Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για να το σοβαρεψουμε και λιγο, εσυ εχεις παει Ταυλανδη? αν οχι πως βγαινεις και τους υπερασπιζεσαι :think: :think:. Ο λογος που παω κοντρα στους Ταυλανδοπληκτους ειναι οτι παρουσιαζουν την Ταυλανδη σαν να βρισκεται καπου μεταξυ Τσεχιας και Λετονιας. Και αυτα που εχω να ρωτησω ειναι τα εξης:
Ειναι οι Ταυλανδες τοσο ομορφες η ασχημες που δεν μπορει ενας απειρος Ευρωπαιος να ξεχωρισει εναν τραβελο απο μοια κανονικη γυναικα
Ειναι η Ταυλανδη μια απο τις ποιο επικινδυνες χωρες για AIDS/HIV αλλα και αλλα αφροδισια αλλα και μη νοσηματα (τυφος, ηπατιτηδες μπλα μπλα μπλα)
Ειναι η Ταυλανδη πρωταθλητρια στο βρωμερο αθλημα της παιδεραστιας και ποσο ευκολο ειναι να καταληξει ενας μαλακας Ευρωπαιος στης φυλακης τα καγκελα γιατι ενας καριολης νταβας θα του εχει πλασαρει ανηλικη πορνη, πως να την ξεχωρισει ο μαλακας ο Ευρωπαιος αφου ολες ειναι ακολες και αβυζες
Ειναι η Ταυλανδη ανασφαλης χωρα με παραδειγμα τα τελευταια γεγονοτα οπου οι πραιτορες του βασιλεια θεου Ραμα που λατρευουν εκει σκοτωναν αδιακριτως στο κεντρο της πολης οποιον εβρισκαν
Οι απαντησεις ειναι προφανης και γνωστες απο εμπειρους Ταυλανδοπληκτους οχι ομως και απο τον καθε μαλακα που μπαινει εδω μεσα και γουσταρει να παει εκει επειδη τον εκλασε μια Ελληνιδα γκομενα η του την ειπε μια Σλαυα πουτανα ψαχνωνταες τις Ασιατησες σκλαβες του ερωτα.
Βαρώνε μου όπως το πες για τους έμπειρους Ταιλανδόπληκτους είναι προφανείς οι απαντήσεις (εγω δεν είμαι μέσα σε αυτούς 2 φορές έχω πάει μόνο)
Για αυτό άλλωστε πάνε και δεν ξεκολλάνε αν μπορείς κάποια στιγμή βάλε λίγα λεφτά στην άκρη για να δεις και με τα μάτια σου, ο συναγωνιστής rebetis αυτό θα κάνει άλλωστε όλο ακούει ακούει, τώρα θα τα δει και αν τον χαλάσει έχουμε να φάμε κράξιμο ε :grin:
Τσεχία-Λετονία Θεός φυλάξει μακριά από αυτά τα μέρη η Ταιλάνδη φαντάζεσαι με σαγιονάρα και βερμούδα εκεί :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να το σοβαρεψουμε και λιγο, εσυ εχεις παει Ταυλανδη? αν οχι πως βγαινεις και τους υπερασπιζεσαι :think: :think:. Ο λογος που παω κοντρα στους Ταυλανδοπληκτους ειναι οτι παρουσιαζουν την Ταυλανδη σαν να βρισκεται καπου μεταξυ Τσεχιας και Λετονιας. Και αυτα που εχω να ρωτησω ειναι τα εξης:
Ειναι οι Ταυλανδες τοσο ομορφες η ασχημες που δεν μπορει ενας απειρος Ευρωπαιος να ξεχωρισει εναν τραβελο απο μοια κανονικη γυναικα
Ειναι η Ταυλανδη μια απο τις ποιο επικινδυνες χωρες για AIDS/HIV αλλα και αλλα αφροδισια αλλα και μη νοσηματα (τυφος, ηπατιτηδες μπλα μπλα μπλα)
Ειναι η Ταυλανδη πρωταθλητρια στο βρωμερο αθλημα της παιδεραστιας και ποσο ευκολο ειναι να καταληξει ενας μαλακας Ευρωπαιος στης φυλακης τα καγκελα γιατι ενας καριολης νταβας θα του εχει πλασαρει ανηλικη πορνη, πως να την ξεχωρισει ο μαλακας ο Ευρωπαιος αφου ολες ειναι ακολες και αβυζες
Ειναι η Ταυλανδη ανασφαλης χωρα με παραδειγμα τα τελευταια γεγονοτα οπου οι πραιτορες του βασιλεια θεου Ραμα που λατρευουν εκει σκοτωναν αδιακριτως στο κεντρο της πολης οποιον εβρισκαν
Οι απαντησεις ειναι προφανης και γνωστες απο εμπειρους Ταυλανδοπληκτους οχι ομως και απο τον καθε μαλακα που μπαινει εδω μεσα και γουσταρει να παει εκει επειδη τον εκλασε μια Ελληνιδα γκομενα η του την ειπε μια Σλαυα πουτανα ψαχνωνταες τις Ασιατησες σκλαβες του ερωτα.
Φιλε μου μπορει σε καποια πραγματα να εχεις δικιο. Το χανεις ομως με τον τροπο που εκφραζεσαι. Και εγω ειμαι λατρης της γυναικας με πιασιματα (μονο το βυζι θελω να ειναι γαλλικο-να χωραει σε ενα ποτηρι σαμπανιας). Στην Ταυλανδη θα παω για το ολο πακετο και κυριως θα παω γιατι εκει θελοντας και μη βλεπω τα πιο ομορφα προσωπα. Και τα πιο ομορφα προσωπα ειναι αυτα που χαμογελανε. Το καλλιτερο μακιγιαζ εξαλλου στο προσωπο μιας γυναικας ειναι το χαμογελο.(τι εγραψα παλι ο πουστης).

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Βαρώνε μου όπως το πες για τους έμπειρους Ταιλανδόπληκτους είναι προφανείς οι απαντήσεις (εγω δεν είμαι μέσα σε αυτούς 2 φορές έχω πάει μόνο)
Για αυτό άλλωστε πάνε και δεν ξεκολλάνε αν μπορείς κάποια στιγμή βάλε λίγα λεφτά στην άκρη για να δεις και με τα μάτια σου, ο συναγωνιστής rebetis αυτό θα κάνει άλλωστε όλο ακούει ακούει, τώρα θα τα δει και αν τον χαλάσει έχουμε να φάμε κράξιμο ε :grin:
Σας παραδιδω στο ρεμπετη λοιπον και ετοιμαζωμαι να την κανω για κανα Ντουμπροβνικ το καλοκαρι :fuck1: :fuck1:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Σας παραδιδω στο ρεμπετη λοιπον και ετοιμαζωμαι να την κανω για κανα Ντουμπροβνικ το καλοκαρι :fuck1: :fuck1:
Καλά  :knockinb: στο Ντουμπρόβνικ λοιπόν και περιμένουμε report από εκεί φυσικά όχι σε αυτό το thread ε :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τσεχία-Λετονία Θεός φυλάξει μακριά από αυτά τα μέρη η Ταιλάνδη φαντάζεσαι με σαγιονάρα και βερμούδα εκεί :2funny:
Για δες το Ρωσακι ομως δεν εχει προβλημα

Συνημμένα

• nude-in-snow010.jpg
    nude-in-snow010.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 26

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υπάρχουν όντως ΑΡΡΩΣΤΟΙ σε αυτό το site, που μπαίνουν στο thread "Ταϊλάνδη sex trip" για να....την πουν σε όσους τους αρέσουν οι Ταϊλανδέζες - και να γαμήσουν το καλύτερο thread όλου του bou.tv.

Κι εγώ γουστάρω τις Ρωσσίδες, αλλά δεν έχω λόγο να την λέω σε όσους γουστάρουν τις Ταϊλανδέζες ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ THREAD, όπως αντίστοιχα δεν θέλω να μπαίνουν οι φίλοι Ταϊλανδόπληκτοι στο "Ρωσία, sex & vodka" για να το κάνουν μπάχαλο στο σπαμάρισμα.

:helpplea: :helpplea: έλεος με την μαλακία
:thumbsup:  ρε ημαρτον με τη μαλακια    αποκτησαμε και νταβα στα αρχιδια μας

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εγω παντως ψηθηκα. Παιρνω τα μπογαλακια μου και μετακομιζω αμεσως στο Dubrovnik sex trip...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
η φωτο τα λεει ολα! :birdman:

Συνημμένα

• DSC_1317 (797 x 1200).jpg
    DSC_1317 (797 x 1200).jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 23

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και αυτα που εχω να ρωτησω ειναι τα εξης:
Πριν σου απαντησω σε μερικες απο τις ερωτησεις που κενεις ....πες μου σε παρακαλω αν πηγες Ταιλανδη ποτε στην ζωη σου :think:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
και παιδες.....μην ξεχνατε....Αυριο ειναι η συναντηση που θα γινει στην Τουμπα στο καφε "Dragao" στην Θεσ/νικη(Περαιβου και Στρατηγη)..........Οσοι ειστε απο Θεσ/νικη η ειστε Θεσ/νικη,ειστε ολοι ευπροσδεκτοι............

... Να περάσετε καλά, φιλικούς χαιρετισμούς από το νησί των ανέμων...  ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Που ήσασταν ρε παιδιά τόση ώρα και κρατάω το κάστρο μόνος μου :uzi:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Που ήσασταν ρε παιδιά τόση ώρα και κρατάω το κάστρο μόνος μου :uzi:
Σε λιγο καιρο οπως παει η δουλεια ,οι γαμπροι της Ανατολικης Ευρωπης θα γραφουν πιο συχνα στο thread αυτο απ'οτι οι Ταιλανδοπληκτοι.....προκειται για ενδομηχη ζηλια η επιφανιακη  :jerking:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και ετσι σε υποδεχοντε στα μαγαζια! με το χαμογελο! οχι με κολοδαχτυλο.

Συνημμένα

• DSC_0709 (1200 x 797).jpg
    DSC_0709 (1200 x 797).jpg
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • DSC_0715 (1200 x 797).jpg
    DSC_0715 (1200 x 797).jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC_0890 (1200 x 797).jpg
    DSC_0890 (1200 x 797).jpg
    161,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • DSC_2294 (797 x 1200).jpg
    DSC_2294 (797 x 1200).jpg