Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο site  για συκριτικές τιμές  σε ξενοδοχεια -και η μοναδική περίπτωση να πετύχετε καλύτερες τιμές από αυτές της Agoda- είναι το
Τελικά φεύγω 17 Ιουλίου, επιστροφή 7 Σεπτέμβρη. Τιμή Thai 600€. Πολύ καλά.
Θα πάω κατευθείαν Πατάγια και μετά βλέπουμε.
Παντως το Agoda στα συγκριτικα σαιτ ελαχιστες φορες εχει την καλλιτερη τιμη. Καλα να περασεις φιλε μου και αν σου μενει καιρος στελνε και καμμια ανταποκριση  απο το μετωπο.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να τελειώνουμε γρήγορα όμως με τα διαδικαστικά του συνεδρίου αύριο και να χτυπήσουμε κανένα τσιπουράδικο και μετά καμιά μπαγλαμαδιά, σιγά μη πετάξω τόσα μίλια να βλέπω στερημένους μαντράχαλους  :2funny:

Για οργανώστε το Ω Μακεδόνες!
Στελνω τους συναγωνιστικους μου χαιρετισμους στο Α Πανμακεδονικο Συνεδριο Ταυλανδοπληκτων.Σας ευχομαι καλη κρασοκατανυξη και να περασετε καλα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
736
Πόντοι
4.255
Στελνω τους συναγωνιστικους μου χαιρετισμους στο Α Πανμακεδονικο Συνεδριο Ταυλανδοπληκτων.Σας ευχομαι καλη κρασοκατανυξη και να περασετε καλα.

να'σαι καλα,φιλε μου...........προλαβαινεις να παρεις το αεροπλανο και να ερθεις... :dancing: :dancing: :dancing:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
2 πιπινια αφιερωμενα στο πιπινομανια!!!  :grin:
ας μου πει πως μπορει να σου κατσει μια τετοια???  :think:
ελα φιλε μου τι τιμη υπολιγιζεις οτι παιζουν τα μωρα αυτα περιπου?πηρες καμια απο αυτες?και τα 2 ειναι μανουλια με ποσα εκτιμας οτι παιρνω την μια και με ποσα και τις δυο?ετσι να παρω μια οικονομικη προγευση.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
By the way τι παίζει από Go-gos  στη Θεσσαλονίκη; :think:
Καλα ρε ειστε πολυ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!! υπαρχουν ατομα απο Θεσσαλονικη και γενικα απο Β. Ελλαδα που ασχολουνται με Ταυλανδεζες!!!! οταν το Βελιγραδι ειναι μιση γκαζια απο τη Σαλονικη και οταν καθε καλοκαιρι οι παραλιες της Χαλκιδικης και της Κατερινης κατακλυζονται απο καθε λογης Σλαβοκοριτσα και by the way αφου οι Ταυλανδες ειναι τοσο ομορφες και σεξυ γιατι η Ταυλανδη εχει βιζιτες με Ρωσιδες απο που ερχονται απο Σιβηρια :think: :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλα ρε ειστε πολυ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!! υπαρχουν ατομα απο Θεσσαλονικη και γενικα απο Β. Ελλαδα που ασχολουνται με Ταυλανδεζες!!!! οταν το Βελιγραδι ειναι μιση γκαζια απο τη Σαλονικη και οταν καθε καλοκαιρι οι παραλιες της Χαλκιδικης και της Κατερινης κατακλυζονται απο καθε λογης Σλαβοκοριτσα και by the way αφου οι Ταυλανδες ειναι τοσο ομορφες και σεξυ γιατι η Ταυλανδη εχει βιζιτες με Ρωσιδες απο που ερχονται απο Σιβηρια :think: :think:
Καλώς το Βαρώνο
Ελα ρε φίλε έχει ρωσίδες στην Ταιλάνδη? κοίτα τι μαθαίνεις :2funny:
Γιώργο δεν πιστεύω να σαι εσύ? ( ο φίλος που έλεγα πριν ότι πήγε 3 μέρες Πατάγια και δεν μάμησε καθόλου γιατί δεν του αρέσαν οι Ταιλανδές και δεν ξέρανε καλά αγγλικά και ένα βράδυ πήγε στο στρηπτιτζάδικο της WS με τις Ρωσίδες και χωρίς να μαμήσει χάλασε καμιά 200αριά ευρώ όσα θα δινε και εδώ στο Ciroco ξέρω γω) :2funny: :2funny: :2funny:
by the way ρωσίδες έχει παντού στον κόσμο εκτός από τη Ρωσία είναι το ποιο εξαγώγιμο προιόν της Ρωσίας, μετά πάει το φυσικό αέριο
Στις συγκεκριμένες στην Ταιλάνδη πάνε αποκλειστικά Αραβες και Ιαπωνέζοι
Οι falang προτιμάνε το ντόπιο

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Καλώς το Βαρώνο
Ελα ρε φίλε έχει ρωσίδες στην Ταιλάνδη? κοίτα τι μαθαίνεις :2funny:
Γιώργο δεν πιστεύω να σαι εσύ? ( ο φίλος που έλεγα πριν ότι πήγε 3 μέρες Πατάγια και δεν μάμησε καθόλου γιατί δεν του αρέσαν οι Ταιλανδές και δεν ξέρανε καλά αγγλικά και ένα βράδυ πήγε στο στρηπτιτζάδικο της WS με τις Ρωσίδες και χωρίς να μαμήσει χάλασε καμιά 200αριά ευρώ όσα θα δινε και εδώ στο Ciroco ξέρω γω) :2funny: :2funny: :2funny:
by the way ρωσίδες έχει παντού στον κόσμο εκτός από τη Ρωσία είναι το ποιο εξαγώγιμο προιόν της Ρωσίας, μετά πάει το φυσικό αέριο
Στις συγκεκριμένες στην Ταιλάνδη πάνε αποκλειστικά Αραβες και Ιαπωνέζοι
Οι falang προτιμάνε το ντόπιο
Ρωσιδες και Τσεχες εχει παντου Ταυλανδεζες μονο στην Ταυλανδη και στο Λονδινο σου λεει κατι αυτο :think: :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ρωσιδες και Τσεχες εχει παντου Ταυλανδεζες μονο στην Ταυλανδη και στο Λονδινο σου λεει κατι αυτο :think: :think:
Για αυτό πάμε στην Ταιλάνδη φίλε
άμμα ήταν θα πεταγόμασταν μισή γκαζιά στο Βαλιγράδι για Ταιλανδές :2funny:
Αυτό σου λέει κάτι :grin:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υπάρχουν όντως ΑΡΡΩΣΤΟΙ σε αυτό το site, που μπαίνουν στο thread "Ταϊλάνδη sex trip" για να....την πουν σε όσους τους αρέσουν οι Ταϊλανδέζες - και να γαμήσουν το καλύτερο thread όλου του bou.tv.

Κι εγώ γουστάρω τις Ρωσσίδες, αλλά δεν έχω λόγο να την λέω σε όσους γουστάρουν τις Ταϊλανδέζες ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ THREAD, όπως αντίστοιχα δεν θέλω να μπαίνουν οι φίλοι Ταϊλανδόπληκτοι στο "Ρωσία, sex & vodka" για να το κάνουν μπάχαλο στο σπαμάρισμα.

:helpplea: :helpplea: έλεος με την μαλακία

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Για αυτό πάμε στην Ταιλάνδη φίλε
άμμα ήταν θα πεταγόμασταν μισή γκαζιά στο Βαλιγράδι για Ταιλανδές :2funny:
Αυτό σου λέει κάτι :grin:
Ταυλανδεζα στην πρωην Γιουγκοσλαβια μονο για καθαρηστρια κανει

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ταυλανδεζα στην πρωην Γιουγκοσλαβια μονο για καθαρηστρια κανει
Πρώην Γιουγκοσλάβα στην Ταιλάνδη να δεις πως το πε ένας συναγωνιστής, μόνο χώρο στο κρεβάτι πιάνει :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Υπάρχουν όντως ΑΡΡΩΣΤΟΙ σε αυτό το site, που μπαίνουν στο thread "Ταϊλάνδη sex trip" για να....την πουν σε όσους τους αρέσουν οι Ταϊλανδέζες - και να γαμήσουν το καλύτερο thread όλου του bou.tv.

Κι εγώ γουστάρω τις Ρωσσίδες, αλλά δεν έχω λόγο να την λέω σε όσους γουστάρουν τις Ταϊλανδέζες ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ THREAD, όπως αντίστοιχα δεν θέλω να μπαίνουν οι φίλοι Ταϊλανδόπληκτοι στο "Ρωσία, sex & vodka" για να το κάνουν μπάχαλο στο σπαμάρισμα.

Δεν πηράζει φίλε καλό είναι να ακούμε και καμιά αντίθετη άποψη
Δημοκρατία έχουμε άλλωστε τι να πεις σε κάποιον που μέχρι στιγμής βλέπει ως μονόφθαλμος και νομίζει ότι βλέπει σαν Γεράκι, αν όμως δει και από το άλλο μάτι θα νομίζει ότι έγινε ο superman
Βαρώνε μου ελπίζω να μην με παρεξηγείς για το αλιγορικό μου παράδειγμα όπως είπες και εσύ με χιούμορ πάντα και καλή διάθεση

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
736
Πόντοι
4.255
Παιδες....πριν απο λιγο ηρθε στην Θεσ/νικη ο Pagtao........και μενει στο ιδιο χοτελ με τον Dr Tilak!!!!!θα καει το πελεκουδι σημερα!!!!

οσα παιδια εινα απο Δυτ.Θεσ/νικη η κεντρο και εχουν αμαξι(εγω εχω 2 θεσεις κενες στο αμαξι),αν θελουν και μπορουν,εγω με το αμαξι και με το αμαξι του Dr Tilak εχουμε ραντεβου 8 η ωρα στην οδο Σαλαμινος(Λαδαδικα,η οδος που παει για το λιμανι.....εκει που ειναι ο "Κρικελας" η Ταβερνα και απεναντι απ'το Hotel "Mediterean Palace")να παμε ολοι μαζι......σαν Κομβου
τ'αμαξι μου ειναι ενα Toyota Auris.......

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες....πριν απο λιγο ηρθε στην Θεσ/νικη ο Pagtao........και μενει στο ιδιο χοτελ με τον Dr Tilak!!!!!θα καει το πελεκουδι σημερα!!!!

οσα παιδια εινα απο Δυτ.Θεσ/νικη η κεντρο και εχουν αμαξι(εγω εχω 2 θεσεις κενες στο αμαξι),αν θελουν και μπορουν,εγω με το αμαξι και με το αμαξι του Dr Tilak εχουμε ραντεβου 8 η ωρα στην οδο Σαλαμινος(Λαδαδικα,η οδος που παει για το λιμανι.....εκει που ειναι ο "Κρικελας" η Ταβερνα και απεναντι απ'το Hotel "Mediterean Palace")να παμε ολοι μαζι......σαν Κομβου
τ'αμαξι μου ειναι ενα Toyota Auris.......
Αντε μάγκες καλά να περάσετε πιείτε και μια γουλιά και για μας
Λάκη δυστηχώς εγώ δεν μπόρεσα να ανέβω ένεκα έκτακτων οικονομικών υποχρεώσεων (γάμοι, βαφτήσια, γεννητούρια) μπορεί και να τα πούμε απευθείας κάτω

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Για να το σοβαρεψουμε και λιγο, εσυ εχεις παει Ταυλανδη? αν οχι πως βγαινεις και τους υπερασπιζεσαι :think: :think:. Ο λογος που παω κοντρα στους Ταυλανδοπληκτους ειναι οτι παρουσιαζουν την Ταυλανδη σαν να βρισκεται καπου μεταξυ Τσεχιας και Λετονιας. Και αυτα που εχω να ρωτησω ειναι τα εξης:
Ειναι οι Ταυλανδες τοσο ομορφες η ασχημες που δεν μπορει ενας απειρος Ευρωπαιος να ξεχωρισει εναν τραβελο απο μοια κανονικη γυναικα
Ειναι η Ταυλανδη μια απο τις ποιο επικινδυνες χωρες για AIDS/HIV αλλα και αλλα αφροδισια αλλα και μη νοσηματα (τυφος, ηπατιτηδες μπλα μπλα μπλα)
Ειναι η Ταυλανδη πρωταθλητρια στο βρωμερο αθλημα της παιδεραστιας και ποσο ευκολο ειναι να καταληξει ενας μαλακας Ευρωπαιος στης φυλακης τα καγκελα γιατι ενας καριολης νταβας θα του εχει πλασαρει ανηλικη πορνη, πως να την ξεχωρισει ο μαλακας ο Ευρωπαιος αφου ολες ειναι ακολες και αβυζες
Ειναι η Ταυλανδη ανασφαλης χωρα με παραδειγμα τα τελευταια γεγονοτα οπου οι πραιτορες του βασιλεια θεου Ραμα που λατρευουν εκει σκοτωναν αδιακριτως στο κεντρο της πολης οποιον εβρισκαν
Οι απαντησεις ειναι προφανης και γνωστες απο εμπειρους Ταυλανδοπληκτους οχι ομως και απο τον καθε μαλακα που μπαινει εδω μεσα και γουσταρει να παει εκει επειδη τον εκλασε μια Ελληνιδα γκομενα η του την ειπε μια Σλαυα πουτανα ψαχνωνταες τις Ασιατησες σκλαβες του ερωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom