kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για ποτε?μαγκες μου η εγκιπτ μου βγαζη 720!! τη κανω λαθος? ποσο ειναι η προσφορα?
Για ποτε?μαγκες μου η εγκιπτ μου βγαζη 720!! τη κανω λαθος? ποσο ειναι η προσφορα?
28/06 με 12/07 637 με EGYPT AIRτελος ιουνιου 28-30 το πηγενε με 12-15 ιουλιου επηστροφη
τελος ιουνιου 28-30 το πηγενε με 12-15 ιουλιου επηστροφη
Ηπροσφορα που λεχθηκε πριν κανα δυο σελιδες αφορουσε τον Φεβρουαριο -Μαρτιο του 2011 και οχι σε ενα μηνα....μην τα θες ολα δικα σουμάγκες μου η Egypt μου έβγαζε 720!! τη κάνω λάθος? πόσο είναι η προσφορά? τώρα ??????????????
Αν δεν σε βολευει το 2015 σου εχει κρατημενα η THAI ενα εισητηριακι για την αλλη βδομαδα busines class τζαμπα....αν δεν εχεις δουλεια αυριο περνα να το παρεις *Pα ναι?!!!!!! καλα τοτε 16-04-2015 με 29-04-2015
Και την Ταιλανδη σε τετοιες φωτογραφιες την εχεις δει?Σε ρωτησε πριν ο djzan αν εχεις ξαναπαει ,το σκεφτεσε ακομα?και για σενα μια τεραστια προσφορα απο τη καραβιατουρς.gr σε πληρωνη και 100 ευρο για να πας με αυτο!!!!!!!!!!
και παντα πατταυακολημενος τρελα ρε μαγκες ναι ενοιτε 4 φορες σε 1 μιση χρονο και 5 σε ενα μηνα
Επειδη το δικο μου ηλιακο συστημα δεν χωραει 5 κατεβασιες σε ενα μηνα , νομιζω πως ηρθε η ωρα για να σπασωκολημενος τρελα ρε μαγκες ναι ενοιτε 4 φορες σε 1 μιση χρονο και 5 σε ενα μηνα
σε ένα μήνα απο τώρα ρε αδερφέ
Στο LK είχα κάτσει το Μάρτη με 45 ευρώπουλα τη βραδιά (πολλά το ξέρω) αλλά είχα και το ψώνιο να πάω σε καλό ξενοδοχείο, έχω κάνει και review στο AgodaΑν και το ευρώ συνεχίζει να πέφτει, στο Agoda έχουν καταπληκτικές τιμές για ξενοδοχεία.
Lk Royal Suite Hotel 34€, Dynasty Inn 23€, Sabai Resort 24€.
Pagtao εσένα περιμένουμε μου φαίνεται στο επόμενο ταξίδι σουΠου είναι οι καλές εποχές με τις πολεμικές ανταποκρίσεις
Αντε να φυσήξει άνεμος ούριος κι ας πάμε και με καράβι.
Τουλάχιστον να φουσκώσουν τα πανιά-ελπίδα στο όνειρο κουμπάρε
Με συγχωρεις φιλε Suadam,αλλα το Dynasty Inn στα 23 ευρω,οχι μονο δεν ειναι ευκαιρια,αλλα κλεψια...Αν και το ευρώ συνεχίζει να πέφτει, στο Agoda έχουν καταπληκτικές τιμές για ξενοδοχεία.
Lk Royal Suite Hotel 34€, Dynasty Inn 23€, Sabai Resort 24€.