Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει ρε παιδια με πεισατε,αν και φυσιολατρης,οταν κατεβω κατω θα προσπαθησω να παω 1-2 μερες Παταγια ετσι για να δω τι διαφορετικο παιζεται απο Μπανγκοκ.
Αν κατεβεις για μονο 1-2 μερες ,το μονο που θα προλαβεις να παρεις απο την πολυαγαπημενη μας Πατταγια θα ειναι η μυρωδια απο τους υπονομους και κανενα short-long time απο την παραλια.....καντο καμια βδομαδα :idiot:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οντος για Πουκέτ ξαδερφάκι που είχε κατέβει μου είχε πει όσο ποιο αργά ψωνίσεις τόσο καλύτερες τιμές θα πάρεις για να μην μείνουνε ξεφόρτωτες, μου είχε πει για τιμές short μέχρι 5-10 ευρώ αλλά μετά τις 3-4 (τώρα αν μου έλεγε αλήθεια ή παραμύθια αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο)
Δεν ξερω για Πουκετ φιλε αλλα για Πατταγια 18/12 με 28/12 μετα τις 3-4 (απο insomnia εφευγα κατα τις 5 ) επερνες short-long time με 8-16 ευρω (400-800 μπατ )αντιστοιχα .Απο insomnia -lusifer ελαχιστες ζητησαν πανω απο χιλια...και εφτες που ζητουσαν 2000 το κανανε μπας και πεσουνε σε κανεναν  :jerking: και τον δουλεψουν!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μπας και πεσουνε σε κανεναν  :jerking: και τον δουλεψουν!!!
Δηλαδή ψάχνανε για μένα μέχρι να συνηθήσω τη διαφορά Μπανγκόκ-Πατάγιας σκόρπαγα 2000 για long και 1500 για sort :2funny:
Πάντος το Μάρτη που κατέβηκα 8-16 ευρώ δεν ψώνησα, αν εξεραίσεις την αρχή μέχρι να καταλάβω την αγορά και την ζήτηση έδινα τα κλασικά 1000 για long και 500 για sort για freelancer μιλάμε πάντα χωρίς παζάρι και όχι πολύ αργά μέχρι τις 1
δεν έχω και υπομονή όσο περνάει και η ώρα επέρχεται η νύστα και η κούραση βλέπεις και φορτώνω νωρίς νωρίς

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
επερνες short-long time με 8-16 ευρω (400-800 μπατ )αντιστοιχα .
10-20 ευρω τα 400-800 μπατ...
Αλλαξανε τα πραγματα...
Και τα 1000 μπατ,απο 20ευρω εγιναν 25ευρω...
Ετσι..Για να μη ξεχνιομαστε... ;)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή ψάχνανε για μένα μέχρι να συνηθήσω τη διαφορά Μπανγκόκ-Πατάγιας σκόρπαγα 2000 για long και 1500 για sort :2funny:
Πάντος το Μάρτη που κατέβηκα 8-16 ευρώ δεν ψώνησα, αν εξεραίσεις την αρχή μέχρι να καταλάβω την αγορά και την ζήτηση έδινα τα κλασικά 1000 για long και 500 για sort για freelancer μιλάμε πάντα χωρίς παζάρι και όχι πολύ αργά μέχρι τις 1
δεν έχω και υπομονή όσο περνάει και η ώρα επέρχεται η νύστα και η κούραση βλέπεις και φορτώνω νωρίς νωρίς
Πω πω φιλε μου τις χωρτασες χρημα.....και εγω 1000 για long και 500 για short εδεινα....αν ομως αναλογιστεις οτι τοτε το μπατ ηταν κοντα στο 50 , οτι εβγαινα εξω κατα τις 1 (23:30 με 01:00 επαιζε μασαζακι) και οτι μερικες στο τελος ζητουσαν 800 και 400 αντιστοιχα ......καταλαβενεις που επαιζε το πραγμα :dancing:
Παντος και εγω κατω απο 1000-500 δεν εδεινα γιατι μετα επεφτε και η ποιοτητα!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
10-20 ευρω τα 400-800 μπατ...
Αλλαξανε τα πραγματα...
Και τα 1000 μπατ,απο 20ευρω εγιναν 25ευρω...
Ετσι..Για να μη ξεχνιομαστε... ;)
Ετσι έτσι
25 για ένα long σου μένουνε άλλα 75 για τη υπόλοιπη μέρα αν πεις ότι θα χαλάς ένα 100άρι τη μέρα
έφυγε δηλαδή ένα γεύμα στα burgerking  :headbang: :headbang: :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι έτσι
25 για ένα long σου μένουνε άλλα 75 για τη υπόλοιπη μέρα αν πεις ότι θα χαλάς ένα 100άρι τη μέρα
έφυγε δηλαδή ένα γεύμα στα burgerking  :headbang: :headbang: :headbang:
Με τα σημερινα δεδομενα ετσι ειναι....θα αλλαξει ομως αυτο...αργα η γρηγορα θα φτασει παλι τουλαχιστον τα 45!
Απλα η  :jerking: μου ηταν οτι πλειρωνα τα 1000 και τις κρατουσα κανενα 2ωρω αντε3 ωρω το πολυ,γιατι ειχε παει η ωρα 7-8 το πρωι και ηθελα να ξεραθω στον υπνο,αλλο ομως που αυτες κανανε οτιδηποτε για να μεινουνε μεχρι το μεσημερι στο ξενοδοχειο και να μην πανε στην τρυπα τους!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Με τα σημερινα δεδομενα ετσι ειναι....θα αλλαξει ομως αυτο...αργα η γρηγορα θα φτασει παλι τουλαχιστον τα 45!
Απλα η  :jerking: μου ηταν οτι πλειρωνα τα 1000 και τις κρατουσα κανενα 2ωρω αντε3 ωρω το πολυ,γιατι ειχε παει η ωρα 7-8 το πρωι και ηθελα να ξεραθω στον υπνο,αλλο ομως που αυτες κανανε οτιδηποτε για να μεινουνε μεχρι το μεσημερι στο ξενοδοχειο και να μην πανε στην τρυπα τους!
Πολλές από αυτές θέλανε να κάτσουνε και το μεσημέρι και την επόμενη μέρα και παραπάνω ήταν και άλλες όπως κάποια στιγμή  είχε πει και ο Pagtao που μετά τη μάχη ντύνονταν γρήγορα γρήγορα για να την κάνουν είτε λόγο γκόμενου ή παιδιού κτλ, μην τρελένεσαι και εγώ ήθελα να κοιμάμαι και να ξυπνάω με τα μωρά αλλά μετά το μεσημέρι ήθελα να είμαι χωρίς αυτές αν εξεραίσεις τα τιλάκ για νέες περιπέτιες το επόμενο βράδυ και πάντα έψαχνα τρόπο για να τις διώξω, μία μάλιστα που είχα φορτώσει το πρώτο βράδυ από τα μπαράκια στο shark επειδή είχε κρατήσει το τηλέφωνο του ξενοδοχείου που έμενα με πήρε στις 4 τα ξημερώματα το επόμενο βράδυ (στα σχολάσματα) στο δωματιό μου ενώ κοιμόμουνα με την καινούρια δίπλα, άσχημο ξύπνημα από το τηλέφωνο του ξενοδοχείου τα χαράματα όσοι το χουν πάθει με καταλαβαίνουν, έτσι όπως έχει πει και ο πάνσοφος Pagtao όχι τηλέφωνα σε bargirls κτλ ούτε καν του ξενοδοχείου

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά μου βγήκε το όνομα  :headbang:
Καλλιτερα να σου βγη το ονομα παρα το ματι.(τα ματια τα χρειαζομαστε για να βλεπουμε στα agogo και στις Ντισκο τα μωρα-το ονομα μας εχει χαλασει εδω και πολυ καιρο)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
If Thai women did not exist, all the money in the world would have no meaning!

CF.

Ναυαρχε μου,τα σεβη μου...........Αυτα λες και θα με κανεις να σου ρθω.........σε κανα κανα 3μηνο απο τωρα κατα 99.99999999999999% θα μαι ξανα κοντα σου και με τις "Μαγισσες του Σιαμ και τις Γοργονες της Πατταγιας"......Ακους Pagtao????..........Ακους Ζαν?????

Ειμαι σχεδον ετοιμος!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα επανελθω συντομα με παραδειγματα και καταστασεις εκει περα.
Εχω και βιντεο αλλα χρειαζομαι λιγες μερες να στανιαρω και να τα περασω στο pc υπομονη,θα σας φτιαξω λεμε!

κατι συντομα...tiger ενοειται οτι περασα καποιες φορες αλλα ηταν κυριολεκτικα αδεια...οταν η χολυ γεμιζε αυτη δηλαδη η tiger
αντε να ειχε το 1/3 του μαγαζιου γεματο περαν του οτι θελανε και εισοδο
ακουσον ακουσον!! ομοιος και στη seduction!

χολυ και ξερο ψωμι και για να τα λεω σωστα επειδη ειμαι ΚΑΙ παταγιανος

χολυ και ινσομνια...προτιμω ινσομνια λογω μουσικης αλλα λογω ΠΟΛΑΠΛΩΝ επιλογων στο πουκετ (οχι μονο γυναικες) προτιμω χολυ και πουκετ.

Στα αρνητικα της χολυ το οτι οποιος πιγενε καθε μερα οπως εγω
καταλαβενε οτι ο dj επαιζε σχεδον αντιγραφη το ιδιο προγραμμα
αντε να εκανε μερικες αλλαγες,ελαχιστες...ακουγα τα ιδια τραγουδια
καθε μερα σε ιδια η πολυ κοντινη σειρα και με ιδιο timing χωρις να
φαινεται να εχει playlist ο τυπος.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάντος όπου πήγα είτε bkk είτε πατάγια τα ίδια κομμάτια παίζανε παντού
lady gaga, edy wata κτλ πέρα της ζωντανής μουσικής που έπαιζε σε πολλά κλαμπάκια και για την οποία τρελένονταν τα ταιλανδάκια όχι ότι με ένιαζε ιδιαίτερα η μουσική πέραν του ότι φτιαχνόμουν να τα βλέπω να χορεύουνε και να ιδρώνουν το βρακάκι τους :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πέρα της ζωντανής μουσικής που έπαιζε σε πολλά κλαμπάκια και για την οποία τρελένονταν τα ταιλανδάκια
Eιναι αληθει και μου ειχε κανει εντιπωση....οι γκομενες περνουσαν πολυ καλυτερα LUSIFER που ειχε ζωντανη μουσικη απο οτι στο INSOMNIA,ρε μπας και θελουν να γινουν ολες τους τργουδιαρες? :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναυαρχε μου,τα σεβη μου...........Αυτα λες και θα με κανεις να σου ρθω.........σε κανα κανα 3μηνο απο τωρα κατα 99.99999999999999% θα μαι ξανα κοντα σου και με τις "Μαγισσες του Σιαμ και τις Γοργονες της Πατταγιας"......Ακους Pagtao????..........Ακους Ζαν?????

Ειμαι σχεδον ετοιμος!!!!
ακουω και εγω φιλε...ετοιμος για τον παραδεισο ειμαι και εγω για βολτες καλο φαι φυσικα καλη και φυσικα ατελειωτο :knockinb:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
θα επανελθω συντομα με παραδειγματα και καταστασεις εκει περα.
Εχω και βιντεο αλλα χρειαζομαι λιγες μερες να στανιαρω και να τα περασω στο pc υπομονη,θα σας φτιαξω λεμε!

κατι συντομα...tiger ενοειται οτι περασα καποιες φορες αλλα ηταν κυριολεκτικα αδεια...οταν η χολυ γεμιζε αυτη δηλαδη η tiger
αντε να ειχε το 1/3 του μαγαζιου γεματο περαν του οτι θελανε και εισοδο
ακουσον ακουσον!! ομοιος και στη seduction!

χολυ και ξερο ψωμι και για να τα λεω σωστα επειδη ειμαι ΚΑΙ παταγιανος

χολυ και ινσομνια...προτιμω ινσομνια λογω μουσικης αλλα λογω ΠΟΛΑΠΛΩΝ επιλογων στο πουκετ (οχι μονο γυναικες) προτιμω χολυ και πουκετ.

Στα αρνητικα της χολυ το οτι οποιος πιγενε καθε μερα οπως εγω
καταλαβενε οτι ο dj επαιζε σχεδον αντιγραφη το ιδιο προγραμμα
αντε να εκανε μερικες αλλαγες,ελαχιστες...ακουγα τα ιδια τραγουδια
καθε μερα σε ιδια η πολυ κοντινη σειρα και με ιδιο timing χωρις να
φαινεται να εχει playlist ο τυπος.
Συναγωνιστη FBI Taipan πηγες;Ειχε τουρισμο η Πατονγκ;Σε ποιο Hotel εμενες;

PHUKET FOR EVER IN MY HEART... :rockon: :rockon:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλως να ελθεις φιλε Λακη, εσυ και η παρεα σου!
Ο καθενας που ερχεται εδω στην Ταιλανδη, εκτος οτι θελει να παρει επιβεβαιωση του ανδρικου του εγωισμου (αυτη ειναι η φυση μας), θα μπορει να εχει ευτυχισμενες στιγμες
με μια γυναικα που του αρεσει πολυ, υπο την προυποθεση να μην την αγαπησει :think:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Ο Κύβος ερρίφθη!Εκλεισα χτες με Egypt air ATH-BKK 1/12/10 και BKK-ATH 31/01/11,με τιμή στα 1.000 ευρώ busines class θα δώ και τις Πυραμίδες στη γνωστή επτάωρη στάση.Η επιστροφή έχει περίπου 3 ώρες αναμονή για ξεμούδιασμα.Το ειστήριο θα πρέπει να το αγοράσω πάντως σε μία εβδομάδα διαφορετικά χάνεται εκτός αν το ανανεώνει ο πράκτορας μου.Αυτή τη στιγμή η Egypt είναι η φθηνότερη εταιρεία, μόνο τα πουλιά πετάνε φθηνότερα.
Ολα τα προηγούμενα ταξίδα ήταν με Thai.Στο τελευταίο ταξίδι η 11άωρη επιστροφή ήταν πολλά επίπονη.Τα αεροπλάνα πάντα γεμάτα και τα καθίσματα στενάχωρα.Πάντως έχω διαβάσει αρκετά άσχημα σχόλια για την Egypt air οχι όμως για το ATH-BKK.Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τα εσωτερικά ταξίδια, εκεί θα δώ τι θα παίξει.Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσω από Πατάγια, λέμε σίγουρα πράματα.Δουλειά τώρα και τα κεφάλια μέσα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom