liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγώ επειδή είμαι υπέρ της απευθείας πτήσης, χωρίς τα κουραστικά ενδιάμεσα,φυγαμε με egypt!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν ενδιαφέρετε κανείς η airtickets.gr βγάζει προσφορά 607.77 με Τhai τον ιούλιο
εγώ επειδή είμαι υπέρ της απευθείας πτήσης, χωρίς τα κουραστικά ενδιάμεσα,φυγαμε με egypt!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στη βάση μου.Η συνάντηση των βορείων και όχι μόνο είχε απόλυτη επιτυχία.
Μετά από πολλά χρόνια ξαναπήγα στη νύφη του Θερμαϊκού.Απίστευτα ερωτική πόλη.Τυχεροί όσοι μένετε εκεί.Τώρα θα έρχομαι πιο τακτικά.Αν με αφήσουν οι μάγισσες του Σιαμ...αν και το απόγευμα στη παραλιακή αλλά και αργά το βράδι κατά Κρήνη μεριά είδα αρκετά ξωτικά.Πλάσματα με λευκό δέρμα, ψηλές ,με μαλλί από μετάξι και λεπτά χαρακτηριστικά σίγουρα απογόνοι αρχαίων Μακεδόνων.Ρε μπας και τυφλωθήκαμε με τις σκούρες κοντές άκωλες και άβυζες Σιαμέζες;
Τι είπα τώρα έ, καλά μη πάρετε φωτιά μαζί σας είμαι μέγας Ταυλανδοπάσχων και αυτό που θα κάνω αύριο είναι να κλείσω με Egypt air για την 1/12 δίμηνο φυσικά
Pattaya for ever με λίγο Πατόνγκ, Σαμούη και ολίγη από Ουντόν και Τσιανγ Μάι πρώτα ο Θεός.
Λάκη σε ευχαριστώ για όλα, Κουμπάροι θα επανέλθω,Κώστα, Γιώργο, Νίκο και οι αλλοι φίλοι να είστε καλά και θα τα ξαναπούμε σίγουρα.
Δεν με χαλανε λιγες ωρες με τις πυραμιδες,και γω με EGYPT AIR 437ευρωπουλα και 200 ευρω καβατζα για καμια δεκαρια freelancersφυγαμε με egypt!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια ερωτηση .......αν σου το ειπε βεβαιαΠαιδες....Επανερχομαι για την Egypt Air
Οπως σας ειχα γραψει ειχα τηλ.επικοινωνια με τον φιλο Taxidiwtis(ο οποιος εφυγε πριν 4 μερες για Ταυλανδη)και Ταξιδεψε με Εgypt Air......
EΠΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ΑΘηνα-Καιρο περιπου 2 ωρες η πτηση......Η αναμονη στο Καιρο ειναι 6-7 ωρες......
Εχεις 2 επιλογες
1)Επισκεψη στις Πυραμιδες
2)Καταλυση σε ξενοδοχειο(μεχρι την ωρα που θα φυγεις)
Μια ερωτηση .......αν σου το ειπε βεβαια
Αυτες τις δυο εναλακτικες σου τις γνωστοποιει η εταιρεια και διαλεγεις με το που φτανεις Καιρο η οταν κανεις check in στην Ελλαδα?
"ΤελευταιΟΣ" για να ακριβολογουμε..!!!η τελευταια ειναι για πολλα!![]()
"ΤελευταιΟΣ" για να ακριβολογουμε..!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
α ρε djzan τι μου εκανες...στο ezu το μαγαζι τις πηρες?τις φοτο εννοω...![]()