δεν  κατηγορησα  αυτους  που  πανε  στην  Πατταγια  αλλά   εξεφρασα  προσωπικη  γνωμη .
To θεμα  ειναι  να  περναμε   καλα , στον  τοπο  που  επιλεγουμε

Ναι ρε  ;) εγώ δεν σε κατηγορώ για τις Επιλογές σου..
Άλλωστε ο παράδεισος έχει πολλές "πεδιάδες" και εύφορες  :cheesy:
Να είμαστε καλά να πηγαίνουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Φιλε Σαμανς9 συνεχισε να γραφεις αυτα που γραφεις. Επιτελους να διαβαζουμε και τιποτα διαφορετικο. Υπαρχουν βεβαια καποιοι συντηρητικοι εδω μεσα που δεν ανεχονται διαφορετικες αποψεις. Εξαλλου εσυ και ο πιπινος θα σηκωσετε αυτες τις μερες το βαρος της ενημερωσης. Φιλε Λακη καλα να περνας και καλα μπουμ-μπουμ να εχεις.

kaulomenospanta

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φετος ημουν μπανκον δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα ρε παιδια περασα γαματα βλεπω 1676 σελλιδες την επομενη φορα θα μελετησω πριν παω

fireman30

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λακη καλα να περασεις και περιμενουμε τισ περιγραφες σου και τις φοτο.... 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
τι είναι αυτά που περιγράφεις ρε πιπι...
είσαι σοβαρός???
περιέγραψε κανά ταξίδι με λεπτομέρειες, πως ήταν οι διαδρομές...πώς ήταν οι κουκέτες...πώς έπεφτε ο χρυσαφένιος ήλιος από τα παράθυρα στα απέναντι ντουβάρια...τί όμορφα και εντυπωσιακά παράξενα ήταν τα δάση γύρω σου...τι καταπληκτικοί και άγρια όμορφοι οι ναοί του τάδε που στέκονταν επιβλητικά ανάμεσα σε δέντρα εκατοντάδων χρόνων...τί καταπληκτικές και πανέμορφες διαδρομές υπάρχουν για να φτάσεις στην τάδε παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και τα απείρους κάλλους κατσάβραχα...κλπ...κλπ...κλπ...

ποιον ενδιαφέρουν τα agogo της pattaya???
σιγά τα ωά...
μιά έτσι να κάνεις εδώ και τα βρίσκεις όλα αυτά που περιγράφεις...
ενώ τις φυσικές ομορφιές και όλα τα παρεμφερή πού να τα δεις εδώ στην Ελλάδα...στον ξερότοπο...

Τι σχεση εχουν τα φυσικα τοπια της Ταιλανδης με την Ελλαδα? Τι σχεση εχει ο πολιτισμος στην ασια με τον δυτικο? Τι σχεση εχει η κουζινα της Ταιλανδης με την Ελληνικη? Τι σχεση εχουν οι βουδιστικοι ναοι με τους χρηστιανικους? Τι σχεση εχουν οι τροπικες παραλιες με τα απειρα κατσαβραχα στην ακτογραμμη της Ελλαδας?
Το μουνι αντιθετα ειναι ιδιο σε ολες τις χωρες του κοσμου. Οι ασιατισες δεν το εχουν οριζοντια.. οτι εχεις ακουσει ειναι μυθος.
Δεν ειναι τοσο κακη η γνωμη καποιου αρκει να μην υπαρχει τοση αγνοια, γιατι κατανταει επικινδυνη..

Ο φιλος shamans9, εδωσε καποιες πληροφοριες αντιθετα με παρα πολλους αλλους που συμμετεχουν στο φορουμ και το μονο που κανουν ειναι να μοιραζονται τρομερες πληροφοριες οπως: "Γαμησα ενα θεομουνο.. μπραβο μου" , "Δωσε χαιρετισματα στο ταδε τιλακ" , "Πατταγια και τα μυαλα στο μπλεντερ". Για να μην κουραζω, αχρηστες πληροφοριες δεν ειναι αυτες που δινει ο shamans, ειδικα για καποιον που παει πρωτη φορα, αλλα ολοι αυτοι που μας ενημερωνουν οτι γαμησαν 2 ST και ειχαν μια πιπα στο μασατζιδικο, μεχρι που βρηκαν μια διαφορετικη απο τις αλλες και την κρατησαν LT..  :headbang:

Επειδη μερικοι θελουν να κανουν την πατταγια τον ομφαλο της γης, δεν σημαινει οτι ειναι ετσι. Στην Ταιλανδη και ειδικα στην Πατταγια θα βρεις να γαμησεις, οπως θα μπορουσες να κανεις και εδω. Αν καποιος μου ελεγε για παρτουζες με 4 γυναικες, 1 κατοϊ και μια παπια.. τοτε θα ειχε πολυ ενδιαφερον... Βεβαια αν μερικοι θελουν να βγαλουν την φετα που επηζαν ολο το χρονο, σε 15 μερες τοτε δεν θα παρουν μυρωδια οτι μιλαμε για μια χωρα 70εκ. ανθρωπων που καμμια σχεση δεν εχει με οσα ειχε δει, μεχρι τη στιγμη που την επισκεφτηκε...

..και εγω αν και ποτε δε γυρισα να κοιταξω φαρανγκ γυναικα στην Ταυλανδη...

Εσυ χανεις φαντομα... Εχει και ελληνιδες που κυκλοφορουν σε διαφορα σπα και σε νησακια τον δεκεμβρη, για να κανουν το τελειο μαυρισμα μεσα στο χειμωνα....  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι σχεση εχουν τα φυσικα τοπια της Ταιλανδης με την Ελλαδα? Τι σχεση εχει ο πολιτισμος στην ασια με τον δυτικο? Τι σχεση εχει η κουζινα της Ταιλανδης με την Ελληνικη? Τι σχεση εχουν οι βουδιστικοι ναοι με τους χρηστιανικους? Τι σχεση εχουν οι τροπικες παραλιες με τα απειρα κατσαβραχα στην ακτογραμμη της Ελλαδας?
Το μουνι αντιθετα ειναι ιδιο σε ολες τις χωρες του κοσμου. Οι ασιατισες δεν το εχουν οριζοντια.. οτι εχεις ακουσει ειναι μυθος.
Δεν ειναι τοσο κακη η γνωμη καποιου αρκει να μην υπαρχει τοση αγνοια, γιατι κατανταει επικινδυνη..

Ο φιλος shamans9, εδωσε καποιες πληροφοριες αντιθετα με παρα πολλους αλλους που συμμετεχουν στο φορουμ και το μονο που κανουν ειναι να μοιραζονται τρομερες πληροφοριες οπως: "Γαμησα ενα θεομουνο.. μπραβο μου" , "Δωσε χαιρετισματα στο ταδε τιλακ" , "Πατταγια και τα μυαλα στο μπλεντερ". Για να μην κουραζω, αχρηστες πληροφοριες δεν ειναι αυτες που δινει ο shamans, ειδικα για καποιον που παει πρωτη φορα, αλλα ολοι αυτοι που μας ενημερωνουν οτι γαμησαν 2 ST και ειχαν μια πιπα στο μασατζιδικο, μεχρι που βρηκαν μια διαφορετικη απο τις αλλες και την κρατησαν LT..  :headbang:

Επειδη μερικοι θελουν να κανουν την πατταγια τον ομφαλο της γης, δεν σημαινει οτι ειναι ετσι. Στην Ταιλανδη και ειδικα στην Πατταγια θα βρεις να γαμησεις, οπως θα μπορουσες να κανεις και εδω. Αν καποιος μου ελεγε για παρτουζες με 4 γυναικες, 1 κατοϊ και μια παπια.. τοτε θα ειχε πολυ ενδιαφερον... Βεβαια αν μερικοι θελουν να βγαλουν την φετα που επηζαν ολο το χρονο, σε 15 μερες τοτε δεν θα παρουν μυρωδια οτι μιλαμε για μια χωρα 70εκ. ανθρωπων που καμμια σχεση δεν εχει με οσα ειχε δει, μεχρι τη στιγμη που την επισκεφτηκε...

Εσυ χανεις φαντομα... Εχει και ελληνιδες που κυκλοφορουν σε διαφορα σπα και σε νησακια τον δεκεμβρη, για να κανουν το τελειο μαυρισμα μεσα στο χειμωνα....  :2funny:

θελεις καμια περιγραφη με τα lbs που εχω παει???  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αααα υπαρχει ενα πολυ ωραιο ελληνικο forum: thai.gr  ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36

πεστα ++

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες μην τρελένεστε και οι μεν και οι δε ούτε γιατί γράφει κάποιος sex report από Πατάγια ή οποιαδήποτε άλλο μέρος στην Ταιλάνδη, ούτε αν κάποιος έχει πάει για απλές διακοπές, φυσιολατρείες να γνωρίσει το πολιτισμό, την κουλτούρα και γενικότερα ότι έχει να γνωρίσεις από αυτή τη χώρα, μην γελιόμαστε οι περισσότεροι από εμάς όπως και από όλο το κόσμο κατεβαίνουν για σεξοτουρισμό και ας μην το παραδεχόμαστε κάποιοι γιατί κακά τα ψέμματα αυτό πουλάει αυτή η χώρα στο σεξοτουρίτα (τόσα μπαρ στριπτιτζάδικα και μασατζίδικα μαζεμένα δεν υπάρχουν μαζεμένα σε όλο το κόσμο)
φτηνό σεξοτουρισμό (μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα και δόξα το Θεό εδώ που τα λέμε τα τελευταία χρόνια η ανήλικη πορνεία κυνηγιέται) και φτηνή γενικότερα διασκέδαση που σε συνδιασμό με όλα τα υπόλοιπα προαναφερόμενα κάνουν τον τόπο ελκυστικό για τουρισμό και εγώ είμαι φαν (ποιο φαν δε γίνεται) της Πατάγιας αλλά δεν με πειράζει να γράφει κάποιος για άλλα πράγματα και καταστάσεις που πέρασε στο ταξίδι του, οπότε καλό είναι να μην τη λέει κανένας σε κανένα είτε γιατί γράφει για γεγονότα πέρα από τα  :knockinb: της Πατάγιας (εκδρομές, επισκέψεις σε ναούς, παραλίες, πάρτι κτλ) είτε γιατί γράφει για πόσες φυστίκωσε στην Πατάγια
και όπως είπε καλή του ώρα τώρα που ταξιδεύει για την Πατάγια Παταγιά και ο μεγάλος Λάκης "Ειρήνη ειμήν" όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο μπουρδελασάιτ και υπάρχει ελευθερία της έκφρασης ε?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
PATTAYA RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Όταν   πρωτοξεκινησα  να   γραφω  
ειχα  γραψει  αυτό
Γυρισα  πριν   μια  βδομαδα   σε  ταξιδι   15  ημερων .. Πρωτη   φορα  Ταυλανδη , θα  γραψω   αρκετα  αναλυτικα   τι   εγινε  και  τι   συναντησα .
Ειχα  σκοπο  να  ξεκινησω  την  ιστορια  μου   αλλιως   ,αλλά   επειδη  καποιοι   φιλοι    ρωτησαν   για   Σαμουι  ,  θα  ξεκινησω   από  εκει .
Ο  τροπος   που  θα  γραψω  είναι  να  ξεδιπλωσω    την  ιστορια  μου    και  παραλληλα   να   βαζω    πληροφορειες  και  συμπερασματα .Οποτε   μερικοι   μπορει   να   βρουν   και  μερικες  αχρηστες   πληροφορειες  , αλλά  μια   αχρηστη   πληροφορεια   για   καποιον  ,  είναι   η  ιδια   πληροφορεια ,  πολύ   χρησιμη   για   καποιον   αλλον .

Οποτε  
Warning
Ακολουθουν   σεντονια   Ασιας

Καλυτερα  που  δεν  σου  αρεσουν  αυτά  που  γραφω ,  αλλωστε   δεν  θα  ειχαμε  να  πουμε   τιποτα  εμεις  οι  δυο  , δεν  πειραζει   καποιοι   φιλοι  που  εκτιμουσα  πρωτου   γραψω  , βρηκαν  ενδιαφεροντα   αυτά  που  εγραψα  και  θα  βρεθουμε   προσωπικα .
Τωρα  αν  βοηθαω   κανενα  με  αυτά  που  γραφω ,ασε  να  το  κρινουν  οι  ιδιοι .
Αν  εγραφα   ότι  εγραφα  και  δεν  ελεγα  αυτά  για  την  Πατταγια  , πιθανον  δεν  θα  ελεγες  τιποτα .
Αν  θες  να  με  διαβαζεις   και  δεν  συμφωνεις , θα  απαντας  σε  μενα  προσωπικα  και   δεν  θα  λες  αοριστα   για  περιγραφες   και  φυσιολατρες . Αν  δεν   θελεις  να  με  διαβαζεις   , παλι  δικαιωμα  σου
γραφε ρε φιλε πιστεψε με οι πιο πολλοι εσενα διαβαζουν...τα αλλα γραφτηκαν καμια 1500αρια φορες :helpplea:,θα τα διαβασουν και εκεινα

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πατάγια και ξερό ψωμί.

Καλό ταξίδι Λάκη και σε όλα τα παιδιά που πάτε στο Παράδεισο ,καλά να περάσετε....................

Γεια σου φίλε Γιώργο!!!!Τελικά φεύγουμε για τον παράσδεισο στις 18 του Σεπτέμβρη.....μονο για δύο βδομάδες!!!Πατάγια για πάντα... :pipa2: :knockinb: :fuck2: :fuck2:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΤΑΓΙΑ παω για να:

1. πινω τον καφε μου το μεσημερι και να βλεπω πιπινια να χορευουν!
2. τρωω φθηνο και καλο φαγητο οτι ωρα γουσταρω!
3. πιω την απογευματινη μου μπυρα σε gogo και να με χαιδευουν 4-5 μωρα!
4. παιζω στοιχημα μπιλιαρδο και να χανω απο μωρο!
5. παιζω το παιχνιδι με τα 9νουμερα!
6. κανω απογευματινες βολτες στην beach road και να χαζευω τα μωρα!
7. κανω βολτες στα εμπορικα κεντρα!
8. βγαζω φωτογραφιες οτι κινειτε!
9. παιρνω απογευματινα st!
10. παιρνω βραδυνα st!
11. παιρνω οτι ωρα γουσταρω st!
12. μενω κοντα και φθηνα στην πιατσα!
13. ψωνιζω sexy εσωρουχα για τα μωρα!
14. πειραζω και να με πειραζουν τα τσουτσουνοκοριτσα!
15. παιρνω και κανα lb για αλλαγη και εμπειρια!
16. κανω απογευματινες βολτες στην soi 6!
17. ακουσω live r&b και hip hop χορευοντας αγκαλια μ'ενα μωρο!
18. συνατησω και αλλους ελληνες!
19. κανω 3some!
20. κανω 4some (οχι ακομα αλλα θα γινει και αυτο)  :grin:
21. πινω μπυρα με 3ευρω σε μεγαλο club ακουγοντας μονο την αγαπημενη μου μουσικη και να χορευω με μωρο!
22. πηγαινω σε gogo bars και να χαζευω τα μωρα που χορευουν!
23. να ξενυχταω στο καλυτερο after bar μεχρι τις 9-10 το πρωι!
24. να τρωω πρωινο με παρεα!
25. να μαμησω 2-3 την ημερα!
26.
27.
28.
29.
30.
31.

κτλ κτλ κτλ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απο οτι διαβαζω,εχουμε πηξει στους φυσιολατρες... :grin:
Επειδη περασα κι εγω απο αυτη τη φαση της "φυσιολατριας",εχω να πω τα εξης...
Οταν θα κανετε 5-6 ταξιδια στη Ταυλανδη...
Επισκεφτειτε καμμια 20αρια νησακια..παραλιες..Βουδιστικους ναους...Ζωολογικους κηπους...Μπανιο παρεα με καρχαριες και πιρανχας...Σαφαρι στη ζουγκλα με φιδια και ελεφαντες...
Θα τα βαρεθειτε και ουσιαστικα θα συνειδητοποιησετε τα εξης..
α)Η Ταυλανδη ειναι μια πολυ FLAT χωρα,με πολυ μικρη εναλλαγη τοπιων...Σε οποιο νησι η παραλια και να πας,ειναι σαν να εχεις παει σε ολα...Κοιταζω τις εκατονταδες φωτογραφιες που εχω τραβηξει και ειλικρινα δυσκολευομαι καποιες στιγμες να πω η καθε μια απο πιο συγκεκριμενο μερος ειναι...
Σε αυτο το τομεα,η Ελλαδα υπερεχει φανερα γιατι το μεγαλυτερο "ατου" της,το οποιο ειναι γνωστο παγκοσμιως,ειναι η τρομερη εναλλαγη τοπιων...
β)Οι Ταυλανδοι που διαμενουν στα τουριστικα μερη και "συναλλασονται" με τους φαρανγκ,ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ του κερατα και εντελως ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ λαος...Κοιταζουν να σε γαμησουν με το χαμογελο...Παραδειγμα...
Οσοι γνωριζουν τη γεωγραφια της Ταυλανδης,τα νησια Phi Phi,ουσιαστικα βρισκονται σε ενα κολπο αναμεσα απο Πουκετ και Κραμπι...Η εκδρομη απο Πουκετ που ειναι μιση ωρα παραπανω αποσταση,με ταχυπλοο κοστιζει 2800 μπατ..Απο Κραμπι η ιδια εκδρομη 800 μπατ...Με λιγα λογια δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ για να σε γαμησουν...Η εκμεταλευση σε ολο της το μεγαλειο...
Δευτερο παραδειγμα...Μπλουζακι μαιμου της Εθνικης Αργεντινης...Στη Πατονγκ 800 μπατ,με τα χιλια παζαρια 550 μπατ...Στη Πατταγια σε ενα απομακρυσμενο μαγαζακι,Η ΙΔΙΑ μπλουζα προσφορα 99 μπατ...
Τριτο παραδειγμα...Αγορασα αυτο το στυλο λειζερ...Στη Πατονγκ 1000 μπατ...με παζαρια 600...Στη Παταγια 400-500 μπατ...Τελικα το αγορασα 100 ΜΠΑΤ!!!!
Τωρα ΑΝ για καποιους ΔΙΑΚΟΠΕΣ ειναι να παρουν ενα σακιδιο στη πλατη και να πανε τουρ στα διαφορα χωρια της ορεινης Ταυλανδης,να κανουν 20 ωρες ταξιδι με λεωφορεια και τραινα,να γνωρισουν τον απλο,καθημερινο,ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΤΑΥΛΑΝΔΟ,να τρωνε φιδια και κατσαριδες και να μενουν σε αντισκοινα που κινδυνευουν να τους φανε τα κουνουπια και οι σκορπιοι..ΤΟΤΕ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...
Μαλλον ειναι δημοσιοι υπαλληλοι στην Ελλαδα και ξυνουν τα αρχιδια τους ολη τη χρονια,γιατι δε δικαιολογειται να πανε διακοπες και να υποβαλουν τον εαυτο τους σε τετοια ταλαιπωρια...
Και μπορει επαναλαμβανω να το κανουν μια-δυο φορες...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ κατανταει ΒΑΡΕΤΟ...Και οσοι το εκαναν τη πρωτη δευτερη φορα που πηγαν,ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ...
Εγω προσωπικα,τρωω αρκετη πουτσα στην Ελλαδα,δουλευωντας ουσιαστικα 3 δουλειες ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ολο το χρονο και παω στη Ταυλανδη 10-15-20 μερες 1-2 φορες το χρονο ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ...Να κοιμαμαι 10-12 ωρες..Να τρωω..Να χεζω...Και να γαμαω...
ΣΕΞ-ΦΑΙ-ΣΚΑΤΑ και ΥΠΝΟ,που λεει και ο Τζιμαρας (Πανουσης)...
Και οσοι γραφουν για τοπια,παραλιες και αλλα τετοια "γραφικα",με το καιρο θα συνειδητοποιησουν οτι η Ταυλανδη δεν ειναι για full moon party,αλλα για [size=10pt][size=10pt]full ΜΟΥΝΙ party[/size][/size]... :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φαντασου ποσα λεφτα θα γλιτωνες αν πηγαινες απ'την αρχη παταγια!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φαντασου ποσα λεφτα θα γλιτωνες αν πηγαινες απ'την αρχη παταγια!
Εδω θα διαφωνησω...
Παν μετρον αριστον...
Χρειαζονται και οι εκδρομουλες...Να δεις και καποια πραγματα...Να γνωρισεις και λιγο τη χωρα...
Αλλα εως ενος σημειου...Γιατι καποια στιγμη και αυτα αρχιζεις και τα βαριεσαι...και συνειδητοποιεις οτι η βασικη τουριστικη ατραξιον της Ταυλανδης ειναι ΤΟ ΜΟΥΝΙ... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom