Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Χμμμ...Αυτη δεν ειναι προσωπικη σου αποψη...Ειναι η πραγματικοτητα...
ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι καταπιεσμενοι με τον ενα η με τον αλλο τροπο...Αυτος ειναι αλλωστε και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που οδηγει τους ανθρωπους στην αλλαγη περιβαλλοντος και το να ξεφυγουν απο τη πραγματικοτητα...Αλλωστε εαν δεν ειμασταν "καταπιεσμενοι" απο τη πραγματικοτητα που βιωνουμε,δε θα πηγαιναμε στη Ταυλανδη η σε καποιο αλλο μερος...Θα καθομασταν "στ'αυγα μας"...
ΟΛΟΙ επισης κανουν περιτα εξοδα..Απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμα,στο τι ειναι περιτο και τι οχι...
Κι εγω "καταπιεσμενος" ειμαι,που ειχα παει πριν 3 χρονια στη παραλια στη Πατονγκ και "τσακισα",εναν αστακο 3,5 κιλα μαζι με 2 φιλους,κατι που δε θα μπορουσα να κανω εδω, και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ειμαι που φορτωσα ενα βραδυ ενα κατασπρο πανεμορφο μωρο,και του εσκασα 4 χιλιαρικα,ξεροντας ομως οτι τετοιο μωρο,θα ηταν πολυ σπανιο να ξαναπηδηξω μεχρι που να πεθανω...Και "νομισα πως περασα καλα"...
"Καταπιεσμενος" ομως εισαι και εσυ,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να γευτεις "ασιατικη σαρκα" και το γαμησι που κανουν τα κοντοπουτανα σχιστοματικα μπιμπελο...Και για καποιους,φιλους και γνωστους σου,αυτο το ταξιδι θα φαινεται "περιτο",μιας και "γυναικες" υπαρχουν και στην Ελλαδα...Και θα σε θεωρουν σπαταλο,που πας στην αλλη ακρη του κοσμου,για να πηδηξεις και να "νομισεις πως περνας καλα"...
Ε ρε και να ηξεραν ομως τι χανουν... ;)

συμφωνω..........αν και το ειδες απο διαφορετικη οπτικη γωνια αυτο που ανεφερα.

ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει ουτε εγω..εδω καταλαβαινουμε λοιπον ποσο ευκολα υπαρχουν διαφορες στο τροπο που θα κατανοησει καποιος τα λεγομενα καποιου αλλου..

δωσε βαση στην αμεσως επομενη προταση που εγραψα..για να καταλαβεις τι εννοω ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μονο μεχρι 200 kbyte οι φωτογραφιες παιδια η εχουμε κανενα κολπακι
για μεγαλυτερες

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μονο μεχρι 200 kbyte οι φωτογραφιες παιδια η εχουμε κανενα κολπακι
για μεγαλυτερες
Θα πρέπει να τις μικρύνεις με κάποιο προγραμματάκι στυλ xnview για να φτάσουν στα 200k

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κουζούλοι για τη Πατάγια ενωθήτε............

θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας.

μου είπαν οτι μπορεί κάποιος να πληρώσει σε beer-bar στη Πατάγια περίπου 5000 χιλ. μπατ και μετά να μην ξαναπληρώσει

bar-fine για αυτή τη γκόμενα ποτέ του και για πάντα.

επίσης αύτη μετά μπορεί να παίρνει ρεπό όποτε γουστάρει και μετά να γυρίζει πάλι στο ίδιο μπαρ χωρίς πρόστιμο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε Γιωργο ευχαρστω για το ειμαιλ.....το εδωσα στο Δημητρη!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν εχει κανενα νοημα να πληρωσετε τεοια μαλακια ακομα και να ισχυει!
Μπορει η γκομενα να φυγει απο εκει για διαφορους λογους για παντα
μπορει να αλλαξει beer bar
μπορει να γινει free lancer
μπορει να παει σε γκο-γκο και να τα βαψετε μαυρα τα 5000 !!!!!
καθε μερα και αλλη,εχει απειρες μην κολατε σε μια!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχει κανενα νοημα να πληρωσετε τεοια μαλακια ακομα και να ισχυει!
Μπορει η γκομενα να φυγει απο εκει για διαφορους λογους για παντα
μπορει να αλλαξει beer bar
μπορει να γινει free lancer
μπορει να παει σε γκο-γκο και να τα βαψετε μαυρα τα 5000 !!!!!
καθε μερα και αλλη,εχει απειρες μην κολατε σε μια!
Πλάκα κάνει ρε συνάδελφε ο συναγωνιστής δε το πιασες :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
ειπα ηταν ιδιαζουσα περιπτωση djan,τελευταια μερα,αυτη δε θα ελεγε ποτε στις φιλες της οτι πηρε τοσα αφου τα ηθελε ολα για παρτη της,ηταν σουπερ γκομενακι κτλ,και παλι πηρε μολις 2 χηνες...αμα σου πω λεπτομερειες για το ξεσκισμα της πρωτης νυχτας τοτε θα καταλαβεις οτι τα 2 χιναρια πραγματικα ηταν λιγα,αφου η συγκεκριμενη ελεγε σε ΟΛΑ ναι,και δε σε ξενερωνε με τη σταση της και σου εβγαζε το "κατι"

ε καλα και στο πουκετ φορτωνεις απο τις 9 και περα και νωριτερα...μετα τις πρωτες 1-2 μερες εχεις παρει ηδη μερικα τλεφωνα καβατζα αμα το χειριστεις σωστα...εγω ειχα 10 τελ περιπου
και ανα πασα στιγμη εκανα παιχνιδι. οποτε το ιδιο ισχυει και στο πουκετ απλα στην
παταγια μπορεις και μεσημερι να παρεις μια free lancer απο το beach road με κανα 300-500 μπατ αυτη ινε η διαφορα,σιγα τα ωα...

μεσημερι θες να χαλαρωσεις ομως,να δεις μαγαζια,να περπατησεις να πας για καφε,παραλιες,εκδρομες απο πρωι κτλ κτλ αμα εισαι πουκετ...αμα ισε παταγια συμφωνω,δεν εχεις και κατι αλλο να κανεις εκει,2 εμπορικα κεντρα εχει και μετα...ΤΟ ΧΑΟΣ! και η βρωμα...!

εξαλλου μεσα στην ιδια μερα καλυτερα να γαμησω ενα και καλο γκομενακι 2-3 φορες παρα 3 διαφορετικες απο μια και γρηγορη φορα...

Να τονισω εδω οτι ποτε δεν πηρα ιδια γκομενα 2 φορες ! διαφορετικες μερες δηλαδη!
αν και μου ξετροτρυβονταν πολλες καθε βραδυ ειχα και αλλη!!!!!!

Μαλιστα σε μια ειπα στην ψυχρα για να φυγει οτι θελω να πηδηξω τη φιλη της και εγινε χαμος,κοντεψε να μου σπασει τη μυτη μεσα στη χολυ και εφυγε...χι χι

Φιλε John......πολυ χολη βγαζεις για Παταγια η μου φαινεται???και η Παταγια εχει μερη να πας εκδρομες(Koh Lan........Floating Market.........Budha Hill.......Sriracha zoo.....Stonepark.......Elephant village........Little Siam) και εχει και 4 εμπορικα για καφε και εστιατορια και ψωνια(Central Festival....Big C........Mike's.........Avenue plaza).....απλα δεν μπορεις να κανεις μπανιο στην θαλλασα εκει........και δεν μυριζει και τοσο ασχημα(εχει καποιες "περιεργες" μιξεις απο μυρωδιες αλλα εινα θεμα συνηθειας)

Επισης ειναι πιο φτηνα απο Πουκετ και η νυχτερινη της διασκεδαση ειναι μεγαλυτερη(εννοω σε πληθωρα clubs,bars και κοριτσιων)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Πόσο μου κόστισε το ταξίδι:
Εισιτήρια:
Αθήνα - BKK 656€
ΒΚΚ - Μανιλα 330€

Έξοδα Ταιλάνδης 22 μέρες: 2000€
Έξοδα Φιλιππίνες 22 μέρες: 1600€

Σύνολο 4.586, δηλαδή 104 ευρουλάκια την μέρα.

Άλλαξα με μέση τιμή Baht 43.7, Peso 60.
Ήδη το καινούργιο ξεκινάει με καλύτερη τμή στα εισιτήρια!
ΑΤΗ - ΒΚΚ 610€  :grin:
Και BKK - Manila θα πάω με τα μίλια μου.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε John......πολυ χολη βγαζεις για Παταγια η μου φαινεται???και η Παταγια εχει μερη να πας εκδρομες(Koh Lan........Floating Market.........Budha Hill.......Sriracha zoo.....Stonepark.......Elephant village........Little Siam) και εχει και 4 εμπορικα για καφε και εστιατορια και ψωνια(Central Festival....Big C........Mike's.........Avenue plaza).....απλα δεν μπορεις να κανεις μπανιο στην θαλλασα εκει........και δεν μυριζει και τοσο ασχημα(εχει καποιες "περιεργες" μιξεις απο μυρωδιες αλλα εινα θεμα συνηθειας)

Επισης ειναι πιο φτηνα απο Πουκετ και η νυχτερινη της διασκεδαση ειναι μεγαλυτερη(εννοω σε πληθωρα clubs,bars και κοριτσιων)

εγω μονο στο crocodile farm εχω παει.  :2funny:
δεν μ'αρεσουν οι εκδρομες και τα αξιοθεατα!

μονο τα εμπορικα, beer bars, gogo bars, discos, clubs!  :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Παταγιανοί
Καλημέρα Πουκετιανοί
Καλημέρα Μπανγκοκιανοί,Σαμουγιανοί και λοιποί αδελφοί.
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.Εύχομαι οι μέρες που μετράει ο καθένας μας για κάτω να περάσουν γρήγορα. -179 :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
"baby mama is in hospital me not have enough money please i send you bank to send me money"
Καλα.....μερικους απο μας θα πρεπει να μας περνουν για πολυ μαλακες  :jerking: οι γκομενες αυτες,ακου η μαμα ειναι στο νοσοκομειο!!!!
Ας ελεγε τουλαχιστον οτι θελω λεφτα για να βαλω  :tits2: οποτε ισως και να επιανε :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πως αντεξες με τοση μουνοθυελλα που κυκλοφοραει στη Μπανγκοκ?? :think:  :grin:
Ηθελα να το παιξω και καλα καμακι.Αφου βεβαια ξεκαβλωσα τις πρωτες μερες. Τελικα καταντησα καληνυχτακιας :headbang:(καληνυχτακιες λεγαμε παλια τα καμακια στην Πλακα που απλως συνοδευαν τις γκομενες και τελικα δεν πηδαγαν, τις πηγαιναν μεχρι το ξενοδοχειο και τους λεγανε καληνυχτα). Βεβαια κυκλοφορησα με κανα δυο ωραια παιδια.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλα.....μερικους απο μας θα πρεπει να μας περνουν για πολυ μαλακες  :jerking: οι γκομενες αυτες,ακου η μαμα ειναι στο νοσοκομειο!!!!
Ας ελεγε τουλαχιστον οτι θελω λεφτα για να βαλω  :tits2: οποτε ισως και να επιανε :2funny: :2funny:
Μερικους η....ολους;

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Κλασική ατάκα φίλε και σε ένα φίλο του είπε η δικιά του ότι έχει πρόβλημα με νοσοκομεία κτλ και το ξέκοψε το παλικάρι
ή αυτό ή για σπουδές/αγγλικά μπορεί να σου ζητήσουν από άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει, εμένα πρώτη φορά μου ζήτησε κάποια λεφτά αλλά εδώ δεν έχουμε για να κατεβούμε Ταιλάνδη θα στέλνουμε κιόλας  :headbang:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο Sigmund Freud, ηταν ο πατηρ της ψυχαναλυσις για οσους δεν γνωριζουν.
Επι 30 χρονια μελετουσε την γυναικεια ψυχη, καταληγοντας στο εξης...
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Αν ζουσε σημερα ο αγαπητος κυριος Φροιδ θα του λεγαμε να ερθει μια βολτα στην Πατταγια,
να δει τελικα τι θελουν οι γυναικες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφεντικό θα τον πέρναμε στο Happy,Baccara,Angel,Lucifer,Insomnia κλπ Ιδρύματα να δεί τι εστί Τhai lady και μετά μάλλον θα αναθεωρούσε τις απόψεις του για τις γυναίκες  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χμ....δεν έχεις πάει όμως στο soi crocodile (Patong)....εκεί να δεις αξιοθέατα  :s&m_2: :s&m_1:

πρεπει μια μερα να παω και εκει.
αν τα καταφερω να κατσω 3βδομαδες θα παω και μια βολτα απο πουκετ.
αλλα μονο για τα αξιοθεατα!  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πρεπει μια μερα να παω και εκει.
αν τα καταφερω να κατσω 3βδομαδες θα παω και μια βολτα απο πουκετ.
αλλα μονο για τα αξιοθεατα!  :grin:
αξιοθεατα εννοεις τα νησακια και τις εξωτικες παραλιες που εχω ακουσει οτι ειναι γεματες θολουρα η...??πες το μας να ξερουμε δηλαδη...χαχαχα.lakisscopio εχε με υποψην για σεπτεμβριο.δεν ξερω σιγουρα λογω οικονομικων και επαγγελματικων αν θα μπορεσω τοτε αλλα εχε με υποοψην.υπαρχει κανεις φιλος απο εδω που να μενει ροδο?εσυ djzan μετακομιζεις καρπαθο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom