Φιλε ELF24 και εγω παω Οκτωβρη, με Ιορδανικες, μια χαρα εταιρεια ειναι και εγω εχω κλεισει απο τωρα λογω τιμών. Μετα, οσο πλησιαζει ημερα αναχωρησης ανεβαινουν οι τιμες διοτι εξαντλουνται τα φθηνα εισιτηρια. Ειναι η 2η φορα που κατεβαινω Ταυλάνδη, μην ανησυχεις αν πας μονος δεν θα βαρεθεις. Θα σου προτεινα κατ αρχας να ξεκινησεις απο Παταγια, ώστε βρεις μωρο για να εχεις μαζι σου και να μην κλεισεις απο τωρα ξενοδοχεια και κανεις προγραμμα, αλλά κλεισε μόνο 2-3 μέρες ξενοδοχειο στην Παταγια και τα αλλα θα τα κανονισεις απο εκει, αναλογα με τις ορεξεις σου. Με το τιποτε μην παρεις πακετο (ξενοδοχειο, εισιτηρια), για να εχεις ανεξαρτησια. Εμενα μου πηρε χρονια να το αποφασισω διοτι δεν μπορουσα βρω παρεα να κατεβω και φοβομουνα να παω μονος. Μεχρι που μια μερα σε ενα καφε, ενας τυπος διπλα ακουσε την κουβεντα στην παρεα και μου ειπε οτι είχε παει πανω απο 20 φορες Ταυλανδη, μιλησαμε καμμια ωρα, αγνωστοι μεταξυ μας και το ιδιο βραδυ εκλεισα τα εισιτηρια. Νανε καλα ισως ειναι και καποιος απο εδω μεσα στο σιτε. Η καφετερια ηταν στο μέσο της λεωφόρου Συγγρού.