Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Eγω δυστυχως ειμαι και παθων και μη ...μαθων, ειδικα στο θέμα δώρο δακτυλιδι (το οποίο φυλαξει η μαμα στο χωριο, αλλα η αληθεια έχει πουληθεί αμέσως μετά αναχωρηση μου), ενω τα ξερω με τρωει συνεχεια ο κωλος μου και κανω δωρα χρυσα... εννοειται εκτος των χορηγιων. Τουλαχιστον προσπαθω αφενος ξυπνησω τους αλλους, αφετερου ξυπνησω τον εαυτο μου
Να αυτο-χαστουκιθεις το εχεις δοκιμασει?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Joe και εγω εκανα το ιδιο.....δωρο δαχτυλιδι και αλυσιδα για το χερι...χρυσα...Μου ειπε κιοάς οτι θα γραψει και τ'ονομα μου στο δαχτυλιδι(σαν βερα ειναι)και θα μου το δειξει την επομενη φορα που θα κατεβω!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang:lakisscorpio δεν το περιμενα αυτο απο εσενα :think:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα από την βροχερή Πατονγκ , πίσω στα πατρια Ται εδάφη μετά από πέντε μερες στους κινέζους (μακάο - χονγκ κονγκ). Υστερα από 3 μέρες στην μπανκογκ και 1 βράδυ στο πουκετ βλέπω (η τουλάχιστον σε εμένα τυχαίνουν) freelancers που περισσότερο κοιτάνε την ξεπέτα και όχι gfe κατάσταση και φυσικά τρώνε σουτ το πρωί ή ακόμα και μετά το σεξ. Τουλάχιστόν είναι φτηνές εδώ και δεν τα κλαις τα λεφτά σου... Όποιος έχει λεφτά και όρεξη για κάτι διαφορετικό ας δοκιμάσει τις σαόυνες του Μακάου (με αιρασια μπορεί να βρει φτηνές πτήσεις)εκεί θα βρεις κίνεζες μπιμπελό που μπροστά τους οι Ταιλανδεζες είναι λίγες...

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα από την βροχερή Πατονγκ , πίσω στα πατρια Ται εδάφη μετά από πέντε μερες στους κινέζους (μακάο - χονγκ κονγκ). Υστερα από 3 μέρες στην μπανκογκ και 1 βράδυ στο πουκετ βλέπω (η τουλάχιστον σε εμένα τυχαίνουν) freelancers που περισσότερο κοιτάνε την ξεπέτα και όχι gfe κατάσταση και φυσικά τρώνε σουτ το πρωί ή ακόμα και μετά το σεξ. Τουλάχιστόν είναι φτηνές εδώ και δεν τα κλαις τα λεφτά σου... Όποιος έχει λεφτά και όρεξη για κάτι διαφορετικό ας δοκιμάσει τις σαόυνες του Μακάου (με αιρασια μπορεί να βρει φτηνές πτήσεις)εκεί θα βρεις κίνεζες μπιμπελό που μπροστά τους οι Ταιλανδεζες είναι λίγες...
Πέρνα καλά γάτε! μιλάμε Κυριακή.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η Πατάγια !
επειδή όπως σε έχω κόψει έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο στα της ταιλάνδης, νομίζω ότι είναι προτιμότερο και πιο ενδιαφέρον να γράψεις μερικά πράματα και να χαρίσεις κάποιες εμπειρίες σου  για κάποια μέρη στην ταιλάνδη που γνώρισες και που σίγουρα θα ενδιαφέρουν ορισμένους,σε συνδιασμό όπου χρειάζεται με την εκεί sex σκηνή,
παρά αυτό που κάνεις και τονίζεις κάθε τόσο ότι ταιλάνδη δεν είναι μόνο η παττάγια,κάτι το οποίο ξέρουμε μην ανυσηχείς...
φιλικά πάντα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος έχει λεφτά και όρεξη για κάτι διαφορετικό ας δοκιμάσει τις σαόυνες του Μακάου (με αιρασια μπορεί να βρει φτηνές πτήσεις)εκεί θα βρεις κίνεζες μπιμπελό που μπροστά τους οι Ταιλανδεζες είναι λίγες...
Επειδη εχω κλεισει εισητηρια με AIR ASIA για Χονκ Κονγκ ,πες μας σε παρακαλω λιγο κατι περισσοτερο για αυτο που γραφεις (πες μας για τις σαουνες,τι περιλαμβανουν,που ειναι,ποσο παει το μαλλι) :helpplea:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
phuket calling...
χαιρετω την παρεα απο την γλυκια εξορια του πουκετ
μετρο συγκρισης δεν εχω ειναι η πρωτη μου φορα εδω απλα θα γραψω μερικα πραγματα που εχω παρατηρησει
γυναικες αρκετες αναλογικα με τους αντρες, πραγμα καλο γιατι δινει την δυνατοτηα επιλογης
στα της επιλογης βεβαια νομιζω οτι θα συμφωνησω με τον πιπινομανιακ. ελαχιστο gfe εχω δει,και το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν κανω αγαπουλες με τις κοπελες,απλα η συμπεριφορα τους ειναι αχρωμη και αοσμη, 4 μερες εδω και 1 κρατησα μεχρι το πρωι και αυτη με μιση καρδια. εχουν χασει το νοημα νομιζω, ξεχασαν τι πουλαει το μερος. κοινως η ξεπετα παει συνεφο. κατα την προσωπικη μου αποψη το πουκετ θα την πατησει με την ολη κατασταση.αν τωρα τα πραγματα ειναι ετσι τι θα γινει τα χριστουγεννα πχ που θα γεμισει ο τοπος τουριστες? ακομη εχω παρατηρησει(κατοπιν συζητησεων με παλιους) οτι οι τιμες σε φαγητο,ειδικα θαλασσινα εχουν ανεβει αρκετα απο περυσι)...
τεσπα, η κατασταση βολευεται απλα θελει να περνας απο ψιλο κοσκινο τις γκομενες εαν δεν θελεις ενα απλο γαμησι επιπεδου φυλης
και για να πω την αληθεια, αν και πρωτη φορα εδω εχω ψιλοχαλαστει σε σχεση με το πως τα περιμενα. δεν πτοουμεθα βεβαια, απλα αυτο κανει το ταξιδι μια λιγο μεγαλυτερη προκληση.
αυτα τα λιγα απο μενα προσ το παρον, καθε συμβουλη, παρατηρηση και διαφωνια ευπροσδεκτη

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
έχει πολλά άλλα μέρη σαν την Πάταγια, ψάχτην λίγο και θα δεις που βγω σωστός
Σαν την Πατάγια αποκλείεται φίλε μου, παραπλήσια ίσως αλλά σαν την Πατάγια στο θέμα σεξοτουρισμού δεν νομίζω
Το να συνδιάσεις σεξοτουρισμό με άλλα πράγματα ναι ίσως να βρεις καλύτερα μέρη από Πατάγια, αλλά την ποσότητα και το χημείο της Πατάγιας δεν το βρίσκεις αλλού

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Σαν την Πατάγια αποκλείεται φίλε μου, παραπλήσια ίσως αλλά σαν την Πατάγια στο θέμα σεξοτουρισμού δεν νομίζω
Το να συνδιάσεις σεξοτουρισμό με άλλα πράγματα ναι ίσως να βρεις καλύτερα μέρη από Πατάγια, αλλά την ποσότητα και το χημείο της Πατάγιας δεν το βρίσκεις αλλού

O σεξοτουρισμός υπάρχει παντού στην Ταϊλάνδη! Αλλά σαν την Πατάγια πιθανόν όχι αλλού! Αλλά γιατί να χρειαζόμαστε τόσο πολύ σεξοτουρισμό στην ζωή μας. Μας κάνει καλό αυτό ?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
O σεξοτουρισμός υπάρχει παντού στην Ταϊλάνδη! Αλλά σαν την Πατάγια πιθανόν όχι αλλού! Αλλά γιατί να χρειαζόμαστε τόσο πολύ σεξοτουρισμό στην ζωή μας. Μας κάνει καλό αυτό ?
Σε αυτό ίσως έχεις δίκιο μόνο που με μένα δεν μπορείς να το βρεις μιας και για μένα είναι το 90% του λόγου που κατεβαίνω κάτω + τα υπόλοιπα παρελκόμενα όπως πχ γενικότερα φτηνή διαμονή και διασκέδαση

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε το συγκεκρίμενο Forum αναφέρεται σε σεξοτουρισμό, αν δεν το κατάλαβες.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1

Δηλαδή πήγες και αλλού εκτός Πατάγια και δεν είδες την ίδια κατάσταση ?

Για παράδειγμα

Soi Cowboy

Nana Entertainment Plaza

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το κατάλαβα, απλά γιατί επικεντρώνεται κάποιος στην Πατάγια, δεν κατάλαβα !
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με την Πατταγια, το που θέλει να πάει κανένας είναι δικό του θέμα, αν εσύ δεν γουστάρεις Πατταγια είναι άλλο θέμα...

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή πήγες και αλλού εκτός Πατάγια και δεν είδες την ίδια κατάσταση ?

Για παράδειγμα

Soi Cowboy

Nana Entertainment Plaza
Έγω αυτά που ήθελα να δώ τα είδα, το που κατέληξα είναι δικό μου θέμα για τους δικούς μου λόγους. Το που πάει ο καθένας ποσός με απασχολεί, αλλά αυτο που κάνεις εσύ με δυσανασχετει... Δεν γουσταρείς Πατταγια? Μαγκια σου με χαρά σου δεν είναι ανάγκη όμως να σχολιάζεις τον καθένα που θέλει να πάει και να προσπαθείς να του επιβάλεις τι γνώμη σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom