Χμμμ...Αυτη δεν ειναι προσωπικη σου αποψη...Ειναι η πραγματικοτητα...
ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι καταπιεσμενοι με τον ενα η με τον αλλο τροπο...Αυτος ειναι αλλωστε και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που οδηγει τους ανθρωπους στην αλλαγη περιβαλλοντος και το να ξεφυγουν απο τη πραγματικοτητα...Αλλωστε εαν δεν ειμασταν "καταπιεσμενοι" απο τη πραγματικοτητα που βιωνουμε,δε θα πηγαιναμε στη Ταυλανδη η σε καποιο αλλο μερος...Θα καθομασταν "στ'αυγα μας"...
ΟΛΟΙ επισης κανουν περιτα εξοδα..Απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμα,στο τι ειναι περιτο και τι οχι...
Κι εγω "καταπιεσμενος" ειμαι,που ειχα παει πριν 3 χρονια στη παραλια στη Πατονγκ και "τσακισα",εναν αστακο 3,5 κιλα μαζι με 2 φιλους,κατι που δε θα μπορουσα να κανω εδω, και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ειμαι που φορτωσα ενα βραδυ ενα κατασπρο πανεμορφο μωρο,και του εσκασα 4 χιλιαρικα,ξεροντας ομως οτι τετοιο μωρο,θα ηταν πολυ σπανιο να ξαναπηδηξω μεχρι που να πεθανω...Και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ομως εισαι και εσυ,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να γευτεις "ασιατικη σαρκα" και το γαμησι που κανουν τα κοντοπουτανα σχιστοματικα μπιμπελο...Και για καποιους,φιλους και γνωστους σου,αυτο το ταξιδι θα φαινεται "περιτο",μιας και "γυναικες" υπαρχουν και στην Ελλαδα...Και θα σε θεωρουν σπαταλο,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να πηδηξεις και να "νομισεις πως περνας καλα"...
Ε ρε και να ηξεραν ομως τι χανουν... ;)
συμφωνω..........αν και το ειδες απο διαφορετικη οπτικη γωνια αυτο που ανεφερα.
ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει ουτε εγω..εδω καταλαβαινουμε λοιπον ποσο ευκολα υπαρχουν διαφορες στο τροπο που θα κατανοησει καποιος τα λεγομενα καποιου αλλου..
δωσε βαση στην αμεσως επομενη προταση που εγραψα..για να καταλαβεις τι εννοω ;)