Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Μορτες πολλα διαβασα και πολλα , μαλλον εμαθα, απο τις περιγραφες των εδω φιλων. Αποφασισα να παω για να δω με τα ματια μου τι γινετε εκει.
Μολις γυρισω απο κατω, (αρχες Σεπτεμβρη), θα τα πουμε οπως τα ειδα εγω (κανοντας και μια συγκριση με τις Ευρωπαικες φυλες που εχω δοκιμασει), και τοτε κωλοπαιδα ειτε θα φατε το κραξιμο :argue:  ειτε θα παρετε τα ευσημα.  :thumbsup:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rebeti....θα φυγεις χωρις εμενα????Εκλεισες????

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
και παιδες.....μην ξεχνατε....Αυριο ειναι η συναντηση που θα γινει στην Τουμπα στο καφε "Dragao" στην Θεσ/νικη(Περαιβου και Στρατηγη)..........Οσοι ειστε απο Θεσ/νικη η ειστε Θεσ/νικη,ειστε ολοι ευπροσδεκτοι............

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pipino ξέχασες την πέμπτη περίπτωση:7 ELEVEN  και φαγητό σε κονσέρβες. Τις πάς σπίτι χωρίς να ξέρεις τι έχει μέσα.Αυτή η περίπτωση είναι τα ladyboys ....κι αν σου κάτσει? :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μορτες πολλα διαβασα και πολλα , μαλλον εμαθα, απο τις περιγραφες των εδω φιλων. Αποφασισα να παω για να δω με τα ματια μου τι γινετε εκει.
Μολις γυρισω απο κατω, (αρχες Σεπτεμβρη), θα τα πουμε οπως τα ειδα εγω (κανοντας και μια συγκριση με τις Ευρωπαικες φυλες που εχω δοκιμασει), και τοτε κωλοπαιδα ειτε θα φατε το κραξιμο :argue:  ειτε θα παρετε τα ευσημα.  :thumbsup:

ριξτους και κανα ρεμπετικο!!!  :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

Κουφαλα Ζαν εσυ θα φας τις περισσοτερες, μας εχει φτιαξει εδω με τα μωρα της Πατταγιας, κανονισε να ειναι φολα και θα ανεβω Βορρεια με τον Λακι να σε ..... μαλωσουμε...  :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Pipino ξέχασες την πέμπτη περίπτωση:7 ELEVEN  και φαγητό σε κονσέρβες. Τις πάς σπίτι χωρίς να ξέρεις τι έχει μέσα.Αυτή η περίπτωση είναι τα ladyboys ....κι αν σου κάτσει? :2funny: :2funny:

ποσο μ'αρεσουν τα club sandwich με τονο απο τα 7eleven!!!  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Κουφαλα Ζαν εσυ θα φας τις περισσοτερες, μας εχει φτιαξει εδω με τα μωρα της Πατταγιας, κανονισε να ειναι φολα και θα ανεβω Βορρεια με τον Λακι να σε ..... μαλωσουμε...  :2funny: :2funny: :2funny:

ο Λακης ειχε ενα δυνατο μωρο χαρη σε μενα!!!  ;)
αλλα φταιξαν και οι δυο που ζουνε χωρια...  :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και παιδες.....μην ξεχνατε....Αυριο ειναι η συναντηση που θα γινει στην Τουμπα στο καφε "Dragao" στην Θεσ/νικη(Περαιβου και Στρατηγη)..........Οσοι ειστε απο Θεσ/νικη η ειστε Θεσ/νικη,ειστε ολοι ευπροσδεκτοι............
Αντε και η επομενη να γινει Πανελλαδικη το χειμωνα στην Αθηνα :grouphug:  :s&m_3:.(Μη βαρατε ρε καρδασια)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και παιδες.....μην ξεχνατε....Αυριο ειναι η συναντηση που θα γινει στην Τουμπα στο καφε "Dragao" στην Θεσ/νικη(Περαιβου και Στρατηγη

Να τελειώνουμε γρήγορα όμως με τα διαδικαστικά του συνεδρίου αύριο και να χτυπήσουμε κανένα τσιπουράδικο και μετά καμιά μπαγλαμαδιά, σιγά μη πετάξω τόσα μίλια να βλέπω στερημένους μαντράχαλους  :2funny:

Για οργανώστε το Ω Μακεδόνες!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Με συγχωρεις φιλε Suadam,αλλα το Dynasty Inn στα 23 ευρω,οχι μονο δεν ειναι ευκαιρια,αλλα κλεψια...
Ειχα παει να μεινω και εφυγα τρεχοντας...
Βεβαια,να συμπληρωσω εδω,οτι το Agoda,κανει τη κλασσικη απατεωνια,να μη σου εμφανιζει στην αναζητηση τη τελικη τιμη μαζι με φορους και service fee...
Και οταν πας να κανεις τη κρατηση,"ως εκ δια μαγειας",η τιμη περνει ενα 20% πανω... :headbang:
Κι όμως πρόκειται για ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή γιατί είναι το Dynasty της Πατάγια.
Δεν έχεις πάει Bangkok αν δεν έχεις μείνει στο Die Nasty. :grin: Ζήτα δωμάτιο στο πίσω κτίριο, με θέα στην αυλή και ψηλά.
Άσε και κανα 500ρικάκι στην ρεσεψιόν να σε προσέξουν.

Όποιος έχει βρεί καλύτερη τιμή μόνος του από αυτή της Agoda (συν τους φόρους)ή παρόμοιου site booking σε ξενοδοχεία της Ασίας να την κι σ' εμένα.
Δεν υπάρχει και τόχω ψάξει πολλααααά χρόνια και σε πολλααααά ταξίδια.
Αφού είχα ζαλίσει τα ούμπαλα ενός μάνατζερ ξενοδοχείου στην πατάγια, στο τέλος η συζήτηση κατέληξε γιατί δεν κλείνεις το δωμάτιο από την  Agoda που θα έχεις καλύτερη τιμή; :)
Μοναδική περίπτωση να κλείναμε σαν forum συμφωνία με κάποιο ξενοδοχείο που θα μας έκανε πολύ special τιμή και όλοι θα πηγαίναμε εκεί. Τότε ναι παίζει.

Το καλύτερο site  για συκριτικές τιμές  σε ξενοδοχεια -και η μοναδική περίπτωση να πετύχετε καλύτερες τιμές από αυτές της Agoda- είναι το
Τελικά φεύγω 17 Ιουλίου, επιστροφή 7 Σεπτέμβρη. Τιμή Thai 600€. Πολύ καλά.
Θα πάω κατευθείαν Πατάγια και μετά βλέπουμε.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
By the way τι παίζει από Go-gos  στη Θεσσαλονίκη; :think:

Stories

Νέο!

Stories