Αν καποιος δεν γουσταρει αυτά που γραφω , να μου το πει καταμουτρα και όχι να τα λεει στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα .
Χαιρομαι όταν αρεσουν τα κειμενα μου και βρισκω καποιους που συνφωνουν με τον τροπο που βλεπω τα πραγματα , όπως επισης χαιρομαι (χωρις να το επιζητω ) όταν δημιουργω εχθρους . Ο εχθρος σε κανει καλυτερο .Αλλά θελω οι εχθροι μου να είναι δυνατοι και όχι κοντοφθαλμοι , που μολις δουν ο,τι καποιος ξεφευγει από την μαζα , θα ψαξουν κατι να βρουν να του την πουν , για να μην φανει η δικη τους μετριοτητα .
Οποτε επειδη εγω στις διηγησεις μου χρησιμοποιω μεταξυ αλλων και φυση και νεραιδες και μαγεμενους κοσμους , παρακαλω να μην με διαβαζετε , απλα προσπεραστε με .
Επισης οποιος θελει αντιπαραθεση , εδώ και τωρα face to face , αλλά θελω δυνατους αντιπαλους και όχι να μου απανταει με κοινοτοπα πραγματα , όπως : εδώ είναι σαιτ για μπουρδελα . Επισης θελω να μου δειξει τα δικα του κειμενα που τα θεωρει πιο σημαντικα και ποια βοηθησαν περισσοτερο τους αλλους συναγωνιστες . Αν γουσταρει ( αν και δεν μου αρεσει σαν κινηση ) κανουμε και μια τυπικη συγκριση .
Στα κειμενα μου δεν κανω κανεναν να φανει κατωτερος , μονος του αισθανεται , γραφω διαφορετικα γιατι ειμαι διαφορετικος . Οποτε ξαναεπαναλανβανω μην με διαβαζετε οσοι σας κανω να αισθανεσθαι ασχημα ή σας κουραζω .
Πιπινο πολύ ζωντανη η περιγραφη σου , καταφερνεις να δωσεις συναισθημα
. Αλλά εκανες το λαθος και ξεφυγες από φυσιολατρης . Τωρα εισαι και συ υπευθυνος , για την υπερθερμανση του πλανητη
Η συνεχεια από το ποστ
Τωρα που βλεπω το ποστ , στην αρχη ξεκιναω καπως υποτονικα ( ισως λογω επηρεασμου μου από την Πατταγια ) αλλά επειτα ανεβαζει
Τελικα εκεινη την μερα γυρναω στο ξενοδοχειο , χωρις να παρω τιποτα.
Την επομενη μερα θελω να βρω την σχολη Μουι Ται Fairtex για να κανω μαθηματα από Ταυλανδους . Βρισκω από το gooogle map που είναι . Εχω γραψει σε ένα χαρτι που πρεπει να στματησω και επειτα να παρω άλλο μπαταμαξο να συνεχισω σε άλλη ευθεια . Δειχνω στο οδηγο που να σταματησει , βλεπει όμως και την σχολη . Μου λεει ενταξει ,μολις κατεβαινουν οι δυο πελατες και μενω μονος μου , ερχεται πισω ο οδηγος και μου λεει , να σε παω κατευθειαν γιατι είναι μακρια ? Θελω 200 μπατ .Του λεω ο,τι είναι πολλα και κλεινουμε στα 150 . Τελικα συνεχιζουμε στην second road , περναμε τα body massage και μετα από λιγο φθανουμε σε μια στρογγυλη πλατεια οπου στριβει δεξια και επειτα από λιγο σταματαει.
Ρε τον καριολη σκεφτομαι , μεχρι εδώ ερχομουνα με 20 μπατ. Επειτα αυτος παιρνει τα λεφτα αταραχος και χωρις να τον νοιαζει που σε κοροιδεψε τοσο φανερα .
Η σχολη fairtex είναι μεσα στο ομωνυμο ξενοδοχειο . Ενημερωνομαι ο,τι τα μαθηματα είναι πανακριβα , 800 η διωρη προπονηση ή 6000 τα 10 μαθηματα . Δηλαδη τιμες για τουριστες .Όμως για την εμπειρεια , πηγα την επομενη μερα και εκανα ένα μαθημα
Το απογευμα παιρνω τηλεφωνο το χθεσινο σορτ .Παλι φωτια και λαβρα .Τωρα ηταν ακομα πιο δυνατη . Ετσι αποφασιζω να την κρατησω μεχρι την επομενη μερα . Βγηκαμε εξω ,φαγαμε θαλλασινα και ξανα πισω στο δωματιο .
Την επομενη μερα 2.30 προπονηση Μουι Ται ( θα γραψω στο επομενο ποστ ).
Την πρωτη μερα που εφθασα Πατταγια ( την πρωτη φορα ) , ειχα παρει ένα τηλεφωνο από μια στην beach road που θα την χαρακτηριζα ασχημομουρικο αλλά εβγαζε μια περιεργη καβλα. Με αυτό το σορτ εκλεισε ο κυκλος μου από Πατταγια .
Την επομενη μερα παιρνω το μινι μπας για αεροδρομιο (180 μπατ ) . Μολις φθανω στο αεροδρομιο , ειχα σκοπο να παρω το δωρεαν λεωφορειο που σε πηγαινε σε μια αφετηρια λεωφορειων και από κει να παρω λεωφορειο για Μπανγκοκ . Δεν βλεπω το λεωφορειο και μπαινω μεσα στο αεροδρομιο να ρωτησω . Τοτε βλεπω μια πινακιδα οπου ειχε τραινο από αεροδρομιο για Μπανγκοκ ( προσφατα λειτουργησε ).Κατεβαινω ( αργει να ερθει ) και τελικα μολις το παιρνω κανει την διαδρομη σε 20 λετα και σε αφηνει (τερμα ) στην σταση PHAYA THAI .
Ειχα στο χερι μου ένα χαρτη αλλά αντε να βγαλεις ακρη σε μια τοσο αχανης πολη . Το μονο που ηξερα ηταν η σταση NANA (από την εδώ ενημερωση ) .Ρωταω από μια υπαλληλο να μου δειξει στον χαρτη ,που βρισκομαστε αυτή την στιγμη. Επειτα μελεταω τον χαρτη , βλεπω το sky train και ξεκιναω .
(τωρα θα βαλω περισσοτερες πληροφορειες , ετσι ώστε να βοηθησω καποιους που δεν εχουν παει Mπανγκοκ , να κατατοπιστουν ευκολοτερα και αν ακολουθησουν ακριβως ο,τι εκανα , να μεινουν στο ιδιο ξενοδοχειο που εμεινα )
Βγαζεις εισιτηριο στο μηχανημα με κερματα . Αν δεν εχεις , πας στο ταμειο και σου δινουν .Εχει 5 τιμες εισιτηριων , αναλογα την αποσταση . Για πολύ μικρες διαδρομες , πατας το κουμπι 2 (20 μπατ ) και για λιγο μακρυτερες το 3 (25 ) .Παιρνετε το τραινο με κατευθυνση to on nut (
)
Μεσα στο τραινο προσπαθω να πιασω καποιο στοιχειο από τις συζητησεις . Πιο διπλα είναι 2 Ισπανοι 45ρηδες που φαινονται γνωστες της πολης και μιλανε με έναν Αραβα . Του λενε ο,τι καλυτερα να σταματησει στην σταση Νανα οπου εχει πολλους μουσουλμανους .
Οι Ισπανοι σταματανε μια σταση πριν την σταση Νανα . Εχω ακουσει από αυτους ο,τι εχει πολλους μουσουλμανους στην σταση Νανα , οποτε βγαινω και εγω εξω και τους ακολουθω να τους ρωτησω . Η σταση που κατεβηκα , λεγεται PHLOEN CHIT ( οσοι ακολουθουν για το ξενοδοχειο που εμεινα , σταματανε εδώ )
Ρωταω τους Ισπανους να μου πουν κανενα φθηνο ξενοδοχειο . Αυτοι μου λενε , ακολουθησε μας να σου δειξουμε που μειναμε περσι . Ειχαν μαζι τους ένα στυλο από το ονομα του ξενοδοχειου , οπου μου τον δινουν για να μην χαθω . Αυτοι πηγαινουν σε άλλο ξενοδοχειο και όταν τους ρωταω ποσο θα πληρωσουν , μου λεει 3000 . Ωχ σκεφτομαι τι εγινε ? Μετα τους ρωταω ποσο εχει το ξενοδοχειο που μου προτεινανε και μου λενε ο,τι εχει 40 ευρω .
Το ξενοδοχειο είναι το Majestic Suites ( εδώ εχει άλλες οδηγιες πώς να ερθεται από το αεροδρομιο με το εξπρες ,
)
Μολις βγαινεις από την σταση ( βρειτε την σωστη εξοδο ) προχωρας στην ευθεια 3-4 λεπτα και βρισκεσαι στο ξενοδοχειο . Προσεξτε την εισοδο ,γιατι είναι σχετικα μικρη και μπορει να το προσπερασετε .
Οι 3 κοπελες στην ρεσεψιον , φανταστικες .Σου εφτιαχνε η διαθεση μονο που τις εβλεπες . Ειδικα η μια, ειχε ισως το καλυτερο χαμογελο που συναντησα στην Ταυλανδη . Μου λενε 1450 το απλο αλλά επειδη είναι λιγοτερα από οσα περιμενα ( από τα 40 ευρω που μου ειπαν οι Ισπανοι ) αλλά και επειδη με ζαλισαν ευχαριστα οι κοπελες και κλεινω σε αυτην την τιμη με πρωινο . Οποτε οσοι πατε , αφαιρεστε το πρωινο για καλυτερη τιμη . Το δωματιο πολύ καλο και αξιζε για τα λεφτα του .
Τελικα όταν βγηκα εξω βλεπω ο,τι ο διπλα δρομος είναι το Soi 4 οπου βρισκεται το Ναna Plaza και όλα τα υπολοιπα . Πω πω μου εκατσε διπλα στην πηγη . Τελικα εκει βρισκοταν το Νανα και όχι στην σταση ΝΑΝΑ ( οπου πηγα στην σταση ΝΑΝΑ την επομενη μερα και ηταν τιγκα στους Μουσουλμανους )
Οποτε επιλεξτε το ξενοδοχειο που εμεινα . Αν δεν εχει δωματια , μπητε στο soi 4 και στην διαδρομη εχει αρκετα ξενοδοχεια .
Το απογευμα σταματαω στην σταση SΙΑΜ ( 2 στασεις πισω , οπου παιρνεται το sky train με κατευθυνση ΜΟ CHIT ). Στο τραινο συνειδειτοποιω , ο,τι εδώ είναι άλλη φυλη . Οι ανθρωποι πιο ομορφοι και φαινονται αυθεντικοι . Βλεπω ποσες ομορφες Ταυλανδες και πολλες μοιαζουν με Γιαπωνεζικα μπιμπελο . Μπαινω στα πολυκαταστηματα γεματο Ταυλανδους . Είναι σχεδον ολοι τους χαρουμενοι και η χαρα τους μεταδιδεται . Αργοτερα τρωω εκει μεσα , σε ένα μαγαζι που ηταν ολοι Ταυλανδοι . Τρωω μια γαματη σουπα με χοιρινο και μακαρονια (75 μπατ ) και ταυτοχρονα παρατηρω. Ηταν συνεχεια χαμογελαστοι και εγω αισθανομουνα τοσο οικεια εκει μεσα . Παρολο που ειχαμε τοσο διαφορετικα φυσιογνωμικα χαρακτηριστικα , ειχα αφομοιωθει πληρως με το περιβαλλον .
Τα μαγαζια με ρουχα είναι ακριβα , ετσι αν θελετε να κανετε ψωνια , θα βρειτε πιο καλες τιμες από το πολυκαταστημα MBK στην σταση NATIONAL STADIUM ( σιγουρα θα εχει και φθηνοτερα αλλά γραφω οσα μπορεσα να προλαβω )
Όταν αγοραζετε από πολυκαταστημα , να ρωτατε ποσο εκπτωση εχει και να μην το αγοραζετε στην τιμη που γραφει .
Το βραδυ βγαινω και παω διπλα στην πηγη για ψωνια . Μπαινω στο Νανα , με τραβουν από παντου . Τελικα μπαινω σε ένα gogo , παιρνω μπυρα , η σερβιτορα μου λεει αμεσως ποια μου αρεσει . Εκεινη την στιγμη χορευουν τρεις .Διαλεγω ένα απαιχτο μωρο 20χρονο και γερο σκαρι . Μου λεει η σερβιτορα ο,τι θα ερθει μολις τελειωσει τον χορο . Διπλα μου ερχεται μια άλλη κοντοχοντρη σερβιτορα με πολύ αστεια φατσα , οπου μου κανει κινησεις - να στον παρω λιγο τσιμπουκι – ρε την χοντρη ειχε πλακα και επειτα συνεχιζε να μου κανει γκριματσες , ενώ η άλλη σερβιτορα ηταν σκυλος και απατεωνισσα .
Μετα από λιγο μου ερχεται η Σασα . Με ευχαριστει που την προτιμησα . Της φερνουν ποτο , επειτα αμεσως η σκυλος σερβιτορα , μου λεει αν θα την παρω .
Δεν την καταλαβαινω ετσι που μου τα λεει και μου φερνει τον καταλογο . Το μπαρ φαιν 600 η κοπελλα 2000 και ο,τι ειχαν δωματια που πηγαινες αν ηθελες εκει και πληρωνες 300.
Της λεω ο,τι μενω εδώ διπλα και τελικα ντυνεται η Σασα για να ερθει . Ετσι αυτό το σορτ 600+ 2000 + 300 τα ποτα . Τα αξιζε η Σασα , ηταν και φοιτητρια σε πανεπιστημιο , ετσι βοηθησα και στην μορφωση της .
Όταν πηγαμε στο ξενοδοχειο , η ρεσεψιονιστ σαν να μουτρωσε και ο σεκιουριτας ειδε την ταυτοτητα της και εγραψε το ονομα της . Ενώ εβλεπα πολλους με Ταυλανδες και δεν ετρεχε τιποτα σε μενα μουτρωσε η ρεσεψιονιστ . Μπορει και να γουσταρε .
Την άλλη μερα παιρνω καρτα ημερησια για απεριοριστες διαδρομες με sky train ( 120 μπατ )
Πηγαινα παντου , σταματαγα εβλεπα το μερος , επειτα αλλου. Εβλεπα συνεχεια ευχαριστες φατσες και αισθανομουνα ο,τι εδενα τελεια με τους ανθρωπους και το μερος .
Οι Ταυλανδες με βλεπαν με καλο ματι και παρατηρησα ο,τι ηταν οι περισσοτερες ντροπαλες .
Επειτα από αρκετη ωρα σταματαω με το sky train στην σταση SHAPAN TAKSIN οπου από κει παιρνεις τα πλοιαρια και διασχιζεις τον ποταμο . Σε καποιο σημειο σταματανε οι περισσοτεροι και ετσι κατεβαινω . Υπηρχε ένα Βουδιστικο μοναστηρι με ναο .Μπαινω βλεπω τον προαυλιο χωρο με τον ναο , επειτα βλεπω πιο διπλα τα κελια τους και πρασινο τριγυρω . Ενταξει καλα ηταν αλλά δεν τρελαινοσουν κιολας .
Σε καποιο σημειο γραφει κεντρο διαλογισμου και θεραπειας . Κοιταζω την πορτα , οπου προσπαθω να δω τι γινεται μεσα , ωσπου ερχεται ενας να με τσιμπισει για πελατακο .
Μου λεει , ο,τι εχουν μαθηματα διαλογισμου και στα Αγγλικα . Του λεω ο,τι απλως ριχνω μια ματια . Πιο περα σκεφτομαι ο,τι επρεπε να μπω μεσα στην αιθουσα , για να δω πως είναι μεσα . Αλλά λιγο πιο περα εχει άλλο κεντρο διαλογισμου και θεραπειας .
Βγαζω τα παπουτσια μου και μπαινω .
Μεσα εκει ,σε μια σχετικα μεγαλη αιθουσα , φορανε ολοι ασπρα ρουχα , αλλοι καθονται σε φαρδια ασπρα μαξιλαρια και αλλοι είναι ορθιοι , υπαρχει νεκρικη σιγη ( μαλλον ακουγονται καποιοι ψιθυροι ) και ο καθενας είναι στον κοσμο του .
Περιεργη εικονα που σε παγωνε κιολας.
Εμοιαζαν σαν νεκροζωντανοι και μου εβγαζε το μερος μια αρρωστιλα ή μου θυμισε την σκηνη από το εξπρες του μεσονυκτιου , οπου ο πρωταγωνιστης βρισκεται στο τρελαδικο της φυλακης .
Σε ένα γραφειο ενας γέρος μοναχος ( μαλλον ο δασκαλος ) γραφει τα στοιχεια από έναν νέο μαθητη . Ενώ ετοιμαζομουνα να φυγω τρεχοντας από αυτό το μερος και ειχα παρει κατευθυνση προς την εξοδο , ερχεται μια Αγγλιδα milf ωραια με μαυρα μαλλια αλλά ειχε κατι το περιεργο πανω της , κατι το σκοτεινο ( που δεν το αντιληφθηκα πληρως εκεινη την στιγμη , αλλα ενώ ηταν ωραια , κατι πανω της με απωθουσε ).
Μου αρχιζει τις τυπικες ερωτησεις , το από πού ειμαι κλπ , της λεω ο,τι απλως