Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Agharal στα λογια μου ερχεσαι...Τα 3000 ευρω για 15 μερες,ειναι πανω κατω το στανταρ μαζι με τα αεροπορικα,για να πεις οτι θα περασεις σχετικα καλα...Με το 3αστερο ξενοδοχειο σου,το καλο σου φαγητο (χωρις υπερβολες βεβαια-βαλε 2 αστακους στη σχαρα και "βλεπουμε"  :grin:),τα μασαζακια σου και τα γκομενακια σου...
Κι εσυ djzan επισης...Τα 5100 μπατ κατα μεσο ορο την ημερα που αναφερεις,με τη σημερινη ισοτιμια ειναι 130 ευρω...Αν βαλεις και 2-3 εκδρομες μεσα στο 15ημερο,η φορτωσεις 1-2 μερες απο α γκο γκο και διαιρεσεις το κοστος,φτασαμε το 150αρι ευρω κατα μεσο ορο την ημερα...
Και θα επαναλαβω,οτι περυσι τον Αυγουστο,με τα εισιτηρια γυρω στα 400 ευρω απο Gulf και Emirates,με τη περσινη ισοτιμια,κανοντας ΤΑ ΙΔΙΑ πραγματα,δε ξεπερνουσες στο συνολο τα 2000 ευρω...
Για ολους λοιπον,που λογω δουλειας μπορουν να παρουν αδεια το καλοκαιρι μονο τον Αυγουστο,το ταξιδι στη Ταυλανδη φετος,θα τους κοστισει 50% ακριβοτερα...

μονο 5 φορες 2ωρα σορτταιμ
Πως αντεξες με τοση μουνοθυελλα που κυκλοφοραει στη Μπανγκοκ?? :think:  :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Pagtao,δε θελω να σε ξενερωσω,αλλα εχω την εντυπωση οτι εχεις βιαστει να κλεισεις...Εκεινη τη περιοδο συνηθως παιζουν καλυτερες προσφορες...Βεβαια ποτε δε ξερεις...
Οσον αφορα την επιστροφη,η αναμονη στο Καιρο δεν ειναι 3 ωρες αλλα 6 ωρες...

Ασχετα με αυτο,θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβληματισμο μου και θα ηθελα ειδικα τον john666 να μου τον επιβεβαιωσει η οχι,μιας και μολις γυρισε και εζησε τη "νεα ταξη πραγματων"...
Εχει αρχισει και με "απασχολει" το θεμα κοστος,σε πολυ μεγαλο βαθμο...
Και για να λεμε και καποιες αληθειες,για αυτους που δεν εχουν παει και προγραμματιζουν το ταξιδι τους,οσο και εαν καποιοι εδω μεσα "διυλιζουν τον κωνωπα" και υποστηριζουν οτι μπορεις να τη βγαλεις εκει με κατω απο 100 ευρω την ημερα,η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι σχεδον αδυνατον...
ΕΓΩ τουλαχιστον,δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στις ΔΙΑΚΟΠΕΣ,να παω να μεινω σε Guesthouse αντι ξενοδοχειο και να κλεινομαι ολη μερα μεσα χωρις να κανω καμμια εκδρομουλα,να τρωω απο καντινες σουβλακι κοτοπουλο η σουπες και χοτ ντογκ απο τα 7/11,να καθομαι στα μπαρ η τις ντισκο 2 ωρες με μια μπυρα στο χερι (που μετα απο 10 λεπτα γινεται κατουρο),να μη κερναω καμμια γκομενα και να περιμενω να παει 4-5 το πρωι για να φορτωσω γκομενα για να εχουν πεσει οι τιμες...
Ουτε μπορω να "απαγορευσω" στον εαυτο μου,καθε σκεψη να φορτωσω γκομενα απο a go go η beer-bar,γιατι θα πρεπει να πληρωσω και barfine...Εχω "καλομαθει" τον εαυτο μου,οταν βρισκω μια γκομενα που γουσταρω "με τρελλα",να μην υπολογιζω εξοδα...Εστω και 4 χιλιαρικα να μου κοστισει στο συνολο για το long time μαζι με το barfine και τα ποτα,θα τα δωσω...Και μιλαμε για 100 ολοκληρα ευρω...Οχι βεβαια,οτι θα το κανεις καθε μερα,αλλα 3-4 φορες να συμβει,στις 2 εβδομαδες που εισαι εκει,αμεσως σου τιναζει το προυπολογισμο στον αερα...
Για να λεμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους,με τη καινουρια ισοτιμια,τα 150 ευρω μεσος ορος την ημερα με ολα μεσα (ξενοδοχειο,φαγητα,ποτα,κερασματα,πηδηματα,εκδρομες,ψωνια),ειναι ο πιο "εφικτος" στοχος...
Στη Πατταγια ισως τα πραγματα να ειναι λιγο καλυτερα,αλλα αν θες "αστερι" και εκει ΘΑ ΤΑ "ΣΚΑΣΕΙΣ"...Εκτος και εαν περιμενεις μεχρι τις 4-5 το πρωι να φορτωσεις το γκομενακι που γνωρισες στο a go go και κανοντας την ευχη να μην εχει ηδη "φορτωθει"...
Αν βαλουμε λοιπον 15 μερες επι 150 ευρω και προσθεσουμε τα 700 περιπου ευρω του εισιτηριου,φτασαμε στα 3000 ευρω...Ενω περυσι αν συνυπολογισεις τα φτηνα αεροπορικα εισιτηρια εκανες τα ιδια ακριβως πραγματα με 2000 ευρω...
Συγγνωμη κυριοι,αλλα με 3000 ευρω,υπαρχουν και αλλοι προορισμοι που μπορεις να πας για διακοπες και να συνδιασεις και "σεξ τριπ"... ;)

θα προσπαθησω να βοηθησω πιπι,οτι ξεχασω ρωτηστε...

Εμενα στα 12 βραδια (13 μερες η τελευταια αφου πεταμε αργα 12,30 νυχτα)
αρα στις 13 μερες μου βγηκε μεσο ορο 95 ευρω με χοτελ μεσα!

Μη βιαζεστε ομως... να πω μερικα στανταρ εξοδα + αλλες λεπτομερειες.

καταρχιν δεν υπολογιζω εισιτηρια αεροπορικα ετσι? χωρις αυτα παμε λοιπον!

1200 μπατ η βραδια στο χοτελ (c+n resort and spa) (οχι αυτο στη μπαγκλα)
το αλλο ποιο περα απο το κριστιν μασαζ που ειναι σκαλες καλυτερο,μεγαλυτερα δωματια,εισοδος σε πρασινο κτλ κτλ)
στα 3 βραδια σου δινει 1 δωρο δηλαδη με λιγα λογια βγαινει 920 μπατ
η καθε βραδια γενικως αφου κανεις δε μενει κατω απο 3 βραδια!
Οποτε να μεινετε βραδια Χ 3 δηλαδη π.χ 9 βραδια και οχι 8 για να παρετε
μεγιστη εκπτωση! εμεις μειναμε 9+3=12

920 ξενοδοχειο λοιπον. (με πρωινο παντα 7-10,30 αν θυμαμαι καλα)

μηχανακι με παζαρι (καλο μηχανακι στη στροφη πριν το ξενοδοχειο ακριβως)
με 125 μπατ τη μερα!

αυτα ειναι τα μονιμα.
πρωινο πηρα μονο μια φορα αφου ημουν πτωμα απο τα παντα γενικως!
αρα δεν ετρωγα και τσαμπε το πρωι!

φαγητο ετρωγα σε διαφορα τουριστικα τυπου burger king,pizza company
pizza hut (ακριβη),σε ενα ιταλικο πιτζα ποιο πανω απο μπαγλα,παντου
γενικως και ποτε σε ΤΑΙ μαγαζια για ταυλανδους,ποτε απο καροτσια!
Μονο κρεπες σοκολατα ετρωγα απο καροτσια (40-50 μπατ η κρεπα
αναλογα τη θεια που την φτιαχνει!)

Επινα σχεδον καθε μερα καφε-ροφηματα μικρα-μεσσαια απο Σταρμπακς που κανει μεσο ορο 150-160 μπατ !
εμπαινα μεσο ορο 45-60 λεπτα ιντερνετ απο μπαγκλα απεναντι απο soi dragon σε ενα "γιαλακια" τυπο,60 μπατ η ωρα.

γκομενα καθε βραδυ 1000 μπατ εκτος απο 2 φορες που η μια πηρε 1250
αντι 1000 επειδη ΕΓΩ της εδωσα τοσα απο ευχαριστηση μου το πρωι (26 ετων αστερι ομως,ειχε ερθει απο ΚΟ ΣΑΜΟΥΙ γιατι δεν ειχε κοσμο! - κριση!)
και εκτος απο την τελευταια γκομενα που ζητησε 3000 ακατεβατα,την επεζα σε ολες τις διακοπες,δεν την ειδα ποτε να φορτωνεται,ισως ειχε πολλους χορηγους κατι επαιζε περιεργο,αλλα μουναρα εντελως ηθελα να την σκισω απο το πρωτο βραδυ στην χολυ και επειδη ηταν τελευταιο βραδυ συμφωνησα!
τελικα ηθελε να την κανει το πρωι νωριτερα και οχι 12 μεσημερι αλλα στις 9 το πρωι να της ριξω ενα τελευταιο και να φυγει! (να παει παραλια και καλα!) εγω της ειπα με περισιο θαρος-θρασος πλεον οτι θα την γαμισω στις 11,30 και θα φυγει στις 12 !!!!!!!!!!!! χε χε
(στην πουτανα πουτανιες?! ε?! )
τρελαθηκε και της λεω αν φυγεις τωρα το θεωρω short και πληρωνεσαι short! htan 9 to prvi nomizo! παει να φυγει ζηταει 2 χηνες...!
λεω οκ περιμενε...(ντυμενη ηδη) παω να φερω τα λεφτα (κλειδωμενα ολα)..
παρε τα 2000 χιλιαρικα που τα εβγαλα,τα παιρνει ολα καλα εως εδω.
ξεντυνεται και μενει και λεει οτι θελει ολο το ποσο και θα μεινει!!!!!!
εκει της λεω...

τωρα σε εχω ηδη πληρωσει! αμα θες να μεινεις μεινε αμα θες φυγε!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!!!!
τελικα να μην τα πολυλογω ιπε να μεινει γιατι της φερθηκα τελεια
και γουσταρε...εγω ξεκαθαρισα οτι δεν παιρνει φραγκο και της ιπα οτι
αν δεν ελεγε τιποτα για λεφτα θα της εδινα μονος 3 χηνες και τρελαθηκε
περισσοτερο...!
Εμεινε μεχρι 2 το μεσημερι μαγκες και πηρε 2 χηνες αντι για 3....
ζητησε φευγοντας ενα 500ρικο ακομα (!) και της ιπα οχι...προτιμω να σε παρω ξανα το βραδυ αλλα do not brake the new deal...οκ ιπε...
μονο που δεν υπηρχε αλλο βραδυ...μπαι μπαι που λενε! πετουσα για επιστροφη! ακομα πρεπει να ψαχνει!...αφου ηθελε τα πολλα ας χασει και κατι...μεγαλη γατα ηταν αλλα την πατησε...ακουστε τι εκανε αυτη...

αφηνε ΟΛΕΣ τις φιλες της να πηδιουνται,τις πρωωθουσε αυτη,μαθαινε
τι ΚΟΥΜΑΣ ειναι καθε ενας falag και ποσα λεφτα δινει,πως φερεται κτλ
και αναλογως πηγενε στον Λεφτα...εγω βεβαια δεν ημουν λεφτας αλλα
αφου εδινα 3000 ηθελε! μαλιστα δεν το ηξερα και της ειπα 1500
ελεγα οχι και ειπα για πλακα 2 χηνες και ειχε πει ΟΧΙ! θελει να πινει ποτα και να χορευει ελεγε συνεχεια!
λεω για πλακα 2500 και εκει αλλαζει χρωμα και ενω εδινε ιδια μαλακια απαντηση ξαφνικα ακουω...3000 και φευγουμε τωρα που θες!!!!!!!!!!!
Το ελεγα για πλακα μεν αλλα επειδη ηταν ΜΟΥΝΟΣ και ηταν τελευταια μερα τα εδωσα...και τελικα πηρε 2000 και ενα ξεσκισμα το πρωτο βραδυ
(ηταν σουπερ στο γαμισι δε λεω...!!!!!)

αυτα για να μαθαινουν καποιοι τι γινεται με μερικες....!
μην δινετε πολλα γιατι αν το πουνε στις φιλες θα θελουν ολες παραπανω.
Αυτη κανονιζε τις φιλες φτηνα αλλα βουτουσε 3 χιλιαρα!

burger king : απλο burger 65
spicy tendership χωρις πατατες-αναψυκτικο 95 μπατ.
γλυκακι παγωτο σοκολατα στα 75 μπατ (ανεβηκε απο περσυ πολυ)

απλος χυμος στη χολυ 100 μπατ
μιχ χυμος (3 χυμοι) και σιροπακι κοκταιλ δηλαδη μονο χυμο 160 μπατ
μπυρονι-ποτο γενικος νομιζω 160-180 ναι ναι εκει.

οποτε καθε κερασμα σε γκομενα χοντρικα ειναι 4 ευρω οπως και το δικο σας
εκτος αν πινετε ενα χυμο. Εγω γενικα επινα χυμους μιχ οποτε εδινα
παλι 4 ευρω γιατι ηθελα να ειμαι νηφαλιος πολυ και επειδη δεν μου αρεσουν τα ποτα πολυ εκει,πολλες μουφες.

πιτσα μεσο ορο στα 400-500 μπατ αναλογα τι βαζεις μεσα
ρολ απο κρεμυδι-ονιον σαν καλαμαρακι δηλαδη καπου 75 μπατ
οπως εκει κοντα νομιζω 65 τα στικερσ κοτοπουλου.

Μονο μια απο beer mpar πηρα και αυτη στο κενο της οταν ηταν χολυ
ζητησε 1500...τελικα ηταν 500 το προστιμο και 1000 αυτη!
ενο εκει μου ζητουσε 2000 μονο η ιδια!!!!!!!!!+500 προστιμο...
οποιος δε βιαζεται οπως εγω τις παιρνει με 1000 αρικο...
και ηταν και σουπερ,το καλυτερο για μενα σε εκεινα τα μπαρ
γενικα οτι ιτηελα το πιρα με 1000...
σε 1-2 περιπτωσεις εδωσα λιγα μπατ για οδοντοβουρτσα για γκομενα
και 1-2 σοκολατες,κατι ελαχιστα εξοδα.
βενζινη στο μηχανακι παντα...
πηγα 3 εκδρομες...

1) coral island
2) rafting,flying hop,atv,elephant
3) ζοολογικος κηπος (με μηχανακι πιγαμε εκει) 400 μπατ εισοδο απο γραφειο αντι 500 που ειναι εκει. μεσα δωσαμε λεφτα για φωτος
να ξερετε θελουν 200 μπατ καθε φωτο !!!!!!!!!! υπερβολικα πολλα
καντε λιγο παζαρι αλλα δυσκολα θα γλιτωσετε κατι
θελετε 1 μερα για τον κηπο με τα σοου μεσα,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
EXEI KAI papagalo που μιλαει εναν ΑΣΠΡΟ KAI prasinous που δε μιλουσαν
σε μας τουλαχιστον....ο ασπρος ιπε μια λεξη μονο "hello" την ωρα
που φευγαμε και τον ειχαμε πλατη ενω δεν ειχαμε καταλαβει οτι ηταν ΠΙΠΑ-ΓΑΛΟΣ! χαχαχα τρελο γελιο,νομιζαμε οτι μας μιλησε ανθρωπος απο πισω μας! εχει πολλα,παρα πολλα ζωα να δειτε,πουλια κτλ να πατε!
4) Κραμπι

αυτα πηγα και εβγαλα αρκετες φωτος οποτε αρκετα εξοδα σχετικα καπου
2000 μπατ για φωτος σιγουρα ισως και 2500 με φιλοδωρηματα και τετοια.

800 μπατ καθε σετ φωτος με 1 καδρακι και 1 διπλο που ανηκει.
300 μπατ μεσο ορο η φωτο δηλαδη και αυτες χωρις καδρο 200 η μια
δηλαδη 5 ευρω!!!!!!!!! και χαμηλη σεζον,ελεος...ξεφυγαν.
να παιρνετε και μηχανη φωτογραφικη να γλιτωνετε οπου μπορειτε τετοια εξοδα!
Την εκδρομη Ν 2 που γραφω να την κανετε..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!

να την κλεισετε απο γραφειο με 1300 μπατ οχι περισσοτερα παιδια!!!!!
μολις σας πουν 1300 πετε οκ...ισως να υπαρχει και με 1200 δεν ξερω αλλα αρχικη τιμη ειναι 3300 !

αυτα για τωρα γιατι πηρα πολυ χωρο και χρονο και ρωτατε αλλα να σας πω.

Πιπι υπολογισε τωρα με αυτα που εγραψα τι παιζει απο τιμες...

χοντρικα παντως αν πινεις 1 ποτο τη νυχτα οπως εγω και δεν κερνας
η αντε να κερασεις το πολυ 1 ποτο,και ακολουθωντας την δικη μου πορεια στη μερα τη βγαζεις με 100 ευρω τη μερα δηλαδη 4000 μπατ...
1000 γκομενα 920 ξενοδοχειο και 2000 ολα τα αλλα εξοδα στη μερα!
και ola long time gkomena kanena short!

οποιος θελει περισοτερα τοτε νομιζω οτι τα 130 ευρω ειναι ο μινιμουμ.
νταχ 150 ισως ειναι παρα πολλα αλλα αμα το γαμισεις τελειως και θες
να το παιξεις κρισος ναι θες 150 !!!!
με προσεκτικη διαχειρηση ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα βγει 100 ευρω με ΟΛΑ μεσα.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ρε συ παιδαρε john666, το Κραμπι τι λεει;;;

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Το Phuket Fantasea επίσης είναι απίστευτο show ...  ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις Γιαννη,τη 13η μερα δεν την υπολογιζουμε,γιατι ουτε ξενοδοχειο πληρωσες,ουτε μασαζ,ουτε πηδημα...Οποτε σου ηρθε λιγο πανω απο τα 100 ευρω η καθε μερα...
Χοντρικα ομως κι εσυ στα λογια μου ερχεσαι...Γιατι χαλασες 100 ευρω αλλα...
Επινες 1 ποτο την ημερα,τη στιγμη που ο μεσος ορος ειναι τουλαχιστον 3-4...Γιατι δε θα πας και σε κανα αλλο μπαρ?Μονο χολυγουντ για φορτωμα και τελος?Και θα κατσεις κι εκει με 1 μπυρα ολη την ωρα?(Χωρια που ειδικα στη χολυγουντ σου τα κανουν τσουρεκια απο το πρωτο 10λεπτο,να παρεις κι αλλο ποτο)...
Μη κοιτας που εσυ,δε γουσταρεις το αλκοολ...Εγω (οπως και οι περισσοτεροι νομιζω),αμα δε πιω 2-3 μπυρες,δεν ερχομαι στα ισια μου!
Φανταζομαι επισης πως δεν καπνιζεις κιολας...Και δε πινεις 3-4 καφεδες την ημερα...Και κοιμοσουνα το βραδυ και εβγαινες κατα τις 1.30-2 κατευθειαν για φορτωμα απο Χολυγουντ ε?Δε ξεκιναγες κατα τις 10 τις βολτες...
Και χωρις 1-2 μασαζακια τη μερα...Και μονο ΜΙΑ γυναικα την ημερα...
Αν τα εκανες και αυτα,τοτε θα "φλερταρες" με το 150αρι που λεω... ;)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Νταξ ρε μορτες το εμπεδωσαμε, 150 - 200 την μερα...

Για το ΚΡΑΜΠΙ ξερεις κανεις τιποτα;;;;;;;;;;

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις Γιαννη,τη 13η μερα δεν την υπολογιζουμε,γιατι ουτε ξενοδοχειο πληρωσες,ουτε μασαζ,ουτε πηδημα...Οποτε σου ηρθε λιγο πανω απο τα 100 ευρω η καθε μερα...
Επινες 1 ποτο την ημερα,τη στιγμη που ο μεσος ορος ειναι τουλαχιστον 3-4...Γιατι δε θα πας και σε κανα αλλο μπαρ?Μονο χολυγουντ για φορτωμα και τελος?Και θα κατσεις κι εκει με 1 μπυρα ολη την ωρα?(Χωρια που ειδικα στη χολυγουντ σου τα κανουν τσουρεκια απο το πρωτο 10λεπτο,να παρεις κι αλλο ποτο)...
Μη κοιτας που εσυ,δε γουσταρεις το αλκοολ...Εγω (οπως και οι περισσοτεροι νομιζω),αμα δε πιω 2-3 μπυρες,δεν ερχομαι στα ισια μου!
Φανταζομαι επισης πως δεν καπνιζεις κιολας...Και δε πινεις 3-4 καφεδες την ημερα...Και κοιμοσουνα το βραδυ και εβγαινες κατα τις 1.30-2 κατευθειαν για φορτωμα απο Χολυγουντ ε?Δε ξεκιναγες κατα τις 10 τις βολτες...

σορρυ πιπι αλλα δεν γινεται να κανεις καθε μερα αυτα που λες..ειναι απλα απιθανο.θα κλαταρεις..καποιες μερες εισαι και πιο χαλαρος..
επισης τσιγαρα για οσους καπνιζουν και πετουν με καταρ να αγορασουν απο ντοχα με δολαρια ..μιση τιμη γλιτωνεις!εγω ετσι την εβγαλα.
εκτος αυτο καθενος τα γουστα ειναι διαφορετικα..αλλος την βγαζει με μια γκομενα τη μερα και αλλος τις παιρνει 3-3..αλλος πινει ενα ποτο και αλλος 3-4..αλλος τρωει του σκασμου..και αλλος τρωει ελαχιστα..εγω τουλαχιστον λογω αλλαγης κλιματος δεν μπορουσα να φαω τπτα..με το ζορι φρουτα και κανενα σουσι στα MK η στα sushiki. τζαμπα τιμες για αυτους που γουσταρουν σουσι..
μεγαλη απατη κατα την αποψη μου τα gogo στο πουκετ..πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν..!!οποτε προσοχη..

δικη μου αποψη ειναι..
1)ψαχνεις στο ιντερνετ για προσφορες στα ξενοδοχεια..εγω ειχα κλεισει με προσφορα το πασχα για ολη την αλυσιδα ξενοδοχειων στην ασια..στο le fenix 18 ευρω τη μερα..ηταν 50% κατω.. ;)

2)ψαχνεις να βρεις απο νωρις τιμες γυρω στα 450-500 ευρω αεροπορικα..δεν βιαζομαστε,δεν παρασυρομαστε απο τις αγαπες των τιλακ μας.

3)προσοχη στα gogo γενικοτερα..τα θεωρω περιττα εξοδα..να πας 2-3 φορες αλλα δεν λεει παραπανω (αποψη μου)

4)κερναμε στις γκομενες αλλα δεν χανουμε τον ελεγχο λες και ειδαμε πρωτη φορα ωραιο νιμου στη ζωη μας..σαν σαλιαριδες..ουτως η αλλως θα ερθει μαζι μας στο τελος..

5)δεν αναφερω ΠΟΤΕ τιμη πριν φορτωσω..εκτος αν αναφερει αυτη(που κατα την αποψη μου ειναι εγκυημενη η αποτυχια στο σεξ γιατι κοιταει ΜΟΝΟ τα μπατ)..θα μου πεις οι αλλες δεν τα κοιτανε..εκει παιζει και το θεμα να σε γουσταρει και λιγο..

πιστευω πως πολλοι απο εδω κανουν περιττα εξοδα γιατι ειναι καταπιεσμενοι και θεωρουν οτι με αυτο το τροπο περνανε καλα..αποψη μου!!προσωπικα και μονο..

καλυτερα να μειωσω τα εξοδα απο τα υλικα αγαθα και να τα δωσω στις υδονες..!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κουζούλοι για τη Πατάγια ενωθήτε............

θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας.

μου είπαν οτι μπορεί κάποιος να πληρώσει σε beer-bar στη Πατάγια περίπου 5000 χιλ. μπατ και μετά να μην ξαναπληρώσει

bar-fine για αυτή τη γκόμενα ποτέ του και για πάντα.

επίσης αύτη μετά μπορεί να παίρνει ρεπό όποτε γουστάρει και μετά να γυρίζει πάλι στο ίδιο μπαρ χωρίς πρόστιμο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Οτι να ναι, τέλος πάντον ο καθένας κάνει τα κουμάντα του όπως καταλαβαίνει μάγκες
Ενοείτε ότι όσο περισσότερα λεφτά διαθέσεις τόσο καλύτερα θα περάσεις
Το ρεζουμέ όπως είπε και ο zan είναι ότι στην Πατάγια μπορεί και να περάσεις με ένα 100ευρω
δηλαδή 4000 τώρα, 1000 long, 1000 φαί, 1000 ποτά και σου μένουν 1000 για λοιπά έξοδα ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

εχει 2  σοι με 6-7 μπαρακια το καθενα!  αυτα!  δεν ενδυκνειτε για παταγιανοπληκτους!  αλλα για φυσιολατρες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ο 666 ετρωγε 5000μπατ και γαμουσε 1 γκομενα την ημερα στο πουκετ.
εγω ετρωγα 5000μπατ (τον μαρτιο) και γαμουσα 2-3 γκομενες την ημερα στην Πατταγια!!!

μενεις σ'ενα ξενοδοχειο κοντα στην ws και μετα τις 9 φορτωνεις οτι ωρα γουσταρεις! ειτε gogo ειτε freelancer ειτε ladyboy!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειπα ηταν ιδιαζουσα περιπτωση djan,τελευταια μερα,αυτη δε θα ελεγε ποτε στις φιλες της οτι πηρε τοσα αφου τα ηθελε ολα για παρτη της,ηταν σουπερ γκομενακι κτλ,και παλι πηρε μολις 2 χηνες...αμα σου πω λεπτομερειες για το ξεσκισμα της πρωτης νυχτας τοτε θα καταλαβεις οτι τα 2 χιναρια πραγματικα ηταν λιγα,αφου η συγκεκριμενη ελεγε σε ΟΛΑ ναι,και δε σε ξενερωνε με τη σταση της και σου εβγαζε το "κατι"

ε καλα και στο πουκετ φορτωνεις απο τις 9 και περα και νωριτερα...μετα τις πρωτες 1-2 μερες εχεις παρει ηδη μερικα τλεφωνα καβατζα αμα το χειριστεις σωστα...εγω ειχα 10 τελ περιπου
και ανα πασα στιγμη εκανα παιχνιδι. οποτε το ιδιο ισχυει και στο πουκετ απλα στην
παταγια μπορεις και μεσημερι να παρεις μια free lancer απο το beach road με κανα 300-500 μπατ αυτη ινε η διαφορα,σιγα τα ωα...

μεσημερι θες να χαλαρωσεις ομως,να δεις μαγαζια,να περπατησεις να πας για καφε,παραλιες,εκδρομες απο πρωι κτλ κτλ αμα εισαι πουκετ...αμα ισε παταγια συμφωνω,δεν εχεις και κατι αλλο να κανεις εκει,2 εμπορικα κεντρα εχει και μετα...ΤΟ ΧΑΟΣ! και η βρωμα...!

εξαλλου μεσα στην ιδια μερα καλυτερα να γαμησω ενα και καλο γκομενακι 2-3 φορες παρα 3 διαφορετικες απο μια και γρηγορη φορα...

Να τονισω εδω οτι ποτε δεν πηρα ιδια γκομενα 2 φορες ! διαφορετικες μερες δηλαδη!
αν και μου ξετροτρυβονταν πολλες καθε βραδυ ειχα και αλλη!!!!!!

Μαλιστα σε μια ειπα στην ψυχρα για να φυγει οτι θελω να πηδηξω τη φιλη της και εγινε χαμος,κοντεψε να μου σπασει τη μυτη μεσα στη χολυ και εφυγε...χι χι

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6

μη μπερδευεσαι,εγω πηγα στην εκδρομη Κραβι οχι στην πολη που πας
με το λεοφοριακι!
Εμεις πηραμε το big boat και ειδαμε τις ομορφιες παρα τη βροχη που μας
χαλασε καπως τη μερα...η μονη μερα που εβρεξε σε εκδρομη μας!

Οποτε μιλαμε για 2 διαφορετικα πραγματα!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Να πω και αλλες λεπτομεριες που μου διεφυγαν!

Εκανα και 4-5 μασαζ με λαδια χωρις λαδια κτλ και εριξα και εκει μπουτσο!
βαλτα και αυτα στα εξοδα! με ενα 1000 καθαριζεις και μασαζ και πιπα κτλ
αναλογα τη γκομενα...

Ετυχε και καποια βραδια γυρναγα απο τις 10 το βραδυ αλλα καποια στιγμη κλαταρεις και βγαινεις σωστα...τι να δω στις 10? τα beer bar επειδη οι γκομενες αρχιζουν απο 9,30 και 10 το βραδυ? εκει να δεις πως στα πριζουν να κατσεις...περνας μια φορα περνας δευτερη την τριτη σε δειχνουν με το δακτυλο οτι δεν καθεσαι ποτε και σε κανουν να νιωθεις ασχημα! Η χολυ στις 10 αρχιζει να μαζευει το...προσωπικο της μονο!
αδεια...οπως και οι υπολοιπες ντισκο βεβαια...
Ενοειται οτι φορτωνεις μονο απο χολυ αφου ΕΚΕΙ γινεται ΟΛΟ το παιχνιδι
οι γκομενες επισης εχουν δωρεαν ποτο με το εμπα οποτε ΟΛΕΣ περνανε απο εκει...δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη που πηρα απο beer bar στο 20 λεπτο κενο της ηρθε σφαιρα στη χολυ !!!!!! Τιγκα και οι 2 αιθουσες παιδια
καθε βραδυ απο τις 2 και περα...η βανανα αδεια,κατι γινοταν ΤΑΙΠΑΝ
αλλα λιγα τα ψομια γενικα στα υπολοιπα.

εχεις δικιο για τη 13 μερα αφου δεν πληρωσα χοτελ μας αφησαν free εως 3 το μεσημερι αντι για 12¨00.
για μασαζ ομως πληρωσα...
ναι μια γυναικα τη μερα ειχα γενικα!
αφαιρεσε λοιπον 920 το ξενοδοχειο και 1000 τη γκομενα τελευταια μερα
αλλα βαλε μασαζ οποτε το 1000 φευγει παλι! μονο τα 920 του χοτελ.
αμα βαλεις ομως και μερικα ψωνια τελευταια στιγμη παλι ξοδευεις
αφου πηρα κατι στολιδια,μπλουζες κτλ,ποιο πολλα ξοδεψα απο τα 920 του χοτελ!!!

Οσο για τη χολυ να τονισω οτι ΕΜΕΝΑ δε μου τα επρηζε κανεις να παρω δευτερο ποτο...ουτε στην παρεα μου,μαλλον ειναι χαλαροι πλεον.
Μια φορα μεσα στη νυχτα μεσο ορο με ρωτουσε καμια γκαρσονα αν θελω να παρω κατι με κινηση χεριων να πιοιο δηλαδη και ελεγα Νο εδειχνα 2-3 ποτα και εφευγε σφαιρα αφου ειχε αλλους να παει,αλλα να κανει.Περσυ νομιζω ναι υπηρχε αρκετη πιεση για ποτα...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειπα ηταν ιδιαζουσα περιπτωση djan,τελευταια μερα,αυτη δε θα ελεγε ποτε στις φιλες της οτι πηρε τοσα αφου τα ηθελε ολα για παρτη της,ηταν σουπερ γκομενακι κτλ,και παλι πηρε μολις 2 χηνες...αμα σου πω λεπτομερειες για το ξεσκισμα της πρωτης νυχτας τοτε θα καταλαβεις οτι τα 2 χιναρια πραγματικα ηταν λιγα,αφου η συγκεκριμενη ελεγε σε ΟΛΑ ναι,και δε σε ξενερωνε με τη σταση της και σου εβγαζε το "κατι"

ε καλα και στο πουκετ φορτωνεις απο τις 9 και περα και νωριτερα...μετα τις πρωτες 1-2 μερες εχεις παρει ηδη μερικα τλεφωνα καβατζα αμα το χειριστεις σωστα...εγω ειχα 10 τελ περιπου
και ανα πασα στιγμη εκανα παιχνιδι. οποτε το ιδιο ισχυει και στο πουκετ απλα στην
παταγια μπορεις και μεσημερι να παρεις μια free lancer απο το beach road με κανα 300-500 μπατ αυτη ινε η διαφορα,σιγα τα ωα...

μεσημερι θες να χαλαρωσεις ομως,να δεις μαγαζια,να περπατησεις να πας για καφε,παραλιες,εκδρομες απο πρωι κτλ κτλ αμα εισαι πουκετ...αμα ισε παταγια συμφωνω,δεν εχεις και κατι αλλο να κανεις εκει,2 εμπορικα κεντρα εχει και μετα...ΤΟ ΧΑΟΣ! και η βρωμα...!

εξαλλου μεσα στην ιδια μερα καλυτερα να γαμησω ενα και καλο γκομενακι 2-3 φορες παρα 3 διαφορετικες απο μια και γρηγορη φορα...

Να τονισω εδω οτι ποτε δεν πηρα ιδια γκομενα 2 φορες ! διαφορετικες μερες δηλαδη!
αν και μου ξετροτρυβονταν πολλες καθε βραδυ ειχα και αλλη!!!!!!

Μαλιστα σε μια ειπα στην ψυχρα για να φυγει οτι θελω να πηδηξω τη φιλη της και εγινε χαμος,κοντεψε να μου σπασει τη μυτη μεσα στη χολυ και εφυγε...χι χι

δεν εχω φορτωσει ποτε απο beach road και ουτε προκειτε.
οπως εγραψες, εχεις καβαντζα τηλ. και αν εχεις καβλες το μεσημερι παιρνεις τηλ. καποια.

4 φορες που εχω παει Πατταγια 2-3 φορες κολυμπησα στην πισινα του ξενοδοχειου.
δεν με τραβαει ουτε η θαλασσα ουτε οι πισινες.
τα μεσημερια καφεδακι στο secrets και μετα βρισκομασταν με τα παιδια για φαγητο.
μετα το φαγητο βολτες φωτογραφιζοντας οτι καλο περπατουσε!
στασεις σε 2-3 gogos που ηταν ανοιχτα το απογευμα για καμια μπυριτσα και διαφορα ψωνια για τις γκομενες (εσωρουχα κτλ.)
ριχνεις και κανα 2-3 ωρες υπνο!
και ετσι περνουσε ευχαριστα η μερα!

το βραδυ φορτωμα 2-3 γκομενες και ξενυχτι μεχρι το πρωι!  :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιστευω πως πολλοι απο εδω κανουν περιττα εξοδα γιατι ειναι καταπιεσμενοι και θεωρουν οτι με αυτο το τροπο περνανε καλα..αποψη μου!!προσωπικα και μονο..
Χμμμ...Αυτη δεν ειναι προσωπικη σου αποψη...Ειναι η πραγματικοτητα...
ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι καταπιεσμενοι με τον ενα η με τον αλλο τροπο...Αυτος ειναι αλλωστε και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που οδηγει τους ανθρωπους στην αλλαγη περιβαλλοντος και το να ξεφυγουν απο τη πραγματικοτητα...Αλλωστε εαν δεν ειμασταν "καταπιεσμενοι" απο τη πραγματικοτητα που βιωνουμε,δε θα πηγαιναμε στη Ταυλανδη η σε καποιο αλλο μερος...Θα καθομασταν "στ'αυγα μας"...
ΟΛΟΙ επισης κανουν περιτα εξοδα..Απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμα,στο τι ειναι περιτο και τι οχι...
Κι εγω "καταπιεσμενος" ειμαι,που ειχα παει πριν 3 χρονια στη παραλια στη Πατονγκ και "τσακισα",εναν αστακο 3,5 κιλα μαζι με 2 φιλους,κατι που δε θα μπορουσα να κανω εδω, και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ειμαι που φορτωσα ενα βραδυ ενα κατασπρο πανεμορφο μωρο,και του εσκασα 4 χιλιαρικα,ξεροντας ομως οτι τετοιο μωρο,θα ηταν πολυ σπανιο να ξαναπηδηξω μεχρι που να πεθανω...Και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ομως εισαι και εσυ,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να γευτεις "ασιατικη σαρκα" και το γαμησι που κανουν τα κοντοπουτανα σχιστοματικα μπιμπελο...Και για καποιους,φιλους και γνωστους σου,αυτο το ταξιδι θα φαινεται "περιτο",μιας και "γυναικες" υπαρχουν και στην Ελλαδα...Και θα σε θεωρουν σπαταλο,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να πηδηξεις και να "νομισεις πως περνας καλα"...
Ε ρε και να ηξεραν ομως τι χανουν... ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Επιτέλους σπίτι ούτε στην bkk τέτοια κίνηση  :headbang:
Εσκασε και μηνυματάκι (τι μηνυματάκι τρία μηνύματα + κλήσεις) σήμερα από τη μία γατούλα "baby mama is in hospital me not have enough money please i send you bank to send me money" και έλεγα και γω πότε θα μου το πετάξει κάποια, η πρώτη από τις τρεις που ζητάει χορηγία, οι άλλες ακόμα δεν μου έχουν πει τίποτα  :grin: το γνωστό παραμύθι, είπαμε είμαι μαλάκας άλλα όχι και τόσο να χορηγώ εξ αποστάσεως προς το παρόν τηρώ σιγή ασυρμάτου και βλέπω τα τιλάκ να μειώνονται σε δύο
Πατάγια και πάλι Πατάγια

nintendorevo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμ...Αυτη δεν ειναι προσωπικη σου αποψη...Ειναι η πραγματικοτητα...
ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι καταπιεσμενοι με τον ενα η με τον αλλο τροπο...Αυτος ειναι αλλωστε και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που οδηγει τους ανθρωπους στην αλλαγη περιβαλλοντος και το να ξεφυγουν απο τη πραγματικοτητα...Αλλωστε εαν δεν ειμασταν "καταπιεσμενοι" απο τη πραγματικοτητα που βιωνουμε,δε θα πηγαιναμε στη Ταυλανδη η σε καποιο αλλο μερος...Θα καθομασταν "στ'αυγα μας"...
ΟΛΟΙ επισης κανουν περιτα εξοδα..Απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμα,στο τι ειναι περιτο και τι οχι...
Κι εγω "καταπιεσμενος" ειμαι,που ειχα παει πριν 3 χρονια στη παραλια στη Πατονγκ και "τσακισα",εναν αστακο 3,5 κιλα μαζι με 2 φιλους,κατι που δε θα μπορουσα να κανω εδω, και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ειμαι που φορτωσα ενα βραδυ ενα κατασπρο πανεμορφο μωρο,και του εσκασα 4 χιλιαρικα,ξεροντας ομως οτι τετοιο μωρο,θα ηταν πολυ σπανιο να ξαναπηδηξω μεχρι που να πεθανω...Και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ομως εισαι και εσυ,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να γευτεις "ασιατικη σαρκα" και το γαμησι που κανουν τα κοντοπουτανα σχιστοματικα μπιμπελο...Και για καποιους,φιλους και γνωστους σου,αυτο το ταξιδι θα φαινεται "περιτο",μιας και "γυναικες" υπαρχουν και στην Ελλαδα...Και θα σε θεωρουν σπαταλο,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να πηδηξεις και να "νομισεις πως περνας καλα"...
Ε ρε και να ηξεραν ομως τι χανουν... ;)

Δουλεύουμε για να κερδίζουμε: 1. Χρήματα για να αντιμετωπίζουμε τις υποχρεώσεις μας και 2. Για να περνάμε καλά...

Αν δεν περνάμε καλά με τα χρήματα, που δουλεύουμε σκληρά για να κερδίσουμε, τότε τα χρήματα αυτά είναι απλά κομάτια μέταλο και χαρτί που συμβάλλουν στην μιζέρια μας. Το πως περνάει καλά κάποιος είναι υποκειμενικό... Μπορεί να αγοράσει εξαρτήματα για το αυτοκίνητο, να αγοράζει συλλεκτικά μοντέλα, video games, να τα τρώει στις πουτάνες ή να κάνει ταξίδια..

Όταν έχεις δουλέψει, αυτό που θα "αποκτήσεις" με τα χρήματα είναι η ανταμοιβή σου... Για κάποιους θα είναι απο ανούσιο εώς περιττό και γελίο.. Εσένα όμως σε κάνει να περνάς καλά και αυτό μετράει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom