arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βαρώνε μου όπως το πες για τους έμπειρους Ταιλανδόπληκτους είναι προφανείς οι απαντήσεις (εγω δεν είμαι μέσα σε αυτούς 2 φορές έχω πάει μόνο)Για να το σοβαρεψουμε και λιγο, εσυ εχεις παει Ταυλανδη? αν οχι πως βγαινεις και τους υπερασπιζεσαι . Ο λογος που παω κοντρα στους Ταυλανδοπληκτους ειναι οτι παρουσιαζουν την Ταυλανδη σαν να βρισκεται καπου μεταξυ Τσεχιας και Λετονιας. Και αυτα που εχω να ρωτησω ειναι τα εξης:
Ειναι οι Ταυλανδες τοσο ομορφες η ασχημες που δεν μπορει ενας απειρος Ευρωπαιος να ξεχωρισει εναν τραβελο απο μοια κανονικη γυναικα
Ειναι η Ταυλανδη μια απο τις ποιο επικινδυνες χωρες για AIDS/HIV αλλα και αλλα αφροδισια αλλα και μη νοσηματα (τυφος, ηπατιτηδες μπλα μπλα μπλα)
Ειναι η Ταυλανδη πρωταθλητρια στο βρωμερο αθλημα της παιδεραστιας και ποσο ευκολο ειναι να καταληξει ενας μαλακας Ευρωπαιος στης φυλακης τα καγκελα γιατι ενας καριολης νταβας θα του εχει πλασαρει ανηλικη πορνη, πως να την ξεχωρισει ο μαλακας ο Ευρωπαιος αφου ολες ειναι ακολες και αβυζες
Ειναι η Ταυλανδη ανασφαλης χωρα με παραδειγμα τα τελευταια γεγονοτα οπου οι πραιτορες του βασιλεια θεου Ραμα που λατρευουν εκει σκοτωναν αδιακριτως στο κεντρο της πολης οποιον εβρισκαν
Οι απαντησεις ειναι προφανης και γνωστες απο εμπειρους Ταυλανδοπληκτους οχι ομως και απο τον καθε μαλακα που μπαινει εδω μεσα και γουσταρει να παει εκει επειδη τον εκλασε μια Ελληνιδα γκομενα η του την ειπε μια Σλαυα πουτανα ψαχνωνταες τις Ασιατησες σκλαβες του ερωτα.
Για αυτό άλλωστε πάνε και δεν ξεκολλάνε αν μπορείς κάποια στιγμή βάλε λίγα λεφτά στην άκρη για να δεις και με τα μάτια σου, ο συναγωνιστής rebetis αυτό θα κάνει άλλωστε όλο ακούει ακούει, τώρα θα τα δει και αν τον χαλάσει έχουμε να φάμε κράξιμο ε
Τσεχία-Λετονία Θεός φυλάξει μακριά από αυτά τα μέρη η Ταιλάνδη φαντάζεσαι με σαγιονάρα και βερμούδα εκεί