Ειναι οι Ταυλανδες τοσο ομορφες η ασχημες που δεν μπορει ενας απειρος Ευρωπαιος να ξεχωρισει εναν τραβελο απο μοια κανονικη γυναικα
Ειναι η Ταυλανδη μια απο τις ποιο επικινδυνες χωρες για AIDS/HIV αλλα και αλλα αφροδισια αλλα και μη νοσηματα (τυφος, ηπατιτηδες μπλα μπλα μπλα)
Ειναι η Ταυλανδη πρωταθλητρια στο βρωμερο αθλημα της παιδεραστιας και ποσο ευκολο ειναι να καταληξει ενας μαλακας Ευρωπαιος στης φυλακης τα καγκελα γιατι ενας καριολης νταβας θα του εχει πλασαρει ανηλικη πορνη, πως να την ξεχωρισει ο μαλακας ο Ευρωπαιος αφου ολες ειναι ακολες και αβυζες
Ειναι η Ταυλανδη ανασφαλης χωρα με παραδειγμα τα τελευταια γεγονοτα οπου οι πραιτορες του βασιλεια θεου Ραμα που λατρευουν εκει σκοτωναν αδιακριτως στο κεντρο της πολης οποιον εβρισκαν
Οι απαντησεις ειναι προφανης και γνωστες απο εμπειρους Ταυλανδοπληκτους οχι ομως και απο τον καθε μαλακα που μπαινει εδω μεσα και γουσταρει να παει εκει επειδη τον εκλασε μια Ελληνιδα γκομενα η του την ειπε μια Σλαυα πουτανα ψαχνωνταες τις Ασιατησες σκλαβες του ερωτα.
Χωρις να θεωρω τον εαυτο μου "εμπειρο",μιας και πηγαινω μονο 4 χρονια,θα σου απαντησω εως το σημειο που ξερω και μπορω.
α)Ναι στη Ταυλανδη υπαρχουν πολλα "τραβελια",τα λεγομενα ladyboys,αλλα εκει δεν τα αντιμετωπιζει η ταυλανδικη κοινωνια σα πουστηδες,αλλα σαν τριτο φυλο και μαλιστα τα αποδεχονται σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο,απο οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου.
Δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να τα ξεχωρισεις...Αν ξεκινας με το βασικο κανονα "Δε τη πεφτω σε γυναικα ανω του 1.65",εισαι κατα 95% σιγουρος οτι δε θα τη πατησεις.
β)Ναι η Ταυλανδη ΕΙΝΑΙ επικινδυνη χωρα για AIDS και αλλα αφροδισια,αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο ας πουμε απο πολλες πρωην σοβιετικες χωρες και ειδικα Μολδαβια-Ουκρανια που ειναι η πρωταθλητριες στα αφροδισια και στο AIDS.
γ)Οσον αφορα το θεμα της παιδεραστιας,μαλλον μπερδευεις τη Ταυλανδη με τη Καμποτζη.Στη Ταυλανδη εχουν ψηφιστει τα τελευταια 10 χρονια τοσο σκληροι νομοι,που εχουν εξαλειψει σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο τη παιδεραστια.Βεβαια παντα υπαρχει η περιπτωση να τη πατησεις,γι αυτο παντα κοιταζεις ταυτοτητα.
Οσον αφορα το θεμα οτι ειναι κοντες,αβιζες και ακωλες,αυτο ειναι θεμα γουστου...Εμενα ας πουμε αυτες μου αρεσουν...Και θεωρω οποιον αντρα γουσταρει τις γυναικες με 4-5 νουμερο βυζι,περιφερεια σα γηπεδο ποδοσφαιρου και 1.80 υψος, η ανωμαλο η πουστη...Δεν ειναι δυνατον να γαμας μια γυναικα που εχει υψος "αντρικο"...Οι αντρες ειναι ψηλοι και η γυναικες κοντες...Καθε τι αλλο ειναι τερατογενεση...ΤΕΛΟΣ..
δ)Ταραχες μπορουν να ξεσπασουν παντου,σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου.Μηπως ξεχασες τι εγινε περυσι στη Μολδαβια με τις εξεγερσεις των φοιτητων και τα προβληματα με τη Ρουμανια?
Κανενα μερος δεν ειναι απολυτα ασφαλες,αλλα θεωρω τη Ταυλανδη 100 φορες πιο ασφαλη,απο ολες τις πρωην ανατολικες χωρες.Αληθεια,σε ποια πρωην ανατολικη χωρα,μπορεις να κυκλοφορεις στις 4-5 τα ξημερωματα,σε ενα σκοτεινο δρομακι,με χρυσο ρολοι στο χερι,να τραβας με τη βιντεοκαμερα και 1.000 ευρω στη τσεπη και να εισαι σιγουρος οτι δε θα σε πειραξει κανενας??Στη Ταυλανδη ομως που οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για να προστατευουν το τουριστα,κανενας δε σκεφτεται να σε κλεψει...Γιατι αν ενας Ταυλανδος κλεψει Ταυλανδο,τιμωρειται με μια "αλφα" ποινη..Αν κλεψει τουριστα και τον πιασουν,τιμωρειται διπλα και τριπλα..
Φαντασου επισης πως αυτοι που εκαναν τα επεισοδια στη Ταυλανδη,εκτος απο ολα τα αλλα,κατηγορουνται και για εθνικη προδοσια,γιατι εκαναν κακο στο τουρισμο της Ταυλανδης,που αποτελει περιπου το 10% του ΑΕΠ...
Αυτες ειναι λοιπον οι "προφανεις" απαντησεις και οποιος παρακολουθει το συγκεκριμενο τοπικ,μπορει να μαθει πολλα πραγματα και να γλυτωσει απο πολλες κακοτοπιες...
Αν παλι δε μπει στο κοπο να διαβασει το thread η εστω να ρωτησει,πριν κανει αυτο το ταξιδι,κανει κακο του κεφαλιου του...
Τελος,θα ηθελα να πω οτι προσωπικα εγω δεν εχω κανενα τρελλο κολλημα ΜΟΝΟ με τις Ασιατισες...Ομορφες γυναικες υπαρχουν παντου..Και εαν φιλε Βαρωνε,εχεις να μου προτεινεις καποια χωρα του κοσμου με Σλαβοκοριτσα-Ρωσοκοριτσα, που να παω για 15 μερες και
α)Να πηδαω καθε μερα 1-2 γκομενες,τις οποιες θα εχω την ανεση και την ηρεμια να διαλεξω σε καποιο μπαρ η στο δρομο,αναμεσα απο 100αδες,χωρις να κουνησω καλα-καλα το δαχτυλακι μου και χωρις βεβαια να υπαρχει πιθανοτητα ανω του 1% να φαω χυλοπιτα...
β)Να μενω σε 3αστερο ξενοδοχειο στο κεντρο της δρασης...
γ)Να τρωω σε καλα εστιατορια και να πηγαινω σε ωραια κλαμπακια το βραδυ να πινω τα ποτακια μου...
δ)Να εχει θαλασσα για να κανω τα μπανακια μου,η εστω πισινα στο ξενοδοχειο...
Και ολα αυτα με ενα συνολικο μπατζετ γυρω στα 2000 ευρω με ΟΛΑ μεσα (αεροπορικα,διαμονη,φαγητα,ποτα,γαμησια) για 15 μερες...
Περιμενω προτασεις... ;)