Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Που είναι οι καλές εποχές με τις πολεμικές ανταποκρίσεις :headbang: :headbang:
Αντε να φυσήξει άνεμος ούριος κι ας πάμε και με καράβι.
Τουλάχιστον να φουσκώσουν τα πανιά-ελπίδα στο όνειρο κουμπάρε  :rockon:
Φιλε μην στεναχωριεσαι ο καιρος περναει, αντε σπρωχνουμε και εμεις αποδω λιγακι...
Εξαλλου ο πιο σιγουρος για Ταιλανδη εισαι μονο εσυ, αντε και κανα δυο αλλοι ακομη.
Σημερα παλι αργια εδω, λενε οτι ειναι τα γενεθλια του Βουδα, κλειστα τα κατηχητικα :headbang:, πιο πολλες αργιες εχουν αυτοι εδω απο εμας η μου φαινεται :think:
Κατα'ταλλα ησυχιες, συννεφιες,βροχουλες, χαλια-χαλια σου λεω!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και οταν πας να κανεις τη κρατηση,"ως εκ δια μαγειας",η τιμη περνει ενα 20% πανω... :headbang:
Με booking.com παντος που εχω κανει κρατηση οι τιμες που μου εδεινε ναι μεν δεν ηταν οι τελικες αλλα απο κατω εκανε λογο για το φ.π.α για το αν περιλαμβανεται η οχι, αν και την επομενη φορα που θα κατεβω θα κλεισω μονο για 1-2 μερες,για τις αλλες θα κλεισω εκει!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
thaigirlswild site rip!  :rockon:

μαμησα την gail τον μαρτιο. την ειχα δει σ'αυτο το site και ηθελα οπωσδηποτε να την βρω. την εψαξα στα 2 gogos που δουλευει αλλα δεν την βρηκα και την ειδα εντελως τυχαια στην ws οπου της πηρα το τηλ.
μου εκανε εντυπωση ομως οτι ηταν πολυ ντροπαλη οταν πηγα να την βγαλω φωτογραφιες και φοραει πολυ μεικαπ στο βιντεο.
αλλα εχει βυζαρες!!!  :tits:

Συνημμένα

• jnu0tci42em8kdtidxad.jpg
    jnu0tci42em8kdtidxad.jpg
    177,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC_1713.jpg
    DSC_1713.jpg
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 44

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε συ djzan,τι ειναι αυτοι "πατσο-μπυρο-κοιλιακοι",που εχει η γκομενα?
Ενταξει..δε λεω...σε καποιους μπορει να αρεσουν τα μεγαλα πεσμενα βυζια,αλλα η "σαμπρελα" στο στομαχι?
Να της πεις την αλλη φορα που θα πας,να κοψει τις πολλες Singha,τα Burger King και τα McDonalds!!! :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ djzan,τι ειναι αυτοι "πατσο-μπυρο-κοιλιακοι",που εχει η γκομενα?
Ενταξει..δε λεω...σε καποιους μπορει να αρεσουν τα μεγαλα πεσμενα βυζια,αλλα η "σαμπρελα" στο στομαχι?
Να της πεις την αλλη φορα που θα πας,να κοψει τις πολλες Singha,τα Burger King και τα McDonalds!!! :grin:

οκ!!!  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οπως εχουμε πει χιλιαδες φορες.
ο καθενας εχει τα γουστα του!
και'γω γουσταρω τα κοντα και αδυνατα μωρα, αλλα θα παω και με κανα πιο παχουλο με μεγαλα βυζια! αρκει να εχει καυλοφατσα!
ετσι για ποικιλια!!!  :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
thaigirlswild site rip!  :rockon:

μαμησα την gail τον μαρτιο. την ειχα δει σ'αυτο το site και ηθελα οπωσδηποτε να την βρω. την εψαξα στα 2 gogos που δουλευει αλλα δεν την βρηκα και την ειδα εντελως τυχαια στην ws οπου της πηρα το τηλ.
μου εκανε εντυπωση ομως οτι ηταν πολυ ντροπαλη οταν πηγα να την βγαλω φωτογραφιες και φοραει πολυ μεικαπ στο βιντεο.
αλλα εχει βυζαρες!!!  :tits:
Προστυχόφατσα, στη δικιά σου φώτο που δεν είναι τόσο βαμένη μου αρέσει ποιο πολύ και ούτε φαίνεται τόσο παχουλή όσο στο βιντεάκι εκτός και αν έχει δουλέψει το photoshop, ήταν ντροπαλή και στο κρεβάτι ή διαολάκι
Zan μην μου πεις ότι ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ είσαι εσύ  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προστυχόφατσα, στη δικιά σου φώτο που δεν είναι τόσο βαμένη μου αρέσει ποιο πολύ και ούτε φαίνεται τόσο παχουλή όσο στο βιντεάκι εκτός και αν έχει δουλέψει το photoshop, ήταν ντροπαλή και στο κρεβάτι ή διαολάκι
Zan μην μου πεις ότι ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ είσαι εσύ  :2funny:

στο κρεβατι ηταν απλως καλη.
στο βιντεο ειναι ο τυπος που εχει το creampiethais, asiansuckdolls.
τον επιασαν τις προαλλες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
2 πιπινια αφιερωμενα στο πιπινομανια!!!  :grin:
ας μου πει πως μπορει να σου κατσει μια τετοια???  :think:

Συνημμένα

• post-908-127233925015 (1200 x 798).jpg
    post-908-127233925015 (1200 x 798).jpg
    187,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με booking.com παντος που εχω κανει κρατηση οι τιμες που μου εδεινε ναι μεν δεν ηταν οι τελικες αλλα απο κατω εκανε λογο για το φ.π.α για το αν περιλαμβανεται η οχι, αν και την επομενη φορα που θα κατεβω θα κλεισω μονο για 1-2 μερες,για τις αλλες θα κλεισω εκει!!!
Το εχω γραψει αλλες 2-3 φορες και μπορει να με χαρακτηρισετε προμοτορα αλλα υπαρχει ενα σαιτ το Hotelier365.com που βαζεις το ονομα του ξενοδοχειου και σου βγαζει πιο σαιτ το εχει στην πιο καλη τιμη.(Συμπεριλαμβανει το Agoda ,booking.com,hotel.com. ολα το σαιτ που κανουν κρατησεις.) 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
στο βιντεο ειναι ο τυπος που εχει το creampiethais, asiansuckdolls.
τον επιασαν τις προαλλες.
Να άλλη μια ιδέα για δουλειά στην Ταιλάνδη :2funny:
Μια καμερούλα 100 ευρώ, ένα site 100 ευρώ, δηλαδή κεφάλαιο σύνολο καμιά 200αριά ευρώ και έχεις στρωμένη δουλειά

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
2 πιπινια αφιερωμενα στο πιπινομανια!!!  :grin:
ας μου πει πως μπορει να σου κατσει μια τετοια???  :think:
Κατ αρχας,μετα απο αυτες τις φωτο,πρεπει να παραδεχτω οτι τελικα εχεις γουστο,γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω!!!
Τωρα οσον αφορα το θεμα του "να σου κατσουν" τετοιου ειδους μωρα,εγω τουλαχιστον,δεν το θεωρω και τοσο δυσκολο η απιθανο...Συγκεκριμενα αυτο που εβγαλα το Φεβρουαριο που ειχα παει,ηταν αυτης της κατηγοριας...
Βασικα ειναι θεμα,του τι προτεραιοτητες βαζεις,της αυτοπεποιηθησης που εχεις,καλου μπλα-μπλα και βεβαια τυχης...
Για να στο δωσω να το καταλαβεις,θα σου το εξηγησω με ενα παραδειγμα...
Ας πουμε οτι εισαι εξω και εχεις αρχισει να πεινας...Βρισκεσαι σε ενα δρομο,που εχει
Α)ενα Burger King
Β)μια υπαιθρια καντινα,
Γ)ενα κυριλε εστιατοριο και διπλα
Δ)διαφορα μαγαζια με delicatessen που πουλανε διαφορα gourmet υλικα,για να τα χρησιμοποιησεις και να μαγειρεψεις ενα πεντανοστιμο και υγιεινο φαγητο,ΑΝ βεβαια σου πετυχει η συνταγη...
Εχεις 4 λυσεις..
Α)Να πας να φας στο φαστ-φουντ,γιατι δε μπορεις να περιμενεις και θα φας αμεσα και ΦΤΗΝΑ
και εχεις ξαναπαει και ξερεις περιπου τι να περιμενεις απο τη ποιοτητα του φαγητου,που σε γενικες γραμμες "τρωγεται".
Β)Να πας στη καντινα,για τους ιδιους λογους και μαλιστα για ακομα πιο φτηνα,
Γ)Να πας στο κυριλε εστιατοριο,που ισως να φας πιο νοστιμα,αλλα θα το ακριβοπληρωσεις,
Δ)Να πας στα delicatessen να αγορασεις τα υλικα,και να πας να τα μαγειρεψεις μονος σου.Βεβαια σε αυτη τη περιπτωση,μπορει στο συνολο τα υλικα να σου κοστισουν ισως και πολυ ακριβοτερα απο οτι θα χαλαγες αν ετρωγες εξω...Χωρια του οτι δεν θα φας αμεσα,γιατι πρεπει να εχεις την υπομονη να τα μαγειρεψεις,ασε που μπορει να μη πετυχει η συνταγη και να βγει "μαπα το καρπουζι" και στο τελος να μεινεις ΝΗΣΤΙΚΟΣ. :grin:

Κανοντας αναγωγη του παραδειγματος στη "πραγματικοτητα",το φαστ φουντ ειναι η WS και ολες οι πουτανοπιατσες της Ταυλανδης,η καντινα ειναι οι freelancers,το κυριλε εστιατορια τα a go go και το "μαγειρεμα",TO KAMAKI... :2funny:

Υ.Γ..Εχει αρχισει και με βαραει στο κεφαλι η στερηση της Ταυλανδης... :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάντος τρελένομαι για Burger King του έδωσα και κατάλαβε και κυριολεκτικά και μεταφορικά μιας και δεν το έχουμε στην Ελλάδα ε :2funny: :2funny: :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάντος τρελένομαι για Burger King του έδωσα και κατάλαβε και κυριολεκτικά και μεταφορικά μιας και δεν το έχουμε στην Ελλάδα ε :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω εκοψα το φαγητο και το ερειξα μονο στο ποτο με λιγο μεζεδακο....οποτε το ερειξα στο INSOMNIA-LUSIFER

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Μορτες πολλα διαβασα και πολλα , μαλλον εμαθα, απο τις περιγραφες των εδω φιλων. Αποφασισα να παω για να δω με τα ματια μου τι γινετε εκει.
Μολις γυρισω απο κατω, (αρχες Σεπτεμβρη), θα τα πουμε οπως τα ειδα εγω (κανοντας και μια συγκριση με τις Ευρωπαικες φυλες που εχω δοκιμασει), και τοτε κωλοπαιδα ειτε θα φατε το κραξιμο :argue:  ειτε θα παρετε τα ευσημα.  :thumbsup:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μορτες πολλα διαβασα και πολλα , μαλλον εμαθα, απο τις περιγραφες των εδω φιλων. Αποφασισα να παω για να δω με τα ματια μου τι γινετε εκει.
Μολις γυρισω απο κατω, (αρχες Σεπτεμβρη), θα τα πουμε οπως τα ειδα εγω (κανοντας και μια συγκριση με τις Ευρωπαικες φυλες που εχω δοκιμασει), και τοτε κωλοπαιδα ειτε θα φατε το κραξιμο :argue:  ειτε θα παρετε τα ευσημα.  :thumbsup:
Ελα ρε φίλε και εγώ που νόμιζα ότι ήσουν Ταιλανδόπληκτος, είναι ντεφάκτο ότι θα πάρουμε τα εύσημα
μόνο ένας ξέρω που πήγε και δεν του άρεσε, έκατσε 3 μέρες και δεν μάμησε καθόλου :headbang:
καμία σχέση με το site όμως

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οταν με το καλο γυρισεις...
Εχεις να ριξεις ΤΡΕΛΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:2funny: :2funny: Το σιγουρο ειναι οτι , απο την σκοπια μου παντα, θα τα πω χυμα, ειτε καλα, ειτε κακα, αν και απο τα κολληταρια μου (που πανε 7 χρονια συνεχεια κατω), εχω αρχισει να ριχνω κραξιμο...... ειδωμεν!!!  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom