ειναι λιγο δυσκολο να κρινεις απο μια φωτο και σας πληροφορω οτι η 3
της παρεας η ΟΥΑΝ21 δηλαδη ηταν σκαλες ανωτερη απο τις αλλες 2 στα
περισσοτερα κριτηρια συγκρισης,απο εμφανιση μεχρι σεξ μεχρι οτι θες.
Και ειναι και με εναν μπεμπη που ειναι ΙΣΑΑΝ !!!!!! εχει γεννησει
και ενα παιδι απο κατω,οχι καισαρικη και δεν καταλαβαινες τιποτα,
ποιο στενη απο τις αλλες 2....και ολα ειναι real βεβαια γιατι ετυχε να
παο και στο δωματιο της να την αφησω και ανεβηκα πανω...ειχε φωτο
και του μωρου στον τοιχο και του χωρισμενου ταυλανδου αντρα της!!!
Ολες παντων εμειναν με 1000αρικο χαλαρα εως 12 τουλαχιστον αφου καποιες
εφευγαν και 1 και 2 το μεσημερι χωρις καμια γκρινια,και απο μονες χωρις να τους πω. Πηρα καμια 15 μωρα,δεν ηταν ο αφρος αυτες,απλα ηταν καποιες απο τις 15. Θα δω τι αλλες εχω να σας δειξω και αλλες.
Να διευκρινισω κατι...στο Πουκετ δεν επαιζαν γενικα πιπινια...ολες σχεδον ηταν απο 24 και ανω. Στις 10 οι 8 ητανε 25 ετων! Εβλεπα και Ιd...πιπινια πολλα παιζουν στο ινσομνια κοινως παταγια. Στο πουκετ ειναι μεγαλυτερες ηλικιες.
Επισης η Πρωτη η bird25 ηταν πολυ παιχνιδιαρα και εβγαζε τρελο love...αμα ηθελα ανετα
το ειχα ολες τις διακοπες αφου περασα φανταστικα σε 1 βραδυ,και μαλιστα ηρθε και παραλια μαζι μου στην ΚΑΤΑ με το δικο μου μηχανακι χωρις να ζητησει τιποτα. Εγω βεβαια της πηρα ενα ρυζακι με γαριδες 80 νομιζω ολοκληρα μπατ...αχ πανε τα 2 ευρω!
Να περιμενετε ηλικιες γενικα 24-25 γις τις περισσοτερες.
Πιστευω οτι απο ολα οσα ειδα πηρα τα καλυτερα για μενα και εφυγα χωρις κανενα παραπονο οτι δεν πηρα καποια που ηθελα και μαλιστα ολες με τα ελαχιστα 1000μπατα.
Για να δειτε οτι γουστα ειναι αυτα,καμια γκομενα φιλων δεν πηρα εγω και καμια δικη μου οι φιλοι μου χωρις να υπαρχει κολημα απλα και μονο επειδη ειχαμε διαφορετικα γουστα ομορφιας!
Μονο μια θα την επερναν ΟΛΟΙ και επιφυλασομαι να την...εμφανισω,το αστερι των διακοπων
αυτη με τα 3 χιναρια.......