Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Στην Ντόχα κάπως καλύτερα το αεροδρόμιο σε σχέση με το Μπαχρέιν τουλάχιστον δεν έπιξε το μάτι μου στις κελεμπίες ή μπορεί να φταίει βέβαια και του ότι δεν έκατσα τόσες ώρες, να κοιμηθώ στο αεροδρόμιο λίγο δύσκολο για μένα, καλά καλά δεν κοιμάμαι στο αεροπλάνο κάτι η παγωνιά από το κλιματισμό κάτι η βαβούρα χώρια που φοβάμαι να κλείσω μάτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται το 12ωρο πάντος σε αεροδρόμιο δεν θα το ξανάκανα εκτός αν γλίτωνα από 200 και πάνω όχι ότι μου περισεύουνε κάτω από 200 αλλά δεν αντέχονται τόσες ώρες (φαί, βόλτα στα αφορολόγητα, αναμονή, ξανά φαί...)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εκτός αν γλίτωνα από 200 και πάνω όχι ότι μου περισεύουνε κάτω από 200 αλλά δεν αντέχονται τόσες ώρες (φαί, βόλτα στα αφορολόγητα, αναμονή, ξανά φαί...)
Και βεβαια μιλαμε για 200 ευρω,δηλαδη 400-430 αντι 600-630 ευρω ,αν ειναι 100 ευρω τοτε  :shit: Χαραλαμπε.
Καποιος που εχει μεινει στο IBIS PATTAYA?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιος λοιπόν σερνότανε στην έρημο της Αιγύπτου καταδιψασμένος και ηλιοκαμένος, ξαφνικά βλέπει ένα καραβάνι...βοήθεια νερό!! Μάστορα δεν έχουμε νερό γραβάτες πουλάμε μόνο, παρακάτω συναντάει άλλο καραβάνι..βοήθεια νερόοοοο...Γραβάτες πουλάμε του απαντάνε.Τρίτο καραβάνι,βοήθεια νερόοοο και αυτοί γραβάτες πουλούσαν....Μετά από δυό- τρία γραβατοκαραβάνια ακόμα εξουθενωμένος φτάνει σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στις πυραμίδες.Σέρνεται μέχρι την είσοδο με την ελπίδα επιτέλους να πιει νερό.Εκεί τον σταματάει ο Σεκιουριτάς.
Επ του λέει δε μπαίνεις χωρίς γραβάτα!

χαχαχαχαχα καλο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με καράβι στην Ταιλάνδη για να βάλεις και το αμάξι μέσα  :think: πως δεν το χα σκεφτεί :2funny:
και η άλλη ιδέα που γράφει ο asia οδικός στην Ταιλάνδη μέσα σε πόσες μέρες άραγε θα διαρκούσε το camel trophy :2funny:
Zan αυπνίες έχουμε ε? μάλλον σκέφτεσαι τι θα έκανες τέτοια ώρα στην Πατάγια, ώπ λάθος ξέχασα και τη διαφορά ώρας τετοια ώρα μάλλον για νάνι θα ήμασταν

μολις ειχα γυρισει απ'την δουλεια.
τι να κανουμε... νυχτοκαματο για να ξαναπαμε ταυλανδη!!!  :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με τις τιμες που παιζουνε μεχρι τωρα στα αεροπορικα βλεπω ομαδικη καθοδο με Εgypt Air....με ολιγοωρη σταση για πυραμιδες....

Καλού κακού να φοράμε γραβάτα... :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Και βεβαια μιλαμε για 200 ευρω,δηλαδη 400-430 αντι 600-630 ευρω ,αν ειναι 100 ευρω τοτε  :shit: Χαραλαμπε.
Καποιος που εχει μεινει στο IBIS PATTAYA?
δύο λέξεις θα σου πώ και αν θέλεις τις ακούς...
ΜΗΝ ΠΑΣ

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Πως σας φαινεται λατρεις των κοντουλικων γυναικων η παρακατω γκομενα
υπαρχει ανθρωπος οχι απαραιτητα γυναικα (αντρας - τραβελος) στην Ταυλανδη με το υψος της για παρτε λιγο ματι μπας και αλλαξετε γνωμη, αληθεια θα εβγαινε κανεις απο σας ραντεβου μαζι της. Ολα τα παραπανω απολυτα φιλικα και με διαθεση χιουμορ παντα. Καλα ταξιδια!!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει ανθρωπος οχι απαραιτητα γυναικα (αντρας - τραβελος) στην Ταυλανδη με το υψος της για παρτε λιγο ματι μπας και αλλαξετε γνωμη, αληθεια θα εβγαινε κανεις απο σας ραντεβου μαζι της. Ολα τα παραπανω απολυτα φιλικα και με διαθεση χιουμορ παντα. Καλα ταξιδια!!!
μόνο χώρο στο κρεβάτι πιάνει αυτή. πού να κοιμηθείς??? :2funny: :2funny: :2funny:
απόλυτα φιλικά και με διάθεση χιουμορ πάντα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
μόνο χώρο στο κρεβάτι πιάνει αυτή. πού να κοιμηθείς??? :2funny: :2funny: :2funny:
απόλυτα φιλικά και με διάθεση χιουμορ πάντα
197 φιλοι μου χωρις παπουτσια, αμα σκασει αυτη στην Παταγια θα την περασουν για εξωγηινη και θα την προσκυνανε τα κοντουλια  :2funny:  :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
χαχα καλό
Νταρντανομωρό φίλε όπως έλεγε και κάποια ψυχή αλλά του λείπει αυτό το κάτι το εξωτικό, κοντό, ασιάτικο
αλλά γνώμη μην περιμένεις να αλλάξουμε ειδικά εδώ μέσα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
χαχα καλό
Νταρντανομωρό φίλε όπως έλεγε και κάποια ψυχή αλλά του λείπει αυτό το κάτι το εξωτικό, κοντό, ασιάτικο
αλλά γνώμη μην περιμένεις να αλλάξουμε ειδικά εδώ μέσα
Μιγμα απο Ρωσικα και Αρμενικα γονιδια, αλλα ειπαμε ο καθενας με τα γουστα του......

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω προσωπικα με το συγκεκριμενο "πραμα",οχι ραντεβου δε θα εβγαινα,αλλα ουτε που θα γυρναγα να το κοιταξω...
Ειναι το ακριβως αντιθετο απο τα γουστα μου...
Γι αυτο παω Ταυλανδη!!! :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

πρεπει να σου ανεβει ενα κοντουλικο αδυνατο τσαχπινιαρικο ταυλανδακι και να δεις για το ποτε θ'αλλαξεις γνωμη γι'αυτα τα αγγουρια!  :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
Εχει παει κανεις εδω ρε λεβεντες, για πειτε μου γιατι φιλος κολλητος μου ειπε οτι δεν βρηκε ουτε μια του γουστου του να παρει....

URL]]

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχει παει κανεις εδω ρε λεβεντες, για πειτε μου γιατι φιλος κολλητος μου ειπε οτι δεν βρηκε ουτε μια του γουστου του να παρει....

http://[URL unfurl="true"]www.pattaya-at-night.com/newspictures/indianmovie_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Εμενα μονο ο μουσατος δεν ειναι του γουστου μου :2funny:Στην ηλικια που ειμαι αλλωστε :oldman:.....δεν εχω και πολλα περιθωρια επιλογης ;D.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.pattaya-at-night.com/newspictures/indianmovie_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

πηγα εγω ενα βραδυ. εψαχνα μια συγκεκριμενη (αυτη στ'αριστερα) αλλα δεν την βρηκα. δεν εκατσα αλλα δεν ειδα και τπτ αξιολογο. ειναι βασικα 2 μαγαζια ενωμενα. tiger και shark.

Συνημμένα

• post-31229-127401776252.jpg
    post-31229-127401776252.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 35

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μου η εγκιπτ μου βγαζη 720!! τη κανω λαθος? ποσο ειναι η προσφορα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom