Εαν εμενα και εγω Ελλαδα, θα επαιρνα απευθειας πτηση, αλλα μενω εκτος, σε χωρα η οποια δεν εχει απευθειας πτησεις για Ταυλανδη. Απλα αναφερω οτι οι ιορδανικες, ως εταιρεια, ειναι καλη, για οποιον, για οικονομικους λογους, σκεφτεται την επιλεξει. Οσον αφορα τον ανταποκριτή μας ΚωσταΦ, τον οποιο βεβαια τιμω, θελω να πω με ολο το θαρρος και θρασος που με διακατεχει οτι δεν ενστερνιζομαι, τοσο, τις αποψεις του, δεν νομιζω οτι η Παταγια αξίζει πολλα πράγματα, ειναι μόνο για να φορτωσεις και να την κανεις. Εγω Οκτωβρη, ειλικρινά, δεν θα περασω, αν ολα πανε καλα με την Ταυλανδή, θα παω να δω και αλλα μέρη. Εαν στις 2 βδομαδες στραβωσει με την κοπελα, θα παω πισω Παταγια για να φορτωσω. Εξαλλου δεν νομιζω, ειλικρινά, ότι πηδωντας καθε φορά και άλλη μπορει κανεις να ευχαριστηθει το σεξ, διοτι μετα τα 2-3 αρχικά καταλαβαινει ο ενας τον αλλο τι θελει. Εγω ποτε δεν εκανα τρομερο σεξ με μια κοπελα που ηξερα 1-2 μερες, αλλα αρκετα αργοτερα. Σορυ για την διαφορετική αποψη αλλα δεν μπορω να φανταστω τι καλο σεξ γινεται με μια κοπελα που γνωριζεις και γαμας σε 2 ωρες μέσα. Εκτος, που ειναι και αυτο πιθανον, εγω ως εραστης να ειμαι χαλιας και κοπελες να μην τα δινουν ολα οταν με γνωριζουν και ισως εκτιμουν αλλα πραγματα στο χαρακτηρα μου αργοτερα και γι αυτο εχω καλυτερο σεξ μετα καποιες μερες γνωριμιας
.