Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
... Να πάτε όποτε μπορείτε παιδιά και να περάσετε τέλεια ...  :knockinb: ... Εκτός από τον Γιώργο, έχω και τον kostaspattaya στο νησί για σαιζόν ...  :grin: ... Εμείς τον σεπτέμβρη θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για εισητήρια και λέμε για δίμηνη παραμονή, με Φιλιππίνες μέσα ...  :dancing: ... Αν βέβαια όλα πάνε καλά, γιατί αν συνεχίσει να ξεφτιλίζεται το ευρώ και δεν βγαίνω οικονομικά, με βλέπω να ταξιδεύω τον μάρτη ...  :tickedoff: ...

ας ερθει με το καλο η ωρα που ολοι θα ξαναπαμε!!!  :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
50..49..48..47..46..45..44..43..42..41..40..39......... :headbang: :headbang: :headbang:
Ο εφιάλτης συνεχίζεται.....η κατηφόρα δεν θα έχει σταματημό...:S  :S.
Θα μείνουμε με τις αναμνήσεις και τα όνειρα.....φοβάμαι πολύ :'(  :'(

φιλε δεν μασαμε ρε!!!
θα ξαναπαμε! το πολυ να δουλεψουμε ενα μηνα παραπανω πριν φυγουμε!
ασε που πιστευω οτι θ'ανεβει το μπατ! απο σεπτεμβρη και μετα!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποια σου ζητησε 3000μπατ???

αααα και μην περιμενεις καλο λογο απο τον πιπινομανια!  :2funny:

καμια απο αυτες δεν ζητησε 3000 μπατ...με καμια δε μιλισα
και το πρωι πηραν χιλιαρικακι και εφυγαν με χαμογελο της Κρεστ!

Κανονικα Βιντεο ειναι απο Χολυ οποτε μπορει να τα ανεβασο γιουτιουμπε!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μην πάμε κάτω για μπάνια και για ηλιοθεραπεία...

Boomboom therapy and Go-gos eye-bath  :tits:

and of course τρίτου φύλλου παραλειπόμενα   :s&m_2:

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα σύντροφοι, εστέ αισιόδοξοι

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δυστυχως για ολους και κυριως για εσας αφου εγω μολις γυρισα το ΕΥΡΩ
παει φουντο...τωρα που θα τιναξουν τη μπαγκα ακομα 2-3 χωρες θα φτασει
σε τρελα χαμηλα επιπεδα και προχειρα προχειρα πιστευω οτι θα παει στο 30αρι αλλαγη! τωρα λογικα εκει κατω αλλαζεις με 37+
συντομα θα παει στο 30 νομιζω η εκει πολυ κοντα...δυστυχως!
Οσοι εχουν κλεισει εισιτηρια καλο ειναι να αλλαξυουν τωρα που ειναι ακομα ψηλα! (ψηλα να το πει κανεις),γιατι αν πεσει ακομα λιγο
θα μιλαμε για επιβαρυνση αλλο ενα 50% απο 25% που ειναι τωρα...
στα 1000 ευρω θα θες αλλα 500!
οι προβλεψεις ειναι δυσοιονες αλλα σας εχω και ενα ΓΑΜΑΤΟ ΝΕΟ!

Καλο ειναι να πεσει παρα πολυ το ευρω...αν ειναι δυνατον να παει
και στην αξια στου ΒΑΤ! τοτε να ειστε σιγουροι οτι τα τιλακ
θα ερχονται να μας βρισκουν αφου θα ειναι φτηνα για αυτους!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντος ακόμα είναι στο 39 για την ώρα φυσικά

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφεντικό για ρίξε μια ματιά αν έχει condo με το μήνα στη γειτονιά σου (Jomten  1/12/10 - 31/01/11) αλλά στο πρώτο κτίριο δίπλα στη πισίνα ξέρεις εσύ και όσο γίνεται πιο ψηλά να αγναντεύω τη θάλασσα και τα περίχωρα.Φέτος είπαμε λιτότητα.Καλή ιδέα; :think:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αφεντικό για ρίξε μια ματιά αν έχει condo με το μήνα στη γειτονιά σου (Jomten  1/12/10 - 31/01/11) αλλά στο πρώτο κτίριο δίπλα στη πισίνα ξέρεις εσύ και όσο γίνεται πιο ψηλά να αγναντεύω τη θάλασσα και τα περίχωρα.Φέτος είπαμε λιτότητα.Καλή ιδέα; :think:
Για σενα γιγαντα εχει οτι γουσταρεις, θες να βλεπεις τη θαλασσα, θες να βλεπεις το παλατι του βασιλια, θες να βλεπεις Πατταγια, με ενα δεκαρικακι καθαρισες ολα κομπλε!
Μονο που η πισινα ειναι γεματη μ'αυτες τις κακασχημες ρωσιδες, πανε καθε μερα απο πρωι,
δεν πιστευω να σε πειραζει?
Χθες ειχαμε αρραβωνες, ξερεις η Να η αδελφη της δικιας σου, περνει Σκοτσεζο!
Την εστειλλε χωριο και καλα... :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αααα και μην περιμενεις καλο λογο απο τον πιπινομανια!  :2funny:
Αυτο γιατι το λες?
Νομιζω οτι για 1000 μπατ λονγκ ταιμ το πρωτο και το δευτερο,που ποσταρε ο Γιαννακης,ειναι ΟΚ...
Παροτι μαυροτσουκαλα,εχουν τελεια κορμακια...
Αλλωστε με τη "γενικη μετριοτητα" των γυναικων που κυκλοφορει τα τελευταια 2 χρονια στη Πατονγκ,αυτες ειναι πανω απο το μεσο ορο...
Εγω βεβαια τωρα τελευταια το εχω ριξει πιο πολυ στο καμακι "καθημερινων Ταυλανδεζων" κατα τη διαρκεια της ημερας,αλλα αν δε μου καθησει τιποτα και βγω στη γυρα το βραδυ,ψαχνω για κατι "λευκοτερο",αλλα αν η ωρα περασει και εχω τρελλες καβλες,με δελεαρ και τα 1000 μπατ λονγκ,τα 2 πρωτα θα τα φορτωνα χαλαρα....
Αλλωστε,(κατα τη προσωπικη μου αποψη και γουστο-παντα),εχω δει να ποσταρονται σε αυτο το φορουμ,πολυ,ΜΑ ΠΟΛΥ χειροτερα μωρα...
Το τριτο βεβαια "το πιπινι η Ουαν",δε θα την επαιρνα...Μπορει βεβαια στο κρεββατι,να εβγαζε τρελλα "γουστα",αλλα λογω εμφανισης,εγω δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια να το δοκιμασω...
Τι να κανουμε?Γουστα ειναι αυτα...

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο γιατι το λες?
Νομιζω οτι για 1000 μπατ λονγκ ταιμ το πρωτο και το δευτερο,που ποσταρε ο Γιαννακης,ειναι ΟΚ...
Παροτι μαυροτσουκαλα,εχουν τελεια κορμακια...
Αλλωστε με τη "γενικη μετριοτητα" των γυναικων που κυκλοφορει τα τελευταια 2 χρονια στη Πατονγκ,αυτες ειναι πανω απο το μεσο ορο...
Εγω βεβαια τωρα τελευταια το εχω ριξει πιο πολυ στο καμακι "καθημερινων Ταυλανδεζων" κατα τη διαρκεια της ημερας,αλλα αν δε μου καθησει τιποτα και βγω στη γυρα το βραδυ,ψαχνω για κατι "λευκοτερο",αλλα αν η ωρα περασει και εχω τρελλες καβλες,με δελεαρ και τα 1000 μπατ λονγκ,τα 2 πρωτα θα τα φορτωνα χαλαρα....
Αλλωστε,(κατα τη προσωπικη μου αποψη και γουστο-παντα),εχω δει να ποσταρονται σε αυτο το φορουμ,πολυ,ΜΑ ΠΟΛΥ χειροτερα μωρα...
Το τριτο βεβαια "το πιπινι η Ουαν",δε θα την επαιρνα...Μπορει βεβαια στο κρεββατι,να εβγαζε τρελλα "γουστα",αλλα λογω εμφανισης,εγω δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια να το δοκιμασω...
Τι να κανουμε?Γουστα ειναι αυτα...

συμφωνω με πιπι :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Λακη, για ενα μηνα θα πας αυτη τη φορα???

θελω να παω και'γω τον σεπτεμβριο για 3βδομαδες.

Ναι φιλε.....λεω για τελη Αυγουστου-αρχες Σεπτεμβριου......οπως και να εχει θα συναντηθουμε σιγουρα κατω!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειναι λιγο δυσκολο να κρινεις απο μια φωτο και σας πληροφορω οτι η 3
της παρεας η ΟΥΑΝ21 δηλαδη ηταν σκαλες ανωτερη απο τις αλλες 2 στα
περισσοτερα κριτηρια συγκρισης,απο εμφανιση μεχρι σεξ μεχρι οτι θες.
Και ειναι και με εναν μπεμπη που ειναι ΙΣΑΑΝ !!!!!! εχει γεννησει
και ενα παιδι απο κατω,οχι καισαρικη και δεν καταλαβαινες τιποτα,
ποιο στενη απο τις αλλες 2....και ολα ειναι real βεβαια γιατι ετυχε να
παο και στο δωματιο της να την αφησω και ανεβηκα πανω...ειχε φωτο
και του μωρου στον τοιχο και του χωρισμενου ταυλανδου αντρα της!!!
Ολες παντων εμειναν με 1000αρικο χαλαρα εως 12 τουλαχιστον αφου καποιες
εφευγαν και 1 και 2 το μεσημερι χωρις καμια γκρινια,και απο μονες χωρις να τους πω. Πηρα καμια 15 μωρα,δεν ηταν ο αφρος αυτες,απλα ηταν καποιες απο τις 15. Θα δω τι αλλες εχω να σας δειξω και αλλες.

Να διευκρινισω κατι...στο Πουκετ δεν επαιζαν γενικα πιπινια...ολες σχεδον ηταν απο 24 και ανω. Στις 10 οι 8 ητανε 25 ετων! Εβλεπα και Ιd...πιπινια πολλα παιζουν στο ινσομνια κοινως παταγια. Στο πουκετ ειναι μεγαλυτερες ηλικιες.

Επισης η Πρωτη η bird25 ηταν πολυ παιχνιδιαρα και εβγαζε τρελο love...αμα ηθελα ανετα
το ειχα ολες τις διακοπες αφου περασα φανταστικα σε 1 βραδυ,και μαλιστα ηρθε και παραλια μαζι μου στην ΚΑΤΑ με το δικο μου μηχανακι χωρις να ζητησει τιποτα. Εγω βεβαια της πηρα ενα ρυζακι με γαριδες 80 νομιζω ολοκληρα μπατ...αχ πανε τα 2 ευρω! :P

Να περιμενετε ηλικιες γενικα 24-25 γις τις περισσοτερες.
Πιστευω οτι απο ολα οσα ειδα πηρα τα καλυτερα για μενα και εφυγα χωρις κανενα παραπονο οτι δεν πηρα καποια που ηθελα και μαλιστα ολες με τα ελαχιστα 1000μπατα.

Για να δειτε οτι γουστα ειναι αυτα,καμια γκομενα φιλων δεν πηρα εγω και καμια δικη μου οι φιλοι μου χωρις να υπαρχει κολημα απλα και μονο επειδη ειχαμε διαφορετικα γουστα ομορφιας!
Μονο μια θα την επερναν ΟΛΟΙ και επιφυλασομαι να την...εμφανισω,το αστερι των διακοπων
αυτη με τα 3 χιναρια.......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν τη βγάλεις στον αέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις διάφορες παπαριές.Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μερικοί κρίνουν από μία φωτό (ένα κλικ δηλαδή) μία κοπέλα της Ταυλάνδης.Όλοι ξέρουμε ότι οι φωτό τις αδικούνε.Πως μία φωτό είναι ικανή να δείξει πόσο καλά πέρασε ένας συμπολεμιστής;Αδύνατον.Το δε γνωστό μία εικόνα χίλιες λέξεις δεν ισχύει, θα προτιμούσα χίλιες λέξεις και καμία εικόνα.Άντε και καλή συνέχεια.

Για πάμε λίγο πιο δυνατά.... :dancing:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν τη βγάλεις στον αέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις διάφορες παπαριές.Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μερικοί κρίνουν από μία φωτό (ένα κλικ δηλαδή) μία κοπέλα της Ταυλάνδης.Όλοι ξέρουμε ότι οι φωτό τις αδικούνε.Πως μία φωτό είναι ικανή να δείξει πόσο καλά πέρασε ένας συμπολεμιστής;Αδύνατον.Το δε γνωστό μία εικόνα χίλιες λέξεις δεν ισχύει, θα προτιμούσα χίλιες λέξεις και καμία εικόνα.Άντε και καλή συνέχεια.

Για πάμε λίγο πιο δυνατά.... :dancing:

Σωστότατος....όντως οι φωτο τις αδικουνε το εχω παρατηρησει αυτό από προσωπικη εμπειρία!!!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προς τον φιλο john.Φαινεται οτι τις αλλες 2 απο τις 10 που ειναι το ποσοστο των πιπινιων το πετυχαμε εγω με τον Pagtao.Εγω για δεκα μερες ημουν με ενα μωρο 19 ετων το οποιο και δεν αφηναν φυσικα να μπει στις disco.Ο δε Pagtao μια τουλαχιστον απο τις γυναικες του ηταν και αυτη 19αρα,και δεν μπορουσε και αυτος να παει στις disco.
Πως το καταφεραμε αυτο ρε Pagtao?Mα να πετυχουμε στις 2 απο τις 10?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που εμαθα οτι εχει μονο πουρα στο πουκετ δεν παω.  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κουμπάρε είμαστε και μεις πιπίνια μάλλον και τις μαγνητίζουμε  :2funny: :2funny:

djzan αν δείς και τα αρσενικά πιπίνια  :s&m_2: η κάμερα σου θα κάψει φλάντζες :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι ετσι ειναι με τις ηλικιες...
μια 19αρα συναντησα την οποια την ειχα "βγαλει" απο ιντερνετ πριν παω
και μια 18,5 που δουλευε χολυ αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.
επισης συναντησα μια 20αρα που δεν ελεγε παρα πολλα και ενα αλλο αστερι 20αρι που ενω χορευε με στη χολυ και πηγα να το φορτωσω αμεσως δυστυχως ηταν ηδη φορτωμενο και διασκεδαζε!!! Μου ερηξε τρελο χαμογελο,μου εξηγησε,με ευχαριστησε και μονο συγνομη δεν ειπε που δεν φορτωθηκε!!!
Μαλιστα τη συγκεκριμενη την πετυχα ΜΟΝΟ μια φορα στην χολυ με οτι αυτο σημαινει... ολα τα αλλα ηταν σπανια κανα 22αρι και ολα οπως ειπα 24-25 και ανω...αν και σπανια πολυ ανω...

Οποιος θελει μικροτερες στο πουκετ ατυχησε :p

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα και στη πατταγια εχω παει με πουρο, 30αρα και μου εγλυψε και τα δαχτυλα των ποδιων!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom