Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλωσόρισες φίλε
Agharal θυμήθηκες τα αστέρια μας; Ι love youuuuuuuuu!!
Μράβο ρε Ζαν με έφτειαξες και είχα κάτι νευράκια στη δουλειά σήμερα...δε πρόλαβα να πάω και στο πρακτορείο να κλείσω με την Egypt και να πάρω τη κράτηση να την κάνω εικόνισμα, βρε τι πάθαμεεε :headbang:

Αντε, ώρα WS 5 το πρωί καλό φόρτωμα   :idiot:
...και που να σφήξουν οι ζέστες.... :headbang:

φιλε pagtao υπαρχει μια πιθανοτητα να παω καρπαθο για δουλεια!
εχεις παει καθολου? τι λεει?

fever club!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν όμορφο νησί με ωραίες παραλίες και πανέμορφα κορίτσια μοιάζουν μάλιστα και με Ταϊλανδέζες.Η διάλεκτος είναι χαρακτηριστική και το καλοκαίρι κατεβαίνουν οι ξενητεμένες απο Αμέρικα.Τι άλλο θέλεις, μπορεί να γνωρίσεις και κάποια καλή εκεί και να σταματήσεις πια το πήγαινε-έλα της Ταϊλάνδης  :think:...καλά μία σκέψη έκανα... :headbang:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα τραβελακια ειναι κομμενα η κουβαλανε και οπλο μαζι ?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ζαν όμορφο νησί με ωραίες παραλίες και πανέμορφα κορίτσια μοιάζουν μάλιστα και με Ταϊλανδέζες.Η διάλεκτος είναι χαρακτηριστική και το καλοκαίρι κατεβαίνουν οι ξενητεμένες απο Αμέρικα.Τι άλλο θέλεις, μπορεί να γνωρίσεις και κάποια καλή εκεί και να σταματήσεις πια το πήγαινε-έλα της Ταϊλάνδης  :think:...καλά μία σκέψη έκανα... :headbang:
WS εχει ομως στην Καρπαθο?Δεν εχει ....οποτε κανε γρηγορα την δουλεια σου ,κρατα α φραγκακια σου ....γιατι ολο και καπου θα σου χρεαστουν :uglystupid:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Απο τα ladyboys που εγω προσωπικα απολαμβανα το show τους μαζι με τον αρχηγο Pagtao στο Πουκετ το Πασχα,το μεγαλυτερο μερος ητανε χωρις λεβιε ταχυτητων.Γι'αυτο ηταν και ενας γλυκος πειρασμος,αλλο αν καταφερα να μην ενδωσω.Η ουσια βρισκεται πιστευω στην διαφορα των εδω τραβελιων απο τα εκει.Περα απο την εντελως διαφορετικη κοινωνικη αποδοχη,εδω ειναι σπανιο να βρεις τραβεστι και να μην καταλαβεις οτι ειναι πρωην αντρας,ενω εκει ειναι σπανιο να μην βρεις ομορφο ladyboy,και να καταλαβεις οτι ειναι πρωην αντρας.Και στις επισκεψεις που καναμε μαζι με τον Pagtao φετος ειδαμε πολυ ομορφοτερα πιστεψτε με ladyboys απο τις πιο πανω φωτο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θελω να φυγω τωρααααααααααααααααααααα...  :headbang: :headbang: :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
θελω να φυγω τωρααααααααααααααααααααα...  :headbang: :headbang: :headbang:

Zan........Πανε Καρπαθο,μαζεψε λεφτα και ελα να με βρεις στο "χωριο".......μαλλον σημερα λεω να κλεισω και εγω για Αυγουστο-Σεπτεμβριο........με Egypt

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Μια που ειπα Egypt...........σε νεα επικοινωνια που ειχα με τον φιλο Taxidiwtis(ο οποιος ειναι αφημενος στην αγκαλια του tilak  και της κρυσταλλενιας θαλασσας του Koh Samoui)
πηρα περισσοτερες πληροφοριες για Egypt

Με το που κατεβαινεις απ'το αεροπλανο(στο Καιρο)σε ρωτανε οι εκει υπευθυνοι για το τι θελεις να κανεις¨Πυραμιδες η ξενοδοχειο???

Στο αεροπλανο για Μπανγκοκ,δεν εχει πισω στα καθισματα οθονες......εχει πανω στην οροφη αρκετες οθονες(οπου παιζονται διαφορα εργα επιλογης Egypt Air)............

για πριζες κατω απ'τα καθισματα για Laptop,δεν το προσεξε αλλα μαλλον δεν εχουν....

αλλα παλι μου τονισε οτι για τα λεφτα της ειναι αρκετα καλη η εταιρια.......

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χεσε μεσα,εμεις αλλαζαμε στο 39,60 !
επεσε μεχρι και 37,90 !

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
χεσε μεσα,εμεις αλλαζαμε στο 39,60 !
επεσε μεχρι και 37,90 !
Πες τα ρε Γιαννακη κι εσυ που ησουν κατω,γιατι οι πιο πολλοι το εχουν παρει στο "ντουκου"...
Το κοστος ζωης στη Ταυλανδη εχει αυξηθει δραματικα...
Και δε πιστευω οι Ταυλανδεζες,βλεπωντας τη κατρακυλα του ευρω να ριξαν τις τιμες στους ευρωπαιους ε?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πες τα ρε Γιαννακη κι εσυ που ησουν κατω,γιατι οι πιο πολλοι το εχουν παρει στο "ντουκου"...
Το κοστος ζωης στη Ταυλανδη εχει αυξηθει δραματικα...
Και δε πιστευω οι Ταυλανδεζες,βλεπωντας τη κατρακυλα του ευρω να ριξαν τις τιμες στους ευρωπαιους ε?

παιδια δεν ειναι αστειο...βλεποντασ τιν κατρακυλα του ευρω εγω αλλαξα
ολα τα φραγκα με το που πατησα εκει στα 39,60 !
Αμεσος την επομενη μερα το καλυτερο που εβρισκα ηταν 1 μοναδα κατω!!!

οποτε αμα αλλαξεις 1000 ευρω με την χειροτερη ισοτιμια αμεσως αμεσως
χανεις 1000 μπατονια δηλαδη χοντρικα 25 ευρω εντος λιγων ωρων!

αμα σκεφτεις οτι 1 μηνα πριν κατεβω κατω μπορουσα να αλλαξω με 43
τοτε καταλαβαινει κανεις ποσες χιλιαδες μπατ εχασα,αλλα που να το ηξερα.
ευτυχως εσωσα οτι μπορουσα αφου 15  μερες κατω μονο 1 φορα επιασε ξανα τα 39,60 απο οσο εβλεπα! οποτε μιλαμε για ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ θελει προσοχη!

Την πρωτη μου χρονια στην Ταυλανδη κατεβηκα με 53...!!!
μιλαμε για 14.000 μπατ διαφορα !!!!!! εκατονταδες ευρω δηλαδη!!!

και για οσους δεν καταλαβαν να το πω λιγο χωριατικα λιγο λαικα...

αυτη τη στιγμη οποιος κατεβει περιπου με 1000 ευρω χοντρικα
θα ξοδεψει σε σχεση με αλλες χρονιες περιπου 250 ευρω περισοτερα!!!!
τοση ειναι η διαφορα πλεον οποτε ξεχαστε τα 2000 μπατ και 3000 μπατ
σε γκομενες...μονο 1000 μπατ δηλαδη περιπου 25 ευρω για οσους θελουν
να...σπρωχνουν και δεν κανουν απλα διακοπες. Παλια δηλαδη διναμε 20 ευρω.

οσο για τις τιμες κατω...ειναι εντελως ασυμφορο να παρεις εστω για 1 φορα Τουκ τουκ! εχουν ξεφυγει τοσο που ειναι ακριβοτερα και απο ελλαδα σε αντιστιχια με τα ταξι μας!!!

Διαδρομη της πλακας απο βαγκλα προς κριστιν μασαζ κοντα και λιγο παραπερα θελουν 200 μπατ δηλαδη 5 ευρω!!!!!!! ελεος!!!

Με 3 ευρω νικιαζεις γαματο μηχανακι και τρως το πουκετ με το κουταλι!
προσοχη λοιπον,νοικιαστε μηχανακι.

Οσο για τις γκομενες βρισκεις σχετικα ευκολα με 1000 ρικο...
δεν λειπουν αυτες ομως που ζητουν και κατι παραπανω 1500-2000.
Μονο μια στης 15 μερες μου ζητησε 3000 !!!!!!!
Δεν θα ρωτατε τιμες και το πρωι αφηνετε 1000...αν θελουν παραπανω
να ειστε σιγουροι οτι θα σας το πουν εγκαιρα πριν φυγετε απο Χολυγουντ
αφου ΜΟΝΟ εκει γινετε παιχνιδι...

Οσο για τα γκο-γκο αυτα και αν κσεφιγαν!!! 500 μπατ το φτηνοτερο
ποτο και 800 τα κλασικα!!!!!!!!!! ελεος!!!!!!!!!
Μην πατε ουτε για 1 ποτο δεν αξιζει...

τα beer bar βαρουσαν ασχημες μυγες...
ομοιως γενικα τα γκο-γκο...
η Χολυγουντ ΠΑΝΤΑ τιγκα στισ 2 με 3 τη νυχτα οπου γινεται το καλυτερο παιχνιδι απο 2 εως 4...

στις 3 σχολανε ολα τα beer bar εκτος απο αυτα που ειναι στο σοι της tiger που σχολανε στις 4...οποτε

υπνος 9 με 1 να ειστε ξεξουραστοι και βουρ να ειστε 1,30 με 2 εως και 4 αντε 4,30 το ΠΟΛΥ να φορτωσετε με 1000 και αστερακι.

αυτα πολυ συντομα ρωτηστε οτι θελετε αν μπορω να ενημερωσω περισσοτερο.

* η βοθρος της παταγιας με το κολο-αποχετευτικο επεκταθηκε και πουκετ
αρχισε να βρωμαει περισσοτερο!

Προσοχη στις εκδρομες γιατι για να παρεις 1 φωτο γαμανε στις τιμες!

300 μια απλη φωτο με καδρακι και 500 η διπλη με το 2πλο καδρο που ανοιγει ...δηλαδη π.χ αν πατε για rafting kai flying θελετε
αμεσως αμεσως 800 μπατ αν παρετε τις φωτος!
Αν παρετε και απο ATV τοτε θελετε αλλα 800 !!!!!!!
παζαρι κατα 95% δεν παιζει τιποτα...σπανια περιπτωση να παρεις 1 φωτο παραπανω στα μουλοχτα αν πας τελευταιος και δεν ακουνε αλλοι πελατες.

Ολα αυτα ειναι εξτρα αφου πληρωνεις και την εκδρομη αναλογα απο 1200 εως και 2-3 χιλιαδες μπατ.

Οτι βλεπετε στα προσπεκ να λετε αμεσως λιγοτερο απο το 1/3 τις τιμης να δειξετε οτι ξερετε. Ειναι χαμηλη σεζον μην πληρωνετε γαμισιατικα. Παραδειγμα.

Ενα προσπεκ λεει οτι η εκδρομη π.χ ελεφαντες κανει 3000 μπατ.

εσεις ξεκινειστε απο 1000 μπατ και τελικα με πολλη πιεση θα την παρετε αναλογα και το γραφειο περιπου 1200-1300 μπατ. Μην δωσετε ποτε περισοτερα απο τα μισα στη χαμηλη σεζον. Παντα κατι λιγοτερο απο τα μισα,εκει βγαινει!

αυτα τα λιγα για τωρα...συντομα πιστευω να σας φτιαξω με video...!

* oxi πιπι μου ta lev kai egv...οι τιμες απο τις γκομενες ειναι ιδιες χοντρικα!!!!!
Χεστηκαν για την ισοτιμια!!! Ολα τα αλλα εχουν ανεβει φανερα προς τα πανω!!!!!!
Και το φαι ακομα στα γνωστα μαγαζια τα τουριστικα...οσο τρως εδω σχεδον τρως και εκει

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πολλά χρήσιμες πληροφορίες john και ευχαριστούμε.
Καιρός να ανεβούμε προς Isan μεριά μου φαίνεται, θα κάνω την αρχή εγώ τον Δεκέμβρη.
Αυτές τις τιμές στο Πουκέτ ούτε και εγώ τις κατάλαβα ποτέ....μα πιο ακριβά και από Ελλάδα...τι να πεις...υπομονή και οικονομία ρε μάγκες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχως που υπαρχει η πατταγια που ειναι πιο φθηνη και δεν περιμενεις να παει 2 για να φορτωσεις!
φορτωνεις οτι ωρα θελεις και οσες θελεις!!!  :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρόεδρε για μία ακόμη φορά δικαιώνεσαι, όταν κατέβω να πάμε να βρούμε τις αδελφές στο Ισάν και ότι προκύψει...αλλά να το φωνάξω ακόμη μία φορά...Pattaya for ever :rockon: :rockon:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε για μία ακόμη φορά δικαιώνεσαι, όταν κατέβω να πάμε να βρούμε τις αδελφές στο Ισάν και ότι προκύψει...αλλά να το φωνάξω ακόμη μία φορά...Pattaya for ever :rockon: :rockon:
Εγω Buddy εχω ηδη περασει καποια μυνηματα παλαιοτερα, οποιος καταλαβε καλο του εαυτου του θα κανει και τις τσεπης του :think:
Η κατασταση εδω Πατταγια εχει διαφοροποιηθει εντελως, κυριολεκτικα εχει γεμισει ο  τοπος γυναικες και δεν μιλαμε για τις ηδη Πατταγιανες, αλλα εχουν ερθει εκτος απο Ισσαν
και απο τις γυρω πολεις και επαρχιες, πολλες δε κατεβαινουν απο την πρωτευουσα καποια διημερα, τριημερα και οτι αρπαξουν!
Σε λεπτομερειες δεν μπαινω για να μην σας τρελλανω, εγω παντως προσωπικα περναω τις καλυτερες μου μερες - θα τα πουμε στο τηλεφωνο :rockon:
Ενα παραδειγματακι θα πω για να κατανοησουν τα παιδια την κατασταση, εγω συχναζω καντιλακ σαν αρχη και μετα την κανω για εκει που βαρανε τις λαμαρινες ξερεις...
Χθες Δευτερα η αντιστοιχια ως εξης, καντιλακ ενας με πεντε γκομενες, λαμαρινες
χειροτερα ακομη ενας με περιπου 15 γκομενες!
Το πιο φτηνο πραμα στη Πατταγια παιδια σημερα ειναι το μαμιση :rockon:
Τα υπολοιπα τα ξερετε οι περισσοτεροι, η τα φανταζεστε...
Καλα να περνατε, οσο μπορειτε βεβαια, η Πατταγια ειναι εδω και περιμενει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom