maehongson
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
αντε να πας πατταγια να δεις καμια ασπρη μερα!
Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η Πατάγια !
αντε να πας πατταγια να δεις καμια ασπρη μερα!
Μας το ξαναείπες ρε αγορίνα, άραξε λίγο...Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η Πατάγια !
Πλακα κανεις.....και γω που νομιζα οτι στην Παταγια τελειωνουν τα συνορα της ΤαιλανδηςΤαϊλάνδη δεν είναι μόνο η Πατάγια !
Να αυτο-χαστουκιθεις το εχεις δοκιμασει?Eγω δυστυχως ειμαι και παθων και μη ...μαθων, ειδικα στο θέμα δώρο δακτυλιδι (το οποίο φυλαξει η μαμα στο χωριο, αλλα η αληθεια έχει πουληθεί αμέσως μετά αναχωρηση μου), ενω τα ξερω με τρωει συνεχεια ο κωλος μου και κανω δωρα χρυσα... εννοειται εκτος των χορηγιων. Τουλαχιστον προσπαθω αφενος ξυπνησω τους αλλους, αφετερου ξυπνησω τον εαυτο μου
lakisscorpio δεν το περιμενα αυτο απο εσεναΦιλε Joe και εγω εκανα το ιδιο.....δωρο δαχτυλιδι και αλυσιδα για το χερι...χρυσα...Μου ειπε κιοάς οτι θα γραψει και τ'ονομα μου στο δαχτυλιδι(σαν βερα ειναι)και θα μου το δειξει την επομενη φορα που θα κατεβω!!!!
Πέρνα καλά γάτε! μιλάμε Κυριακή.Καλησπέρα από την βροχερή Πατονγκ , πίσω στα πατρια Ται εδάφη μετά από πέντε μερες στους κινέζους (μακάο - χονγκ κονγκ). Υστερα από 3 μέρες στην μπανκογκ και 1 βράδυ στο πουκετ βλέπω (η τουλάχιστον σε εμένα τυχαίνουν) freelancers που περισσότερο κοιτάνε την ξεπέτα και όχι gfe κατάσταση και φυσικά τρώνε σουτ το πρωί ή ακόμα και μετά το σεξ. Τουλάχιστόν είναι φτηνές εδώ και δεν τα κλαις τα λεφτά σου... Όποιος έχει λεφτά και όρεξη για κάτι διαφορετικό ας δοκιμάσει τις σαόυνες του Μακάου (με αιρασια μπορεί να βρει φτηνές πτήσεις)εκεί θα βρεις κίνεζες μπιμπελό που μπροστά τους οι Ταιλανδεζες είναι λίγες...
επειδή όπως σε έχω κόψει έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο στα της ταιλάνδης, νομίζω ότι είναι προτιμότερο και πιο ενδιαφέρον να γράψεις μερικά πράματα και να χαρίσεις κάποιες εμπειρίες σου για κάποια μέρη στην ταιλάνδη που γνώρισες και που σίγουρα θα ενδιαφέρουν ορισμένους,σε συνδιασμό όπου χρειάζεται με την εκεί sex σκηνή,Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η Πατάγια !
Επειδη εχω κλεισει εισητηρια με AIR ASIA για Χονκ Κονγκ ,πες μας σε παρακαλω λιγο κατι περισσοτερο για αυτο που γραφεις (πες μας για τις σαουνες,τι περιλαμβανουν,που ειναι,ποσο παει το μαλλι)Όποιος έχει λεφτά και όρεξη για κάτι διαφορετικό ας δοκιμάσει τις σαόυνες του Μακάου (με αιρασια μπορεί να βρει φτηνές πτήσεις)εκεί θα βρεις κίνεζες μπιμπελό που μπροστά τους οι Ταιλανδεζες είναι λίγες...
Μας το ξαναείπες ρε αγορίνα, άραξε λίγο...
Πλακα κανεις.....και γω που νομιζα οτι στην Παταγια τελειωνουν τα συνορα της Ταιλανδης
Σαν την Πατάγια αποκλείεται φίλε μου, παραπλήσια ίσως αλλά σαν την Πατάγια στο θέμα σεξοτουρισμού δεν νομίζωέχει πολλά άλλα μέρη σαν την Πάταγια, ψάχτην λίγο και θα δεις που βγω σωστός
Σαν την Πατάγια αποκλείεται φίλε μου, παραπλήσια ίσως αλλά σαν την Πατάγια στο θέμα σεξοτουρισμού δεν νομίζω
Το να συνδιάσεις σεξοτουρισμό με άλλα πράγματα ναι ίσως να βρεις καλύτερα μέρη από Πατάγια, αλλά την ποσότητα και το χημείο της Πατάγιας δεν το βρίσκεις αλλού
Σε αυτό ίσως έχεις δίκιο μόνο που με μένα δεν μπορείς να το βρεις μιας και για μένα είναι το 90% του λόγου που κατεβαίνω κάτω + τα υπόλοιπα παρελκόμενα όπως πχ γενικότερα φτηνή διαμονή και διασκέδασηO σεξοτουρισμός υπάρχει παντού στην Ταϊλάνδη! Αλλά σαν την Πατάγια πιθανόν όχι αλλού! Αλλά γιατί να χρειαζόμαστε τόσο πολύ σεξοτουρισμό στην ζωή μας. Μας κάνει καλό αυτό ?
Φίλε το συγκεκρίμενο Forum αναφέρεται σε σεξοτουρισμό, αν δεν το κατάλαβες.O σεξοτουρισμός υπάρχει παντού στην Ταϊλάνδη! Αλλά σαν την Πατάγια πιθανόν όχι αλλού! Αλλά γιατί να χρειαζόμαστε τόσο πολύ σεξοτουρισμό στην ζωή μας. Μας κάνει καλό αυτό ?
Φίλε το συγκεκρίμενο Forum αναφέρεται σε σεξοτουρισμό, αν δεν το κατάλαβες.
Σαν την Πατάγια αποκλείεται φίλε μου, παραπλήσια ίσως αλλά σαν την Πατάγια στο θέμα σεξοτουρισμού δεν νομίζω
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με την Πατταγια, το που θέλει να πάει κανένας είναι δικό του θέμα, αν εσύ δεν γουστάρεις Πατταγια είναι άλλο θέμα...Το κατάλαβα, απλά γιατί επικεντρώνεται κάποιος στην Πατάγια, δεν κατάλαβα !
Έγω αυτά που ήθελα να δώ τα είδα, το που κατέληξα είναι δικό μου θέμα για τους δικούς μου λόγους. Το που πάει ο καθένας ποσός με απασχολεί, αλλά αυτο που κάνεις εσύ με δυσανασχετει... Δεν γουσταρείς Πατταγια? Μαγκια σου με χαρά σου δεν είναι ανάγκη όμως να σχολιάζεις τον καθένα που θέλει να πάει και να προσπαθείς να του επιβάλεις τι γνώμη σου...Δηλαδή πήγες και αλλού εκτός Πατάγια και δεν είδες την ίδια κατάσταση ?
Για παράδειγμα
Soi Cowboy
Nana Entertainment Plaza