Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό είναι που λένε και οι φίλοι μας οι ασιάτες μία φωτογραφία 1000 λέξεις :grin:

κοιτα ειναι γνωστο οτι οι ρωσσιδες που δουλευουν στην ταυλανδη δεν θελουν να φωτογραφιζοντε και κρυβουν το προσωπο τους. αλλα σου βγαζουν και κολοδαχτυλο και φωναζουν και τον σεκιουριτα του μαγαζιου. ευτυχως που δεν εφαγα και ξυλο απο πανω.

ρε ουσττττττττττ μαλακισμενες.  :tickedoff:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα ειναι γνωστο οτι οι ρωσσιδες που δουλευουν στην ταυλανδη δεν θελουν να φωτογραφιζοντε και κρυβουν το προσωπο τους. αλλα σου βγαζουν και κολοδαχτυλο και φωναζουν και τον σεκιουριτα του μαγαζιου. ευτηχως που δεν εφαγα και ξυλο απο πανω.

ρε ουσττττττττττ μαλακισμενες.  :tickedoff:
για του λόγου το αληθές μόλις με είδε γύρισε την κολάρα της

Συνημμένα

• DSC00070.JPG
    DSC00070.JPG
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 57

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αντε να βάλω και κάποια link που βρήκα με κάποια κομμάτια για τους insomniolucifermarinwalkingstreetakides που κατεβήκαμε τελευταία να θυμηθούμε με ποια τραγούδια χτυπιώντουσαν τα κοντούλια μας :rockon:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιάτι τσακώνεστε..............

όποιος θέλει Ρωσίδες έχει στη W.S στη Πατάγια αλλά επειδή ρώτησε ένα φίλος ενώ εγώ είμουν με το τιλάκ

του είπαν 1000 δολάρια για λονγκ -τάιμ και το κατέβασε στα 500.................

αλλωστε παντού έχει μουνάρες στο Πλανήτη τώρα οποιος νομιζει ότι μόνο με τα λεφτά του μπορεί να πάρει οποια θέλει

είναι πολύ γελασμενος..........τους μ@λάκες δεν τους θέλει καμοιά,ας το σκευφτουνε μερικοί.... :idiot: :idiot:............

Πατάγια+ παπάγια σαλατα+Ταΐλάνδεζα και ξερό ψωμί............................. :kissass:  :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πάλι καλά εμένα ο δικός μου μου είπε στο moulin rouge ότι του ζητήσανε 50000 μπατ :o :o :o
Βέβαια δεν ξέρω αν κατάλαβε σωστά γιατί είχε πιει το βόσπορο εκείνο το βράδυ
Αλλά να πας Ταιλάνδη για Ρωσίδες :headbang: :headbang: :headbang:
tilac και πάλι tilac

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιάτι τσακώνεστε..............

όποιος θέλει Ρωσίδες έχει στη W.S στη Πατάγια αλλά επειδή ρώτησε ένα φίλος ενώ εγώ είμουν με το τιλάκ

αλλωστε παντού έχει μουνάρες στο Πλανήτη τώρα οποιος νομιζει ότι μόνο με τα λεφτά του μπορεί να πάρει οποια θέλει

είναι πολύ γελασμενος..........τους μ@λάκες δεν τους θέλει καμοιά,ας το σκευφτουνε μερικοί.... :idiot: :idiot:............

Πατάγια+ παπάγια σαλατα+Ταΐλάνδεζα και ξερό ψωμί............................. :kissass:  :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Σωστοτατος!!!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Παιδια..καλημερα
Πολυ ωραια η συναντηση χτες......περασαμε πολυ ωραια και βρηκα ατομα που ειναι στην γειτονια μου(διπλα στο σπιτι μου!!!)που ειναι Ταυλανδοπληκτοι!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Ολα τα παιδια ηταν ΕΞΑΙΣΙΑ και περασαμε Θαυμασια.....Να'στε Καλα,Παιδια καο οπως ειπαμε εκει που ειμασταν ειναι το "στεκι" μας...........δεν χρειαζεσται πλεον προσκληση για να ερχεσται.........και δεν χρειαζεται να το κανουμε μια φορα τον χρονο......

Θελω ιδιαιτερα να ευχαριστησω τους

Μιχαλη απο Ροδο(Μιχαλη μου,να'σαι καλα παληκαρι μου και σ'ευχαριστουμε ολοι για τα δωρακια!!!!και οπως ειπαμε........αν σου την βιδωσει για Scorpions,το μονο εξοδο σου θα ειναι τα εισητηρια!!!!!)

Νικο απο Αθηνα(Δοκτωρα "εγραψες" παλι.......ολοι "ρουφουσαμε" αυτα που ελεγες και σε ακουσαμε με μεγαλη προσοχη!!!Να'σαι καλα και σε περιμενουμε ξανα!!!)

Κωστα(φιλο του Νικου και Δοκτωρα απο Καρπενησι){Φιλε μου,σε περιμενω την αλλη φορα να παμε στην Τουμπα και στην μπουτικ του ΠΑΟΚ!!!!!και ετοιμασου για Τελη Αυγουστου-Αρχες Σεπτ. για Ταυλανδη)

Λευτερη
(Απο Κοζανη........περιμενω τις φωτογραφιες να με στειλεις με email και Λευτερακο.........υπομονη και θα παμε ξανα μαζι κατω μαζι με τον Θειο για να ζησουμε παλι τις ωραιες στιγμες!!!)

Γιωργο και φιλοι(οχι Αλκαιος..........απο Βεροια){Αν και αργησες να ερθεις,πιτευω να περασες καλα και οτι ερωτηση εχετε εσυ και οι φιλοι σου,εδω ειμαι παληκαρι μου,αν ξερω να σου απαντησω...........καλο ταξιδι στην Ολλανδια.....να προσεχεις ;)   )

Βασιλη και Γιωργο(παιδια σας ταλαιπωρησαμε......σας πρηξαμε....αλλα πιστευω να περασατε και εσεις καλα........το μαγαζι σας εχει γινει "Επισημο Στεκι".....)

και τελευταιο τον Οργανωτη και Οικοδεσποτη Κωστα
(Κωστα,πολυ καλη η οργανωση σου...εισαι γεννημενος γι'αυτα!!!!!!Παντα Τετοια)

ΜΗΝ Ξεχασω και τον Δημητρη με τον οποιο ειχαμε ζωντανη τηλ. συνομιλια απο Koh-Phangan στο Full moon Party!!!!Tυχερακια!!!!!εισουν με τα μωρα και χορευες και εμεις εδω "κλαιγαμε" την μοιρα μας!!!!!Να περνας καλα και περιμενω να με στειλεις με μηνυμα το Thai Τηλ. σου

Επισης ειχαμε 3 απουσιες αγαπημενων φιλων και "συανγωνιστων"........Του Fysarmonika και του Voltaire και του DjZan

Zan......ολα τα παιδια στεναχωρηθηκαν που δεν ηρθες....ηθελαν ολοι να γνωρισουν τον "ΜΕΓΑΛΟ" Djzan με τις ΕΚΠΛΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ και την ερευνα του στο Θεμα "Ladyboys:"Μπορεις να το κανεις!!!!!!".Εχεις χαιρετισματα απ'ολα τα παιδια και την αγαπη τους

O Fysarmonikas ηταν εκτος Ελλαδος και δεν μπορουσε να ερθει(Χαιρετισματα και την αγαπη μου στον Σταυρο)

O Voltaire απ'οτι φανταζομαι μας "πουλησε" για να παει καπου αλλου!!!!Ε,Spyro????Μηπως τον ειχες εκει στα μερη σου???? :grin: :grin: :grin: :grin:

Και παλι παιδια,να στε καλα και να'μαστε γεροι και να εχουμε λεφτα για να ξαναπαμε στην Ταυλανδη

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Παιδες.........εχω νεα απο Egypt air.........O φιλος Δημητρης(που ειναι τωρα Ταυλανδη)πεταξε με Egypt air πριν 4 μερες........Τηλεφωνηθηκαμε σημερα το πρωι και εχω πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες!!!!
Λιγο αναμονη.........

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Zan......ολα τα παιδια στεναχωρηθηκαν που δεν ηρθες....ηθελαν ολοι να γνωρισουν τον "ΜΕΓΑΛΟ" Djzan με τις ΕΚΠΛΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ και την ερευνα του στο Θεμα "Ladyboys:"Μπορεις να το κανεις!!!!!!".Εχεις χαιρετισματα απ'ολα τα παιδια και την αγαπη τους

ευχαριστω για τα καλα λογια. χαιρετισματα σε ολους! ειμαι σιγουρος οτι περασατε καλα!  :dancing:

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
ρε παιδια τι γινετε στην thai ηθελα να παω τελη αυγουστου και αρχιζω να το σκεφτομε...!!εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα....και ηθελα τρελα να παω αλλα δεν ξερω τωρα...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια τι γινετε στην thai ηθελα να παω τελη αυγουστου και αρχιζω να το σκεφτομε...!!εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα....και ηθελα τρελα να παω αλλα δεν ξερω τωρα...
Φίλε μέχρι τον Αυγουστο δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, πάντος τώρα πρέπει να έχει ηρεμίσει κάπως η κατάσταση από ότι μου είπε και το τιλάκ από μπανγόκ σήμερα το πρωί

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγω παντως ψηθηκα. Παιρνω τα μπογαλακια μου και μετακομιζω αμεσως στο Dubrovnik sex trip...
ελα σολφεζ θα αφησεις το thread τελικα?διαβασα τις αφηγησεις σου τις παλιες σου αφηγησεις.περα απο το γεγονος οτι καυλωσα και αδημονω να κανω το πρωτο μου ταξιδι στην ταιλανδη εχεις φοβερο χιουμορ.και πιστευω οτι ακομα και αν πας να βρεις κομματους στο πρωην ανατολικο μπλοκ σιγουρα δεν προκειται να εγκαταλειψεις την ταιλανδη με τα κουκλια της.αλλη χαρη υπαρχει εκει.πιστευω οτι ταιλανδη ξεφευγεις τελειως.και μαγκες μην ξεχναμε οτι ολα ειναι σχετικα.αναλογα τι πληρωνεις ειναι και αυτο που παιρνεις.και αναφερομαι σε ολα οσα μπορει να ξοδεψει ενας αντρας στο ταξιδι του.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλα ρε ειστε πολυ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!! υπαρχουν ατομα απο Θεσσαλονικη και γενικα απο Β. Ελλαδα που ασχολουνται με Ταυλανδεζες!!!! οταν το Βελιγραδι ειναι μιση γκαζια απο τη Σαλονικη και οταν καθε καλοκαιρι οι παραλιες της Χαλκιδικης και της Κατερινης κατακλυζονται απο καθε λογης Σλαβοκοριτσα και by the way αφου οι Ταυλανδες ειναι τοσο ομορφες και σεξυ γιατι η Ταυλανδη εχει βιζιτες με Ρωσιδες απο που ερχονται απο Σιβηρια :think: :think:
φιλε ετσι και διαβασεις το thread αυτο απο την αρχη ισως να αλλαξεις γνωμη.για αυτο το θεμα πιστευω οτι καταλληλοτεροι να απαντησουν ειναι οι παλιοι και γνωστες της ταιλανδης.kostasf16 fantomas vonmakoulis lordjim pipinomaniac κ.τ.λ.δεν λεω εχει θεογκομενες και στο πρωην ανατολικο μπλοκ και εγω θελω να παω ταξιδια σε αυτες τις χωρες αλλα και αν δεις φοτο εδω εχει κατι κουκλια ασιατικα στην ταιλανδη για πινακες ζωγραφικης μιλαμε.και στο κρεβατι αν πας θα το δεις φιλε...διαβασε το thread απο την αρχη και θα μαθεις πολλα...ισως και να μην εισαι τοσο απολυτος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειναι οι Ταυλανδες τοσο ομορφες η ασχημες που δεν μπορει ενας απειρος Ευρωπαιος να ξεχωρισει εναν τραβελο απο μοια κανονικη γυναικα
Ειναι η Ταυλανδη μια απο τις ποιο επικινδυνες χωρες για AIDS/HIV αλλα και αλλα αφροδισια αλλα και μη νοσηματα (τυφος, ηπατιτηδες μπλα μπλα μπλα)
Ειναι η Ταυλανδη πρωταθλητρια στο βρωμερο αθλημα της παιδεραστιας και ποσο ευκολο ειναι να καταληξει ενας μαλακας Ευρωπαιος στης φυλακης τα καγκελα γιατι ενας καριολης νταβας θα του εχει πλασαρει ανηλικη πορνη, πως να την ξεχωρισει ο μαλακας ο Ευρωπαιος αφου ολες ειναι ακολες και αβυζες
Ειναι η Ταυλανδη ανασφαλης χωρα με παραδειγμα τα τελευταια γεγονοτα οπου οι πραιτορες του βασιλεια θεου Ραμα που λατρευουν εκει σκοτωναν αδιακριτως στο κεντρο της πολης οποιον εβρισκαν
Οι απαντησεις ειναι προφανης και γνωστες απο εμπειρους Ταυλανδοπληκτους οχι ομως και απο τον καθε μαλακα που μπαινει εδω μεσα και γουσταρει να παει εκει επειδη τον εκλασε μια Ελληνιδα γκομενα η του την ειπε μια Σλαυα πουτανα ψαχνωνταες τις Ασιατησες σκλαβες του ερωτα.
Χωρις να θεωρω τον εαυτο μου "εμπειρο",μιας και πηγαινω μονο 4 χρονια,θα σου απαντησω εως το σημειο που ξερω και μπορω.
α)Ναι στη Ταυλανδη υπαρχουν πολλα "τραβελια",τα λεγομενα ladyboys,αλλα εκει δεν τα αντιμετωπιζει η ταυλανδικη κοινωνια σα πουστηδες,αλλα σαν τριτο φυλο και μαλιστα τα αποδεχονται σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο,απο οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου.
Δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να τα ξεχωρισεις...Αν ξεκινας με το βασικο κανονα "Δε τη πεφτω σε γυναικα ανω του 1.65",εισαι κατα 95% σιγουρος οτι δε θα τη πατησεις.
β)Ναι η Ταυλανδη ΕΙΝΑΙ επικινδυνη χωρα για AIDS και αλλα αφροδισια,αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο ας πουμε απο πολλες πρωην σοβιετικες χωρες και ειδικα Μολδαβια-Ουκρανια που ειναι η πρωταθλητριες στα αφροδισια και στο AIDS.
γ)Οσον αφορα το θεμα της παιδεραστιας,μαλλον μπερδευεις τη Ταυλανδη με τη Καμποτζη.Στη Ταυλανδη εχουν ψηφιστει τα τελευταια 10 χρονια τοσο σκληροι νομοι,που εχουν εξαλειψει σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο τη παιδεραστια.Βεβαια παντα υπαρχει η περιπτωση να τη πατησεις,γι αυτο παντα κοιταζεις ταυτοτητα.
Οσον αφορα το θεμα οτι ειναι κοντες,αβιζες και ακωλες,αυτο ειναι θεμα γουστου...Εμενα ας πουμε αυτες μου αρεσουν...Και θεωρω οποιον αντρα γουσταρει τις γυναικες με 4-5 νουμερο βυζι,περιφερεια σα γηπεδο ποδοσφαιρου και 1.80 υψος, η ανωμαλο η πουστη...Δεν ειναι δυνατον να γαμας μια γυναικα που εχει υψος "αντρικο"...Οι αντρες ειναι ψηλοι και η γυναικες κοντες...Καθε τι αλλο ειναι τερατογενεση...ΤΕΛΟΣ..
δ)Ταραχες μπορουν να ξεσπασουν παντου,σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου.Μηπως ξεχασες τι εγινε περυσι στη Μολδαβια με τις εξεγερσεις των φοιτητων και τα προβληματα με τη Ρουμανια?
Κανενα μερος δεν ειναι απολυτα ασφαλες,αλλα θεωρω τη Ταυλανδη 100 φορες πιο ασφαλη,απο ολες τις πρωην ανατολικες χωρες.Αληθεια,σε ποια πρωην ανατολικη χωρα,μπορεις να κυκλοφορεις στις 4-5 τα ξημερωματα,σε ενα σκοτεινο δρομακι,με χρυσο ρολοι στο χερι,να τραβας με τη βιντεοκαμερα και 1.000 ευρω στη τσεπη και να εισαι σιγουρος οτι δε θα σε πειραξει κανενας??Στη Ταυλανδη ομως που οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για να προστατευουν το τουριστα,κανενας δε σκεφτεται να σε κλεψει...Γιατι αν ενας Ταυλανδος κλεψει Ταυλανδο,τιμωρειται με μια "αλφα" ποινη..Αν κλεψει τουριστα και τον πιασουν,τιμωρειται διπλα και τριπλα..
Φαντασου επισης πως αυτοι που εκαναν τα επεισοδια στη Ταυλανδη,εκτος απο ολα τα αλλα,κατηγορουνται και για εθνικη προδοσια,γιατι εκαναν κακο στο τουρισμο της Ταυλανδης,που αποτελει περιπου το 10% του ΑΕΠ...
Αυτες ειναι λοιπον οι "προφανεις" απαντησεις και οποιος παρακολουθει το συγκεκριμενο τοπικ,μπορει να μαθει πολλα πραγματα και να γλυτωσει απο πολλες κακοτοπιες...
Αν παλι δε μπει στο κοπο να διαβασει το thread η εστω να ρωτησει,πριν κανει αυτο το ταξιδι,κανει κακο του κεφαλιου του...

Τελος,θα ηθελα να πω οτι προσωπικα εγω δεν εχω κανενα τρελλο κολλημα ΜΟΝΟ με τις Ασιατισες...Ομορφες γυναικες υπαρχουν παντου..Και εαν φιλε Βαρωνε,εχεις να μου προτεινεις καποια χωρα του κοσμου με Σλαβοκοριτσα-Ρωσοκοριτσα, που να παω για 15 μερες και
α)Να πηδαω καθε μερα 1-2 γκομενες,τις οποιες θα εχω την ανεση και την ηρεμια να διαλεξω σε καποιο μπαρ η στο δρομο,αναμεσα απο 100αδες,χωρις να κουνησω καλα-καλα το δαχτυλακι μου και χωρις βεβαια να υπαρχει πιθανοτητα ανω του 1% να φαω χυλοπιτα...
β)Να μενω σε 3αστερο ξενοδοχειο στο κεντρο της δρασης...
γ)Να τρωω σε καλα εστιατορια και να πηγαινω σε ωραια κλαμπακια το βραδυ να πινω τα ποτακια μου...
δ)Να εχει θαλασσα για να κανω τα μπανακια μου,η εστω πισινα στο ξενοδοχειο...
Και ολα αυτα με ενα συνολικο μπατζετ γυρω στα 2000 ευρω με ΟΛΑ μεσα (αεροπορικα,διαμονη,φαγητα,ποτα,γαμησια) για 15 μερες...
Περιμενω προτασεις... ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Χωρις να θεωρω τον εαυτο μου "εμπειρο",μιας και πηγαινω μονο 4 χρονια,θα σου απαντησω εως το σημειο που ξερω και μπορω.
α)Ναι στη Ταυλανδη υπαρχουν πολλα "τραβελια",τα λεγομενα ladyboys,αλλα εκει δεν τα αντιμετωπιζει η ταυλανδικη κοινωνια σα πουστηδες,αλλα σαν τριτο φυλο και μαλιστα τα αποδεχονται σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο,απο οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου.
Δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να τα ξεχωρισεις...Αν ξεκινας με το βασικο κανονα "Δε τη πεφτω σε γυναικα ανω του 1.65",εισαι κατα 95% σιγουρος οτι δε θα τη πατησεις.
β)Ναι η Ταυλανδη ΕΙΝΑΙ επικινδυνη χωρα για AIDS και αλλα αφροδισια,αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο ας πουμε απο πολλες πρωην σοβιετικες χωρες και ειδικα Μολδαβια-Ουκρανια που ειναι η πρωταθλητριες στα αφροδισια και στο AIDS.
γ)Οσον αφορα το θεμα της παιδεραστιας,μαλλον μπερδευεις τη Ταυλανδη με τη Καμποτζη.Στη Ταυλανδη εχουν ψηφιστει τα τελευταια 10 χρονια τοσο σκληροι νομοι,που εχουν εξαλειψει σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο τη παιδεραστια.Βεβαια παντα υπαρχει η περιπτωση να τη πατησεις,γι αυτο παντα κοιταζεις ταυτοτητα.
Οσον αφορα το θεμα οτι ειναι κοντες,αβιζες και ακωλες,αυτο ειναι θεμα γουστου...Εμενα ας πουμε αυτες μου αρεσουν...Και θεωρω οποιον αντρα γουσταρει τις γυναικες με 4-5 νουμερο βυζι,περιφερεια σα γηπεδο ποδοσφαιρου και 1.80 υψος, η ανωμαλο η πουστη...Δεν ειναι δυνατον να γαμας μια γυναικα που εχει υψος "αντρικο"...Οι αντρες ειναι ψηλοι και η γυναικες κοντες...Καθε τι αλλο ειναι τερατογενεση...ΤΕΛΟΣ..
δ)Ταραχες μπορουν να ξεσπασουν παντου,σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου.Μηπως ξεχασες τι εγινε περυσι στη Μολδαβια με τις εξεγερσεις των φοιτητων και τα προβληματα με τη Ρουμανια?
Κανενα μερος δεν ειναι απολυτα ασφαλες,αλλα θεωρω τη Ταυλανδη 100 φορες πιο ασφαλη,απο ολες τις πρωην ανατολικες χωρες.Αληθεια,σε ποια πρωην ανατολικη χωρα,μπορεις να κυκλοφορεις στις 4-5 τα ξημερωματα,σε ενα σκοτεινο δρομακι,με χρυσο ρολοι στο χερι,να τραβας με τη βιντεοκαμερα και 1.000 ευρω στη τσεπη και να εισαι σιγουρος οτι δε θα σε πειραξει κανενας??Στη Ταυλανδη ομως που οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για να προστατευουν το τουριστα,κανενας δε σκεφτεται να σε κλεψει...Γιατι αν ενας Ταυλανδος κλεψει Ταυλανδο,τιμωρειται με μια "αλφα" ποινη..Αν κλεψει τουριστα και τον πιασουν,τιμωρειται διπλα και τριπλα..
Φαντασου επισης πως αυτοι που εκαναν τα επεισοδια στη Ταυλανδη,εκτος απο ολα τα αλλα,κατηγορουνται και για εθνικη προδοσια,γιατι εκαναν κακο στο τουρισμο της Ταυλανδης,που αποτελει περιπου το 10% του ΑΕΠ...
Αυτες ειναι λοιπον οι "προφανεις" απαντησεις και οποιος παρακολουθει το συγκεκριμενο τοπικ,μπορει να μαθει πολλα πραγματα και να γλυτωσει απο πολλες κακοτοπιες...
Αν παλι δε μπει στο κοπο να διαβασει το thread η εστω να ρωτησει,πριν κανει αυτο το ταξιδι,κανει κακο του κεφαλιου του...

Τελος,θα ηθελα να πω οτι προσωπικα εγω δεν εχω κανενα τρελλο κολλημα ΜΟΝΟ με τις Ασιατισες...Ομορφες γυναικες υπαρχουν παντου..Και εαν φιλε Βαρωνε,εχεις να μου προτεινεις καποια χωρα του κοσμου με Σλαβοκοριτσα-Ρωσοκοριτσα, που να παω για 15 μερες και
α)Να πηδαω καθε μερα 1-2 γκομενες,τις οποιες θα εχω την ανεση και την ηρεμια να διαλεξω σε καποιο μπαρ η στο δρομο,αναμεσα απο 100αδες,χωρις να κουνησω καλα-καλα το δαχτυλακι μου και χωρις βεβαια να υπαρχει πιθανοτητα ανω του 1% να φαω χυλοπιτα...
γ)Να τρωω σε καλα εστιατορια και να πηγαινω σε ωραια κλαμπακια το βραδυ να πινω τα ποτακια μου...
Και ολα αυτα με ενα συνολικο μπατζετ γυρω στα 2000 ευρω με ΟΛΑ μεσα (αεροπορικα,διαμονη,φαγητα,ποτα,γαμησια) για 15 μερες...
Περιμενω προτασεις... ;)
μπραβο ρε πιπι τα ειπες ολα σχεδον γιατι δεν φτανει μια σειρα μονο για ταιλανδη.απο εδω φαινονται οι παλιοοι...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Περιμενω προτασεις... ;)
  :thumbsup:  πεστα πιπι      και οσο αναφορα τον κυριο στον οποιο απαντησες του ευχομαι να βρει και αυτος μια χωρα σαν την ταυλανδη να τον μαγεψει οπως εμας,  και να νοιωθει καθε φορα που παει οτι ειναι 19 χρονων παιδι και να κανει σεξ (με περισσοτερα κουραγια απο οσα ειχε τοτε)  αλλα δεν βαριεσε δεν πηγαν δεν ειδαν δεν νοιωσαν!  μαι πελ αι

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255

Περιμενω προτασεις... ;)

Φιλε Πιπινο,δεν μπορουσες να τα πεις καλυτερα.......Μαζι σου 1000%....  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Παιδες....Επανερχομαι για την Egypt Air

Οπως σας ειχα γραψει ειχα τηλ.επικοινωνια με τον φιλο Taxidiwtis(ο οποιος εφυγε πριν 4 μερες για Ταυλανδη)και Ταξιδεψε με Εgypt Air......

EΠΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

ΑΘηνα-Καιρο περιπου 2 ωρες η πτηση......Η αναμονη στο Καιρο ειναι 6-7 ωρες......
Εχεις 2 επιλογες
1)Επισκεψη στις Πυραμιδες
2)Καταλυση σε ξενοδοχειο(μεχρι την ωρα που θα φυγεις)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Πληρωνεις περιπου 22 ευρω(Visa+Φαγητο).......Αν δεν θελεις φαγητο ειναι μονο η VISA περιπου 12 ευρω.........
Τις Βλεπεις απο μακρια και γενικως η κινηση στο Καιρο ειναι Αρκετη(και ο τροπος που οδηγανε δεν ειναι και ο καλυτερος στον κοσμο!!!!)

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ερχεται Βανακι και σε παιρνει και σε παει στο Ηοτελ(το οποιο ειναι 3 λεπτα απ'το αεροδρομιο)..........αν θελεις να παρεις μαζι σου το διαβατηριο σου,πληρωνεις 15 ευρω....αν το αφησεις στο κισε της Egypτ,δεν πληρωνεις τιποτα!!!Το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλο(5 αστερων)........Στις 7 το απογευμα τρως δωρεαν!!!!!κατα τις 9 το βραδακι,σε παιρνουν και πατε αεροδρομιο(11.30 φευγει η πτηση για Bangkok)

Tωρα το πιο ενδιαφερον κομματι.....η Πτηση Καιρο-Βανγκοκ

Ειναι 8 ωρες η πτηση μεχρι Μπανγκοκ.........Το αεροπλανo ειναι καινουγιο Airbus........Δεν ειχε πολυ κοσμο το αεροπλανο...........Καλα καθισματα......Το βραδυ εχεις 1 γευμα και 1 το πρωι(αρκετα καλα και τα 2).........και η πτηση του ηταν πολυ καλη....την αλλη μερα το πρωι εισαι Μπανγκοκ

Με λιγα λογια αυτο που καταλαβα εγω(και μου το ειπε και ο Taxidiwtis) einai οτι για τα Λεφτα που εχει το εισητηριο(το οποιο ειναι το φτηνοτερο αυτη την στιγμη της αγορας)ειναι παρα πολυ καλη επιλογη...........

Με το καλο οταν γυρισει θα σας γραψω και για την επιστροφη..

Φιλε Taxidiwti,σ'ευχαριστω για την ενημερωση(και πιστευω αλοι εδω μεσα σ'ευχαριστουν) και να περνας καλα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom