Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Γαμώ το internet μου :headbang: :tickedoff: >:( :huh:
Πάνω που έγραφα κόλλησε το ριμάδι
Anyway έχει ταξιδέψει κανείς με etihad είναι η ποιο φτηνή που έψαξα από airtickets για 23/7 με 7/8 με 677 ευρώ ξέρουμε τίποτα?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν γράφεις μεγάλο κείμενο να κάνεις copy-paste από κειμενογράφο, μου έτυχε πολλές φορές να χάνω γραφόμενα  :headbang:

Διάβασε και μερικές αναφορές πελατων της Etihad σε διάφορα ταξίδια.

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γαμώ το internet μου :headbang: :tickedoff: >:( :huh:
Πάνω που έγραφα κόλλησε το ριμάδι
Anyway έχει ταξιδέψει κανείς με etihad είναι η ποιο φτηνή που έψαξα από airtickets για 23/7 με 7/8 με 677 ευρώ ξέρουμε τίποτα?

καλα βρε μακακα, οταν θα εχω φυγει εγω θα πας εσυ. κανε το λιγο πιο νωρις εγω 13/07 φευγω

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pagtao,δε θελω να σε ξενερωσω,αλλα εχω την εντυπωση οτι εχεις βιαστει να κλεισεις...Εκεινη τη περιοδο συνηθως παιζουν καλυτερες προσφορες...Βεβαια ποτε δε ξερεις...
Οσον αφορα την επιστροφη,η αναμονη στο Καιρο δεν ειναι 3 ωρες αλλα 6 ωρες...

Ασχετα με αυτο,θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβληματισμο μου και θα ηθελα ειδικα τον john666 να μου τον επιβεβαιωσει η οχι,μιας και μολις γυρισε και εζησε τη "νεα ταξη πραγματων"...
Εχει αρχισει και με "απασχολει" το θεμα κοστος,σε πολυ μεγαλο βαθμο...
Και για να λεμε και καποιες αληθειες,για αυτους που δεν εχουν παει και προγραμματιζουν το ταξιδι τους,οσο και εαν καποιοι εδω μεσα "διυλιζουν τον κωνωπα" και υποστηριζουν οτι μπορεις να τη βγαλεις εκει με κατω απο 100 ευρω την ημερα,η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι σχεδον αδυνατον...
ΕΓΩ τουλαχιστον,δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στις ΔΙΑΚΟΠΕΣ,να παω να μεινω σε Guesthouse αντι ξενοδοχειο και να κλεινομαι ολη μερα μεσα χωρις να κανω καμμια εκδρομουλα,να τρωω απο καντινες σουβλακι κοτοπουλο η σουπες και χοτ ντογκ απο τα 7/11,να καθομαι στα μπαρ η τις ντισκο 2 ωρες με μια μπυρα στο χερι (που μετα απο 10 λεπτα γινεται κατουρο),να μη κερναω καμμια γκομενα και να περιμενω να παει 4-5 το πρωι για να φορτωσω γκομενα για να εχουν πεσει οι τιμες...
Ουτε μπορω να "απαγορευσω" στον εαυτο μου,καθε σκεψη να φορτωσω γκομενα απο a go go η beer-bar,γιατι θα πρεπει να πληρωσω και barfine...Εχω "καλομαθει" τον εαυτο μου,οταν βρισκω μια γκομενα που γουσταρω "με τρελλα",να μην υπολογιζω εξοδα...Εστω και 4 χιλιαρικα να μου κοστισει στο συνολο για το long time μαζι με το barfine και τα ποτα,θα τα δωσω...Και μιλαμε για 100 ολοκληρα ευρω...Οχι βεβαια,οτι θα το κανεις καθε μερα,αλλα 3-4 φορες να συμβει,στις 2 εβδομαδες που εισαι εκει,αμεσως σου τιναζει το προυπολογισμο στον αερα...
Για να λεμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους,με τη καινουρια ισοτιμια,τα 150 ευρω μεσος ορος την ημερα με ολα μεσα (ξενοδοχειο,φαγητα,ποτα,κερασματα,πηδηματα,εκδρομες,ψωνια),ειναι ο πιο "εφικτος" στοχος...
Στη Πατταγια ισως τα πραγματα να ειναι λιγο καλυτερα,αλλα αν θες "αστερι" και εκει ΘΑ ΤΑ "ΣΚΑΣΕΙΣ"...Εκτος και εαν περιμενεις μεχρι τις 4-5 το πρωι να φορτωσεις το γκομενακι που γνωρισες στο a go go και κανοντας την ευχη να μην εχει ηδη "φορτωθει"...
Αν βαλουμε λοιπον 15 μερες επι 150 ευρω και προσθεσουμε τα 700 περιπου ευρω του εισιτηριου,φτασαμε στα 3000 ευρω...Ενω περυσι αν συνυπολογισεις τα φτηνα αεροπορικα εισιτηρια εκανες τα ιδια ακριβως πραγματα με 2000 ευρω...
Συγγνωμη κυριοι,αλλα με 3000 ευρω,υπαρχουν και αλλοι προορισμοι που μπορεις να πας για διακοπες και να συνδιασεις και "σεξ τριπ"... ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν γράφεις μεγάλο κείμενο να κάνεις copy-paste από κειμενογράφο, μου έτυχε πολλές φορές να χάνω γραφόμενα  :headbang:

Διάβασε και μερικές αναφορές πελατων της Etihad σε διάφορα ταξίδια.

Thanks όλο έτσι λέω να γράφω σε κανά notepad πρώτα και όλο το ξεχνάω ακόμα και τώρα αυτό έκανα
θα δω το site βασικά εκείνο που κοίταξα ήταν ότι δεν έχει πολύ παραμονή στο αεροδρόμιο στο πήγαινε έχει όμως 10 ώρες στο έλα, θα τους στείλω κανά email να ρωτήσω αν προσφαίρουν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο γιατί 10 ώρες στο αεροδρόμιο και βράδυ θα χτυκιώσω

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καλα βρε μακακα, οταν θα εχω φυγει εγω θα πας εσυ. κανε το λιγο πιο νωρις εγω 13/07 φευγω
Τι να κάνω ρε συ άδεια δεν με βλέπω να πάρω ποιο μετά, ποιο πριν δεν θα υπάρχει αρκετό ρευστό
σκατά στα μούτρα μου ήθελα να κρατηθώ για να μετακομίσω στο μέλλον, ούτε λίγους μήνες δεν αντέχω
και λέγε λέγε οι γατούλες μου με ψήσανε τελικά δεν ξέρω πότε μπαίνει και αυτό το επίδομα αδείας μπας και βοηθήσει την κατάσταση πες και εσύ κάτι στο αφεντικό, ξέρεις τώρα πες ότι τον βρίζω από το πρωί μέχρι το βράδυ μπας και πάρω κανά καλό πακέτο και πάω για 3-4 μήνες  :2funny: :2funny: :2funny:

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Pagtao,δε θελω να σε ξενερωσω,αλλα εχω την εντυπωση οτι εχεις βιαστει να κλεισεις...Εκεινη τη περιοδο συνηθως παιζουν καλυτερες προσφορες...Βεβαια ποτε δε ξερεις...

Ασχετα με αυτο,θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβληματισμο μου και θα ηθελα ειδικα τον john666 να μου τον επιβεβαιωσει η οχι,μιας και μολις γυρισε και εζησε τη "νεα ταξη πραγματων"...
Και για να λεμε και καποιες αληθειες,για αυτους που δεν εχουν παει και προγραμματιζουν το ταξιδι τους,οσο και εαν καποιοι εδω μεσα "διυλιζουν τον κωνωπα" και υποστηριζουν οτι μπορεις να τη βγαλεις εκει με κατω απο 100 ευρω την ημερα,η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι σχεδον αδυνατον...
ΕΓΩ τουλαχιστον,δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στις ΔΙΑΚΟΠΕΣ,να παω να μεινω σε Guesthouse αντι ξενοδοχειο και να κλεινομαι ολη μερα μεσα χωρις να κανω καμμια εκδρομουλα,να τρωω απο καντινες σουβλακι κοτοπουλο η σουπες και χοτ ντογκ απο τα 7/11,να καθομαι στα μπαρ η τις ντισκο 2 ωρες με μια μπυρα στο χερι (που μετα απο 10 λεπτα γινεται κατουρο),να μη κερναω καμμια γκομενα και να περιμενω να παει 4-5 το πρωι για να φορτωσω γκομενα για να εχουν πεσει οι τιμες...
Ουτε μπορω να "απαγορευσω" στον εαυτο μου,καθε σκεψη να φορτωσω γκομενα απο a go go η beer-bar,γιατι θα πρεπει να πληρωσω και barfine...Εχω "καλομαθει" τον εαυτο μου,οταν βρισκω μια γκομενα που γουσταρω "με τρελλα",να μην υπολογιζω εξοδα...Εστω και 4 χιλιαρικα να μου κοστισει στο συνολο για το long time μαζι με το barfine και τα ποτα,θα τα δωσω...Και μιλαμε για 100 ολοκληρα ευρω...Οχι βεβαια,οτι θα το κανεις καθε μερα,αλλα 3-4 φορες να συμβει,στις 2 εβδομαδες που εισαι εκει,αμεσως σου τιναζει το προυπολογισμο στον αερα...
Για να λεμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους,με τη καινουρια ισοτιμια,τα 150 ευρω μεσος ορος την ημερα με ολα μεσα (ξενοδοχειο,φαγητα,ποτα,κερασματα,πηδηματα,εκδρομες,ψωνια),ειναι ο πιο "εφικτος" στοχος...
Στη Πατταγια ισως τα πραγματα να ειναι λιγο καλυτερα,αλλα αν θες "αστερι" και εκει ΘΑ ΤΑ "ΣΚΑΣΕΙΣ"...Εκτος και εαν περιμενεις μεχρι τις 4-5 το πρωι να φορτωσεις το γκομενακι που γνωρισες στο a go go και κανοντας την ευχη να μην εχει ηδη "φορτωθει"...
Αν βαλουμε λοιπον 15 μερες επι 150 ευρω και προσθεσουμε τα 700 περιπου ευρω του εισιτηριου,φτασαμε στα 3000 ευρω...Ενω περυσι αν συνυπολογισεις τα φτηνα αεροπορικα εισιτηρια εκανες τα ιδια ακριβως πραγματα με 2000 ευρω...
Συγγνωμη κυριοι,αλλα με 3000 ευρω,υπαρχουν και αλλοι προορισμοι που μπορεις να πας για διακοπες και να συνδιασεις και "σεξ τριπ"... ;)

φιλε , τα λες πολυ καλα, αλλα ακομα και με 3000 ευρω δε μπορω να φανταστω καπου αλλου καλα (φαγητο, ξενοδοχειο και φυσικα γυναικες).
βεβαια εγω που τα λεω αυτα ΔΕΝ εχω παει ποτε Ταιλανδη , και δε στο κρυβω οτι το σκεφτομαι σοβαρα...
Εαν εχεις καμια αλλη ιδεα , ριξτην ευχαριστως. Οι διακοπες μου θα είναι αυγουστο.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αν βαλουμε λοιπον 15 μερες επι 150 ευρω και προσθεσουμε τα 700 περιπου ευρω του εισιτηριου,φτασαμε στα 3000 ευρω...
Οπως και να τα δουμε οι τιμες πλεον με την σημερινη ισοτιμια ειναι 20% επιπλεον απο οτι ηταν περσυ. Απο εκει και περα ο καθενας κανει τα κουμαντα του.Παντως οσοι εχουν προγραμματισει το ταξιδι τους για μετα απο 3-4 μηνες και παραπανω πιστευω οτι μπορουνε να βρουνε λυσεις απο αποψη εισητηριων και ξενοδοχειου αρκει βεβαια να εχουν χρονο και να ψαχνουν καθε μερα στο ιντερνετ. Εγω π.χ. περσυ ειχα κλεισει 5 μηνες πριν με Thai μεσω παμε διακοπες με 511 ευρω και ειχα βρει τοτε το ξενοδοχειο LEBUA με 65 υρω το Grand millenium sukhumvit με 44 και το Narai με 31. Τωρα βεβαια απο μπουμ-μπουμ αν ηταν να πηδαμε 6 μερες θα πηδαμε 20% λιγοτερο δηλ.5 και μια θα εχουμε ρεπο :grin: Παντοτε ελπιζοντας οτι οχι μονο δεν θα πεσει αλλο το ευρω αλλα οτι θα ανεβει και λιγο.(εχουμε και δουλειες να κανουμε εκει κατω)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κωλογερος,στα λογια μου ερχεσαι...
Η για την ακριβεια,εσυ το πας το πραγμα ακομα πιο "ψηλα"...Γιατι αν μιλαμε για Μπανγκοκ,ξενοδοχειο στη Σουκουμβιτ,μαζι με φαγητο,ποτα,διασκεδαση,μασαζ,πηδηματα,ψωνια,αμφιβαλω εαν με τη "νεα ταξη πραγματων",σου φτανου και τα 200 ευρω την ημερα...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιπινο οι πληροφορίες σου θησαυρός αλλά ξέρω να διαβάζω τα εισιτήρια μου.Λοιπον πρώτα ο Θεός θα επιστρέψω 06:00 Cairo και η πτηση για Αθήνα είναι 10:20 δηλαδή 4 και κάτι ώρες.Ε..ώσπου να βγώ έξω να περπατήσω κλπ..ε δε θα μπούμε και μισή ώρα πρίν στην επόμενη πτήση;Περίπου 3 με τρισήμιση ώρες αναμονή σε Bussines class σαλονάκι αν έχει και Ιντερνετ που θα έχει δεν είναι και τραγικά.Θα γράφω και τις εντυπώσεις μου...μια χαρά.Επίσης δύσκολα θα βγεί φτηνότερο εισιτήριο για ανάλογο ναύλο.Και οι ελεύθερες θέσεις στις συγκεκριμένες ημέρες είναι λίγες, δε θα ρισκάρω τις πολυπόθητες διακοπές μου.Αυτά και καλή συνέχεια.

Bangkok to Athens

Flight 1 Monday, January 31, 2011

Departure: 00:45 Bangkok, Thailand - Suvarnabhumi International
Arrival: 05:50 Cairo, Egypt - Cairo International, terminal 3
Airline: Egyptair MS959 e
Aircraft: Boeing 777-200/300

Change of plane required. Time between flights = 4:30.

Flight 2 Monday, January 31, 2011

Departure: 10:20 Cairo, Egypt - Cairo International, terminal 3
Arrival: 12:30 Athens, Greece - Athens Int E. Venizelos
Airline: Egyptair MS747 e
Aircraft: Airbus Industrie A320-100/200   

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι να κάνω ρε συ άδεια δεν με βλέπω να πάρω ποιο μετά, ποιο πριν δεν θα υπάρχει αρκετό ρευστό
σκατά στα μούτρα μου ήθελα να κρατηθώ για να μετακομίσω στο μέλλον, ούτε λίγους μήνες δεν αντέχω
και λέγε λέγε οι γατούλες μου με ψήσανε τελικά δεν ξέρω πότε μπαίνει και αυτό το επίδομα αδείας μπας και βοηθήσει την κατάσταση πες και εσύ κάτι στο αφεντικό, ξέρεις τώρα πες ότι τον βρίζω από το πρωί μέχρι το βράδυ μπας και πάρω κανά καλό πακέτο και πάω για 3-4 μήνες  :2funny: :2funny: :2funny:

απο ρευσtο θα σου τσονταρο εγω, τωρα που ειμαι large :2funny: :2funny: , και μου τα επιστρεφεις οταν μπει επιδομα κτλ. κανονησε και ελα πιο νωρις να περασουμε καποιες μερες μαζι. το αφεντικο σου τωρα, εαν πετυχω κανενα ανιψιο εδω περα θα σε φτιαξω μια χαρα, θα του πω οτι ενας εκει αλητης τον βριζει απο το πρωι εως το βραδυ :dancing: :dancing:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ακουω για τις τιμες, εχουν αρχισει καποιες προσφορες στα ξενοδοχεια εως 50% κατω. εγω απο κωλοφαρδια, βρηκα στην τυχη apartment deluxe suite με ολα τα παντα πληρωμενα, με θεα την θαλλασα, κοντα σχετικα ws,  1km max αποσταση, για ενα μηνα διαμονη, στα 18250 baht, τιμη μαζι με WiFi. Εχει προσφορα για Μαιο και Ιουνιο, αντε και Ιουλιο 50% κατω και 20% μεχρι τον δεκεμβριο.

www.pattaya-vacation-rental.com]wwww.pattaya-vacation-rental.com[/url]

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pagtao,πρωτον εχεις δικιο,αλλα απο οτι βλεπω,αλλαξε η Egypt μετα απο 4 χρονια τη πτηση Καιρο-Αθηνα και αντι να φευγει 11.30,φευγει 10.20,εκτος και αν ισχυε παντα αυτο τις ημερομηνιες που φευγεις γιατι δεν εχω παει ποτε αυτη τη περιοδο...
Ακομα και τωρα να κοιταξεις,οι πτησεις εχουν αναχωρηση 11.30...
Εγω πριν 2 χρονια,ειχα φτασει 5.25 το πρωι (ελεγε 6.00 κανονικα) και εφυγα στις 11.40 για Αθηνα...Δηλαδη περιμενα 6 ωρες και 15 λεπτα...
Δευτερον το "να βγω εξω να περπατησω",δε παιζει γιατι το αεροδρομιο ειναι τοσο μικρο,που σε 3 λεπτα περπατημα εχεις παει απο τη μια ακρη στην αλλη και τριτον το "δηθεν" lounge της business class,ειναι ενας χωρος ανοιχτος στον πανω οροφο με 3-4 τραπεζια εστιατοριου 2 καναπεδες και 2 πολυθρονες απο οσο θυμαμαι,γιατι πηγα κι εγω και καθησα στη ζουλα... :grin:
Παντως ειχε wi-fi τζαμπα...

edit:Μολις μιλησα με ενα φιλο που πηγε πριν μερικους μηνες και μου ειπε πως εχουν κανει ανακαινιση στο αεροδρομιο και εχουν μεγαλωσει τους χωρους... ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
απο ρευσtο θα σου τσονταρο εγω, τωρα που ειμαι large :2funny: :2funny: , και μου τα επιστρεφεις οταν μπει επιδομα κτλ. κανονησε και ελα πιο νωρις να περασουμε καποιες μερες μαζι. το αφεντικο σου τωρα, εαν πετυχω κανενα ανιψιο εδω περα θα σε φτιαξω μια χαρα, θα του πω οτι ενας εκει αλητης τον βριζει απο το πρωι εως το βραδυ :dancing: :dancing:
Τι έγινε ρε παιδιά όλοι χτυπάμε το bourdela αυτή τη στιγμή και το χουμε γονατίσει?
σέρνεται ή είναι ιδέα μου?
Ρε συ δεν μπορώ να φύγω πριν τις 15 Ιουλίου ούτος η άλλως όχι μόνο λόγο λεφτών αλλά και άδεια δεν δίνει πριν τις 15
το πατριώτάκι σου ο μουστακαλής  :2funny: ανέβασε λίγο εσύ τις ημερομηνίες σου να συναντηθούμε στη μέση
:offtopic: εγώ τι άλλο να κάνω μπουρδέλο του έκανα χτες το database server και πάλι εδώ είμαι  :2funny:  :offtopic:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Πιπινο οι πληροφορίες σου θησαυρός αλλά ξέρω να διαβάζω τα εισιτήρια μου.Λοιπον πρώτα ο Θεός θα επιστρέψω 06:00 Cairo και η πτηση για Αθήνα είναι 10:20 δηλαδή 4 και κάτι ώρες.Ε..ώσπου να βγώ έξω να περπατήσω κλπ..ε δε θα μπούμε και μισή ώρα πρίν στην επόμενη πτήση;Περίπου 3 με τρισήμιση ώρες αναμονή σε Bussines class σαλονάκι αν έχει και Ιντερνετ που θα έχει δεν είναι και τραγικά.Θα γράφω και τις εντυπώσεις μου...μια χαρά.Επίσης δύσκολα θα βγεί φτηνότερο εισιτήριο για ανάλογο ναύλο.Και οι ελεύθερες θέσεις στις συγκεκριμένες ημέρες είναι λίγες, δε θα ρισκάρω τις πολυπόθητες διακοπές μου.Αυτά και καλή συνέχεια.

Bangkok to Athens

Flight 1 Monday, January 31, 2011

Departure: 00:45 Bangkok, Thailand - Suvarnabhumi International
Arrival: 05:50 Cairo, Egypt - Cairo International, terminal 3
Airline: Egyptair MS959 e
Aircraft: Boeing 777-200/300

Change of plane required. Time between flights = 4:30.

Flight 2 Monday, January 31, 2011

Departure: 10:20 Cairo, Egypt - Cairo International, terminal 3
Arrival: 12:30 Athens, Greece - Athens Int E. Venizelos
Airline: Egyptair MS747 e
Aircraft: Airbus Industrie A320-100/200     

Ρε συ Φιλε....εκλεισες τελικα????αλλαξτο για Σεπτεμβρη να παμε μαζι..........!!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης για το πως θα περασει στις διακοπες του και τι λεφτα θα φαει.
και αναλογως το που θα πας.

ας μιλησω για μενα για το ποσα ξοδευω χονδρικα που παω μονο πατταγια.

1000μπατ πρωινο - φαγητο (και πολλα σου βαζω)
1000μπατ ποτα - κερασματα (παλι πολλα σου βαζω και δεν πινω πολυ) επισης η βαρελισια στα gogos εχει 55-60μπατ.
2100μπατ (1500 + 600) short time απο gogo για νωρις.
1000μπατ freelancer απο club.

συνολο: 5100μπατ. και δεν ειναι στανταρ οτι τοσα θα φας την ημερα. μπορει να φας λιγοτερα η περισσοτερα.

και οπως εχω γραψει, το θεμα ειναι να ξερεις που μπορεις να γλυτωσεις λεφτα. ας πουμε δεν χρειαζετε να παρεις ταξι απο το αεροδρομιο την στιγμη που εχει λεωφορειο με 200μπατ! και δεν χρειαζετε να τρως καθε μερα σε ακριβα εστιατορια.
εγω ειμαι τοσο χυμα στις διακοπες μου που δεν εχω κανενα προβλημα να φαω απο καντινα η απο τα 7eleven.
κανεις και τα κονε σου με γκομενες που γουσταρεις και παιρνεις τηλ.
επισης ειμαι λατρης και των ladyboys που μπορω να παρω ενα short time 700μπατ.
επισης δεν μαμανε ολοι 2-3 γκομενες την ημερα, αλλα φορτωνουν μια αργα το βραδυ απο club.
και με 3000μπατ μπορεις να την βγαλεις αν θελεις!

ολα αυτα ομως μονο στην ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξενοδοχεια βρισκεις πολλα φθηνα και με προσφορες αρκει να το ψαξεις!
στο pattaya bay resort low season 999μπατ και στις 7 πληρωνεις τις 6!

εγω μια χαρα βολευτικα στο secrets και ας μην ειναι κανονικο ξενοδοχειο!
ημουν διπλα στην ws και ειχα το μπαρ απο κατω! ξυπνουσα το μεσημερι και πηγαινα κατω για καφε και εβλεπα τα γκομενακια να χορευουν!

επισης ολο το θεμα ειναι να περασεις καλα!
αν ψαχνεις ολο το βραδυ για την πιο ομορφη γκομενα μπορει να φας ενα ξενερωμα και να μην περασεις καθολου καλα. (μου εχει τυχει)
και δεν πας απο τις 2 για υπνο! το ξενυχτας οσο μπορεις και δεν πειραζει αν κοιμηθει διπλα σου μια απλα ομορφη (για τα ματια σου) γκομενα και οχι μια κουκλαρα που σου ζητησε 4000-5000μπατ και σε ξενερωσε!

αυτο που θα σου μεινει στο τελος ειναι το οτι περασες ωραια και οχι οτι γαμησες την SUPER MODEL FROM BANGKOK!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω φιλε πιπινομανια αν η συγκεκριμενη σ'αρεσει αλλα για μενα ηταν ενα κουκλακι (freelancer απο ws) που μου ζητησε μονο 500μπατ για short time και 3-holer!  ;)

Συνημμένα

• DSC_1983-2.jpg
    DSC_1983-2.jpg
    174,9 KB · Εμφανίσεις: 34

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για το θεμα φαγητου απλως να πω την προσωπικη μου εμπειρια.Ειμαι λατρης του καλου φαγητου του κρασιου και της παρεας.Ειμαι και δοξα τω θεω με καποια παραπανισια κιλα(Pagtao μην γελας).Με βασανιζε το θεμα φαγητου στην Ταυλανδη προτου παω.Τις πρωτες μερες διατηρησα τις κλασσικες ελληνικες συνηθειες.Πολυ γρηγορα ομως διαπιστωσα οτι ανετα βολευομουν την ημερα με ενα πιατο καο πακ ται(αν το θυμαμαι καλα).Και δεν το εφτιαχνα απο τσιγκουνια,αυτοι που με ξερουν μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Μαζι με κανα χυμο ανανα στην θαλασσα,αντε βαλε και καμμια τομ γιαμ το βραδυ ημουνα υπερκαλυμενος,εγω που τρωω τα τριπλασια μπορει εδω.Κοστος συνολικο?ουτε καν 500 baht.
Bεβαια αναφερομαι μονο στο φαγητο,γιατι για τα εξοδα των 15 ημερων που αναφερει ο pipinomaniac,οντως σε 15 ημερες στο Phuket το Πασχα ξοδεψα 2800 με ισοτιμια euro-baht 1 προς 43 περιπου.
Υ.Γ Pagtao μας εσκασες με το εισιτηριο και με τα μωρα αν και πηγες να λοξοδρομησεις για λιγο με τις Θεσσαλονικιες.Αντε να πας να εχουμε και καμμια αναφορα της προκοπης.Οταν θα πας να δωσεις φιλια στην κουμπαρα.Προσεχε ομως μην γινει κατα λαθος εκεινο που σουλεγα και δωσω τα φιλια πρωτος εγω.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κωλογερος,στα λογια μου ερχεσαι...
Η για την ακριβεια,εσυ το πας το πραγμα ακομα πιο "ψηλα"...Γιατι αν μιλαμε για Μπανγκοκ,ξενοδοχειο στη Σουκουμβιτ,μαζι με φαγητο,ποτα,διασκεδαση,μασαζ,πηδηματα,ψωνια,αμφιβαλω εαν με τη "νεα ταξη πραγματων",σου φτανου και τα 200 ευρω την ημερα...
Δεν ειμαι και κανενας ξερολας για Ταυλανδη.Μιλαω μονο για Μπανγκοκ γιατι μονο εκει εχω παει.Περσυ εμεινα 16 μερες (14 νυχτες) και ολα μαζι με τα αεροπορικα μου πηγαν γυρω στα 2300. Δεν ειχα αγχος να φορτωνω καθε βραδυ,μονο 5 φορες 2ωρα σορτταιμ , διασκεδαζα ομως καθε βραδυ ειτε με φιλους ειτε με Ταυλανδεζικη γυναικεια παρεα απο γνωριμιες που εκανα λογω δουλειας εκει.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom