Pagtao,δε θελω να σε ξενερωσω,αλλα εχω την εντυπωση οτι εχεις βιαστει να κλεισεις...Εκεινη τη περιοδο συνηθως παιζουν καλυτερες προσφορες...Βεβαια ποτε δε ξερεις...
Οσον αφορα την επιστροφη,η αναμονη στο Καιρο δεν ειναι 3 ωρες αλλα 6 ωρες...
Ασχετα με αυτο,θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβληματισμο μου και θα ηθελα ειδικα τον john666 να μου τον επιβεβαιωσει η οχι,μιας και μολις γυρισε και εζησε τη "νεα ταξη πραγματων"...
Εχει αρχισει και με "απασχολει" το θεμα κοστος,σε πολυ μεγαλο βαθμο...
Και για να λεμε και καποιες αληθειες,για αυτους που δεν εχουν παει και προγραμματιζουν το ταξιδι τους,οσο και εαν καποιοι εδω μεσα "διυλιζουν τον κωνωπα" και υποστηριζουν οτι μπορεις να τη βγαλεις εκει με κατω απο 100 ευρω την ημερα,η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι σχεδον αδυνατον...
ΕΓΩ τουλαχιστον,δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στις ΔΙΑΚΟΠΕΣ,να παω να μεινω σε Guesthouse αντι ξενοδοχειο και να κλεινομαι ολη μερα μεσα χωρις να κανω καμμια εκδρομουλα,να τρωω απο καντινες σουβλακι κοτοπουλο η σουπες και χοτ ντογκ απο τα 7/11,να καθομαι στα μπαρ η τις ντισκο 2 ωρες με μια μπυρα στο χερι (που μετα απο 10 λεπτα γινεται κατουρο),να μη κερναω καμμια γκομενα και να περιμενω να παει 4-5 το πρωι για να φορτωσω γκομενα για να εχουν πεσει οι τιμες...
Ουτε μπορω να "απαγορευσω" στον εαυτο μου,καθε σκεψη να φορτωσω γκομενα απο a go go η beer-bar,γιατι θα πρεπει να πληρωσω και barfine...Εχω "καλομαθει" τον εαυτο μου,οταν βρισκω μια γκομενα που γουσταρω "με τρελλα",να μην υπολογιζω εξοδα...Εστω και 4 χιλιαρικα να μου κοστισει στο συνολο για το long time μαζι με το barfine και τα ποτα,θα τα δωσω...Και μιλαμε για 100 ολοκληρα ευρω...Οχι βεβαια,οτι θα το κανεις καθε μερα,αλλα 3-4 φορες να συμβει,στις 2 εβδομαδες που εισαι εκει,αμεσως σου τιναζει το προυπολογισμο στον αερα...
Για να λεμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους,με τη καινουρια ισοτιμια,τα 150 ευρω μεσος ορος την ημερα με ολα μεσα (ξενοδοχειο,φαγητα,ποτα,κερασματα,πηδηματα,εκδρομες,ψωνια),ειναι ο πιο "εφικτος" στοχος...
Στη Πατταγια ισως τα πραγματα να ειναι λιγο καλυτερα,αλλα αν θες "αστερι" και εκει ΘΑ ΤΑ "ΣΚΑΣΕΙΣ"...Εκτος και εαν περιμενεις μεχρι τις 4-5 το πρωι να φορτωσεις το γκομενακι που γνωρισες στο a go go και κανοντας την ευχη να μην εχει ηδη "φορτωθει"...
Αν βαλουμε λοιπον 15 μερες επι 150 ευρω και προσθεσουμε τα 700 περιπου ευρω του εισιτηριου,φτασαμε στα 3000 ευρω...Ενω περυσι αν συνυπολογισεις τα φτηνα αεροπορικα εισιτηρια εκανες τα ιδια ακριβως πραγματα με 2000 ευρω...
Συγγνωμη κυριοι,αλλα με 3000 ευρω,υπαρχουν και αλλοι προορισμοι που μπορεις να πας για διακοπες και να συνδιασεις και "σεξ τριπ"... ;)